Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Δεν μου δουλεύει η προσομοίωση, κατάρα.555...χρονοκυκλωμα και τα μυαλά στο μπλέντερ!
καλο κουράγιο μικρέ
Ιδρίλι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Πώς περασατεεε???? Να χαιρεσαι και την κοπελα σου βρε..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι τελικα κανεις δεν ηρθε.. Αλλα εσεις χασατε..Περασαμε τελεια..
υ.γ Αντε να κανονισουμε κανα meeting οι Θεσσαλονικεις..
borat
Επιφανές μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Έχω πήξει με τη διπλωματική Johny και δεν την παλεύω! Φιου
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Αααα δεν ρωτουσες εμενα?
Φευγω..Παω σε ενα σπιτι να πιω μπυρες..Καλο βραδυ παιδακια..
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Πώς είσθε;
kalypso
Περιβόητο μέλος
καλά είστε;
Ντραμ παιζίμ, τι σημαίνει αυτό που γράφει δίπλα στο όνομά σου; έχω πάθει μια σύγχυση τώρα τελευταία με τις γλώσσες- χθές έβλεπα μία σειρά και στα μισά επεισόδια είχε γαλλικά στους υπότιτλους, στα άλλα μισά Ισπανικά... άστα, μπουρδουκλώθηκα! :S
πώς πας με το διάβασμα καλόμ;;
(εγώ πάντως τα παράτησα νωρίς... στο δεύτερο κεφάλαιο ενός μαθήματος είμαι εδώ και μία εβδομάδα! )
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Αυτό σημαίνει "Ράκια * παρακαλώ και μερικές μπεκέροφκα χωρίς πάγο"
ετοιμάζομαι από τώρα για τις μπεκροκανατιές μου στην Κροατία μετά την εξεταστική που θα πάω με τη φιλεναδούμπα.
*σλλλλαβικο ποτό
Ophelia
Διάσημο μέλος
Ουγκ* καλημέρα!! Είναι ιδέα μου, ή όλοι έχουμε τα χάλια μας με το διάβασμα;;
Πώς φαίνεται ότι φτάνει εξεταστική ε;
kalypso
Περιβόητο μέλος
καλό κουράγιο βρε συυ, ορίστε αμα το παίρνεις έτσι χαρωπά θα βγει η ύλη και θα πας να κάνεις τις διακοπές σου και να πιεις τα ποτάκια σου χαλαρή όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι!
Καλά το πισι εννοείται ότι κλείνει αμα είναι να διαβάσουμε σοβαρά- κι εγώ τα ίδια κάνω. Το τι χαζολόγημα έχω ρίξει στο νετ, σε ό,τι μπορείς να φανταστείς- από πληροφορίες για ταινίες, μέχρι τεστακια του φεισμπουκ, άκυρα φόρα, εικόνες, τραγούδια, μπλα μπλα μπλα- απλά δεν περιγράφεται :S
Γενικά προτιμώ τη βιβλιοθήκη για διάβασμα πάντως. Εκεί στην κυριολεξία δεν μπορώ να κουνηθώ, αφού παντού υπάρχει κόσμος που διαβάζει σοβαρά, οπότε αναγκάζομαι να διαβάσω κι εγώ χωρίς να βγάλω κιχ!
Έχω περάσει πολλά μαθήματα που τα οφείλω στην ησυχία της βιβλιοθήκης- ο χρόνος εκεί κυλά αλλιώς (άσε που δεν έχει και ρολόγια πουθενά!!)
εδιτ. καλημέρα κουκλίνι και Μπιλλ!!
Ophelia
Διάσημο μέλος
Γενικά προτιμώ τη βιβλιοθήκη για διάβασμα πάντως. Εκεί στην κυριολεξία δεν μπορώ να κουνηθώ, αφού παντού υπάρχει κόσμος που διαβάζει σοβαρά, οπότε αναγκάζομαι να διαβάσω κι εγώ χωρίς να βγάλω κιχ!
Έχω περάσει πολλά μαθήματα που τα οφείλω στην ησυχία της βιβλιοθήκης- ο χρόνος εκεί κυλά αλλιώς (άσε που δεν έχει και ρολόγια πουθενά!!)
Xα!! Ισχύει......εκεί θες δεν θες συγκεντρώνεσαι για τα καλά!!
Καλημέρα Καλυψάκι!
borat
Επιφανές μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Xα!! Ισχύει......εκεί θες δεν θες συγκεντρώνεσαι για τα καλά!!
Καλημέρα Καλυψάκι!
Άσε παιδίμ, κάνεις και κοινωνικές επαφές
ξέρεις τι κόσμο είχα πετύχει προχθές που είχα να τους δω μήνες, σε μια βόλτα στα ράφια για να βρω μια Στατική Μηχανική που ήθελα;; ουυυυυυ
Ενώ στο σπίτι έχεις τα τηλέφωνα, τα πισια, τις τηλεοράσεις... άντε να συγκεντρωθείς!
ουφ σας αφήνω αγάπεζ, πάω στο σουπερ μάρκετ!
μουτς!!
kalypso
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.