Μπορείς να διαλέξεις, τρεις λέξεις, που μ' αυτές θα παίξεις

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Ενας λόγος που λατρεύω τα εξάρχεια ειναι οι φασαιες γκόμενες να κραυγάζουν "Σηκώθηκε ο λαός, και ήρθε πια ο χρόνος, να πέσει κάθε κράτος, να πέσει κάθε νόμος"

κάτσω
φάλτσο
μπάτσο

Euge.loukia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 238 μηνύματα.
Ένας λόγος που λατρεύω τα Εξάρχεια είναι η αναρχικότητα που πλανιέται στον αέρα, με τις φασαρίες και τους νεαρούς να κραυγάζουν ελεύθερα, σα να φωνάζουν τη δική τους επανάσταση, με τον ίδιο τρόπο που οι αναρχικοί φωνάζουν για την ελευθερία τους. Αν μη τι άλλο…

"Δεν θα κάτσω, σκέφτηκα, αλλά ο φάλτσος μου ήρθε και μου υπενθύμισε ότι αν το παίζεις αυστηρός, στο τέλος καταλήγεις να είσαι ο μπάτσος της δικής σου ζωής. Και αυτό, δυστυχώς, δεν έχει ποτέ καλό ρυθμό. "

Κατηγορία
Ψευτογνωσία
Θεωρία

Τελευταία επεξεργασία:

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.048 μηνύματα.

charmander

Δραστήριο μέλος

Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα.
Με λένε Χάρι Πότερ. Είμαι μεγάλος μάγος
Ξόρκια έκανα φοβερά μπας και σπάσει ο πάγος
Αλλά τελικά μου έμεινε ο άσσος

μαλλί
κελί
αυλή

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Με λένε Χάρι Πότερ. Είμαι μεγάλος μάγος
Ξόρκια έκανα φοβερά μπας και σπάσει ο πάγος
Αλλά τελικά μου έμεινε ο άσσος

μαλλί
κελί
αυλή
Aν μη τι άλλο μου ξύρισαν το μαλλί για να με βάλουν οι μπάτσοι στο κελί μου. Αν μη τι άλλο όμως μπορώ τουλάχιστον, αν μη τι άλλο, να κάθομαι τα σούρουπα να απολαμβάνω το ηλιοβασίλεμα στην αυλή. Αν μη τι άλλο

Στρατός
Χοντρός
Τρελός

Χρήστες Βρείτε παρόμοια