Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 18:56 Ο Chemwizard: #501 13-08-10 18:56 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Κυριακή δίνεται άδεια από τον διοικητή στους φυλακισμένους να πάνε στο νησί για επίσκεψη. (μιλάνε στο thread). Oι νεκροί όταν γράφουν θα βάζουν μετά το ποστ το εμοτικον Click για ανάπτυξη... Πληροφοριακα Focko,οι φυλακες του νομου Δωδεκανησου ειναι στην Κω(εκει πανε τα παιδια μας.)Για το που πανε οι ροδιτικες ψυχες τι να σου πω,δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:12 Ο fockos έγραψε: #502 13-08-10 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ έχω μόνο μία απουσία... Click για ανάπτυξη... το κοίταξα και εχτές δεν ψήφισες συγγνώμη Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Πληροφοριακα Focko,οι φυλακες του νομου Δωδεκανησου ειναι στην Κω(εκει πανε τα παιδια μας.)Για το που πανε οι ροδιτικες ψυχες τι να σου πω,δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Καλά που μου το είπες. Φυλακισμένοι μην χάσετε το πρώτο καράβι αύριο στις 6 για να σας μεταφέρει στην Ρόδο (μίλησα με τον διοικητή και είναι οκ) Εσείς που μένετε στον παράδεισο μιλήστε με τον Μεγάλο και θα σας πει τι θα κάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:40 Ο foreverfreak: #503 13-08-10 19:40 Εμεις οι δολοφονημενοι ποτε ειπαμε οτι μιλαμε?? Αντε, γιατι εχω σκασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Ο Morelo έγραψε: #504 13-08-10 19:42 Προλαβα!! Ημουν θαλασσα και εκει θυμηθηκα οτι δεν ειχα ψηφισει και νομιζα δεν θα γυρνουσαμε πριν τις 8 αλλα τους επεισα τλκ και φυγαμε νωριτερα! Ψηφιζω και εγω με τη σειρα μου την JaneWin γιατι νομιζω ειναι προφανες οτι ειναι 1 απτους δολοφονους!!! Αλλη μου υποψια ειναι για την Kleop αλλα για την JaneWin ειμαι πιο σιγουρος!!! Οποτε JaneWin +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:46 Ο fockos έγραψε: #505 13-08-10 19:46 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Λίστα για Παρασκευή 13/08/2010 (Παρασκευή και 13 κάτι τρομερό θα συμβεί ) rewial: kleop gianniskeeper kleop mariza93: janewin kleop: gianniskeeper Janewin kleop Morelo janewin Zoitca: JaneWin Κλεοπάτρα janewin ψήφοι 4 JaneWin 3 Kleop 1 gianniskeeper Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh: δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσίες) athene: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσιες) aporw: ψηφοφορία (πολίτης) misskit: δολοφονία (πολίτης) tsaratsaf: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) roseberry δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 2 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 janewin ( εκτός χρόνου νομίζω) Παρασκευή του mvp Το Σάββατο είναι μέρα ξεκούρασης. Έχουμε απαλογισμό μέχρι τώρα. Κυριακή δίνεται άδεια από τον διοικητή στους φυλακισμένους να πάνε στο νησί για επίσκεψη. (μιλάνε στο thread). Oι νεκροί όταν γράφουν θα βάζουν μετά το ποστ το εμοτικον[/quote] Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εμεις οι δολοφονημενοι ποτε ειπαμε οτι μιλαμε?? Αντε, γιατι εχω σκασει... Click για ανάπτυξη... Oι δολοφονημένοι μιλήστε με τον Μεγάλο και θα σας δώσει οδηγίες πως θα ρθείτε στην γη. Από σήμερα στις 24:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:47 Η JaneWin έγραψε: #506 13-08-10 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Προλαβα!! Ημουν θαλασσα και εκει θυμηθηκα οτι δεν ειχα ψηφισει και νομιζα δεν θα γυρνουσαμε πριν τις 8 αλλα τους επεισα τλκ και φυγαμε νωριτερα! Ψηφιζω και εγω με τη σειρα μου την JaneWin γιατι νομιζω ειναι προφανες οτι ειναι 1 απτους δολοφονους!!! Αλλη μου υποψια ειναι για την Kleop αλλα για την JaneWin ειμαι πιο σιγουρος!!! Οποτε JaneWin +1 Click για ανάπτυξη... Που να σε δολοφονησουν αυριο...... Μααααα ειμαι αθωα σας λεωωωωωω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #507 13-08-10 20:04 Η Janewin στην φυλακή. Σε 1 ώρα θα έχουμε αποκάλυψη ιδιότητας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #508 13-08-10 20:58 Και η Janewin πολίτης.......... αθώαααα έτσι που το πάτε οι φυλακές της Κω θα είναι πιο ασφαλές μέρος από το νησί της Ρόδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Ο fockos έγραψε: #509 13-08-10 21:00 Ανακοίνωση Σαββατοκυριακό Αύριο θα βάλω έναν γρίφο σε τυχαία χρονική στιγμή. Αυτόν τον γρίφο θα πρέπει να τον λύσετε και να μου στείλετε σε μένα (όχι στην phoebe) με pm την απάντηση (στην συνέχεια θα ενημερώσω την phoebe ποιος νικησε και τι διάλεξε. Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι για να καταλάβω ποιος έστειλε πιο γρήγορα σωστή απάντηση. αν η απάντηση δημοσιευθεί από τυχαίο μέλος στο thread νικητής είναι θα είναι αυτός που θα μου στείλει πρώτος την σωστή απάντηση. Όποιος μου στείλει σωστή απάντηση γρηγορότερα θα δημοσιεύσω χωρίς να πω ποιος νίκησε μια πληροφορία που θέλει και Ο νικητής αν έχει καλή ιδιότητα θα διαλέξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές: 1) Ποιο/α μέλη της φυλακης ή του παραδείσου έχει ιδιότητα κακού (κακός είναι τσιράκι ή δολοφόνος). 2) Πόσοι κακοί είναι είναι στην ζωή (κακοί είναι τσιράκι και δολοφόνοι) 3) Την ακριβή ταυτότητα δύο τυχαίων μελών που έχουν αποχωρήσει. (θα μάθετε ακριβώς τι ήτανε οπότε κοιτόντας το ιστορικό μπορείτε να καταλάβετε την στρατηγική). Αν νικήσει στον διαγωνισμό κάποιος κακός 1) Τότε θα δημοσιεύσω πάλι απάντηση αλλά με ψευδείς πληροφορίες. . Τις οποίες θα μου πει ο κακός νικητής. Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ (ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ή ΤΗΝ PHOEBE) ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ THREAD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Η JaneWin έγραψε: #510 13-08-10 21:00 Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο fockos έγραψε: #511 13-08-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο foreverfreak: #512 13-08-10 21:02 Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:04 Η aporw έγραψε: #513 13-08-10 21:04 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα! ολοι οι αθωοι μαζευτηκαν στο παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:07 Η JaneWin έγραψε: #514 13-08-10 21:07 Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #515 13-08-10 21:16 στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:18 Η maria_lulu: #516 13-08-10 21:18 εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:20 Ο fockos έγραψε: #517 13-08-10 21:20 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Κυριακή δίνεται άδεια από τον διοικητή στους φυλακισμένους να πάνε στο νησί για επίσκεψη. (μιλάνε στο thread). Oι νεκροί όταν γράφουν θα βάζουν μετά το ποστ το εμοτικον Click για ανάπτυξη... Πληροφοριακα Focko,οι φυλακες του νομου Δωδεκανησου ειναι στην Κω(εκει πανε τα παιδια μας.)Για το που πανε οι ροδιτικες ψυχες τι να σου πω,δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:12 Ο fockos έγραψε: #502 13-08-10 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ έχω μόνο μία απουσία... Click για ανάπτυξη... το κοίταξα και εχτές δεν ψήφισες συγγνώμη Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Πληροφοριακα Focko,οι φυλακες του νομου Δωδεκανησου ειναι στην Κω(εκει πανε τα παιδια μας.)Για το που πανε οι ροδιτικες ψυχες τι να σου πω,δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Καλά που μου το είπες. Φυλακισμένοι μην χάσετε το πρώτο καράβι αύριο στις 6 για να σας μεταφέρει στην Ρόδο (μίλησα με τον διοικητή και είναι οκ) Εσείς που μένετε στον παράδεισο μιλήστε με τον Μεγάλο και θα σας πει τι θα κάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:40 Ο foreverfreak: #503 13-08-10 19:40 Εμεις οι δολοφονημενοι ποτε ειπαμε οτι μιλαμε?? Αντε, γιατι εχω σκασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Ο Morelo έγραψε: #504 13-08-10 19:42 Προλαβα!! Ημουν θαλασσα και εκει θυμηθηκα οτι δεν ειχα ψηφισει και νομιζα δεν θα γυρνουσαμε πριν τις 8 αλλα τους επεισα τλκ και φυγαμε νωριτερα! Ψηφιζω και εγω με τη σειρα μου την JaneWin γιατι νομιζω ειναι προφανες οτι ειναι 1 απτους δολοφονους!!! Αλλη μου υποψια ειναι για την Kleop αλλα για την JaneWin ειμαι πιο σιγουρος!!! Οποτε JaneWin +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:46 Ο fockos έγραψε: #505 13-08-10 19:46 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Λίστα για Παρασκευή 13/08/2010 (Παρασκευή και 13 κάτι τρομερό θα συμβεί ) rewial: kleop gianniskeeper kleop mariza93: janewin kleop: gianniskeeper Janewin kleop Morelo janewin Zoitca: JaneWin Κλεοπάτρα janewin ψήφοι 4 JaneWin 3 Kleop 1 gianniskeeper Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh: δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσίες) athene: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσιες) aporw: ψηφοφορία (πολίτης) misskit: δολοφονία (πολίτης) tsaratsaf: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) roseberry δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 2 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 janewin ( εκτός χρόνου νομίζω) Παρασκευή του mvp Το Σάββατο είναι μέρα ξεκούρασης. Έχουμε απαλογισμό μέχρι τώρα. Κυριακή δίνεται άδεια από τον διοικητή στους φυλακισμένους να πάνε στο νησί για επίσκεψη. (μιλάνε στο thread). Oι νεκροί όταν γράφουν θα βάζουν μετά το ποστ το εμοτικον[/quote] Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εμεις οι δολοφονημενοι ποτε ειπαμε οτι μιλαμε?? Αντε, γιατι εχω σκασει... Click για ανάπτυξη... Oι δολοφονημένοι μιλήστε με τον Μεγάλο και θα σας δώσει οδηγίες πως θα ρθείτε στην γη. Από σήμερα στις 24:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:47 Η JaneWin έγραψε: #506 13-08-10 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Προλαβα!! Ημουν θαλασσα και εκει θυμηθηκα οτι δεν ειχα ψηφισει και νομιζα δεν θα γυρνουσαμε πριν τις 8 αλλα τους επεισα τλκ και φυγαμε νωριτερα! Ψηφιζω και εγω με τη σειρα μου την JaneWin γιατι νομιζω ειναι προφανες οτι ειναι 1 απτους δολοφονους!!! Αλλη μου υποψια ειναι για την Kleop αλλα για την JaneWin ειμαι πιο σιγουρος!!! Οποτε JaneWin +1 Click για ανάπτυξη... Που να σε δολοφονησουν αυριο...... Μααααα ειμαι αθωα σας λεωωωωωω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #507 13-08-10 20:04 Η Janewin στην φυλακή. Σε 1 ώρα θα έχουμε αποκάλυψη ιδιότητας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #508 13-08-10 20:58 Και η Janewin πολίτης.......... αθώαααα έτσι που το πάτε οι φυλακές της Κω θα είναι πιο ασφαλές μέρος από το νησί της Ρόδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Ο fockos έγραψε: #509 13-08-10 21:00 Ανακοίνωση Σαββατοκυριακό Αύριο θα βάλω έναν γρίφο σε τυχαία χρονική στιγμή. Αυτόν τον γρίφο θα πρέπει να τον λύσετε και να μου στείλετε σε μένα (όχι στην phoebe) με pm την απάντηση (στην συνέχεια θα ενημερώσω την phoebe ποιος νικησε και τι διάλεξε. Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι για να καταλάβω ποιος έστειλε πιο γρήγορα σωστή απάντηση. αν η απάντηση δημοσιευθεί από τυχαίο μέλος στο thread νικητής είναι θα είναι αυτός που θα μου στείλει πρώτος την σωστή απάντηση. Όποιος μου στείλει σωστή απάντηση γρηγορότερα θα δημοσιεύσω χωρίς να πω ποιος νίκησε μια πληροφορία που θέλει και Ο νικητής αν έχει καλή ιδιότητα θα διαλέξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές: 1) Ποιο/α μέλη της φυλακης ή του παραδείσου έχει ιδιότητα κακού (κακός είναι τσιράκι ή δολοφόνος). 2) Πόσοι κακοί είναι είναι στην ζωή (κακοί είναι τσιράκι και δολοφόνοι) 3) Την ακριβή ταυτότητα δύο τυχαίων μελών που έχουν αποχωρήσει. (θα μάθετε ακριβώς τι ήτανε οπότε κοιτόντας το ιστορικό μπορείτε να καταλάβετε την στρατηγική). Αν νικήσει στον διαγωνισμό κάποιος κακός 1) Τότε θα δημοσιεύσω πάλι απάντηση αλλά με ψευδείς πληροφορίες. . Τις οποίες θα μου πει ο κακός νικητής. Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ (ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ή ΤΗΝ PHOEBE) ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ THREAD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Η JaneWin έγραψε: #510 13-08-10 21:00 Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο fockos έγραψε: #511 13-08-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο foreverfreak: #512 13-08-10 21:02 Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:04 Η aporw έγραψε: #513 13-08-10 21:04 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα! ολοι οι αθωοι μαζευτηκαν στο παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:07 Η JaneWin έγραψε: #514 13-08-10 21:07 Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #515 13-08-10 21:16 στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:18 Η maria_lulu: #516 13-08-10 21:18 εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:20 Ο fockos έγραψε: #517 13-08-10 21:20 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ έχω μόνο μία απουσία... Click για ανάπτυξη... το κοίταξα και εχτές δεν ψήφισες συγγνώμη Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: Πληροφοριακα Focko,οι φυλακες του νομου Δωδεκανησου ειναι στην Κω(εκει πανε τα παιδια μας.)Για το που πανε οι ροδιτικες ψυχες τι να σου πω,δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Καλά που μου το είπες. Φυλακισμένοι μην χάσετε το πρώτο καράβι αύριο στις 6 για να σας μεταφέρει στην Ρόδο (μίλησα με τον διοικητή και είναι οκ) Εσείς που μένετε στον παράδεισο μιλήστε με τον Μεγάλο και θα σας πει τι θα κάνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:40 Ο foreverfreak: #503 13-08-10 19:40 Εμεις οι δολοφονημενοι ποτε ειπαμε οτι μιλαμε?? Αντε, γιατι εχω σκασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Ο Morelo έγραψε: #504 13-08-10 19:42 Προλαβα!! Ημουν θαλασσα και εκει θυμηθηκα οτι δεν ειχα ψηφισει και νομιζα δεν θα γυρνουσαμε πριν τις 8 αλλα τους επεισα τλκ και φυγαμε νωριτερα! Ψηφιζω και εγω με τη σειρα μου την JaneWin γιατι νομιζω ειναι προφανες οτι ειναι 1 απτους δολοφονους!!! Αλλη μου υποψια ειναι για την Kleop αλλα για την JaneWin ειμαι πιο σιγουρος!!! Οποτε JaneWin +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:46 Ο fockos έγραψε: #505 13-08-10 19:46 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Λίστα για Παρασκευή 13/08/2010 (Παρασκευή και 13 κάτι τρομερό θα συμβεί ) rewial: kleop gianniskeeper kleop mariza93: janewin kleop: gianniskeeper Janewin kleop Morelo janewin Zoitca: JaneWin Κλεοπάτρα janewin ψήφοι 4 JaneWin 3 Kleop 1 gianniskeeper Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh: δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσίες) athene: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσιες) aporw: ψηφοφορία (πολίτης) misskit: δολοφονία (πολίτης) tsaratsaf: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) roseberry δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 2 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 janewin ( εκτός χρόνου νομίζω) Παρασκευή του mvp Το Σάββατο είναι μέρα ξεκούρασης. Έχουμε απαλογισμό μέχρι τώρα. Κυριακή δίνεται άδεια από τον διοικητή στους φυλακισμένους να πάνε στο νησί για επίσκεψη. (μιλάνε στο thread). Oι νεκροί όταν γράφουν θα βάζουν μετά το ποστ το εμοτικον[/quote] Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εμεις οι δολοφονημενοι ποτε ειπαμε οτι μιλαμε?? Αντε, γιατι εχω σκασει... Click για ανάπτυξη... Oι δολοφονημένοι μιλήστε με τον Μεγάλο και θα σας δώσει οδηγίες πως θα ρθείτε στην γη. Από σήμερα στις 24:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:47 Η JaneWin έγραψε: #506 13-08-10 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Προλαβα!! Ημουν θαλασσα και εκει θυμηθηκα οτι δεν ειχα ψηφισει και νομιζα δεν θα γυρνουσαμε πριν τις 8 αλλα τους επεισα τλκ και φυγαμε νωριτερα! Ψηφιζω και εγω με τη σειρα μου την JaneWin γιατι νομιζω ειναι προφανες οτι ειναι 1 απτους δολοφονους!!! Αλλη μου υποψια ειναι για την Kleop αλλα για την JaneWin ειμαι πιο σιγουρος!!! Οποτε JaneWin +1 Click για ανάπτυξη... Που να σε δολοφονησουν αυριο...... Μααααα ειμαι αθωα σας λεωωωωωω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #507 13-08-10 20:04 Η Janewin στην φυλακή. Σε 1 ώρα θα έχουμε αποκάλυψη ιδιότητας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #508 13-08-10 20:58 Και η Janewin πολίτης.......... αθώαααα έτσι που το πάτε οι φυλακές της Κω θα είναι πιο ασφαλές μέρος από το νησί της Ρόδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Ο fockos έγραψε: #509 13-08-10 21:00 Ανακοίνωση Σαββατοκυριακό Αύριο θα βάλω έναν γρίφο σε τυχαία χρονική στιγμή. Αυτόν τον γρίφο θα πρέπει να τον λύσετε και να μου στείλετε σε μένα (όχι στην phoebe) με pm την απάντηση (στην συνέχεια θα ενημερώσω την phoebe ποιος νικησε και τι διάλεξε. Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι για να καταλάβω ποιος έστειλε πιο γρήγορα σωστή απάντηση. αν η απάντηση δημοσιευθεί από τυχαίο μέλος στο thread νικητής είναι θα είναι αυτός που θα μου στείλει πρώτος την σωστή απάντηση. Όποιος μου στείλει σωστή απάντηση γρηγορότερα θα δημοσιεύσω χωρίς να πω ποιος νίκησε μια πληροφορία που θέλει και Ο νικητής αν έχει καλή ιδιότητα θα διαλέξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές: 1) Ποιο/α μέλη της φυλακης ή του παραδείσου έχει ιδιότητα κακού (κακός είναι τσιράκι ή δολοφόνος). 2) Πόσοι κακοί είναι είναι στην ζωή (κακοί είναι τσιράκι και δολοφόνοι) 3) Την ακριβή ταυτότητα δύο τυχαίων μελών που έχουν αποχωρήσει. (θα μάθετε ακριβώς τι ήτανε οπότε κοιτόντας το ιστορικό μπορείτε να καταλάβετε την στρατηγική). Αν νικήσει στον διαγωνισμό κάποιος κακός 1) Τότε θα δημοσιεύσω πάλι απάντηση αλλά με ψευδείς πληροφορίες. . Τις οποίες θα μου πει ο κακός νικητής. Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ (ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ή ΤΗΝ PHOEBE) ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ THREAD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Η JaneWin έγραψε: #510 13-08-10 21:00 Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο fockos έγραψε: #511 13-08-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο foreverfreak: #512 13-08-10 21:02 Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:04 Η aporw έγραψε: #513 13-08-10 21:04 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα! ολοι οι αθωοι μαζευτηκαν στο παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:07 Η JaneWin έγραψε: #514 13-08-10 21:07 Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #515 13-08-10 21:16 στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:18 Η maria_lulu: #516 13-08-10 21:18 εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:20 Ο fockos έγραψε: #517 13-08-10 21:20 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμεις οι δολοφονημενοι ποτε ειπαμε οτι μιλαμε?? Αντε, γιατι εχω σκασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Ο Morelo έγραψε: #504 13-08-10 19:42 Προλαβα!! Ημουν θαλασσα και εκει θυμηθηκα οτι δεν ειχα ψηφισει και νομιζα δεν θα γυρνουσαμε πριν τις 8 αλλα τους επεισα τλκ και φυγαμε νωριτερα! Ψηφιζω και εγω με τη σειρα μου την JaneWin γιατι νομιζω ειναι προφανες οτι ειναι 1 απτους δολοφονους!!! Αλλη μου υποψια ειναι για την Kleop αλλα για την JaneWin ειμαι πιο σιγουρος!!! Οποτε JaneWin +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:46 Ο fockos έγραψε: #505 13-08-10 19:46 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Λίστα για Παρασκευή 13/08/2010 (Παρασκευή και 13 κάτι τρομερό θα συμβεί ) rewial: kleop gianniskeeper kleop mariza93: janewin kleop: gianniskeeper Janewin kleop Morelo janewin Zoitca: JaneWin Κλεοπάτρα janewin ψήφοι 4 JaneWin 3 Kleop 1 gianniskeeper Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh: δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσίες) athene: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσιες) aporw: ψηφοφορία (πολίτης) misskit: δολοφονία (πολίτης) tsaratsaf: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) roseberry δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 2 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 janewin ( εκτός χρόνου νομίζω) Παρασκευή του mvp Το Σάββατο είναι μέρα ξεκούρασης. Έχουμε απαλογισμό μέχρι τώρα. Κυριακή δίνεται άδεια από τον διοικητή στους φυλακισμένους να πάνε στο νησί για επίσκεψη. (μιλάνε στο thread). Oι νεκροί όταν γράφουν θα βάζουν μετά το ποστ το εμοτικον[/quote] Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εμεις οι δολοφονημενοι ποτε ειπαμε οτι μιλαμε?? Αντε, γιατι εχω σκασει... Click για ανάπτυξη... Oι δολοφονημένοι μιλήστε με τον Μεγάλο και θα σας δώσει οδηγίες πως θα ρθείτε στην γη. Από σήμερα στις 24:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:47 Η JaneWin έγραψε: #506 13-08-10 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Προλαβα!! Ημουν θαλασσα και εκει θυμηθηκα οτι δεν ειχα ψηφισει και νομιζα δεν θα γυρνουσαμε πριν τις 8 αλλα τους επεισα τλκ και φυγαμε νωριτερα! Ψηφιζω και εγω με τη σειρα μου την JaneWin γιατι νομιζω ειναι προφανες οτι ειναι 1 απτους δολοφονους!!! Αλλη μου υποψια ειναι για την Kleop αλλα για την JaneWin ειμαι πιο σιγουρος!!! Οποτε JaneWin +1 Click για ανάπτυξη... Που να σε δολοφονησουν αυριο...... Μααααα ειμαι αθωα σας λεωωωωωω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #507 13-08-10 20:04 Η Janewin στην φυλακή. Σε 1 ώρα θα έχουμε αποκάλυψη ιδιότητας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #508 13-08-10 20:58 Και η Janewin πολίτης.......... αθώαααα έτσι που το πάτε οι φυλακές της Κω θα είναι πιο ασφαλές μέρος από το νησί της Ρόδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Ο fockos έγραψε: #509 13-08-10 21:00 Ανακοίνωση Σαββατοκυριακό Αύριο θα βάλω έναν γρίφο σε τυχαία χρονική στιγμή. Αυτόν τον γρίφο θα πρέπει να τον λύσετε και να μου στείλετε σε μένα (όχι στην phoebe) με pm την απάντηση (στην συνέχεια θα ενημερώσω την phoebe ποιος νικησε και τι διάλεξε. Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι για να καταλάβω ποιος έστειλε πιο γρήγορα σωστή απάντηση. αν η απάντηση δημοσιευθεί από τυχαίο μέλος στο thread νικητής είναι θα είναι αυτός που θα μου στείλει πρώτος την σωστή απάντηση. Όποιος μου στείλει σωστή απάντηση γρηγορότερα θα δημοσιεύσω χωρίς να πω ποιος νίκησε μια πληροφορία που θέλει και Ο νικητής αν έχει καλή ιδιότητα θα διαλέξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές: 1) Ποιο/α μέλη της φυλακης ή του παραδείσου έχει ιδιότητα κακού (κακός είναι τσιράκι ή δολοφόνος). 2) Πόσοι κακοί είναι είναι στην ζωή (κακοί είναι τσιράκι και δολοφόνοι) 3) Την ακριβή ταυτότητα δύο τυχαίων μελών που έχουν αποχωρήσει. (θα μάθετε ακριβώς τι ήτανε οπότε κοιτόντας το ιστορικό μπορείτε να καταλάβετε την στρατηγική). Αν νικήσει στον διαγωνισμό κάποιος κακός 1) Τότε θα δημοσιεύσω πάλι απάντηση αλλά με ψευδείς πληροφορίες. . Τις οποίες θα μου πει ο κακός νικητής. Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ (ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ή ΤΗΝ PHOEBE) ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ THREAD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Η JaneWin έγραψε: #510 13-08-10 21:00 Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο fockos έγραψε: #511 13-08-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο foreverfreak: #512 13-08-10 21:02 Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:04 Η aporw έγραψε: #513 13-08-10 21:04 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα! ολοι οι αθωοι μαζευτηκαν στο παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:07 Η JaneWin έγραψε: #514 13-08-10 21:07 Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #515 13-08-10 21:16 στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:18 Η maria_lulu: #516 13-08-10 21:18 εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:20 Ο fockos έγραψε: #517 13-08-10 21:20 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προλαβα!! Ημουν θαλασσα και εκει θυμηθηκα οτι δεν ειχα ψηφισει και νομιζα δεν θα γυρνουσαμε πριν τις 8 αλλα τους επεισα τλκ και φυγαμε νωριτερα! Ψηφιζω και εγω με τη σειρα μου την JaneWin γιατι νομιζω ειναι προφανες οτι ειναι 1 απτους δολοφονους!!! Αλλη μου υποψια ειναι για την Kleop αλλα για την JaneWin ειμαι πιο σιγουρος!!! Οποτε JaneWin +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:46 Ο fockos έγραψε: #505 13-08-10 19:46 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Λίστα για Παρασκευή 13/08/2010 (Παρασκευή και 13 κάτι τρομερό θα συμβεί ) rewial: kleop gianniskeeper kleop mariza93: janewin kleop: gianniskeeper Janewin kleop Morelo janewin Zoitca: JaneWin Κλεοπάτρα janewin ψήφοι 4 JaneWin 3 Kleop 1 gianniskeeper Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh: δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσίες) athene: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσιες) aporw: ψηφοφορία (πολίτης) misskit: δολοφονία (πολίτης) tsaratsaf: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) roseberry δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 2 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 janewin ( εκτός χρόνου νομίζω) Παρασκευή του mvp Το Σάββατο είναι μέρα ξεκούρασης. Έχουμε απαλογισμό μέχρι τώρα. Κυριακή δίνεται άδεια από τον διοικητή στους φυλακισμένους να πάνε στο νησί για επίσκεψη. (μιλάνε στο thread). Oι νεκροί όταν γράφουν θα βάζουν μετά το ποστ το εμοτικον[/quote] Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εμεις οι δολοφονημενοι ποτε ειπαμε οτι μιλαμε?? Αντε, γιατι εχω σκασει... Click για ανάπτυξη... Oι δολοφονημένοι μιλήστε με τον Μεγάλο και θα σας δώσει οδηγίες πως θα ρθείτε στην γη. Από σήμερα στις 24:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:47 Η JaneWin έγραψε: #506 13-08-10 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Προλαβα!! Ημουν θαλασσα και εκει θυμηθηκα οτι δεν ειχα ψηφισει και νομιζα δεν θα γυρνουσαμε πριν τις 8 αλλα τους επεισα τλκ και φυγαμε νωριτερα! Ψηφιζω και εγω με τη σειρα μου την JaneWin γιατι νομιζω ειναι προφανες οτι ειναι 1 απτους δολοφονους!!! Αλλη μου υποψια ειναι για την Kleop αλλα για την JaneWin ειμαι πιο σιγουρος!!! Οποτε JaneWin +1 Click για ανάπτυξη... Που να σε δολοφονησουν αυριο...... Μααααα ειμαι αθωα σας λεωωωωωω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #507 13-08-10 20:04 Η Janewin στην φυλακή. Σε 1 ώρα θα έχουμε αποκάλυψη ιδιότητας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #508 13-08-10 20:58 Και η Janewin πολίτης.......... αθώαααα έτσι που το πάτε οι φυλακές της Κω θα είναι πιο ασφαλές μέρος από το νησί της Ρόδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Ο fockos έγραψε: #509 13-08-10 21:00 Ανακοίνωση Σαββατοκυριακό Αύριο θα βάλω έναν γρίφο σε τυχαία χρονική στιγμή. Αυτόν τον γρίφο θα πρέπει να τον λύσετε και να μου στείλετε σε μένα (όχι στην phoebe) με pm την απάντηση (στην συνέχεια θα ενημερώσω την phoebe ποιος νικησε και τι διάλεξε. Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι για να καταλάβω ποιος έστειλε πιο γρήγορα σωστή απάντηση. αν η απάντηση δημοσιευθεί από τυχαίο μέλος στο thread νικητής είναι θα είναι αυτός που θα μου στείλει πρώτος την σωστή απάντηση. Όποιος μου στείλει σωστή απάντηση γρηγορότερα θα δημοσιεύσω χωρίς να πω ποιος νίκησε μια πληροφορία που θέλει και Ο νικητής αν έχει καλή ιδιότητα θα διαλέξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές: 1) Ποιο/α μέλη της φυλακης ή του παραδείσου έχει ιδιότητα κακού (κακός είναι τσιράκι ή δολοφόνος). 2) Πόσοι κακοί είναι είναι στην ζωή (κακοί είναι τσιράκι και δολοφόνοι) 3) Την ακριβή ταυτότητα δύο τυχαίων μελών που έχουν αποχωρήσει. (θα μάθετε ακριβώς τι ήτανε οπότε κοιτόντας το ιστορικό μπορείτε να καταλάβετε την στρατηγική). Αν νικήσει στον διαγωνισμό κάποιος κακός 1) Τότε θα δημοσιεύσω πάλι απάντηση αλλά με ψευδείς πληροφορίες. . Τις οποίες θα μου πει ο κακός νικητής. Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ (ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ή ΤΗΝ PHOEBE) ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ THREAD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Η JaneWin έγραψε: #510 13-08-10 21:00 Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο fockos έγραψε: #511 13-08-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο foreverfreak: #512 13-08-10 21:02 Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:04 Η aporw έγραψε: #513 13-08-10 21:04 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα! ολοι οι αθωοι μαζευτηκαν στο παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:07 Η JaneWin έγραψε: #514 13-08-10 21:07 Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #515 13-08-10 21:16 στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:18 Η maria_lulu: #516 13-08-10 21:18 εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:20 Ο fockos έγραψε: #517 13-08-10 21:20 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Λίστα για Παρασκευή 13/08/2010 (Παρασκευή και 13 κάτι τρομερό θα συμβεί ) rewial: kleop gianniskeeper kleop mariza93: janewin kleop: gianniskeeper Janewin kleop Morelo janewin Zoitca: JaneWin Κλεοπάτρα janewin ψήφοι 4 JaneWin 3 Kleop 1 gianniskeeper Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh: δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσίες) athene: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσιες) aporw: ψηφοφορία (πολίτης) misskit: δολοφονία (πολίτης) tsaratsaf: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) roseberry δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 2 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 janewin ( εκτός χρόνου νομίζω) Παρασκευή του mvp Το Σάββατο είναι μέρα ξεκούρασης. Έχουμε απαλογισμό μέχρι τώρα. Κυριακή δίνεται άδεια από τον διοικητή στους φυλακισμένους να πάνε στο νησί για επίσκεψη. (μιλάνε στο thread). Oι νεκροί όταν γράφουν θα βάζουν μετά το ποστ το εμοτικον[/quote] Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εμεις οι δολοφονημενοι ποτε ειπαμε οτι μιλαμε?? Αντε, γιατι εχω σκασει... Click για ανάπτυξη... Oι δολοφονημένοι μιλήστε με τον Μεγάλο και θα σας δώσει οδηγίες πως θα ρθείτε στην γη. Από σήμερα στις 24:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 19:47 Η JaneWin έγραψε: #506 13-08-10 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Προλαβα!! Ημουν θαλασσα και εκει θυμηθηκα οτι δεν ειχα ψηφισει και νομιζα δεν θα γυρνουσαμε πριν τις 8 αλλα τους επεισα τλκ και φυγαμε νωριτερα! Ψηφιζω και εγω με τη σειρα μου την JaneWin γιατι νομιζω ειναι προφανες οτι ειναι 1 απτους δολοφονους!!! Αλλη μου υποψια ειναι για την Kleop αλλα για την JaneWin ειμαι πιο σιγουρος!!! Οποτε JaneWin +1 Click για ανάπτυξη... Που να σε δολοφονησουν αυριο...... Μααααα ειμαι αθωα σας λεωωωωωω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #507 13-08-10 20:04 Η Janewin στην φυλακή. Σε 1 ώρα θα έχουμε αποκάλυψη ιδιότητας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #508 13-08-10 20:58 Και η Janewin πολίτης.......... αθώαααα έτσι που το πάτε οι φυλακές της Κω θα είναι πιο ασφαλές μέρος από το νησί της Ρόδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Ο fockos έγραψε: #509 13-08-10 21:00 Ανακοίνωση Σαββατοκυριακό Αύριο θα βάλω έναν γρίφο σε τυχαία χρονική στιγμή. Αυτόν τον γρίφο θα πρέπει να τον λύσετε και να μου στείλετε σε μένα (όχι στην phoebe) με pm την απάντηση (στην συνέχεια θα ενημερώσω την phoebe ποιος νικησε και τι διάλεξε. Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι για να καταλάβω ποιος έστειλε πιο γρήγορα σωστή απάντηση. αν η απάντηση δημοσιευθεί από τυχαίο μέλος στο thread νικητής είναι θα είναι αυτός που θα μου στείλει πρώτος την σωστή απάντηση. Όποιος μου στείλει σωστή απάντηση γρηγορότερα θα δημοσιεύσω χωρίς να πω ποιος νίκησε μια πληροφορία που θέλει και Ο νικητής αν έχει καλή ιδιότητα θα διαλέξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές: 1) Ποιο/α μέλη της φυλακης ή του παραδείσου έχει ιδιότητα κακού (κακός είναι τσιράκι ή δολοφόνος). 2) Πόσοι κακοί είναι είναι στην ζωή (κακοί είναι τσιράκι και δολοφόνοι) 3) Την ακριβή ταυτότητα δύο τυχαίων μελών που έχουν αποχωρήσει. (θα μάθετε ακριβώς τι ήτανε οπότε κοιτόντας το ιστορικό μπορείτε να καταλάβετε την στρατηγική). Αν νικήσει στον διαγωνισμό κάποιος κακός 1) Τότε θα δημοσιεύσω πάλι απάντηση αλλά με ψευδείς πληροφορίες. . Τις οποίες θα μου πει ο κακός νικητής. Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ (ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ή ΤΗΝ PHOEBE) ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ THREAD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Η JaneWin έγραψε: #510 13-08-10 21:00 Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο fockos έγραψε: #511 13-08-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο foreverfreak: #512 13-08-10 21:02 Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:04 Η aporw έγραψε: #513 13-08-10 21:04 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα! ολοι οι αθωοι μαζευτηκαν στο παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:07 Η JaneWin έγραψε: #514 13-08-10 21:07 Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #515 13-08-10 21:16 στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:18 Η maria_lulu: #516 13-08-10 21:18 εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:20 Ο fockos έγραψε: #517 13-08-10 21:20 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Προλαβα!! Ημουν θαλασσα και εκει θυμηθηκα οτι δεν ειχα ψηφισει και νομιζα δεν θα γυρνουσαμε πριν τις 8 αλλα τους επεισα τλκ και φυγαμε νωριτερα! Ψηφιζω και εγω με τη σειρα μου την JaneWin γιατι νομιζω ειναι προφανες οτι ειναι 1 απτους δολοφονους!!! Αλλη μου υποψια ειναι για την Kleop αλλα για την JaneWin ειμαι πιο σιγουρος!!! Οποτε JaneWin +1 Click για ανάπτυξη... Που να σε δολοφονησουν αυριο...... Μααααα ειμαι αθωα σας λεωωωωωω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:04 Ο fockos έγραψε: #507 13-08-10 20:04 Η Janewin στην φυλακή. Σε 1 ώρα θα έχουμε αποκάλυψη ιδιότητας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #508 13-08-10 20:58 Και η Janewin πολίτης.......... αθώαααα έτσι που το πάτε οι φυλακές της Κω θα είναι πιο ασφαλές μέρος από το νησί της Ρόδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Ο fockos έγραψε: #509 13-08-10 21:00 Ανακοίνωση Σαββατοκυριακό Αύριο θα βάλω έναν γρίφο σε τυχαία χρονική στιγμή. Αυτόν τον γρίφο θα πρέπει να τον λύσετε και να μου στείλετε σε μένα (όχι στην phoebe) με pm την απάντηση (στην συνέχεια θα ενημερώσω την phoebe ποιος νικησε και τι διάλεξε. Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι για να καταλάβω ποιος έστειλε πιο γρήγορα σωστή απάντηση. αν η απάντηση δημοσιευθεί από τυχαίο μέλος στο thread νικητής είναι θα είναι αυτός που θα μου στείλει πρώτος την σωστή απάντηση. Όποιος μου στείλει σωστή απάντηση γρηγορότερα θα δημοσιεύσω χωρίς να πω ποιος νίκησε μια πληροφορία που θέλει και Ο νικητής αν έχει καλή ιδιότητα θα διαλέξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές: 1) Ποιο/α μέλη της φυλακης ή του παραδείσου έχει ιδιότητα κακού (κακός είναι τσιράκι ή δολοφόνος). 2) Πόσοι κακοί είναι είναι στην ζωή (κακοί είναι τσιράκι και δολοφόνοι) 3) Την ακριβή ταυτότητα δύο τυχαίων μελών που έχουν αποχωρήσει. (θα μάθετε ακριβώς τι ήτανε οπότε κοιτόντας το ιστορικό μπορείτε να καταλάβετε την στρατηγική). Αν νικήσει στον διαγωνισμό κάποιος κακός 1) Τότε θα δημοσιεύσω πάλι απάντηση αλλά με ψευδείς πληροφορίες. . Τις οποίες θα μου πει ο κακός νικητής. Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ (ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ή ΤΗΝ PHOEBE) ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ THREAD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Η JaneWin έγραψε: #510 13-08-10 21:00 Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο fockos έγραψε: #511 13-08-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο foreverfreak: #512 13-08-10 21:02 Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:04 Η aporw έγραψε: #513 13-08-10 21:04 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα! ολοι οι αθωοι μαζευτηκαν στο παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:07 Η JaneWin έγραψε: #514 13-08-10 21:07 Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #515 13-08-10 21:16 στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:18 Η maria_lulu: #516 13-08-10 21:18 εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:20 Ο fockos έγραψε: #517 13-08-10 21:20 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Janewin στην φυλακή. Σε 1 ώρα θα έχουμε αποκάλυψη ιδιότητας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #508 13-08-10 20:58 Και η Janewin πολίτης.......... αθώαααα έτσι που το πάτε οι φυλακές της Κω θα είναι πιο ασφαλές μέρος από το νησί της Ρόδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Ο fockos έγραψε: #509 13-08-10 21:00 Ανακοίνωση Σαββατοκυριακό Αύριο θα βάλω έναν γρίφο σε τυχαία χρονική στιγμή. Αυτόν τον γρίφο θα πρέπει να τον λύσετε και να μου στείλετε σε μένα (όχι στην phoebe) με pm την απάντηση (στην συνέχεια θα ενημερώσω την phoebe ποιος νικησε και τι διάλεξε. Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι για να καταλάβω ποιος έστειλε πιο γρήγορα σωστή απάντηση. αν η απάντηση δημοσιευθεί από τυχαίο μέλος στο thread νικητής είναι θα είναι αυτός που θα μου στείλει πρώτος την σωστή απάντηση. Όποιος μου στείλει σωστή απάντηση γρηγορότερα θα δημοσιεύσω χωρίς να πω ποιος νίκησε μια πληροφορία που θέλει και Ο νικητής αν έχει καλή ιδιότητα θα διαλέξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές: 1) Ποιο/α μέλη της φυλακης ή του παραδείσου έχει ιδιότητα κακού (κακός είναι τσιράκι ή δολοφόνος). 2) Πόσοι κακοί είναι είναι στην ζωή (κακοί είναι τσιράκι και δολοφόνοι) 3) Την ακριβή ταυτότητα δύο τυχαίων μελών που έχουν αποχωρήσει. (θα μάθετε ακριβώς τι ήτανε οπότε κοιτόντας το ιστορικό μπορείτε να καταλάβετε την στρατηγική). Αν νικήσει στον διαγωνισμό κάποιος κακός 1) Τότε θα δημοσιεύσω πάλι απάντηση αλλά με ψευδείς πληροφορίες. . Τις οποίες θα μου πει ο κακός νικητής. Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ (ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ή ΤΗΝ PHOEBE) ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ THREAD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Η JaneWin έγραψε: #510 13-08-10 21:00 Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο fockos έγραψε: #511 13-08-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο foreverfreak: #512 13-08-10 21:02 Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:04 Η aporw έγραψε: #513 13-08-10 21:04 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα! ολοι οι αθωοι μαζευτηκαν στο παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:07 Η JaneWin έγραψε: #514 13-08-10 21:07 Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #515 13-08-10 21:16 στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:18 Η maria_lulu: #516 13-08-10 21:18 εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:20 Ο fockos έγραψε: #517 13-08-10 21:20 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και η Janewin πολίτης.......... αθώαααα έτσι που το πάτε οι φυλακές της Κω θα είναι πιο ασφαλές μέρος από το νησί της Ρόδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Ο fockos έγραψε: #509 13-08-10 21:00 Ανακοίνωση Σαββατοκυριακό Αύριο θα βάλω έναν γρίφο σε τυχαία χρονική στιγμή. Αυτόν τον γρίφο θα πρέπει να τον λύσετε και να μου στείλετε σε μένα (όχι στην phoebe) με pm την απάντηση (στην συνέχεια θα ενημερώσω την phoebe ποιος νικησε και τι διάλεξε. Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι για να καταλάβω ποιος έστειλε πιο γρήγορα σωστή απάντηση. αν η απάντηση δημοσιευθεί από τυχαίο μέλος στο thread νικητής είναι θα είναι αυτός που θα μου στείλει πρώτος την σωστή απάντηση. Όποιος μου στείλει σωστή απάντηση γρηγορότερα θα δημοσιεύσω χωρίς να πω ποιος νίκησε μια πληροφορία που θέλει και Ο νικητής αν έχει καλή ιδιότητα θα διαλέξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές: 1) Ποιο/α μέλη της φυλακης ή του παραδείσου έχει ιδιότητα κακού (κακός είναι τσιράκι ή δολοφόνος). 2) Πόσοι κακοί είναι είναι στην ζωή (κακοί είναι τσιράκι και δολοφόνοι) 3) Την ακριβή ταυτότητα δύο τυχαίων μελών που έχουν αποχωρήσει. (θα μάθετε ακριβώς τι ήτανε οπότε κοιτόντας το ιστορικό μπορείτε να καταλάβετε την στρατηγική). Αν νικήσει στον διαγωνισμό κάποιος κακός 1) Τότε θα δημοσιεύσω πάλι απάντηση αλλά με ψευδείς πληροφορίες. . Τις οποίες θα μου πει ο κακός νικητής. Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ (ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ή ΤΗΝ PHOEBE) ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ THREAD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Η JaneWin έγραψε: #510 13-08-10 21:00 Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο fockos έγραψε: #511 13-08-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο foreverfreak: #512 13-08-10 21:02 Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:04 Η aporw έγραψε: #513 13-08-10 21:04 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα! ολοι οι αθωοι μαζευτηκαν στο παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:07 Η JaneWin έγραψε: #514 13-08-10 21:07 Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #515 13-08-10 21:16 στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:18 Η maria_lulu: #516 13-08-10 21:18 εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:20 Ο fockos έγραψε: #517 13-08-10 21:20 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανακοίνωση Σαββατοκυριακό Αύριο θα βάλω έναν γρίφο σε τυχαία χρονική στιγμή. Αυτόν τον γρίφο θα πρέπει να τον λύσετε και να μου στείλετε σε μένα (όχι στην phoebe) με pm την απάντηση (στην συνέχεια θα ενημερώσω την phoebe ποιος νικησε και τι διάλεξε. Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι για να καταλάβω ποιος έστειλε πιο γρήγορα σωστή απάντηση. αν η απάντηση δημοσιευθεί από τυχαίο μέλος στο thread νικητής είναι θα είναι αυτός που θα μου στείλει πρώτος την σωστή απάντηση. Όποιος μου στείλει σωστή απάντηση γρηγορότερα θα δημοσιεύσω χωρίς να πω ποιος νίκησε μια πληροφορία που θέλει και Ο νικητής αν έχει καλή ιδιότητα θα διαλέξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές: 1) Ποιο/α μέλη της φυλακης ή του παραδείσου έχει ιδιότητα κακού (κακός είναι τσιράκι ή δολοφόνος). 2) Πόσοι κακοί είναι είναι στην ζωή (κακοί είναι τσιράκι και δολοφόνοι) 3) Την ακριβή ταυτότητα δύο τυχαίων μελών που έχουν αποχωρήσει. (θα μάθετε ακριβώς τι ήτανε οπότε κοιτόντας το ιστορικό μπορείτε να καταλάβετε την στρατηγική). Αν νικήσει στον διαγωνισμό κάποιος κακός 1) Τότε θα δημοσιεύσω πάλι απάντηση αλλά με ψευδείς πληροφορίες. . Τις οποίες θα μου πει ο κακός νικητής. Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ (ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ή ΤΗΝ PHOEBE) ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ THREAD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:00 Η JaneWin έγραψε: #510 13-08-10 21:00 Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο fockos έγραψε: #511 13-08-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο foreverfreak: #512 13-08-10 21:02 Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:04 Η aporw έγραψε: #513 13-08-10 21:04 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα! ολοι οι αθωοι μαζευτηκαν στο παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:07 Η JaneWin έγραψε: #514 13-08-10 21:07 Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #515 13-08-10 21:16 στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:18 Η maria_lulu: #516 13-08-10 21:18 εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:20 Ο fockos έγραψε: #517 13-08-10 21:20 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο fockos έγραψε: #511 13-08-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο foreverfreak: #512 13-08-10 21:02 Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:04 Η aporw έγραψε: #513 13-08-10 21:04 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα! ολοι οι αθωοι μαζευτηκαν στο παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:07 Η JaneWin έγραψε: #514 13-08-10 21:07 Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #515 13-08-10 21:16 στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:18 Η maria_lulu: #516 13-08-10 21:18 εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:20 Ο fockos έγραψε: #517 13-08-10 21:20 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Οταν τα λεω δεν με ακουτε...... ΥΓ: φοκο εχω πρασινoκαφε ματια βασικα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:02 Ο foreverfreak: #512 13-08-10 21:02 Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:04 Η aporw έγραψε: #513 13-08-10 21:04 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα! ολοι οι αθωοι μαζευτηκαν στο παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:07 Η JaneWin έγραψε: #514 13-08-10 21:07 Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #515 13-08-10 21:16 στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:18 Η maria_lulu: #516 13-08-10 21:18 εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:20 Ο fockos έγραψε: #517 13-08-10 21:20 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:04 Η aporw έγραψε: #513 13-08-10 21:04 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα! ολοι οι αθωοι μαζευτηκαν στο παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:07 Η JaneWin έγραψε: #514 13-08-10 21:07 Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #515 13-08-10 21:16 στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:18 Η maria_lulu: #516 13-08-10 21:18 εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:20 Ο fockos έγραψε: #517 13-08-10 21:20 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Το ξερα πως η Janewin ηταν αθωα... Βασικα το παιχνιδι εχει γινει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!! Αλλα δε βαριεσαι, θα αλλαξει η μερα και θα μπορεσω να μιλησω, χωρις κανεναν φοβο!! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα! ολοι οι αθωοι μαζευτηκαν στο παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:07 Η JaneWin έγραψε: #514 13-08-10 21:07 Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #515 13-08-10 21:16 στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:18 Η maria_lulu: #516 13-08-10 21:18 εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:20 Ο fockos έγραψε: #517 13-08-10 21:20 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #515 13-08-10 21:16 στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:18 Η maria_lulu: #516 13-08-10 21:18 εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:20 Ο fockos έγραψε: #517 13-08-10 21:20 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:18 Η maria_lulu: #516 13-08-10 21:18 εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:20 Ο fockos έγραψε: #517 13-08-10 21:20 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:20 Ο fockos έγραψε: #517 13-08-10 21:20 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω!!θα εχουν παρεα τα κουνελακια!! Click για ανάπτυξη... Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε. Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:25 Η aporw έγραψε: #518 13-08-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχχχ φοκο θενξ.... foreverfreak το μονο παιδι που με πιστεψε.... Μμμμ και εγω εχω καποιες υποψιες για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι θα δουμε στο τελος τωρα αμα ειχα δικιο... Σιμωνη δεν πιστευεις πως ειμαι αθωα??? zoitCa δεχομαι την συγγνωμη σου οποτε θες..... Click για ανάπτυξη... Σε πιστευω καλη μου! για αλλους λεω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Ο Chemwizard: #519 13-08-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Click για ανάπτυξη... Σε αυτην ήταν,θυμάμαι και την εικονα οταν το διαβαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:33 Η kleop έγραψε: #520 13-08-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από fockos: στήλη μικρές αγγελίες Από την εφημερίδα τα Νεα της Ρόδου Γειά σας είμαι ο Μarc η μανούλα πέθανε ή άλλη μου μανούλα που με φρόντιζε κλείστηκε φυλακή. Είμαι πάλι μόνο μου. Ψάχνω μια τρίτη Μανούλα (θέλω μια ζεστή αγκαλίτσα, είμαι πλήρως εμβολιασμένο και τα πάω καλά με τα παιδιά. (θέλει κανένας καμία τον Marc, εγώ έχω 9 κουνέλια και δε μπορώ να τον φροντίσω) Click για ανάπτυξη... βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.