Παλέρμο #36 - The Movie Project Game

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,058 μηνύματα.
οκ ας μην μας πιάνει απελπισία (ακόμα). η maria.... πραγματι δεν βοήθησε ιδιαίτερα και εγώ μάλλον βιάστηκα να ενεργοποιήσω την κάρτα μου αλλά έχουμε 6 άτομα που ψηφίσαμε πολίτη και το πιθανότερο είναι πως ανάμεσά μας θα υπάρχει και ένας δολοφόνος τουλάχιστον αφού κακά τα ψέμματα η maria.... ήταν εύκολος στόχος γι αυτούς.
σε αυτούς που την ψήφισαν himela και maria775m δεν νομίζω να είναι ggeorge1976 ψήφισε δολοφόνο στον πρώτο γύρο άρα έχει και αυτός ελαφρυντικά. για εμένα θα αφήσω εσάς να το κρίνετε. μένουν CiNeFiL και Eillen.η μεν CiNeFiL ψήφισε ναουσα και μαρια δηλαδη δύο πολίτες. η δε Eillen έχει ψηφίσει ως τώρα πάλι νάουσα, εμένα και μαρία. 2 σίγουροι πολίτες και αν ξέρατε και τον δικό μου ρόλο θα βλέπατε ότι είναι 3. άρα εγώ καταλήγω σε cinefil και eillen ως πιθανές δολοφόνους.

Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ τόσο εύκολα να σου δώσω άφεση γιατί τα λάθη δε συγχωρούνται στο παλέρμο και σίγουρα τίποτα δε γίνεται τυχαία. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι τον αθωώνουν ελαφρά τη καρδία:

Βέβαια το γεγονός ότι ο Soter έπαιξε την τυμβωρυχία - από την στιγμή που την υποπτευόταν για δολοφόνο- για να σιγουρευτεί για το τι ήταν... τον έχει αθωώσει στα μάτια μου!!
Δείχνει ότι η κόντρα τους και το στρίμωγμα που της έκανε δεν ήταν στημένο (πίστευα ότι και οι δύο έχουν κακό ρόλο και ότι όλο αυτό ήταν για ξεκάρφωμα :redface: )

Επίσης, η τυμβωρυχία που έκανε ο σότερ στην Μαρία, όντως και στα δικά μου μάτια τον αθωωνει αρκετά. Αν ήταν δολοφόνος, γιατί να κάνει κάτι τέτοιο και να μας δείξει ότι βγάλαμε πολίτη; Λογικά, θα ήθελε να νομίζουμε ότι έχουμε βγάλει δολοφόνο για να κρυφτεί κι εκείνος πίσω από αυτό. Βλέπω το τοπίο να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά...

Όσον αφορά τον soter , τον θεωρούσα ύποπτο, αλλά τώρα αρχίζω να αλλάζω γνώμη.Κι αυτό διότι με το ενδεχόμενο να είναι δολοφόνος για ποιο λόγο να ενεργοποιούσε την τυμβωρυχία για τη Μαρία σ' ένα τόσο σημαντικό σημείο του παιχνιδιού;Από την άλλη , θα μπορούσε να το κάνει για να μπλοφάρει και κατά συνέπεια να μη μπορούμε να τον καταστήσουμε ένοχο , αλλά εφόσον δεν κινδυνέυει άμεσα να αποχωρήσει σε ψηφοφορία, δε νομίζω να χαλούσε τις κάρτες του έτσι άσκοπα.Επομένως , soter αθώος για την ώρα.

Για μένα ο soter δεν είναι καθόλου αθώος. Ο αντίπαλός του προχτές ήταν η maria..., όλοι σκεφτόμασταν ποιος από τους δύο είναι ο δολοφόνος. Τώρα που η maria... βγήκε πολίτης, γιατί όλοι όσοι κατηγορούσατε τον soter τον βγάλατε αθώο; Το αντίθετο δε θα έπρεπε να ισχύει; Οτι δηλαδή αφού η Μαρία ήταν αθώα, ο soter να μην είναι; Ή μήπως πάτε κάποιοι να προλάβετε αυτή τη σκέψη με το να τον αθώσετε; Δε μας τα λέτε πολύ καλά...

Χμμμ... σότερ πολύ σωστές σκέψεις! Είπες όσα σκεφτόμουν ακριβώς! Αν, λοιπόν η σινεφίλ είναι όντως δολοφόνος όπως ωρύονται τα κορίτσια, τότε μάλλον πρέπει να κοιτάμε και προς την μεριά της Eileen. Ας βγουν πρώτα με το καλό, η σινεφίλ και ο μπλουστας και στην πορεία, πολίτες, να έχουμε (ή έχετε αν εγώ αποδημήσω εις Κύριον) στο νου μας και την Ζωή!:yes:

Τέτοια ομοφωνία απόψεων; Μπράβο βρε...

Χμμμ... τελικά Χιμέλα αυτό που λες στέκει πολύ! Αν η μπλου είναι αντίπαλος μαφιόζος, τότε ο φρικ ήταν ο δολοφόνος που πήγε να την σκοτώσει και την πάτησε. Επίσης, η μπλου γνωρίζει την ταυτότητα του φανερού μαφιόζου Β, δηλαδή της σινεφίλ που τόσο ωρύεται τόσο καιρό να βγάλουμε!

Όταν το είχα σκεφτεί εγώ αυτό δε συμφώνησε κανείς, τώρα πώς και συμφωνείτε;

Σπυράκος, μπλούστας, σινεφίλ, φορέβερ και Τάσος ή Eileen... νιώθω πως είμαστε πολύ κοντά!
Θα ψηφίσω Cinefil για σήμερα, γιατι πιστεύω ότι μαζί με τις άλλες ψήφους των κοριτσιών και των υπολοίπων που την ψήφισαν σήμερα θα την βγάλουμε την μαφιόζα! Πολίτες, το νου σας!

Για κάτσε τώρα βρε κοριτσάκι μου. Εσύ μέχρι χτες χτυπιόσουν για τον bluestas. Τώρα πώς και ψηφίζεις σινεφίλ; Σου έφυγε η κάψα;

Αυτό που θέλω να μου απαντήσεις είναι το εξής: για να μάθεις για τον bluestas με κάποιον τρόπο οτι είναι μαφιόζος, όπως άφησες να εννοηθεί, σημαίνει οτι είσαι ο ντετέκτιβ. Δε νομίζω να είχες κάρτα χρησμό της πυθίας και να τη χρησιμοποιούσες 3 μέρες μετά που ξεκίνησε το παιχνίδι. Πώς όμως κι αποφάσισες να ρωτήσεις για τον bluestas αν είναι έτσι; Δηλαδή χτες πιο πολύ μας απασχολούσαν η maria... κι η Cinefil παρά ο bluestas. Απάντησέ μου σε αυτό.

Εγώ ξέρετε τι παρακινδυνευμένο σκέφτηκα; Οτι όλος αυτός ο καυγάς μεταξύ της Myrtle και του bluestas είναι φτιαχτός. Η Myrtle λέει να χρησιμοποιήσουμε κάρτα ή ιδιότητα για να μάθουμε τι είναι ο bluestas. Αν όντως κάποιος το κάνει, θα δει οτι ο bluestas είναι μαφιόζος,οπότε η Myrtle θα περάσει στο απυρόβλητο. Έτσι θυσιάζεται μεν ένας δολοφόνος, αλλά ο άλλος γίνεται ο οδηγητής μας. Τραβηγμένο, το ξέρω, αλλά αυτή η ξαφνική επίθεση της μυρτλ δε μου αρέσει και μακάρι να είμαι λάθος.

Για μαντέψτε πού πάει η ασυλία του αυτοκράτορα του Παλέρμο!
Φυσικά και δεν θα μπορούσε να μην πάει στη Himela.
Έρωτας μεγάλος... :redface:
Μακριά από τη Σύλβια και σήμερα!

Με αυτό εγώ καταλαβαίνω πως η πόρνη δεν είναι στο παιχνίδι. Είναι λίγο φανερό για μένα ποιος είναι ο αυτοκράτορας, οπότε αφού κανείς δεν του αφαιρεί ιδιότητες, πάει να πει οτι η πόρνη έχει φύγει. Αυτό με φοβίζει λίγο γιατί σημαίνει οτι ο διεφθαρμένος αστυνομικός είναι ακόμα μέσα, και δυστυχώς παίζει εκ του ασφαλούς αφού φαίνεται σαν πολίτης.

Λοιπόν... πάμε να ψάξουμε μερικούς παίκτες!!

Ξεκινάμε...

CiNeFiL : Μέχρι στιγμής δεν έχει κατηγορήσει ουσιαστικά κάποιον παίκτη (εκτός δλδ από τη Σύλβια και το Γιάννη στην αρχή!! :P Ααα και τον Πέτρο ) ενώ το μόνο που κάνει είναι να αμύνεται... Δεν βοηθάει και πολύ στο παιχνίδι καθώς δεν ψάχνει και δεν φαίνεται να την ενδιαφέρει και πολύ να ανακαλύψουμε τους δολοφόνους!! Γιατί άραγες; Ακόμη και όταν πάει να κατηγορήσει κάποιον (πράγμα σπάνιο βέβαια αλλά έχει συμβεί κανα δύο φορές!!) στην ουσία αναπαραγάγει λόγια άλλων... αυτά που λέει δλδ δεν φαίνεται να είναι δικά της συμπεράσματα!!

Βέβαια υπάρχει και ένα σημείο όπου "κοντράρεται" με τον Πέτρο ο ένας ρίχνει τις κατηγορίες στον άλλον κτλ...αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι στημένο!! Είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά βέβαια... αλλά δεν ξέρω!! Από ένστικτο και μόνο νομίζω ότι ένας εκ των δύο είναι δολοφόνος και όχι και οι δύο... δεν μπορεί όλη αυτή η κόντρα να είναι στημένη, δείχνει να βγαίνουν αβίαστα τα λόγια τους!! Εκτός και αν είναι τόσο καλοί ηθοποιοί πια!! Τι να πω; :P
Τον έχει ψηφίσει μάλιστα (2 φορές αν δεν κάνω λάθος... )αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι καθώς ο Πέτρος αν θυμάμαι καλά, δεν κινδύνεψε ποτέ να φύγει...συνεπώς δεν έχει νοημα!!

Μετά είναι εκείνο το μνμ του Σπύρου το μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση... εκεί που καλοπιάνει τον Πέτρο προσπαθώντας να τον καθοδηγήσει έμμεσα σχετικά με την άποψή του για τη Νεφέλη!! Ελπίζω να μην είναι τελείως άκυρη η σκέψη μου (αλλά αν στέκει όλο αυτό... είναι ο μοναδικός λόγος που με κάνει να σκεφτώ μήπως τελικά ο Πέτρος είναι αθώος...
Ενδέχεται βέβαια να είναι στημένο όλο αυτό ανάμεσα στον Πέτρο και τον Σπύρο αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα!! Θέλει και άλλο ψάξιμο!!


Αυτό το "τους έχουμε ξεχάσει τελείως λες και δεν έχουν ρόλο" μου κάνει κάπως!! Σαν να προσπαθεί να τραβήξει τα βλέμματα από πάνω της και να τα στρέψει σε άλλους...

Και το πιο βασικό απ' όλα... το στρίμωγμα και η σιγουριά της blou που όπως έχει αποδειχτεί είναι πολίτης!!

_________________________________________
Πφφφ ήθελα να γράψω και για άλλους αλλά τα μάτια μου κλείνουν... :P

Η συνέχεια αύριο (θέλω να "ψάξω" την myrtle, την Ζωή -επειδή κάποιοι έδειξαν να τις υποπτεύονται- και τον Γιώργο που με έχει μπερδέψει αρκετά!!

Για αυτό το γύρο ας ψηφίσω κι εγώ τη Cinefil με σκοπό να αποκαλύψει κάποιος την ιδιότητά της. Αν η Cinefil δεν είναι μαφιόζος τελικά, πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

Με τον Πατρέα δεν ασχολήθηκα τον προηγούμενο γύρο απ' ότι βλέπω.Συνεχίζει να είναι ήσυχος , μπαίνει διακριτικά , ψηφίζει και δεν κινεί τόσο τις υποψίες μολονότι το όνομά του έχει αναφερθεί σε μεγάλο βαθμό.Βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τη CiNeFiL απ' τον πρώτο γύρο.Τότε είχα αναφέρει πως πιθανόν να μην πάει κάτι καλά τουλάχιστον με έναν απ' τους δύο και ελπίζω πως θα επιβεβαιωθώ.Κατά καιρούς το όνομα της δεσποινίδας cinefil κυριαρχούσε στην ψηφοφορία , αλλά πάντα κάτι γινόταν και γλύτωνε.Μία θα ήταν η κάρτα , μία θα ήταν κάποιος άλλος που ξαφνικά έγινε πιο ύποπτος.Μπορεί και να τυχαίνει , αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα το ονόμαζα και τύχη.Επιπροσθέτως , την έχουν κατηγορήσει άτομα που σχεδόν αποδεδειγμένα είναι με το πλευρό των πολιτών , οπότε καθίσταται δύσκολο να πέφτει θύμα κυρίως δολοφόνων στις ψηφοφορίες.Αν προσέξετε επίσης , έχει συμβάλλει στο να φύγει ο πληροφοριοδότης και τώρα η Μαρία.Απ' το δίδυμο Πατρεύς-CiNeFil λοιπόν θα ψηφίσω CiNeFiL και ελπίζω πως αυτή τη φορά δεν κάνω λάθος ! (ψηφίζω κι από τώρα μη βρει αφορμή η Myrtle να με κατηγορήσει για την ώρα που μπαίνω και ψηφίζω :loltooth: )

Ο Πέτρος κι εμένα με απασχολεί έντονα. Δείχνει να απαξιώνει το παιχνίδι, να το βαριέται, δεν απαντάει στις κατηγορίες, δε σχολιάζει όσα γίνονται. Εκτός των άλλων εκ του αποτελέσματος πια στον πρώτο γύρο έδωσε διπλή ψήφο στη μαρία που ήταν μάγισσα (για να σώσει εμένα ή για να με πάρει με το μέρος του; :hmm:).

Μάλιστα, μάλιστα δεν διώξαμε τη Νεφέλη, συγχαρητήρια, τι άλλο να μας πω-.- Ειλικρινα νταξει εχω απογοητευτεί τελείως, κάθομαι και φωνάζω άδικα τόσες μέρες για να γίνει αυτό? Για να γλιτώσει πάλι η Νεφέλη? Εγώ εξηγούμαι έτσι και δε βγει και σήμερα σηκώνομαι και φεύγω. Μια φορά στα πιο σίγουρα μπορούμε να κινηθούμε για να κερδίσουμε? Είπα να μπω να μιλήσω σήμερα λόγω νεύρων αλλά από όσο βλέπω δε μου πέρασαν, βγαίνω για να μη βρισω. Ψηφίζω CiNeFiL έτσι για να εξηγούμαστε, τους λόγους τους εχω πει ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.

Αν βγει η Cinefil και δεν είναι μαφιόζος, τι θα πεις;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,058 μηνύματα.
Παρόλ' αυτά μπορώ να σας πω πως ο foreverfreak ήταν ο Κρυφός Μαφιόζος Δ

ΩΩΩΩΩ είμαι πολύ πολύ χαρούμενη!!!!!:clapup:

Ναι τώρα φαίνεται οτι η blue είναι ο αντίπαλος μαφιόζος και ξέρει τη Cinefil. Λογικά οι μαφιόζοι σήμερα θα κάνουν κάρφωμα αφού τα περιθώρια στένεψαν αρκετά. Να δούμε, θα πετύχουν τον ντετέκτιβ;;;:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Σύλβια δε θα πω κάτι γιατί η Νεφέλη είναι μαφιόζος, βγάζει μάτι. Όσοι έχετε υπάρξει κάποτε δολοφόνοι θα έπρεπε να το έχετε καταλάβει.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Myrtle

Διάσημο μέλος

Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,779 μηνύματα.
Για μένα ο soter δεν είναι καθόλου αθώος. Ο αντίπαλός του προχτές ήταν η maria..., όλοι σκεφτόμασταν ποιος από τους δύο είναι ο δολοφόνος. Τώρα που η maria... βγήκε πολίτης, γιατί όλοι όσοι κατηγορούσατε τον soter τον βγάλατε αθώο; Το αντίθετο δε θα έπρεπε να ισχύει; Οτι δηλαδή αφού η Μαρία ήταν αθώα, ο soter να μην είναι; Ή μήπως πάτε κάποιοι να προλάβετε αυτή τη σκέψη με το να τον αθώσετε; Δε μας τα λέτε πολύ καλά...

Χιμέλα, νομίζω ότι έχεις μπουρδουκλωθεί πολύ. Ξέρω ότι κάποια πράγματα δεν είναι απλά, αλλά το μυαλό σου πλέον σκέφτεται συνομωσίες για κάποιους που ούτε οι ίδιοι δεν τις έχουν σκεφτεί.

Τέτοια ομοφωνία απόψεων; Μπράβο βρε...

Έχει ή δεν έχει δίκιο στις σκέψεις τους Διάβασέ τες και κρίνε μόνη σου. Αν θυμάσαι, εγώ τον είχα κατηγορήσει τον σότερ, αλλά τώρα πια μου φαίνεται αθώος. Όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι έχω βρει όλους τους δολοφόνους πια (μόνο για τη Ζωίτσα διατηρώ ακόμα κάποιες επιφυλάξεις.

Όταν το είχα σκεφτεί εγώ αυτό δε συμφώνησε κανείς, τώρα πώς και συμφωνείτε;

Εγώ προσωπικά, τώρα κατάλαβα τι εννοούσες. Δεν το είχα καταλάβει και τώρα που το κατάλαβα και το έψαξα, πιστεύω πως έτσι έγιναν τα πράγματα. Βγάζει νόημα δηλαδή και η διπλή δολοφονία και η εμμονή την μπλου στην σινεφίλ. Βέβαια, καλό είναι εμείς οι πολίτες όταν καταλαβαίνουμε κάποιο ρόλο μας να μην το λέμε τόσο ανοιχτά, αλλά τεσπα

Για κάτσε τώρα βρε κοριτσάκι μου. Εσύ μέχρι χτες χτυπιόσουν για τον bluestas. Τώρα πώς και ψηφίζεις σινεφίλ; Σου έφυγε η κάψα;

Καθόλου δε μου έφυγε! Είμαι σίγουρη ότι ο μπλου είναι μαφιόζος ακόμα! Αλλά ας βγάλουμε πρώτα την σινεφίλ που από ότι φαίνεται είναι κι αυτή μαφιόζα και πρόκειται να πάρει περισσότερες ψήφους κα ιστην πορεία, αν με εμπιστευτείτε, βγάζουμε και τον μπλου και μένει μονο ένας μαφιόζος μέσα στο παιχνίδι!

Αυτό που θέλω να μου απαντήσεις είναι το εξής: για να μάθεις για τον bluestas με κάποιον τρόπο οτι είναι μαφιόζος, όπως άφησες να εννοηθεί, σημαίνει οτι είσαι ο ντετέκτιβ. Δε νομίζω να είχες κάρτα χρησμό της πυθίας και να τη χρησιμοποιούσες 3 μέρες μετά που ξεκίνησε το παιχνίδι. Πώς όμως κι αποφάσισες να ρωτήσεις για τον bluestas αν είναι έτσι; Δηλαδή χτες πιο πολύ μας απασχολούσαν η maria... κι η Cinefil παρά ο bluestas. Απάντησέ μου σε αυτό.

Μακάρι να ήμουν ντετέκτιβ. Θα είχα καταφέρει να μάθω και για άλλους. Τώρα το γιατί με την κάρτα που χρησιμοποίησα ρώτησα για τον μπλουστας, έχω ήδη απαντήσει 1000 φορές. Είχα ένστικτο. Όσες φορές κι αν με ρωτήσετε δεν θα πάρετε άλλη απάντηση, γιατί μόνο αυτό ισχύει. Ο τρόπος που έμπαινε, μιλούσε και ψήφιζε που θύμιζε έναν σιωπηλό και προσεκτικό, αλλά κατά τα άλλα πολύ καλό δολοφόνο! Οι υπόλοιποι που κατηγορούσαμε μου φαίνονταν μαρίδα, μπροστά στον μεγαλοκαρχαρία μπλου. Οκ τώρα; Όσο το γιατί το έκανα τρεις μερες μετά... :hmm: δεν ξέρω... υπήρχε κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή που έπρεπε να το κάνω; :hmm:

Εγώ ξέρετε τι παρακινδυνευμένο σκέφτηκα; Οτι όλος αυτός ο καυγάς μεταξύ της Myrtle και του bluestas είναι φτιαχτός. Η Myrtle λέει να χρησιμοποιήσουμε κάρτα ή ιδιότητα για να μάθουμε τι είναι ο bluestas. Αν όντως κάποιος το κάνει, θα δει οτι ο bluestas είναι μαφιόζος,οπότε η Myrtle θα περάσει στο απυρόβλητο. Έτσι θυσιάζεται μεν ένας δολοφόνος, αλλά ο άλλος γίνεται ο οδηγητής μας. Τραβηγμένο, το ξέρω, αλλά αυτή η ξαφνική επίθεση της μυρτλ δε μου αρέσει και μακάρι να είμαι λάθος.

Είσαι λάθος και είπα αν θέλετε μπορείτε να το επιβεβαιώσετε. Αν θυμάσαι εγώ προκάλεσα τους πολίτες να δουν και τον δικό μου ρόλο και του μπλουστας και τότε να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά μου. Δεν είπα δειτε μόνο τον ρόλο του ενός από τους δύο για να πιάσει το κόλπο μας... Σκέψου λίγο βρε Χιμέλα. Μην μπουρδουκλώνεσαι τσάμπα. Το μυστήριο έχει σχεδόν λυθεί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Τέλεια! Άρα οι υποψίες μας δεν είναι αβάσιμες και μάλλον έτσι έχει συμβεί το πράγμα! Η μπλου είναι η αντίπαλη μαφιόζα, ο φρικ την σκότωσε και τον πήρε μαζί της και η δολοφόνα που ξέρει η μπλου είναι η σινεφίλ. Ο άλλος δολοφόνος είναι ο μπλουστας και μας μένει μόνο ένας ακόμα, ο οποίος είναι μάλλον η Ζωίτσα ή ο Πατρεύς (χλωμό).

Παιδιά, τους ξέρουμε όλους. Το νου σας λοιπόν, τώρα για να τους βγάζουμε σιγά σιγά. Όχι άλλη ψηφοφορία τσάμπα... πληζ!

Για τον Πέτρο εντάξει... το καταλαβαίνω!! Στην Ζωή και στον Χάρη πώς κατέληξες;
Για τον Χάρη εγώ δεν ξέρω... το είπα και χθες θέλει κι άλλο ψάξιμο!! Για την Ζωή τι να πω; Δεν έχω ιδέα... μόλις βρω χρόνο θα ήθελα να τους ψάξω περισσότερο... όπως κι εσένα :P

Αν θέλεις πάντως μπορείς να μοιραστείς τις σκέψεις σου με μας για αυτούς τους δύο!! Ίσως βοηθήσει...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους παιδιά! :)

Δεν έχω πιει ακόμη καφέ οπότε θα προσπαθήσω να κάνω τις φράσεις μου όσο πιο coherent γίνεται!:redface:

Όπως είπα και χθες δεν περίμενα ότι η maria... θα είναι η μάγισσα και εξήγησα γιατί. Ωστόσο, με την αποκάλυψη της ιδιότητάς της και την αποκάλυψη της ιδιότητας του forevefreak (thanks blue ;) ) καταλαβαίνουμε επιτέλους τι έγινε στην πρώτη δολοφονία του παιχνιδιού. Η maria... ήξερε ότι το θύμα ήταν η Ριρίκα, ως μάγισσα που ήταν, και αντί να την σώσει (επειδή φοβόταν και ήθελε να κρατήσει την ιδιότητα αυτή για τον εαυτό της, κάτι λογικό! ) ήθελε έμμεσα να μας δείξει πιο ήταν το κανονικό θύμα, σκοτώνοντας τον foreverfreak με τον οποίο η blue_butterfly είχε "κοκορομαχήσει". Βέβαια, εκείνη η κίνηση για τη δεδομένη στιγμή δεν μας βοήθησε και πολύ, μάλλον μας μπέρδεψε κάπως. Δεν θεωρώ ότι η blue_butterfly είναι ο αντίπαλος μαφιόζος - επειδή δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί η κάρτα "Αποτυχία Δολοφονίας" να πάει στον αντίπαλο μαφιόζο...:worry: Θα το δω και θα επιστρέψω.

So, έχουμε - Σπυράκο και foreverfreak σίγουρους δολοφόνους και κατά τα λεγόμενα της blue_butterfly και την CiNeFiL.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι μάλλον ο Τάσος ήταν μαφιόζος αλλά δεν είμαι σίγουρη. Για εμένα είτε έχουμε 2 μαφιόζους έξω μαζί με τον Διεφθαρμένο Αστυνομικό, είτε 3 μαφιόζους.
Έκανα μία άλλη σκέψη. Οι δολοφόνοι που βγήκαν ήταν οι κρυφοί που σημαίνει ότι κανένας ρόλος δεν τους ήξερε - μπορεί όμως κάποιος να τους έμαθε με κάρτα. Ο Johnnaousa ήταν ο πληροφοριοδότης - και είχα γράψει ξανά τι θεωρώ ότι έγινε με την αποχώρησή του. Αν όμως κατά κάποιο τρόπο πρόλαβε να μας δώσει έμμεσα τον μαφιόζο που ήξερε?:hmm: Θα το δω και θα επιστρέψω...

Τώρα ως προς την κάρτα που παίχτηκε από τον soter. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να τον αθωώσω τόσο εύκολα. Γιατί εν τέλει, έτσι ακριβώς φαντάζομαι ότι θα παιζόταν η κάρτα "Τυμβωρυχία" από έναν μαφιόζο!:/: Αν δείτε πόσα άτομα πίστεψαν ότι είναι αθώος μετά την κάρτα, θα καταλάβετε νομίζω, τι λέω. Μου θυμίζει καλοδουλεμένη μπλόφα...

Εμένα μου κάνει μεγάλη περιέργεια πως η Myrtle αλλάζει τόσο εύκολα τα όσα λέει. Καταλαβαίνω πολύ καλά ότι σε αυτό το παιχνίδι τα πάντα εξελίσσονται και ρέουν, αλλά κάποια πράγματα είναι αξιοπερίεργα.. Ναι, όντως έχουμε κάνει κάποιες κοινές σκέψεις, αλλά δεν δείχνεις να τηρείς τα όσα λες. Εγώ θυμάμαι να λες "Πατρεύς είσαι ο επόμενος". Εκτός αν ήταν και αυτό για ξεκάρφωμα.:/:

Παρ' όλα αυτά δεν θα σταθώ πολύ στο παραπάνω, Myrtle γιατί έχεις δείξει ζήλο ενός πολίτη - όπως και η blue_butterfly. Σήμερα δεν πρέπει να βγει πολίτης - είμαστε κοντά στη λύση του μυστηρίου! Θα ανταποκριθώ και εγώ στο κάλεσμα της Ριρίκας, ελπίζοντας ότι η γνώση της είναι βέβαιη όπως και ο καλός της ρόλος!

CiNeFiL και από εμένα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
Λοιπόν... πάμε να ψάξουμε μερικούς παίκτες!!

Ξεκινάμε...

CiNeFiL : Μέχρι στιγμής δεν έχει κατηγορήσει ουσιαστικά κάποιον παίκτη (εκτός δλδ από τη Σύλβια και το Γιάννη στην αρχή!! :P Ααα και τον Πέτρο ) ενώ το μόνο που κάνει είναι να αμύνεται... Δεν βοηθάει και πολύ στο παιχνίδι καθώς δεν ψάχνει και δεν φαίνεται να την ενδιαφέρει και πολύ να ανακαλύψουμε τους δολοφόνους!! Γιατί άραγες; Ακόμη και όταν πάει να κατηγορήσει κάποιον (πράγμα σπάνιο βέβαια αλλά έχει συμβεί κανα δύο φορές!!) στην ουσία αναπαραγάγει λόγια άλλων... αυτά που λέει δλδ δεν φαίνεται να είναι δ�κά της συμπεράσματα!!

Βέβαια υπάρχει και ένα σημείο όπου "κοντράρεται" με τον Πέτρο ο ένας ρίχνει τις κατηγορίες στον άλλον κτλ...αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι στημένο!! Είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά βέβαια... αλλά δεν ξέρω!! Από ένστικτο και μόνο νομίζω ότι ένας εκ των δύο είναι δολοφόνος και όχι και οι δύο... δεν μπορεί όλη αυτή η κόντρα να είναι στημένη, δείχνει να βγαίνουν αβίαστα τα λόγια τους!! Εκτός και αν είναι τόσο καλοί ηθοποιοί πια!! Τι να πω; :P
Τον έχει ψηφίσει μάλιστα (2 φορές αν δεν κάνω λάθος... )αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι καθώς ο Πέτρος αν θυμάμαι καλά, δεν κινδύνεψε ποτέ να φύγει...συνεπώς δεν έχει νοημα!!

Μετά είναι εκείνο το μνμ του Σπύρου το μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση... εκεί που καλοπιάνει τον Πέτρο προσπαθώντας να τον καθοδηγήσει έμμεσα σχετικά με την άποψή του για τη Νεφέλη!! Ελπίζω να μην είναι τελείως άκυρη η σκέψη μου (αλλά αν στέκει όλο αυτό... είναι ο μοναδικός λόγος που με κάνει να σκεφτώ μήπως τελικά ο Πέτρος είναι αθώος...
Ενδέχεται βέβαια να είναι στημένο όλο αυτό ανάμεσα στον Πέτρο και τον Σπύρο αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα!! Θέλει και άλλο ψάξιμο!!


Αυτό το "τους έχουμε ξεχάσει τελείως λες και δεν έχουν ρόλο" μου κάνει κάπως!! Σαν να προσπαθεί να τραβήξει τα βλέμματα από πάνω της και να τα στρέψει σε άλλους...

Και το πιο βασικό απ' όλα... το στρίμωγμα και η σιγουριά της blou που όπως έχει αποδειχτεί είναι πολίτης!!

_________________________________________
Πφφφ ήθελα να γράψω και για άλλους αλλά τα μάτια μου κλείνουν... :P

Η συνέχεια αύριο (θέλω �α "ψάξω" την myrtle, την Ζωή -επειδή κάποιοι έδειξαν να τις υποπτεύονται- και τον Γιώργο που με έχει μπερδέψει αρκετά!!
Καταρχας εσυ ψηφισες πολιτες οποτε δεν μπορεις μετα να κατηγορεις εμενα οτι δεν κατηγορω το κανω επδ δεν ειμαι σιγουρη. ψηφισα κατα αναγκη την μαρια για να μην βγω. Επισης την μαρια..δεν την κατηγορησα ποτε αυτο δεν λεει κατι; αν ημουν δολοφονος θα με συμφερε να σπρωξω τις υποψιες σε κεινη αφου ηδη την ειχατς βαλει στο ματι.
εγω ειπα μια αληθεια αυτοι που δεν συμμετειχαν ειχαν εξασφαλισει ασφαλεια αλλα δεν τους ψηφισα για να τους βγαλω οπως εσυ με την λοβ για π.χ. απλως το ανεφερα.
Αν ειχαμε κοινο ρολο με τον Πατρευς ομως ισως και να μην τον ψηφιζα κ χθες ειχα ψηφισει πατρευς αρχικα οταν δεν ειχα αλλη επιλογη ψηφισα μαρια...
Οσο για την μπλου ξερουμε σιγουρα μονο οτι εινα� πολιτης,καμια παραπανω ιδιοτητα

Προς ολους: θεωρειτε πιο υποπτη εμενα απο τον Πατρευς; ο Πατρευς ψηφισε απο την 1η μερα δυο φορες την μαρια... η οποια ειναι αθωα τωρα αποδεικνυεται οτι δεν ηξερε κατι ως πολιτης απλως ηθελε να φυγει ουτε για να σωσει την Συλβια αφου την υποψιαζεται πια!
Για να μην λετε λοιπον οπως χθες οτι δεν ψηφιζω πριν την δολοφονια κτλ τωρα μπορω να πω σχεδον σιγουρα Πατρευς
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
ΩΩΩΩΩ είμαι πολύ πολύ χαρούμενη!!!!!:clapup:

Ναι τώρα φαίνεται οτι η blue είναι ο αντίπαλος μαφιόζος και ξέρει τη Cinefil. Λογικά οι μαφιόζοι σήμερα θα κάνουν κάρφωμα αφού τα περιθώρια στένεψαν αρκετά. Να δούμε, θα πετύχουν τον ντετέκτιβ;;;:whistle:
Ακόμη κάτι που σκέφτηκα καθώς έβαζα για τρίτη φορά νερό στο μπρίκι για τον καφέ μου ( τις δυο πρώτες εξατμίστηκε όλο και έμεινα με την όρεξη, ευχαριστώ! :redface: )

Αν όντως η blue_butterfly ήταν ο αντίπαλος μαφιόζος και είχαμε κάρφωμα από τόσο νωρίς στο παιχνίδι, η κοινή λογική νομίζω επιτάσσει ότι το κάρφωμα θα γινόταν με έναν από τους Φανερούς μαφιόζους - όχι τους κρυφούς. Οι φανεροί είναι γνωστοί οι κρυφοί όχι - άρα γιατί να "θυσιάσεις" ένα κρυφό μαφιόζο - και μάλιστα τον foreverfreak? :hmm:
Δεν λέω, μπορεί να έγινε έτσι, απλά αν όντως ισχύει αυτό, οι μαφιόζοι δεν έχουν ούτε το στοιχειώδες ένστικτο αυτοσυντήρησης! :laugh:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ τόσο εύκολα να σου δώσω άφεση γιατί τα λάθη δε συγχωρούνται στο παλέρμο και σίγουρα τίποτα δε γίνεται τυχαία. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι τον αθωώνουν ελαφρά τη καρδία:

Για μένα ο soter δεν είναι καθόλου αθώος. Ο αντίπαλός του προχτές ήταν η maria..., όλοι σκεφτόμασταν ποιος από τους δύο είναι ο δολοφόνος. Τώρα που η maria... βγήκε πολίτης, γιατί όλοι όσοι κατηγορούσατε τον soter τον βγάλατε αθώο; Το αντίθετο δε θα έπρεπε να ισχύει; Οτι δηλαδή αφού η Μαρία ήταν αθώα, ο soter να μην είναι; Ή μήπως πάτε κάποιοι να προλάβετε αυτή τη σκέψη με το να τον αθώσετε; Δε μας τα λέτε πολύ καλά...
Από αυτό που έκανε με την τυμβωρυχία έτσι δεν φαίνεται; Τι στο καλό πια; δεν νομίζω να είναι τόσο ύπουλος!!
Εννοείς δλδ ότι μπορεί να είναι στημένο για να φανεί ο καλός; Τόσο πια; :worry:

Εγώ ξέρετε τι παρακινδυνευμένο σκέφτηκα; Οτι όλος αυτός ο καυγάς μεταξύ της Myrtle και του bluestas είναι φτιαχτός. Η Myrtle λέει να χρησιμοποιήσουμε κάρτα ή ιδιότητα για να μάθουμε τι είναι ο bluestas. Αν όντως κάποιος το κάνει, θα δει οτι ο bluestas είναι μαφιόζος,οπότε η Myrtle θα περάσει στο απυρόβλητο. Έτσι θυσιάζεται μεν ένας δολοφόνος, αλλά ο άλλος γίνεται ο οδηγητής μας. Τραβηγμένο, το ξέρω, αλλά αυτή η ξαφνική επίθεση της μυρτλ δε μου αρέσει και μακάρι να είμαι λάθος.

Ότι είναι τραβηγμένο είναι... αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι έχουμε φτάσει τόσο εύκολα και γρήγορα στους δολοφόνους!!
Ακόμη υποθέσεις κάνουμε!! Η myrtle δείχνει τόσο σίγουρη που κάτι δεν μου κάθεται καλά!!!

Ο Πέτρος κι εμένα με απασχολεί έντονα. Δείχνει να απαξιώνει το παιχνίδι, να το βαριέται, δεν απαντάει στις κατηγορίες, δε σχολιάζει όσα γίνονται. Εκτός των άλλων εκ του αποτελέσματος πια στον πρώτο γύρο έδωσε διπλή ψήφο στη μαρία που ήταν μάγισσα (για να σώσει εμένα ή για να με πάρει με το μέρος του; :hmm:).
Εεε ναι Πέτρο ξέρεις... θα βοηθούσε αρκετά αν απαντούσες κάποια στιγμή σε όλα αυτά που σε έχουμε ρωτήσει...
Αλλά να απαντήσεις κανονικά... χωρίς ασάφειες και ρητορείες!!
Υπάρχουν κάποια πράγματα που έχω στο μυαλό μου και σε αθωώνουν αλλά και εσύ δεν βοηθάς καθόλου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

soter

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα.
καλημερα. ψηφιζω CiNeFiL μεχρι την δολοφονια και μετα βλεπω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,058 μηνύματα.
Πάμε λοιπόν να δούμε πώς κινήθηκε ο foreverfreak στο παιχνίδι. Για αρχή φαινόταν να έχει τη γνωστή κόντρα μαζί μου, όταν όμως είδες πόσο πολύ εκτέθηκε η maria.... με το παίξιμό της, είπε να της την πέσει ώστε να μου βγει και καλός. Τους εχθρούς πρέπει να τους έχεις από κοντά...

Εχουμε και λεμε: Το παιχνιδι ξεκινησε με μια ψευτοκοντριτσα αναμεσα σε μενα και στη Συλβια... Ανταλλαξαμε ψηφους απλα και μονο για να αναψουν τα αιματα (ειχαμε και ανοιχτους λογαριασμους, δε μπορω να πω:P) και ξαφνικα πεσανε καποιοι πανω της και την κατηγορησαν γι'αυτο!! Ξερετε ομως ποιο ειναι το θεμα?? Ακομα και μαφιοζοι να ημασταν, παλι θα ψηφιζαμε ο ενας τον αλλο!!! End of story... Μετα λοιπον τη δικη μου ψηφο ενα πληθος παικτων αρχισε να ψηφιζει τη Himela, απλα και μονο επειδη εβαλε καποιους στο στοχο!! Αυτο το γεγονος ομως ειναι που την κανει αθωα στα ματια μου... Στο συγκεκριμενο παιχνιδι παιζει με ΘΡΑΣΟΣ και δε φοβαται μηπως εκτεθει!! Το κλασικο παιχνιδι ενος πολιτη που ενδιαφερεται να βρει τους δολοφονους με λιγα λογια...

Ειλικρινα τα πιστευετε αυτα που λετε?? Ειναι δυνατον να καρφωνοταν τοσο πολυ οι δολοφονοι για να σωσουν εναν απο αυτους?? Εμενα αυτο με κανει να πιστευω ακομα περισσοτερο πως η Himela ειναι αθωα!! Oλα τα υπολοιπα τα ακουω τζαμπα και βερεσε και θυμιζουν ιστοριες συνομωσιας!!

Και φυσικά κατηγορεί τη maria...:

Για τη maria... δεν εχω να πω πολλα!! Δινει την υποψια της "δασκαλεμενης", οι κουβεντες της μου φαινονται λιγο μετρημενες, αλλα και παλι το στοιχειο αυτο δεν ειναι σε καμια περιπτωση αποδειξη ενοχης... Μπαινει στη λιστα των υποπτων μου, αλλα δε μπορω να ειμαι απολυτα σιγουρος!!

Εσυ μετα απο ποσες ωρες σιωπης θυμηθηκες να μπεις μονο και μονο για να σωσεις το τομαρι σου:hmm:??

Δεν αντιλεγω, αλλα εσυ τοση ωρα δε μπορουσες να συμμετεχεις στη συζητηση?? Ειδες πως εχεις τοσες ψηφους, γιατι δε μπηκες καν στον κοπο να δικαιολογησεις τον εαυτο σου?? Μηπως οι εμπειροι συνδολοφονοι σου σου ειπαν να παραμεινεις σιωπηλη μπας και σε ξεχασουν?? Δεν ξερω, ειδικα αυτη η αλλαγη του τελευταιου λεπτου εμενα μου φαινεται πολυ υποπτη...

Μετά τη λέει μεν στο Σπυράκο αλλά με πολύ ήπιο τρόπο, τελικά τον αθωώνει:

Ρε συ Σπυρακο, ειλικρινα τωρα, νομιζεις οτι μας βοηθας ετσι??? Προσεχε, γιατι θα κερδισεις για 3η συνεχομενη φορα τον τιτλο του αστυνομου Σαινη:P!! To προηγουμενο παιχνιδι δεν το ειδες?? Εχουμε ανοιξει βεντετα με τη Himela και τουλαχιστον στον πρωτο γυρο η ψηφος της σε μενα ειναι δικαιολογημενη (δεν πιστευα ποτε μου οτι θα ελεγα κατι τετοιο:P:P)...
Πετυχες διανα Ρομπεν:P:P!! Με ξεσκεπασες...

Πολυ φοβαμαι πως μαλλον προκειται για το πρωτο:P:P... Παιζει με τον γνωστο ατσουμπαλο τροπο, με αποτελεσμα να βοηθαει αθελα του τους δολοφονους και να χαντακωνει τους πολιτες!! Ο Σπυρακος ειναι ενας ρολος απο μονος του:P..

Αθωώνει επίσης τον Τάσο, κάτι που με κάνει να είμαι πιο σίγουρη οτι κι ο Τάσος είχε κακό ρόλο. Επιστρέφω στην αρχική μου άποψη οτι ο Τάσος ήταν ο διεφθαρμένος αστυνομικός, κι εδώ ο φρικ προσπαθεί να του δείξει οτι είναι μαζί του:

Ο Τασος παιζει με το γνωστο επιθετικο τροπο, φαινεται πως παει να μας παγιδεψει και να μας στησει στον τοιχο, οποτε για μενα μαλλον ειναι αθωος!!

Εδώ προσπαθεί να δημιουργήσει υποψίες εναντίον του johnnaousa, γιατί ξέρει οτι όλοι μας εμπιστευόμαστε τον φρικ και θα τον ακούσουμε.

Αυτος που παιζει πιο περιεργα απ'ολους, και εχω εξηγησει προηγουμενως γιατι, ειναι ο johnnaousa!! Δεν ξερω γιατι, αλλα για αλλη μια φορα το πεισμα και το αγυριστο κεφαλι μου μου λεει πως εχει κακο ρολο...

Απο την αλλη ο johnaousa μας το παιζει αθωα περιστερα και αυτο δε μου αρεσει καθολου!! Δεν ξερω, αλλα δεν εχω καθολοτ καλο προαισθημα...

Οπως και να 'χει, επειδη δε θα 'θελα να ειμαι εγω αυτος που θα παρει τη Himela στο λαιμο του, αλλαζω την ψηφο μου και τη δινω στον johnnaousa!! Ισως θα ηταν καλυτερο να τη δωσω στη maria..., αλλα μιας και δεν ειμαι σιγουρος για την ενοχη της δε θελω να τη χαντακωσω...

Ριρικα μου, δεν ξερω για τους αλλους, αλλα τουλαχιστον εγω τον ψηφισα με απολυτη συνειδηση... Συνηθως οι παικτες που διατυμπανιζουν πως ειναι αθωοι ειναι τα μεγαλυτερα λαμογια, κανω λαθος?? Και ενω φωναζει πως ειναι αθωος, οταν ερχεται η στιγμη να δωσει την ψηφο του τη δινει στη Himela, που ηδη ειχε ποσες ψηφους, με τη δικαιολογια πως κατηγορει τους παντες!! Απο ποτε αυτο ειναι κακο?? Ετσι δεν παιζεται το παλερμο??

Τι ακριβως σου φαινεται παραλογο σε αυτο Γιαννη??? Οταν οι αλλοι κωλοχτυπιουνται και προσπαθουν να βρουν τους μαφιοζους εσυ τι ακριβως κανεις??? Πως βοηθας την εξελιξη του παιχνιδιου?? Εμενα αυτη η ουδετεροτητα μου φαινεται ΤΡΟΜΕΡΑ υποπτη... Ειχες κανει 2 post ολα και ολα και το μονο ουσιαστικο που ελεγαν ειναι πως εισαι πολιτης!! Οκ, κι εγω λεω πως ειμαι ο Ιντιανα Τζοουνς, σε επεισα:P?? Αν εισαι εβλεπες καποιον αλλο να συμπεριφερεται με αυτον τον τροπο δε θα σου φαινοταν παραλογο?? Συγνωμη, αλλα η σταση σου και οι δηλωσεις σου "αχ πως καρφωνεστε καποιοι" χωρις καμια απολυτως δικαιολογηση εμενα μου δειχνουν ενοχη!!

Και επαναλαμβανω: Αυτο εσενα σου φαινεται φυσιολογικο??? Ειμαστε ακομα στον πρωτο γυρο και το μονο που κανει ο Γιαννης ειναι να διατυμπανιζει την αθωωτητα του!! Εσενα σε βοηθησαν με καποιο τροπο τα λεγομενα του??? Και ποια επιμονη διακρινεις ακριβως?? Αλλοι ειναι μπροστα στην ψηφοφορια και ΟΧΙ ο Γιαννης!! Σκεψου λιγο καλυτερα τι στο καλο θελεις να πεις και μετα απαντησε στο θεμα...

Οπως σωστα επισημανε η Himela, ΜΟΝΟ εγω ψηφισα εσενα!! Γιατι αλλαξα την ψηφο μου??? Παμε αλλη μια φορα: Ψηφισα πρωτος τη Συλβια και μετα πηρε ποσες ψηφους απο το πουθενα, ενω κανει ΜΠΑΜ πως ειναι αθωα!! Κατηγορει τους παντες χωρις θρασος και δε φοβαται τιποτα... Με τη δικια μου ψηφο ηταν μπροστα η Himela, οποτε αν εμενα εκει πιθανοτατα θα αποχωρουσε!! Αν εδινα την ψηφο μου στη maria... τοτε θα βρισκοταν εκεινη μπροστα, αλλα παρα το γεγονος πως οι κουβεντες της φαινονται προσεκτικες και μετρημενες, δε μπορω να ειμαι σιγουρος πως ειναι δολοφονος... Οποτε ψηφισα το ΜΟΝΟ ατομο που θεωρω σχεδον σιγουρα ενοχο μεχρι τωρα, εσενα!!Τι ακριβως δεν καταλαβες στις κινησεις μου και για ποιο λογο με κατηγορεις Γιαννη?? Μηπως επειδη πηρες 2-3 ψηφους μαζεμενες;)??

Γιατι φαινεται απο χιλιομετρα πως ειναι αθωα!! Κατηγορει τους παντες χωρις να φοβαται μηπως εκτεθει, ποσες φορες θα με βαλεις να στο πω??? Αντιθετως εσυ τι εκανες μεχρι τωρα??:
1) Μας ειπες πως εισαι πολιτης (χαιρω πολυ)
2) Επιστρεφεις και ψηφιζεις ενα ατομο που ηδη εχει ποσες ψηφους
3) Κατηγορεις οσους τολμησαν να σε υποπτευθουν και δεν πιστεψαν τις βαρυσημαντες δηλωσεις σου.

Συγνωμη, αλλα δε με πειθεις!!

Τελικά, για την ιστορία, αυτοί που "πείστηκαν" και ψήφισαν Johnnaousa είναι οι εξής:


  1. [FONT=&quot]CiNeFiL --> Johnnaousa[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
  2. [FONT=&quot]Eileen --> Johnnaousa[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
  3. [FONT=&quot]foreverfreak --> Johnnaousa[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
  4. [FONT=&quot]Himela --> Johnnaousa[/FONT]
  5. [FONT=&quot]Myrtle --> Johnnaousa[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
  6. [FONT=&quot]Τάσος97 --.> Johnnaousa[/FONT]
Αρχίζει και σκορπάει κατηγορίες και προς άλλους:

JaneWin
Πατρεύς
soter

Εσας θα σας ακουσουμε καθολου πουλακια μου?? Μα καλα, ουτε ενας χαιρετισμος στην πολη του παλερμο:P??

..... Eπισης, τουλαχιστον 1/3 που δεν εχουν γραψει λεξη ειναι δολοφονος!! Πρωτον, δεν ειναι δυνατον να μην προσεξαν πως αρχισε το παιχνιδι και δευτερον καποιος πρεπει να αναλαβει το ρολο του σιωπηλου δολοφονου;)...

Με καλοπιάνει για να ψηφίσω κι εγώ τζον, κάτι που πέτυχε:

Τον johnnaousa παντως δεν τον βλεπω να απανταει στις κατηγοριες μας (σου θυμιζει κατι Himela:P??)!!!

Προλαβαίνει και λέει οτι μπορεί να μη συμμετέχει πολύ ώστε να μην τον υποψιαστούμε αν δε μιλάει:

Λοιπον, λοιπον... Ο foreverfreak δεν εχει αλλαξει τον τροπο παιχνιδιου του, απλα εχει να προλαβει τις προθεσμιες και να παραδωσει 2 υποχρεωτικες εργασιες παραλληλα με το παλερμο, οποτε παρακαλω δειξτε κατανοηση;)!! Πιθανοτατα η εξεταστικη μου αρχιζει νωριτερα απ'ολους, οποτε δεν προκειται να εχω τοσο χρονο οσο στο προηγουμενο παιχνιδι... Αυτο το ξεκαθαριζω απο τωρα, για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις μετα!! Αυτο βεβαια δε σημαινει πως δε θα συμμετασχω, αλλωστε γι'αυτο το λογο δηλωσα συμμετοχη:):

Τεσπα, εδω θα διαφωνησω, αλλα δεν προκειται να κατσω να σε πεισω οτι δεν ειμαι ελεφαντας!! Μου αρεσει να μιλαω, να συμμετεχω και να σχολιαζω αυτα που βλεπω και αυτο θα συνεχισω να κανω, ασχετα αν σε μερικους φαινεται υποπτο και "διαφορετικο":P... Το μοναδικο μειονεκτημα ειναι πως πλεον εχω λιγοτερο χρονο!!

Αθωώνει τη Maria775m γιατί καλό είναι να έχεις και πολίτες με το μέρος σου:

Επισης, σε αυτο το παιχνιδι το ρολο του Τασος97 (κατηγορω τους παντες και τα παντα, προσπαθω να τους φερω σε δυσκολη θεση) φαινεται να τον εχει παρει η Maria775, αφου φαινεται να εχει υιοθετησει ενα ανακριτικο υφος, κατι που προς το παρον την αθωωνει στα ματια μου!!

Κι όταν τελικά ο Τασος επαναφέρει τον τζον, ο φρικ τα παίρνει άγρια:

[/spoiler]
Που ακριβως ειδες πως πηγα να υπερασπιστω τη Νεφελη Τασο??? Θα με τρελανετε εσεις εδω μεσα!!

Edit: Επαναφερεις ενα ατομο απο τον πρωτο γυρο, χωρις να υπαρχει καμια απολυτως ενδειξη για την αθωωτητα του!! Οσοι υποστηριζετε με μενος πως ειναι αθωος πως σκατα το ξερετε?? Γνωριζετε κατι παραπανω και δε μας το εχετε πει?? Και γιατι οσοι τον κατηγορουμε ειμαστε δολοφονοι?? Αν ημουν δολοφονος θα ειχα τετοια εμμονη?? Τεσπα, τραγικη κινηση αλλα οπως νομιζετε... Δεν προκειται να ασχοληθω αλλο για σημερα!!

Ουτε για το αντιθετο ομως...
Θα ηταν καλυτερο να παιχτει η καρτα οταν σιγουρεψουν τα πραγματα και οχι τωρα στα τυφλα!! Μου θυμιζει την κινηση της Μαριας με το fantasmeno...
Ριρι, περιμενω μια απαντηση: Πως ειναι δυνατον να εισαι τοσο σιγουρη για το Γιαννη?? Αν δεν ειστε συγκατοικοι, δεν υπαρχει καποια αλλη λογικη εξηγηση...

Και πάνω εκεί αποφασίζουν να ψηφίσουν την blue γιατί κοντραρίστηκε επικίνδυνα με τον φρικ, αλλά δυστυχώς πέσανε σε αντίπαλο μαφιόζο.

Αυτό που με προβληματίζει είναι, ο τζον ποιον δολοφόνο ήξερε;

Συμπερασματικά: Οι παίκτες που κατηγόρησε ο Johnnaousa ήταν: Himela, foreverfreak, Cinefil, Πατρεύς και έμμεσα Eileen και Myrte (που τον είχαν ψηφίσει). Τα κρατάμε αυτά, μήπως αργότερα βρούμε οτι ο πληροφοριοδότης μας έδωσε το μαφιόζο που ήξερε.

Βγάζω τον εαυτό μου. Ο φρικ ήταν κρυφός μαφιόζος. Τη Cinefil λογικά την ξέρει η μπλου. Μένουν Πατρεύς, Eileen και Myrtle. Αν σκεφτούμε κι αυτούς που ψήφισαν τον τζον, τα ονόματα που συμπίπτουν είναι Eileen και Myrtle.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Η ημέρα ξημέρωσε για ακόμη μια φορά στο Παλέρμο. Οι κάτοικοί του, ανήσυχοι πλέον, έψαχναν κάθε μέρος της πόλης για να βρούνε το πτώμα. Ήξεραν ότι η Μαφία ήταν αδίστακτη και περίμεναν να δούνε ποιός απ αυτούς δεν ξύπνησε σήμερα. Τελικά ανακάλυψαν πως
ήταν όλοι ζωντανοί. Κανένα πτώμα δεν είχε βρεθεί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Καταρχας εσυ ψηφισες πολιτες οποτε δεν μπορεις μετα να κατηγορεις εμενα οτι δεν κατηγορω το κανω επδ δεν ειμαι σιγουρη.
Ποιός μπορεί να είναι σίγουρος; Εκτός από αυτούς που έχουν σχετικούς ρόλους ή καμια καρτούλα φυσικά!! Έτσι είναι το παιχνίδι σ' αρέσει δεν σ' αρέσει.... Ψάχνουμε, κάνουμε υποθέσεις, τις μοιραζόμαστε με τους άλλους ώστε να δούμε είμαστε σε καλό δρόμο... μήπως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω και φτάσουμε έτσι κάπου!! Αυτά φυσικά αν είσαι πολίτης!!
Εσύ από την άλλη δεν έχεις κάνει καμία υπόθεση (είπαμε εκτός από τον Πέτρο, την Σύλβια και τον Γιάννη!!) Δεν βοηθάς... δεν ψάχνεις... αυτό λέει πολλά!! Κάνω λάθος; Άρχισε να ψάχνεις και εσύ... προσπάθησε να βοηθήσεις!! Έτσι θα αποδείξεις τι είσαι!!
Με συγχωρείς πολύ αλλά το : "δεν σας λέω τι πιστεύω γιατί δεν είμαι σίγουρη" είναι για χοντρά γέλια!! Να μην πω για κλάματα!! :P
Μου κάνει για φτηνή δικαιολογία...

εγω ειπα μια αληθεια αυτοι που δεν συμμετειχαν ειχαν εξασφαλισει ασφαλεια αλλα δεν τους ψηφισα για να τους βγαλω οπως εσυ με την λοβ για π.χ. απλως το ανεφερα.
Αυτό δεν το έπιασα για εξήγησε...
Αν ειχαμε κοινο ρολο με τον Πατρευς ομως ισως και να μην τον ψηφιζα κ χθες ειχα ψηφισει πατρευς αρχικα οταν δεν ειχα αλλη επιλογη ψηφισα μαρια...
Αυτό εμένα δεν μου λέει τίποτα!!
Οσο για την μπλου ξερουμε σιγουρα μονο οτι εινα� πολιτης,καμια παραπανω ιδιοτητα
Αυτό από μόνο αρκεί... σε συνδυασμό μάλιστα με το ότι είναι τόσο σίγουρη για εσένα λέει πολλά!!

Και εγώ CiNeFiL λοιπόν και ελπίζω blou να έχεις δίκιο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
@Himela: Διάβασε λίγο αν θες αυτά που έγραψα στο τελευταίο μου post. Όσο το σκέφτομαι, τόσο πιο σίγουρη γίνομαι, και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτό το θέμα. Ο αντίπαλος μαφιόζος έχει φανεί από το παιχνίδι του και δεν νομίζω ότι είναι η blue_butterfly. Είναι κρίμα όμως να τον εκθέσουμε και να οδηγήσουμε τους μαφιόζους να πιστεύουν ότι ο αντίπαλος μαφιόζος είναι κάποιος άλλος, γιατί έτσι ο πραγματικός κινδυνεύει από τη δολοφονία!
Κατάλαβε κανείς τι είπα?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 03/01/2012

  1. blue_butterfly - CiNeFiL
  2. bluestas95 - CiNeFiL
  3. CiNeFiL - Πατρεύς
  4. Drama Prinzessin
  5. Eileen - CiNeFiL
  6. ggeorge1976
  7. Himela - CiNeFiL
  8. maria775m - CiNeFiL
  9. Myrtle - CiNeFiL
  10. Πατρεύς
  11. Πουλάκι
  12. soter - CiNeFiL
Ψήφοι
7 CiNeFiL
1 Πατρεύς

Απουσίες

  • CiNeFiL #1
  • love_angel #1
  • JaneWin #1, #2 (Αποχώρησε)
  • maria775m #1
  • Πουλάκι #1
Η χώρα των Φαντασμάτων

Αποχωρήσεις (προγραμματισμένες και μη!)


Λοιπές ενέργειες παικτών

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,058 μηνύματα.
Χιμέλα, νομίζω ότι έχεις μπουρδουκλωθεί πολύ. Ξέρω ότι κάποια πράγματα δεν είναι απλά, αλλά το μυαλό σου πλέον σκέφτεται συνομωσίες για κάποιους που ούτε οι ίδιοι δεν τις έχουν σκεφτεί.

Έχω σκεφτεί πολλά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι, σίγουρα κάποια ήταν σωστά και κάποια λάθος.;)

Έχει ή δεν έχει δίκιο στις σκέψεις τους Διάβασέ τες και κρίνε μόνη σου. Αν θυμάσαι, εγώ τον είχα κατηγορήσει τον σότερ, αλλά τώρα πια μου φαίνεται αθώος. Όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι έχω βρει όλους τους δολοφόνους πια (μόνο για τη Ζωίτσα διατηρώ ακόμα κάποιες επιφυλάξεις.

Το οτι έχει δίκιο στις σκέψεις του δεν τον κάνει αθώο, αλλά οτι μπορεί να πάει να μας καλοπιάσει. Εγώ ακόμα θεωρώ ύποπτο να χρησιμοποιήσει τυμβωρυχία για τη Μαρία. Αν είναι μαφιόζος, πέτυχε διπλό σκοπό: και βγαίνει αθώος στα μάτια μας και έβγαλε έναν πολίτη δια παντός.

Εγώ προσωπικά, τώρα κατάλαβα τι εννοούσες. Δεν το είχα καταλάβει και τώρα που το κατάλαβα και το έψαξα, πιστεύω πως έτσι έγιναν τα πράγματα. Βγάζει νόημα δηλαδή και η διπλή δολοφονία και η εμμονή την μπλου στην σινεφίλ. Βέβαια, καλό είναι εμείς οι πολίτες όταν καταλαβαίνουμε κάποιο ρόλο μας να μην το λέμε τόσο ανοιχτά, αλλά τεσπα

Τον αντίπαλο μαφιόζο δεν μπορούν να τον καρφώσουν. Εξάλλου φάνηκε πια οτι η μπλου είναι αντίπαλος μαφιόζος, αφού ο φρικ πήγε να τη δολοφονήσει και πέθανε μαζί της. Οι μαφιόζοι το ξέρουν δηλαδή από εκείνη τη μέρα, δεν είπα κάποιο νέο.

Μακάρι να ήμουν ντετέκτιβ. Θα είχα καταφέρει να μάθω και για άλλους. Τώρα το γιατί με την κάρτα που χρησιμοποίησα ρώτησα για τον μπλουστας, έχω ήδη απαντήσει 1000 φορές. Είχα ένστικτο. Όσες φορές κι αν με ρωτήσετε δεν θα πάρετε άλλη απάντηση, γιατί μόνο αυτό ισχύει. Ο τρόπος που έμπαινε, μιλούσε και ψήφιζε που θύμιζε έναν σιωπηλό και προσεκτικό, αλλά κατά τα άλλα πολύ καλό δολοφόνο! Οι υπόλοιποι που κατηγορούσαμε μου φαίνονταν μαρίδα, μπροστά στον μεγαλοκαρχαρία μπλου. Οκ τώρα; Όσο το γιατί το έκανα τρεις μερες μετά... :hmm: δεν ξέρω... υπήρχε κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή που έπρεπε να το κάνω; :hmm:

Πολλοί είχαν και έχουν αυτό το αθώο ύφος (Πατρεύς, soter, george1976, bluestas, Drama, Πουλάκι κλπ). Γιατί δε ρώτησες για αυτούς; Γιατί δε ρώτησες για τον Πατρέα που τόσο τον έχουμε υποψιαστεί; Έκαψες μια κάρτα σου τόσο σημαντική για να μάθεις για κάποιον για τον οποίο είχες ένστικτο; Αν το άκουγες αυτό οτι το έκανε κάποιος άλλος, θα τον πίστευες;

Είσαι λάθος και είπα αν θέλετε μπορείτε να το επιβεβαιώσετε. Αν θυμάσαι εγώ προκάλεσα τους πολίτες να δουν και τον δικό μου ρόλο και του μπλουστας και τότε να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά μου. Δεν είπα δειτε μόνο τον ρόλο του ενός από τους δύο για να πιάσει το κόλπο μας... Σκέψου λίγο βρε Χιμέλα. Μην μπουρδουκλώνεσαι τσάμπα. Το μυστήριο έχει σχεδόν λυθεί.

Αυτό μου κάνει εντύπωση, είναι δηλαδή τόσο απλό αυτό το μυστήριο; Μακάρι, τι να πω.

Για τον Πέτρο εντάξει... το καταλαβαίνω!! Στην Ζωή και στον Χάρη πώς κατέληξες;
Για τον Χάρη εγώ δεν ξέρω... το είπα και χθες θέλει κι άλλο ψάξιμο!! Για την Ζωή τι να πω; Δεν έχω ιδέα... μόλις βρω χρόνο θα ήθελα να τους ψάξω περισσότερο... όπως κι εσένα :P
Αν θέλεις πάντως μπορείς να μοιραστείς τις σκέψεις σου με μας για αυτούς τους δύο!! Ίσως βοηθήσει...

Μα αυτό λέω. Αν έχεις κάρτα το λογικό είναι να ρωτήσεις για κάποιον που φαινόταν πολύ πιο ύποπτος εκείνη τη δεδομένη στιγμή κι όχι κάποιον για τον οποίο είχες ένστικτο.


Όπως είπα και χθες δεν περίμενα ότι η maria... θα είναι η μάγισσα και εξήγησα γιατί. Ωστόσο, με την αποκάλυψη της ιδιότητάς της και την αποκάλυψη της ιδιότητας του forevefreak (thanks blue ;) ) καταλαβαίνουμε επιτέλους τι έγινε στην πρώτη δολοφονία του παιχνιδιού. Η maria... ήξερε ότι το θύμα ήταν η Ριρίκα, ως μάγισσα που ήταν, και αντί να την σώσει (επειδή φοβόταν και ήθελε να κρατήσει την ιδιότητα αυτή για τον εαυτό της, κάτι λογικό! ) ήθελε έμμεσα να μας δείξει πιο ήταν το κανονικό θύμα, σκοτώνοντας τον foreverfreak με τον οποίο η blue_butterfly είχε "κοκορομαχήσει". Βέβαια, εκείνη η κίνηση για τη δεδομένη στιγμή δεν μας βοήθησε και πολύ, μάλλον μας μπέρδεψε κάπως. Δεν θεωρώ ότι η blue_butterfly είναι ο αντίπαλος μαφιόζος - επειδή δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί η κάρτα "Αποτυχία Δολοφονίας" να πάει στον αντίπαλο μαφιόζο...:worry: Θα το δω και θα επιστρέψω.

Μπα δεν έγινε έτσι, αποκλείεται η maria.... να το σκέφτηκε όλο αυτό μόνη της. Αν δηλαδή η μπλου δεν είχε την κάρτα αποτυχία δολοφονίας, δε θα μαθαίναμε οτι ήταν αθώα, κι έτσι θα υποψιαζόμασταν και αυτήν. Η αποτυχία δολοφονίας μπορεί να πάει σε όσους συνεργάζονται με τους πολίτες, και μέσα σε αυτούς είναι και ο αντίπαλος μαφιόζος. Δε μου αρέσει που πας να μας τα μπουρδουκλώσεις...

Τώρα ως προς την κάρτα που παίχτηκε από τον soter. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να τον αθωώσω τόσο εύκολα. Γιατί εν τέλει, έτσι ακριβώς φαντάζομαι ότι θα παιζόταν η κάρτα "Τυμβωρυχία" από έναν μαφιόζο!:/: Αν δείτε πόσα άτομα πίστεψαν ότι είναι αθώος μετά την κάρτα, θα καταλάβετε νομίζω, τι λέω. Μου θυμίζει καλοδουλεμένη μπλόφα...

Εδώ συμφωνούμε.


Εμένα μου κάνει μεγάλη περιέργεια πως η Myrtle αλλάζει τόσο εύκολα τα όσα λέει. Καταλαβαίνω πολύ καλά ότι σε αυτό το παιχνίδι τα πάντα εξελίσσονται και ρέουν, αλλά κάποια πράγματα είναι αξιοπερίεργα.. Ναι, όντως έχουμε κάνει κάποιες κοινές σκέψεις, αλλά δεν δείχνεις να τηρείς τα όσα λες. Εγώ θυμάμαι να λες "Πατρεύς είσαι ο επόμενος". Εκτός αν ήταν και αυτό για ξεκάρφωμα.:/:

Σωστό κι αυτό. Η Myrtle υποστηρίζει λοιπόν οτι υποψιαζόταν τον Πατρέα, αλλά με την κάρτα της επέλεξε να μάθει για τον μπλουστας, και της βγήκε μαφιόζος! Δηλαδή να γράψεις κάνα λόττο!


Αν όντως η blue_butterfly ήταν ο αντίπαλος μαφιόζος και είχαμε κάρφωμα από τόσο νωρίς στο παιχνίδι, η κοινή λογική νομίζω επιτάσσει ότι το κάρφωμα θα γινόταν με έναν από τους Φανερούς μαφιόζους - όχι τους κρυφούς. Οι φανεροί είναι γνωστοί οι κρυφοί όχι - άρα γιατί να "θυσιάσεις" ένα κρυφό μαφιόζο - και μάλιστα τον foreverfreak? :hmm:
Δεν λέω, μπορεί να έγινε έτσι, απλά αν όντως ισχύει αυτό, οι μαφιόζοι δεν έχουν ούτε το στοιχειώδες ένστικτο αυτοσυντήρησης! :laugh:

Δεν ήταν κάρφωμα, κανονική δολοφονία ήταν, μόνο που ο αντίπαλος μαφιόζος πήρε μαζί της και τον φρικ. μη γυρνάμε σε αυτά που λέγαμε 3 μέρες πριν.

Από αυτό που έκανε με την τυμβωρυχία έτσι δεν φαίνεται; Τι στο καλό πια; δεν νομίζω να είναι τόσο ύπουλος!!
Εννοείς δλδ ότι μπορεί να είναι στημένο για να φανεί ο καλός; Τόσο πια; :worry:

Μα ο σκοπός των μαφιόζων αυτός δεν είναι; Να φύγουν όλοι οι πολίτες οριστικά; Τι σου κάνει εντύπωση;

Εεε ναι Πέτρο ξέρεις... θα βοηθούσε αρκετά αν απαντούσες κάποια στιγμή σε όλα αυτά που σε έχουμε ρωτήσει...
Αλλά να απαντήσεις κανονικά... χωρίς ασάφειες και ρητορείες!!
Υπάρχουν κάποια πράγματα που έχω στο μυαλό μου και σε αθωώνουν αλλά και εσύ δεν βοηθάς καθόλου...

Ο Πέτρος χτες είδε οτι η Μαρία ήταν μάγισσα (δε βρισκόταν και σε ποστ - σεντόνια να πω οτι βαρέθηκε να το διαβάσει :whistle:). Δεν του έκανε εντύπωση; Ή μήπως το περίμενε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
Ποιός μπορεί να είναι σίγουρος; Εκτός από αυτούς που έχουν σχετικούς ρόλους ή καμια καρτούλα φυσικά!! Έτσι είναι το παιχνίδι σ' αρέσει δεν σ' αρέσει.... Ψάχνουμε, κάνουμε υποθέσεις, τις μοιραζόμαστε με τους άλλους ώστε να δούμε είμαστε σε καλό δρόμο... μήπως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω και φτάσουμε έτσι κάπου!! Αυτά φυσικά αν είσαι πολίτης!!
Εσύ από την άλλη δεν έχεις κάνει καμία υπόθεση (είπαμε εκτός από τον Πέτρο, την Σύλβια και τον Γιάννη!!) Δεν βοηθάς... δεν ψάχνεις... αυτό λέει πολλά!! Κάνω λάθος; Άρχισε να ψάχνεις και εσύ... προσπάθησε να βοηθήσεις!! Έτσι θα αποδείξεις τι είσαι!!
Με συγχωρείς πολύ αλλά το : "δεν σας λέω τι πιστεύω γιατί δεν είμαι σίγουρη" είναι για χοντρά γέλια!! Να μην πω για κλάματα!! :P
Μου κάνει για φτηνή δικαιολογία...


Αυτό δεν το έπιασα για εξήγησε...

Αυτό εμένα δεν μου λέει τίποτα!!

Αυτό από μόνο αρκεί... σε συνδυασμό μάλιστα με το ότι είναι τόσο σίγουρη για εσένα λέει πολλά!!

Και εγώ CiNeFiL λοιπόν και ελπίζω blou να έχεις δίκιο...
Εννοω οτι ειπα πως δεν συμμετεχουν καποιοι αλλα δεν τους κατηγορησα απλως το ανεφερα για να μην τους ξεχασουμε ο χαρης ψηφισε την λοβ που δεν συμμετειχε εγω παρολο που την εβλεπα να μην συμμετεχει δεν το εκανα γιατι δεν ειχα στοιχεια..αν οπως λετε εστρεφα τις κατηγοριες σε αυτους δεν θα πρεπε να τους ψηφισω κ ολας; με το να το αναφερω δεν πετυχαινω τιποτα.

Οσο για την μπλου και ο Πατρευς με την κινηση του να δωσει 2πλη ψηφο στην μαρια... φαινοταν σιγουρος και πολλοι που ελεγαν οτι η μαρια... εχει σιγουρα κακο ρολο....που οδηγησε αυτη η σιγουρια;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

soter

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα.
Προς ολους: θεωρειτε πιο υποπτη εμενα απο τον Πατρευς; ο Πατρευς ψηφισε απο την 1η μερα δυο φορες την μαρια... η οποια ειναι αθωα τωρα αποδεικνυεται οτι δεν ηξερε κατι ως πολιτης απλως ηθελε να φυγει ουτε για να σωσει την Συλβια αφου την υποψιαζεται πια!
Για να μην λετε λοιπον οπως χθες οτι δεν ψηφιζω πριν την δολοφονια κτλ τωρα μπορω να πω σχεδον σιγουρα Πατρευς
ναι υποψιάζομαι περισσότερο εσένα παρά τον Πατρευς γιατί εκείνος στον πρώτο γύρο ψήφισε forever και γενικότερα η αδιάφορη στάση του ως προς το παινχνίδι μου θυμίζει περισσότερο στάση πολίτη παρά δολοφόνου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,058 μηνύματα.
ναι υποψιάζομαι περισσότερο εσένα παρά τον Πατρευς γιατί εκείνος στον πρώτο γύρο ψήφισε forever και γενικότερα η αδιάφορη στάση του ως προς το παινχνίδι μου θυμίζει περισσότερο στάση πολίτη παρά δολοφόνου.

Έχασες, ο πατρεύς ψήφισε maria...:whistle:

Επιπλέον η αδιάφορη στάση προς το παιχνίδι δείχνει δολοφόνο εδώ και χρόνια.:whistle:

Λοιπόν, δεν είχαμε δολοφονία οπότε οι μαφιόζοι πέσανε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο. Καλό είναι να ξέρουμε οτι το αλεξίσφαιρο ακόμα υπάρχει στο παιχνίδι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
ναι υποψιάζομαι περισσότερο εσένα παρά τον Πατρευς γιατί εκείνος στον πρώτο γύρο ψήφισε forever και γενικότερα η αδιάφορη στάση του ως προς το παινχνίδι μου θυμίζει περισσότερο στάση πολίτη παρά δολοφόνου.
Δλδ για σενα οποιος κραταει αδιαφορη σταση για το παιχνιδι ειναι αθωος;
:confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top