WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 11:00 Η WhiteDrum: #19.041 11-01-09 11:00 Κυριακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 12:01 Ο Γιώργος έγραψε: #19.042 11-01-09 12:01 Indeed. Καλημέρα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 12:32 Ο Tsipouro έγραψε: #19.043 11-01-09 12:32 Καλημέρες κι από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Guest 990498: #19.044 11-01-09 19:41 Καλησπέρες κόσμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Η Noisette έγραψε: #19.045 11-01-09 20:03 γιατι δεν εχω ενα αγορι για κολλητο??? τι ωραια που ηταν χτες στον Κατσιμιχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο Guest 990498: #19.046 11-01-09 20:08 Γιώργο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Valder έγραψε: #19.047 11-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι δεν εχω ενα αγορι για κολλητο??? Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η Noisette έγραψε: #19.048 11-01-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα! Click για ανάπτυξη... γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Ο Valder έγραψε: #19.049 12-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Click για ανάπτυξη... *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:41 Η Noisette έγραψε: #19.050 12-01-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Click για ανάπτυξη... τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:59 Ο Valder έγραψε: #19.051 12-01-09 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Click για ανάπτυξη... Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:02 Η Noisette έγραψε: #19.052 12-01-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Click για ανάπτυξη... προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:09 Ο Valder έγραψε: #19.053 12-01-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... Click για ανάπτυξη... Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: ...αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι της θρησκείας ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η Noisette έγραψε: #19.054 12-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Δεν είσαι της θρησκείας ε; Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Ο Valder έγραψε: #19.055 12-01-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία! Φεύγει, και είχα μια νύστα! Φιλιά! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η Noisette έγραψε: #19.056 12-01-09 02:25 με βρηκες μικρη και με πειραζεις εεε??? καληνυχτεεες.... (θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:36 Η e-sofia έγραψε: #19.057 12-01-09 09:36 Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κυριακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 12:01 Ο Γιώργος έγραψε: #19.042 11-01-09 12:01 Indeed. Καλημέρα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 12:32 Ο Tsipouro έγραψε: #19.043 11-01-09 12:32 Καλημέρες κι από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Guest 990498: #19.044 11-01-09 19:41 Καλησπέρες κόσμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Η Noisette έγραψε: #19.045 11-01-09 20:03 γιατι δεν εχω ενα αγορι για κολλητο??? τι ωραια που ηταν χτες στον Κατσιμιχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο Guest 990498: #19.046 11-01-09 20:08 Γιώργο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Valder έγραψε: #19.047 11-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι δεν εχω ενα αγορι για κολλητο??? Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η Noisette έγραψε: #19.048 11-01-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα! Click για ανάπτυξη... γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Ο Valder έγραψε: #19.049 12-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Click για ανάπτυξη... *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:41 Η Noisette έγραψε: #19.050 12-01-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Click για ανάπτυξη... τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:59 Ο Valder έγραψε: #19.051 12-01-09 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Click για ανάπτυξη... Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:02 Η Noisette έγραψε: #19.052 12-01-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Click για ανάπτυξη... προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:09 Ο Valder έγραψε: #19.053 12-01-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... Click για ανάπτυξη... Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: ...αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι της θρησκείας ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η Noisette έγραψε: #19.054 12-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Δεν είσαι της θρησκείας ε; Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Ο Valder έγραψε: #19.055 12-01-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία! Φεύγει, και είχα μια νύστα! Φιλιά! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η Noisette έγραψε: #19.056 12-01-09 02:25 με βρηκες μικρη και με πειραζεις εεε??? καληνυχτεεες.... (θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:36 Η e-sofia έγραψε: #19.057 12-01-09 09:36 Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Indeed. Καλημέρα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 12:32 Ο Tsipouro έγραψε: #19.043 11-01-09 12:32 Καλημέρες κι από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Guest 990498: #19.044 11-01-09 19:41 Καλησπέρες κόσμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Η Noisette έγραψε: #19.045 11-01-09 20:03 γιατι δεν εχω ενα αγορι για κολλητο??? τι ωραια που ηταν χτες στον Κατσιμιχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο Guest 990498: #19.046 11-01-09 20:08 Γιώργο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Valder έγραψε: #19.047 11-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι δεν εχω ενα αγορι για κολλητο??? Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η Noisette έγραψε: #19.048 11-01-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα! Click για ανάπτυξη... γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Ο Valder έγραψε: #19.049 12-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Click για ανάπτυξη... *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:41 Η Noisette έγραψε: #19.050 12-01-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Click για ανάπτυξη... τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:59 Ο Valder έγραψε: #19.051 12-01-09 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Click για ανάπτυξη... Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:02 Η Noisette έγραψε: #19.052 12-01-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Click για ανάπτυξη... προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:09 Ο Valder έγραψε: #19.053 12-01-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... Click για ανάπτυξη... Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: ...αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι της θρησκείας ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η Noisette έγραψε: #19.054 12-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Δεν είσαι της θρησκείας ε; Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Ο Valder έγραψε: #19.055 12-01-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία! Φεύγει, και είχα μια νύστα! Φιλιά! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η Noisette έγραψε: #19.056 12-01-09 02:25 με βρηκες μικρη και με πειραζεις εεε??? καληνυχτεεες.... (θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:36 Η e-sofia έγραψε: #19.057 12-01-09 09:36 Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρες κι από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο Guest 990498: #19.044 11-01-09 19:41 Καλησπέρες κόσμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Η Noisette έγραψε: #19.045 11-01-09 20:03 γιατι δεν εχω ενα αγορι για κολλητο??? τι ωραια που ηταν χτες στον Κατσιμιχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο Guest 990498: #19.046 11-01-09 20:08 Γιώργο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Valder έγραψε: #19.047 11-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι δεν εχω ενα αγορι για κολλητο??? Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η Noisette έγραψε: #19.048 11-01-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα! Click για ανάπτυξη... γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Ο Valder έγραψε: #19.049 12-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Click για ανάπτυξη... *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:41 Η Noisette έγραψε: #19.050 12-01-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Click για ανάπτυξη... τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:59 Ο Valder έγραψε: #19.051 12-01-09 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Click για ανάπτυξη... Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:02 Η Noisette έγραψε: #19.052 12-01-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Click για ανάπτυξη... προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:09 Ο Valder έγραψε: #19.053 12-01-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... Click για ανάπτυξη... Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: ...αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι της θρησκείας ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η Noisette έγραψε: #19.054 12-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Δεν είσαι της θρησκείας ε; Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Ο Valder έγραψε: #19.055 12-01-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία! Φεύγει, και είχα μια νύστα! Φιλιά! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η Noisette έγραψε: #19.056 12-01-09 02:25 με βρηκες μικρη και με πειραζεις εεε??? καληνυχτεεες.... (θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:36 Η e-sofia έγραψε: #19.057 12-01-09 09:36 Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρες κόσμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Η Noisette έγραψε: #19.045 11-01-09 20:03 γιατι δεν εχω ενα αγορι για κολλητο??? τι ωραια που ηταν χτες στον Κατσιμιχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο Guest 990498: #19.046 11-01-09 20:08 Γιώργο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Valder έγραψε: #19.047 11-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι δεν εχω ενα αγορι για κολλητο??? Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η Noisette έγραψε: #19.048 11-01-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα! Click για ανάπτυξη... γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Ο Valder έγραψε: #19.049 12-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Click για ανάπτυξη... *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:41 Η Noisette έγραψε: #19.050 12-01-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Click για ανάπτυξη... τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:59 Ο Valder έγραψε: #19.051 12-01-09 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Click για ανάπτυξη... Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:02 Η Noisette έγραψε: #19.052 12-01-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Click για ανάπτυξη... προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:09 Ο Valder έγραψε: #19.053 12-01-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... Click για ανάπτυξη... Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: ...αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι της θρησκείας ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η Noisette έγραψε: #19.054 12-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Δεν είσαι της θρησκείας ε; Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Ο Valder έγραψε: #19.055 12-01-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία! Φεύγει, και είχα μια νύστα! Φιλιά! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η Noisette έγραψε: #19.056 12-01-09 02:25 με βρηκες μικρη και με πειραζεις εεε??? καληνυχτεεες.... (θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:36 Η e-sofia έγραψε: #19.057 12-01-09 09:36 Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατι δεν εχω ενα αγορι για κολλητο??? τι ωραια που ηταν χτες στον Κατσιμιχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο Guest 990498: #19.046 11-01-09 20:08 Γιώργο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Valder έγραψε: #19.047 11-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι δεν εχω ενα αγορι για κολλητο??? Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η Noisette έγραψε: #19.048 11-01-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα! Click για ανάπτυξη... γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Ο Valder έγραψε: #19.049 12-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Click για ανάπτυξη... *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:41 Η Noisette έγραψε: #19.050 12-01-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Click για ανάπτυξη... τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:59 Ο Valder έγραψε: #19.051 12-01-09 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Click για ανάπτυξη... Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:02 Η Noisette έγραψε: #19.052 12-01-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Click για ανάπτυξη... προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:09 Ο Valder έγραψε: #19.053 12-01-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... Click για ανάπτυξη... Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: ...αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι της θρησκείας ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η Noisette έγραψε: #19.054 12-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Δεν είσαι της θρησκείας ε; Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Ο Valder έγραψε: #19.055 12-01-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία! Φεύγει, και είχα μια νύστα! Φιλιά! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η Noisette έγραψε: #19.056 12-01-09 02:25 με βρηκες μικρη και με πειραζεις εεε??? καληνυχτεεες.... (θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:36 Η e-sofia έγραψε: #19.057 12-01-09 09:36 Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιώργο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Valder έγραψε: #19.047 11-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι δεν εχω ενα αγορι για κολλητο??? Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η Noisette έγραψε: #19.048 11-01-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα! Click για ανάπτυξη... γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Ο Valder έγραψε: #19.049 12-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Click για ανάπτυξη... *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:41 Η Noisette έγραψε: #19.050 12-01-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Click για ανάπτυξη... τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:59 Ο Valder έγραψε: #19.051 12-01-09 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Click για ανάπτυξη... Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:02 Η Noisette έγραψε: #19.052 12-01-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Click για ανάπτυξη... προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:09 Ο Valder έγραψε: #19.053 12-01-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... Click για ανάπτυξη... Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: ...αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι της θρησκείας ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η Noisette έγραψε: #19.054 12-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Δεν είσαι της θρησκείας ε; Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Ο Valder έγραψε: #19.055 12-01-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία! Φεύγει, και είχα μια νύστα! Φιλιά! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η Noisette έγραψε: #19.056 12-01-09 02:25 με βρηκες μικρη και με πειραζεις εεε??? καληνυχτεεες.... (θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:36 Η e-sofia έγραψε: #19.057 12-01-09 09:36 Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι δεν εχω ενα αγορι για κολλητο??? Click για ανάπτυξη... Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η Noisette έγραψε: #19.048 11-01-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα! Click για ανάπτυξη... γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Ο Valder έγραψε: #19.049 12-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Click για ανάπτυξη... *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:41 Η Noisette έγραψε: #19.050 12-01-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Click για ανάπτυξη... τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:59 Ο Valder έγραψε: #19.051 12-01-09 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Click για ανάπτυξη... Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:02 Η Noisette έγραψε: #19.052 12-01-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Click για ανάπτυξη... προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:09 Ο Valder έγραψε: #19.053 12-01-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... Click για ανάπτυξη... Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: ...αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι της θρησκείας ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η Noisette έγραψε: #19.054 12-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Δεν είσαι της θρησκείας ε; Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Ο Valder έγραψε: #19.055 12-01-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία! Φεύγει, και είχα μια νύστα! Φιλιά! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η Noisette έγραψε: #19.056 12-01-09 02:25 με βρηκες μικρη και με πειραζεις εεε??? καληνυχτεεες.... (θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:36 Η e-sofia έγραψε: #19.057 12-01-09 09:36 Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα! Click για ανάπτυξη... γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Ο Valder έγραψε: #19.049 12-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Click για ανάπτυξη... *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:41 Η Noisette έγραψε: #19.050 12-01-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Click για ανάπτυξη... τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:59 Ο Valder έγραψε: #19.051 12-01-09 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Click για ανάπτυξη... Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:02 Η Noisette έγραψε: #19.052 12-01-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Click για ανάπτυξη... προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:09 Ο Valder έγραψε: #19.053 12-01-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... Click για ανάπτυξη... Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: ...αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι της θρησκείας ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η Noisette έγραψε: #19.054 12-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Δεν είσαι της θρησκείας ε; Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Ο Valder έγραψε: #19.055 12-01-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία! Φεύγει, και είχα μια νύστα! Φιλιά! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η Noisette έγραψε: #19.056 12-01-09 02:25 με βρηκες μικρη και με πειραζεις εεε??? καληνυχτεεες.... (θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:36 Η e-sofia έγραψε: #19.057 12-01-09 09:36 Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι Click για ανάπτυξη... *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:41 Η Noisette έγραψε: #19.050 12-01-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Click για ανάπτυξη... τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:59 Ο Valder έγραψε: #19.051 12-01-09 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Click για ανάπτυξη... Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:02 Η Noisette έγραψε: #19.052 12-01-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Click για ανάπτυξη... προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:09 Ο Valder έγραψε: #19.053 12-01-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... Click για ανάπτυξη... Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: ...αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι της θρησκείας ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η Noisette έγραψε: #19.054 12-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Δεν είσαι της θρησκείας ε; Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Ο Valder έγραψε: #19.055 12-01-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία! Φεύγει, και είχα μια νύστα! Φιλιά! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η Noisette έγραψε: #19.056 12-01-09 02:25 με βρηκες μικρη και με πειραζεις εεε??? καληνυχτεεες.... (θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:36 Η e-sofia έγραψε: #19.057 12-01-09 09:36 Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: *Βαλούδι ανάβει τσιγάρο* Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή! Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...; Click για ανάπτυξη... τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 01:59 Ο Valder έγραψε: #19.051 12-01-09 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Click για ανάπτυξη... Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:02 Η Noisette έγραψε: #19.052 12-01-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Click για ανάπτυξη... προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:09 Ο Valder έγραψε: #19.053 12-01-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... Click για ανάπτυξη... Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: ...αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι της θρησκείας ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η Noisette έγραψε: #19.054 12-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Δεν είσαι της θρησκείας ε; Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Ο Valder έγραψε: #19.055 12-01-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία! Φεύγει, και είχα μια νύστα! Φιλιά! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η Noisette έγραψε: #19.056 12-01-09 02:25 με βρηκες μικρη και με πειραζεις εεε??? καληνυχτεεες.... (θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:36 Η e-sofia έγραψε: #19.057 12-01-09 09:36 Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα crysis δαγκωτο... Click για ανάπτυξη... Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:02 Η Noisette έγραψε: #19.052 12-01-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Click για ανάπτυξη... προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:09 Ο Valder έγραψε: #19.053 12-01-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... Click για ανάπτυξη... Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: ...αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι της θρησκείας ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η Noisette έγραψε: #19.054 12-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Δεν είσαι της θρησκείας ε; Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Ο Valder έγραψε: #19.055 12-01-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία! Φεύγει, και είχα μια νύστα! Φιλιά! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η Noisette έγραψε: #19.056 12-01-09 02:25 με βρηκες μικρη και με πειραζεις εεε??? καληνυχτεεες.... (θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:36 Η e-sofia έγραψε: #19.057 12-01-09 09:36 Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού: Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία. Click για ανάπτυξη... προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:09 Ο Valder έγραψε: #19.053 12-01-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... Click για ανάπτυξη... Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: ...αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι της θρησκείας ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η Noisette έγραψε: #19.054 12-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Δεν είσαι της θρησκείας ε; Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Ο Valder έγραψε: #19.055 12-01-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία! Φεύγει, και είχα μια νύστα! Φιλιά! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η Noisette έγραψε: #19.056 12-01-09 02:25 με βρηκες μικρη και με πειραζεις εεε??? καληνυχτεεες.... (θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:36 Η e-sofia έγραψε: #19.057 12-01-09 09:36 Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα... Click για ανάπτυξη... Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: ...αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι... Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι της θρησκείας ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:15 Η Noisette έγραψε: #19.054 12-01-09 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Δεν είσαι της θρησκείας ε; Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Ο Valder έγραψε: #19.055 12-01-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία! Φεύγει, και είχα μια νύστα! Φιλιά! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η Noisette έγραψε: #19.056 12-01-09 02:25 με βρηκες μικρη και με πειραζεις εεε??? καληνυχτεεες.... (θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:36 Η e-sofia έγραψε: #19.057 12-01-09 09:36 Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα. Δεν είσαι της θρησκείας ε; Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Ο Valder έγραψε: #19.055 12-01-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία! Φεύγει, και είχα μια νύστα! Φιλιά! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η Noisette έγραψε: #19.056 12-01-09 02:25 με βρηκες μικρη και με πειραζεις εεε??? καληνυχτεεες.... (θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:36 Η e-sofia έγραψε: #19.057 12-01-09 09:36 Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη ) παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες) αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος??? φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία! Φεύγει, και είχα μια νύστα! Φιλιά! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η Noisette έγραψε: #19.056 12-01-09 02:25 με βρηκες μικρη και με πειραζεις εεε??? καληνυχτεεες.... (θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:36 Η e-sofia έγραψε: #19.057 12-01-09 09:36 Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
με βρηκες μικρη και με πειραζεις εεε??? καληνυχτεεες.... (θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:36 Η e-sofia έγραψε: #19.057 12-01-09 09:36 Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 Ο Tsipouro έγραψε: #19.058 12-01-09 11:25 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Palladin έγραψε: #19.059 12-01-09 11:49 οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
οι εργαζόμενοι που είναι παράλληλα φοιτητές (μεταπτυχιακοί ή προπτυχιακοί) δεν δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για τις μέρες που γράφουν μάθημα; μην τα πάρω στο κρανίο; δηλαδή πώς να γράψω μάθημα, με τηλεπάθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Ο Rempeskes: #19.060 12-01-09 11:50 Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kακή ψυχρή και αναποδη 2009 sucks πίσω στο ...2007 τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.