self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
borat
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Περιβόητο μέλος
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
borat
Επιφανές μέλος
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
Όχι μωρέ.
Δεν που δεν, δεν πάς γιά ψάρεμα.
Περιβόητο μέλος
ακόμα και αυτό το δεν κακό , μου θύμισε σε άλλη ταινία με την βουγιουκλάκη από τις καλύτερες ερμηνείες που έχω δει ποτέ , από τις καλύτερες σκηνές αυτοσχεδιασμού επίσης που παραγγέλνει γλυκό και λέει αυτό με την σαντιγί και από πάνω σοκολάτα όχι από κάτω σοκολάτα
σε φαντάζομαι να σου φέρνουνε το γλυκό , να ξύνεσαι αμήχανα και τιουτοτρόπως και να λες : δεν είναι κακό
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
πω πω...Όχι μωρέ.
Δεν που δεν, δεν πάς γιά ψάρεμα.
καλά που το πες
...
Θέλω όμως μια υπογραφή μινιμαλ και χαριτωμένη
Περιβόητο μέλος
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
Δεν βρίσκεις μιά κοπελίτσα να πας διακοπές (η πήγαινε διακοπές μπας και βρείς καμία)Θέλω όμως μια υπογραφή μινιμαλ και χαριτωμένη
που θά'χει περισσότερο ενδιαφέρον;
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
ρε αντωνάκη , γιατί κάθε μήνυμα σου μου θυμίζει τον κωνσταντίνου-αντωνάκη στο η δε γυνή να φοβάται τον άντρα ;
ακόμα και αυτό το δεν κακό , μου θύμισε σε άλλη ταινία με την βουγιουκλάκη από τις καλύτερες ερμηνείες που έχω δει ποτέ , από τις καλύτερες σκηνές αυτοσχεδιασμού επίσης που παραγγέλνει γλυκό και λέει αυτό με την σαντιγί και από πάνω σοκολάτα όχι από κάτω σοκολάτα
σε φαντάζομαι να σου φέρνουνε το γλυκό , να ξύνεσαι αμήχανα και τιουτοτρόπως και να λες : δεν είναι κακό
Φοβάμαι πως έχει επηρεαστεί υποσυνείδητα από
(κάποιες...) συνομιλίες με άτομα εξ όλης και προόλης εις το στέκιον.
συνήθως δε μπεκρουλιάρες και ασκημομούρες που αρέσκονται
σε αναφορές παλιών αλληνικών ταινιών.
Λέεεεω τώρα εγώ
εντάξει...μπορεί να κάνω και λάθος
π.σ όταν μου φαίρνουν γλυκό δεν το σκέφτομαι πετώντας τέτοιες χαριτωμενιές τύπου "δεν κακό"
...το τρώω
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
Μη με πατάς αλύπητα ρε ΑλόουνΔεν βρίσκεις μιά κοπελίτσα να πας διακοπές (η πήγαινε διακοπές μπας και βρείς καμία)
που θά'χει περισσότερο ενδιαφέρον;
Το έχω στα υπ' όψιν
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
Περιβόητο μέλος
Φοβάμαι πως έχει επηρεαστεί υποσυνείδητα από
(κάποιες...) συνομιλίες με άτομα εξ όλης και προόλης εις το στέκιον.
συνήθως δε μπεκρουλιάρες και ασκημομούρες που αρέσκονται
σε αναφορές παλιών αλληνικών ταινιών.
Λέεεεω τώρα εγώ
εντάξει...μπορεί να κάνω και λάθος
το ξεκινάω ήπια... αν θες συνέχισέ το
π.σ όταν μου φαίρνουν γλυκό δεν το σκέφτομαι πετώντας τέτοιες χαριτωμενιές τύπου "δεν κακό"
...το τρώω
1.κωλύομαι να το συνεχίσω , την φοβάμαι και είναι και κρυφή (χρήστρια)
2.δεν πάει να τρως και 30 γλυκά στην καθισιά σου , τον Αντωνάκη τον θυμίζεις και η χαζοκορπς δεν πέφτει ποτέ έξω
ουπς , το συνέχισα (πάω να κάνω έντιτ προσθέτοντας μπρίτνευ , ουπς άι ντιτ ιτ εγκέιν)
τα λέμε και πρόσεξε μην σου σπάσει το πόδι η μάρω κοντού με τις τακουνάρες της
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
Μπα... σε έχει κατατρομάξει και την καλοπιάνεις εε;;2.δεν πάει να τρως και 30 γλυκά στην καθισιά σου , τον Αντωνάκη τον θυμίζεις και η χαζοκορπς δεν πέφτει ποτέ έξω
είσαι χέθτης ρε...1.κωλύομαι να το συνεχίσω , την φοβάμαι και είναι και κρυφή (χρήστρια)
και είσαι και κοπανατζής...ουπς , το συνέχισα (πάω να κάνω έντιτ προσθέτοντας μπρίτνευ , ουπς άι ντιτ ιτ εγκέιν)
πάω τώρα κι εγώ να ακούσω κάνα τραγουδάκι να ξεχαστώ...
....
Περιβόητο μέλος
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
για να σε πω ναι;;
Πού πας και τις βρίσκεις όμως με τέτοια ευκολία;;
Έχεις αρχείο;;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.