Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
θα σου γνωριζα αρκετους αλλα εισαι μικρουλι και θα με πανε μεσα.Οσο για τον αδερφο μου που ειναι στην ηλικια σου δεν ειναι και τοσο μονογαμικος θα ελεγαθέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Είσαι η νέα μανούλα του Marc.βασικά τον θέλω εγώ,μπορώ να τον έχω;θέλω να έχω κάποιον να μου κάνει παρέα μιας και είμαι μόνη μου εδώ στη ρόδο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
θα σου γνωριζα αρκετους αλλα εισαι μικρουλι και θα με πανε μεσα.Οσο για τον αδερφο μου που ειναι στην ηλικια σου δεν ειναι και τοσο μονογαμικος θα ελεγα
προσφερεις γνωριμιες???
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
εσυ πληρεις τις προδιαγραφεςπροσφερεις γνωριμιες???
προσφερεις γνωριμιες???
Εσυ δεν εισαι με τον τσαρατσαφ??
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Αν μπορούσες εσύ θα μπορούσε και η janewin μαζί φυλακή είστε.
Τα κουνελάκια τα έχω εγώ αλλά είναι πάρα πολλά. Θέλεις να σου δώσω το 1; να το κρύψεις καπου;
ναι... αλλα ποιο θα αποχωρηστει την οικογενεια του?? ολα ειναι αδερφια,πατερας,θεια, εγγονακι! λεω να παρω τον γατουλι για να τον βλεπει και η μαμα του (παραδεισος και φυλακη ειναι ενα!)
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
εσυ πληρεις τις προδιαγραφες
ποιες προδιαγραφες???
Εσυ δεν εισαι με τον τσαρατσαφ??
εννοειται! απλα ρωτησα...
fockos
Επιφανές μέλος
ναι... αλλα ποιο θα αποχωρηστει την οικογενεια του?? ολα ειναι αδερφια,πατερας,θεια, εγγονακι! λεω να παρω τον γατουλι για να τον βλεπει και η μαμα του (παραδεισος και φυλακη ειναι ενα!)
τον εδωσα στην kleop τώρα
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
ηλικιακα σε πρωτη φαση,τα υπολοιπα δεν τα γνωριζω.ποιες προδιαγραφες???
υγ)και δε μου παει η καρδια να χαλασω το σπιτι του Ακριβου
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
ηλικιακα σε πρωτη φαση,τα υπολοιπα δεν τα γνωριζω.
υγ)και δε μου παει η καρδια να χαλασω το σπιτι του Ακριβου
μα ηλικιακα παλι ειμαι μεγαλυτερη!
Δεν τον αλλαζω εγω τον γλυκουλη μου! αν και σημερα με εφτυσε!
fockos
Επιφανές μέλος
Σαββατοκυριακό
Αύριο θα βάλω έναν γρίφο σε τυχαία χρονική στιγμή. Αυτόν τον γρίφο θα πρέπει να τον λύσετε και να μου στείλετε σε μένα (όχι στην phoebe) με pm την απάντηση (στην συνέχεια θα ενημερώσω την phoebe ποιος νικησε και τι διάλεξε. Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι για να καταλάβω ποιος έστειλε πιο γρήγορα σωστή απάντηση.
αν η απάντηση δημοσιευθεί από τυχαίο μέλος στο thread νικητής είναι θα είναι αυτός που θα μου στείλει πρώτος την σωστή απάντηση.
Όποιος μου στείλει σωστή απάντηση γρηγορότερα θα δημοσιεύσω χωρίς να πω ποιος νίκησε μια πληροφορία που θέλει και Ο νικητής αν έχει καλή ιδιότητα θα διαλέξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές:
1) Ποιο/α μέλη της φυλακης ή του παραδείσου έχει ιδιότητα κακού (κακός είναι τσιράκι ή δολοφόνος).
2) Πόσοι κακοί είναι είναι στην ζωή (κακοί είναι τσιράκι και δολοφόνοι)
3) Την ακριβή ταυτότητα δύο τυχαίων μελών που έχουν αποχωρήσει. (θα μάθετε ακριβώς τι ήτανε οπότε κοιτόντας το ιστορικό μπορείτε να καταλάβετε την στρατηγική).
Αν νικήσει στον διαγωνισμό κάποιος κακός
1) Τότε θα δημοσιεύσω πάλι απάντηση αλλά με ψευδείς πληροφορίες. . Τις οποίες θα μου πει ο κακός νικητής.
Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ (ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ή ΤΗΝ PHOEBE)
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ THREAD.
fockos
Επιφανές μέλος
mariza_93
Δραστήριο μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
δε μιλουσα για μενα αλλα για τις γνωριμιες.Αλλωστε κι εμενα με καβατζωσαν εδω.μα ηλικιακα παλι ειμαι μεγαλυτερη!
Ακριβε που εισαι?
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
δε μιλουσα για μενα αλλα για τις γνωριμιες.Αλλωστε κι εμενα με καβατζωσαν εδω.
Ακριβε που εισαι?
ποια σε καβατζωσε???
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
ονοματα δε λεμε.Αν βασανισεις τη noulou94 ή τη roseberry ισως σου αποκαλυψουνποια σε καβατζωσε???
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
μυστικο το εχεις καλε?ονοματα δε λεμε.Αν βασανισεις τη noulou94 ή τη roseberry ισως σου αποκαλυψουν
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
για να μη μας ματιασουνμυστικο το εχεις καλε?
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
για να μη μας ματιασουν
καλα δεν επιμενω.. μην σε φερνω και σε δυσκολη θεση!
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Δεν σε εφτυσα ομορφουλα... Απλα τωρα μπορεσα να κατσω στο pc...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.