WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Καλημέρα σε όλους!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Noisette
Περιβόητο μέλος
τι ωραια που ηταν χτες στον Κατσιμιχα
borat
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
γιατι δεν εχω ενα αγορι για κολλητο???
Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα!
Noisette
Περιβόητο μέλος
Αχ αυτοί οι νέοι... αχ αυτή η μόδα!
γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι
Valder
Τιμώμενο Μέλος
γιατι ειναι μοδα??? χιχιχι
*Βαλούδι ανάβει τσιγάρο*
Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή!
Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...;
Noisette
Περιβόητο μέλος
*Βαλούδι ανάβει τσιγάρο*
Κάνεις κι εσύ κάτι φιλοσοφικές ερωτήσεις αργάμιση τη νύχτα ρε παιδί μου και μ' έχει πλακώσει το σουτζούκι της πίτσας και αδυνατώ να αποδώσω. Φέρε μια σόδα μιας και γελάς και ίσως στο αναλύσω άλλη στιγμή!
Βαρυσήμαντον δίλλημα: Να παίξω Crysis ή να δω Knight Rider...;
τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα
crysis δαγκωτο...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
τι να κανω...τα νιατα αναζητουν την γνωση...διψαμε...τσιμπα μια σοδα
crysis δαγκωτο...
Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού:
Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα.
Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία.
Noisette
Περιβόητο μέλος
Άμα θέλετε δεσποινίς μου και γνώση και ξεδίψασμα, ιδού:
Και βιβλίο και νερό. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα.
Βαριέμαι το Crysis, είναι το expansion (warhead) με την ίδια ιστορία, άσε που μ' έχουν σφηνώσει σ' ένα σημείο και με βαράνε με τα Gauss Rifle κι έχω δει τον Τζίζους πτέραρχο εν αποστρατεία.
προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα...
αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
προτειμαμε την αμεση γνωση...τα βιβλια ειναι χρονοβόρα...
Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα.
...αμα ειναι να δεις τον Τζιζους πτεραρχο τοτε αστο...ασυζητητι...
Δεν είσαι της θρησκείας ε;
Noisette
Περιβόητο μέλος
Άμα συνεχίσεις να δίνεις το παρόν στην Κουβεντούλα, θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη φάω τόσο για να μπορώ να φιλοσοφήσω όσο θες μέχρι να ξεδιψάσεις. Πρόσεχε όμως γιατί πάντα μου έλεγαν ότι έχω καταπιεί γλυστρίδα κι άμα ξεκινήσω, ξεχνάω μέχρι και να σταματήσω την πάρλα.
Δεν είσαι της θρησκείας ε;
δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη )
παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες)
αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος???
φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες
Valder
Τιμώμενο Μέλος
δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με την παρλα αλλωστε σημερα ψαρακια φαγαμε...δεν προσεξα αν ηταν γλυστριδα ή κατι αλλο(δεν ειμαι πολυ σχετικη )
παρα το ψαρι σημερα εχω να ξυπνησω νωρις αυριο για σχολη οποτε θα σου κανω την χαρη να μην φιλοσοφησεις σημερα για χαρη μου(ξερω ομως οτι το θες)
αμα δεν ειμαι εγω της θρησκειας πες μου ποιος???
φιλια στα μουτρα!!καληνυχτες
Αχ ωραία! Φεύγει, και είχα μια νύστα!
Φιλιά! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!
Noisette
Περιβόητο μέλος
καληνυχτεεες....
(θα επιστρεψω και θα δεις....φροντισε να μην εχεις φαει αυριο)
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
2009 sucks
πίσω στο ...2007 τώρα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.