Λοιπόν... πάμε να ψάξουμε μερικούς παίκτες!!
Ξεκινάμε...
CiNeFiL : Μέχρι στιγμής δεν έχει κατηγορήσει ουσιαστικά κάποιον παίκτη (εκτός δλδ από τη Σύλβια και το Γιάννη στην αρχή!!

Ααα και τον Πέτρο ) ενώ το μόνο που κάνει είναι να αμύνεται... Δεν βοηθάει και πολύ στο παιχνίδι καθώς δεν ψάχνει και δεν φαίνεται να την ενδιαφέρει και πολύ να ανακαλύψουμε τους δολοφόνους!! Γιατί άραγες; Ακόμη και όταν πάει να κατηγορήσει κάποιον (πράγμα σπάνιο βέβαια αλλά έχει συμβεί κανα δύο φορές!!) στην ουσία αναπαραγάγει λόγια άλλων... αυτά που λέει δλδ δεν φαίνεται να είναι δικά της συμπεράσματα!!
Βέβαια υπάρχει και ένα σημείο όπου "κοντράρεται" με τον Πέτρο ο ένας ρίχνει τις κατηγορίες στον άλλον κτλ...αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι στημένο!! Είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά βέβαια... αλλά δεν ξέρω!! Από ένστικτο και μόνο νομίζω ότι ένας εκ των δύο είναι δολοφόνος και όχι και οι δύο... δεν μπορεί όλη αυτή η κόντρα να είναι στημένη, δείχνει να βγαίνουν αβίαστα τα λόγια τους!! Εκτός και αν είναι τόσο καλοί ηθοποιοί πια!! Τι να πω;

Τον έχει ψηφίσει μάλιστα (2 φορές αν δεν κάνω λάθος... )αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι καθώς ο Πέτρος αν θυμάμαι καλά, δεν κινδύνεψε ποτέ να φύγει...συνεπώς δεν έχει νοημα!!
Μετά είναι εκείνο το μνμ του Σπύρου το μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση... εκεί που καλοπιάνει τον Πέτρο προσπαθώντας να τον καθοδηγήσει έμμεσα σχετικά με την άποψή του για τη Νεφέλη!! Ελπίζω να μην είναι τελείως άκυρη η σκέψη μου (αλλά αν στέκει όλο αυτό... είναι ο μοναδικός λόγος που με κάνει να σκεφτώ μήπως τελικά ο Πέτρος είναι αθώος...
Ενδέχεται βέβαια να είναι στημένο όλο αυτό ανάμεσα στον Πέτρο και τον Σπύρο αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα!! Θέλει και άλλο ψάξιμο!!
Αυτό το "τους έχουμε ξεχάσει τελείως λες και δεν έχουν ρόλο" μου κάνει κάπως!! Σαν να προσπαθεί να τραβήξει τα βλέμματα από πάνω της και να τα στρέψει σε άλλους...
Και το πιο βασικό απ' όλα... το στρίμωγμα και η σιγουριά της blou που όπως έχει αποδειχτεί είναι πολίτης!!