LAZARUS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΙΛΕΟΣ, ΙΛΕΟΣ !!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών, επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:45 Ο LAZARUS έγραψε: #381 08-01-10 22:45 φώτισα μ' ένα κερί κι ανακάλυψα φλουρί κι έτσι είπα στην καλή μου: - ξύσε λίγο το "σπυρί" μου να σου δώσω το φλουρί μου! μπουράκι πουράκι τσιπουράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:07 Ο Lost_Prophet: #382 02-02-10 21:07 Έβαλα στο μηχανάκι το καινούργιο το μπουράκι άναψα και το πουράκι με ολίγον τσιπουράκι. Μπανάκι Σπιτάκι Γατάκι (Ωραίο παιχνίδι επί τη ευκαιρία). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LAZARUS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΙΛΕΟΣ, ΙΛΕΟΣ !!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών, επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 19:43 Ο LAZARUS έγραψε: #383 01-03-10 19:43 Στο παλιό μου το σπιτάκι Ζούσε ένα μικρό γατάκι Κι όταν τουʼ κανα μπανάκι Γινόταν άσπρο σαν μπαμπάκι! Όμως ρίξαν το σπιτάκι Κάτι εργολάβοι – δράκοι- Έφυγε και το γατάκι Και δεν κάνει πια μπανάκι! Απεργία, ανεργία, αργία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2010 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 20:40 Η Isiliel έγραψε: #384 01-03-10 20:40 Την εργασία αντιπαθώ, μου φέρνει αλλεργία, μάλλον γι' αυτό τ' αφεντικό μου επέβαλε αργία. Αν ήταν διαφορετικά, θα 'κανα απεργία, μα τελικά θα βγω κι εγώ, τώρα στην ανεργία. κοτσάνι μποστάνι τηγάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LAZARUS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΙΛΕΟΣ, ΙΛΕΟΣ !!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών, επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 22:14 Ο LAZARUS έγραψε: #385 01-03-10 22:14 'Εκοψα τρείς μελιτζάνες, απ' το ωραίο σου μποστάνι, φλάσκες, μωβ και ομορφούλες με το πράσινο κοτσάνι, αύριο μόλις επιστρέψεις, θα τις ψήσω στο τηγάνι. φριτέζα, πινέζα, κινέζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 22:59 Η venividivici: #386 01-03-10 22:59 είπα να κάνω την κινέζα όταν μου ειπαν να ψήσω πατατούλες στη φριτέζα και να ρίξω απο πάνω μαγιονέζα και καθόμουν και σκεφτόμουν πως θα αποφύγω τη φριτέζα και τελικά βρήκα κι είπα ότι είμαι πολύ κοντή σαν την πινέζα για να φτάσω τη φριτέζα και όλοι πέσαν από τα γέλια τέζα!!!!!!!!!!!!!!! πανικός γλυκός χαζός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:05 Ο Great Chaos: #387 03-03-10 00:05 Ήρεμα κυρίες μου, προς τι ο πανικός; Δεν φταίω που γεννήθηκα αβάσταχτα γλυκός! Όποια την προίκα έχει γερή, ας κάνει βήμα μπρος, κι αφήστε τα αισθήματα, δεν είμαι δα χαζός!! Κόπια, Σκόπια, Εντόπια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2010 στις 23:09 Η Isiliel έγραψε: #388 04-03-10 23:09 Έφερες το εμπόρευμα μια νύχτα από τα Σκόπια, αφού καλά τα γνώριζες όλα τα κατατόπια. Μπορεί πολλά να κόστισε ετούτη η άθλια κόπια, μα εγώ σου ξεκαθάρισα πως προτιμώ εντόπια. (θα μας πάνε μέσαααααα!! ) Έμβρυο Αύριο Λαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 07:25 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #389 08-04-10 07:25 Σμίξανε κάτω απʼ την μηλιά σαν είχε καιρό αίθριο Μα o καρπός της ηδονής ήτανε ένα έμβρυο. Γεννήθηκε, μεγάλωνε, δε μεριμνούσε γιʼ αύριο Και όταν τα κακάρωσε, τον θάψανε στο Λαύριο Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η Isiliel έγραψε: #390 08-04-10 15:07 Πώς παιδί μου κάνει ομοιοκαταληξία η βιογραφία με το αμπέλι και το τσιγκέλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 16:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 08-04-10 16:47 καλά..καλά.. θα πάω απ' τον σύντομο δρόμο βιογραφία πορνογραφία ανεργία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 00:05 Η venividivici: #392 09-04-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης6104: Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Click για ανάπτυξη... είπε ο παππούς μου να του γράψω τη βιογραφία και μου άλλαξε τα φωτα, με όλη αυτή την ιστορία γιατι του εβγαζα τα λόγια με το τσιγκέλι καθώς θυμόταν τα παιδικά του χρόνια στ' αμπέλι ενώ έτρωγε σταφύλι και έκανε καμάκι στη μικρή τη Λίλη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 15:26 Η venividivici: #393 09-04-10 15:26 μέσα σε αυτή την γενική αναρχία είπα να γράψω μια βιογραφία για τη θεία μου τη Λία που ήταν χρόνια μέσα στην ανεργία κι είχε φαει όλη τη ζωή της σαν αγία να κάνει πίνακες με θέμα την πορνογραφία οπότε "ικανοποιήθηκαν" και οι δυο επιλογές λέξεων του Αντώνης6104 χλαπάτσα μπουγάτσα φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 22:28 Ο Great Chaos: #394 09-04-10 22:28 Πού τον εψώνισες αυτόν, με τέτοια άθλια φάτσα, που άμα τη βλέπεις στο λαιμό σου κάθετ' η μπουγάτσα; Αντέχω λίγο φτύσιμο, μ' αυτό είναι χλαπάτσα, κι απ' την απογοήτευση, θα πέσω απ' την ταράτσα!! Λύρα, Μπύρα, Χήρα ΥΓ: Αλλάξτε άμεσα το νικ του Αντωνάκη, γιατί εκείνο το 6104 τον κάνει να μοιάζει σαν ισοβίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:03 Η Isiliel έγραψε: #395 22-04-10 21:03 Πολύ την λιμπιζότανε του γείτονα τη χήρα κι έπνιγε τον βαρύ καημό στον καφενέ, με μπύρα. Φίλοι κρατούσαν συντροφιά παίζοντας λίγη λύρα, μα τελικά απέμεινε παρέα με τη ...χείρα. πετούγια ούγια Κούγια (ο γνωστός, ναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο Great Chaos: #396 22-04-10 21:37 Ακόμη δεν τα έμαθες του Έλληνα τα χούγια, ξεφτίλα, απάτη, λαμογιά, τις γράφει και στην ούγια. Εδώ το κάθε ξέκωλο, κάθε παλιοπετούγια, εκπροσωπείται νομικώς από τον "κύριο" Κούγια. Λουρί, Λυρί, Σπυρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathgirl18 Νεοφερμένο μέλος Η deathgirl18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 13:38 Η deathgirl18: #397 23-04-10 13:38 καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φώτισα μ' ένα κερί κι ανακάλυψα φλουρί κι έτσι είπα στην καλή μου: - ξύσε λίγο το "σπυρί" μου να σου δώσω το φλουρί μου! μπουράκι πουράκι τσιπουράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:07 Ο Lost_Prophet: #382 02-02-10 21:07 Έβαλα στο μηχανάκι το καινούργιο το μπουράκι άναψα και το πουράκι με ολίγον τσιπουράκι. Μπανάκι Σπιτάκι Γατάκι (Ωραίο παιχνίδι επί τη ευκαιρία). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LAZARUS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΙΛΕΟΣ, ΙΛΕΟΣ !!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών, επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 19:43 Ο LAZARUS έγραψε: #383 01-03-10 19:43 Στο παλιό μου το σπιτάκι Ζούσε ένα μικρό γατάκι Κι όταν τουʼ κανα μπανάκι Γινόταν άσπρο σαν μπαμπάκι! Όμως ρίξαν το σπιτάκι Κάτι εργολάβοι – δράκοι- Έφυγε και το γατάκι Και δεν κάνει πια μπανάκι! Απεργία, ανεργία, αργία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2010 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 20:40 Η Isiliel έγραψε: #384 01-03-10 20:40 Την εργασία αντιπαθώ, μου φέρνει αλλεργία, μάλλον γι' αυτό τ' αφεντικό μου επέβαλε αργία. Αν ήταν διαφορετικά, θα 'κανα απεργία, μα τελικά θα βγω κι εγώ, τώρα στην ανεργία. κοτσάνι μποστάνι τηγάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LAZARUS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΙΛΕΟΣ, ΙΛΕΟΣ !!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών, επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 22:14 Ο LAZARUS έγραψε: #385 01-03-10 22:14 'Εκοψα τρείς μελιτζάνες, απ' το ωραίο σου μποστάνι, φλάσκες, μωβ και ομορφούλες με το πράσινο κοτσάνι, αύριο μόλις επιστρέψεις, θα τις ψήσω στο τηγάνι. φριτέζα, πινέζα, κινέζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 22:59 Η venividivici: #386 01-03-10 22:59 είπα να κάνω την κινέζα όταν μου ειπαν να ψήσω πατατούλες στη φριτέζα και να ρίξω απο πάνω μαγιονέζα και καθόμουν και σκεφτόμουν πως θα αποφύγω τη φριτέζα και τελικά βρήκα κι είπα ότι είμαι πολύ κοντή σαν την πινέζα για να φτάσω τη φριτέζα και όλοι πέσαν από τα γέλια τέζα!!!!!!!!!!!!!!! πανικός γλυκός χαζός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:05 Ο Great Chaos: #387 03-03-10 00:05 Ήρεμα κυρίες μου, προς τι ο πανικός; Δεν φταίω που γεννήθηκα αβάσταχτα γλυκός! Όποια την προίκα έχει γερή, ας κάνει βήμα μπρος, κι αφήστε τα αισθήματα, δεν είμαι δα χαζός!! Κόπια, Σκόπια, Εντόπια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2010 στις 23:09 Η Isiliel έγραψε: #388 04-03-10 23:09 Έφερες το εμπόρευμα μια νύχτα από τα Σκόπια, αφού καλά τα γνώριζες όλα τα κατατόπια. Μπορεί πολλά να κόστισε ετούτη η άθλια κόπια, μα εγώ σου ξεκαθάρισα πως προτιμώ εντόπια. (θα μας πάνε μέσαααααα!! ) Έμβρυο Αύριο Λαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 07:25 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #389 08-04-10 07:25 Σμίξανε κάτω απʼ την μηλιά σαν είχε καιρό αίθριο Μα o καρπός της ηδονής ήτανε ένα έμβρυο. Γεννήθηκε, μεγάλωνε, δε μεριμνούσε γιʼ αύριο Και όταν τα κακάρωσε, τον θάψανε στο Λαύριο Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η Isiliel έγραψε: #390 08-04-10 15:07 Πώς παιδί μου κάνει ομοιοκαταληξία η βιογραφία με το αμπέλι και το τσιγκέλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 16:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 08-04-10 16:47 καλά..καλά.. θα πάω απ' τον σύντομο δρόμο βιογραφία πορνογραφία ανεργία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 00:05 Η venividivici: #392 09-04-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης6104: Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Click για ανάπτυξη... είπε ο παππούς μου να του γράψω τη βιογραφία και μου άλλαξε τα φωτα, με όλη αυτή την ιστορία γιατι του εβγαζα τα λόγια με το τσιγκέλι καθώς θυμόταν τα παιδικά του χρόνια στ' αμπέλι ενώ έτρωγε σταφύλι και έκανε καμάκι στη μικρή τη Λίλη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 15:26 Η venividivici: #393 09-04-10 15:26 μέσα σε αυτή την γενική αναρχία είπα να γράψω μια βιογραφία για τη θεία μου τη Λία που ήταν χρόνια μέσα στην ανεργία κι είχε φαει όλη τη ζωή της σαν αγία να κάνει πίνακες με θέμα την πορνογραφία οπότε "ικανοποιήθηκαν" και οι δυο επιλογές λέξεων του Αντώνης6104 χλαπάτσα μπουγάτσα φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 22:28 Ο Great Chaos: #394 09-04-10 22:28 Πού τον εψώνισες αυτόν, με τέτοια άθλια φάτσα, που άμα τη βλέπεις στο λαιμό σου κάθετ' η μπουγάτσα; Αντέχω λίγο φτύσιμο, μ' αυτό είναι χλαπάτσα, κι απ' την απογοήτευση, θα πέσω απ' την ταράτσα!! Λύρα, Μπύρα, Χήρα ΥΓ: Αλλάξτε άμεσα το νικ του Αντωνάκη, γιατί εκείνο το 6104 τον κάνει να μοιάζει σαν ισοβίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:03 Η Isiliel έγραψε: #395 22-04-10 21:03 Πολύ την λιμπιζότανε του γείτονα τη χήρα κι έπνιγε τον βαρύ καημό στον καφενέ, με μπύρα. Φίλοι κρατούσαν συντροφιά παίζοντας λίγη λύρα, μα τελικά απέμεινε παρέα με τη ...χείρα. πετούγια ούγια Κούγια (ο γνωστός, ναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο Great Chaos: #396 22-04-10 21:37 Ακόμη δεν τα έμαθες του Έλληνα τα χούγια, ξεφτίλα, απάτη, λαμογιά, τις γράφει και στην ούγια. Εδώ το κάθε ξέκωλο, κάθε παλιοπετούγια, εκπροσωπείται νομικώς από τον "κύριο" Κούγια. Λουρί, Λυρί, Σπυρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathgirl18 Νεοφερμένο μέλος Η deathgirl18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 13:38 Η deathgirl18: #397 23-04-10 13:38 καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έβαλα στο μηχανάκι το καινούργιο το μπουράκι άναψα και το πουράκι με ολίγον τσιπουράκι. Μπανάκι Σπιτάκι Γατάκι (Ωραίο παιχνίδι επί τη ευκαιρία). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LAZARUS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΙΛΕΟΣ, ΙΛΕΟΣ !!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών, επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 19:43 Ο LAZARUS έγραψε: #383 01-03-10 19:43 Στο παλιό μου το σπιτάκι Ζούσε ένα μικρό γατάκι Κι όταν τουʼ κανα μπανάκι Γινόταν άσπρο σαν μπαμπάκι! Όμως ρίξαν το σπιτάκι Κάτι εργολάβοι – δράκοι- Έφυγε και το γατάκι Και δεν κάνει πια μπανάκι! Απεργία, ανεργία, αργία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2010 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 20:40 Η Isiliel έγραψε: #384 01-03-10 20:40 Την εργασία αντιπαθώ, μου φέρνει αλλεργία, μάλλον γι' αυτό τ' αφεντικό μου επέβαλε αργία. Αν ήταν διαφορετικά, θα 'κανα απεργία, μα τελικά θα βγω κι εγώ, τώρα στην ανεργία. κοτσάνι μποστάνι τηγάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LAZARUS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΙΛΕΟΣ, ΙΛΕΟΣ !!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών, επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 22:14 Ο LAZARUS έγραψε: #385 01-03-10 22:14 'Εκοψα τρείς μελιτζάνες, απ' το ωραίο σου μποστάνι, φλάσκες, μωβ και ομορφούλες με το πράσινο κοτσάνι, αύριο μόλις επιστρέψεις, θα τις ψήσω στο τηγάνι. φριτέζα, πινέζα, κινέζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 22:59 Η venividivici: #386 01-03-10 22:59 είπα να κάνω την κινέζα όταν μου ειπαν να ψήσω πατατούλες στη φριτέζα και να ρίξω απο πάνω μαγιονέζα και καθόμουν και σκεφτόμουν πως θα αποφύγω τη φριτέζα και τελικά βρήκα κι είπα ότι είμαι πολύ κοντή σαν την πινέζα για να φτάσω τη φριτέζα και όλοι πέσαν από τα γέλια τέζα!!!!!!!!!!!!!!! πανικός γλυκός χαζός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:05 Ο Great Chaos: #387 03-03-10 00:05 Ήρεμα κυρίες μου, προς τι ο πανικός; Δεν φταίω που γεννήθηκα αβάσταχτα γλυκός! Όποια την προίκα έχει γερή, ας κάνει βήμα μπρος, κι αφήστε τα αισθήματα, δεν είμαι δα χαζός!! Κόπια, Σκόπια, Εντόπια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2010 στις 23:09 Η Isiliel έγραψε: #388 04-03-10 23:09 Έφερες το εμπόρευμα μια νύχτα από τα Σκόπια, αφού καλά τα γνώριζες όλα τα κατατόπια. Μπορεί πολλά να κόστισε ετούτη η άθλια κόπια, μα εγώ σου ξεκαθάρισα πως προτιμώ εντόπια. (θα μας πάνε μέσαααααα!! ) Έμβρυο Αύριο Λαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 07:25 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #389 08-04-10 07:25 Σμίξανε κάτω απʼ την μηλιά σαν είχε καιρό αίθριο Μα o καρπός της ηδονής ήτανε ένα έμβρυο. Γεννήθηκε, μεγάλωνε, δε μεριμνούσε γιʼ αύριο Και όταν τα κακάρωσε, τον θάψανε στο Λαύριο Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η Isiliel έγραψε: #390 08-04-10 15:07 Πώς παιδί μου κάνει ομοιοκαταληξία η βιογραφία με το αμπέλι και το τσιγκέλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 16:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 08-04-10 16:47 καλά..καλά.. θα πάω απ' τον σύντομο δρόμο βιογραφία πορνογραφία ανεργία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 00:05 Η venividivici: #392 09-04-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης6104: Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Click για ανάπτυξη... είπε ο παππούς μου να του γράψω τη βιογραφία και μου άλλαξε τα φωτα, με όλη αυτή την ιστορία γιατι του εβγαζα τα λόγια με το τσιγκέλι καθώς θυμόταν τα παιδικά του χρόνια στ' αμπέλι ενώ έτρωγε σταφύλι και έκανε καμάκι στη μικρή τη Λίλη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 15:26 Η venividivici: #393 09-04-10 15:26 μέσα σε αυτή την γενική αναρχία είπα να γράψω μια βιογραφία για τη θεία μου τη Λία που ήταν χρόνια μέσα στην ανεργία κι είχε φαει όλη τη ζωή της σαν αγία να κάνει πίνακες με θέμα την πορνογραφία οπότε "ικανοποιήθηκαν" και οι δυο επιλογές λέξεων του Αντώνης6104 χλαπάτσα μπουγάτσα φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 22:28 Ο Great Chaos: #394 09-04-10 22:28 Πού τον εψώνισες αυτόν, με τέτοια άθλια φάτσα, που άμα τη βλέπεις στο λαιμό σου κάθετ' η μπουγάτσα; Αντέχω λίγο φτύσιμο, μ' αυτό είναι χλαπάτσα, κι απ' την απογοήτευση, θα πέσω απ' την ταράτσα!! Λύρα, Μπύρα, Χήρα ΥΓ: Αλλάξτε άμεσα το νικ του Αντωνάκη, γιατί εκείνο το 6104 τον κάνει να μοιάζει σαν ισοβίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:03 Η Isiliel έγραψε: #395 22-04-10 21:03 Πολύ την λιμπιζότανε του γείτονα τη χήρα κι έπνιγε τον βαρύ καημό στον καφενέ, με μπύρα. Φίλοι κρατούσαν συντροφιά παίζοντας λίγη λύρα, μα τελικά απέμεινε παρέα με τη ...χείρα. πετούγια ούγια Κούγια (ο γνωστός, ναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο Great Chaos: #396 22-04-10 21:37 Ακόμη δεν τα έμαθες του Έλληνα τα χούγια, ξεφτίλα, απάτη, λαμογιά, τις γράφει και στην ούγια. Εδώ το κάθε ξέκωλο, κάθε παλιοπετούγια, εκπροσωπείται νομικώς από τον "κύριο" Κούγια. Λουρί, Λυρί, Σπυρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathgirl18 Νεοφερμένο μέλος Η deathgirl18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 13:38 Η deathgirl18: #397 23-04-10 13:38 καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο παλιό μου το σπιτάκι Ζούσε ένα μικρό γατάκι Κι όταν τουʼ κανα μπανάκι Γινόταν άσπρο σαν μπαμπάκι! Όμως ρίξαν το σπιτάκι Κάτι εργολάβοι – δράκοι- Έφυγε και το γατάκι Και δεν κάνει πια μπανάκι! Απεργία, ανεργία, αργία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 20:40 Η Isiliel έγραψε: #384 01-03-10 20:40 Την εργασία αντιπαθώ, μου φέρνει αλλεργία, μάλλον γι' αυτό τ' αφεντικό μου επέβαλε αργία. Αν ήταν διαφορετικά, θα 'κανα απεργία, μα τελικά θα βγω κι εγώ, τώρα στην ανεργία. κοτσάνι μποστάνι τηγάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LAZARUS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΙΛΕΟΣ, ΙΛΕΟΣ !!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών, επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 22:14 Ο LAZARUS έγραψε: #385 01-03-10 22:14 'Εκοψα τρείς μελιτζάνες, απ' το ωραίο σου μποστάνι, φλάσκες, μωβ και ομορφούλες με το πράσινο κοτσάνι, αύριο μόλις επιστρέψεις, θα τις ψήσω στο τηγάνι. φριτέζα, πινέζα, κινέζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 22:59 Η venividivici: #386 01-03-10 22:59 είπα να κάνω την κινέζα όταν μου ειπαν να ψήσω πατατούλες στη φριτέζα και να ρίξω απο πάνω μαγιονέζα και καθόμουν και σκεφτόμουν πως θα αποφύγω τη φριτέζα και τελικά βρήκα κι είπα ότι είμαι πολύ κοντή σαν την πινέζα για να φτάσω τη φριτέζα και όλοι πέσαν από τα γέλια τέζα!!!!!!!!!!!!!!! πανικός γλυκός χαζός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:05 Ο Great Chaos: #387 03-03-10 00:05 Ήρεμα κυρίες μου, προς τι ο πανικός; Δεν φταίω που γεννήθηκα αβάσταχτα γλυκός! Όποια την προίκα έχει γερή, ας κάνει βήμα μπρος, κι αφήστε τα αισθήματα, δεν είμαι δα χαζός!! Κόπια, Σκόπια, Εντόπια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2010 στις 23:09 Η Isiliel έγραψε: #388 04-03-10 23:09 Έφερες το εμπόρευμα μια νύχτα από τα Σκόπια, αφού καλά τα γνώριζες όλα τα κατατόπια. Μπορεί πολλά να κόστισε ετούτη η άθλια κόπια, μα εγώ σου ξεκαθάρισα πως προτιμώ εντόπια. (θα μας πάνε μέσαααααα!! ) Έμβρυο Αύριο Λαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 07:25 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #389 08-04-10 07:25 Σμίξανε κάτω απʼ την μηλιά σαν είχε καιρό αίθριο Μα o καρπός της ηδονής ήτανε ένα έμβρυο. Γεννήθηκε, μεγάλωνε, δε μεριμνούσε γιʼ αύριο Και όταν τα κακάρωσε, τον θάψανε στο Λαύριο Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η Isiliel έγραψε: #390 08-04-10 15:07 Πώς παιδί μου κάνει ομοιοκαταληξία η βιογραφία με το αμπέλι και το τσιγκέλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 16:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 08-04-10 16:47 καλά..καλά.. θα πάω απ' τον σύντομο δρόμο βιογραφία πορνογραφία ανεργία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 00:05 Η venividivici: #392 09-04-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης6104: Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Click για ανάπτυξη... είπε ο παππούς μου να του γράψω τη βιογραφία και μου άλλαξε τα φωτα, με όλη αυτή την ιστορία γιατι του εβγαζα τα λόγια με το τσιγκέλι καθώς θυμόταν τα παιδικά του χρόνια στ' αμπέλι ενώ έτρωγε σταφύλι και έκανε καμάκι στη μικρή τη Λίλη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 15:26 Η venividivici: #393 09-04-10 15:26 μέσα σε αυτή την γενική αναρχία είπα να γράψω μια βιογραφία για τη θεία μου τη Λία που ήταν χρόνια μέσα στην ανεργία κι είχε φαει όλη τη ζωή της σαν αγία να κάνει πίνακες με θέμα την πορνογραφία οπότε "ικανοποιήθηκαν" και οι δυο επιλογές λέξεων του Αντώνης6104 χλαπάτσα μπουγάτσα φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 22:28 Ο Great Chaos: #394 09-04-10 22:28 Πού τον εψώνισες αυτόν, με τέτοια άθλια φάτσα, που άμα τη βλέπεις στο λαιμό σου κάθετ' η μπουγάτσα; Αντέχω λίγο φτύσιμο, μ' αυτό είναι χλαπάτσα, κι απ' την απογοήτευση, θα πέσω απ' την ταράτσα!! Λύρα, Μπύρα, Χήρα ΥΓ: Αλλάξτε άμεσα το νικ του Αντωνάκη, γιατί εκείνο το 6104 τον κάνει να μοιάζει σαν ισοβίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:03 Η Isiliel έγραψε: #395 22-04-10 21:03 Πολύ την λιμπιζότανε του γείτονα τη χήρα κι έπνιγε τον βαρύ καημό στον καφενέ, με μπύρα. Φίλοι κρατούσαν συντροφιά παίζοντας λίγη λύρα, μα τελικά απέμεινε παρέα με τη ...χείρα. πετούγια ούγια Κούγια (ο γνωστός, ναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο Great Chaos: #396 22-04-10 21:37 Ακόμη δεν τα έμαθες του Έλληνα τα χούγια, ξεφτίλα, απάτη, λαμογιά, τις γράφει και στην ούγια. Εδώ το κάθε ξέκωλο, κάθε παλιοπετούγια, εκπροσωπείται νομικώς από τον "κύριο" Κούγια. Λουρί, Λυρί, Σπυρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathgirl18 Νεοφερμένο μέλος Η deathgirl18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 13:38 Η deathgirl18: #397 23-04-10 13:38 καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την εργασία αντιπαθώ, μου φέρνει αλλεργία, μάλλον γι' αυτό τ' αφεντικό μου επέβαλε αργία. Αν ήταν διαφορετικά, θα 'κανα απεργία, μα τελικά θα βγω κι εγώ, τώρα στην ανεργία. κοτσάνι μποστάνι τηγάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LAZARUS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΙΛΕΟΣ, ΙΛΕΟΣ !!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών, επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 22:14 Ο LAZARUS έγραψε: #385 01-03-10 22:14 'Εκοψα τρείς μελιτζάνες, απ' το ωραίο σου μποστάνι, φλάσκες, μωβ και ομορφούλες με το πράσινο κοτσάνι, αύριο μόλις επιστρέψεις, θα τις ψήσω στο τηγάνι. φριτέζα, πινέζα, κινέζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 22:59 Η venividivici: #386 01-03-10 22:59 είπα να κάνω την κινέζα όταν μου ειπαν να ψήσω πατατούλες στη φριτέζα και να ρίξω απο πάνω μαγιονέζα και καθόμουν και σκεφτόμουν πως θα αποφύγω τη φριτέζα και τελικά βρήκα κι είπα ότι είμαι πολύ κοντή σαν την πινέζα για να φτάσω τη φριτέζα και όλοι πέσαν από τα γέλια τέζα!!!!!!!!!!!!!!! πανικός γλυκός χαζός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:05 Ο Great Chaos: #387 03-03-10 00:05 Ήρεμα κυρίες μου, προς τι ο πανικός; Δεν φταίω που γεννήθηκα αβάσταχτα γλυκός! Όποια την προίκα έχει γερή, ας κάνει βήμα μπρος, κι αφήστε τα αισθήματα, δεν είμαι δα χαζός!! Κόπια, Σκόπια, Εντόπια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2010 στις 23:09 Η Isiliel έγραψε: #388 04-03-10 23:09 Έφερες το εμπόρευμα μια νύχτα από τα Σκόπια, αφού καλά τα γνώριζες όλα τα κατατόπια. Μπορεί πολλά να κόστισε ετούτη η άθλια κόπια, μα εγώ σου ξεκαθάρισα πως προτιμώ εντόπια. (θα μας πάνε μέσαααααα!! ) Έμβρυο Αύριο Λαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 07:25 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #389 08-04-10 07:25 Σμίξανε κάτω απʼ την μηλιά σαν είχε καιρό αίθριο Μα o καρπός της ηδονής ήτανε ένα έμβρυο. Γεννήθηκε, μεγάλωνε, δε μεριμνούσε γιʼ αύριο Και όταν τα κακάρωσε, τον θάψανε στο Λαύριο Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η Isiliel έγραψε: #390 08-04-10 15:07 Πώς παιδί μου κάνει ομοιοκαταληξία η βιογραφία με το αμπέλι και το τσιγκέλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 16:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 08-04-10 16:47 καλά..καλά.. θα πάω απ' τον σύντομο δρόμο βιογραφία πορνογραφία ανεργία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 00:05 Η venividivici: #392 09-04-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης6104: Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Click για ανάπτυξη... είπε ο παππούς μου να του γράψω τη βιογραφία και μου άλλαξε τα φωτα, με όλη αυτή την ιστορία γιατι του εβγαζα τα λόγια με το τσιγκέλι καθώς θυμόταν τα παιδικά του χρόνια στ' αμπέλι ενώ έτρωγε σταφύλι και έκανε καμάκι στη μικρή τη Λίλη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 15:26 Η venividivici: #393 09-04-10 15:26 μέσα σε αυτή την γενική αναρχία είπα να γράψω μια βιογραφία για τη θεία μου τη Λία που ήταν χρόνια μέσα στην ανεργία κι είχε φαει όλη τη ζωή της σαν αγία να κάνει πίνακες με θέμα την πορνογραφία οπότε "ικανοποιήθηκαν" και οι δυο επιλογές λέξεων του Αντώνης6104 χλαπάτσα μπουγάτσα φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 22:28 Ο Great Chaos: #394 09-04-10 22:28 Πού τον εψώνισες αυτόν, με τέτοια άθλια φάτσα, που άμα τη βλέπεις στο λαιμό σου κάθετ' η μπουγάτσα; Αντέχω λίγο φτύσιμο, μ' αυτό είναι χλαπάτσα, κι απ' την απογοήτευση, θα πέσω απ' την ταράτσα!! Λύρα, Μπύρα, Χήρα ΥΓ: Αλλάξτε άμεσα το νικ του Αντωνάκη, γιατί εκείνο το 6104 τον κάνει να μοιάζει σαν ισοβίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:03 Η Isiliel έγραψε: #395 22-04-10 21:03 Πολύ την λιμπιζότανε του γείτονα τη χήρα κι έπνιγε τον βαρύ καημό στον καφενέ, με μπύρα. Φίλοι κρατούσαν συντροφιά παίζοντας λίγη λύρα, μα τελικά απέμεινε παρέα με τη ...χείρα. πετούγια ούγια Κούγια (ο γνωστός, ναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο Great Chaos: #396 22-04-10 21:37 Ακόμη δεν τα έμαθες του Έλληνα τα χούγια, ξεφτίλα, απάτη, λαμογιά, τις γράφει και στην ούγια. Εδώ το κάθε ξέκωλο, κάθε παλιοπετούγια, εκπροσωπείται νομικώς από τον "κύριο" Κούγια. Λουρί, Λυρί, Σπυρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathgirl18 Νεοφερμένο μέλος Η deathgirl18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 13:38 Η deathgirl18: #397 23-04-10 13:38 καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
'Εκοψα τρείς μελιτζάνες, απ' το ωραίο σου μποστάνι, φλάσκες, μωβ και ομορφούλες με το πράσινο κοτσάνι, αύριο μόλις επιστρέψεις, θα τις ψήσω στο τηγάνι. φριτέζα, πινέζα, κινέζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2010 στις 22:59 Η venividivici: #386 01-03-10 22:59 είπα να κάνω την κινέζα όταν μου ειπαν να ψήσω πατατούλες στη φριτέζα και να ρίξω απο πάνω μαγιονέζα και καθόμουν και σκεφτόμουν πως θα αποφύγω τη φριτέζα και τελικά βρήκα κι είπα ότι είμαι πολύ κοντή σαν την πινέζα για να φτάσω τη φριτέζα και όλοι πέσαν από τα γέλια τέζα!!!!!!!!!!!!!!! πανικός γλυκός χαζός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:05 Ο Great Chaos: #387 03-03-10 00:05 Ήρεμα κυρίες μου, προς τι ο πανικός; Δεν φταίω που γεννήθηκα αβάσταχτα γλυκός! Όποια την προίκα έχει γερή, ας κάνει βήμα μπρος, κι αφήστε τα αισθήματα, δεν είμαι δα χαζός!! Κόπια, Σκόπια, Εντόπια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2010 στις 23:09 Η Isiliel έγραψε: #388 04-03-10 23:09 Έφερες το εμπόρευμα μια νύχτα από τα Σκόπια, αφού καλά τα γνώριζες όλα τα κατατόπια. Μπορεί πολλά να κόστισε ετούτη η άθλια κόπια, μα εγώ σου ξεκαθάρισα πως προτιμώ εντόπια. (θα μας πάνε μέσαααααα!! ) Έμβρυο Αύριο Λαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 07:25 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #389 08-04-10 07:25 Σμίξανε κάτω απʼ την μηλιά σαν είχε καιρό αίθριο Μα o καρπός της ηδονής ήτανε ένα έμβρυο. Γεννήθηκε, μεγάλωνε, δε μεριμνούσε γιʼ αύριο Και όταν τα κακάρωσε, τον θάψανε στο Λαύριο Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η Isiliel έγραψε: #390 08-04-10 15:07 Πώς παιδί μου κάνει ομοιοκαταληξία η βιογραφία με το αμπέλι και το τσιγκέλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 16:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 08-04-10 16:47 καλά..καλά.. θα πάω απ' τον σύντομο δρόμο βιογραφία πορνογραφία ανεργία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 00:05 Η venividivici: #392 09-04-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης6104: Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Click για ανάπτυξη... είπε ο παππούς μου να του γράψω τη βιογραφία και μου άλλαξε τα φωτα, με όλη αυτή την ιστορία γιατι του εβγαζα τα λόγια με το τσιγκέλι καθώς θυμόταν τα παιδικά του χρόνια στ' αμπέλι ενώ έτρωγε σταφύλι και έκανε καμάκι στη μικρή τη Λίλη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 15:26 Η venividivici: #393 09-04-10 15:26 μέσα σε αυτή την γενική αναρχία είπα να γράψω μια βιογραφία για τη θεία μου τη Λία που ήταν χρόνια μέσα στην ανεργία κι είχε φαει όλη τη ζωή της σαν αγία να κάνει πίνακες με θέμα την πορνογραφία οπότε "ικανοποιήθηκαν" και οι δυο επιλογές λέξεων του Αντώνης6104 χλαπάτσα μπουγάτσα φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 22:28 Ο Great Chaos: #394 09-04-10 22:28 Πού τον εψώνισες αυτόν, με τέτοια άθλια φάτσα, που άμα τη βλέπεις στο λαιμό σου κάθετ' η μπουγάτσα; Αντέχω λίγο φτύσιμο, μ' αυτό είναι χλαπάτσα, κι απ' την απογοήτευση, θα πέσω απ' την ταράτσα!! Λύρα, Μπύρα, Χήρα ΥΓ: Αλλάξτε άμεσα το νικ του Αντωνάκη, γιατί εκείνο το 6104 τον κάνει να μοιάζει σαν ισοβίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:03 Η Isiliel έγραψε: #395 22-04-10 21:03 Πολύ την λιμπιζότανε του γείτονα τη χήρα κι έπνιγε τον βαρύ καημό στον καφενέ, με μπύρα. Φίλοι κρατούσαν συντροφιά παίζοντας λίγη λύρα, μα τελικά απέμεινε παρέα με τη ...χείρα. πετούγια ούγια Κούγια (ο γνωστός, ναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο Great Chaos: #396 22-04-10 21:37 Ακόμη δεν τα έμαθες του Έλληνα τα χούγια, ξεφτίλα, απάτη, λαμογιά, τις γράφει και στην ούγια. Εδώ το κάθε ξέκωλο, κάθε παλιοπετούγια, εκπροσωπείται νομικώς από τον "κύριο" Κούγια. Λουρί, Λυρί, Σπυρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathgirl18 Νεοφερμένο μέλος Η deathgirl18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 13:38 Η deathgirl18: #397 23-04-10 13:38 καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είπα να κάνω την κινέζα όταν μου ειπαν να ψήσω πατατούλες στη φριτέζα και να ρίξω απο πάνω μαγιονέζα και καθόμουν και σκεφτόμουν πως θα αποφύγω τη φριτέζα και τελικά βρήκα κι είπα ότι είμαι πολύ κοντή σαν την πινέζα για να φτάσω τη φριτέζα και όλοι πέσαν από τα γέλια τέζα!!!!!!!!!!!!!!! πανικός γλυκός χαζός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:05 Ο Great Chaos: #387 03-03-10 00:05 Ήρεμα κυρίες μου, προς τι ο πανικός; Δεν φταίω που γεννήθηκα αβάσταχτα γλυκός! Όποια την προίκα έχει γερή, ας κάνει βήμα μπρος, κι αφήστε τα αισθήματα, δεν είμαι δα χαζός!! Κόπια, Σκόπια, Εντόπια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2010 στις 23:09 Η Isiliel έγραψε: #388 04-03-10 23:09 Έφερες το εμπόρευμα μια νύχτα από τα Σκόπια, αφού καλά τα γνώριζες όλα τα κατατόπια. Μπορεί πολλά να κόστισε ετούτη η άθλια κόπια, μα εγώ σου ξεκαθάρισα πως προτιμώ εντόπια. (θα μας πάνε μέσαααααα!! ) Έμβρυο Αύριο Λαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 07:25 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #389 08-04-10 07:25 Σμίξανε κάτω απʼ την μηλιά σαν είχε καιρό αίθριο Μα o καρπός της ηδονής ήτανε ένα έμβρυο. Γεννήθηκε, μεγάλωνε, δε μεριμνούσε γιʼ αύριο Και όταν τα κακάρωσε, τον θάψανε στο Λαύριο Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η Isiliel έγραψε: #390 08-04-10 15:07 Πώς παιδί μου κάνει ομοιοκαταληξία η βιογραφία με το αμπέλι και το τσιγκέλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 16:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 08-04-10 16:47 καλά..καλά.. θα πάω απ' τον σύντομο δρόμο βιογραφία πορνογραφία ανεργία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 00:05 Η venividivici: #392 09-04-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης6104: Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Click για ανάπτυξη... είπε ο παππούς μου να του γράψω τη βιογραφία και μου άλλαξε τα φωτα, με όλη αυτή την ιστορία γιατι του εβγαζα τα λόγια με το τσιγκέλι καθώς θυμόταν τα παιδικά του χρόνια στ' αμπέλι ενώ έτρωγε σταφύλι και έκανε καμάκι στη μικρή τη Λίλη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 15:26 Η venividivici: #393 09-04-10 15:26 μέσα σε αυτή την γενική αναρχία είπα να γράψω μια βιογραφία για τη θεία μου τη Λία που ήταν χρόνια μέσα στην ανεργία κι είχε φαει όλη τη ζωή της σαν αγία να κάνει πίνακες με θέμα την πορνογραφία οπότε "ικανοποιήθηκαν" και οι δυο επιλογές λέξεων του Αντώνης6104 χλαπάτσα μπουγάτσα φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 22:28 Ο Great Chaos: #394 09-04-10 22:28 Πού τον εψώνισες αυτόν, με τέτοια άθλια φάτσα, που άμα τη βλέπεις στο λαιμό σου κάθετ' η μπουγάτσα; Αντέχω λίγο φτύσιμο, μ' αυτό είναι χλαπάτσα, κι απ' την απογοήτευση, θα πέσω απ' την ταράτσα!! Λύρα, Μπύρα, Χήρα ΥΓ: Αλλάξτε άμεσα το νικ του Αντωνάκη, γιατί εκείνο το 6104 τον κάνει να μοιάζει σαν ισοβίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:03 Η Isiliel έγραψε: #395 22-04-10 21:03 Πολύ την λιμπιζότανε του γείτονα τη χήρα κι έπνιγε τον βαρύ καημό στον καφενέ, με μπύρα. Φίλοι κρατούσαν συντροφιά παίζοντας λίγη λύρα, μα τελικά απέμεινε παρέα με τη ...χείρα. πετούγια ούγια Κούγια (ο γνωστός, ναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο Great Chaos: #396 22-04-10 21:37 Ακόμη δεν τα έμαθες του Έλληνα τα χούγια, ξεφτίλα, απάτη, λαμογιά, τις γράφει και στην ούγια. Εδώ το κάθε ξέκωλο, κάθε παλιοπετούγια, εκπροσωπείται νομικώς από τον "κύριο" Κούγια. Λουρί, Λυρί, Σπυρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathgirl18 Νεοφερμένο μέλος Η deathgirl18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 13:38 Η deathgirl18: #397 23-04-10 13:38 καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήρεμα κυρίες μου, προς τι ο πανικός; Δεν φταίω που γεννήθηκα αβάσταχτα γλυκός! Όποια την προίκα έχει γερή, ας κάνει βήμα μπρος, κι αφήστε τα αισθήματα, δεν είμαι δα χαζός!! Κόπια, Σκόπια, Εντόπια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2010 στις 23:09 Η Isiliel έγραψε: #388 04-03-10 23:09 Έφερες το εμπόρευμα μια νύχτα από τα Σκόπια, αφού καλά τα γνώριζες όλα τα κατατόπια. Μπορεί πολλά να κόστισε ετούτη η άθλια κόπια, μα εγώ σου ξεκαθάρισα πως προτιμώ εντόπια. (θα μας πάνε μέσαααααα!! ) Έμβρυο Αύριο Λαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 07:25 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #389 08-04-10 07:25 Σμίξανε κάτω απʼ την μηλιά σαν είχε καιρό αίθριο Μα o καρπός της ηδονής ήτανε ένα έμβρυο. Γεννήθηκε, μεγάλωνε, δε μεριμνούσε γιʼ αύριο Και όταν τα κακάρωσε, τον θάψανε στο Λαύριο Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η Isiliel έγραψε: #390 08-04-10 15:07 Πώς παιδί μου κάνει ομοιοκαταληξία η βιογραφία με το αμπέλι και το τσιγκέλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 16:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 08-04-10 16:47 καλά..καλά.. θα πάω απ' τον σύντομο δρόμο βιογραφία πορνογραφία ανεργία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 00:05 Η venividivici: #392 09-04-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης6104: Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Click για ανάπτυξη... είπε ο παππούς μου να του γράψω τη βιογραφία και μου άλλαξε τα φωτα, με όλη αυτή την ιστορία γιατι του εβγαζα τα λόγια με το τσιγκέλι καθώς θυμόταν τα παιδικά του χρόνια στ' αμπέλι ενώ έτρωγε σταφύλι και έκανε καμάκι στη μικρή τη Λίλη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 15:26 Η venividivici: #393 09-04-10 15:26 μέσα σε αυτή την γενική αναρχία είπα να γράψω μια βιογραφία για τη θεία μου τη Λία που ήταν χρόνια μέσα στην ανεργία κι είχε φαει όλη τη ζωή της σαν αγία να κάνει πίνακες με θέμα την πορνογραφία οπότε "ικανοποιήθηκαν" και οι δυο επιλογές λέξεων του Αντώνης6104 χλαπάτσα μπουγάτσα φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 22:28 Ο Great Chaos: #394 09-04-10 22:28 Πού τον εψώνισες αυτόν, με τέτοια άθλια φάτσα, που άμα τη βλέπεις στο λαιμό σου κάθετ' η μπουγάτσα; Αντέχω λίγο φτύσιμο, μ' αυτό είναι χλαπάτσα, κι απ' την απογοήτευση, θα πέσω απ' την ταράτσα!! Λύρα, Μπύρα, Χήρα ΥΓ: Αλλάξτε άμεσα το νικ του Αντωνάκη, γιατί εκείνο το 6104 τον κάνει να μοιάζει σαν ισοβίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:03 Η Isiliel έγραψε: #395 22-04-10 21:03 Πολύ την λιμπιζότανε του γείτονα τη χήρα κι έπνιγε τον βαρύ καημό στον καφενέ, με μπύρα. Φίλοι κρατούσαν συντροφιά παίζοντας λίγη λύρα, μα τελικά απέμεινε παρέα με τη ...χείρα. πετούγια ούγια Κούγια (ο γνωστός, ναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο Great Chaos: #396 22-04-10 21:37 Ακόμη δεν τα έμαθες του Έλληνα τα χούγια, ξεφτίλα, απάτη, λαμογιά, τις γράφει και στην ούγια. Εδώ το κάθε ξέκωλο, κάθε παλιοπετούγια, εκπροσωπείται νομικώς από τον "κύριο" Κούγια. Λουρί, Λυρί, Σπυρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathgirl18 Νεοφερμένο μέλος Η deathgirl18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 13:38 Η deathgirl18: #397 23-04-10 13:38 καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έφερες το εμπόρευμα μια νύχτα από τα Σκόπια, αφού καλά τα γνώριζες όλα τα κατατόπια. Μπορεί πολλά να κόστισε ετούτη η άθλια κόπια, μα εγώ σου ξεκαθάρισα πως προτιμώ εντόπια. (θα μας πάνε μέσαααααα!! ) Έμβρυο Αύριο Λαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 07:25 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #389 08-04-10 07:25 Σμίξανε κάτω απʼ την μηλιά σαν είχε καιρό αίθριο Μα o καρπός της ηδονής ήτανε ένα έμβρυο. Γεννήθηκε, μεγάλωνε, δε μεριμνούσε γιʼ αύριο Και όταν τα κακάρωσε, τον θάψανε στο Λαύριο Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η Isiliel έγραψε: #390 08-04-10 15:07 Πώς παιδί μου κάνει ομοιοκαταληξία η βιογραφία με το αμπέλι και το τσιγκέλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 16:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 08-04-10 16:47 καλά..καλά.. θα πάω απ' τον σύντομο δρόμο βιογραφία πορνογραφία ανεργία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 00:05 Η venividivici: #392 09-04-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης6104: Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Click για ανάπτυξη... είπε ο παππούς μου να του γράψω τη βιογραφία και μου άλλαξε τα φωτα, με όλη αυτή την ιστορία γιατι του εβγαζα τα λόγια με το τσιγκέλι καθώς θυμόταν τα παιδικά του χρόνια στ' αμπέλι ενώ έτρωγε σταφύλι και έκανε καμάκι στη μικρή τη Λίλη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 15:26 Η venividivici: #393 09-04-10 15:26 μέσα σε αυτή την γενική αναρχία είπα να γράψω μια βιογραφία για τη θεία μου τη Λία που ήταν χρόνια μέσα στην ανεργία κι είχε φαει όλη τη ζωή της σαν αγία να κάνει πίνακες με θέμα την πορνογραφία οπότε "ικανοποιήθηκαν" και οι δυο επιλογές λέξεων του Αντώνης6104 χλαπάτσα μπουγάτσα φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 22:28 Ο Great Chaos: #394 09-04-10 22:28 Πού τον εψώνισες αυτόν, με τέτοια άθλια φάτσα, που άμα τη βλέπεις στο λαιμό σου κάθετ' η μπουγάτσα; Αντέχω λίγο φτύσιμο, μ' αυτό είναι χλαπάτσα, κι απ' την απογοήτευση, θα πέσω απ' την ταράτσα!! Λύρα, Μπύρα, Χήρα ΥΓ: Αλλάξτε άμεσα το νικ του Αντωνάκη, γιατί εκείνο το 6104 τον κάνει να μοιάζει σαν ισοβίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:03 Η Isiliel έγραψε: #395 22-04-10 21:03 Πολύ την λιμπιζότανε του γείτονα τη χήρα κι έπνιγε τον βαρύ καημό στον καφενέ, με μπύρα. Φίλοι κρατούσαν συντροφιά παίζοντας λίγη λύρα, μα τελικά απέμεινε παρέα με τη ...χείρα. πετούγια ούγια Κούγια (ο γνωστός, ναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο Great Chaos: #396 22-04-10 21:37 Ακόμη δεν τα έμαθες του Έλληνα τα χούγια, ξεφτίλα, απάτη, λαμογιά, τις γράφει και στην ούγια. Εδώ το κάθε ξέκωλο, κάθε παλιοπετούγια, εκπροσωπείται νομικώς από τον "κύριο" Κούγια. Λουρί, Λυρί, Σπυρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathgirl18 Νεοφερμένο μέλος Η deathgirl18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 13:38 Η deathgirl18: #397 23-04-10 13:38 καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σμίξανε κάτω απʼ την μηλιά σαν είχε καιρό αίθριο Μα o καρπός της ηδονής ήτανε ένα έμβρυο. Γεννήθηκε, μεγάλωνε, δε μεριμνούσε γιʼ αύριο Και όταν τα κακάρωσε, τον θάψανε στο Λαύριο Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 15:07 Η Isiliel έγραψε: #390 08-04-10 15:07 Πώς παιδί μου κάνει ομοιοκαταληξία η βιογραφία με το αμπέλι και το τσιγκέλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 16:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 08-04-10 16:47 καλά..καλά.. θα πάω απ' τον σύντομο δρόμο βιογραφία πορνογραφία ανεργία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 00:05 Η venividivici: #392 09-04-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης6104: Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Click για ανάπτυξη... είπε ο παππούς μου να του γράψω τη βιογραφία και μου άλλαξε τα φωτα, με όλη αυτή την ιστορία γιατι του εβγαζα τα λόγια με το τσιγκέλι καθώς θυμόταν τα παιδικά του χρόνια στ' αμπέλι ενώ έτρωγε σταφύλι και έκανε καμάκι στη μικρή τη Λίλη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 15:26 Η venividivici: #393 09-04-10 15:26 μέσα σε αυτή την γενική αναρχία είπα να γράψω μια βιογραφία για τη θεία μου τη Λία που ήταν χρόνια μέσα στην ανεργία κι είχε φαει όλη τη ζωή της σαν αγία να κάνει πίνακες με θέμα την πορνογραφία οπότε "ικανοποιήθηκαν" και οι δυο επιλογές λέξεων του Αντώνης6104 χλαπάτσα μπουγάτσα φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 22:28 Ο Great Chaos: #394 09-04-10 22:28 Πού τον εψώνισες αυτόν, με τέτοια άθλια φάτσα, που άμα τη βλέπεις στο λαιμό σου κάθετ' η μπουγάτσα; Αντέχω λίγο φτύσιμο, μ' αυτό είναι χλαπάτσα, κι απ' την απογοήτευση, θα πέσω απ' την ταράτσα!! Λύρα, Μπύρα, Χήρα ΥΓ: Αλλάξτε άμεσα το νικ του Αντωνάκη, γιατί εκείνο το 6104 τον κάνει να μοιάζει σαν ισοβίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:03 Η Isiliel έγραψε: #395 22-04-10 21:03 Πολύ την λιμπιζότανε του γείτονα τη χήρα κι έπνιγε τον βαρύ καημό στον καφενέ, με μπύρα. Φίλοι κρατούσαν συντροφιά παίζοντας λίγη λύρα, μα τελικά απέμεινε παρέα με τη ...χείρα. πετούγια ούγια Κούγια (ο γνωστός, ναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο Great Chaos: #396 22-04-10 21:37 Ακόμη δεν τα έμαθες του Έλληνα τα χούγια, ξεφτίλα, απάτη, λαμογιά, τις γράφει και στην ούγια. Εδώ το κάθε ξέκωλο, κάθε παλιοπετούγια, εκπροσωπείται νομικώς από τον "κύριο" Κούγια. Λουρί, Λυρί, Σπυρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathgirl18 Νεοφερμένο μέλος Η deathgirl18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 13:38 Η deathgirl18: #397 23-04-10 13:38 καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πώς παιδί μου κάνει ομοιοκαταληξία η βιογραφία με το αμπέλι και το τσιγκέλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 16:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 08-04-10 16:47 καλά..καλά.. θα πάω απ' τον σύντομο δρόμο βιογραφία πορνογραφία ανεργία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 00:05 Η venividivici: #392 09-04-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης6104: Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Click για ανάπτυξη... είπε ο παππούς μου να του γράψω τη βιογραφία και μου άλλαξε τα φωτα, με όλη αυτή την ιστορία γιατι του εβγαζα τα λόγια με το τσιγκέλι καθώς θυμόταν τα παιδικά του χρόνια στ' αμπέλι ενώ έτρωγε σταφύλι και έκανε καμάκι στη μικρή τη Λίλη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 15:26 Η venividivici: #393 09-04-10 15:26 μέσα σε αυτή την γενική αναρχία είπα να γράψω μια βιογραφία για τη θεία μου τη Λία που ήταν χρόνια μέσα στην ανεργία κι είχε φαει όλη τη ζωή της σαν αγία να κάνει πίνακες με θέμα την πορνογραφία οπότε "ικανοποιήθηκαν" και οι δυο επιλογές λέξεων του Αντώνης6104 χλαπάτσα μπουγάτσα φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 22:28 Ο Great Chaos: #394 09-04-10 22:28 Πού τον εψώνισες αυτόν, με τέτοια άθλια φάτσα, που άμα τη βλέπεις στο λαιμό σου κάθετ' η μπουγάτσα; Αντέχω λίγο φτύσιμο, μ' αυτό είναι χλαπάτσα, κι απ' την απογοήτευση, θα πέσω απ' την ταράτσα!! Λύρα, Μπύρα, Χήρα ΥΓ: Αλλάξτε άμεσα το νικ του Αντωνάκη, γιατί εκείνο το 6104 τον κάνει να μοιάζει σαν ισοβίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:03 Η Isiliel έγραψε: #395 22-04-10 21:03 Πολύ την λιμπιζότανε του γείτονα τη χήρα κι έπνιγε τον βαρύ καημό στον καφενέ, με μπύρα. Φίλοι κρατούσαν συντροφιά παίζοντας λίγη λύρα, μα τελικά απέμεινε παρέα με τη ...χείρα. πετούγια ούγια Κούγια (ο γνωστός, ναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο Great Chaos: #396 22-04-10 21:37 Ακόμη δεν τα έμαθες του Έλληνα τα χούγια, ξεφτίλα, απάτη, λαμογιά, τις γράφει και στην ούγια. Εδώ το κάθε ξέκωλο, κάθε παλιοπετούγια, εκπροσωπείται νομικώς από τον "κύριο" Κούγια. Λουρί, Λυρί, Σπυρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathgirl18 Νεοφερμένο μέλος Η deathgirl18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 13:38 Η deathgirl18: #397 23-04-10 13:38 καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλά..καλά.. θα πάω απ' τον σύντομο δρόμο βιογραφία πορνογραφία ανεργία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 00:05 Η venividivici: #392 09-04-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης6104: Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Click για ανάπτυξη... είπε ο παππούς μου να του γράψω τη βιογραφία και μου άλλαξε τα φωτα, με όλη αυτή την ιστορία γιατι του εβγαζα τα λόγια με το τσιγκέλι καθώς θυμόταν τα παιδικά του χρόνια στ' αμπέλι ενώ έτρωγε σταφύλι και έκανε καμάκι στη μικρή τη Λίλη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 15:26 Η venividivici: #393 09-04-10 15:26 μέσα σε αυτή την γενική αναρχία είπα να γράψω μια βιογραφία για τη θεία μου τη Λία που ήταν χρόνια μέσα στην ανεργία κι είχε φαει όλη τη ζωή της σαν αγία να κάνει πίνακες με θέμα την πορνογραφία οπότε "ικανοποιήθηκαν" και οι δυο επιλογές λέξεων του Αντώνης6104 χλαπάτσα μπουγάτσα φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 22:28 Ο Great Chaos: #394 09-04-10 22:28 Πού τον εψώνισες αυτόν, με τέτοια άθλια φάτσα, που άμα τη βλέπεις στο λαιμό σου κάθετ' η μπουγάτσα; Αντέχω λίγο φτύσιμο, μ' αυτό είναι χλαπάτσα, κι απ' την απογοήτευση, θα πέσω απ' την ταράτσα!! Λύρα, Μπύρα, Χήρα ΥΓ: Αλλάξτε άμεσα το νικ του Αντωνάκη, γιατί εκείνο το 6104 τον κάνει να μοιάζει σαν ισοβίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:03 Η Isiliel έγραψε: #395 22-04-10 21:03 Πολύ την λιμπιζότανε του γείτονα τη χήρα κι έπνιγε τον βαρύ καημό στον καφενέ, με μπύρα. Φίλοι κρατούσαν συντροφιά παίζοντας λίγη λύρα, μα τελικά απέμεινε παρέα με τη ...χείρα. πετούγια ούγια Κούγια (ο γνωστός, ναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο Great Chaos: #396 22-04-10 21:37 Ακόμη δεν τα έμαθες του Έλληνα τα χούγια, ξεφτίλα, απάτη, λαμογιά, τις γράφει και στην ούγια. Εδώ το κάθε ξέκωλο, κάθε παλιοπετούγια, εκπροσωπείται νομικώς από τον "κύριο" Κούγια. Λουρί, Λυρί, Σπυρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathgirl18 Νεοφερμένο μέλος Η deathgirl18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 13:38 Η deathgirl18: #397 23-04-10 13:38 καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης6104: Πάντα πίστευα ότι κάποτε θα διαπρέψω στην βιογραφική ποίηση βιογραφία τσιγκέλι αμπέλι Click για ανάπτυξη... είπε ο παππούς μου να του γράψω τη βιογραφία και μου άλλαξε τα φωτα, με όλη αυτή την ιστορία γιατι του εβγαζα τα λόγια με το τσιγκέλι καθώς θυμόταν τα παιδικά του χρόνια στ' αμπέλι ενώ έτρωγε σταφύλι και έκανε καμάκι στη μικρή τη Λίλη....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 15:26 Η venividivici: #393 09-04-10 15:26 μέσα σε αυτή την γενική αναρχία είπα να γράψω μια βιογραφία για τη θεία μου τη Λία που ήταν χρόνια μέσα στην ανεργία κι είχε φαει όλη τη ζωή της σαν αγία να κάνει πίνακες με θέμα την πορνογραφία οπότε "ικανοποιήθηκαν" και οι δυο επιλογές λέξεων του Αντώνης6104 χλαπάτσα μπουγάτσα φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 22:28 Ο Great Chaos: #394 09-04-10 22:28 Πού τον εψώνισες αυτόν, με τέτοια άθλια φάτσα, που άμα τη βλέπεις στο λαιμό σου κάθετ' η μπουγάτσα; Αντέχω λίγο φτύσιμο, μ' αυτό είναι χλαπάτσα, κι απ' την απογοήτευση, θα πέσω απ' την ταράτσα!! Λύρα, Μπύρα, Χήρα ΥΓ: Αλλάξτε άμεσα το νικ του Αντωνάκη, γιατί εκείνο το 6104 τον κάνει να μοιάζει σαν ισοβίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:03 Η Isiliel έγραψε: #395 22-04-10 21:03 Πολύ την λιμπιζότανε του γείτονα τη χήρα κι έπνιγε τον βαρύ καημό στον καφενέ, με μπύρα. Φίλοι κρατούσαν συντροφιά παίζοντας λίγη λύρα, μα τελικά απέμεινε παρέα με τη ...χείρα. πετούγια ούγια Κούγια (ο γνωστός, ναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο Great Chaos: #396 22-04-10 21:37 Ακόμη δεν τα έμαθες του Έλληνα τα χούγια, ξεφτίλα, απάτη, λαμογιά, τις γράφει και στην ούγια. Εδώ το κάθε ξέκωλο, κάθε παλιοπετούγια, εκπροσωπείται νομικώς από τον "κύριο" Κούγια. Λουρί, Λυρί, Σπυρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathgirl18 Νεοφερμένο μέλος Η deathgirl18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 13:38 Η deathgirl18: #397 23-04-10 13:38 καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μέσα σε αυτή την γενική αναρχία είπα να γράψω μια βιογραφία για τη θεία μου τη Λία που ήταν χρόνια μέσα στην ανεργία κι είχε φαει όλη τη ζωή της σαν αγία να κάνει πίνακες με θέμα την πορνογραφία οπότε "ικανοποιήθηκαν" και οι δυο επιλογές λέξεων του Αντώνης6104 χλαπάτσα μπουγάτσα φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 22:28 Ο Great Chaos: #394 09-04-10 22:28 Πού τον εψώνισες αυτόν, με τέτοια άθλια φάτσα, που άμα τη βλέπεις στο λαιμό σου κάθετ' η μπουγάτσα; Αντέχω λίγο φτύσιμο, μ' αυτό είναι χλαπάτσα, κι απ' την απογοήτευση, θα πέσω απ' την ταράτσα!! Λύρα, Μπύρα, Χήρα ΥΓ: Αλλάξτε άμεσα το νικ του Αντωνάκη, γιατί εκείνο το 6104 τον κάνει να μοιάζει σαν ισοβίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:03 Η Isiliel έγραψε: #395 22-04-10 21:03 Πολύ την λιμπιζότανε του γείτονα τη χήρα κι έπνιγε τον βαρύ καημό στον καφενέ, με μπύρα. Φίλοι κρατούσαν συντροφιά παίζοντας λίγη λύρα, μα τελικά απέμεινε παρέα με τη ...χείρα. πετούγια ούγια Κούγια (ο γνωστός, ναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο Great Chaos: #396 22-04-10 21:37 Ακόμη δεν τα έμαθες του Έλληνα τα χούγια, ξεφτίλα, απάτη, λαμογιά, τις γράφει και στην ούγια. Εδώ το κάθε ξέκωλο, κάθε παλιοπετούγια, εκπροσωπείται νομικώς από τον "κύριο" Κούγια. Λουρί, Λυρί, Σπυρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathgirl18 Νεοφερμένο μέλος Η deathgirl18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 13:38 Η deathgirl18: #397 23-04-10 13:38 καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πού τον εψώνισες αυτόν, με τέτοια άθλια φάτσα, που άμα τη βλέπεις στο λαιμό σου κάθετ' η μπουγάτσα; Αντέχω λίγο φτύσιμο, μ' αυτό είναι χλαπάτσα, κι απ' την απογοήτευση, θα πέσω απ' την ταράτσα!! Λύρα, Μπύρα, Χήρα ΥΓ: Αλλάξτε άμεσα το νικ του Αντωνάκη, γιατί εκείνο το 6104 τον κάνει να μοιάζει σαν ισοβίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:03 Η Isiliel έγραψε: #395 22-04-10 21:03 Πολύ την λιμπιζότανε του γείτονα τη χήρα κι έπνιγε τον βαρύ καημό στον καφενέ, με μπύρα. Φίλοι κρατούσαν συντροφιά παίζοντας λίγη λύρα, μα τελικά απέμεινε παρέα με τη ...χείρα. πετούγια ούγια Κούγια (ο γνωστός, ναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο Great Chaos: #396 22-04-10 21:37 Ακόμη δεν τα έμαθες του Έλληνα τα χούγια, ξεφτίλα, απάτη, λαμογιά, τις γράφει και στην ούγια. Εδώ το κάθε ξέκωλο, κάθε παλιοπετούγια, εκπροσωπείται νομικώς από τον "κύριο" Κούγια. Λουρί, Λυρί, Σπυρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathgirl18 Νεοφερμένο μέλος Η deathgirl18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 13:38 Η deathgirl18: #397 23-04-10 13:38 καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύ την λιμπιζότανε του γείτονα τη χήρα κι έπνιγε τον βαρύ καημό στον καφενέ, με μπύρα. Φίλοι κρατούσαν συντροφιά παίζοντας λίγη λύρα, μα τελικά απέμεινε παρέα με τη ...χείρα. πετούγια ούγια Κούγια (ο γνωστός, ναι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο Great Chaos: #396 22-04-10 21:37 Ακόμη δεν τα έμαθες του Έλληνα τα χούγια, ξεφτίλα, απάτη, λαμογιά, τις γράφει και στην ούγια. Εδώ το κάθε ξέκωλο, κάθε παλιοπετούγια, εκπροσωπείται νομικώς από τον "κύριο" Κούγια. Λουρί, Λυρί, Σπυρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathgirl18 Νεοφερμένο μέλος Η deathgirl18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 13:38 Η deathgirl18: #397 23-04-10 13:38 καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακόμη δεν τα έμαθες του Έλληνα τα χούγια, ξεφτίλα, απάτη, λαμογιά, τις γράφει και στην ούγια. Εδώ το κάθε ξέκωλο, κάθε παλιοπετούγια, εκπροσωπείται νομικώς από τον "κύριο" Κούγια. Λουρί, Λυρί, Σπυρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deathgirl18 Νεοφερμένο μέλος Η deathgirl18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 13:38 Η deathgirl18: #397 23-04-10 13:38 καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καθως εβγαζα το σκυλο μου βολτα με το λουρι συναντησα εναν κοκορα με ενα μεγαλο λυρι με τσιμπησε και εβγαλα ενα σπυρι και για μου φυγει το παραπονο εφαγα λιγο τυρι σκουλικι, περδικι, φυκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Ο Great Chaos: #398 13-10-10 23:48 Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να μη σε βλέπω άλλο πια, σιχαμερό σκουλήκι που η άσχημη η μούρη σου σε όλους φέρνει φρίκη αντί κορδέλας μεταξιάς, θες να πουλήσεις φύκι όλο ασθένεια δήλωνες, μα ήσουνα περδίκι... Καρδιά, φαρδιά, κλαδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 01:54 Η MissKit έγραψε: #399 14-10-10 01:54 Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και η καρδιά την πρόσταξε να ανέβει στα κλαδιά να δει το νέο, τον πιο όμορφο, σ' όλη τη γειτονιά. Μα ήτο χοντρή κι ερράγησε αίφνης η απιδιά κι ευρέθη με μιας η δύσμοιρη στη γη φαρδιά πλατιά. προβατάκι, χαντάκι, παιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2010 στις 17:06 Ο Great Chaos: #400 14-10-10 17:06 Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το καλό μας το παιδάκι έριξε μεσ' στο χαντάκι έν' αφράτο προβατάκι και χορτάσαμε παϊδάκι Έριξε, έληξε, θέρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.