love_angel
Επιφανές μέλος
δεν εισαι θυμωμενη με το λοβακι εεεεε ???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
αααα για το μπαμπινιωτη??
φυσικα και δε θυμωσα μαζι σου!! Μη το σκεφτεσαι καν!!
Ασε που γενικοτερα για να με θυμωσει καποιος πρεπει πρωτον- ναναι ανθρωπος μου και να χει αδικο,
δευτερον- να ειναι αγνωστος και να χει δικιο(θα θυμωσω μεμενα ουσιαστικα), αλλιως αδιαφορω και σιγα μη σπαταλησω χρονο, για τετοια ειμαστε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
παω για νανακια εγω!! φιλακια πολλα! καληνυχτουδια!
mindcircus
Περιβόητο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Σε έχω χειρότερο για να πάρεις κουράγιο πήρα χθές τις εξετάσεις και είμαι θετικός στην γρίπη H1N1Καλό κουράγιο πάντως
Περαστικά σου καρδια μου, όλα θα πάνε καλά θα δείς σε ευχαριστώ κιόλας ενω επρεπε να με διαολοστήλεις η υγεία πάνω απο όλα
Την εργασια την είδα την χαρά ακόμα την ψάχνωΜη κολας μανια! Εργασια και χαρα!
μα καλά είναι δυνατόν ολόκληρη εταιρεία (έστω και γραφείο) να μην κάνει μπακ απ;;;;;
εδώ εγώ κάνω στον υπολογιστή μου κάθε 2μηνο
υπομονή μανια
Ζανίν ένα πράγμα θα σου πώ, ήρθε νέα εταιρεία με συμβόλαιο συντήρισης των μηχανημάτων και δεν μας είπε τίποτα για δέυτερο δίσκο και όταν χάλασε απορούσαν πώς γίνετε΄να έχουμε έναν, άλλοι βλάκες αυτοί, υποτυθετε πώς όταν κάνεις συμβόλαιο ενημερώνεις τα τροτά σημεία και δίνεις λύσεις, δεν πέρνεις πόσα πέρνεις και μετά κατηγορείς τους παλιότερους που τον έβαλα, εσύ τι έκανες όταν μου έκανες συμβόλαιο;
Παιδιά απίστευτο, μαλώνουν οι δύο εταιρείες για το ποιός φταίει, ο νέος που έχουμε εδώ και 3 χρόνια λέει πώς θέλουν 7000 για να πάρει τα δεδομένα, ο παλιός όχι παραπάνω απο 2.000. ο ένας λέει πώς δεν υπάρχει περίπτωση για τόσα και εγώ στην μέση να έχω το μπός να με εκνευρίζει, του ςείχα πεί να βάλει ups νεο καθώς το παλιό ήταν χαλασμένο επι 11 μήνες και με έγραφε, του είπα να μπένει στα πράγματα καθώς δεν έιναι ενημερωμένος με εγραφε, τώρα κατηγορεί εμένα πώς δεν τον άφησα λέει να γνωρίζει τι γίνετε στην εταιρεια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να με βοηθήσει κανείς.
Κάνω όσα πρέπει για να προχωρήσουμε, τα καθημερινά, και κάνω και τα παλιά απο την αρχή και το σπαστικό είναι ότι τόσο καιρό τα είχα, τώρα που κλείνουμε έτος έτυχε
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Τωρα που το σκευτομαι, αυτο επρεπε να μπει στο σκεψης...
love_angel
Επιφανές μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
εκμεταλευσου την ατονια που νιωθεις γεμιζοντας το χρονο σου με διαβασμα!
ετσι και θα ξεχαστεις και θα κανεις κατι καλο για το μελλον σου!!
και μετα θα νιωθεις καλα με τον ευατο σου ΕΣΥ κυριως!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Πο-ποοο!!!! Αυτο το κοριτσι πρεπει να γινει επειγοντως μανα!! Δεν το γλιτωνουμε αλλιως το κυρηγμα..διαβασε! τριτη λυκειου εισαι τασο! δινεις σε λιγους μηνες!
εκμεταλευσου την ατονια που νιωθεις γεμιζοντας το χρονο σου με διαβασμα!
ετσι και θα ξεχαστεις και θα κανεις κατι καλο για το μελλον σου!!
και μετα θα νιωθεις καλα με τον ευατο σου ΕΣΥ κυριως!
Μονο εγω ειδα και συγκινηθηκα με την ταινια που εδειξε χθες ο ΑΝΤ1, με τον Nicolas Cage??
Αν και αυτες οι ταινιες συνηθως το χανουν και γινονται σαχλορομαντικες αυτη εδειχνε να το σωζει κι ας ειχε τα κλασσικα κλισε που εχουν ολες αυτες οι ταινιες!!
Μ'αρενε..
Noisette
Περιβόητο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
Πο-ποοο!!!! Αυτο το κοριτσι πρεπει να γινει επειγοντως μανα!! Δεν το γλιτωνουμε αλλιως το κυρηγμα..
ποτε θα γινω μανα εγω?!! το καρκινακι μεσα μου το ζηταει!
Μονο εγω ειδα και συγκινηθηκα με την ταινια που εδειξε χθες ο ΑΝΤ1, με τον Nicolas Cage??
Αν και αυτες οι ταινιες συνηθως το χανουν και γινονται σαχλορομαντικες αυτη εδειχνε να το σωζει κι ας ειχε τα κλασσικα κλισε που εχουν ολες αυτες οι ταινιες!!
Μ'αρενε..
τελεια ταινια, τριτη φορα την ειδα χθες!!
Isiliel
Επιφανές μέλος
Γεια σου Ρασκαλάκοοο!!! Καιρό έχω να σε δω!!
love_angel
Επιφανές μέλος
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος
Γιατί έχω την υποψία ότι όλοι όσοι είναι εκεί μέσα έχουν avatars κορμάρες?
(και γιατί ένας γνωστός σου να σε προσκαλέσει και καλά να γίνεις μέλος εκεί? τηλέφωνο, mail, msn, skype, καφές στο costa coffee, χαθήκανε? )
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Εκανα sign up εκει με προτροπη μιας φιλης.
ε, ποσο να κατσα? Μια βδομαδα? Το πολυ σου λεω...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
(και γιατί ένας γνωστός σου να σε προσκαλέσει και καλά να γίνεις μέλος εκεί? τηλέφωνο, mail, msn, skype, καφές στο costa coffee, χαθήκανε? )
Γιατι να σε προσκαλεσουν στο twitter, στο facebook, και δεν ξερω και εγω που αλλου;... Γιατι μολις γνωρισεις καπιων να τον ρωτας το msn του και οχι το τηλεφωνο του;.... Γιατι να μας λεει καθηγητης στο φροντιστιριο "μπητε στο facebook να δειτε της φοτογραφιες" και οταν φυσικοτατα του λεω "δεν εχω facebook" να μου λεει λες και κανω εγκλημα τοσο καιρο "Ε κανε";
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος
Γιατι να σε προσκαλεσουν στο twitter, στο facebook, και δεν ξερω και εγω που αλλου;... Γιατι μολις γνωρισεις καπιων να τον ρωτας το msn του και οχι το τηλεφωνο του;.... Γιατι να μας λεει καθηγητης στο φροντιστιριο "μπητε στο facebook να δειτε της φοτογραφιες" και οταν φυσικοτατα του λεω "δεν εχω facebook" να μου λεει λες και κανω εγκλημα τοσο καιρο "Ε κανε";
Μόδα βλέπεις...
Εγώ τηλέφωνα ζητάω ακόμα αν και το msn το χρησιμοποιώ αρκετά για επικοινωνία και με συγκεκριμένα άτομα για συγκεκριμένους λόγους βολεύει απίστευτα...
Facebook δεν έχω και δεν σκοπεύω να αποκτήσω, αν και να σκεφτείς ότι από κει βρεθήκαμε μετά από χρόόόνια παλιοί συμμαθητές, (εμένα πάντως με βρήκανε με τον πατροπαράδοτο τρόπο, φωνάζανε έξω από το φράχτη, βγήκα και τα είπαμε ε, και ανταλλάξαμε τηλέφωνα μετά)
Άμα ο καθηγητής σου το θέλει έτσι, να ανεβάσει τις φωτογραφίες σε ένα flicr ή παρόμοιο και να στείλει link.
Με πόσα θα τραβιόμαστε πια?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 33 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.