Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:38 Η Madrugada*: #20.721 22-05-09 18:38 Καλε κι εγω Καλαμαρια μενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 19:25 Ο jrot6 έγραψε: #20.722 22-05-09 19:25 Καλαμαρια, ε? Kρηνιωτισσα εδώ, πολλάν βολεύει με! Μπορώ να αυτοπροσκαλεστω με όλους τους κανόνες τους σαβουρ βιβρ??? (θα φέρω και κιοφτεδακια...) Click για ανάπτυξη... Ποντια εισαι βρε? Καλαμαριά θα βολέψει κι εμένα! Παίρνω το 5 ή το 6 από Βενιζέλου νομίζω. Click για ανάπτυξη... Καλε κι εγω Καλαμαρια μενω Click για ανάπτυξη... Λοιπον στα σοβαρα τωρα,οποιος απο εσας θελει ειναι προσκεκλημενος..Γενικα οποιος ειναι απο Θεσσαλονικη και γουσταρει ας ερθει..Αντε να σας γνωρισω κιολας..Αν ντρεπεται καποιος να ερθει μονος ας φερει και κανα φιλο/η.. Εε..το εννοω απολυτως σοβαρα τωρα..Οποιος/α γουσταρει ας μου στειλει μηνυμα να του πω λεπτομερειες.. Αντε ψηθηκα να γνωρισω κανα ατομο απο εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 19:28 Ο Γιώργος έγραψε: #20.723 22-05-09 19:28 Ε, ας το 'κανες μια βδομάδα μετά κι εσύ, σήμερα βρήκες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 19:54 Ο jrot6 έγραψε: #20.724 22-05-09 19:54 Αυριο το βραδυ ειναι..Αντε ελατε σας λεω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η kalypso έγραψε: #20.725 22-05-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Αυριο το βραδυ ειναι..Αντε ελατε σας λεω.. Click για ανάπτυξη... κι εμείς κι εμείς;; πς. άσχετο αλλά θέλω να το πω γιατί αμα το πω στο θέμα θα μας κράξουνε- γκουχου (καθάρισμα λαιμού) ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:00 Ο Γιώργος έγραψε: #20.726 22-05-09 20:00 Υποχθόνιο δολοφόνι Καλυψώ. πς: Χθες Πέμπτη πού 'σουνα; Απέφευγες τα κεράσματα; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:01 Ο jrot6 έγραψε: #20.727 22-05-09 20:01 Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:02 Η kalypso έγραψε: #20.728 22-05-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Υποχθόνιο δολοφόνι Καλυψώ. πς: Χθες Πέμπτη πού 'σουνα; Απέφευγες τα κεράσματα; :Ρ Click για ανάπτυξη... άχουυυ, υποχθόνιο; τι γλυκό.. ευχαριστώ πς. ήρτα σχολή κατα τις 3-4 και κάθισα ως τις 7 καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η WhiteDrum: #20.729 22-05-09 20:03 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:08 Η kalypso έγραψε: #20.730 22-05-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Click για ανάπτυξη... γιεπ, ήμασταν δεν μας συνέδεσαν ποτέ μεταξύ μας... πολύ καλό παιχνίδι!! μπράβο μας πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:13 Η Madrugada*: #20.731 22-05-09 20:13 ^ Έχουμε απ'ολα!!! Και πανω που θα σας ελεγα οτι θελω συναντηση... ειχα δει παλια ενα τοπικ που ελεγε για συναντησεις μελων αλλα στην πορεια καπου το εχασα και ειχα σκοπο να ρωτησω εκει κατα ποσο ειναι ευφικτη μια συναντηση αλλα βαριομουν να ψαχνω Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο jrot6 έγραψε: #20.732 22-05-09 20:15 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Click για ανάπτυξη... Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Click για ανάπτυξη... Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 21:03 Η Idril έγραψε: #20.733 22-05-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε jrot, extra-large οικοδεσπότη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Guest 990498: #20.734 22-05-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Χάλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:14 Η roumana έγραψε: #20.735 22-05-09 23:14 Παρακαλείται ο χρήστης Lorien να ελέγξει τα προσωπικά του μηνύματα. ( Βαρεθήκαμε να περιμένουμε βρι παλικαρ…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:35 Ο self-instructive depressing: #20.736 22-05-09 23:35 κάποιος να βάλει το τελευταίο ποστ της qslv στις κορυφαίες ατάκες , αν το κάνω εγώ θα με διώξουνε για συνεχόμενα ποστ στο ίδιο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:23 Ο Γιώργος έγραψε: #20.737 25-05-09 09:23 Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε κι εγω Καλαμαρια μενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 19:25 Ο jrot6 έγραψε: #20.722 22-05-09 19:25 Καλαμαρια, ε? Kρηνιωτισσα εδώ, πολλάν βολεύει με! Μπορώ να αυτοπροσκαλεστω με όλους τους κανόνες τους σαβουρ βιβρ??? (θα φέρω και κιοφτεδακια...) Click για ανάπτυξη... Ποντια εισαι βρε? Καλαμαριά θα βολέψει κι εμένα! Παίρνω το 5 ή το 6 από Βενιζέλου νομίζω. Click για ανάπτυξη... Καλε κι εγω Καλαμαρια μενω Click για ανάπτυξη... Λοιπον στα σοβαρα τωρα,οποιος απο εσας θελει ειναι προσκεκλημενος..Γενικα οποιος ειναι απο Θεσσαλονικη και γουσταρει ας ερθει..Αντε να σας γνωρισω κιολας..Αν ντρεπεται καποιος να ερθει μονος ας φερει και κανα φιλο/η.. Εε..το εννοω απολυτως σοβαρα τωρα..Οποιος/α γουσταρει ας μου στειλει μηνυμα να του πω λεπτομερειες.. Αντε ψηθηκα να γνωρισω κανα ατομο απο εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 19:28 Ο Γιώργος έγραψε: #20.723 22-05-09 19:28 Ε, ας το 'κανες μια βδομάδα μετά κι εσύ, σήμερα βρήκες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 19:54 Ο jrot6 έγραψε: #20.724 22-05-09 19:54 Αυριο το βραδυ ειναι..Αντε ελατε σας λεω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η kalypso έγραψε: #20.725 22-05-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Αυριο το βραδυ ειναι..Αντε ελατε σας λεω.. Click για ανάπτυξη... κι εμείς κι εμείς;; πς. άσχετο αλλά θέλω να το πω γιατί αμα το πω στο θέμα θα μας κράξουνε- γκουχου (καθάρισμα λαιμού) ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:00 Ο Γιώργος έγραψε: #20.726 22-05-09 20:00 Υποχθόνιο δολοφόνι Καλυψώ. πς: Χθες Πέμπτη πού 'σουνα; Απέφευγες τα κεράσματα; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:01 Ο jrot6 έγραψε: #20.727 22-05-09 20:01 Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:02 Η kalypso έγραψε: #20.728 22-05-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Υποχθόνιο δολοφόνι Καλυψώ. πς: Χθες Πέμπτη πού 'σουνα; Απέφευγες τα κεράσματα; :Ρ Click για ανάπτυξη... άχουυυ, υποχθόνιο; τι γλυκό.. ευχαριστώ πς. ήρτα σχολή κατα τις 3-4 και κάθισα ως τις 7 καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η WhiteDrum: #20.729 22-05-09 20:03 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:08 Η kalypso έγραψε: #20.730 22-05-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Click για ανάπτυξη... γιεπ, ήμασταν δεν μας συνέδεσαν ποτέ μεταξύ μας... πολύ καλό παιχνίδι!! μπράβο μας πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:13 Η Madrugada*: #20.731 22-05-09 20:13 ^ Έχουμε απ'ολα!!! Και πανω που θα σας ελεγα οτι θελω συναντηση... ειχα δει παλια ενα τοπικ που ελεγε για συναντησεις μελων αλλα στην πορεια καπου το εχασα και ειχα σκοπο να ρωτησω εκει κατα ποσο ειναι ευφικτη μια συναντηση αλλα βαριομουν να ψαχνω Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο jrot6 έγραψε: #20.732 22-05-09 20:15 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Click για ανάπτυξη... Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Click για ανάπτυξη... Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 21:03 Η Idril έγραψε: #20.733 22-05-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε jrot, extra-large οικοδεσπότη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Guest 990498: #20.734 22-05-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Χάλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:14 Η roumana έγραψε: #20.735 22-05-09 23:14 Παρακαλείται ο χρήστης Lorien να ελέγξει τα προσωπικά του μηνύματα. ( Βαρεθήκαμε να περιμένουμε βρι παλικαρ…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:35 Ο self-instructive depressing: #20.736 22-05-09 23:35 κάποιος να βάλει το τελευταίο ποστ της qslv στις κορυφαίες ατάκες , αν το κάνω εγώ θα με διώξουνε για συνεχόμενα ποστ στο ίδιο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:23 Ο Γιώργος έγραψε: #20.737 25-05-09 09:23 Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλαμαρια, ε? Kρηνιωτισσα εδώ, πολλάν βολεύει με! Μπορώ να αυτοπροσκαλεστω με όλους τους κανόνες τους σαβουρ βιβρ??? (θα φέρω και κιοφτεδακια...) Click για ανάπτυξη... Ποντια εισαι βρε? Καλαμαριά θα βολέψει κι εμένα! Παίρνω το 5 ή το 6 από Βενιζέλου νομίζω. Click για ανάπτυξη... Καλε κι εγω Καλαμαρια μενω Click για ανάπτυξη... Λοιπον στα σοβαρα τωρα,οποιος απο εσας θελει ειναι προσκεκλημενος..Γενικα οποιος ειναι απο Θεσσαλονικη και γουσταρει ας ερθει..Αντε να σας γνωρισω κιολας..Αν ντρεπεται καποιος να ερθει μονος ας φερει και κανα φιλο/η.. Εε..το εννοω απολυτως σοβαρα τωρα..Οποιος/α γουσταρει ας μου στειλει μηνυμα να του πω λεπτομερειες.. Αντε ψηθηκα να γνωρισω κανα ατομο απο εδω μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 19:28 Ο Γιώργος έγραψε: #20.723 22-05-09 19:28 Ε, ας το 'κανες μια βδομάδα μετά κι εσύ, σήμερα βρήκες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 19:54 Ο jrot6 έγραψε: #20.724 22-05-09 19:54 Αυριο το βραδυ ειναι..Αντε ελατε σας λεω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η kalypso έγραψε: #20.725 22-05-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Αυριο το βραδυ ειναι..Αντε ελατε σας λεω.. Click για ανάπτυξη... κι εμείς κι εμείς;; πς. άσχετο αλλά θέλω να το πω γιατί αμα το πω στο θέμα θα μας κράξουνε- γκουχου (καθάρισμα λαιμού) ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:00 Ο Γιώργος έγραψε: #20.726 22-05-09 20:00 Υποχθόνιο δολοφόνι Καλυψώ. πς: Χθες Πέμπτη πού 'σουνα; Απέφευγες τα κεράσματα; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:01 Ο jrot6 έγραψε: #20.727 22-05-09 20:01 Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:02 Η kalypso έγραψε: #20.728 22-05-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Υποχθόνιο δολοφόνι Καλυψώ. πς: Χθες Πέμπτη πού 'σουνα; Απέφευγες τα κεράσματα; :Ρ Click για ανάπτυξη... άχουυυ, υποχθόνιο; τι γλυκό.. ευχαριστώ πς. ήρτα σχολή κατα τις 3-4 και κάθισα ως τις 7 καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η WhiteDrum: #20.729 22-05-09 20:03 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:08 Η kalypso έγραψε: #20.730 22-05-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Click για ανάπτυξη... γιεπ, ήμασταν δεν μας συνέδεσαν ποτέ μεταξύ μας... πολύ καλό παιχνίδι!! μπράβο μας πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:13 Η Madrugada*: #20.731 22-05-09 20:13 ^ Έχουμε απ'ολα!!! Και πανω που θα σας ελεγα οτι θελω συναντηση... ειχα δει παλια ενα τοπικ που ελεγε για συναντησεις μελων αλλα στην πορεια καπου το εχασα και ειχα σκοπο να ρωτησω εκει κατα ποσο ειναι ευφικτη μια συναντηση αλλα βαριομουν να ψαχνω Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο jrot6 έγραψε: #20.732 22-05-09 20:15 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Click για ανάπτυξη... Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Click για ανάπτυξη... Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 21:03 Η Idril έγραψε: #20.733 22-05-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε jrot, extra-large οικοδεσπότη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Guest 990498: #20.734 22-05-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Χάλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:14 Η roumana έγραψε: #20.735 22-05-09 23:14 Παρακαλείται ο χρήστης Lorien να ελέγξει τα προσωπικά του μηνύματα. ( Βαρεθήκαμε να περιμένουμε βρι παλικαρ…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:35 Ο self-instructive depressing: #20.736 22-05-09 23:35 κάποιος να βάλει το τελευταίο ποστ της qslv στις κορυφαίες ατάκες , αν το κάνω εγώ θα με διώξουνε για συνεχόμενα ποστ στο ίδιο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:23 Ο Γιώργος έγραψε: #20.737 25-05-09 09:23 Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε, ας το 'κανες μια βδομάδα μετά κι εσύ, σήμερα βρήκες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 19:54 Ο jrot6 έγραψε: #20.724 22-05-09 19:54 Αυριο το βραδυ ειναι..Αντε ελατε σας λεω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η kalypso έγραψε: #20.725 22-05-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Αυριο το βραδυ ειναι..Αντε ελατε σας λεω.. Click για ανάπτυξη... κι εμείς κι εμείς;; πς. άσχετο αλλά θέλω να το πω γιατί αμα το πω στο θέμα θα μας κράξουνε- γκουχου (καθάρισμα λαιμού) ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:00 Ο Γιώργος έγραψε: #20.726 22-05-09 20:00 Υποχθόνιο δολοφόνι Καλυψώ. πς: Χθες Πέμπτη πού 'σουνα; Απέφευγες τα κεράσματα; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:01 Ο jrot6 έγραψε: #20.727 22-05-09 20:01 Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:02 Η kalypso έγραψε: #20.728 22-05-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Υποχθόνιο δολοφόνι Καλυψώ. πς: Χθες Πέμπτη πού 'σουνα; Απέφευγες τα κεράσματα; :Ρ Click για ανάπτυξη... άχουυυ, υποχθόνιο; τι γλυκό.. ευχαριστώ πς. ήρτα σχολή κατα τις 3-4 και κάθισα ως τις 7 καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η WhiteDrum: #20.729 22-05-09 20:03 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:08 Η kalypso έγραψε: #20.730 22-05-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Click για ανάπτυξη... γιεπ, ήμασταν δεν μας συνέδεσαν ποτέ μεταξύ μας... πολύ καλό παιχνίδι!! μπράβο μας πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:13 Η Madrugada*: #20.731 22-05-09 20:13 ^ Έχουμε απ'ολα!!! Και πανω που θα σας ελεγα οτι θελω συναντηση... ειχα δει παλια ενα τοπικ που ελεγε για συναντησεις μελων αλλα στην πορεια καπου το εχασα και ειχα σκοπο να ρωτησω εκει κατα ποσο ειναι ευφικτη μια συναντηση αλλα βαριομουν να ψαχνω Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο jrot6 έγραψε: #20.732 22-05-09 20:15 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Click για ανάπτυξη... Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Click για ανάπτυξη... Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 21:03 Η Idril έγραψε: #20.733 22-05-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε jrot, extra-large οικοδεσπότη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Guest 990498: #20.734 22-05-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Χάλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:14 Η roumana έγραψε: #20.735 22-05-09 23:14 Παρακαλείται ο χρήστης Lorien να ελέγξει τα προσωπικά του μηνύματα. ( Βαρεθήκαμε να περιμένουμε βρι παλικαρ…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:35 Ο self-instructive depressing: #20.736 22-05-09 23:35 κάποιος να βάλει το τελευταίο ποστ της qslv στις κορυφαίες ατάκες , αν το κάνω εγώ θα με διώξουνε για συνεχόμενα ποστ στο ίδιο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:23 Ο Γιώργος έγραψε: #20.737 25-05-09 09:23 Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυριο το βραδυ ειναι..Αντε ελατε σας λεω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 19:57 Η kalypso έγραψε: #20.725 22-05-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Αυριο το βραδυ ειναι..Αντε ελατε σας λεω.. Click για ανάπτυξη... κι εμείς κι εμείς;; πς. άσχετο αλλά θέλω να το πω γιατί αμα το πω στο θέμα θα μας κράξουνε- γκουχου (καθάρισμα λαιμού) ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:00 Ο Γιώργος έγραψε: #20.726 22-05-09 20:00 Υποχθόνιο δολοφόνι Καλυψώ. πς: Χθες Πέμπτη πού 'σουνα; Απέφευγες τα κεράσματα; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:01 Ο jrot6 έγραψε: #20.727 22-05-09 20:01 Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:02 Η kalypso έγραψε: #20.728 22-05-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Υποχθόνιο δολοφόνι Καλυψώ. πς: Χθες Πέμπτη πού 'σουνα; Απέφευγες τα κεράσματα; :Ρ Click για ανάπτυξη... άχουυυ, υποχθόνιο; τι γλυκό.. ευχαριστώ πς. ήρτα σχολή κατα τις 3-4 και κάθισα ως τις 7 καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η WhiteDrum: #20.729 22-05-09 20:03 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:08 Η kalypso έγραψε: #20.730 22-05-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Click για ανάπτυξη... γιεπ, ήμασταν δεν μας συνέδεσαν ποτέ μεταξύ μας... πολύ καλό παιχνίδι!! μπράβο μας πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:13 Η Madrugada*: #20.731 22-05-09 20:13 ^ Έχουμε απ'ολα!!! Και πανω που θα σας ελεγα οτι θελω συναντηση... ειχα δει παλια ενα τοπικ που ελεγε για συναντησεις μελων αλλα στην πορεια καπου το εχασα και ειχα σκοπο να ρωτησω εκει κατα ποσο ειναι ευφικτη μια συναντηση αλλα βαριομουν να ψαχνω Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο jrot6 έγραψε: #20.732 22-05-09 20:15 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Click για ανάπτυξη... Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Click για ανάπτυξη... Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 21:03 Η Idril έγραψε: #20.733 22-05-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε jrot, extra-large οικοδεσπότη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Guest 990498: #20.734 22-05-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Χάλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:14 Η roumana έγραψε: #20.735 22-05-09 23:14 Παρακαλείται ο χρήστης Lorien να ελέγξει τα προσωπικά του μηνύματα. ( Βαρεθήκαμε να περιμένουμε βρι παλικαρ…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:35 Ο self-instructive depressing: #20.736 22-05-09 23:35 κάποιος να βάλει το τελευταίο ποστ της qslv στις κορυφαίες ατάκες , αν το κάνω εγώ θα με διώξουνε για συνεχόμενα ποστ στο ίδιο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:23 Ο Γιώργος έγραψε: #20.737 25-05-09 09:23 Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Αυριο το βραδυ ειναι..Αντε ελατε σας λεω.. Click για ανάπτυξη... κι εμείς κι εμείς;; πς. άσχετο αλλά θέλω να το πω γιατί αμα το πω στο θέμα θα μας κράξουνε- γκουχου (καθάρισμα λαιμού) ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:00 Ο Γιώργος έγραψε: #20.726 22-05-09 20:00 Υποχθόνιο δολοφόνι Καλυψώ. πς: Χθες Πέμπτη πού 'σουνα; Απέφευγες τα κεράσματα; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:01 Ο jrot6 έγραψε: #20.727 22-05-09 20:01 Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:02 Η kalypso έγραψε: #20.728 22-05-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Υποχθόνιο δολοφόνι Καλυψώ. πς: Χθες Πέμπτη πού 'σουνα; Απέφευγες τα κεράσματα; :Ρ Click για ανάπτυξη... άχουυυ, υποχθόνιο; τι γλυκό.. ευχαριστώ πς. ήρτα σχολή κατα τις 3-4 και κάθισα ως τις 7 καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η WhiteDrum: #20.729 22-05-09 20:03 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:08 Η kalypso έγραψε: #20.730 22-05-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Click για ανάπτυξη... γιεπ, ήμασταν δεν μας συνέδεσαν ποτέ μεταξύ μας... πολύ καλό παιχνίδι!! μπράβο μας πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:13 Η Madrugada*: #20.731 22-05-09 20:13 ^ Έχουμε απ'ολα!!! Και πανω που θα σας ελεγα οτι θελω συναντηση... ειχα δει παλια ενα τοπικ που ελεγε για συναντησεις μελων αλλα στην πορεια καπου το εχασα και ειχα σκοπο να ρωτησω εκει κατα ποσο ειναι ευφικτη μια συναντηση αλλα βαριομουν να ψαχνω Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο jrot6 έγραψε: #20.732 22-05-09 20:15 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Click για ανάπτυξη... Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Click για ανάπτυξη... Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 21:03 Η Idril έγραψε: #20.733 22-05-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε jrot, extra-large οικοδεσπότη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Guest 990498: #20.734 22-05-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Χάλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:14 Η roumana έγραψε: #20.735 22-05-09 23:14 Παρακαλείται ο χρήστης Lorien να ελέγξει τα προσωπικά του μηνύματα. ( Βαρεθήκαμε να περιμένουμε βρι παλικαρ…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:35 Ο self-instructive depressing: #20.736 22-05-09 23:35 κάποιος να βάλει το τελευταίο ποστ της qslv στις κορυφαίες ατάκες , αν το κάνω εγώ θα με διώξουνε για συνεχόμενα ποστ στο ίδιο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:23 Ο Γιώργος έγραψε: #20.737 25-05-09 09:23 Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υποχθόνιο δολοφόνι Καλυψώ. πς: Χθες Πέμπτη πού 'σουνα; Απέφευγες τα κεράσματα; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:01 Ο jrot6 έγραψε: #20.727 22-05-09 20:01 Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:02 Η kalypso έγραψε: #20.728 22-05-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Υποχθόνιο δολοφόνι Καλυψώ. πς: Χθες Πέμπτη πού 'σουνα; Απέφευγες τα κεράσματα; :Ρ Click για ανάπτυξη... άχουυυ, υποχθόνιο; τι γλυκό.. ευχαριστώ πς. ήρτα σχολή κατα τις 3-4 και κάθισα ως τις 7 καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η WhiteDrum: #20.729 22-05-09 20:03 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:08 Η kalypso έγραψε: #20.730 22-05-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Click για ανάπτυξη... γιεπ, ήμασταν δεν μας συνέδεσαν ποτέ μεταξύ μας... πολύ καλό παιχνίδι!! μπράβο μας πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:13 Η Madrugada*: #20.731 22-05-09 20:13 ^ Έχουμε απ'ολα!!! Και πανω που θα σας ελεγα οτι θελω συναντηση... ειχα δει παλια ενα τοπικ που ελεγε για συναντησεις μελων αλλα στην πορεια καπου το εχασα και ειχα σκοπο να ρωτησω εκει κατα ποσο ειναι ευφικτη μια συναντηση αλλα βαριομουν να ψαχνω Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο jrot6 έγραψε: #20.732 22-05-09 20:15 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Click για ανάπτυξη... Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Click για ανάπτυξη... Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 21:03 Η Idril έγραψε: #20.733 22-05-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε jrot, extra-large οικοδεσπότη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Guest 990498: #20.734 22-05-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Χάλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:14 Η roumana έγραψε: #20.735 22-05-09 23:14 Παρακαλείται ο χρήστης Lorien να ελέγξει τα προσωπικά του μηνύματα. ( Βαρεθήκαμε να περιμένουμε βρι παλικαρ…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:35 Ο self-instructive depressing: #20.736 22-05-09 23:35 κάποιος να βάλει το τελευταίο ποστ της qslv στις κορυφαίες ατάκες , αν το κάνω εγώ θα με διώξουνε για συνεχόμενα ποστ στο ίδιο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:23 Ο Γιώργος έγραψε: #20.737 25-05-09 09:23 Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:02 Η kalypso έγραψε: #20.728 22-05-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Υποχθόνιο δολοφόνι Καλυψώ. πς: Χθες Πέμπτη πού 'σουνα; Απέφευγες τα κεράσματα; :Ρ Click για ανάπτυξη... άχουυυ, υποχθόνιο; τι γλυκό.. ευχαριστώ πς. ήρτα σχολή κατα τις 3-4 και κάθισα ως τις 7 καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η WhiteDrum: #20.729 22-05-09 20:03 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:08 Η kalypso έγραψε: #20.730 22-05-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Click για ανάπτυξη... γιεπ, ήμασταν δεν μας συνέδεσαν ποτέ μεταξύ μας... πολύ καλό παιχνίδι!! μπράβο μας πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:13 Η Madrugada*: #20.731 22-05-09 20:13 ^ Έχουμε απ'ολα!!! Και πανω που θα σας ελεγα οτι θελω συναντηση... ειχα δει παλια ενα τοπικ που ελεγε για συναντησεις μελων αλλα στην πορεια καπου το εχασα και ειχα σκοπο να ρωτησω εκει κατα ποσο ειναι ευφικτη μια συναντηση αλλα βαριομουν να ψαχνω Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο jrot6 έγραψε: #20.732 22-05-09 20:15 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Click για ανάπτυξη... Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Click για ανάπτυξη... Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 21:03 Η Idril έγραψε: #20.733 22-05-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε jrot, extra-large οικοδεσπότη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Guest 990498: #20.734 22-05-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Χάλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:14 Η roumana έγραψε: #20.735 22-05-09 23:14 Παρακαλείται ο χρήστης Lorien να ελέγξει τα προσωπικά του μηνύματα. ( Βαρεθήκαμε να περιμένουμε βρι παλικαρ…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:35 Ο self-instructive depressing: #20.736 22-05-09 23:35 κάποιος να βάλει το τελευταίο ποστ της qslv στις κορυφαίες ατάκες , αν το κάνω εγώ θα με διώξουνε για συνεχόμενα ποστ στο ίδιο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:23 Ο Γιώργος έγραψε: #20.737 25-05-09 09:23 Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Υποχθόνιο δολοφόνι Καλυψώ. πς: Χθες Πέμπτη πού 'σουνα; Απέφευγες τα κεράσματα; :Ρ Click για ανάπτυξη... άχουυυ, υποχθόνιο; τι γλυκό.. ευχαριστώ πς. ήρτα σχολή κατα τις 3-4 και κάθισα ως τις 7 καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η WhiteDrum: #20.729 22-05-09 20:03 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:08 Η kalypso έγραψε: #20.730 22-05-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Click για ανάπτυξη... γιεπ, ήμασταν δεν μας συνέδεσαν ποτέ μεταξύ μας... πολύ καλό παιχνίδι!! μπράβο μας πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:13 Η Madrugada*: #20.731 22-05-09 20:13 ^ Έχουμε απ'ολα!!! Και πανω που θα σας ελεγα οτι θελω συναντηση... ειχα δει παλια ενα τοπικ που ελεγε για συναντησεις μελων αλλα στην πορεια καπου το εχασα και ειχα σκοπο να ρωτησω εκει κατα ποσο ειναι ευφικτη μια συναντηση αλλα βαριομουν να ψαχνω Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο jrot6 έγραψε: #20.732 22-05-09 20:15 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Click για ανάπτυξη... Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Click για ανάπτυξη... Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 21:03 Η Idril έγραψε: #20.733 22-05-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε jrot, extra-large οικοδεσπότη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Guest 990498: #20.734 22-05-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Χάλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:14 Η roumana έγραψε: #20.735 22-05-09 23:14 Παρακαλείται ο χρήστης Lorien να ελέγξει τα προσωπικά του μηνύματα. ( Βαρεθήκαμε να περιμένουμε βρι παλικαρ…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:35 Ο self-instructive depressing: #20.736 22-05-09 23:35 κάποιος να βάλει το τελευταίο ποστ της qslv στις κορυφαίες ατάκες , αν το κάνω εγώ θα με διώξουνε για συνεχόμενα ποστ στο ίδιο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:23 Ο Γιώργος έγραψε: #20.737 25-05-09 09:23 Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:08 Η kalypso έγραψε: #20.730 22-05-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Click για ανάπτυξη... γιεπ, ήμασταν δεν μας συνέδεσαν ποτέ μεταξύ μας... πολύ καλό παιχνίδι!! μπράβο μας πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:13 Η Madrugada*: #20.731 22-05-09 20:13 ^ Έχουμε απ'ολα!!! Και πανω που θα σας ελεγα οτι θελω συναντηση... ειχα δει παλια ενα τοπικ που ελεγε για συναντησεις μελων αλλα στην πορεια καπου το εχασα και ειχα σκοπο να ρωτησω εκει κατα ποσο ειναι ευφικτη μια συναντηση αλλα βαριομουν να ψαχνω Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο jrot6 έγραψε: #20.732 22-05-09 20:15 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Click για ανάπτυξη... Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Click για ανάπτυξη... Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 21:03 Η Idril έγραψε: #20.733 22-05-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε jrot, extra-large οικοδεσπότη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Guest 990498: #20.734 22-05-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Χάλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:14 Η roumana έγραψε: #20.735 22-05-09 23:14 Παρακαλείται ο χρήστης Lorien να ελέγξει τα προσωπικά του μηνύματα. ( Βαρεθήκαμε να περιμένουμε βρι παλικαρ…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:35 Ο self-instructive depressing: #20.736 22-05-09 23:35 κάποιος να βάλει το τελευταίο ποστ της qslv στις κορυφαίες ατάκες , αν το κάνω εγώ θα με διώξουνε για συνεχόμενα ποστ στο ίδιο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:23 Ο Γιώργος έγραψε: #20.737 25-05-09 09:23 Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Αντε ελα και εσυ..Ανεβα στο τρενο..Προλαβαινεις.. Γιατι να μας κραξουν?? Την αληθεια λες.. Αφου ειμασταν φοβερο team ρε συ.. Click για ανάπτυξη... γιεπ, ήμασταν δεν μας συνέδεσαν ποτέ μεταξύ μας... πολύ καλό παιχνίδι!! μπράβο μας πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:13 Η Madrugada*: #20.731 22-05-09 20:13 ^ Έχουμε απ'ολα!!! Και πανω που θα σας ελεγα οτι θελω συναντηση... ειχα δει παλια ενα τοπικ που ελεγε για συναντησεις μελων αλλα στην πορεια καπου το εχασα και ειχα σκοπο να ρωτησω εκει κατα ποσο ειναι ευφικτη μια συναντηση αλλα βαριομουν να ψαχνω Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο jrot6 έγραψε: #20.732 22-05-09 20:15 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Click για ανάπτυξη... Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Click για ανάπτυξη... Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 21:03 Η Idril έγραψε: #20.733 22-05-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε jrot, extra-large οικοδεσπότη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Guest 990498: #20.734 22-05-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Χάλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:14 Η roumana έγραψε: #20.735 22-05-09 23:14 Παρακαλείται ο χρήστης Lorien να ελέγξει τα προσωπικά του μηνύματα. ( Βαρεθήκαμε να περιμένουμε βρι παλικαρ…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:35 Ο self-instructive depressing: #20.736 22-05-09 23:35 κάποιος να βάλει το τελευταίο ποστ της qslv στις κορυφαίες ατάκες , αν το κάνω εγώ θα με διώξουνε για συνεχόμενα ποστ στο ίδιο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:23 Ο Γιώργος έγραψε: #20.737 25-05-09 09:23 Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
^ Έχουμε απ'ολα!!! Και πανω που θα σας ελεγα οτι θελω συναντηση... ειχα δει παλια ενα τοπικ που ελεγε για συναντησεις μελων αλλα στην πορεια καπου το εχασα και ειχα σκοπο να ρωτησω εκει κατα ποσο ειναι ευφικτη μια συναντηση αλλα βαριομουν να ψαχνω Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο jrot6 έγραψε: #20.732 22-05-09 20:15 Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Click για ανάπτυξη... Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Click για ανάπτυξη... Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 21:03 Η Idril έγραψε: #20.733 22-05-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε jrot, extra-large οικοδεσπότη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Guest 990498: #20.734 22-05-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Χάλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:14 Η roumana έγραψε: #20.735 22-05-09 23:14 Παρακαλείται ο χρήστης Lorien να ελέγξει τα προσωπικά του μηνύματα. ( Βαρεθήκαμε να περιμένουμε βρι παλικαρ…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:35 Ο self-instructive depressing: #20.736 22-05-09 23:35 κάποιος να βάλει το τελευταίο ποστ της qslv στις κορυφαίες ατάκες , αν το κάνω εγώ θα με διώξουνε για συνεχόμενα ποστ στο ίδιο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:23 Ο Γιώργος έγραψε: #20.737 25-05-09 09:23 Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. πς. ωωωω ευχαριστώ!! έρχομαι καλέ! να δω τα δρομολόγια μόνο και να φτιάξω καμία βαλίτσα, αλλιώς θα πρέπει να με προμηθεύσετε με διάφορα- από οδοντόβουρτσες μέχρι ισιωτήρι για το μαλλί Click για ανάπτυξη... Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Δε λεει να ερθουμε στο παρτυ ρε jrot... θα ειμαστε λιγο ακυροι Click για ανάπτυξη... Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 21:03 Η Idril έγραψε: #20.733 22-05-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε jrot, extra-large οικοδεσπότη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Guest 990498: #20.734 22-05-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Χάλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:14 Η roumana έγραψε: #20.735 22-05-09 23:14 Παρακαλείται ο χρήστης Lorien να ελέγξει τα προσωπικά του μηνύματα. ( Βαρεθήκαμε να περιμένουμε βρι παλικαρ…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:35 Ο self-instructive depressing: #20.736 22-05-09 23:35 κάποιος να βάλει το τελευταίο ποστ της qslv στις κορυφαίες ατάκες , αν το κάνω εγώ θα με διώξουνε για συνεχόμενα ποστ στο ίδιο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:23 Ο Γιώργος έγραψε: #20.737 25-05-09 09:23 Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Kανε ενα διαλειμα αυριο το βραδυ και ελα να σε κερασω απειρες μπυρες..Θεσσαλονικη ειμαι βρε συ εγω.. Αντε σε περιμενω..Και μεχρι και ισιωτηρι θα σουθ εχω..Να'ναι καλα η κοπελα μου.. Τι ακυροι ρε συ? Πλακα με κανεις? Αντε οργανωθειτε οι Θεσσαλονικεις και ελατε..Ευκαιρια για meeting..Χωρο εχουμε,ποτα εχουμε, καλη διαθεση υπαρχει..Το σκυλι μονο δεν θα ειναι δεμενο.. Αντε στα σοβαρα τωρα σας περιμενω.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε jrot, extra-large οικοδεσπότη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Guest 990498: #20.734 22-05-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Χάλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:14 Η roumana έγραψε: #20.735 22-05-09 23:14 Παρακαλείται ο χρήστης Lorien να ελέγξει τα προσωπικά του μηνύματα. ( Βαρεθήκαμε να περιμένουμε βρι παλικαρ…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:35 Ο self-instructive depressing: #20.736 22-05-09 23:35 κάποιος να βάλει το τελευταίο ποστ της qslv στις κορυφαίες ατάκες , αν το κάνω εγώ θα με διώξουνε για συνεχόμενα ποστ στο ίδιο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:23 Ο Γιώργος έγραψε: #20.737 25-05-09 09:23 Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Παλιόπαιδα ναουμ, κάνετε φιέστες και μεις που 'μαστε και Σαλονίκη αντί να σας γνωρίσουμε μετά μπύρας έχουμε να διαβάσουμε και να παραγγείλουμε σάπια κινέζικα μακαρόνια με λίγδα. Θα με λυπόμουν αν η πυτζάμα μου δεν είχε τον ποπάη να μου φτίαχνει το κέφι κλαψ καλά να περάσετε λυγμ Click για ανάπτυξη... Χάλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:14 Η roumana έγραψε: #20.735 22-05-09 23:14 Παρακαλείται ο χρήστης Lorien να ελέγξει τα προσωπικά του μηνύματα. ( Βαρεθήκαμε να περιμένουμε βρι παλικαρ…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:35 Ο self-instructive depressing: #20.736 22-05-09 23:35 κάποιος να βάλει το τελευταίο ποστ της qslv στις κορυφαίες ατάκες , αν το κάνω εγώ θα με διώξουνε για συνεχόμενα ποστ στο ίδιο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:23 Ο Γιώργος έγραψε: #20.737 25-05-09 09:23 Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παρακαλείται ο χρήστης Lorien να ελέγξει τα προσωπικά του μηνύματα. ( Βαρεθήκαμε να περιμένουμε βρι παλικαρ…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 23:35 Ο self-instructive depressing: #20.736 22-05-09 23:35 κάποιος να βάλει το τελευταίο ποστ της qslv στις κορυφαίες ατάκες , αν το κάνω εγώ θα με διώξουνε για συνεχόμενα ποστ στο ίδιο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:23 Ο Γιώργος έγραψε: #20.737 25-05-09 09:23 Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κάποιος να βάλει το τελευταίο ποστ της qslv στις κορυφαίες ατάκες , αν το κάνω εγώ θα με διώξουνε για συνεχόμενα ποστ στο ίδιο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:23 Ο Γιώργος έγραψε: #20.737 25-05-09 09:23 Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας καλημερίζω!!! Σήμερα θα μελετήσω το 555. Όσοι πιστοί στηρίξτε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 09:41 Η Idril έγραψε: #20.738 25-05-09 09:41 555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ! καλο κουράγιο μικρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η WhiteDrum: #20.739 25-05-09 13:07 Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1035 1036 1037 1038 1039 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1037 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα (πριν λίγο ξύπνησον) !! Καλά, μπορώ να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι ο ΟΣΕ είναι για ξύλο. Γιατί τόσες λίγες απλές αμαξοστοιχίες και 42343123132 intercity και intercity express? κανεις δεν λυπάται τα λεφτά μας ωρε; Θα μου βγουν οι AC/DC ένα κάρο λεφτά. Αν ακυρωθούν τελευταία στιγμή δε, θα πάθω ανακοπή.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:29 Ο jrot6 έγραψε: #20.740 25-05-09 13:29 Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημερα σε ολους/ες.. WhiteDrum σιγα μην ακυρωθει..Αυτοι ειναι παλιες καραβανες..Ξερουν πως να περνουν τα ναρκωτικα τους σωστα.. Οσο για τον ΟΣΕ μην μιλησω γιατι το βλεπω να τρωω ban λογω κακης γλωσσας.. Σημερα βγηκα για 4 περιεφεριακες δουλειες και ενω εκανα 2 ωρες τελικα δεν εγινε καμια..Αντε παλι αυριο απο την αρχη..Αλλα δεν μασαμε..Χαμογελαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.