Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Πληροφοριακα Focko,οι φυλακες του νομου Δωδεκανησου ειναι στην Κω(εκει πανε τα παιδια μας.)Για το που πανε οι ροδιτικες ψυχες τι να σου πω,δεν ξερω
Κυριακή δίνεται άδεια από τον διοικητή στους φυλακισμένους να πάνε στο νησί για επίσκεψη. (μιλάνε στο thread).
Oι νεκροί όταν γράφουν θα βάζουν μετά το ποστ το εμοτικον
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
το κοίταξα και εχτές δεν ψήφισεςΕγώ έχω μόνο μία απουσία...
συγγνώμη
Πληροφοριακα Focko,οι φυλακες του νομου Δωδεκανησου ειναι στην Κω(εκει πανε τα παιδια μας.)Για το που πανε οι ροδιτικες ψυχες τι να σου πω,δεν ξερω
Καλά που μου το είπες. Φυλακισμένοι μην χάσετε το πρώτο καράβι αύριο στις 6 για να σας μεταφέρει στην Ρόδο (μίλησα με τον διοικητή και είναι οκ)
Εσείς που μένετε στον παράδεισο μιλήστε με τον Μεγάλο και θα σας πει τι θα κάνετε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψηφιζω και εγω με τη σειρα μου την JaneWin γιατι νομιζω ειναι προφανες οτι ειναι 1 απτους δολοφονους!!!
Αλλη μου υποψια ειναι για την Kleop αλλα για την JaneWin ειμαι πιο σιγουρος!!!
Οποτε JaneWin +1
fockos
Επιφανές μέλος
Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00
Λίστα για Παρασκευή 13/08/2010 (Παρασκευή και 13 κάτι τρομερό θα συμβεί )
- rewial: kleop
- gianniskeeper kleop
- mariza93: janewin
- kleop: gianniskeeper
- Janewin kleop
- Morelo janewin
- Zoitca: JaneWin
- Κλεοπάτρα janewin
4 JaneWin
3 Kleop
1 gianniskeeper
Αποχωρήσεις:
- foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα)
- marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα)
- yozereh: δολοφονία (κρυφή ιδιότητα)
- Goseithor: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσίες)
- athene: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσιες)
- aporw: ψηφοφορία (πολίτης)
- misskit: δολοφονία (πολίτης)
- tsaratsaf: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα)
- roseberry δολοφονία (κρυφή ιδιότητα)
2 Goseithor έμεινες από απουσίες
2 athene έμεινες από απουσιές
2 Kλεοπάτρα
1 Morelo
1 janewin ( εκτός χρόνου νομίζω)
Παρασκευή του mvp
Το Σάββατο είναι μέρα ξεκούρασης. Έχουμε απαλογισμό μέχρι τώρα.
Κυριακή δίνεται άδεια από τον διοικητή στους φυλακισμένους να πάνε στο νησί για επίσκεψη. (μιλάνε στο thread).
Oι νεκροί όταν γράφουν θα βάζουν μετά το ποστ το εμοτικον[/quote]
Εμεις οι δολοφονημενοι ποτε ειπαμε οτι μιλαμε?? Αντε, γιατι εχω σκασει...
Oι δολοφονημένοι μιλήστε με τον Μεγάλο και θα σας δώσει οδηγίες πως θα ρθείτε στην γη. Από σήμερα στις 24:00.
Προλαβα!! Ημουν θαλασσα και εκει θυμηθηκα οτι δεν ειχα ψηφισει και νομιζα δεν θα γυρνουσαμε πριν τις 8 αλλα τους επεισα τλκ και φυγαμε νωριτερα!
Ψηφιζω και εγω με τη σειρα μου την JaneWin γιατι νομιζω ειναι προφανες οτι ειναι 1 απτους δολοφονους!!!
Αλλη μου υποψια ειναι για την Kleop αλλα για την JaneWin ειμαι πιο σιγουρος!!!
Οποτε JaneWin +1
Που να σε δολοφονησουν αυριο......
Μααααα ειμαι αθωα σας λεωωωωωω.......
fockos
Επιφανές μέλος
Σε 1 ώρα θα έχουμε αποκάλυψη ιδιότητας της.
fockos
Επιφανές μέλος
αθώαααα
έτσι που το πάτε οι φυλακές της Κω θα είναι πιο ασφαλές μέρος από το νησί της Ρόδου.
fockos
Επιφανές μέλος
Σαββατοκυριακό
Αύριο θα βάλω έναν γρίφο σε τυχαία χρονική στιγμή. Αυτόν τον γρίφο θα πρέπει να τον λύσετε και να μου στείλετε σε μένα (όχι στην phoebe) με pm την απάντηση (στην συνέχεια θα ενημερώσω την phoebe ποιος νικησε και τι διάλεξε. Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι για να καταλάβω ποιος έστειλε πιο γρήγορα σωστή απάντηση.
αν η απάντηση δημοσιευθεί από τυχαίο μέλος στο thread νικητής είναι θα είναι αυτός που θα μου στείλει πρώτος την σωστή απάντηση.
Όποιος μου στείλει σωστή απάντηση γρηγορότερα θα δημοσιεύσω χωρίς να πω ποιος νίκησε μια πληροφορία που θέλει και Ο νικητής αν έχει καλή ιδιότητα θα διαλέξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές:
1) Ποιο/α μέλη της φυλακης ή του παραδείσου έχει ιδιότητα κακού (κακός είναι τσιράκι ή δολοφόνος).
2) Πόσοι κακοί είναι είναι στην ζωή (κακοί είναι τσιράκι και δολοφόνοι)
3) Την ακριβή ταυτότητα δύο τυχαίων μελών που έχουν αποχωρήσει. (θα μάθετε ακριβώς τι ήτανε οπότε κοιτόντας το ιστορικό μπορείτε να καταλάβετε την στρατηγική).
Αν νικήσει στον διαγωνισμό κάποιος κακός
1) Τότε θα δημοσιεύσω πάλι απάντηση αλλά με ψευδείς πληροφορίες. . Τις οποίες θα μου πει ο κακός νικητής.
Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ (ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ή ΤΗΝ PHOEBE)
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ THREAD.
Οταν τα λεω δεν με ακουτε......
ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα.....
fockos
Επιφανές μέλος
Οταν τα λεω δεν με ακουτε......
ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα.....
foreverfreak
Διάσημο μέλος
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!!
πες τα πες τα!
ολοι οι αθωοι μαζευτηκαν στο παλερμο...
foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε....
Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο...
Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα???
zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες.....
fockos
Επιφανές μέλος
Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου
Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου.
Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά.
(θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω)
maria_lulu
Επιφανές μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!!
Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε.
Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου;
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχχχ φοκο θενξ....
foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε....
Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο...
Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα???
zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες.....
Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω!
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
στήλη μικρές αγγελίες
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο...στήλη μικρές αγγελίες
Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου.
Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά.
(θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.