dimijim
Διάσημο μέλος
- blue_butterfly - CiNeFiL
- bluestas95 - CiNeFiL
- CiNeFiL - Πατρεύς
- Drama Prinzessin - CiNeFiL
- Eileen - CiNeFiL
- ggeorge1976 - CiNeFiL
- Himela - CiNeFiL
- maria775m - CiNeFiL
- Myrtle - CiNeFiL
- Πατρεύς - CiNeFiL
- Πουλάκι
- soter - CiNeFiL
10 CiNeFiL
1 Πατρεύς
Απουσίες
Η χώρα των Φαντασμάτων
- Τάσος97 - Άμεση προφυλάκιση 31/12/2011
- Phoebe - Δολοφονία 02/01/2012
- Johnnaousa - Ποινή 30/12/2011 - Πληροφοριοδότης
- Σπυράκος(^^) - Ποινή 30/12/2011 - Κρυφός Μαφιόζος Γ
- JaneWin - Απουσίες 31/12/2011 - Συγκάτοικος
- love_angel - Οικειοθελής αποχώρηση 02/01/2012 - Δικηγόρος
- maria.... - Τυμβωρυχία 02/01/2012 - Μάγισσα
- foreverfreak - Τυμβωρυχία 03/01/2012 - Κρυφός Μαφιόζος Δ
- Ενεργοποίηση κάρτας : Επιπλέον ψήφος από Πατρεύς
- Ενεργοποίηση κάρτας : Ακύρωση ψήφου από Himela
- Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από Himela
- Ενεργοποίηση κάρτας: Αποτυχία δολοφονίας από blue_butterfly
- Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος απο Drama Prinzessin
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από CiNeFiL
- Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από soter
- Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από blue_butterfly
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus
Συντονιστής
Αχ, θα έδινα τα πάτα να δω τη πραγματική σου αντίδραση για αυτή την δολοφονία που δεν έγινε και το τι θα έλεγες στα συνδολοφόνια σου το μεσημέρι... Θυμάμαι κι εγώ όταν ήμουν μαφιόζα, έλεγα τι ωραία που δε έγινε η δολοφονία σήμερα και είχα πρήξει στα μηνύματα την Άννα από τα νεύρα μου!
Το ποιος δολοφονεί , άσ' το να το δείξει η πορεία.Είσαι όντως χρήσιμος στο να σκοτώνεις τους πολίτες. Είναι μία χρησιμότητα κι αυτή, έτσι;
Σου διαφεύγουν την προσοχή βασικά πράγματα.Για ρίξε μια ματιά :Την οποία δεν τη είχες αναφέρει καθόλου μέχρι τώρα, αλλά ξαφνικά σου φαίνεται τόσο ύποπτη που την ψηφίζεις! Ω του θαύματος! Ανυπομονώ να δω ποιος θα την αναστήσει...
post1
post2
Αυτό εσύ το αποκαλείς επιχείρημα ;Πώς περιμένεις οι πολίτες να σε πιστέψουν και να με βγάλουν απ' το παιχνίδι βασίζομενοι μόνο και μόνο στο ένστικτό σου ;Και ειδικά μάλιστα απ' τη στιγμή που μπλοφάρεις λέγοντας ότι έχεις δει ρόλους.Τι άλλο επιχείρημα θες μωρέ από το ότι είδα το ρόλο σου με κάρτα; Μας δουλεύεις; Όσο για το για ποιο ρώτησα είαι δικό μου θέμα. Καθώς και το ένστικτο (παρεμπιπτόντως θέλω τουλάχιστον συγχαρητήρια για το ένστικτό μου στο τέλος του παιχνιδιού που θα δείτε ότι είχα δίκιο! ). Το αν χωλαίνει ή όχι, κάτσε και βρες το! Εγώ είμαι ανοιχτή σε όλα. Σε συμφέρει να γίνουν αποκαλύψεις ή όχι;
Αν με θεωρείς μαφιόζο , τότε προσπάθησε να με βγάλεις με επιχειρήματα που απ' ότι φάινεται αδυνατείς να βρεις.Μακάρι να γίνουν αποκαλύψεις όσο το δυνατόν πιο συντομά για να καταλάβουν όλοι ότι οι κατηγορίες σου εις βάρος μου δεν ισχύουν επ' ουδενί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim
Διάσημο μέλος
Σύλβια κλείδωσε το κι άνοιξε το σε 5' ξανά.
dimijim
Διάσημο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Δεν χρειάζεται να ξανακλειδώσει.
Επιστρέφω με τα αποτελέσματα!
dimijim
Διάσημο μέλος
Νεφέλη πήγαινε στο μνήμα σου αφού μας πεις τα τελευταία σου λόγια!
Ψηφοφορία για Τρίτη 03/01/2012
- blue_butterfly - CiNeFiL
- bluestas95 - CiNeFiL
- CiNeFiL - Πατρεύς
- Drama Prinzessin - CiNeFiL
- Eileen - CiNeFiL
- ggeorge1976 - CiNeFiL
- Himela - CiNeFiL
- maria775m - CiNeFiL
- Myrtle - CiNeFiL
- Πατρεύς - CiNeFiL
- Πουλάκι
- soter - CiNeFiL
10 CiNeFiL
1 Πατρεύς
Απουσίες
Η χώρα των Φαντασμάτων
Γειά σας κι ἀπὸ μένα. Ὁμολογῶ ὅτι δὲν ἔχω παρακολουθήσει τὸ παιχνίδι ὅσο θὰ ἔπρεπε. Ἀπὸ κάποια στιγμὴ καὶ μετὰ, ἔχασα λίγο τὴν μπάλα. Θὰ ἐμπιστευθῶ τοὺς περισσότερους συμπαῖκτες καὶ θὰ ψηφίσω καὶ ἐγὼ τὴ Cinefil ἡ ὁποῖα ἄλλωστε μοῦ εἶχε φανεῖ ἐξ ἀρχῆς ὕποπτη. Ἐπίσης καὶ ὁ Bluestas δὲ μοῦ γεμίζει πολὺ τὸ μάτι. Πιστεύω ὅτι τὸ τέλος τοῦ παιχνιδιοῦ εἶναι κοντά. Δύο δολοφόνοι πρέπει ἀκόμα νὰ ἀποκαλυφθοῦν καὶ ὅλα τελείωσαν (ἐκτὸς ἂν μείνῃ στὸ παιχνίδι ὁ ἀντίπαλος μαφιόζος). Ὅπως καὶ νά 'χῃ, ὁμολογῶ ὅτι ντρέπομαι λίγο ποὺ δὲν συνεισέφερα ὅσο θὰ ἔπρεπε σὲ αὐτὸ τὸ παιχνίδι...
Άσε μας ρε Πέτρο, αρχίζεις και με εκνευρίζεις δηλαδή ακόμα και δολοφόνος να είσαι!
Μήπως πήρε το μάτι σου κάτι ερωτήσεις που σου κάναμε; Μήπως είδες όλες τις εξελίξεις του παιχνιδιού; Μήπως δε θες να τις σχολιάσεις για να μην καρφωθείς; Και μέσα σε όλα πας και "υποπτεύεσαι" τον μπλουστας;;;;; Γιατί, επειδή βγήκε ένοχος ξαφνικά; Για να μην πούμε οτι είστε συνδολοφόνοι; Αν όντως είστε συνδολοφόνοι, να ξέρεις οτι αυτή σου η κίνηση ήταν πολύ fail...
dimijim
Διάσημο μέλος
Ο ρόλος της ήταν
Ψηφοφορία για Τετάρτη 04/01/2012
- blue_butterfly
- bluestas95
- Drama Prinzessin
- Eileen
- ggeorge1976
- Himela
- maria775m
- Myrtle
- Πατρεύς
- soter
Η χώρα των Φαντασμάτων
- CiNeFiL - Ψηφοφορία 03/01/2012
- Πουλάκι - Απουσίες 03/01/2012 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
καλη συνεχεια! (:
Ερις
Περιβόητο μέλος
Οπότε το θύμα το έσωσε ο γιατρός. Μπράβο στο γιατρό!
Αυτό δεν το κατάλαβα!! Και αν πήγαν να δολοφονήσουν το πουλάκι;
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Ναι Κλεοπάτρα... αλλά αυτό το μάθαμε σήμερα το πρωί!!
Εγώ το ήξερα πιο πριν!Σήμερα απ' ότι βλέπω απέτυχε η δολοφονία και μάθαμε επιτέλους την ιδιότητα του μυστήριου foreverfreak , ο οποίος αποδείχτηκε μαφιόζος.
Αν επιδίωξαν να δολοφονήσουν το πουλάκι, τότε το έσωσε ο γιατρός.Αυτό δεν το κατάλαβα!! Και αν πήγαν να δολοφονήσουν το πουλάκι;
Αν επιδίωξαν να δολοφονήσουν κάποιον άλλον, τότε τον έσωσε ή ο γιατρός ή το πουλάκι.
edit : Πιστεύω ότι η Νεφέλη μπλοφάρει, επειδή λέει ότι και καλά βοηθάει ο ρόλος της. Αλλά θα το ανακαλύψω εντός ολίγου.
Ερις
Περιβόητο μέλος
Εγώ το ήξερα πιο πριν!
κάρτα; ρόλος; καλός ή κακός;
Νομίζω δεν επιτρέπεται να λέμε τέτοια πραγματάκια!!
Αν επιδίωξαν να δολοφονήσουν το πουλάκι, τότε το έσωσε ο γιατρός.
Αν επιδίωξαν να δολοφονήσουν κάποιον άλλον, τότε τον έσωσε ή ο γιατρός ή το πουλάκι.
edit : Πιστεύω ότι η Νεφέλη μπλοφάρει, επειδή λέει ότι και καλά βοηθάει ο ρόλος της. Αλλά θα το ανακαλύψω εντός ολίγου.
Αλεξίσφαιρο Γιλέκο (πολίτης)
Αν τον δολοφονήσουν οι μαφιόζοι νύχτα, δεν πεθαίνει (ο αφηγητής το μεσημέρι δεν αποκαλύπτει ποιος είναι - απλά ότι δεν έγινε φόνος τη νύχτα).
Και τι θα πει βρε Κλεοπάτρα μου "θα το ανακαλύψω εντός ολίγου";
Θες να μας πεις ότι είσαι το μέντιουμ;
Νομίζω δεν κάνει να κάνουμε τέτοιου είδους αποκαλύψεις...
Αυτό δεν το κατάλαβα!! Και αν πήγαν να δολοφονήσουν το πουλάκι;
Ναι σωστά. Μπερδεύτηκα.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Δεν ανακαλύπτω δημόσια τον ρόλο μου, αλλά και κανένας δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να λέω ό,τι θέλω.
κάρτα; ρόλος; καλός ή κακός;
Νομίζω δεν επιτρέπεται να λέμε τέτοια πραγματάκια!!
Και τι θα πει βρε Κλεοπάτρα μου "θα το ανακαλύψω εντός ολίγου";
Θες να μας πεις ότι είσαι το μέντιουμ;
Νομίζω δεν κάνει να κάνουμε τέτοιου είδους αποκαλύψεις...
Ερις
Περιβόητο μέλος
εεε ναι... πώς να το κάνεις άλλωστε αφού τον γνωρίζεις ήδη;;;Δεν ανακαλύπτω δημόσια τον ρόλο μου, αλλά και κανένας δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να λέω ό,τι θέλω.
Εντάξει χωρίς πλάκα τώρα... ένα δίκιο το έχεις!!
Δεν ανακαλύπτω δημόσια τον ρόλο μου, αλλά και κανένας δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να λέω ό,τι θέλω.
Δεν αποκαλύπτεις εννοείς. Και όχι, όταν με αυτά που λες αποκαλύπτεις έμμεσα και σχεδόν άμεσα το ρόλο σου, δεν επιτρέπεται να το κάνεις.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Αυτό συνήθως γίνεται σε όλα τα παλέρμο και δεν έγινε ποτέ παρατήρηση.
Κάρτες παίρνουμε μεθαύριο ε; Μια νεκροφάνεια θέλω να επαναφέρω τη Φοίβη!!! Θέλω πολύ να ακούσω τη γνώμη της για όλα αυτά.
MissKit
Επιφανές μέλος
Drama Prinzessin, στο εξής είσαι φάντασμα και είναι στην κρίση των κατοίκων του Παλέρμο, αν θα σε φέρουν πίσω ή όχι. Προσοχή! Μην πέσετε σε κάποια παγίδα να θεωρήσετε σωστά ή λάθος τα λόγια της. Δεν επικυρώνεται κάτι, ούτε και ακυρώνεται. Απλώς, παίρνουμε τα μέτρα μας. Δεν έχεις δικαίωμα για τελευταία λόγια.
ΥΓ: Η ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.