Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.911 μηνύματα.

07-08-09

20:20
Έλα στον κήπο μου απόψε,
δυο νυχτολούλουδα και κόψε
Γείρε στον ώμο μου και κλάψε
βουβά και την ψυχή μου κάψε
Νιώθω περήφανος ως ποιητής, καθώς είμαι ο πρώτος που κατάφερε να συνδυάσει το "Σε παρακαλώ απόψε, την ψυχή μου βρες και κόψε" της αθάνατης Ρίτας, με το "Λουλούδια ο κήπος επλημμύρισε, έβγα και μύρισε και κόψε" της μπελ επόκ των κανταδόρων. Επίσης κατόρθωσα να προσθέσω και μια μικρή νότα από το "Κάψε κάψε, τι θα κάψεις από μια καρδιά καμένη" κι όλ' αυτά μέσα σ' ένα τετράστιχο ο αθεόφοβος!! Μπράβο μου ρε ο λούστης...

Τι λες ρε χαμένε, μια χαρά ομοιοκαταληξία σας έβαλα:
Ήταν ταλαντούχος ως υψίφωνος,
όμως δυστυχώς ήταν φυγόπονος
Τέλος κατέληξε βαρύτονος,
σαν σπηλαιάνθρωπος αρχέγονος.
Δεν φταίω εγώ για τη δυσκολία σου, εσύ φταις που είσαι ατάλαντος!!
Ατάλαντος
Άχραντος
Ακράδαντος
δυο νυχτολούλουδα και κόψε
Γείρε στον ώμο μου και κλάψε
βουβά και την ψυχή μου κάψε
Νιώθω περήφανος ως ποιητής, καθώς είμαι ο πρώτος που κατάφερε να συνδυάσει το "Σε παρακαλώ απόψε, την ψυχή μου βρες και κόψε" της αθάνατης Ρίτας, με το "Λουλούδια ο κήπος επλημμύρισε, έβγα και μύρισε και κόψε" της μπελ επόκ των κανταδόρων. Επίσης κατόρθωσα να προσθέσω και μια μικρή νότα από το "Κάψε κάψε, τι θα κάψεις από μια καρδιά καμένη" κι όλ' αυτά μέσα σ' ένα τετράστιχο ο αθεόφοβος!! Μπράβο μου ρε ο λούστης...

χρειάζεσαι επειγόντως διακοπέςτο αρχέγονος ομοιοκατάληκτο με τα άλλα 2 ;
Τι λες ρε χαμένε, μια χαρά ομοιοκαταληξία σας έβαλα:
Ήταν ταλαντούχος ως υψίφωνος,
όμως δυστυχώς ήταν φυγόπονος
Τέλος κατέληξε βαρύτονος,
σαν σπηλαιάνθρωπος αρχέγονος.
Δεν φταίω εγώ για τη δυσκολία σου, εσύ φταις που είσαι ατάλαντος!!

Ατάλαντος
Άχραντος
Ακράδαντος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.