Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.849 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Ο Valder έγραψε: #21.621 29-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Νευράκια έχουμε;;; Click για ανάπτυξη... Άσε, είμαι άυπνος από χτες και το μάθημα δεν παλεύεται για κανένα λόγο. Χίλιες δυο ιστορίες πρέπει να μάθω και νιώθω το κεφάλι μου να αρνείται πεισματικά να δεχτεί νέα γνώση. Κυριολεκτικά όμως το νιώθω. Σα να μου δίνει εντολή "Όχι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Η kalypso έγραψε: #21.622 29-06-09 15:00 Καλησπέρες!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε, είμαι άυπνος από χτες και το μάθημα δεν παλεύεται για κανένα λόγο. Χίλιες δυο ιστορίες πρέπει να μάθω και νιώθω το κεφάλι μου να αρνείται πεισματικά να δεχτεί νέα γνώση. Κυριολεκτικά όμως το νιώθω. Σα να μου δίνει εντολή "Όχι". Click για ανάπτυξη... Αχου, κουράγιο βρε Βαλντεράκι.. Κοντεύεις εσύ μωλε. όλα καλά να πάνε εύχομαι Σε νιώθω πάντως, κι εγώ με δύο ώρες ύπνο είμαι, έδινα το πρωί Οικονομικοάσχετα και τώρα έχω υπερένταση- και μάλλον θα συνεχίσω το διάβασμα με ποτ πουρί από αυτά που δίνω Τετάρτη και Πέμπτη.. Λογικά μετά θα πέσω ξερή λόγω της εξαναγκασμένης συσσώρευσης της (ως επί το πλείστον άχρηστης) γνώσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.849 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:09 Ο Valder έγραψε: #21.623 29-06-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρες!! Αχου, κουράγιο βρε Βαλντεράκι.. Κοντεύεις εσύ μωλε. όλα καλά να πάνε εύχομαι Σε νιώθω πάντως, κι εγώ με δύο ώρες ύπνο είμαι, έδινα το πρωί Οικονομικοάσχετα και τώρα έχω υπερένταση- και μάλλον θα συνεχίσω το διάβασμα με ποτ πουρί από αυτά που δίνω Τετάρτη και Πέμπτη.. Λογικά μετά θα πέσω ξερή λόγω της εξαναγκασμένης συσσώρευσης της (ως επί το πλείστον άχρηστης) γνώσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούλι, αν και σκέφτομαι να πέσω 2 ωρίτσες να ξεκουραστώ λίγο! Κράτα γερά κι εσύ, μη νομίζεις, ούτε εγώ βρίσκω όοοοολα τα οικονομικά εύγευστα και χρήσιμα. Δώστου να πάνε στα κομμάτια τα ρημάδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η cibyllian: #21.624 29-06-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε, είμαι άυπνος από χτες και το μάθημα δεν παλεύεται για κανένα λόγο. Χίλιες δυο ιστορίες πρέπει να μάθω και νιώθω το κεφάλι μου να αρνείται πεισματικά να δεχτεί νέα γνώση. Κυριολεκτικά όμως το νιώθω. Σα να μου δίνει εντολή "Όχι". Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρες!! Αχου, κουράγιο βρε Βαλντεράκι.. Κοντεύεις εσύ μωλε. όλα καλά να πάνε εύχομαι Σε νιώθω πάντως, κι εγώ με δύο ώρες ύπνο είμαι, έδινα το πρωί Οικονομικοάσχετα και τώρα έχω υπερένταση- και μάλλον θα συνεχίσω το διάβασμα με ποτ πουρί από αυτά που δίνω Τετάρτη και Πέμπτη.. Λογικά μετά θα πέσω ξερή λόγω της εξαναγκασμένης συσσώρευσης της (ως επί το πλείστον άχρηστης) γνώσης Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία παιδάκια, ψυχραιμία ... είναι δύσκολες ώρες, αλλά δεν γίνεται αλλιώς! Πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας όσο γίνεται περισσότερο και να διαβάσετε! Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει alternative!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η kalypso έγραψε: #21.625 29-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστώ καλυψούλι, αν και σκέφτομαι να πέσω 2 ωρίτσες να ξεκουραστώ λίγο! Κράτα γερά κι εσύ, μη νομίζεις, ούτε εγώ βρίσκω όοοοολα τα οικονομικά εύγευστα και χρήσιμα. Δώστου να πάνε στα κομμάτια τα ρημάδια! Click για ανάπτυξη... Ναι να πας να κοιμηθείς λιγάκι! Μετά θα έχεις καθαρό μυαλό και θα τα δεις με άλλο μάτι Ένα μάθημα οικονομικό έχω, το έδωσα σήμερα- πρώτο πρώτο.. Και μη σου πω τι μας έβαλε.. άσε :S Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ψυχραιμία παιδάκια, ψυχραιμία ... είναι δύσκολες ώρες, αλλά δεν γίνεται αλλιώς! Πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας όσο γίνεται περισσότερο και να διαβάσετε! Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει alternative!!! Click για ανάπτυξη... Μμμμ.. η πίεση είναι μέχρι να το πάρεις απόφαση μωλε κατα τα άλλα.. ε έχουμε και μια μικρή τάση γκρινιάζουμε για να μας δείχνουνε προσοχή!! :pipila : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Ο Klaus έγραψε: #21.626 29-06-09 15:35 Έτσι πέστα ρε Ντίνα!Θέλουμε και εμείς φροντίδα και προδέρμ!το διάβασμα μας σκίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 17:12 Ο Επιμηθέας: #21.627 29-06-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: καλημερα παιδες λοιπον ποιο καλο παιδακι θα μου πει πως λεμε στα ελληνικα τον σκελετο της γκαρνταροπας , της κουζινας κλπ. βασικα πρεπει να βρω το ειδος του ξυλου που βαζουν απο μεσα. δεν ειναι Mdf παντως... μου το ειπανε ως πλακάς... Click για ανάπτυξη... Μελαμίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η moonlight: #21.628 29-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Μελαμίνη. Click για ανάπτυξη... θενκς μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:24 Η Εδάδ έγραψε: #21.629 29-06-09 18:24 μελανίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:39 Ο self-instructive depressing: #21.630 29-06-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... μελαμίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:44 Ο Επιμηθέας: #21.631 29-06-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:51 Ο self-instructive depressing: #21.632 29-06-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο Επιμηθέας: #21.633 29-06-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Click για ανάπτυξη... No comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:04 Ο self-instructive depressing: #21.634 29-06-09 20:04 ...και λίγα λες φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Η love_angel: #21.635 29-06-09 20:05 μπουυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #21.636 29-06-09 20:10 δεν σου έχω πει να πηγαίνεις πρώτα στο σκέψεις , να γράφεις : μου έρχεται να τρομάξω τον σιντ και μετά να πηγαίνεις στην κουβεντούλα να το κάνεις ; θες να πάω από καρδιακή προσβολή ; ήλπιζα να πάω από υπερκόπωση λόγω σεξμαραθώνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Guest 990498: #21.637 29-06-09 20:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Νευράκια έχουμε;;; Click για ανάπτυξη... Άσε, είμαι άυπνος από χτες και το μάθημα δεν παλεύεται για κανένα λόγο. Χίλιες δυο ιστορίες πρέπει να μάθω και νιώθω το κεφάλι μου να αρνείται πεισματικά να δεχτεί νέα γνώση. Κυριολεκτικά όμως το νιώθω. Σα να μου δίνει εντολή "Όχι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Η kalypso έγραψε: #21.622 29-06-09 15:00 Καλησπέρες!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε, είμαι άυπνος από χτες και το μάθημα δεν παλεύεται για κανένα λόγο. Χίλιες δυο ιστορίες πρέπει να μάθω και νιώθω το κεφάλι μου να αρνείται πεισματικά να δεχτεί νέα γνώση. Κυριολεκτικά όμως το νιώθω. Σα να μου δίνει εντολή "Όχι". Click για ανάπτυξη... Αχου, κουράγιο βρε Βαλντεράκι.. Κοντεύεις εσύ μωλε. όλα καλά να πάνε εύχομαι Σε νιώθω πάντως, κι εγώ με δύο ώρες ύπνο είμαι, έδινα το πρωί Οικονομικοάσχετα και τώρα έχω υπερένταση- και μάλλον θα συνεχίσω το διάβασμα με ποτ πουρί από αυτά που δίνω Τετάρτη και Πέμπτη.. Λογικά μετά θα πέσω ξερή λόγω της εξαναγκασμένης συσσώρευσης της (ως επί το πλείστον άχρηστης) γνώσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.849 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:09 Ο Valder έγραψε: #21.623 29-06-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρες!! Αχου, κουράγιο βρε Βαλντεράκι.. Κοντεύεις εσύ μωλε. όλα καλά να πάνε εύχομαι Σε νιώθω πάντως, κι εγώ με δύο ώρες ύπνο είμαι, έδινα το πρωί Οικονομικοάσχετα και τώρα έχω υπερένταση- και μάλλον θα συνεχίσω το διάβασμα με ποτ πουρί από αυτά που δίνω Τετάρτη και Πέμπτη.. Λογικά μετά θα πέσω ξερή λόγω της εξαναγκασμένης συσσώρευσης της (ως επί το πλείστον άχρηστης) γνώσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούλι, αν και σκέφτομαι να πέσω 2 ωρίτσες να ξεκουραστώ λίγο! Κράτα γερά κι εσύ, μη νομίζεις, ούτε εγώ βρίσκω όοοοολα τα οικονομικά εύγευστα και χρήσιμα. Δώστου να πάνε στα κομμάτια τα ρημάδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η cibyllian: #21.624 29-06-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε, είμαι άυπνος από χτες και το μάθημα δεν παλεύεται για κανένα λόγο. Χίλιες δυο ιστορίες πρέπει να μάθω και νιώθω το κεφάλι μου να αρνείται πεισματικά να δεχτεί νέα γνώση. Κυριολεκτικά όμως το νιώθω. Σα να μου δίνει εντολή "Όχι". Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρες!! Αχου, κουράγιο βρε Βαλντεράκι.. Κοντεύεις εσύ μωλε. όλα καλά να πάνε εύχομαι Σε νιώθω πάντως, κι εγώ με δύο ώρες ύπνο είμαι, έδινα το πρωί Οικονομικοάσχετα και τώρα έχω υπερένταση- και μάλλον θα συνεχίσω το διάβασμα με ποτ πουρί από αυτά που δίνω Τετάρτη και Πέμπτη.. Λογικά μετά θα πέσω ξερή λόγω της εξαναγκασμένης συσσώρευσης της (ως επί το πλείστον άχρηστης) γνώσης Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία παιδάκια, ψυχραιμία ... είναι δύσκολες ώρες, αλλά δεν γίνεται αλλιώς! Πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας όσο γίνεται περισσότερο και να διαβάσετε! Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει alternative!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η kalypso έγραψε: #21.625 29-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστώ καλυψούλι, αν και σκέφτομαι να πέσω 2 ωρίτσες να ξεκουραστώ λίγο! Κράτα γερά κι εσύ, μη νομίζεις, ούτε εγώ βρίσκω όοοοολα τα οικονομικά εύγευστα και χρήσιμα. Δώστου να πάνε στα κομμάτια τα ρημάδια! Click για ανάπτυξη... Ναι να πας να κοιμηθείς λιγάκι! Μετά θα έχεις καθαρό μυαλό και θα τα δεις με άλλο μάτι Ένα μάθημα οικονομικό έχω, το έδωσα σήμερα- πρώτο πρώτο.. Και μη σου πω τι μας έβαλε.. άσε :S Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ψυχραιμία παιδάκια, ψυχραιμία ... είναι δύσκολες ώρες, αλλά δεν γίνεται αλλιώς! Πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας όσο γίνεται περισσότερο και να διαβάσετε! Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει alternative!!! Click για ανάπτυξη... Μμμμ.. η πίεση είναι μέχρι να το πάρεις απόφαση μωλε κατα τα άλλα.. ε έχουμε και μια μικρή τάση γκρινιάζουμε για να μας δείχνουνε προσοχή!! :pipila : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Ο Klaus έγραψε: #21.626 29-06-09 15:35 Έτσι πέστα ρε Ντίνα!Θέλουμε και εμείς φροντίδα και προδέρμ!το διάβασμα μας σκίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 17:12 Ο Επιμηθέας: #21.627 29-06-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: καλημερα παιδες λοιπον ποιο καλο παιδακι θα μου πει πως λεμε στα ελληνικα τον σκελετο της γκαρνταροπας , της κουζινας κλπ. βασικα πρεπει να βρω το ειδος του ξυλου που βαζουν απο μεσα. δεν ειναι Mdf παντως... μου το ειπανε ως πλακάς... Click για ανάπτυξη... Μελαμίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η moonlight: #21.628 29-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Μελαμίνη. Click για ανάπτυξη... θενκς μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:24 Η Εδάδ έγραψε: #21.629 29-06-09 18:24 μελανίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:39 Ο self-instructive depressing: #21.630 29-06-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... μελαμίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:44 Ο Επιμηθέας: #21.631 29-06-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:51 Ο self-instructive depressing: #21.632 29-06-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο Επιμηθέας: #21.633 29-06-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Click για ανάπτυξη... No comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:04 Ο self-instructive depressing: #21.634 29-06-09 20:04 ...και λίγα λες φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Η love_angel: #21.635 29-06-09 20:05 μπουυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #21.636 29-06-09 20:10 δεν σου έχω πει να πηγαίνεις πρώτα στο σκέψεις , να γράφεις : μου έρχεται να τρομάξω τον σιντ και μετά να πηγαίνεις στην κουβεντούλα να το κάνεις ; θες να πάω από καρδιακή προσβολή ; ήλπιζα να πάω από υπερκόπωση λόγω σεξμαραθώνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Guest 990498: #21.637 29-06-09 20:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρες!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε, είμαι άυπνος από χτες και το μάθημα δεν παλεύεται για κανένα λόγο. Χίλιες δυο ιστορίες πρέπει να μάθω και νιώθω το κεφάλι μου να αρνείται πεισματικά να δεχτεί νέα γνώση. Κυριολεκτικά όμως το νιώθω. Σα να μου δίνει εντολή "Όχι". Click για ανάπτυξη... Αχου, κουράγιο βρε Βαλντεράκι.. Κοντεύεις εσύ μωλε. όλα καλά να πάνε εύχομαι Σε νιώθω πάντως, κι εγώ με δύο ώρες ύπνο είμαι, έδινα το πρωί Οικονομικοάσχετα και τώρα έχω υπερένταση- και μάλλον θα συνεχίσω το διάβασμα με ποτ πουρί από αυτά που δίνω Τετάρτη και Πέμπτη.. Λογικά μετά θα πέσω ξερή λόγω της εξαναγκασμένης συσσώρευσης της (ως επί το πλείστον άχρηστης) γνώσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.849 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:09 Ο Valder έγραψε: #21.623 29-06-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρες!! Αχου, κουράγιο βρε Βαλντεράκι.. Κοντεύεις εσύ μωλε. όλα καλά να πάνε εύχομαι Σε νιώθω πάντως, κι εγώ με δύο ώρες ύπνο είμαι, έδινα το πρωί Οικονομικοάσχετα και τώρα έχω υπερένταση- και μάλλον θα συνεχίσω το διάβασμα με ποτ πουρί από αυτά που δίνω Τετάρτη και Πέμπτη.. Λογικά μετά θα πέσω ξερή λόγω της εξαναγκασμένης συσσώρευσης της (ως επί το πλείστον άχρηστης) γνώσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούλι, αν και σκέφτομαι να πέσω 2 ωρίτσες να ξεκουραστώ λίγο! Κράτα γερά κι εσύ, μη νομίζεις, ούτε εγώ βρίσκω όοοοολα τα οικονομικά εύγευστα και χρήσιμα. Δώστου να πάνε στα κομμάτια τα ρημάδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η cibyllian: #21.624 29-06-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε, είμαι άυπνος από χτες και το μάθημα δεν παλεύεται για κανένα λόγο. Χίλιες δυο ιστορίες πρέπει να μάθω και νιώθω το κεφάλι μου να αρνείται πεισματικά να δεχτεί νέα γνώση. Κυριολεκτικά όμως το νιώθω. Σα να μου δίνει εντολή "Όχι". Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρες!! Αχου, κουράγιο βρε Βαλντεράκι.. Κοντεύεις εσύ μωλε. όλα καλά να πάνε εύχομαι Σε νιώθω πάντως, κι εγώ με δύο ώρες ύπνο είμαι, έδινα το πρωί Οικονομικοάσχετα και τώρα έχω υπερένταση- και μάλλον θα συνεχίσω το διάβασμα με ποτ πουρί από αυτά που δίνω Τετάρτη και Πέμπτη.. Λογικά μετά θα πέσω ξερή λόγω της εξαναγκασμένης συσσώρευσης της (ως επί το πλείστον άχρηστης) γνώσης Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία παιδάκια, ψυχραιμία ... είναι δύσκολες ώρες, αλλά δεν γίνεται αλλιώς! Πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας όσο γίνεται περισσότερο και να διαβάσετε! Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει alternative!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η kalypso έγραψε: #21.625 29-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστώ καλυψούλι, αν και σκέφτομαι να πέσω 2 ωρίτσες να ξεκουραστώ λίγο! Κράτα γερά κι εσύ, μη νομίζεις, ούτε εγώ βρίσκω όοοοολα τα οικονομικά εύγευστα και χρήσιμα. Δώστου να πάνε στα κομμάτια τα ρημάδια! Click για ανάπτυξη... Ναι να πας να κοιμηθείς λιγάκι! Μετά θα έχεις καθαρό μυαλό και θα τα δεις με άλλο μάτι Ένα μάθημα οικονομικό έχω, το έδωσα σήμερα- πρώτο πρώτο.. Και μη σου πω τι μας έβαλε.. άσε :S Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ψυχραιμία παιδάκια, ψυχραιμία ... είναι δύσκολες ώρες, αλλά δεν γίνεται αλλιώς! Πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας όσο γίνεται περισσότερο και να διαβάσετε! Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει alternative!!! Click για ανάπτυξη... Μμμμ.. η πίεση είναι μέχρι να το πάρεις απόφαση μωλε κατα τα άλλα.. ε έχουμε και μια μικρή τάση γκρινιάζουμε για να μας δείχνουνε προσοχή!! :pipila : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Ο Klaus έγραψε: #21.626 29-06-09 15:35 Έτσι πέστα ρε Ντίνα!Θέλουμε και εμείς φροντίδα και προδέρμ!το διάβασμα μας σκίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 17:12 Ο Επιμηθέας: #21.627 29-06-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: καλημερα παιδες λοιπον ποιο καλο παιδακι θα μου πει πως λεμε στα ελληνικα τον σκελετο της γκαρνταροπας , της κουζινας κλπ. βασικα πρεπει να βρω το ειδος του ξυλου που βαζουν απο μεσα. δεν ειναι Mdf παντως... μου το ειπανε ως πλακάς... Click για ανάπτυξη... Μελαμίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η moonlight: #21.628 29-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Μελαμίνη. Click για ανάπτυξη... θενκς μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:24 Η Εδάδ έγραψε: #21.629 29-06-09 18:24 μελανίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:39 Ο self-instructive depressing: #21.630 29-06-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... μελαμίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:44 Ο Επιμηθέας: #21.631 29-06-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:51 Ο self-instructive depressing: #21.632 29-06-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο Επιμηθέας: #21.633 29-06-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Click για ανάπτυξη... No comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:04 Ο self-instructive depressing: #21.634 29-06-09 20:04 ...και λίγα λες φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Η love_angel: #21.635 29-06-09 20:05 μπουυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #21.636 29-06-09 20:10 δεν σου έχω πει να πηγαίνεις πρώτα στο σκέψεις , να γράφεις : μου έρχεται να τρομάξω τον σιντ και μετά να πηγαίνεις στην κουβεντούλα να το κάνεις ; θες να πάω από καρδιακή προσβολή ; ήλπιζα να πάω από υπερκόπωση λόγω σεξμαραθώνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Guest 990498: #21.637 29-06-09 20:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρες!! Αχου, κουράγιο βρε Βαλντεράκι.. Κοντεύεις εσύ μωλε. όλα καλά να πάνε εύχομαι Σε νιώθω πάντως, κι εγώ με δύο ώρες ύπνο είμαι, έδινα το πρωί Οικονομικοάσχετα και τώρα έχω υπερένταση- και μάλλον θα συνεχίσω το διάβασμα με ποτ πουρί από αυτά που δίνω Τετάρτη και Πέμπτη.. Λογικά μετά θα πέσω ξερή λόγω της εξαναγκασμένης συσσώρευσης της (ως επί το πλείστον άχρηστης) γνώσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλυψούλι, αν και σκέφτομαι να πέσω 2 ωρίτσες να ξεκουραστώ λίγο! Κράτα γερά κι εσύ, μη νομίζεις, ούτε εγώ βρίσκω όοοοολα τα οικονομικά εύγευστα και χρήσιμα. Δώστου να πάνε στα κομμάτια τα ρημάδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η cibyllian: #21.624 29-06-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε, είμαι άυπνος από χτες και το μάθημα δεν παλεύεται για κανένα λόγο. Χίλιες δυο ιστορίες πρέπει να μάθω και νιώθω το κεφάλι μου να αρνείται πεισματικά να δεχτεί νέα γνώση. Κυριολεκτικά όμως το νιώθω. Σα να μου δίνει εντολή "Όχι". Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρες!! Αχου, κουράγιο βρε Βαλντεράκι.. Κοντεύεις εσύ μωλε. όλα καλά να πάνε εύχομαι Σε νιώθω πάντως, κι εγώ με δύο ώρες ύπνο είμαι, έδινα το πρωί Οικονομικοάσχετα και τώρα έχω υπερένταση- και μάλλον θα συνεχίσω το διάβασμα με ποτ πουρί από αυτά που δίνω Τετάρτη και Πέμπτη.. Λογικά μετά θα πέσω ξερή λόγω της εξαναγκασμένης συσσώρευσης της (ως επί το πλείστον άχρηστης) γνώσης Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία παιδάκια, ψυχραιμία ... είναι δύσκολες ώρες, αλλά δεν γίνεται αλλιώς! Πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας όσο γίνεται περισσότερο και να διαβάσετε! Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει alternative!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η kalypso έγραψε: #21.625 29-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστώ καλυψούλι, αν και σκέφτομαι να πέσω 2 ωρίτσες να ξεκουραστώ λίγο! Κράτα γερά κι εσύ, μη νομίζεις, ούτε εγώ βρίσκω όοοοολα τα οικονομικά εύγευστα και χρήσιμα. Δώστου να πάνε στα κομμάτια τα ρημάδια! Click για ανάπτυξη... Ναι να πας να κοιμηθείς λιγάκι! Μετά θα έχεις καθαρό μυαλό και θα τα δεις με άλλο μάτι Ένα μάθημα οικονομικό έχω, το έδωσα σήμερα- πρώτο πρώτο.. Και μη σου πω τι μας έβαλε.. άσε :S Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ψυχραιμία παιδάκια, ψυχραιμία ... είναι δύσκολες ώρες, αλλά δεν γίνεται αλλιώς! Πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας όσο γίνεται περισσότερο και να διαβάσετε! Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει alternative!!! Click για ανάπτυξη... Μμμμ.. η πίεση είναι μέχρι να το πάρεις απόφαση μωλε κατα τα άλλα.. ε έχουμε και μια μικρή τάση γκρινιάζουμε για να μας δείχνουνε προσοχή!! :pipila : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Ο Klaus έγραψε: #21.626 29-06-09 15:35 Έτσι πέστα ρε Ντίνα!Θέλουμε και εμείς φροντίδα και προδέρμ!το διάβασμα μας σκίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 17:12 Ο Επιμηθέας: #21.627 29-06-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: καλημερα παιδες λοιπον ποιο καλο παιδακι θα μου πει πως λεμε στα ελληνικα τον σκελετο της γκαρνταροπας , της κουζινας κλπ. βασικα πρεπει να βρω το ειδος του ξυλου που βαζουν απο μεσα. δεν ειναι Mdf παντως... μου το ειπανε ως πλακάς... Click για ανάπτυξη... Μελαμίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η moonlight: #21.628 29-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Μελαμίνη. Click για ανάπτυξη... θενκς μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:24 Η Εδάδ έγραψε: #21.629 29-06-09 18:24 μελανίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:39 Ο self-instructive depressing: #21.630 29-06-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... μελαμίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:44 Ο Επιμηθέας: #21.631 29-06-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:51 Ο self-instructive depressing: #21.632 29-06-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο Επιμηθέας: #21.633 29-06-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Click για ανάπτυξη... No comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:04 Ο self-instructive depressing: #21.634 29-06-09 20:04 ...και λίγα λες φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Η love_angel: #21.635 29-06-09 20:05 μπουυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #21.636 29-06-09 20:10 δεν σου έχω πει να πηγαίνεις πρώτα στο σκέψεις , να γράφεις : μου έρχεται να τρομάξω τον σιντ και μετά να πηγαίνεις στην κουβεντούλα να το κάνεις ; θες να πάω από καρδιακή προσβολή ; ήλπιζα να πάω από υπερκόπωση λόγω σεξμαραθώνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Guest 990498: #21.637 29-06-09 20:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε, είμαι άυπνος από χτες και το μάθημα δεν παλεύεται για κανένα λόγο. Χίλιες δυο ιστορίες πρέπει να μάθω και νιώθω το κεφάλι μου να αρνείται πεισματικά να δεχτεί νέα γνώση. Κυριολεκτικά όμως το νιώθω. Σα να μου δίνει εντολή "Όχι". Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρες!! Αχου, κουράγιο βρε Βαλντεράκι.. Κοντεύεις εσύ μωλε. όλα καλά να πάνε εύχομαι Σε νιώθω πάντως, κι εγώ με δύο ώρες ύπνο είμαι, έδινα το πρωί Οικονομικοάσχετα και τώρα έχω υπερένταση- και μάλλον θα συνεχίσω το διάβασμα με ποτ πουρί από αυτά που δίνω Τετάρτη και Πέμπτη.. Λογικά μετά θα πέσω ξερή λόγω της εξαναγκασμένης συσσώρευσης της (ως επί το πλείστον άχρηστης) γνώσης Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία παιδάκια, ψυχραιμία ... είναι δύσκολες ώρες, αλλά δεν γίνεται αλλιώς! Πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας όσο γίνεται περισσότερο και να διαβάσετε! Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει alternative!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η kalypso έγραψε: #21.625 29-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστώ καλυψούλι, αν και σκέφτομαι να πέσω 2 ωρίτσες να ξεκουραστώ λίγο! Κράτα γερά κι εσύ, μη νομίζεις, ούτε εγώ βρίσκω όοοοολα τα οικονομικά εύγευστα και χρήσιμα. Δώστου να πάνε στα κομμάτια τα ρημάδια! Click για ανάπτυξη... Ναι να πας να κοιμηθείς λιγάκι! Μετά θα έχεις καθαρό μυαλό και θα τα δεις με άλλο μάτι Ένα μάθημα οικονομικό έχω, το έδωσα σήμερα- πρώτο πρώτο.. Και μη σου πω τι μας έβαλε.. άσε :S Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ψυχραιμία παιδάκια, ψυχραιμία ... είναι δύσκολες ώρες, αλλά δεν γίνεται αλλιώς! Πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας όσο γίνεται περισσότερο και να διαβάσετε! Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει alternative!!! Click για ανάπτυξη... Μμμμ.. η πίεση είναι μέχρι να το πάρεις απόφαση μωλε κατα τα άλλα.. ε έχουμε και μια μικρή τάση γκρινιάζουμε για να μας δείχνουνε προσοχή!! :pipila : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Ο Klaus έγραψε: #21.626 29-06-09 15:35 Έτσι πέστα ρε Ντίνα!Θέλουμε και εμείς φροντίδα και προδέρμ!το διάβασμα μας σκίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 17:12 Ο Επιμηθέας: #21.627 29-06-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: καλημερα παιδες λοιπον ποιο καλο παιδακι θα μου πει πως λεμε στα ελληνικα τον σκελετο της γκαρνταροπας , της κουζινας κλπ. βασικα πρεπει να βρω το ειδος του ξυλου που βαζουν απο μεσα. δεν ειναι Mdf παντως... μου το ειπανε ως πλακάς... Click για ανάπτυξη... Μελαμίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η moonlight: #21.628 29-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Μελαμίνη. Click για ανάπτυξη... θενκς μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:24 Η Εδάδ έγραψε: #21.629 29-06-09 18:24 μελανίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:39 Ο self-instructive depressing: #21.630 29-06-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... μελαμίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:44 Ο Επιμηθέας: #21.631 29-06-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:51 Ο self-instructive depressing: #21.632 29-06-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο Επιμηθέας: #21.633 29-06-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Click για ανάπτυξη... No comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:04 Ο self-instructive depressing: #21.634 29-06-09 20:04 ...και λίγα λες φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Η love_angel: #21.635 29-06-09 20:05 μπουυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #21.636 29-06-09 20:10 δεν σου έχω πει να πηγαίνεις πρώτα στο σκέψεις , να γράφεις : μου έρχεται να τρομάξω τον σιντ και μετά να πηγαίνεις στην κουβεντούλα να το κάνεις ; θες να πάω από καρδιακή προσβολή ; ήλπιζα να πάω από υπερκόπωση λόγω σεξμαραθώνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Guest 990498: #21.637 29-06-09 20:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευχαριστώ καλυψούλι, αν και σκέφτομαι να πέσω 2 ωρίτσες να ξεκουραστώ λίγο! Κράτα γερά κι εσύ, μη νομίζεις, ούτε εγώ βρίσκω όοοοολα τα οικονομικά εύγευστα και χρήσιμα. Δώστου να πάνε στα κομμάτια τα ρημάδια! Click για ανάπτυξη... Ναι να πας να κοιμηθείς λιγάκι! Μετά θα έχεις καθαρό μυαλό και θα τα δεις με άλλο μάτι Ένα μάθημα οικονομικό έχω, το έδωσα σήμερα- πρώτο πρώτο.. Και μη σου πω τι μας έβαλε.. άσε :S Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ψυχραιμία παιδάκια, ψυχραιμία ... είναι δύσκολες ώρες, αλλά δεν γίνεται αλλιώς! Πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας όσο γίνεται περισσότερο και να διαβάσετε! Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει alternative!!! Click για ανάπτυξη... Μμμμ.. η πίεση είναι μέχρι να το πάρεις απόφαση μωλε κατα τα άλλα.. ε έχουμε και μια μικρή τάση γκρινιάζουμε για να μας δείχνουνε προσοχή!! :pipila : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Ο Klaus έγραψε: #21.626 29-06-09 15:35 Έτσι πέστα ρε Ντίνα!Θέλουμε και εμείς φροντίδα και προδέρμ!το διάβασμα μας σκίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 17:12 Ο Επιμηθέας: #21.627 29-06-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: καλημερα παιδες λοιπον ποιο καλο παιδακι θα μου πει πως λεμε στα ελληνικα τον σκελετο της γκαρνταροπας , της κουζινας κλπ. βασικα πρεπει να βρω το ειδος του ξυλου που βαζουν απο μεσα. δεν ειναι Mdf παντως... μου το ειπανε ως πλακάς... Click για ανάπτυξη... Μελαμίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η moonlight: #21.628 29-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Μελαμίνη. Click για ανάπτυξη... θενκς μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:24 Η Εδάδ έγραψε: #21.629 29-06-09 18:24 μελανίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:39 Ο self-instructive depressing: #21.630 29-06-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... μελαμίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:44 Ο Επιμηθέας: #21.631 29-06-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:51 Ο self-instructive depressing: #21.632 29-06-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο Επιμηθέας: #21.633 29-06-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Click για ανάπτυξη... No comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:04 Ο self-instructive depressing: #21.634 29-06-09 20:04 ...και λίγα λες φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Η love_angel: #21.635 29-06-09 20:05 μπουυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #21.636 29-06-09 20:10 δεν σου έχω πει να πηγαίνεις πρώτα στο σκέψεις , να γράφεις : μου έρχεται να τρομάξω τον σιντ και μετά να πηγαίνεις στην κουβεντούλα να το κάνεις ; θες να πάω από καρδιακή προσβολή ; ήλπιζα να πάω από υπερκόπωση λόγω σεξμαραθώνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Guest 990498: #21.637 29-06-09 20:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έτσι πέστα ρε Ντίνα!Θέλουμε και εμείς φροντίδα και προδέρμ!το διάβασμα μας σκίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 17:12 Ο Επιμηθέας: #21.627 29-06-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: καλημερα παιδες λοιπον ποιο καλο παιδακι θα μου πει πως λεμε στα ελληνικα τον σκελετο της γκαρνταροπας , της κουζινας κλπ. βασικα πρεπει να βρω το ειδος του ξυλου που βαζουν απο μεσα. δεν ειναι Mdf παντως... μου το ειπανε ως πλακάς... Click για ανάπτυξη... Μελαμίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η moonlight: #21.628 29-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Μελαμίνη. Click για ανάπτυξη... θενκς μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:24 Η Εδάδ έγραψε: #21.629 29-06-09 18:24 μελανίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:39 Ο self-instructive depressing: #21.630 29-06-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... μελαμίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:44 Ο Επιμηθέας: #21.631 29-06-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:51 Ο self-instructive depressing: #21.632 29-06-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο Επιμηθέας: #21.633 29-06-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Click για ανάπτυξη... No comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:04 Ο self-instructive depressing: #21.634 29-06-09 20:04 ...και λίγα λες φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Η love_angel: #21.635 29-06-09 20:05 μπουυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #21.636 29-06-09 20:10 δεν σου έχω πει να πηγαίνεις πρώτα στο σκέψεις , να γράφεις : μου έρχεται να τρομάξω τον σιντ και μετά να πηγαίνεις στην κουβεντούλα να το κάνεις ; θες να πάω από καρδιακή προσβολή ; ήλπιζα να πάω από υπερκόπωση λόγω σεξμαραθώνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Guest 990498: #21.637 29-06-09 20:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moonlight: καλημερα παιδες λοιπον ποιο καλο παιδακι θα μου πει πως λεμε στα ελληνικα τον σκελετο της γκαρνταροπας , της κουζινας κλπ. βασικα πρεπει να βρω το ειδος του ξυλου που βαζουν απο μεσα. δεν ειναι Mdf παντως... μου το ειπανε ως πλακάς... Click για ανάπτυξη... Μελαμίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η moonlight: #21.628 29-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Μελαμίνη. Click για ανάπτυξη... θενκς μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:24 Η Εδάδ έγραψε: #21.629 29-06-09 18:24 μελανίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:39 Ο self-instructive depressing: #21.630 29-06-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... μελαμίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:44 Ο Επιμηθέας: #21.631 29-06-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:51 Ο self-instructive depressing: #21.632 29-06-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο Επιμηθέας: #21.633 29-06-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Click για ανάπτυξη... No comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:04 Ο self-instructive depressing: #21.634 29-06-09 20:04 ...και λίγα λες φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Η love_angel: #21.635 29-06-09 20:05 μπουυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #21.636 29-06-09 20:10 δεν σου έχω πει να πηγαίνεις πρώτα στο σκέψεις , να γράφεις : μου έρχεται να τρομάξω τον σιντ και μετά να πηγαίνεις στην κουβεντούλα να το κάνεις ; θες να πάω από καρδιακή προσβολή ; ήλπιζα να πάω από υπερκόπωση λόγω σεξμαραθώνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Guest 990498: #21.637 29-06-09 20:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Μελαμίνη. Click για ανάπτυξη... θενκς μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:24 Η Εδάδ έγραψε: #21.629 29-06-09 18:24 μελανίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:39 Ο self-instructive depressing: #21.630 29-06-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... μελαμίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:44 Ο Επιμηθέας: #21.631 29-06-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:51 Ο self-instructive depressing: #21.632 29-06-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο Επιμηθέας: #21.633 29-06-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Click για ανάπτυξη... No comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:04 Ο self-instructive depressing: #21.634 29-06-09 20:04 ...και λίγα λες φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Η love_angel: #21.635 29-06-09 20:05 μπουυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #21.636 29-06-09 20:10 δεν σου έχω πει να πηγαίνεις πρώτα στο σκέψεις , να γράφεις : μου έρχεται να τρομάξω τον σιντ και μετά να πηγαίνεις στην κουβεντούλα να το κάνεις ; θες να πάω από καρδιακή προσβολή ; ήλπιζα να πάω από υπερκόπωση λόγω σεξμαραθώνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Guest 990498: #21.637 29-06-09 20:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μελανίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:39 Ο self-instructive depressing: #21.630 29-06-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... μελαμίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:44 Ο Επιμηθέας: #21.631 29-06-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:51 Ο self-instructive depressing: #21.632 29-06-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο Επιμηθέας: #21.633 29-06-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Click για ανάπτυξη... No comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:04 Ο self-instructive depressing: #21.634 29-06-09 20:04 ...και λίγα λες φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Η love_angel: #21.635 29-06-09 20:05 μπουυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #21.636 29-06-09 20:10 δεν σου έχω πει να πηγαίνεις πρώτα στο σκέψεις , να γράφεις : μου έρχεται να τρομάξω τον σιντ και μετά να πηγαίνεις στην κουβεντούλα να το κάνεις ; θες να πάω από καρδιακή προσβολή ; ήλπιζα να πάω από υπερκόπωση λόγω σεξμαραθώνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Guest 990498: #21.637 29-06-09 20:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... μελαμίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:44 Ο Επιμηθέας: #21.631 29-06-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:51 Ο self-instructive depressing: #21.632 29-06-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο Επιμηθέας: #21.633 29-06-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Click για ανάπτυξη... No comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:04 Ο self-instructive depressing: #21.634 29-06-09 20:04 ...και λίγα λες φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Η love_angel: #21.635 29-06-09 20:05 μπουυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #21.636 29-06-09 20:10 δεν σου έχω πει να πηγαίνεις πρώτα στο σκέψεις , να γράφεις : μου έρχεται να τρομάξω τον σιντ και μετά να πηγαίνεις στην κουβεντούλα να το κάνεις ; θες να πάω από καρδιακή προσβολή ; ήλπιζα να πάω από υπερκόπωση λόγω σεξμαραθώνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Guest 990498: #21.637 29-06-09 20:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: μελανίνη Click για ανάπτυξη... Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:51 Ο self-instructive depressing: #21.632 29-06-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο Επιμηθέας: #21.633 29-06-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Click για ανάπτυξη... No comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:04 Ο self-instructive depressing: #21.634 29-06-09 20:04 ...και λίγα λες φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Η love_angel: #21.635 29-06-09 20:05 μπουυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #21.636 29-06-09 20:10 δεν σου έχω πει να πηγαίνεις πρώτα στο σκέψεις , να γράφεις : μου έρχεται να τρομάξω τον σιντ και μετά να πηγαίνεις στην κουβεντούλα να το κάνεις ; θες να πάω από καρδιακή προσβολή ; ήλπιζα να πάω από υπερκόπωση λόγω σεξμαραθώνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Guest 990498: #21.637 29-06-09 20:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΜονοΣ: Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μαυρίζουν στη δουλειά αλλά στη Δονούσα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 19:59 Ο Επιμηθέας: #21.633 29-06-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Click για ανάπτυξη... No comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:04 Ο self-instructive depressing: #21.634 29-06-09 20:04 ...και λίγα λες φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Η love_angel: #21.635 29-06-09 20:05 μπουυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #21.636 29-06-09 20:10 δεν σου έχω πει να πηγαίνεις πρώτα στο σκέψεις , να γράφεις : μου έρχεται να τρομάξω τον σιντ και μετά να πηγαίνεις στην κουβεντούλα να το κάνεις ; θες να πάω από καρδιακή προσβολή ; ήλπιζα να πάω από υπερκόπωση λόγω σεξμαραθώνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Guest 990498: #21.637 29-06-09 20:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Click για ανάπτυξη... No comment! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:04 Ο self-instructive depressing: #21.634 29-06-09 20:04 ...και λίγα λες φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Η love_angel: #21.635 29-06-09 20:05 μπουυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #21.636 29-06-09 20:10 δεν σου έχω πει να πηγαίνεις πρώτα στο σκέψεις , να γράφεις : μου έρχεται να τρομάξω τον σιντ και μετά να πηγαίνεις στην κουβεντούλα να το κάνεις ; θες να πάω από καρδιακή προσβολή ; ήλπιζα να πάω από υπερκόπωση λόγω σεξμαραθώνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Guest 990498: #21.637 29-06-09 20:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
...και λίγα λες φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Η love_angel: #21.635 29-06-09 20:05 μπουυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #21.636 29-06-09 20:10 δεν σου έχω πει να πηγαίνεις πρώτα στο σκέψεις , να γράφεις : μου έρχεται να τρομάξω τον σιντ και μετά να πηγαίνεις στην κουβεντούλα να το κάνεις ; θες να πάω από καρδιακή προσβολή ; ήλπιζα να πάω από υπερκόπωση λόγω σεξμαραθώνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Guest 990498: #21.637 29-06-09 20:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπουυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #21.636 29-06-09 20:10 δεν σου έχω πει να πηγαίνεις πρώτα στο σκέψεις , να γράφεις : μου έρχεται να τρομάξω τον σιντ και μετά να πηγαίνεις στην κουβεντούλα να το κάνεις ; θες να πάω από καρδιακή προσβολή ; ήλπιζα να πάω από υπερκόπωση λόγω σεξμαραθώνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Guest 990498: #21.637 29-06-09 20:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν σου έχω πει να πηγαίνεις πρώτα στο σκέψεις , να γράφεις : μου έρχεται να τρομάξω τον σιντ και μετά να πηγαίνεις στην κουβεντούλα να το κάνεις ; θες να πάω από καρδιακή προσβολή ; ήλπιζα να πάω από υπερκόπωση λόγω σεξμαραθώνιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Guest 990498: #21.637 29-06-09 20:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:21 Η gatouni8400: #21.638 29-06-09 20:21 Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καινούργια αρχή............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο self-instructive depressing: #21.639 29-06-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1080 1081 1082 1083 1084 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1082 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:26 Ο Guest 990498: #21.640 29-06-09 20:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.