02-01-12
21:50
οκ ας μην μας πιάνει απελπισία (ακόμα). η maria.... πραγματι δεν βοήθησε ιδιαίτερα και εγώ μάλλον βιάστηκα να ενεργοποιήσω την κάρτα μου αλλά έχουμε 6 άτομα που ψηφίσαμε πολίτη και το πιθανότερο είναι πως ανάμεσά μας θα υπάρχει και ένας δολοφόνος τουλάχιστον αφού κακά τα ψέμματα η maria.... ήταν εύκολος στόχος γι αυτούς.
σε αυτούς που την ψήφισαν himela και maria775m δεν νομίζω να είναι ggeorge1976 ψήφισε δολοφόνο στον πρώτο γύρο άρα έχει και αυτός ελαφρυντικά. για εμένα θα αφήσω εσάς να το κρίνετε. μένουν CiNeFiL και Eillen.η μεν CiNeFiL ψήφισε ναουσα και μαρια δηλαδη δύο πολίτες. η δε Eillen έχει ψηφίσει ως τώρα πάλι νάουσα, εμένα και μαρία. 2 σίγουροι πολίτες και αν ξέρατε και τον δικό μου ρόλο θα βλέπατε ότι είναι 3. άρα εγώ καταλήγω σε cinefil και eillen ως πιθανές δολοφόνους.
Χμμμ... σότερ πολύ σωστές σκέψεις! Είπες όσα σκεφτόμουν ακριβώς! Αν, λοιπόν η σινεφίλ είναι όντως δολοφόνος όπως ωρύονται τα κορίτσια, τότε μάλλον πρέπει να κοιτάμε και προς την μεριά της Eileen. Ας βγουν πρώτα με το καλό, η σινεφίλ και ο μπλουστας και στην πορεία, πολίτες, να έχουμε (ή έχετε αν εγώ αποδημήσω εις Κύριον) στο νου μας και την Ζωή!
Οπότε αν η μπλου είναι αντίπαλος μαφιόζος, ο φρικ ήταν μαφιόζος, οπότε 2 σίγουρα μαφιόζοι έξω.
Μα βρε Χιμέλα, δεν είχαμε πει ότι αυτό δεν γίνεται; Κάτσε να τσεκάρω λίγο τους κανόνες και ξανάρχομαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.