03-01-12

11:59
οκ ας μην μας πιάνει απελπισία (ακόμα). η maria.... πραγματι δεν βοήθησε ιδιαίτερα και εγώ μάλλον βιάστηκα να ενεργοποιήσω την κάρτα μου αλλά έχουμε 6 άτομα που ψηφίσαμε πολίτη και το πιθανότερο είναι πως ανάμεσά μας θα υπάρχει και ένας δολοφόνος τουλάχιστον αφού κακά τα ψέμματα η maria.... ήταν εύκολος στόχος γι αυτούς.
σε αυτούς που την ψήφισαν himela και maria775m δεν νομίζω να είναι ggeorge1976 ψήφισε δολοφόνο στον πρώτο γύρο άρα έχει και αυτός ελαφρυντικά. για εμένα θα αφήσω εσάς να το κρίνετε. μένουν CiNeFiL και Eillen.η μεν CiNeFiL ψήφισε ναουσα και μαρια δηλαδη δύο πολίτες. η δε Eillen έχει ψηφίσει ως τώρα πάλι νάουσα, εμένα και μαρία. 2 σίγουροι πολίτες και αν ξέρατε και τον δικό μου ρόλο θα βλέπατε ότι είναι 3. άρα εγώ καταλήγω σε cinefil και eillen ως πιθανές δολοφόνους.
Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ τόσο εύκολα να σου δώσω άφεση γιατί τα λάθη δε συγχωρούνται στο παλέρμο και σίγουρα τίποτα δε γίνεται τυχαία. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι τον αθωώνουν ελαφρά τη καρδία:
Βέβαια το γεγονός ότι ο Soter έπαιξε την τυμβωρυχία - από την στιγμή που την υποπτευόταν για δολοφόνο- για να σιγουρευτεί για το τι ήταν... τον έχει αθωώσει στα μάτια μου!!
Δείχνει ότι η κόντρα τους και το στρίμωγμα που της έκανε δεν ήταν στημένο (πίστευα ότι και οι δύο έχουν κακό ρόλο και ότι όλο αυτό ήταν για ξεκάρφωμα)
Επίσης, η τυμβωρυχία που έκανε ο σότερ στην Μαρία, όντως και στα δικά μου μάτια τον αθωωνει αρκετά. Αν ήταν δολοφόνος, γιατί να κάνει κάτι τέτοιο και να μας δείξει ότι βγάλαμε πολίτη; Λογικά, θα ήθελε να νομίζουμε ότι έχουμε βγάλει δολοφόνο για να κρυφτεί κι εκείνος πίσω από αυτό. Βλέπω το τοπίο να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά...
Όσον αφορά τον soter , τον θεωρούσα ύποπτο, αλλά τώρα αρχίζω να αλλάζω γνώμη.Κι αυτό διότι με το ενδεχόμενο να είναι δολοφόνος για ποιο λόγο να ενεργοποιούσε την τυμβωρυχία για τη Μαρία σ' ένα τόσο σημαντικό σημείο του παιχνιδιού;Από την άλλη , θα μπορούσε να το κάνει για να μπλοφάρει και κατά συνέπεια να μη μπορούμε να τον καταστήσουμε ένοχο , αλλά εφόσον δεν κινδυνέυει άμεσα να αποχωρήσει σε ψηφοφορία, δε νομίζω να χαλούσε τις κάρτες του έτσι άσκοπα.Επομένως , soter αθώος για την ώρα.
Για μένα ο soter δεν είναι καθόλου αθώος. Ο αντίπαλός του προχτές ήταν η maria..., όλοι σκεφτόμασταν ποιος από τους δύο είναι ο δολοφόνος. Τώρα που η maria... βγήκε πολίτης, γιατί όλοι όσοι κατηγορούσατε τον soter τον βγάλατε αθώο; Το αντίθετο δε θα έπρεπε να ισχύει; Οτι δηλαδή αφού η Μαρία ήταν αθώα, ο soter να μην είναι; Ή μήπως πάτε κάποιοι να προλάβετε αυτή τη σκέψη με το να τον αθώσετε; Δε μας τα λέτε πολύ καλά...
Χμμμ... σότερ πολύ σωστές σκέψεις! Είπες όσα σκεφτόμουν ακριβώς! Αν, λοιπόν η σινεφίλ είναι όντως δολοφόνος όπως ωρύονται τα κορίτσια, τότε μάλλον πρέπει να κοιτάμε και προς την μεριά της Eileen. Ας βγουν πρώτα με το καλό, η σινεφίλ και ο μπλουστας και στην πορεία, πολίτες, να έχουμε (ή έχετε αν εγώ αποδημήσω εις Κύριον) στο νου μας και την Ζωή!![]()
Τέτοια ομοφωνία απόψεων; Μπράβο βρε...
Χμμμ... τελικά Χιμέλα αυτό που λες στέκει πολύ! Αν η μπλου είναι αντίπαλος μαφιόζος, τότε ο φρικ ήταν ο δολοφόνος που πήγε να την σκοτώσει και την πάτησε. Επίσης, η μπλου γνωρίζει την ταυτότητα του φανερού μαφιόζου Β, δηλαδή της σινεφίλ που τόσο ωρύεται τόσο καιρό να βγάλουμε!
Όταν το είχα σκεφτεί εγώ αυτό δε συμφώνησε κανείς, τώρα πώς και συμφωνείτε;
Σπυράκος, μπλούστας, σινεφίλ, φορέβερ και Τάσος ή Eileen... νιώθω πως είμαστε πολύ κοντά!
Θα ψηφίσω Cinefil για σήμερα, γιατι πιστεύω ότι μαζί με τις άλλες ψήφους των κοριτσιών και των υπολοίπων που την ψήφισαν σήμερα θα την βγάλουμε την μαφιόζα! Πολίτες, το νου σας!
Για κάτσε τώρα βρε κοριτσάκι μου. Εσύ μέχρι χτες χτυπιόσουν για τον bluestas. Τώρα πώς και ψηφίζεις σινεφίλ; Σου έφυγε η κάψα;
Αυτό που θέλω να μου απαντήσεις είναι το εξής: για να μάθεις για τον bluestas με κάποιον τρόπο οτι είναι μαφιόζος, όπως άφησες να εννοηθεί, σημαίνει οτι είσαι ο ντετέκτιβ. Δε νομίζω να είχες κάρτα χρησμό της πυθίας και να τη χρησιμοποιούσες 3 μέρες μετά που ξεκίνησε το παιχνίδι. Πώς όμως κι αποφάσισες να ρωτήσεις για τον bluestas αν είναι έτσι; Δηλαδή χτες πιο πολύ μας απασχολούσαν η maria... κι η Cinefil παρά ο bluestas. Απάντησέ μου σε αυτό.
Εγώ ξέρετε τι παρακινδυνευμένο σκέφτηκα; Οτι όλος αυτός ο καυγάς μεταξύ της Myrtle και του bluestas είναι φτιαχτός. Η Myrtle λέει να χρησιμοποιήσουμε κάρτα ή ιδιότητα για να μάθουμε τι είναι ο bluestas. Αν όντως κάποιος το κάνει, θα δει οτι ο bluestas είναι μαφιόζος,οπότε η Myrtle θα περάσει στο απυρόβλητο. Έτσι θυσιάζεται μεν ένας δολοφόνος, αλλά ο άλλος γίνεται ο οδηγητής μας. Τραβηγμένο, το ξέρω, αλλά αυτή η ξαφνική επίθεση της μυρτλ δε μου αρέσει και μακάρι να είμαι λάθος.
Για μαντέψτε πού πάει η ασυλία του αυτοκράτορα του Παλέρμο!
Φυσικά και δεν θα μπορούσε να μην πάει στη Himela.
Έρωτας μεγάλος...
Μακριά από τη Σύλβια και σήμερα!
Με αυτό εγώ καταλαβαίνω πως η πόρνη δεν είναι στο παιχνίδι. Είναι λίγο φανερό για μένα ποιος είναι ο αυτοκράτορας, οπότε αφού κανείς δεν του αφαιρεί ιδιότητες, πάει να πει οτι η πόρνη έχει φύγει. Αυτό με φοβίζει λίγο γιατί σημαίνει οτι ο διεφθαρμένος αστυνομικός είναι ακόμα μέσα, και δυστυχώς παίζει εκ του ασφαλούς αφού φαίνεται σαν πολίτης.
Λοιπόν... πάμε να ψάξουμε μερικούς παίκτες!!
Ξεκινάμε...
CiNeFiL : Μέχρι στιγμής δεν έχει κατηγορήσει ουσιαστικά κάποιον παίκτη (εκτός δλδ από τη Σύλβια και το Γιάννη στην αρχή!!Ααα και τον Πέτρο ) ενώ το μόνο που κάνει είναι να αμύνεται... Δεν βοηθάει και πολύ στο παιχνίδι καθώς δεν ψάχνει και δεν φαίνεται να την ενδιαφέρει και πολύ να ανακαλύψουμε τους δολοφόνους!! Γιατί άραγες; Ακόμη και όταν πάει να κατηγορήσει κάποιον (πράγμα σπάνιο βέβαια αλλά έχει συμβεί κανα δύο φορές!!) στην ουσία αναπαραγάγει λόγια άλλων... αυτά που λέει δλδ δεν φαίνεται να είναι δικά της συμπεράσματα!!
Βέβαια υπάρχει και ένα σημείο όπου "κοντράρεται" με τον Πέτρο ο ένας ρίχνει τις κατηγορίες στον άλλον κτλ...αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι στημένο!! Είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά βέβαια... αλλά δεν ξέρω!! Από ένστικτο και μόνο νομίζω ότι ένας εκ των δύο είναι δολοφόνος και όχι και οι δύο... δεν μπορεί όλη αυτή η κόντρα να είναι στημένη, δείχνει να βγαίνουν αβίαστα τα λόγια τους!! Εκτός και αν είναι τόσο καλοί ηθοποιοί πια!! Τι να πω;
Τον έχει ψηφίσει μάλιστα (2 φορές αν δεν κάνω λάθος... )αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι καθώς ο Πέτρος αν θυμάμαι καλά, δεν κινδύνεψε ποτέ να φύγει...συνεπώς δεν έχει νοημα!!
Μετά είναι εκείνο το μνμ του Σπύρου το μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση... εκεί που καλοπιάνει τον Πέτρο προσπαθώντας να τον καθοδηγήσει έμμεσα σχετικά με την άποψή του για τη Νεφέλη!! Ελπίζω να μην είναι τελείως άκυρη η σκέψη μου (αλλά αν στέκει όλο αυτό... είναι ο μοναδικός λόγος που με κάνει να σκεφτώ μήπως τελικά ο Πέτρος είναι αθώος...
Ενδέχεται βέβαια να είναι στημένο όλο αυτό ανάμεσα στον Πέτρο και τον Σπύρο αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα!! Θέλει και άλλο ψάξιμο!!
Αυτό το "τους έχουμε ξεχάσει τελείως λες και δεν έχουν ρόλο" μου κάνει κάπως!! Σαν να προσπαθεί να τραβήξει τα βλέμματα από πάνω της και να τα στρέψει σε άλλους...
Και το πιο βασικό απ' όλα... το στρίμωγμα και η σιγουριά της blou που όπως έχει αποδειχτεί είναι πολίτης!!
Με τον Πατρέα δεν ασχολήθηκα τον προηγούμενο γύρο απ' ότι βλέπω.Συνεχίζει να είναι ήσυχος , μπαίνει διακριτικά , ψηφίζει και δεν κινεί τόσο τις υποψίες μολονότι το όνομά του έχει αναφερθεί σε μεγάλο βαθμό.Βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τη CiNeFiL απ' τον πρώτο γύρο.Τότε είχα αναφέρει πως πιθανόν να μην πάει κάτι καλά τουλάχιστον με έναν απ' τους δύο και ελπίζω πως θα επιβεβαιωθώ.Κατά καιρούς το όνομα της δεσποινίδας cinefil κυριαρχούσε στην ψηφοφορία , αλλά πάντα κάτι γινόταν και γλύτωνε.Μία θα ήταν η κάρτα , μία θα ήταν κάποιος άλλος που ξαφνικά έγινε πιο ύποπτος.Μπορεί και να τυχαίνει , αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα το ονόμαζα και τύχη.Επιπροσθέτως , την έχουν κατηγορήσει άτομα που σχεδόν αποδεδειγμένα είναι με το πλευρό των πολιτών , οπότε καθίσταται δύσκολο να πέφτει θύμα κυρίως δολοφόνων στις ψηφοφορίες.Αν προσέξετε επίσης , έχει συμβάλλει στο να φύγει ο πληροφοριοδότης και τώρα η Μαρία.Απ' το δίδυμο Πατρεύς-CiNeFil λοιπόν θα ψηφίσω CiNeFiL και ελπίζω πως αυτή τη φορά δεν κάνω λάθος ! (ψηφίζω κι από τώρα μη βρει αφορμή η Myrtle να με κατηγορήσει για την ώρα που μπαίνω και ψηφίζω)
Ο Πέτρος κι εμένα με απασχολεί έντονα. Δείχνει να απαξιώνει το παιχνίδι, να το βαριέται, δεν απαντάει στις κατηγορίες, δε σχολιάζει όσα γίνονται. Εκτός των άλλων εκ του αποτελέσματος πια στον πρώτο γύρο έδωσε διπλή ψήφο στη μαρία που ήταν μάγισσα (για να σώσει εμένα ή για να με πάρει με το μέρος του;

Μάλιστα, μάλιστα δεν διώξαμε τη Νεφέλη, συγχαρητήρια, τι άλλο να μας πω-.- Ειλικρινα νταξει εχω απογοητευτεί τελείως, κάθομαι και φωνάζω άδικα τόσες μέρες για να γίνει αυτό? Για να γλιτώσει πάλι η Νεφέλη? Εγώ εξηγούμαι έτσι και δε βγει και σήμερα σηκώνομαι και φεύγω. Μια φορά στα πιο σίγουρα μπορούμε να κινηθούμε για να κερδίσουμε? Είπα να μπω να μιλήσω σήμερα λόγω νεύρων αλλά από όσο βλέπω δε μου πέρασαν, βγαίνω για να μη βρισω. Ψηφίζω CiNeFiL έτσι για να εξηγούμαστε, τους λόγους τους εχω πει ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.
Αν βγει η Cinefil και δεν είναι μαφιόζος, τι θα πεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.