Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
από την υπερβολικά αστεία υπογραφή σου , ήλπιζα ότι δεν θα διαιωνίσουμε την σιωπή και θα σπάσεις τον πάγο - κρίμα

:cry_x:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραιος διαλογος..Συγνωμη για την παρεμβολη..Μπορειται να συνεχισετε..

Oι πιό ωραίες κλανιές είναι στο κινητό σου;:confused:

:crazy:

Σκέφτομαι να το βάλω για υπογραφή
δε κακό :hmm:

Ή να βάλω αυτό; :hmm:

ρε αντωνάκη , γιατί κάθε μήνυμα σου μου θυμίζει τον κωνσταντίνου-αντωνάκη στο η δε γυνή να φοβάται τον άντρα ;
ακόμα και αυτό το δεν κακό , μου θύμισε σε άλλη ταινία με την βουγιουκλάκη από τις καλύτερες ερμηνείες που έχω δει ποτέ , από τις καλύτερες σκηνές αυτοσχεδιασμού επίσης που παραγγέλνει γλυκό και λέει αυτό με την σαντιγί και από πάνω σοκολάτα όχι από κάτω σοκολάτα

σε φαντάζομαι να σου φέρνουνε το γλυκό , να ξύνεσαι αμήχανα και τιουτοτρόπως και να λες : δεν είναι κακό

CEB2CEB1CF88CEBFCEBCCEB1CEBBCEBBCEB9CEAC-1.jpg

Όχι μωρέ.
Δεν που δεν, δεν πάς γιά ψάρεμα.:P
πω πω...:confused:
καλά που το πες :look:
...:confused:

Θέλω όμως μια υπογραφή μινιμαλ και χαριτωμένη :hmm:

σε μένα δεν απάντησες , μήπως αποσιωπάς ότι ανιγράφεις τον ηθοποιό ;
:shifty:

Θέλω όμως μια υπογραφή μινιμαλ και χαριτωμένη :hmm:
Δεν βρίσκεις μιά κοπελίτσα να πας διακοπές (η πήγαινε διακοπές μπας και βρείς καμία)
που θά'χει περισσότερο ενδιαφέρον;:P

ρε αντωνάκη , γιατί κάθε μήνυμα σου μου θυμίζει τον κωνσταντίνου-αντωνάκη στο η δε γυνή να φοβάται τον άντρα ;
ακόμα και αυτό το δεν κακό , μου θύμισε σε άλλη ταινία με την βουγιουκλάκη από τις καλύτερες ερμηνείες που έχω δει ποτέ , από τις καλύτερες σκηνές αυτοσχεδιασμού επίσης που παραγγέλνει γλυκό και λέει αυτό με την σαντιγί και από πάνω σοκολάτα όχι από κάτω σοκολάτα

σε φαντάζομαι να σου φέρνουνε το γλυκό , να ξύνεσαι αμήχανα και τιουτοτρόπως και να λες : δεν είναι κακό

CEB2CEB1CF88CEBFCEBCCEB1CEBBCEBBCEB9CEAC-1.jpg

Φοβάμαι πως έχει επηρεαστεί υποσυνείδητα από
(κάποιες...:|) συνομιλίες με άτομα εξ όλης και προόλης εις το στέκιον.
συνήθως δε μπεκρουλιάρες και ασκημομούρες που αρέσκονται
σε αναφορές παλιών αλληνικών ταινιών.
Λέεεεω τώρα εγώ
εντάξει...μπορεί να κάνω και λάθος :whistle:
το ξεκινάω ήπια... αν θες συνέχισέ το :P

π.σ όταν μου φαίρνουν γλυκό δεν το σκέφτομαι πετώντας τέτοιες χαριτωμενιές τύπου "δεν κακό"
...το τρώω :|

Δεν βρίσκεις μιά κοπελίτσα να πας διακοπές (η πήγαινε διακοπές μπας και βρείς καμία)
που θά'χει περισσότερο ενδιαφέρον;:P
Μη με πατάς αλύπητα ρε Αλόουν :P
Το έχω στα υπ' όψιν :P

Δε με βλέπω να βρίσκω υπογραφή της προκοπής :(

Φοβάμαι πως έχει επηρεαστεί υποσυνείδητα από
(κάποιες...:|) συνομιλίες με άτομα εξ όλης και προόλης εις το στέκιον.
συνήθως δε μπεκρουλιάρες και ασκημομούρες που αρέσκονται
σε αναφορές παλιών αλληνικών ταινιών.
Λέεεεω τώρα εγώ
εντάξει...μπορεί να κάνω και λάθος :whistle:
το ξεκινάω ήπια... αν θες συνέχισέ το :P

π.σ όταν μου φαίρνουν γλυκό δεν το σκέφτομαι πετώντας τέτοιες χαριτωμενιές τύπου "δεν κακό"
...το τρώω :|

1.κωλύομαι να το συνεχίσω , την φοβάμαι και είναι και κρυφή (χρήστρια)
2.δεν πάει να τρως και 30 γλυκά στην καθισιά σου , τον Αντωνάκη τον θυμίζεις και η χαζοκορπς δεν πέφτει ποτέ έξω

ουπς , το συνέχισα (πάω να κάνω έντιτ προσθέτοντας μπρίτνευ , ουπς άι ντιτ ιτ εγκέιν)
τα λέμε και πρόσεξε μην σου σπάσει το πόδι η μάρω κοντού με τις τακουνάρες της

2.δεν πάει να τρως και 30 γλυκά στην καθισιά σου , τον Αντωνάκη τον θυμίζεις και η χαζοκορπς δεν πέφτει ποτέ έξω
Μπα... σε έχει κατατρομάξει και την καλοπιάνεις εε;; :P

1.κωλύομαι να το συνεχίσω , την φοβάμαι και είναι και κρυφή (χρήστρια)
είσαι χέθτης ρε...

ουπς , το συνέχισα (πάω να κάνω έντιτ προσθέτοντας μπρίτνευ , ουπς άι ντιτ ιτ εγκέιν)
και είσαι και κοπανατζής...
πάω τώρα κι εγώ να ακούσω κάνα τραγουδάκι να ξεχαστώ...:)

.... :look:

θα χορέψεις και σέικ με την αλίκη βουγιουκλάκη ;

Τι την έβαλες την φώτο;
για να σε πω ναι;;

Πού πας και τις βρίσκεις όμως με τέτοια ευκολία;;:hmm:
Έχεις αρχείο;;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back