Ανακοίνωση
Σαββατοκυριακό
Αύριο θα βάλω έναν γρίφο σε τυχαία χρονική στιγμή. Αυτόν τον γρίφο θα πρέπει να τον λύσετε και να μου στείλετε σε μένα (όχι στην phoebe) με pm την απάντηση (στην συνέχεια θα ενημερώσω την phoebe ποιος νικησε και τι διάλεξε. Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι για να καταλάβω ποιος έστειλε πιο γρήγορα σωστή απάντηση.
αν η απάντηση δημοσιευθεί από τυχαίο μέλος στο thread νικητής είναι θα είναι αυτός που θα μου στείλει πρώτος την σωστή απάντηση.
Όποιος μου στείλει σωστή απάντηση γρηγορότερα θα δημοσιεύσω χωρίς να πω ποιος νίκησε μια πληροφορία που θέλει και Ο νικητής αν έχει καλή ιδιότητα θα διαλέξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές:
1) Ποιο/α μέλη της φυλακης ή του παραδείσου έχει ιδιότητα κακού (κακός είναι τσιράκι ή δολοφόνος).
2) Πόσοι κακοί είναι είναι στην ζωή (κακοί είναι τσιράκι και δολοφόνοι)
3) Την ακριβή ταυτότητα δύο τυχαίων μελών που έχουν αποχωρήσει. (θα μάθετε ακριβώς τι ήτανε οπότε κοιτόντας το ιστορικό μπορείτε να καταλάβετε την στρατηγική)
.
Αν νικήσει στον διαγωνισμό κάποιος κακός
1) Τότε θα δημοσιεύσω πάλι απάντηση αλλά με ψευδείς πληροφορίες.

. Τις οποίες θα μου πει ο κακός νικητής.
Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ THREAD.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.