MissKit
Επιφανές μέλος
Γεια σου Παλέρμο.
Δολοφόνοι μου σας συγχωρώ. Μπορείτε να έρθετε μαζί μου στον παράδεισο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Που να σε δολοφονησουν αυριο......
Μααααα ειμαι αθωα σας λεωωωωωω.......
ολες οι ενδειξεις ομως εδειχναν οτι ησουν 1 απτους δολοφονους γιαυτο... αλλιως δε θα σε ψηφιζα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Αννα για προσεχε λιγο για ποιους μιλας....
ολες οι ενδειξεις ομως εδειχναν οτι ησουν 1 απτους δολοφονους γιαυτο... αλλιως δε θα σε ψηφιζα
Τωρα αμα πεθανεις δεν σου φταιω....
Οταν μιλαω δεν με ακουτε....τωρα.......
ΥΓ:ποιες ενδειξεις??
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Τώρα αναμένω να ακούσω πεθαμένους και φυλακισμένους για να σιγουρευτώ 100%
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
@Morelo:Εσυ εισαι ενας δολοφονος... Και σαφως και ηξερες οτι δεν ηταν δολοφονος η Ιωαννα... Αρα προφανως η εταιρη δολοφονος ειναι η kleop... Καθως καρφωθηκες στην προσπαθεια σου να την σωσεις και να μεινεις μονος σου... Καλα το παιξατε... Αλλα μετα γινατε προβλεψιμοι... Η τελευταια δολοφονια ουρλιαζε οτι θα ειναι αυτη...
ΥΓ. Ακομα τηλ παιρνεις εσυ, Ζωη
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Σου έστειλα πιμί μπούφε!
Υ.Γ : Σιμώνη το πιμί δεν έχει ερωτικό περιεχόμενο!
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια και με γραφετε μιλαω για το παιχνιδι...
@Morelo:Εσυ εισαι ενας δολοφονος... Και σαφως και ηξερες οτι δεν ηταν δολοφονος η Ιωαννα... Αρα προφανως η εταιρη δολοφονος ειναι η kleop... Καθως καρφωθηκες στην προσπαθεια σου να την σωσεις και να μεινεις μονος σου... Καλα το παιξατε... Αλλα μετα γινατε προβλεψιμοι... Η τελευταια δολοφονια ουρλιαζε οτι θα ειναι αυτη...
ΥΓ. Ακομα τηλ παιρνεις εσυ, Ζωη
Nαι ολοι τοσο σιγουροι ειμασταν και για την Ιωαννα και τελικα ηταν πολιτης...
roseberry
Διάσημο μέλος
-winjane με συγχωρεις αλλα ετσι πιστευα
-το ενστικτο μου κανει λαθαρες τωρα τελαυταια στα διαλα*
roseberry
Διάσημο μέλος
πολυ αθωος το παιζεις
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Χαχαχαχα... Η Ιωαννα ηταν ενα αναγκαιο θυμα για να αποκαλυφθει η αληθεια... Αλλα δεν ηταν αυτο το μεγαλο λαθος μου, οτι υποπτευθηκα την Ιωαννα... Αλλο ηταν και δεν προκειται να το αποκαλυψω...
Στην kleop θα συμφωνησω για τον morelo δεν ειμαι και τοσο σιγουρη....- morelo kai kleop
Ελα νταξει μωρε...και εσυ πεθαμενη εισαι....
Αλλα κολλημα με αυτο το winjane ομως.....
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
- morelo kai kleop
-το ενστικτο μου κανει λαθαρες τωρα τελαυταια στα διαλα*
πολυ αθωος το παιζεις
Χαχαχαχα... Η Ιωαννα ηταν ενα αναγκαιο θυμα για να αποκαλυφθει η αληθεια... Αλλα δεν ηταν αυτο το μεγαλο λαθος μου, οτι υποπτευθηκα την Ιωαννα... Αλλο ηταν και δεν προκειται να το αποκαλυψω...
Ποια αληθεια αποκαλυφθηκε?? Αυτη που σε συμφερει μηπως??και την z0itCa μαζι μιας και συνεργαζεστε....
εγω δεν το παιζω αθωως,ειμαι... και δεν το διατυμπανιζω οπως κανει η z0itCa και η mariza_93 πολυ συχνα θεώντας να μας πεισουν για την αθωωτητα τους!!Τις οποιες τις υποπτευομαι για δολοφονες ειδικα η z0itCa η οποια εχει φτασει 2 φορεςνομιζω κοντα στην αποχωρηση και τελευταια στιγμη γλυτωνει.. πως αραγε?? ο ρολος του δολοφονου μαλλον της δινει αυτη την ικανοτητα ωστε να δολοφονει τα ατομα που θελει και να ριχνει τις υποψιες αλλου,με τον συνεργατη της tsarachaf ...
ε μαλλον αυτο το αλλου ειμαι εγω ή η κλεοπ τωρα??
tsarachaf να υποθεσω οτι εσυ ησουν το τσιρακι?? μμμμμμμμ
Δολοφονοι θα ειναι η Ζωη με την κλεοπ λογικα....
Η το πολυ πολυ η Ζωη να ειναι τσιρακι... και οι δολοφοι να ειναι η κλεοπ και ο giannhskeeper.....
Αυτα.....
θα δουμε και αυριο τι παιζει...και τοτε θα μιλησω με πιο πολυ σιγουρια...
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Δεδομενο no1: Η mariza ειναι εντελως αθωα και για αυτο κοβω και το κεφαλι μου αμα χρειαστει (μα τι λεω, προλαβαν να το κανουν οι δολοφονοι)!! Φαινεται πως η κακομοιρα εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια και πιστεψτε με, φαινεται ποτε καποιος παιχτης ειναι μπερδεμενος στ'αληθεια η παριστανει το μπερδεμενο...
Δεδομενο no2: Η roseberry ειτε επεσε θυμα της πλεκτανης των δολοφονων, ειτε ηταν το τσιρακι της ολης υποθεσης!! Μολις πεθανε εκανε ενα βαρυσημαντο post (btw οταν μας δολοφονουν δεν εχουμε τελευταια λογια), στο οποιο ελεγε πως τωρα ολοι ξερουν ποιος ειναι ο δολοφονος... Και ερχομαι και ρωταω εγω: Μα καλα, χαζη ειναι η Janewin, υπηρχε περιπτωση να δολοφονησει τη Μπλιο, ενω ηταν το μονο ατομο που την ειχε ψηφισει?? Δε νομιζω... Α, στα ενοχοποιητικα στοιχεια να προσθεσω πως στην αρχη του παιχνιδιου ειχε πει για να προστατεψει τη Ζωιτσα, πως μαλλον ειναι νοσοκομα!! Ε, θα μου πειτε που ειναι το περιεργο!?! Η Ζωιτσα ειναι 100% δολοφονος... Και καπως ετσι περναμε στο δεδομενο no3!!
Δεδομενο no3: Η Ζωιτσα ειναι σιγουρα δολοφονος και καλο θα ηταν να τη βγαλετε τωρα που υπαρχει αποκαλυψη ταυτοτητας!! Θεωρω πως πλεον εχει αποκτησει μια x y εμπειρια στο παιχνιδι και μετα τη δολοφονια της roseberry, κανει το τρελο και ψηφιζει τη Janewin... Καλα, μας περνας για χαζους?? Οπως ειπα και πιο πανω, αν οντως η Janewin ηταν δολοφονος, δε θα εβγαζε τα χερακια της να βγαλει τα ματακια της!! Μαλιστα ειχες και μια ανεξηγητη σιγουρια πως ηταν εκεινη, πραγμα που εχει ξανασυμβει στο παιχνιδι... Ασχολιαστο!! Επισης, το να ρωτας συνεχεια ποσοι δολοφονοι ειναι στο παιχνιδι (και καλα επειδη εχεις αγωνια), ειναι η καλυτερη μεθοδος για να κρυψεις την ενοχη σου... Και ειπαμε, να το κανεις μια φορα για να μπλοφαρεις, αλλα εσυ το παραχ***ς!! Δυστυχως δεν ξερω ακομα ποιος ειναι ο δευτερος δολοφονος, αλλα θα επιστρεψω για να συμπληρωσω το δεδομενο 4 (εκτος κι αν βεβαια εχει αποχωρησει)...
MissKit
Επιφανές μέλος
Το τσιράκι δεν ξέρω ποιος είναι.. Ζωή νομίζω σου αξίζει Όσκαρ για την ερμηνεία σου!
Φρικ μαζί σου. Είσαι καλός όντως.
Νομιζω πως δεν υπαρχει και κανεις που να μην αμφισβητει την z0itCa......
Ειμαι εγω λογικο ατομο?? Εγω??
ΥΓ1:αν στο επομενο παλερμο θα ειμαι δολοφονος και θα παιζει και ο φορεβερφρικ θα το παρατησω να το ξερετε....
ΥΓ2:Μα να μην γινεται μικροτερη η γραμματοσειρα..ντροπη και αισχος!!!
roseberry
Διάσημο μέλος
αλλα ειχα κανει μια υποθεση οτι η zoitca ειναι νοσοκομα .....δεν το εκανα για να την προστατεψω
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Μα ναι, ετσι κι αλλιως για σενα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος... Ειπα πως ισως και να εχεις πεσει θυμα της πλεκτανης των δολοφονων!! Αν και θα μου εκανες και για τσιρακι...μα τι ωραια που τα λεει!
αλλα ειχα κανει μια υποθεση οτι η zoitca ειναι νοσοκομα .....δεν το εκανα για να την προστατεψω
Εσεις που καταλαβατε περιπου τι γινεται....(και εγω καταλαβα απλα δεν το δειχνω)
Τι λετε να ειναι η Κλεοπταρα???
Γτ εμενα μπλεγμενη μου φαινεται....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.