flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 03:30 Ο flyer έγραψε: #321 18-01-09 03:30 αυτα τα ματια αξιζουν 20 καρατια για χαρη τους ηπια κρασι 10 κανατια! μπαλονι κουπονι παντελονι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 03:41 Η love_angel: #322 18-01-09 03:41 δεσε το μπαλονι πανω στο παντελονι μη χασεις το κουπονι! πεπονι κανονι σαλονι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 04:14 Η Isiliel έγραψε: #323 18-01-09 04:14 Υπενθυμίζω ότι στις τρεις λέξεις που δίνονται πρέπει ο επόμενος παίκτης να προσθέτει άλλη μια και να φτιάχνει τετράστιχο! Ευχαριστώ, Η ζπαστικιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 11:46 Η Idril έγραψε: #324 06-03-09 11:46 Αμάν βρε Isi, αποπήρες τον κόσμο και κόλλησε τρεις μήνες το παιχνιδάκι! καιρός να το ξεθάψουμε... έξω η μάχη μαίνεται, βροντάει το κανόνι μα ο στρατηγός στου οχυρού αράζει το σαλόνι πίνει καφέ, τρώει γλυκό και δροσερό πεπόνι και χαλβαδιάζει την ξανθιά Πετρουλα που τελειώνει καλαμάρι σαμάρι πιθάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η WhiteDrum: #325 06-03-09 11:53 Εγύριζα ανέμελη, καθόμουν στο σαμάρι στου γάιδαρου την πλάτη, μαζί μ ένα πυθάρι γύριζα από ψάρεμα, κοιτούσα με καμάρι το μόνο που εβρέθηκε, μπροστά μου καλαμάρι λέξεις : περδίκι ραδίκι τζατζίκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 17:17 Η Idril έγραψε: #326 06-03-09 17:17 Εάν ο ανεπρόκοπος μου ξαναφάει τζατζίκι και θέλει ύστερα φιλιά - τι αίσχος και τι φρίκη! θα ρίξω δηλητήριο στο famous το περδίκι και θα τον στείλω για να δει το ανάποδο ραδίκι. θηρίο φορείο κουρείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 20:33 Ο Great Chaos: #327 06-03-09 20:33 Εξαιρετικό το δεύτερο ρε φιλενάδα... Καιρό είχα να το διασκεδάσω έτσι... Μέσα στους δρόμους τριγυρνώ σαν τ' άγριο θηρίο κι αν θα την πιάσω θα την παν τέσσερις με φορείο Λούστηκα, σινιαρίστηκα, επήγα στο κουρείο κι αυτή στο δρόμο μ' έστησε να στέκομαι στο κρύο Υποβολή, Αναβολή, Βιολί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η WhiteDrum: #328 06-03-09 21:00 Μου έστειλαν παράκληση, γραπτή υποβολή μου τάξανε ένα σόλο να παίξω στο βιολί μα τ'όργανό μου χάλασε, λυπήθηκα πολύ τους έστειλα και sms που λέει : αναβολή φτυάρι μακάρι καμάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2009 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:28 Η Obscura έγραψε: #329 06-03-09 21:28 Φορτώθηκα στις πλάτες μου το δύσμοιρο το φτυάρι Μακάρι νά βρω θησαυρό, θεούλη μου, μακάρι Όλης της χώρας τα παιδιά θα μ' έχουνε καμάρι Και τα χρυσά νομίσματα θα βάλω στο παγγάρι. (Έχει και μέτρο ) φουντούκι παλούκι καβούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:43 Η WhiteDrum: #330 06-03-09 21:43 (αλλάζω το πρόσωπο για να μην δημιουργηθούν συνειρμοί και χαλάσουν τη στιχουργική μου μύξα) Στεκόμουνα αμέριμνος και κάπνιζα τσιμπούκι και ξαφνικά εκάθησα πάνω σ'ένα φουντούκι Επόνεσε ο κ#λος μου σαν να 'τανε παλούκι έκλαιγα και μαζεύτηκα στο δόλιο μου καβούκι καραμέλα μπιέλα σαρδέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 01:29 Ο Great Chaos: #331 07-03-09 01:29 Βαρέθηκα να πιπιλάς αυτήν την καραμέλα και μόνο που το άκουσα μου χτύπησε η μπιέλα ότι γουστάρεις κόκκινα και γαύρο και σαρδέλα κι εμένα με περιφρονάς κι όλο με λες βαζέλα Απάντηση Παραίτηση Απαίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 02:59 Η Obscura έγραψε: #332 09-03-09 02:59 Χιχί, είχα έμπνευση στο μπάνιο Και δεν έχω από σένα, παρά μόνο μιαν απαίτηση Το λόγο να μου πεις, που τόσο αβίαστα εδήλωσες παραίτηση. Ξάστερα κι ανδρίκια μιαν απάντηση, να μου δώκεις καρτερώ, στην τελευταία μας συνάντηση. /// επιθυμώ περιφρονώ περιφρουρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:32 Η Neraida έγραψε: #333 09-03-09 03:32 Σου λεω πως τρελλα την επιθυμω δε με ενδιαφερει να με πουν τρελλο ολους εγω τους περιφρονω και τον ερωτα μου μπορω και τον περιφρουρω! ζωη πνοη ροη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:36 Ο Great Chaos: #334 09-03-09 03:36 Τον έρωτα επιθυμώ το χρήμα το περιφρονώ και την ελευθερία μου όσο περιφρουρώ θά 'ρχομαι με το σκύλο μου στις πόρτες σας να ουρώ Ζωή Πνοή Ροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:42 Ο Great Chaos: #335 09-03-09 22:42 Μέσα στου χρόνου τη ροή σαν άμμος ξεγλιστρά αργά η ζωή κι η τελευταία μου πνοή θα έρθει και θα φύγει σαν πουλί Αφέντης Λεβέντης Ατζέντης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:51 Η WhiteDrum: #336 09-03-09 22:51 Βρασίδα Πίτα λέγανε, έναν ψηλό λεβέντη στο χόλυγουν τον πήγανε, του βρήκανε ατζέντη! Όταν εσουλουπώθηκε , τον κάνανε αφέντη, Brad Pitt μετονομάστηκε και το 'ριξε στο γλέντι! μακαρόνι λαμπιόνι τρομπόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η Neraida έγραψε: #337 10-03-09 13:39 Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτα τα ματια αξιζουν 20 καρατια για χαρη τους ηπια κρασι 10 κανατια! μπαλονι κουπονι παντελονι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 03:41 Η love_angel: #322 18-01-09 03:41 δεσε το μπαλονι πανω στο παντελονι μη χασεις το κουπονι! πεπονι κανονι σαλονι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 04:14 Η Isiliel έγραψε: #323 18-01-09 04:14 Υπενθυμίζω ότι στις τρεις λέξεις που δίνονται πρέπει ο επόμενος παίκτης να προσθέτει άλλη μια και να φτιάχνει τετράστιχο! Ευχαριστώ, Η ζπαστικιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 11:46 Η Idril έγραψε: #324 06-03-09 11:46 Αμάν βρε Isi, αποπήρες τον κόσμο και κόλλησε τρεις μήνες το παιχνιδάκι! καιρός να το ξεθάψουμε... έξω η μάχη μαίνεται, βροντάει το κανόνι μα ο στρατηγός στου οχυρού αράζει το σαλόνι πίνει καφέ, τρώει γλυκό και δροσερό πεπόνι και χαλβαδιάζει την ξανθιά Πετρουλα που τελειώνει καλαμάρι σαμάρι πιθάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η WhiteDrum: #325 06-03-09 11:53 Εγύριζα ανέμελη, καθόμουν στο σαμάρι στου γάιδαρου την πλάτη, μαζί μ ένα πυθάρι γύριζα από ψάρεμα, κοιτούσα με καμάρι το μόνο που εβρέθηκε, μπροστά μου καλαμάρι λέξεις : περδίκι ραδίκι τζατζίκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 17:17 Η Idril έγραψε: #326 06-03-09 17:17 Εάν ο ανεπρόκοπος μου ξαναφάει τζατζίκι και θέλει ύστερα φιλιά - τι αίσχος και τι φρίκη! θα ρίξω δηλητήριο στο famous το περδίκι και θα τον στείλω για να δει το ανάποδο ραδίκι. θηρίο φορείο κουρείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 20:33 Ο Great Chaos: #327 06-03-09 20:33 Εξαιρετικό το δεύτερο ρε φιλενάδα... Καιρό είχα να το διασκεδάσω έτσι... Μέσα στους δρόμους τριγυρνώ σαν τ' άγριο θηρίο κι αν θα την πιάσω θα την παν τέσσερις με φορείο Λούστηκα, σινιαρίστηκα, επήγα στο κουρείο κι αυτή στο δρόμο μ' έστησε να στέκομαι στο κρύο Υποβολή, Αναβολή, Βιολί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η WhiteDrum: #328 06-03-09 21:00 Μου έστειλαν παράκληση, γραπτή υποβολή μου τάξανε ένα σόλο να παίξω στο βιολί μα τ'όργανό μου χάλασε, λυπήθηκα πολύ τους έστειλα και sms που λέει : αναβολή φτυάρι μακάρι καμάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2009 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:28 Η Obscura έγραψε: #329 06-03-09 21:28 Φορτώθηκα στις πλάτες μου το δύσμοιρο το φτυάρι Μακάρι νά βρω θησαυρό, θεούλη μου, μακάρι Όλης της χώρας τα παιδιά θα μ' έχουνε καμάρι Και τα χρυσά νομίσματα θα βάλω στο παγγάρι. (Έχει και μέτρο ) φουντούκι παλούκι καβούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:43 Η WhiteDrum: #330 06-03-09 21:43 (αλλάζω το πρόσωπο για να μην δημιουργηθούν συνειρμοί και χαλάσουν τη στιχουργική μου μύξα) Στεκόμουνα αμέριμνος και κάπνιζα τσιμπούκι και ξαφνικά εκάθησα πάνω σ'ένα φουντούκι Επόνεσε ο κ#λος μου σαν να 'τανε παλούκι έκλαιγα και μαζεύτηκα στο δόλιο μου καβούκι καραμέλα μπιέλα σαρδέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 01:29 Ο Great Chaos: #331 07-03-09 01:29 Βαρέθηκα να πιπιλάς αυτήν την καραμέλα και μόνο που το άκουσα μου χτύπησε η μπιέλα ότι γουστάρεις κόκκινα και γαύρο και σαρδέλα κι εμένα με περιφρονάς κι όλο με λες βαζέλα Απάντηση Παραίτηση Απαίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 02:59 Η Obscura έγραψε: #332 09-03-09 02:59 Χιχί, είχα έμπνευση στο μπάνιο Και δεν έχω από σένα, παρά μόνο μιαν απαίτηση Το λόγο να μου πεις, που τόσο αβίαστα εδήλωσες παραίτηση. Ξάστερα κι ανδρίκια μιαν απάντηση, να μου δώκεις καρτερώ, στην τελευταία μας συνάντηση. /// επιθυμώ περιφρονώ περιφρουρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:32 Η Neraida έγραψε: #333 09-03-09 03:32 Σου λεω πως τρελλα την επιθυμω δε με ενδιαφερει να με πουν τρελλο ολους εγω τους περιφρονω και τον ερωτα μου μπορω και τον περιφρουρω! ζωη πνοη ροη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:36 Ο Great Chaos: #334 09-03-09 03:36 Τον έρωτα επιθυμώ το χρήμα το περιφρονώ και την ελευθερία μου όσο περιφρουρώ θά 'ρχομαι με το σκύλο μου στις πόρτες σας να ουρώ Ζωή Πνοή Ροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:42 Ο Great Chaos: #335 09-03-09 22:42 Μέσα στου χρόνου τη ροή σαν άμμος ξεγλιστρά αργά η ζωή κι η τελευταία μου πνοή θα έρθει και θα φύγει σαν πουλί Αφέντης Λεβέντης Ατζέντης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:51 Η WhiteDrum: #336 09-03-09 22:51 Βρασίδα Πίτα λέγανε, έναν ψηλό λεβέντη στο χόλυγουν τον πήγανε, του βρήκανε ατζέντη! Όταν εσουλουπώθηκε , τον κάνανε αφέντη, Brad Pitt μετονομάστηκε και το 'ριξε στο γλέντι! μακαρόνι λαμπιόνι τρομπόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η Neraida έγραψε: #337 10-03-09 13:39 Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεσε το μπαλονι πανω στο παντελονι μη χασεις το κουπονι! πεπονι κανονι σαλονι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 04:14 Η Isiliel έγραψε: #323 18-01-09 04:14 Υπενθυμίζω ότι στις τρεις λέξεις που δίνονται πρέπει ο επόμενος παίκτης να προσθέτει άλλη μια και να φτιάχνει τετράστιχο! Ευχαριστώ, Η ζπαστικιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 11:46 Η Idril έγραψε: #324 06-03-09 11:46 Αμάν βρε Isi, αποπήρες τον κόσμο και κόλλησε τρεις μήνες το παιχνιδάκι! καιρός να το ξεθάψουμε... έξω η μάχη μαίνεται, βροντάει το κανόνι μα ο στρατηγός στου οχυρού αράζει το σαλόνι πίνει καφέ, τρώει γλυκό και δροσερό πεπόνι και χαλβαδιάζει την ξανθιά Πετρουλα που τελειώνει καλαμάρι σαμάρι πιθάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η WhiteDrum: #325 06-03-09 11:53 Εγύριζα ανέμελη, καθόμουν στο σαμάρι στου γάιδαρου την πλάτη, μαζί μ ένα πυθάρι γύριζα από ψάρεμα, κοιτούσα με καμάρι το μόνο που εβρέθηκε, μπροστά μου καλαμάρι λέξεις : περδίκι ραδίκι τζατζίκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 17:17 Η Idril έγραψε: #326 06-03-09 17:17 Εάν ο ανεπρόκοπος μου ξαναφάει τζατζίκι και θέλει ύστερα φιλιά - τι αίσχος και τι φρίκη! θα ρίξω δηλητήριο στο famous το περδίκι και θα τον στείλω για να δει το ανάποδο ραδίκι. θηρίο φορείο κουρείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 20:33 Ο Great Chaos: #327 06-03-09 20:33 Εξαιρετικό το δεύτερο ρε φιλενάδα... Καιρό είχα να το διασκεδάσω έτσι... Μέσα στους δρόμους τριγυρνώ σαν τ' άγριο θηρίο κι αν θα την πιάσω θα την παν τέσσερις με φορείο Λούστηκα, σινιαρίστηκα, επήγα στο κουρείο κι αυτή στο δρόμο μ' έστησε να στέκομαι στο κρύο Υποβολή, Αναβολή, Βιολί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η WhiteDrum: #328 06-03-09 21:00 Μου έστειλαν παράκληση, γραπτή υποβολή μου τάξανε ένα σόλο να παίξω στο βιολί μα τ'όργανό μου χάλασε, λυπήθηκα πολύ τους έστειλα και sms που λέει : αναβολή φτυάρι μακάρι καμάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2009 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:28 Η Obscura έγραψε: #329 06-03-09 21:28 Φορτώθηκα στις πλάτες μου το δύσμοιρο το φτυάρι Μακάρι νά βρω θησαυρό, θεούλη μου, μακάρι Όλης της χώρας τα παιδιά θα μ' έχουνε καμάρι Και τα χρυσά νομίσματα θα βάλω στο παγγάρι. (Έχει και μέτρο ) φουντούκι παλούκι καβούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:43 Η WhiteDrum: #330 06-03-09 21:43 (αλλάζω το πρόσωπο για να μην δημιουργηθούν συνειρμοί και χαλάσουν τη στιχουργική μου μύξα) Στεκόμουνα αμέριμνος και κάπνιζα τσιμπούκι και ξαφνικά εκάθησα πάνω σ'ένα φουντούκι Επόνεσε ο κ#λος μου σαν να 'τανε παλούκι έκλαιγα και μαζεύτηκα στο δόλιο μου καβούκι καραμέλα μπιέλα σαρδέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 01:29 Ο Great Chaos: #331 07-03-09 01:29 Βαρέθηκα να πιπιλάς αυτήν την καραμέλα και μόνο που το άκουσα μου χτύπησε η μπιέλα ότι γουστάρεις κόκκινα και γαύρο και σαρδέλα κι εμένα με περιφρονάς κι όλο με λες βαζέλα Απάντηση Παραίτηση Απαίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 02:59 Η Obscura έγραψε: #332 09-03-09 02:59 Χιχί, είχα έμπνευση στο μπάνιο Και δεν έχω από σένα, παρά μόνο μιαν απαίτηση Το λόγο να μου πεις, που τόσο αβίαστα εδήλωσες παραίτηση. Ξάστερα κι ανδρίκια μιαν απάντηση, να μου δώκεις καρτερώ, στην τελευταία μας συνάντηση. /// επιθυμώ περιφρονώ περιφρουρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:32 Η Neraida έγραψε: #333 09-03-09 03:32 Σου λεω πως τρελλα την επιθυμω δε με ενδιαφερει να με πουν τρελλο ολους εγω τους περιφρονω και τον ερωτα μου μπορω και τον περιφρουρω! ζωη πνοη ροη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:36 Ο Great Chaos: #334 09-03-09 03:36 Τον έρωτα επιθυμώ το χρήμα το περιφρονώ και την ελευθερία μου όσο περιφρουρώ θά 'ρχομαι με το σκύλο μου στις πόρτες σας να ουρώ Ζωή Πνοή Ροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:42 Ο Great Chaos: #335 09-03-09 22:42 Μέσα στου χρόνου τη ροή σαν άμμος ξεγλιστρά αργά η ζωή κι η τελευταία μου πνοή θα έρθει και θα φύγει σαν πουλί Αφέντης Λεβέντης Ατζέντης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:51 Η WhiteDrum: #336 09-03-09 22:51 Βρασίδα Πίτα λέγανε, έναν ψηλό λεβέντη στο χόλυγουν τον πήγανε, του βρήκανε ατζέντη! Όταν εσουλουπώθηκε , τον κάνανε αφέντη, Brad Pitt μετονομάστηκε και το 'ριξε στο γλέντι! μακαρόνι λαμπιόνι τρομπόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η Neraida έγραψε: #337 10-03-09 13:39 Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπενθυμίζω ότι στις τρεις λέξεις που δίνονται πρέπει ο επόμενος παίκτης να προσθέτει άλλη μια και να φτιάχνει τετράστιχο! Ευχαριστώ, Η ζπαστικιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 11:46 Η Idril έγραψε: #324 06-03-09 11:46 Αμάν βρε Isi, αποπήρες τον κόσμο και κόλλησε τρεις μήνες το παιχνιδάκι! καιρός να το ξεθάψουμε... έξω η μάχη μαίνεται, βροντάει το κανόνι μα ο στρατηγός στου οχυρού αράζει το σαλόνι πίνει καφέ, τρώει γλυκό και δροσερό πεπόνι και χαλβαδιάζει την ξανθιά Πετρουλα που τελειώνει καλαμάρι σαμάρι πιθάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η WhiteDrum: #325 06-03-09 11:53 Εγύριζα ανέμελη, καθόμουν στο σαμάρι στου γάιδαρου την πλάτη, μαζί μ ένα πυθάρι γύριζα από ψάρεμα, κοιτούσα με καμάρι το μόνο που εβρέθηκε, μπροστά μου καλαμάρι λέξεις : περδίκι ραδίκι τζατζίκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 17:17 Η Idril έγραψε: #326 06-03-09 17:17 Εάν ο ανεπρόκοπος μου ξαναφάει τζατζίκι και θέλει ύστερα φιλιά - τι αίσχος και τι φρίκη! θα ρίξω δηλητήριο στο famous το περδίκι και θα τον στείλω για να δει το ανάποδο ραδίκι. θηρίο φορείο κουρείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 20:33 Ο Great Chaos: #327 06-03-09 20:33 Εξαιρετικό το δεύτερο ρε φιλενάδα... Καιρό είχα να το διασκεδάσω έτσι... Μέσα στους δρόμους τριγυρνώ σαν τ' άγριο θηρίο κι αν θα την πιάσω θα την παν τέσσερις με φορείο Λούστηκα, σινιαρίστηκα, επήγα στο κουρείο κι αυτή στο δρόμο μ' έστησε να στέκομαι στο κρύο Υποβολή, Αναβολή, Βιολί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η WhiteDrum: #328 06-03-09 21:00 Μου έστειλαν παράκληση, γραπτή υποβολή μου τάξανε ένα σόλο να παίξω στο βιολί μα τ'όργανό μου χάλασε, λυπήθηκα πολύ τους έστειλα και sms που λέει : αναβολή φτυάρι μακάρι καμάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2009 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:28 Η Obscura έγραψε: #329 06-03-09 21:28 Φορτώθηκα στις πλάτες μου το δύσμοιρο το φτυάρι Μακάρι νά βρω θησαυρό, θεούλη μου, μακάρι Όλης της χώρας τα παιδιά θα μ' έχουνε καμάρι Και τα χρυσά νομίσματα θα βάλω στο παγγάρι. (Έχει και μέτρο ) φουντούκι παλούκι καβούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:43 Η WhiteDrum: #330 06-03-09 21:43 (αλλάζω το πρόσωπο για να μην δημιουργηθούν συνειρμοί και χαλάσουν τη στιχουργική μου μύξα) Στεκόμουνα αμέριμνος και κάπνιζα τσιμπούκι και ξαφνικά εκάθησα πάνω σ'ένα φουντούκι Επόνεσε ο κ#λος μου σαν να 'τανε παλούκι έκλαιγα και μαζεύτηκα στο δόλιο μου καβούκι καραμέλα μπιέλα σαρδέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 01:29 Ο Great Chaos: #331 07-03-09 01:29 Βαρέθηκα να πιπιλάς αυτήν την καραμέλα και μόνο που το άκουσα μου χτύπησε η μπιέλα ότι γουστάρεις κόκκινα και γαύρο και σαρδέλα κι εμένα με περιφρονάς κι όλο με λες βαζέλα Απάντηση Παραίτηση Απαίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 02:59 Η Obscura έγραψε: #332 09-03-09 02:59 Χιχί, είχα έμπνευση στο μπάνιο Και δεν έχω από σένα, παρά μόνο μιαν απαίτηση Το λόγο να μου πεις, που τόσο αβίαστα εδήλωσες παραίτηση. Ξάστερα κι ανδρίκια μιαν απάντηση, να μου δώκεις καρτερώ, στην τελευταία μας συνάντηση. /// επιθυμώ περιφρονώ περιφρουρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:32 Η Neraida έγραψε: #333 09-03-09 03:32 Σου λεω πως τρελλα την επιθυμω δε με ενδιαφερει να με πουν τρελλο ολους εγω τους περιφρονω και τον ερωτα μου μπορω και τον περιφρουρω! ζωη πνοη ροη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:36 Ο Great Chaos: #334 09-03-09 03:36 Τον έρωτα επιθυμώ το χρήμα το περιφρονώ και την ελευθερία μου όσο περιφρουρώ θά 'ρχομαι με το σκύλο μου στις πόρτες σας να ουρώ Ζωή Πνοή Ροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:42 Ο Great Chaos: #335 09-03-09 22:42 Μέσα στου χρόνου τη ροή σαν άμμος ξεγλιστρά αργά η ζωή κι η τελευταία μου πνοή θα έρθει και θα φύγει σαν πουλί Αφέντης Λεβέντης Ατζέντης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:51 Η WhiteDrum: #336 09-03-09 22:51 Βρασίδα Πίτα λέγανε, έναν ψηλό λεβέντη στο χόλυγουν τον πήγανε, του βρήκανε ατζέντη! Όταν εσουλουπώθηκε , τον κάνανε αφέντη, Brad Pitt μετονομάστηκε και το 'ριξε στο γλέντι! μακαρόνι λαμπιόνι τρομπόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η Neraida έγραψε: #337 10-03-09 13:39 Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμάν βρε Isi, αποπήρες τον κόσμο και κόλλησε τρεις μήνες το παιχνιδάκι! καιρός να το ξεθάψουμε... έξω η μάχη μαίνεται, βροντάει το κανόνι μα ο στρατηγός στου οχυρού αράζει το σαλόνι πίνει καφέ, τρώει γλυκό και δροσερό πεπόνι και χαλβαδιάζει την ξανθιά Πετρουλα που τελειώνει καλαμάρι σαμάρι πιθάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η WhiteDrum: #325 06-03-09 11:53 Εγύριζα ανέμελη, καθόμουν στο σαμάρι στου γάιδαρου την πλάτη, μαζί μ ένα πυθάρι γύριζα από ψάρεμα, κοιτούσα με καμάρι το μόνο που εβρέθηκε, μπροστά μου καλαμάρι λέξεις : περδίκι ραδίκι τζατζίκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 17:17 Η Idril έγραψε: #326 06-03-09 17:17 Εάν ο ανεπρόκοπος μου ξαναφάει τζατζίκι και θέλει ύστερα φιλιά - τι αίσχος και τι φρίκη! θα ρίξω δηλητήριο στο famous το περδίκι και θα τον στείλω για να δει το ανάποδο ραδίκι. θηρίο φορείο κουρείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 20:33 Ο Great Chaos: #327 06-03-09 20:33 Εξαιρετικό το δεύτερο ρε φιλενάδα... Καιρό είχα να το διασκεδάσω έτσι... Μέσα στους δρόμους τριγυρνώ σαν τ' άγριο θηρίο κι αν θα την πιάσω θα την παν τέσσερις με φορείο Λούστηκα, σινιαρίστηκα, επήγα στο κουρείο κι αυτή στο δρόμο μ' έστησε να στέκομαι στο κρύο Υποβολή, Αναβολή, Βιολί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η WhiteDrum: #328 06-03-09 21:00 Μου έστειλαν παράκληση, γραπτή υποβολή μου τάξανε ένα σόλο να παίξω στο βιολί μα τ'όργανό μου χάλασε, λυπήθηκα πολύ τους έστειλα και sms που λέει : αναβολή φτυάρι μακάρι καμάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2009 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:28 Η Obscura έγραψε: #329 06-03-09 21:28 Φορτώθηκα στις πλάτες μου το δύσμοιρο το φτυάρι Μακάρι νά βρω θησαυρό, θεούλη μου, μακάρι Όλης της χώρας τα παιδιά θα μ' έχουνε καμάρι Και τα χρυσά νομίσματα θα βάλω στο παγγάρι. (Έχει και μέτρο ) φουντούκι παλούκι καβούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:43 Η WhiteDrum: #330 06-03-09 21:43 (αλλάζω το πρόσωπο για να μην δημιουργηθούν συνειρμοί και χαλάσουν τη στιχουργική μου μύξα) Στεκόμουνα αμέριμνος και κάπνιζα τσιμπούκι και ξαφνικά εκάθησα πάνω σ'ένα φουντούκι Επόνεσε ο κ#λος μου σαν να 'τανε παλούκι έκλαιγα και μαζεύτηκα στο δόλιο μου καβούκι καραμέλα μπιέλα σαρδέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 01:29 Ο Great Chaos: #331 07-03-09 01:29 Βαρέθηκα να πιπιλάς αυτήν την καραμέλα και μόνο που το άκουσα μου χτύπησε η μπιέλα ότι γουστάρεις κόκκινα και γαύρο και σαρδέλα κι εμένα με περιφρονάς κι όλο με λες βαζέλα Απάντηση Παραίτηση Απαίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 02:59 Η Obscura έγραψε: #332 09-03-09 02:59 Χιχί, είχα έμπνευση στο μπάνιο Και δεν έχω από σένα, παρά μόνο μιαν απαίτηση Το λόγο να μου πεις, που τόσο αβίαστα εδήλωσες παραίτηση. Ξάστερα κι ανδρίκια μιαν απάντηση, να μου δώκεις καρτερώ, στην τελευταία μας συνάντηση. /// επιθυμώ περιφρονώ περιφρουρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:32 Η Neraida έγραψε: #333 09-03-09 03:32 Σου λεω πως τρελλα την επιθυμω δε με ενδιαφερει να με πουν τρελλο ολους εγω τους περιφρονω και τον ερωτα μου μπορω και τον περιφρουρω! ζωη πνοη ροη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:36 Ο Great Chaos: #334 09-03-09 03:36 Τον έρωτα επιθυμώ το χρήμα το περιφρονώ και την ελευθερία μου όσο περιφρουρώ θά 'ρχομαι με το σκύλο μου στις πόρτες σας να ουρώ Ζωή Πνοή Ροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:42 Ο Great Chaos: #335 09-03-09 22:42 Μέσα στου χρόνου τη ροή σαν άμμος ξεγλιστρά αργά η ζωή κι η τελευταία μου πνοή θα έρθει και θα φύγει σαν πουλί Αφέντης Λεβέντης Ατζέντης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:51 Η WhiteDrum: #336 09-03-09 22:51 Βρασίδα Πίτα λέγανε, έναν ψηλό λεβέντη στο χόλυγουν τον πήγανε, του βρήκανε ατζέντη! Όταν εσουλουπώθηκε , τον κάνανε αφέντη, Brad Pitt μετονομάστηκε και το 'ριξε στο γλέντι! μακαρόνι λαμπιόνι τρομπόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η Neraida έγραψε: #337 10-03-09 13:39 Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγύριζα ανέμελη, καθόμουν στο σαμάρι στου γάιδαρου την πλάτη, μαζί μ ένα πυθάρι γύριζα από ψάρεμα, κοιτούσα με καμάρι το μόνο που εβρέθηκε, μπροστά μου καλαμάρι λέξεις : περδίκι ραδίκι τζατζίκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 17:17 Η Idril έγραψε: #326 06-03-09 17:17 Εάν ο ανεπρόκοπος μου ξαναφάει τζατζίκι και θέλει ύστερα φιλιά - τι αίσχος και τι φρίκη! θα ρίξω δηλητήριο στο famous το περδίκι και θα τον στείλω για να δει το ανάποδο ραδίκι. θηρίο φορείο κουρείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 20:33 Ο Great Chaos: #327 06-03-09 20:33 Εξαιρετικό το δεύτερο ρε φιλενάδα... Καιρό είχα να το διασκεδάσω έτσι... Μέσα στους δρόμους τριγυρνώ σαν τ' άγριο θηρίο κι αν θα την πιάσω θα την παν τέσσερις με φορείο Λούστηκα, σινιαρίστηκα, επήγα στο κουρείο κι αυτή στο δρόμο μ' έστησε να στέκομαι στο κρύο Υποβολή, Αναβολή, Βιολί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η WhiteDrum: #328 06-03-09 21:00 Μου έστειλαν παράκληση, γραπτή υποβολή μου τάξανε ένα σόλο να παίξω στο βιολί μα τ'όργανό μου χάλασε, λυπήθηκα πολύ τους έστειλα και sms που λέει : αναβολή φτυάρι μακάρι καμάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2009 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:28 Η Obscura έγραψε: #329 06-03-09 21:28 Φορτώθηκα στις πλάτες μου το δύσμοιρο το φτυάρι Μακάρι νά βρω θησαυρό, θεούλη μου, μακάρι Όλης της χώρας τα παιδιά θα μ' έχουνε καμάρι Και τα χρυσά νομίσματα θα βάλω στο παγγάρι. (Έχει και μέτρο ) φουντούκι παλούκι καβούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:43 Η WhiteDrum: #330 06-03-09 21:43 (αλλάζω το πρόσωπο για να μην δημιουργηθούν συνειρμοί και χαλάσουν τη στιχουργική μου μύξα) Στεκόμουνα αμέριμνος και κάπνιζα τσιμπούκι και ξαφνικά εκάθησα πάνω σ'ένα φουντούκι Επόνεσε ο κ#λος μου σαν να 'τανε παλούκι έκλαιγα και μαζεύτηκα στο δόλιο μου καβούκι καραμέλα μπιέλα σαρδέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 01:29 Ο Great Chaos: #331 07-03-09 01:29 Βαρέθηκα να πιπιλάς αυτήν την καραμέλα και μόνο που το άκουσα μου χτύπησε η μπιέλα ότι γουστάρεις κόκκινα και γαύρο και σαρδέλα κι εμένα με περιφρονάς κι όλο με λες βαζέλα Απάντηση Παραίτηση Απαίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 02:59 Η Obscura έγραψε: #332 09-03-09 02:59 Χιχί, είχα έμπνευση στο μπάνιο Και δεν έχω από σένα, παρά μόνο μιαν απαίτηση Το λόγο να μου πεις, που τόσο αβίαστα εδήλωσες παραίτηση. Ξάστερα κι ανδρίκια μιαν απάντηση, να μου δώκεις καρτερώ, στην τελευταία μας συνάντηση. /// επιθυμώ περιφρονώ περιφρουρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:32 Η Neraida έγραψε: #333 09-03-09 03:32 Σου λεω πως τρελλα την επιθυμω δε με ενδιαφερει να με πουν τρελλο ολους εγω τους περιφρονω και τον ερωτα μου μπορω και τον περιφρουρω! ζωη πνοη ροη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:36 Ο Great Chaos: #334 09-03-09 03:36 Τον έρωτα επιθυμώ το χρήμα το περιφρονώ και την ελευθερία μου όσο περιφρουρώ θά 'ρχομαι με το σκύλο μου στις πόρτες σας να ουρώ Ζωή Πνοή Ροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:42 Ο Great Chaos: #335 09-03-09 22:42 Μέσα στου χρόνου τη ροή σαν άμμος ξεγλιστρά αργά η ζωή κι η τελευταία μου πνοή θα έρθει και θα φύγει σαν πουλί Αφέντης Λεβέντης Ατζέντης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:51 Η WhiteDrum: #336 09-03-09 22:51 Βρασίδα Πίτα λέγανε, έναν ψηλό λεβέντη στο χόλυγουν τον πήγανε, του βρήκανε ατζέντη! Όταν εσουλουπώθηκε , τον κάνανε αφέντη, Brad Pitt μετονομάστηκε και το 'ριξε στο γλέντι! μακαρόνι λαμπιόνι τρομπόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η Neraida έγραψε: #337 10-03-09 13:39 Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εάν ο ανεπρόκοπος μου ξαναφάει τζατζίκι και θέλει ύστερα φιλιά - τι αίσχος και τι φρίκη! θα ρίξω δηλητήριο στο famous το περδίκι και θα τον στείλω για να δει το ανάποδο ραδίκι. θηρίο φορείο κουρείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 20:33 Ο Great Chaos: #327 06-03-09 20:33 Εξαιρετικό το δεύτερο ρε φιλενάδα... Καιρό είχα να το διασκεδάσω έτσι... Μέσα στους δρόμους τριγυρνώ σαν τ' άγριο θηρίο κι αν θα την πιάσω θα την παν τέσσερις με φορείο Λούστηκα, σινιαρίστηκα, επήγα στο κουρείο κι αυτή στο δρόμο μ' έστησε να στέκομαι στο κρύο Υποβολή, Αναβολή, Βιολί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η WhiteDrum: #328 06-03-09 21:00 Μου έστειλαν παράκληση, γραπτή υποβολή μου τάξανε ένα σόλο να παίξω στο βιολί μα τ'όργανό μου χάλασε, λυπήθηκα πολύ τους έστειλα και sms που λέει : αναβολή φτυάρι μακάρι καμάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2009 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:28 Η Obscura έγραψε: #329 06-03-09 21:28 Φορτώθηκα στις πλάτες μου το δύσμοιρο το φτυάρι Μακάρι νά βρω θησαυρό, θεούλη μου, μακάρι Όλης της χώρας τα παιδιά θα μ' έχουνε καμάρι Και τα χρυσά νομίσματα θα βάλω στο παγγάρι. (Έχει και μέτρο ) φουντούκι παλούκι καβούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:43 Η WhiteDrum: #330 06-03-09 21:43 (αλλάζω το πρόσωπο για να μην δημιουργηθούν συνειρμοί και χαλάσουν τη στιχουργική μου μύξα) Στεκόμουνα αμέριμνος και κάπνιζα τσιμπούκι και ξαφνικά εκάθησα πάνω σ'ένα φουντούκι Επόνεσε ο κ#λος μου σαν να 'τανε παλούκι έκλαιγα και μαζεύτηκα στο δόλιο μου καβούκι καραμέλα μπιέλα σαρδέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 01:29 Ο Great Chaos: #331 07-03-09 01:29 Βαρέθηκα να πιπιλάς αυτήν την καραμέλα και μόνο που το άκουσα μου χτύπησε η μπιέλα ότι γουστάρεις κόκκινα και γαύρο και σαρδέλα κι εμένα με περιφρονάς κι όλο με λες βαζέλα Απάντηση Παραίτηση Απαίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 02:59 Η Obscura έγραψε: #332 09-03-09 02:59 Χιχί, είχα έμπνευση στο μπάνιο Και δεν έχω από σένα, παρά μόνο μιαν απαίτηση Το λόγο να μου πεις, που τόσο αβίαστα εδήλωσες παραίτηση. Ξάστερα κι ανδρίκια μιαν απάντηση, να μου δώκεις καρτερώ, στην τελευταία μας συνάντηση. /// επιθυμώ περιφρονώ περιφρουρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:32 Η Neraida έγραψε: #333 09-03-09 03:32 Σου λεω πως τρελλα την επιθυμω δε με ενδιαφερει να με πουν τρελλο ολους εγω τους περιφρονω και τον ερωτα μου μπορω και τον περιφρουρω! ζωη πνοη ροη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:36 Ο Great Chaos: #334 09-03-09 03:36 Τον έρωτα επιθυμώ το χρήμα το περιφρονώ και την ελευθερία μου όσο περιφρουρώ θά 'ρχομαι με το σκύλο μου στις πόρτες σας να ουρώ Ζωή Πνοή Ροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:42 Ο Great Chaos: #335 09-03-09 22:42 Μέσα στου χρόνου τη ροή σαν άμμος ξεγλιστρά αργά η ζωή κι η τελευταία μου πνοή θα έρθει και θα φύγει σαν πουλί Αφέντης Λεβέντης Ατζέντης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:51 Η WhiteDrum: #336 09-03-09 22:51 Βρασίδα Πίτα λέγανε, έναν ψηλό λεβέντη στο χόλυγουν τον πήγανε, του βρήκανε ατζέντη! Όταν εσουλουπώθηκε , τον κάνανε αφέντη, Brad Pitt μετονομάστηκε και το 'ριξε στο γλέντι! μακαρόνι λαμπιόνι τρομπόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η Neraida έγραψε: #337 10-03-09 13:39 Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εξαιρετικό το δεύτερο ρε φιλενάδα... Καιρό είχα να το διασκεδάσω έτσι... Μέσα στους δρόμους τριγυρνώ σαν τ' άγριο θηρίο κι αν θα την πιάσω θα την παν τέσσερις με φορείο Λούστηκα, σινιαρίστηκα, επήγα στο κουρείο κι αυτή στο δρόμο μ' έστησε να στέκομαι στο κρύο Υποβολή, Αναβολή, Βιολί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η WhiteDrum: #328 06-03-09 21:00 Μου έστειλαν παράκληση, γραπτή υποβολή μου τάξανε ένα σόλο να παίξω στο βιολί μα τ'όργανό μου χάλασε, λυπήθηκα πολύ τους έστειλα και sms που λέει : αναβολή φτυάρι μακάρι καμάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2009 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:28 Η Obscura έγραψε: #329 06-03-09 21:28 Φορτώθηκα στις πλάτες μου το δύσμοιρο το φτυάρι Μακάρι νά βρω θησαυρό, θεούλη μου, μακάρι Όλης της χώρας τα παιδιά θα μ' έχουνε καμάρι Και τα χρυσά νομίσματα θα βάλω στο παγγάρι. (Έχει και μέτρο ) φουντούκι παλούκι καβούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:43 Η WhiteDrum: #330 06-03-09 21:43 (αλλάζω το πρόσωπο για να μην δημιουργηθούν συνειρμοί και χαλάσουν τη στιχουργική μου μύξα) Στεκόμουνα αμέριμνος και κάπνιζα τσιμπούκι και ξαφνικά εκάθησα πάνω σ'ένα φουντούκι Επόνεσε ο κ#λος μου σαν να 'τανε παλούκι έκλαιγα και μαζεύτηκα στο δόλιο μου καβούκι καραμέλα μπιέλα σαρδέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 01:29 Ο Great Chaos: #331 07-03-09 01:29 Βαρέθηκα να πιπιλάς αυτήν την καραμέλα και μόνο που το άκουσα μου χτύπησε η μπιέλα ότι γουστάρεις κόκκινα και γαύρο και σαρδέλα κι εμένα με περιφρονάς κι όλο με λες βαζέλα Απάντηση Παραίτηση Απαίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 02:59 Η Obscura έγραψε: #332 09-03-09 02:59 Χιχί, είχα έμπνευση στο μπάνιο Και δεν έχω από σένα, παρά μόνο μιαν απαίτηση Το λόγο να μου πεις, που τόσο αβίαστα εδήλωσες παραίτηση. Ξάστερα κι ανδρίκια μιαν απάντηση, να μου δώκεις καρτερώ, στην τελευταία μας συνάντηση. /// επιθυμώ περιφρονώ περιφρουρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:32 Η Neraida έγραψε: #333 09-03-09 03:32 Σου λεω πως τρελλα την επιθυμω δε με ενδιαφερει να με πουν τρελλο ολους εγω τους περιφρονω και τον ερωτα μου μπορω και τον περιφρουρω! ζωη πνοη ροη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:36 Ο Great Chaos: #334 09-03-09 03:36 Τον έρωτα επιθυμώ το χρήμα το περιφρονώ και την ελευθερία μου όσο περιφρουρώ θά 'ρχομαι με το σκύλο μου στις πόρτες σας να ουρώ Ζωή Πνοή Ροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:42 Ο Great Chaos: #335 09-03-09 22:42 Μέσα στου χρόνου τη ροή σαν άμμος ξεγλιστρά αργά η ζωή κι η τελευταία μου πνοή θα έρθει και θα φύγει σαν πουλί Αφέντης Λεβέντης Ατζέντης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:51 Η WhiteDrum: #336 09-03-09 22:51 Βρασίδα Πίτα λέγανε, έναν ψηλό λεβέντη στο χόλυγουν τον πήγανε, του βρήκανε ατζέντη! Όταν εσουλουπώθηκε , τον κάνανε αφέντη, Brad Pitt μετονομάστηκε και το 'ριξε στο γλέντι! μακαρόνι λαμπιόνι τρομπόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η Neraida έγραψε: #337 10-03-09 13:39 Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου έστειλαν παράκληση, γραπτή υποβολή μου τάξανε ένα σόλο να παίξω στο βιολί μα τ'όργανό μου χάλασε, λυπήθηκα πολύ τους έστειλα και sms που λέει : αναβολή φτυάρι μακάρι καμάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:28 Η Obscura έγραψε: #329 06-03-09 21:28 Φορτώθηκα στις πλάτες μου το δύσμοιρο το φτυάρι Μακάρι νά βρω θησαυρό, θεούλη μου, μακάρι Όλης της χώρας τα παιδιά θα μ' έχουνε καμάρι Και τα χρυσά νομίσματα θα βάλω στο παγγάρι. (Έχει και μέτρο ) φουντούκι παλούκι καβούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:43 Η WhiteDrum: #330 06-03-09 21:43 (αλλάζω το πρόσωπο για να μην δημιουργηθούν συνειρμοί και χαλάσουν τη στιχουργική μου μύξα) Στεκόμουνα αμέριμνος και κάπνιζα τσιμπούκι και ξαφνικά εκάθησα πάνω σ'ένα φουντούκι Επόνεσε ο κ#λος μου σαν να 'τανε παλούκι έκλαιγα και μαζεύτηκα στο δόλιο μου καβούκι καραμέλα μπιέλα σαρδέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 01:29 Ο Great Chaos: #331 07-03-09 01:29 Βαρέθηκα να πιπιλάς αυτήν την καραμέλα και μόνο που το άκουσα μου χτύπησε η μπιέλα ότι γουστάρεις κόκκινα και γαύρο και σαρδέλα κι εμένα με περιφρονάς κι όλο με λες βαζέλα Απάντηση Παραίτηση Απαίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 02:59 Η Obscura έγραψε: #332 09-03-09 02:59 Χιχί, είχα έμπνευση στο μπάνιο Και δεν έχω από σένα, παρά μόνο μιαν απαίτηση Το λόγο να μου πεις, που τόσο αβίαστα εδήλωσες παραίτηση. Ξάστερα κι ανδρίκια μιαν απάντηση, να μου δώκεις καρτερώ, στην τελευταία μας συνάντηση. /// επιθυμώ περιφρονώ περιφρουρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:32 Η Neraida έγραψε: #333 09-03-09 03:32 Σου λεω πως τρελλα την επιθυμω δε με ενδιαφερει να με πουν τρελλο ολους εγω τους περιφρονω και τον ερωτα μου μπορω και τον περιφρουρω! ζωη πνοη ροη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:36 Ο Great Chaos: #334 09-03-09 03:36 Τον έρωτα επιθυμώ το χρήμα το περιφρονώ και την ελευθερία μου όσο περιφρουρώ θά 'ρχομαι με το σκύλο μου στις πόρτες σας να ουρώ Ζωή Πνοή Ροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:42 Ο Great Chaos: #335 09-03-09 22:42 Μέσα στου χρόνου τη ροή σαν άμμος ξεγλιστρά αργά η ζωή κι η τελευταία μου πνοή θα έρθει και θα φύγει σαν πουλί Αφέντης Λεβέντης Ατζέντης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:51 Η WhiteDrum: #336 09-03-09 22:51 Βρασίδα Πίτα λέγανε, έναν ψηλό λεβέντη στο χόλυγουν τον πήγανε, του βρήκανε ατζέντη! Όταν εσουλουπώθηκε , τον κάνανε αφέντη, Brad Pitt μετονομάστηκε και το 'ριξε στο γλέντι! μακαρόνι λαμπιόνι τρομπόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η Neraida έγραψε: #337 10-03-09 13:39 Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φορτώθηκα στις πλάτες μου το δύσμοιρο το φτυάρι Μακάρι νά βρω θησαυρό, θεούλη μου, μακάρι Όλης της χώρας τα παιδιά θα μ' έχουνε καμάρι Και τα χρυσά νομίσματα θα βάλω στο παγγάρι. (Έχει και μέτρο ) φουντούκι παλούκι καβούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 21:43 Η WhiteDrum: #330 06-03-09 21:43 (αλλάζω το πρόσωπο για να μην δημιουργηθούν συνειρμοί και χαλάσουν τη στιχουργική μου μύξα) Στεκόμουνα αμέριμνος και κάπνιζα τσιμπούκι και ξαφνικά εκάθησα πάνω σ'ένα φουντούκι Επόνεσε ο κ#λος μου σαν να 'τανε παλούκι έκλαιγα και μαζεύτηκα στο δόλιο μου καβούκι καραμέλα μπιέλα σαρδέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 01:29 Ο Great Chaos: #331 07-03-09 01:29 Βαρέθηκα να πιπιλάς αυτήν την καραμέλα και μόνο που το άκουσα μου χτύπησε η μπιέλα ότι γουστάρεις κόκκινα και γαύρο και σαρδέλα κι εμένα με περιφρονάς κι όλο με λες βαζέλα Απάντηση Παραίτηση Απαίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 02:59 Η Obscura έγραψε: #332 09-03-09 02:59 Χιχί, είχα έμπνευση στο μπάνιο Και δεν έχω από σένα, παρά μόνο μιαν απαίτηση Το λόγο να μου πεις, που τόσο αβίαστα εδήλωσες παραίτηση. Ξάστερα κι ανδρίκια μιαν απάντηση, να μου δώκεις καρτερώ, στην τελευταία μας συνάντηση. /// επιθυμώ περιφρονώ περιφρουρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:32 Η Neraida έγραψε: #333 09-03-09 03:32 Σου λεω πως τρελλα την επιθυμω δε με ενδιαφερει να με πουν τρελλο ολους εγω τους περιφρονω και τον ερωτα μου μπορω και τον περιφρουρω! ζωη πνοη ροη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:36 Ο Great Chaos: #334 09-03-09 03:36 Τον έρωτα επιθυμώ το χρήμα το περιφρονώ και την ελευθερία μου όσο περιφρουρώ θά 'ρχομαι με το σκύλο μου στις πόρτες σας να ουρώ Ζωή Πνοή Ροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:42 Ο Great Chaos: #335 09-03-09 22:42 Μέσα στου χρόνου τη ροή σαν άμμος ξεγλιστρά αργά η ζωή κι η τελευταία μου πνοή θα έρθει και θα φύγει σαν πουλί Αφέντης Λεβέντης Ατζέντης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:51 Η WhiteDrum: #336 09-03-09 22:51 Βρασίδα Πίτα λέγανε, έναν ψηλό λεβέντη στο χόλυγουν τον πήγανε, του βρήκανε ατζέντη! Όταν εσουλουπώθηκε , τον κάνανε αφέντη, Brad Pitt μετονομάστηκε και το 'ριξε στο γλέντι! μακαρόνι λαμπιόνι τρομπόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η Neraida έγραψε: #337 10-03-09 13:39 Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(αλλάζω το πρόσωπο για να μην δημιουργηθούν συνειρμοί και χαλάσουν τη στιχουργική μου μύξα) Στεκόμουνα αμέριμνος και κάπνιζα τσιμπούκι και ξαφνικά εκάθησα πάνω σ'ένα φουντούκι Επόνεσε ο κ#λος μου σαν να 'τανε παλούκι έκλαιγα και μαζεύτηκα στο δόλιο μου καβούκι καραμέλα μπιέλα σαρδέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 01:29 Ο Great Chaos: #331 07-03-09 01:29 Βαρέθηκα να πιπιλάς αυτήν την καραμέλα και μόνο που το άκουσα μου χτύπησε η μπιέλα ότι γουστάρεις κόκκινα και γαύρο και σαρδέλα κι εμένα με περιφρονάς κι όλο με λες βαζέλα Απάντηση Παραίτηση Απαίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 02:59 Η Obscura έγραψε: #332 09-03-09 02:59 Χιχί, είχα έμπνευση στο μπάνιο Και δεν έχω από σένα, παρά μόνο μιαν απαίτηση Το λόγο να μου πεις, που τόσο αβίαστα εδήλωσες παραίτηση. Ξάστερα κι ανδρίκια μιαν απάντηση, να μου δώκεις καρτερώ, στην τελευταία μας συνάντηση. /// επιθυμώ περιφρονώ περιφρουρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:32 Η Neraida έγραψε: #333 09-03-09 03:32 Σου λεω πως τρελλα την επιθυμω δε με ενδιαφερει να με πουν τρελλο ολους εγω τους περιφρονω και τον ερωτα μου μπορω και τον περιφρουρω! ζωη πνοη ροη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:36 Ο Great Chaos: #334 09-03-09 03:36 Τον έρωτα επιθυμώ το χρήμα το περιφρονώ και την ελευθερία μου όσο περιφρουρώ θά 'ρχομαι με το σκύλο μου στις πόρτες σας να ουρώ Ζωή Πνοή Ροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:42 Ο Great Chaos: #335 09-03-09 22:42 Μέσα στου χρόνου τη ροή σαν άμμος ξεγλιστρά αργά η ζωή κι η τελευταία μου πνοή θα έρθει και θα φύγει σαν πουλί Αφέντης Λεβέντης Ατζέντης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:51 Η WhiteDrum: #336 09-03-09 22:51 Βρασίδα Πίτα λέγανε, έναν ψηλό λεβέντη στο χόλυγουν τον πήγανε, του βρήκανε ατζέντη! Όταν εσουλουπώθηκε , τον κάνανε αφέντη, Brad Pitt μετονομάστηκε και το 'ριξε στο γλέντι! μακαρόνι λαμπιόνι τρομπόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η Neraida έγραψε: #337 10-03-09 13:39 Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαρέθηκα να πιπιλάς αυτήν την καραμέλα και μόνο που το άκουσα μου χτύπησε η μπιέλα ότι γουστάρεις κόκκινα και γαύρο και σαρδέλα κι εμένα με περιφρονάς κι όλο με λες βαζέλα Απάντηση Παραίτηση Απαίτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 02:59 Η Obscura έγραψε: #332 09-03-09 02:59 Χιχί, είχα έμπνευση στο μπάνιο Και δεν έχω από σένα, παρά μόνο μιαν απαίτηση Το λόγο να μου πεις, που τόσο αβίαστα εδήλωσες παραίτηση. Ξάστερα κι ανδρίκια μιαν απάντηση, να μου δώκεις καρτερώ, στην τελευταία μας συνάντηση. /// επιθυμώ περιφρονώ περιφρουρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:32 Η Neraida έγραψε: #333 09-03-09 03:32 Σου λεω πως τρελλα την επιθυμω δε με ενδιαφερει να με πουν τρελλο ολους εγω τους περιφρονω και τον ερωτα μου μπορω και τον περιφρουρω! ζωη πνοη ροη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:36 Ο Great Chaos: #334 09-03-09 03:36 Τον έρωτα επιθυμώ το χρήμα το περιφρονώ και την ελευθερία μου όσο περιφρουρώ θά 'ρχομαι με το σκύλο μου στις πόρτες σας να ουρώ Ζωή Πνοή Ροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:42 Ο Great Chaos: #335 09-03-09 22:42 Μέσα στου χρόνου τη ροή σαν άμμος ξεγλιστρά αργά η ζωή κι η τελευταία μου πνοή θα έρθει και θα φύγει σαν πουλί Αφέντης Λεβέντης Ατζέντης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:51 Η WhiteDrum: #336 09-03-09 22:51 Βρασίδα Πίτα λέγανε, έναν ψηλό λεβέντη στο χόλυγουν τον πήγανε, του βρήκανε ατζέντη! Όταν εσουλουπώθηκε , τον κάνανε αφέντη, Brad Pitt μετονομάστηκε και το 'ριξε στο γλέντι! μακαρόνι λαμπιόνι τρομπόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η Neraida έγραψε: #337 10-03-09 13:39 Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χιχί, είχα έμπνευση στο μπάνιο Και δεν έχω από σένα, παρά μόνο μιαν απαίτηση Το λόγο να μου πεις, που τόσο αβίαστα εδήλωσες παραίτηση. Ξάστερα κι ανδρίκια μιαν απάντηση, να μου δώκεις καρτερώ, στην τελευταία μας συνάντηση. /// επιθυμώ περιφρονώ περιφρουρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:32 Η Neraida έγραψε: #333 09-03-09 03:32 Σου λεω πως τρελλα την επιθυμω δε με ενδιαφερει να με πουν τρελλο ολους εγω τους περιφρονω και τον ερωτα μου μπορω και τον περιφρουρω! ζωη πνοη ροη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:36 Ο Great Chaos: #334 09-03-09 03:36 Τον έρωτα επιθυμώ το χρήμα το περιφρονώ και την ελευθερία μου όσο περιφρουρώ θά 'ρχομαι με το σκύλο μου στις πόρτες σας να ουρώ Ζωή Πνοή Ροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:42 Ο Great Chaos: #335 09-03-09 22:42 Μέσα στου χρόνου τη ροή σαν άμμος ξεγλιστρά αργά η ζωή κι η τελευταία μου πνοή θα έρθει και θα φύγει σαν πουλί Αφέντης Λεβέντης Ατζέντης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:51 Η WhiteDrum: #336 09-03-09 22:51 Βρασίδα Πίτα λέγανε, έναν ψηλό λεβέντη στο χόλυγουν τον πήγανε, του βρήκανε ατζέντη! Όταν εσουλουπώθηκε , τον κάνανε αφέντη, Brad Pitt μετονομάστηκε και το 'ριξε στο γλέντι! μακαρόνι λαμπιόνι τρομπόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η Neraida έγραψε: #337 10-03-09 13:39 Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σου λεω πως τρελλα την επιθυμω δε με ενδιαφερει να με πουν τρελλο ολους εγω τους περιφρονω και τον ερωτα μου μπορω και τον περιφρουρω! ζωη πνοη ροη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 03:36 Ο Great Chaos: #334 09-03-09 03:36 Τον έρωτα επιθυμώ το χρήμα το περιφρονώ και την ελευθερία μου όσο περιφρουρώ θά 'ρχομαι με το σκύλο μου στις πόρτες σας να ουρώ Ζωή Πνοή Ροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:42 Ο Great Chaos: #335 09-03-09 22:42 Μέσα στου χρόνου τη ροή σαν άμμος ξεγλιστρά αργά η ζωή κι η τελευταία μου πνοή θα έρθει και θα φύγει σαν πουλί Αφέντης Λεβέντης Ατζέντης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:51 Η WhiteDrum: #336 09-03-09 22:51 Βρασίδα Πίτα λέγανε, έναν ψηλό λεβέντη στο χόλυγουν τον πήγανε, του βρήκανε ατζέντη! Όταν εσουλουπώθηκε , τον κάνανε αφέντη, Brad Pitt μετονομάστηκε και το 'ριξε στο γλέντι! μακαρόνι λαμπιόνι τρομπόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η Neraida έγραψε: #337 10-03-09 13:39 Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τον έρωτα επιθυμώ το χρήμα το περιφρονώ και την ελευθερία μου όσο περιφρουρώ θά 'ρχομαι με το σκύλο μου στις πόρτες σας να ουρώ Ζωή Πνοή Ροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:42 Ο Great Chaos: #335 09-03-09 22:42 Μέσα στου χρόνου τη ροή σαν άμμος ξεγλιστρά αργά η ζωή κι η τελευταία μου πνοή θα έρθει και θα φύγει σαν πουλί Αφέντης Λεβέντης Ατζέντης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:51 Η WhiteDrum: #336 09-03-09 22:51 Βρασίδα Πίτα λέγανε, έναν ψηλό λεβέντη στο χόλυγουν τον πήγανε, του βρήκανε ατζέντη! Όταν εσουλουπώθηκε , τον κάνανε αφέντη, Brad Pitt μετονομάστηκε και το 'ριξε στο γλέντι! μακαρόνι λαμπιόνι τρομπόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η Neraida έγραψε: #337 10-03-09 13:39 Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μέσα στου χρόνου τη ροή σαν άμμος ξεγλιστρά αργά η ζωή κι η τελευταία μου πνοή θα έρθει και θα φύγει σαν πουλί Αφέντης Λεβέντης Ατζέντης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 22:51 Η WhiteDrum: #336 09-03-09 22:51 Βρασίδα Πίτα λέγανε, έναν ψηλό λεβέντη στο χόλυγουν τον πήγανε, του βρήκανε ατζέντη! Όταν εσουλουπώθηκε , τον κάνανε αφέντη, Brad Pitt μετονομάστηκε και το 'ριξε στο γλέντι! μακαρόνι λαμπιόνι τρομπόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η Neraida έγραψε: #337 10-03-09 13:39 Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρασίδα Πίτα λέγανε, έναν ψηλό λεβέντη στο χόλυγουν τον πήγανε, του βρήκανε ατζέντη! Όταν εσουλουπώθηκε , τον κάνανε αφέντη, Brad Pitt μετονομάστηκε και το 'ριξε στο γλέντι! μακαρόνι λαμπιόνι τρομπόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η Neraida έγραψε: #337 10-03-09 13:39 Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λαμπυριζε τοσο ομορφα το λαμπιονι μα σαν προσπαθησα να το αγγιξω μου ρχεται στο προσωπο το μακαρονι αφου με σκουντηξες βρε ματια μου με το τρομπονι! Σκανταλιά Σεφταλιά Λαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η WhiteDrum: #338 10-03-09 13:49 Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μες στο ταψί σαν όρμηξα, είδα μια σεφταλιά λάγνα την κοιτούσα μα και με σκανταλιά εγλίστρυσε απ τα χέρια μου, έπεσε μαλακά : στο πάτωμα σαν έσκασε μου 'φυγε η λαλιά κορδέλα βδέλλα σέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Η Isiliel έγραψε: #339 10-03-09 14:16 Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δε φτάνει που αγκιστρώθηκες επάνω μου σα βδέλλα, και παραμύθι μου πουλάς, με τρέλα και κορδέλα, τα ρέστα τώρα μου ζητάς, ...και στην κορφή κανέλα!* ...δέσε καλά τουλάχιστον, του καλαμιού τη σέλα. (έχει και υπονοούμενο ) δρώμενα γκόμενα παραλειπόμενα *μια εκδοχή θέλει αυτή τη φράση να γράφει "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν' έλα" που σημαίνει: "Έρχομαι από την πόλη και σε "προκαλώ" ν' ανέβεις στην κορφή (για να με δεις να έρχομαι)". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η Neraida έγραψε: #340 10-03-09 14:18 Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στολιστηκα, αρωματιστηκα, εβαλα και κορδελα! Μα σαν σε ειδα και μου κολλησες σα βδελλα, εψαχνα απεγνωσμενα ενα αλογο που να 'χε σελα να φυγω μακρια, και ας μου φωναζες "ελα"! Πρωινό Δεκατιανό Προσωρινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.