maria_lulu
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Υπαρχει πιθανοτητα να αρχισει το καινουργιο παλερμο Μαρτιο;
Μπορείς να έχεις λίγο υπομονή;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Οχι, γιατι δεν προλαβα να παιξωΜπορείς να έχεις λίγο υπομονή;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Οχι, γιατι δεν προλαβα να παιξω
Οκ τότε. Σε καταλαβαίνω....
Τότε μόνο μια λύση υπάρχει.....
Κάνε υπομονή.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Και μετα λετε οτι εχω βρισκω την δικαιολογια οτι εχω διαβασμα. Σε αυτο το παλερμο ειχα στα αληθεια διαβασμα και ετσι δεν μπορουσα να συμμετεχω... Αλλα ενας απο τους δολοφονους εβρισκε το διαβασμα για δικαιολογια...
Προκειμένου να πάρουμε κεφάλια, όλα θα τα βρούμε για δικαιολογίες!
Αλλα ενας απο τους δολοφονους εβρισκε το διαβασμα για δικαιολογια...
Αν αναφέρεσαι σε μένα.
Κάθε εβδομάδα βαράω 20 ώρες φρο και βγάζω την ύλη δύο τάξεων λυκείου.Οπότε ναι,το παλέρμο δεν είναι η πρώτη μου προτεραιότητα.
Να το ξεκαθαρίζουμε αυτό.>.<
Α και Λουλου μην συγκρίνεις το διάβασμα που έχεις εσύ για την Β γυμνασίου και το διάβασμα που έχω εγώ για την Β λυκείου και τις Πανελλήνιες. =.=
love_angel
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.