Η τυχη, την οποια πολλοι εδω μεσα επικαλουνται μου φαινεται πολυ κακη δικαιολογια για ψηφο πια.
Το παιχνιδι τρεχει εδω και δυο μερες απο τοτε που πηραμε τους ρολους και αρκετες μασκες αρχιζουν και πεφτουν παρολο που ειμαστε μολις στην πρωτη ψηφοφορια, οποτε,παιδια, βρειτε καμια καλυτερη δικαιολογια για να καλυφθειτε, μη λεμε ολο τα ιδια και τα ιδια
Πραγματικα εχω αρχισει να μπερδευομαι...οχι για το τι πιστευω και ψηφιζω εγω,γιατι εχω βγαλει μερικα αρχικα συμπερασματα,αλλα για για τη σταση καποιων οσον αφορα την ψηφοφορια.
Αρχικα ψηφισα την Λουλου αιτιολογωντας την ψηφο μου και μια ''ομαδα'' ατομων ακολουθησε την αποψη μου υπερψηφιζοντας την.
Πρεπει να χαιρομαι γι' αυτο? Φυσικα οχι,κρατουσα μεγαλη επιφυλαξη απο χθες το βραδυ, η οποια εγινε υποψια σημερα που τα ιδια αυτα ατομα αλλαζουν την ψηφο τους απο οικτο προς την Λουλου.
Πολυ δραμα βρε παιδι μου,μαλλον καποιοι πρεπει να φτιαξουν θιασο...Απο ποτε βρε λυπαστε την Λουλου,αφου ολοι την κατηγορειτε για το ανελεητο σπαμαρισμα που κανει?Μηπως θελετε να την καλυψετε και δωσατε μια ψευτικη ψηφο αρχικα σε αυτην για να διωξετε καθε υποψια απο πανω σας?
Ακραια σκεψη, δε λεω, αλλα αρκετα πιθανη

Μπορει να ρισκαρατε εσεις ψηφιζοντας την συνεργο σας για να θολωσετε τα νερα,αλλα θα ρισκαρω κι εγω να σας υποψιαστω,δεν εχω να χασω και τιποτα...