Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2010 στις 22:04 Η Isiliel έγραψε: #401 24-11-10 22:04 Ο χρόνος σου φαίνεται πως έληξε, και τους καρπούς του θέρισε, ακόμη κι αν στη μοιρασιά σε έριξε, και την πνοή σου στέρησε. Κουπί, κουμπί, στουπί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2010 στις 22:17 Η MissKit έγραψε: #402 24-11-10 22:17 Τι κι αν η μοίρα σ'άφησε μόνο να τραβάς κουπί και απ' το σακάκι σου έφυγε τώρα κι άλλο κουμπί. Στον ουρανό το μάτι σου τ' αστέρια να θωρεί ένα μπουκάλι βενζίνη θες μαζί μ' ένα στουπί. ζάλη, πάλη, κιάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2010 στις 22:25 Ο jj! έγραψε: #403 24-11-10 22:25 Καθώς έβλεπα την πάλη, η θεία ήταν με το κιάλι, και της ήρθε ζάλη Παραλία, Ιταλία, Νορβηγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry98 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης. δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 216 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2010 στις 22:35 Ο harry98 έγραψε: #404 24-11-10 22:35 Σε μια ωραία παραλία βρέθηκα στην Ιταλία και του χρόνου Νορβηγία. κομήτης , σύμπαν, άστρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο jj! έγραψε: #405 24-11-10 22:47 Δεν τελειώνουν σε ίδιο ήχο οι λέξεις σου άλλα θα το σώσω Καθώς έπεφτε ο κομήτης, ήρθε ένας τερμίτης, έβλεπε τα άστρα, του παραμυθιού τα κάστρα, ταξίδευε στο σύμπαν, του Μικρού Πρίγκηπα το ντίν-νταν Νοσοκομείο, τρελοκομείο, θρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:49 Η MissKit έγραψε: #406 18-12-10 20:49 Πρωί θυμούμαι ήτανε, με πήγαν νοσοκομείο. Σε λίγο ανακάλυψα ότι ήταν τρελοκομείο. Αχ κατακαημένη Ρούμελη που με 'στειλε το θρανίο. μελτέμι, γκέμι, χαρέμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 03:52 Η venividivici: #407 07-03-11 03:52 πάνω στο πλοίο ήρθε ενα μελτέμι κι έπιασα το γκέμι και τότε όλο το χαρέμι νικάει το ατι που ήταν πανω στο καλέμι χιόνι αηδόνι πεταλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:14 Η maria_lulu: #408 07-03-11 11:14 Ενας κυριος μεσ' το χιονι καθεται και πεταλωνει και του τραγουδαει ενα αηδονι κριαρι, φτυαρι, μπαχαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:24 Η lemOnbush: #409 07-03-11 11:24 Το καημένο το κριάρι, που κουβάλαγε μπαχάρι, χτύπησε σε ένα φτυάρι, κι ήρθε ο Χάρος να το πάρει. (ελπίζω να μην περιάζει που άλλαξα τη σειρά εεε κουτάλι, σκανδάλη, ρεμάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:28 Η maria_lulu: #410 07-03-11 11:28 Ηταν ενα ρεμαλι, που μας κυνηγουσε με ενα κουταλι, αλλα εγω πατητα την σκανδαλη, και εγινε πιτα το κεφαλι. μαθητης, σκοπευτης, καθαριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:31 Η lemOnbush: #411 07-03-11 11:31 χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Μπαρούτι-Κουρκούτι-Ούτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:34 Η maria_lulu: #412 07-03-11 11:34 Αρχική Δημοσίευση από lemOnbush: χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:36 Η lemOnbush: #413 07-03-11 11:36 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Click για ανάπτυξη... Διπλο ουπς... Λέξεις έβαλα... Τώρα το α, σιγά, το ίδιο νόημα βγάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 12:20 Η maria_lulu: #414 07-03-11 12:20 Επαιζε ενας ουτι αλλα το μυαλο του ηταν κουρκουτι και του εκλεψαν ολο το μπαρουτι παπια, καποια, σαπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 13:24 Η lemOnbush: #415 07-03-11 13:24 Μια πάπια μα ποια πάπια, που νόμιζε πως ήταν κάποια, έφαγε του παχύ παπά τη φακή, και την πήγαν φυλακή. Η φακή όμως ήτανε σάπια, κι έτσι η πάπια πήρε χάπια, κι αφού βγήκε από τη φυλακή, δε ξανάφαγε ποτέ φακή. ~λένε, κλαίνε, πλένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 18:22 Η maria_lulu: #416 07-03-11 18:22 Οτι και να λενε, εσυ συνεχισε και πλενε, και αστους να κλαινε πινω, ψηνω, κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 16:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 22-03-11 16:57 Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο χρόνος σου φαίνεται πως έληξε, και τους καρπούς του θέρισε, ακόμη κι αν στη μοιρασιά σε έριξε, και την πνοή σου στέρησε. Κουπί, κουμπί, στουπί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2010 στις 22:17 Η MissKit έγραψε: #402 24-11-10 22:17 Τι κι αν η μοίρα σ'άφησε μόνο να τραβάς κουπί και απ' το σακάκι σου έφυγε τώρα κι άλλο κουμπί. Στον ουρανό το μάτι σου τ' αστέρια να θωρεί ένα μπουκάλι βενζίνη θες μαζί μ' ένα στουπί. ζάλη, πάλη, κιάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2010 στις 22:25 Ο jj! έγραψε: #403 24-11-10 22:25 Καθώς έβλεπα την πάλη, η θεία ήταν με το κιάλι, και της ήρθε ζάλη Παραλία, Ιταλία, Νορβηγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry98 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης. δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 216 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2010 στις 22:35 Ο harry98 έγραψε: #404 24-11-10 22:35 Σε μια ωραία παραλία βρέθηκα στην Ιταλία και του χρόνου Νορβηγία. κομήτης , σύμπαν, άστρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο jj! έγραψε: #405 24-11-10 22:47 Δεν τελειώνουν σε ίδιο ήχο οι λέξεις σου άλλα θα το σώσω Καθώς έπεφτε ο κομήτης, ήρθε ένας τερμίτης, έβλεπε τα άστρα, του παραμυθιού τα κάστρα, ταξίδευε στο σύμπαν, του Μικρού Πρίγκηπα το ντίν-νταν Νοσοκομείο, τρελοκομείο, θρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:49 Η MissKit έγραψε: #406 18-12-10 20:49 Πρωί θυμούμαι ήτανε, με πήγαν νοσοκομείο. Σε λίγο ανακάλυψα ότι ήταν τρελοκομείο. Αχ κατακαημένη Ρούμελη που με 'στειλε το θρανίο. μελτέμι, γκέμι, χαρέμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 03:52 Η venividivici: #407 07-03-11 03:52 πάνω στο πλοίο ήρθε ενα μελτέμι κι έπιασα το γκέμι και τότε όλο το χαρέμι νικάει το ατι που ήταν πανω στο καλέμι χιόνι αηδόνι πεταλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:14 Η maria_lulu: #408 07-03-11 11:14 Ενας κυριος μεσ' το χιονι καθεται και πεταλωνει και του τραγουδαει ενα αηδονι κριαρι, φτυαρι, μπαχαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:24 Η lemOnbush: #409 07-03-11 11:24 Το καημένο το κριάρι, που κουβάλαγε μπαχάρι, χτύπησε σε ένα φτυάρι, κι ήρθε ο Χάρος να το πάρει. (ελπίζω να μην περιάζει που άλλαξα τη σειρά εεε κουτάλι, σκανδάλη, ρεμάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:28 Η maria_lulu: #410 07-03-11 11:28 Ηταν ενα ρεμαλι, που μας κυνηγουσε με ενα κουταλι, αλλα εγω πατητα την σκανδαλη, και εγινε πιτα το κεφαλι. μαθητης, σκοπευτης, καθαριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:31 Η lemOnbush: #411 07-03-11 11:31 χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Μπαρούτι-Κουρκούτι-Ούτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:34 Η maria_lulu: #412 07-03-11 11:34 Αρχική Δημοσίευση από lemOnbush: χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:36 Η lemOnbush: #413 07-03-11 11:36 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Click για ανάπτυξη... Διπλο ουπς... Λέξεις έβαλα... Τώρα το α, σιγά, το ίδιο νόημα βγάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 12:20 Η maria_lulu: #414 07-03-11 12:20 Επαιζε ενας ουτι αλλα το μυαλο του ηταν κουρκουτι και του εκλεψαν ολο το μπαρουτι παπια, καποια, σαπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 13:24 Η lemOnbush: #415 07-03-11 13:24 Μια πάπια μα ποια πάπια, που νόμιζε πως ήταν κάποια, έφαγε του παχύ παπά τη φακή, και την πήγαν φυλακή. Η φακή όμως ήτανε σάπια, κι έτσι η πάπια πήρε χάπια, κι αφού βγήκε από τη φυλακή, δε ξανάφαγε ποτέ φακή. ~λένε, κλαίνε, πλένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 18:22 Η maria_lulu: #416 07-03-11 18:22 Οτι και να λενε, εσυ συνεχισε και πλενε, και αστους να κλαινε πινω, ψηνω, κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 16:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 22-03-11 16:57 Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι κι αν η μοίρα σ'άφησε μόνο να τραβάς κουπί και απ' το σακάκι σου έφυγε τώρα κι άλλο κουμπί. Στον ουρανό το μάτι σου τ' αστέρια να θωρεί ένα μπουκάλι βενζίνη θες μαζί μ' ένα στουπί. ζάλη, πάλη, κιάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2010 στις 22:25 Ο jj! έγραψε: #403 24-11-10 22:25 Καθώς έβλεπα την πάλη, η θεία ήταν με το κιάλι, και της ήρθε ζάλη Παραλία, Ιταλία, Νορβηγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry98 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης. δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 216 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2010 στις 22:35 Ο harry98 έγραψε: #404 24-11-10 22:35 Σε μια ωραία παραλία βρέθηκα στην Ιταλία και του χρόνου Νορβηγία. κομήτης , σύμπαν, άστρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο jj! έγραψε: #405 24-11-10 22:47 Δεν τελειώνουν σε ίδιο ήχο οι λέξεις σου άλλα θα το σώσω Καθώς έπεφτε ο κομήτης, ήρθε ένας τερμίτης, έβλεπε τα άστρα, του παραμυθιού τα κάστρα, ταξίδευε στο σύμπαν, του Μικρού Πρίγκηπα το ντίν-νταν Νοσοκομείο, τρελοκομείο, θρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:49 Η MissKit έγραψε: #406 18-12-10 20:49 Πρωί θυμούμαι ήτανε, με πήγαν νοσοκομείο. Σε λίγο ανακάλυψα ότι ήταν τρελοκομείο. Αχ κατακαημένη Ρούμελη που με 'στειλε το θρανίο. μελτέμι, γκέμι, χαρέμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 03:52 Η venividivici: #407 07-03-11 03:52 πάνω στο πλοίο ήρθε ενα μελτέμι κι έπιασα το γκέμι και τότε όλο το χαρέμι νικάει το ατι που ήταν πανω στο καλέμι χιόνι αηδόνι πεταλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:14 Η maria_lulu: #408 07-03-11 11:14 Ενας κυριος μεσ' το χιονι καθεται και πεταλωνει και του τραγουδαει ενα αηδονι κριαρι, φτυαρι, μπαχαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:24 Η lemOnbush: #409 07-03-11 11:24 Το καημένο το κριάρι, που κουβάλαγε μπαχάρι, χτύπησε σε ένα φτυάρι, κι ήρθε ο Χάρος να το πάρει. (ελπίζω να μην περιάζει που άλλαξα τη σειρά εεε κουτάλι, σκανδάλη, ρεμάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:28 Η maria_lulu: #410 07-03-11 11:28 Ηταν ενα ρεμαλι, που μας κυνηγουσε με ενα κουταλι, αλλα εγω πατητα την σκανδαλη, και εγινε πιτα το κεφαλι. μαθητης, σκοπευτης, καθαριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:31 Η lemOnbush: #411 07-03-11 11:31 χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Μπαρούτι-Κουρκούτι-Ούτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:34 Η maria_lulu: #412 07-03-11 11:34 Αρχική Δημοσίευση από lemOnbush: χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:36 Η lemOnbush: #413 07-03-11 11:36 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Click για ανάπτυξη... Διπλο ουπς... Λέξεις έβαλα... Τώρα το α, σιγά, το ίδιο νόημα βγάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 12:20 Η maria_lulu: #414 07-03-11 12:20 Επαιζε ενας ουτι αλλα το μυαλο του ηταν κουρκουτι και του εκλεψαν ολο το μπαρουτι παπια, καποια, σαπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 13:24 Η lemOnbush: #415 07-03-11 13:24 Μια πάπια μα ποια πάπια, που νόμιζε πως ήταν κάποια, έφαγε του παχύ παπά τη φακή, και την πήγαν φυλακή. Η φακή όμως ήτανε σάπια, κι έτσι η πάπια πήρε χάπια, κι αφού βγήκε από τη φυλακή, δε ξανάφαγε ποτέ φακή. ~λένε, κλαίνε, πλένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 18:22 Η maria_lulu: #416 07-03-11 18:22 Οτι και να λενε, εσυ συνεχισε και πλενε, και αστους να κλαινε πινω, ψηνω, κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 16:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 22-03-11 16:57 Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καθώς έβλεπα την πάλη, η θεία ήταν με το κιάλι, και της ήρθε ζάλη Παραλία, Ιταλία, Νορβηγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
harry98 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης. δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 216 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2010 στις 22:35 Ο harry98 έγραψε: #404 24-11-10 22:35 Σε μια ωραία παραλία βρέθηκα στην Ιταλία και του χρόνου Νορβηγία. κομήτης , σύμπαν, άστρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο jj! έγραψε: #405 24-11-10 22:47 Δεν τελειώνουν σε ίδιο ήχο οι λέξεις σου άλλα θα το σώσω Καθώς έπεφτε ο κομήτης, ήρθε ένας τερμίτης, έβλεπε τα άστρα, του παραμυθιού τα κάστρα, ταξίδευε στο σύμπαν, του Μικρού Πρίγκηπα το ντίν-νταν Νοσοκομείο, τρελοκομείο, θρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:49 Η MissKit έγραψε: #406 18-12-10 20:49 Πρωί θυμούμαι ήτανε, με πήγαν νοσοκομείο. Σε λίγο ανακάλυψα ότι ήταν τρελοκομείο. Αχ κατακαημένη Ρούμελη που με 'στειλε το θρανίο. μελτέμι, γκέμι, χαρέμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 03:52 Η venividivici: #407 07-03-11 03:52 πάνω στο πλοίο ήρθε ενα μελτέμι κι έπιασα το γκέμι και τότε όλο το χαρέμι νικάει το ατι που ήταν πανω στο καλέμι χιόνι αηδόνι πεταλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:14 Η maria_lulu: #408 07-03-11 11:14 Ενας κυριος μεσ' το χιονι καθεται και πεταλωνει και του τραγουδαει ενα αηδονι κριαρι, φτυαρι, μπαχαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:24 Η lemOnbush: #409 07-03-11 11:24 Το καημένο το κριάρι, που κουβάλαγε μπαχάρι, χτύπησε σε ένα φτυάρι, κι ήρθε ο Χάρος να το πάρει. (ελπίζω να μην περιάζει που άλλαξα τη σειρά εεε κουτάλι, σκανδάλη, ρεμάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:28 Η maria_lulu: #410 07-03-11 11:28 Ηταν ενα ρεμαλι, που μας κυνηγουσε με ενα κουταλι, αλλα εγω πατητα την σκανδαλη, και εγινε πιτα το κεφαλι. μαθητης, σκοπευτης, καθαριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:31 Η lemOnbush: #411 07-03-11 11:31 χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Μπαρούτι-Κουρκούτι-Ούτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:34 Η maria_lulu: #412 07-03-11 11:34 Αρχική Δημοσίευση από lemOnbush: χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:36 Η lemOnbush: #413 07-03-11 11:36 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Click για ανάπτυξη... Διπλο ουπς... Λέξεις έβαλα... Τώρα το α, σιγά, το ίδιο νόημα βγάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 12:20 Η maria_lulu: #414 07-03-11 12:20 Επαιζε ενας ουτι αλλα το μυαλο του ηταν κουρκουτι και του εκλεψαν ολο το μπαρουτι παπια, καποια, σαπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 13:24 Η lemOnbush: #415 07-03-11 13:24 Μια πάπια μα ποια πάπια, που νόμιζε πως ήταν κάποια, έφαγε του παχύ παπά τη φακή, και την πήγαν φυλακή. Η φακή όμως ήτανε σάπια, κι έτσι η πάπια πήρε χάπια, κι αφού βγήκε από τη φυλακή, δε ξανάφαγε ποτέ φακή. ~λένε, κλαίνε, πλένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 18:22 Η maria_lulu: #416 07-03-11 18:22 Οτι και να λενε, εσυ συνεχισε και πλενε, και αστους να κλαινε πινω, ψηνω, κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 16:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 22-03-11 16:57 Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε μια ωραία παραλία βρέθηκα στην Ιταλία και του χρόνου Νορβηγία. κομήτης , σύμπαν, άστρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο jj! έγραψε: #405 24-11-10 22:47 Δεν τελειώνουν σε ίδιο ήχο οι λέξεις σου άλλα θα το σώσω Καθώς έπεφτε ο κομήτης, ήρθε ένας τερμίτης, έβλεπε τα άστρα, του παραμυθιού τα κάστρα, ταξίδευε στο σύμπαν, του Μικρού Πρίγκηπα το ντίν-νταν Νοσοκομείο, τρελοκομείο, θρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:49 Η MissKit έγραψε: #406 18-12-10 20:49 Πρωί θυμούμαι ήτανε, με πήγαν νοσοκομείο. Σε λίγο ανακάλυψα ότι ήταν τρελοκομείο. Αχ κατακαημένη Ρούμελη που με 'στειλε το θρανίο. μελτέμι, γκέμι, χαρέμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 03:52 Η venividivici: #407 07-03-11 03:52 πάνω στο πλοίο ήρθε ενα μελτέμι κι έπιασα το γκέμι και τότε όλο το χαρέμι νικάει το ατι που ήταν πανω στο καλέμι χιόνι αηδόνι πεταλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:14 Η maria_lulu: #408 07-03-11 11:14 Ενας κυριος μεσ' το χιονι καθεται και πεταλωνει και του τραγουδαει ενα αηδονι κριαρι, φτυαρι, μπαχαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:24 Η lemOnbush: #409 07-03-11 11:24 Το καημένο το κριάρι, που κουβάλαγε μπαχάρι, χτύπησε σε ένα φτυάρι, κι ήρθε ο Χάρος να το πάρει. (ελπίζω να μην περιάζει που άλλαξα τη σειρά εεε κουτάλι, σκανδάλη, ρεμάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:28 Η maria_lulu: #410 07-03-11 11:28 Ηταν ενα ρεμαλι, που μας κυνηγουσε με ενα κουταλι, αλλα εγω πατητα την σκανδαλη, και εγινε πιτα το κεφαλι. μαθητης, σκοπευτης, καθαριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:31 Η lemOnbush: #411 07-03-11 11:31 χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Μπαρούτι-Κουρκούτι-Ούτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:34 Η maria_lulu: #412 07-03-11 11:34 Αρχική Δημοσίευση από lemOnbush: χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:36 Η lemOnbush: #413 07-03-11 11:36 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Click για ανάπτυξη... Διπλο ουπς... Λέξεις έβαλα... Τώρα το α, σιγά, το ίδιο νόημα βγάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 12:20 Η maria_lulu: #414 07-03-11 12:20 Επαιζε ενας ουτι αλλα το μυαλο του ηταν κουρκουτι και του εκλεψαν ολο το μπαρουτι παπια, καποια, σαπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 13:24 Η lemOnbush: #415 07-03-11 13:24 Μια πάπια μα ποια πάπια, που νόμιζε πως ήταν κάποια, έφαγε του παχύ παπά τη φακή, και την πήγαν φυλακή. Η φακή όμως ήτανε σάπια, κι έτσι η πάπια πήρε χάπια, κι αφού βγήκε από τη φυλακή, δε ξανάφαγε ποτέ φακή. ~λένε, κλαίνε, πλένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 18:22 Η maria_lulu: #416 07-03-11 18:22 Οτι και να λενε, εσυ συνεχισε και πλενε, και αστους να κλαινε πινω, ψηνω, κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 16:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 22-03-11 16:57 Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν τελειώνουν σε ίδιο ήχο οι λέξεις σου άλλα θα το σώσω Καθώς έπεφτε ο κομήτης, ήρθε ένας τερμίτης, έβλεπε τα άστρα, του παραμυθιού τα κάστρα, ταξίδευε στο σύμπαν, του Μικρού Πρίγκηπα το ντίν-νταν Νοσοκομείο, τρελοκομείο, θρανίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:49 Η MissKit έγραψε: #406 18-12-10 20:49 Πρωί θυμούμαι ήτανε, με πήγαν νοσοκομείο. Σε λίγο ανακάλυψα ότι ήταν τρελοκομείο. Αχ κατακαημένη Ρούμελη που με 'στειλε το θρανίο. μελτέμι, γκέμι, χαρέμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 03:52 Η venividivici: #407 07-03-11 03:52 πάνω στο πλοίο ήρθε ενα μελτέμι κι έπιασα το γκέμι και τότε όλο το χαρέμι νικάει το ατι που ήταν πανω στο καλέμι χιόνι αηδόνι πεταλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:14 Η maria_lulu: #408 07-03-11 11:14 Ενας κυριος μεσ' το χιονι καθεται και πεταλωνει και του τραγουδαει ενα αηδονι κριαρι, φτυαρι, μπαχαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:24 Η lemOnbush: #409 07-03-11 11:24 Το καημένο το κριάρι, που κουβάλαγε μπαχάρι, χτύπησε σε ένα φτυάρι, κι ήρθε ο Χάρος να το πάρει. (ελπίζω να μην περιάζει που άλλαξα τη σειρά εεε κουτάλι, σκανδάλη, ρεμάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:28 Η maria_lulu: #410 07-03-11 11:28 Ηταν ενα ρεμαλι, που μας κυνηγουσε με ενα κουταλι, αλλα εγω πατητα την σκανδαλη, και εγινε πιτα το κεφαλι. μαθητης, σκοπευτης, καθαριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:31 Η lemOnbush: #411 07-03-11 11:31 χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Μπαρούτι-Κουρκούτι-Ούτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:34 Η maria_lulu: #412 07-03-11 11:34 Αρχική Δημοσίευση από lemOnbush: χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:36 Η lemOnbush: #413 07-03-11 11:36 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Click για ανάπτυξη... Διπλο ουπς... Λέξεις έβαλα... Τώρα το α, σιγά, το ίδιο νόημα βγάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 12:20 Η maria_lulu: #414 07-03-11 12:20 Επαιζε ενας ουτι αλλα το μυαλο του ηταν κουρκουτι και του εκλεψαν ολο το μπαρουτι παπια, καποια, σαπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 13:24 Η lemOnbush: #415 07-03-11 13:24 Μια πάπια μα ποια πάπια, που νόμιζε πως ήταν κάποια, έφαγε του παχύ παπά τη φακή, και την πήγαν φυλακή. Η φακή όμως ήτανε σάπια, κι έτσι η πάπια πήρε χάπια, κι αφού βγήκε από τη φυλακή, δε ξανάφαγε ποτέ φακή. ~λένε, κλαίνε, πλένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 18:22 Η maria_lulu: #416 07-03-11 18:22 Οτι και να λενε, εσυ συνεχισε και πλενε, και αστους να κλαινε πινω, ψηνω, κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 16:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 22-03-11 16:57 Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρωί θυμούμαι ήτανε, με πήγαν νοσοκομείο. Σε λίγο ανακάλυψα ότι ήταν τρελοκομείο. Αχ κατακαημένη Ρούμελη που με 'στειλε το θρανίο. μελτέμι, γκέμι, χαρέμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 03:52 Η venividivici: #407 07-03-11 03:52 πάνω στο πλοίο ήρθε ενα μελτέμι κι έπιασα το γκέμι και τότε όλο το χαρέμι νικάει το ατι που ήταν πανω στο καλέμι χιόνι αηδόνι πεταλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:14 Η maria_lulu: #408 07-03-11 11:14 Ενας κυριος μεσ' το χιονι καθεται και πεταλωνει και του τραγουδαει ενα αηδονι κριαρι, φτυαρι, μπαχαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:24 Η lemOnbush: #409 07-03-11 11:24 Το καημένο το κριάρι, που κουβάλαγε μπαχάρι, χτύπησε σε ένα φτυάρι, κι ήρθε ο Χάρος να το πάρει. (ελπίζω να μην περιάζει που άλλαξα τη σειρά εεε κουτάλι, σκανδάλη, ρεμάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:28 Η maria_lulu: #410 07-03-11 11:28 Ηταν ενα ρεμαλι, που μας κυνηγουσε με ενα κουταλι, αλλα εγω πατητα την σκανδαλη, και εγινε πιτα το κεφαλι. μαθητης, σκοπευτης, καθαριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:31 Η lemOnbush: #411 07-03-11 11:31 χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Μπαρούτι-Κουρκούτι-Ούτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:34 Η maria_lulu: #412 07-03-11 11:34 Αρχική Δημοσίευση από lemOnbush: χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:36 Η lemOnbush: #413 07-03-11 11:36 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Click για ανάπτυξη... Διπλο ουπς... Λέξεις έβαλα... Τώρα το α, σιγά, το ίδιο νόημα βγάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 12:20 Η maria_lulu: #414 07-03-11 12:20 Επαιζε ενας ουτι αλλα το μυαλο του ηταν κουρκουτι και του εκλεψαν ολο το μπαρουτι παπια, καποια, σαπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 13:24 Η lemOnbush: #415 07-03-11 13:24 Μια πάπια μα ποια πάπια, που νόμιζε πως ήταν κάποια, έφαγε του παχύ παπά τη φακή, και την πήγαν φυλακή. Η φακή όμως ήτανε σάπια, κι έτσι η πάπια πήρε χάπια, κι αφού βγήκε από τη φυλακή, δε ξανάφαγε ποτέ φακή. ~λένε, κλαίνε, πλένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 18:22 Η maria_lulu: #416 07-03-11 18:22 Οτι και να λενε, εσυ συνεχισε και πλενε, και αστους να κλαινε πινω, ψηνω, κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 16:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 22-03-11 16:57 Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάνω στο πλοίο ήρθε ενα μελτέμι κι έπιασα το γκέμι και τότε όλο το χαρέμι νικάει το ατι που ήταν πανω στο καλέμι χιόνι αηδόνι πεταλώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:14 Η maria_lulu: #408 07-03-11 11:14 Ενας κυριος μεσ' το χιονι καθεται και πεταλωνει και του τραγουδαει ενα αηδονι κριαρι, φτυαρι, μπαχαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:24 Η lemOnbush: #409 07-03-11 11:24 Το καημένο το κριάρι, που κουβάλαγε μπαχάρι, χτύπησε σε ένα φτυάρι, κι ήρθε ο Χάρος να το πάρει. (ελπίζω να μην περιάζει που άλλαξα τη σειρά εεε κουτάλι, σκανδάλη, ρεμάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:28 Η maria_lulu: #410 07-03-11 11:28 Ηταν ενα ρεμαλι, που μας κυνηγουσε με ενα κουταλι, αλλα εγω πατητα την σκανδαλη, και εγινε πιτα το κεφαλι. μαθητης, σκοπευτης, καθαριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:31 Η lemOnbush: #411 07-03-11 11:31 χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Μπαρούτι-Κουρκούτι-Ούτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:34 Η maria_lulu: #412 07-03-11 11:34 Αρχική Δημοσίευση από lemOnbush: χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:36 Η lemOnbush: #413 07-03-11 11:36 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Click για ανάπτυξη... Διπλο ουπς... Λέξεις έβαλα... Τώρα το α, σιγά, το ίδιο νόημα βγάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 12:20 Η maria_lulu: #414 07-03-11 12:20 Επαιζε ενας ουτι αλλα το μυαλο του ηταν κουρκουτι και του εκλεψαν ολο το μπαρουτι παπια, καποια, σαπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 13:24 Η lemOnbush: #415 07-03-11 13:24 Μια πάπια μα ποια πάπια, που νόμιζε πως ήταν κάποια, έφαγε του παχύ παπά τη φακή, και την πήγαν φυλακή. Η φακή όμως ήτανε σάπια, κι έτσι η πάπια πήρε χάπια, κι αφού βγήκε από τη φυλακή, δε ξανάφαγε ποτέ φακή. ~λένε, κλαίνε, πλένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 18:22 Η maria_lulu: #416 07-03-11 18:22 Οτι και να λενε, εσυ συνεχισε και πλενε, και αστους να κλαινε πινω, ψηνω, κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 16:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 22-03-11 16:57 Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενας κυριος μεσ' το χιονι καθεται και πεταλωνει και του τραγουδαει ενα αηδονι κριαρι, φτυαρι, μπαχαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:24 Η lemOnbush: #409 07-03-11 11:24 Το καημένο το κριάρι, που κουβάλαγε μπαχάρι, χτύπησε σε ένα φτυάρι, κι ήρθε ο Χάρος να το πάρει. (ελπίζω να μην περιάζει που άλλαξα τη σειρά εεε κουτάλι, σκανδάλη, ρεμάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:28 Η maria_lulu: #410 07-03-11 11:28 Ηταν ενα ρεμαλι, που μας κυνηγουσε με ενα κουταλι, αλλα εγω πατητα την σκανδαλη, και εγινε πιτα το κεφαλι. μαθητης, σκοπευτης, καθαριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:31 Η lemOnbush: #411 07-03-11 11:31 χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Μπαρούτι-Κουρκούτι-Ούτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:34 Η maria_lulu: #412 07-03-11 11:34 Αρχική Δημοσίευση από lemOnbush: χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:36 Η lemOnbush: #413 07-03-11 11:36 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Click για ανάπτυξη... Διπλο ουπς... Λέξεις έβαλα... Τώρα το α, σιγά, το ίδιο νόημα βγάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 12:20 Η maria_lulu: #414 07-03-11 12:20 Επαιζε ενας ουτι αλλα το μυαλο του ηταν κουρκουτι και του εκλεψαν ολο το μπαρουτι παπια, καποια, σαπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 13:24 Η lemOnbush: #415 07-03-11 13:24 Μια πάπια μα ποια πάπια, που νόμιζε πως ήταν κάποια, έφαγε του παχύ παπά τη φακή, και την πήγαν φυλακή. Η φακή όμως ήτανε σάπια, κι έτσι η πάπια πήρε χάπια, κι αφού βγήκε από τη φυλακή, δε ξανάφαγε ποτέ φακή. ~λένε, κλαίνε, πλένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 18:22 Η maria_lulu: #416 07-03-11 18:22 Οτι και να λενε, εσυ συνεχισε και πλενε, και αστους να κλαινε πινω, ψηνω, κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 16:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 22-03-11 16:57 Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το καημένο το κριάρι, που κουβάλαγε μπαχάρι, χτύπησε σε ένα φτυάρι, κι ήρθε ο Χάρος να το πάρει. (ελπίζω να μην περιάζει που άλλαξα τη σειρά εεε κουτάλι, σκανδάλη, ρεμάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:28 Η maria_lulu: #410 07-03-11 11:28 Ηταν ενα ρεμαλι, που μας κυνηγουσε με ενα κουταλι, αλλα εγω πατητα την σκανδαλη, και εγινε πιτα το κεφαλι. μαθητης, σκοπευτης, καθαριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:31 Η lemOnbush: #411 07-03-11 11:31 χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Μπαρούτι-Κουρκούτι-Ούτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:34 Η maria_lulu: #412 07-03-11 11:34 Αρχική Δημοσίευση από lemOnbush: χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:36 Η lemOnbush: #413 07-03-11 11:36 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Click για ανάπτυξη... Διπλο ουπς... Λέξεις έβαλα... Τώρα το α, σιγά, το ίδιο νόημα βγάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 12:20 Η maria_lulu: #414 07-03-11 12:20 Επαιζε ενας ουτι αλλα το μυαλο του ηταν κουρκουτι και του εκλεψαν ολο το μπαρουτι παπια, καποια, σαπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 13:24 Η lemOnbush: #415 07-03-11 13:24 Μια πάπια μα ποια πάπια, που νόμιζε πως ήταν κάποια, έφαγε του παχύ παπά τη φακή, και την πήγαν φυλακή. Η φακή όμως ήτανε σάπια, κι έτσι η πάπια πήρε χάπια, κι αφού βγήκε από τη φυλακή, δε ξανάφαγε ποτέ φακή. ~λένε, κλαίνε, πλένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 18:22 Η maria_lulu: #416 07-03-11 18:22 Οτι και να λενε, εσυ συνεχισε και πλενε, και αστους να κλαινε πινω, ψηνω, κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 16:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 22-03-11 16:57 Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηταν ενα ρεμαλι, που μας κυνηγουσε με ενα κουταλι, αλλα εγω πατητα την σκανδαλη, και εγινε πιτα το κεφαλι. μαθητης, σκοπευτης, καθαριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:31 Η lemOnbush: #411 07-03-11 11:31 χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Μπαρούτι-Κουρκούτι-Ούτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:34 Η maria_lulu: #412 07-03-11 11:34 Αρχική Δημοσίευση από lemOnbush: χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:36 Η lemOnbush: #413 07-03-11 11:36 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Click για ανάπτυξη... Διπλο ουπς... Λέξεις έβαλα... Τώρα το α, σιγά, το ίδιο νόημα βγάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 12:20 Η maria_lulu: #414 07-03-11 12:20 Επαιζε ενας ουτι αλλα το μυαλο του ηταν κουρκουτι και του εκλεψαν ολο το μπαρουτι παπια, καποια, σαπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 13:24 Η lemOnbush: #415 07-03-11 13:24 Μια πάπια μα ποια πάπια, που νόμιζε πως ήταν κάποια, έφαγε του παχύ παπά τη φακή, και την πήγαν φυλακή. Η φακή όμως ήτανε σάπια, κι έτσι η πάπια πήρε χάπια, κι αφού βγήκε από τη φυλακή, δε ξανάφαγε ποτέ φακή. ~λένε, κλαίνε, πλένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 18:22 Η maria_lulu: #416 07-03-11 18:22 Οτι και να λενε, εσυ συνεχισε και πλενε, και αστους να κλαινε πινω, ψηνω, κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 16:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 22-03-11 16:57 Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Μπαρούτι-Κουρκούτι-Ούτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:34 Η maria_lulu: #412 07-03-11 11:34 Αρχική Δημοσίευση από lemOnbush: χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:36 Η lemOnbush: #413 07-03-11 11:36 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Click για ανάπτυξη... Διπλο ουπς... Λέξεις έβαλα... Τώρα το α, σιγά, το ίδιο νόημα βγάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 12:20 Η maria_lulu: #414 07-03-11 12:20 Επαιζε ενας ουτι αλλα το μυαλο του ηταν κουρκουτι και του εκλεψαν ολο το μπαρουτι παπια, καποια, σαπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 13:24 Η lemOnbush: #415 07-03-11 13:24 Μια πάπια μα ποια πάπια, που νόμιζε πως ήταν κάποια, έφαγε του παχύ παπά τη φακή, και την πήγαν φυλακή. Η φακή όμως ήτανε σάπια, κι έτσι η πάπια πήρε χάπια, κι αφού βγήκε από τη φυλακή, δε ξανάφαγε ποτέ φακή. ~λένε, κλαίνε, πλένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 18:22 Η maria_lulu: #416 07-03-11 18:22 Οτι και να λενε, εσυ συνεχισε και πλενε, και αστους να κλαινε πινω, ψηνω, κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 16:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 22-03-11 16:57 Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lemOnbush: χαχα...Εμπνευσμένο μπορώ να πω... Σαν ήμουνα μικρός, σαν ήμουν μαθητής, θυμάμαι όνειρα έκανα να γίνω σκοπευτής, η μανα μου δεν ήθελε, μπορείς να φανταστείς, κι ετσι δεινός κατάντησα να είμαι κιθαριστής... Παναγια μου βοηθαααα! Τι γράφωω;;;! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 11:36 Η lemOnbush: #413 07-03-11 11:36 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Click για ανάπτυξη... Διπλο ουπς... Λέξεις έβαλα... Τώρα το α, σιγά, το ίδιο νόημα βγάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 12:20 Η maria_lulu: #414 07-03-11 12:20 Επαιζε ενας ουτι αλλα το μυαλο του ηταν κουρκουτι και του εκλεψαν ολο το μπαρουτι παπια, καποια, σαπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 13:24 Η lemOnbush: #415 07-03-11 13:24 Μια πάπια μα ποια πάπια, που νόμιζε πως ήταν κάποια, έφαγε του παχύ παπά τη φακή, και την πήγαν φυλακή. Η φακή όμως ήτανε σάπια, κι έτσι η πάπια πήρε χάπια, κι αφού βγήκε από τη φυλακή, δε ξανάφαγε ποτέ φακή. ~λένε, κλαίνε, πλένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 18:22 Η maria_lulu: #416 07-03-11 18:22 Οτι και να λενε, εσυ συνεχισε και πλενε, και αστους να κλαινε πινω, ψηνω, κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 16:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 22-03-11 16:57 Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μονο που εγω ειπα καθαριστης Γραμματα; Click για ανάπτυξη... Διπλο ουπς... Λέξεις έβαλα... Τώρα το α, σιγά, το ίδιο νόημα βγάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 12:20 Η maria_lulu: #414 07-03-11 12:20 Επαιζε ενας ουτι αλλα το μυαλο του ηταν κουρκουτι και του εκλεψαν ολο το μπαρουτι παπια, καποια, σαπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 13:24 Η lemOnbush: #415 07-03-11 13:24 Μια πάπια μα ποια πάπια, που νόμιζε πως ήταν κάποια, έφαγε του παχύ παπά τη φακή, και την πήγαν φυλακή. Η φακή όμως ήτανε σάπια, κι έτσι η πάπια πήρε χάπια, κι αφού βγήκε από τη φυλακή, δε ξανάφαγε ποτέ φακή. ~λένε, κλαίνε, πλένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 18:22 Η maria_lulu: #416 07-03-11 18:22 Οτι και να λενε, εσυ συνεχισε και πλενε, και αστους να κλαινε πινω, ψηνω, κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 16:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 22-03-11 16:57 Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επαιζε ενας ουτι αλλα το μυαλο του ηταν κουρκουτι και του εκλεψαν ολο το μπαρουτι παπια, καποια, σαπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lemOnbush Νεοφερμένο μέλος Η Λεμονιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 13:24 Η lemOnbush: #415 07-03-11 13:24 Μια πάπια μα ποια πάπια, που νόμιζε πως ήταν κάποια, έφαγε του παχύ παπά τη φακή, και την πήγαν φυλακή. Η φακή όμως ήτανε σάπια, κι έτσι η πάπια πήρε χάπια, κι αφού βγήκε από τη φυλακή, δε ξανάφαγε ποτέ φακή. ~λένε, κλαίνε, πλένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 18:22 Η maria_lulu: #416 07-03-11 18:22 Οτι και να λενε, εσυ συνεχισε και πλενε, και αστους να κλαινε πινω, ψηνω, κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 16:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 22-03-11 16:57 Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια πάπια μα ποια πάπια, που νόμιζε πως ήταν κάποια, έφαγε του παχύ παπά τη φακή, και την πήγαν φυλακή. Η φακή όμως ήτανε σάπια, κι έτσι η πάπια πήρε χάπια, κι αφού βγήκε από τη φυλακή, δε ξανάφαγε ποτέ φακή. ~λένε, κλαίνε, πλένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2011 στις 18:22 Η maria_lulu: #416 07-03-11 18:22 Οτι και να λενε, εσυ συνεχισε και πλενε, και αστους να κλαινε πινω, ψηνω, κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 16:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 22-03-11 16:57 Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οτι και να λενε, εσυ συνεχισε και πλενε, και αστους να κλαινε πινω, ψηνω, κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 16:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 22-03-11 16:57 Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν μεγαλώσω το γάλα μου θα πίνω το φαΐ μου μόνος μου θα ψήνω φοιτητής μέγας θα γίνω θα βγαίνω, θα μεθάω και το βράδυ μάτι δε θα κλείνω! μουρμουρίζει-σφυρίζει-ποτίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:12 Η maria_lulu: #418 22-03-11 17:12 Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο γειτονας μουρμουριζει την ωρα που ποτιζει αλλα καποιος σφυριζει και ετσι ο γειτονας τον βριζει ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 22:40 Ο Great Chaos: #419 05-04-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: ανθισουν, βρομισουν, ποτισουν Click για ανάπτυξη... Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #420 07-09-11 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Τα λούλουδα της νιότης θε ν' ανθίσουν αν οι καιροί με δάκρυ τα ποτίσουν. Μ' αν όσοι τα θαυμάζουν τα βρομίσουν θα μάθουν πως μπορούν και να μισήσουν. φάκα, λάκα, τσάκα Click για ανάπτυξη... Σὰν ποντικὸς δὲν πιάνομαι ἐγὼ μέσα στὴ φάκα Καὶ νὰ μὲ ῥίξῃς δὲν μπορεῖς, κὶ ἂν θὲς, μέσα στὴ λάκα Πιάσε μέ, ἂν θές, ἀκόμα καὶ στὰ πράσα Σὰν ἕνας γρήγορος λαγὸς θὰ φύγω τσάκα-τσάκα μπιτόνι ἱδρώνει νυχτώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.