Σε έχω χειρότερο για να πάρεις κουράγιο πήρα χθές τις εξετάσεις και είμαι θετικός στην γρίπη H1N1

Καλό κουράγιο πάντως

Περαστικά σου καρδια μου, όλα θα πάνε καλά θα δείς

σε ευχαριστώ κιόλας ενω επρεπε να με διαολοστήλεις

η υγεία πάνω απο όλα
Μη κολας μανια! Εργασια και χαρα!
Την εργασια την είδα την χαρά ακόμα την ψάχνω
μα καλά είναι δυνατόν ολόκληρη εταιρεία (έστω και γραφείο) να μην κάνει μπακ απ;;;;;

εδώ εγώ κάνω στον υπολογιστή μου κάθε 2μηνο
υπομονή μανια
Ζανίν ένα πράγμα θα σου πώ, ήρθε νέα εταιρεία με συμβόλαιο συντήρισης των μηχανημάτων και δεν μας είπε τίποτα για δέυτερο δίσκο και όταν χάλασε απορούσαν πώς γίνετε΄να έχουμε έναν, άλλοι βλάκες αυτοί, υποτυθετε πώς όταν κάνεις συμβόλαιο ενημερώνεις τα τροτά σημεία και δίνεις λύσεις, δεν πέρνεις πόσα πέρνεις και μετά κατηγορείς τους παλιότερους που τον έβαλα, εσύ τι έκανες όταν μου έκανες συμβόλαιο;
Παιδιά απίστευτο, μαλώνουν οι δύο εταιρείες για το ποιός φταίει, ο νέος που έχουμε εδώ και 3 χρόνια λέει πώς θέλουν 7000 για να πάρει τα δεδομένα, ο παλιός όχι παραπάνω απο 2.000. ο ένας λέει πώς δεν υπάρχει περίπτωση για τόσα και εγώ στην μέση να έχω το μπός να με εκνευρίζει, του ςείχα πεί να βάλει ups νεο καθώς το παλιό ήταν χαλασμένο επι 11 μήνες και με έγραφε, του είπα να μπένει στα πράγματα καθώς δεν έιναι ενημερωμένος με εγραφε, τώρα κατηγορεί εμένα πώς δεν τον άφησα λέει να γνωρίζει τι γίνετε στην εταιρεια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να με βοηθήσει κανείς.
Κάνω όσα πρέπει για να προχωρήσουμε, τα καθημερινά, και κάνω και τα παλιά απο την αρχή

και το σπαστικό είναι ότι τόσο καιρό τα είχα, τώρα που κλείνουμε έτος έτυχε
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.