Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Ο Γιώργος έγραψε: #15.201 17-07-08 14:51 Σπέρα σου Ηρώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η invalid έγραψε: #15.202 17-07-08 14:59 Σπέρα παιδάκια!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Η Ηρώ έγραψε: #15.203 17-07-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σπέρα σου Ηρώ!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιώργο. Καλό καλοκαίρι Είδα ότι τελειώσες εξεταστική, πάλι μόνη μου έμεινα! Αρχική Δημοσίευση από invalid: Σπέρα παιδάκια!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τινούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Ο Γιώργος έγραψε: #15.204 17-07-08 15:05 Σπέρα Τινούλι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Ο Tetragrammaton: #15.205 17-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Γιώργο. Καλό καλοκαίρι Είδα ότι τελειώσες εξεταστική, πάλι μόνη μου έμεινα! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ, και είναι πολύ βάρβαρο να έχουν τους ελαιοχρωματιστές να δουλεύουν Ιούλιο μήνα... Με τόση ζέστη και αναθυμιάσεις από τη λαδομπογιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Ηρώ έγραψε: #15.206 17-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ναι ρε συ, και είναι πολύ βάρβαρο να έχουν τους ελαιοχρωματιστές να δουλεύουν Ιούλιο μήνα... Με τόση ζέστη και αναθυμιάσεις από τη λαδομπογιά... Click για ανάπτυξη... Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #15.207 17-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Σπέρα παιδάκια!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τιν-Τιν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Tetragrammaton: #15.208 17-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η cibyllian: #15.209 17-07-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:20 Ο Klaus έγραψε: #15.210 17-07-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μ' αρέσει το γκιουζέλ! Click για ανάπτυξη... είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:22 Η Ηρώ έγραψε: #15.211 17-07-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Click για ανάπτυξη... Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Ο Tetragrammaton: #15.212 17-07-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Click για ανάπτυξη... Όταν οι μπογιατζήδες θέλουν να το παίξουν καλλιτέχνες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #15.213 17-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά για την άδεια η τιμή είναι φιξαρισμένη..... στη μελέτη όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:49 Ο Klaus έγραψε: #15.214 17-07-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Click για ανάπτυξη... Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:58 Ο Valder έγραψε: #15.215 17-07-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Click για ανάπτυξη... Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Klaus έγραψε: #15.216 17-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #15.217 17-07-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σπέρα σου Ηρώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η invalid έγραψε: #15.202 17-07-08 14:59 Σπέρα παιδάκια!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Η Ηρώ έγραψε: #15.203 17-07-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σπέρα σου Ηρώ!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιώργο. Καλό καλοκαίρι Είδα ότι τελειώσες εξεταστική, πάλι μόνη μου έμεινα! Αρχική Δημοσίευση από invalid: Σπέρα παιδάκια!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τινούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Ο Γιώργος έγραψε: #15.204 17-07-08 15:05 Σπέρα Τινούλι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Ο Tetragrammaton: #15.205 17-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Γιώργο. Καλό καλοκαίρι Είδα ότι τελειώσες εξεταστική, πάλι μόνη μου έμεινα! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ, και είναι πολύ βάρβαρο να έχουν τους ελαιοχρωματιστές να δουλεύουν Ιούλιο μήνα... Με τόση ζέστη και αναθυμιάσεις από τη λαδομπογιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Ηρώ έγραψε: #15.206 17-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ναι ρε συ, και είναι πολύ βάρβαρο να έχουν τους ελαιοχρωματιστές να δουλεύουν Ιούλιο μήνα... Με τόση ζέστη και αναθυμιάσεις από τη λαδομπογιά... Click για ανάπτυξη... Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #15.207 17-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Σπέρα παιδάκια!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τιν-Τιν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Tetragrammaton: #15.208 17-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η cibyllian: #15.209 17-07-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:20 Ο Klaus έγραψε: #15.210 17-07-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μ' αρέσει το γκιουζέλ! Click για ανάπτυξη... είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:22 Η Ηρώ έγραψε: #15.211 17-07-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Click για ανάπτυξη... Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Ο Tetragrammaton: #15.212 17-07-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Click για ανάπτυξη... Όταν οι μπογιατζήδες θέλουν να το παίξουν καλλιτέχνες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #15.213 17-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά για την άδεια η τιμή είναι φιξαρισμένη..... στη μελέτη όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:49 Ο Klaus έγραψε: #15.214 17-07-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Click για ανάπτυξη... Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:58 Ο Valder έγραψε: #15.215 17-07-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Click για ανάπτυξη... Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Klaus έγραψε: #15.216 17-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #15.217 17-07-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σπέρα παιδάκια!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Η Ηρώ έγραψε: #15.203 17-07-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σπέρα σου Ηρώ!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιώργο. Καλό καλοκαίρι Είδα ότι τελειώσες εξεταστική, πάλι μόνη μου έμεινα! Αρχική Δημοσίευση από invalid: Σπέρα παιδάκια!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τινούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Ο Γιώργος έγραψε: #15.204 17-07-08 15:05 Σπέρα Τινούλι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Ο Tetragrammaton: #15.205 17-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Γιώργο. Καλό καλοκαίρι Είδα ότι τελειώσες εξεταστική, πάλι μόνη μου έμεινα! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ, και είναι πολύ βάρβαρο να έχουν τους ελαιοχρωματιστές να δουλεύουν Ιούλιο μήνα... Με τόση ζέστη και αναθυμιάσεις από τη λαδομπογιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Ηρώ έγραψε: #15.206 17-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ναι ρε συ, και είναι πολύ βάρβαρο να έχουν τους ελαιοχρωματιστές να δουλεύουν Ιούλιο μήνα... Με τόση ζέστη και αναθυμιάσεις από τη λαδομπογιά... Click για ανάπτυξη... Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #15.207 17-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Σπέρα παιδάκια!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τιν-Τιν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Tetragrammaton: #15.208 17-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η cibyllian: #15.209 17-07-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:20 Ο Klaus έγραψε: #15.210 17-07-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μ' αρέσει το γκιουζέλ! Click για ανάπτυξη... είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:22 Η Ηρώ έγραψε: #15.211 17-07-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Click για ανάπτυξη... Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Ο Tetragrammaton: #15.212 17-07-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Click για ανάπτυξη... Όταν οι μπογιατζήδες θέλουν να το παίξουν καλλιτέχνες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #15.213 17-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά για την άδεια η τιμή είναι φιξαρισμένη..... στη μελέτη όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:49 Ο Klaus έγραψε: #15.214 17-07-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Click για ανάπτυξη... Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:58 Ο Valder έγραψε: #15.215 17-07-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Click για ανάπτυξη... Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Klaus έγραψε: #15.216 17-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #15.217 17-07-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σπέρα σου Ηρώ!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιώργο. Καλό καλοκαίρι Είδα ότι τελειώσες εξεταστική, πάλι μόνη μου έμεινα! Αρχική Δημοσίευση από invalid: Σπέρα παιδάκια!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τινούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Ο Γιώργος έγραψε: #15.204 17-07-08 15:05 Σπέρα Τινούλι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Ο Tetragrammaton: #15.205 17-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Γιώργο. Καλό καλοκαίρι Είδα ότι τελειώσες εξεταστική, πάλι μόνη μου έμεινα! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ, και είναι πολύ βάρβαρο να έχουν τους ελαιοχρωματιστές να δουλεύουν Ιούλιο μήνα... Με τόση ζέστη και αναθυμιάσεις από τη λαδομπογιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Ηρώ έγραψε: #15.206 17-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ναι ρε συ, και είναι πολύ βάρβαρο να έχουν τους ελαιοχρωματιστές να δουλεύουν Ιούλιο μήνα... Με τόση ζέστη και αναθυμιάσεις από τη λαδομπογιά... Click για ανάπτυξη... Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #15.207 17-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Σπέρα παιδάκια!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τιν-Τιν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Tetragrammaton: #15.208 17-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η cibyllian: #15.209 17-07-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:20 Ο Klaus έγραψε: #15.210 17-07-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μ' αρέσει το γκιουζέλ! Click για ανάπτυξη... είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:22 Η Ηρώ έγραψε: #15.211 17-07-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Click για ανάπτυξη... Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Ο Tetragrammaton: #15.212 17-07-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Click για ανάπτυξη... Όταν οι μπογιατζήδες θέλουν να το παίξουν καλλιτέχνες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #15.213 17-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά για την άδεια η τιμή είναι φιξαρισμένη..... στη μελέτη όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:49 Ο Klaus έγραψε: #15.214 17-07-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Click για ανάπτυξη... Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:58 Ο Valder έγραψε: #15.215 17-07-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Click για ανάπτυξη... Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Klaus έγραψε: #15.216 17-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #15.217 17-07-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σπέρα Τινούλι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Ο Tetragrammaton: #15.205 17-07-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Γιώργο. Καλό καλοκαίρι Είδα ότι τελειώσες εξεταστική, πάλι μόνη μου έμεινα! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ, και είναι πολύ βάρβαρο να έχουν τους ελαιοχρωματιστές να δουλεύουν Ιούλιο μήνα... Με τόση ζέστη και αναθυμιάσεις από τη λαδομπογιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Ηρώ έγραψε: #15.206 17-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ναι ρε συ, και είναι πολύ βάρβαρο να έχουν τους ελαιοχρωματιστές να δουλεύουν Ιούλιο μήνα... Με τόση ζέστη και αναθυμιάσεις από τη λαδομπογιά... Click για ανάπτυξη... Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #15.207 17-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Σπέρα παιδάκια!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τιν-Τιν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Tetragrammaton: #15.208 17-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η cibyllian: #15.209 17-07-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:20 Ο Klaus έγραψε: #15.210 17-07-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μ' αρέσει το γκιουζέλ! Click για ανάπτυξη... είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:22 Η Ηρώ έγραψε: #15.211 17-07-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Click για ανάπτυξη... Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Ο Tetragrammaton: #15.212 17-07-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Click για ανάπτυξη... Όταν οι μπογιατζήδες θέλουν να το παίξουν καλλιτέχνες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #15.213 17-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά για την άδεια η τιμή είναι φιξαρισμένη..... στη μελέτη όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:49 Ο Klaus έγραψε: #15.214 17-07-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Click για ανάπτυξη... Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:58 Ο Valder έγραψε: #15.215 17-07-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Click για ανάπτυξη... Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Klaus έγραψε: #15.216 17-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #15.217 17-07-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Γιώργο. Καλό καλοκαίρι Είδα ότι τελειώσες εξεταστική, πάλι μόνη μου έμεινα! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ, και είναι πολύ βάρβαρο να έχουν τους ελαιοχρωματιστές να δουλεύουν Ιούλιο μήνα... Με τόση ζέστη και αναθυμιάσεις από τη λαδομπογιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Ηρώ έγραψε: #15.206 17-07-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ναι ρε συ, και είναι πολύ βάρβαρο να έχουν τους ελαιοχρωματιστές να δουλεύουν Ιούλιο μήνα... Με τόση ζέστη και αναθυμιάσεις από τη λαδομπογιά... Click για ανάπτυξη... Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #15.207 17-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Σπέρα παιδάκια!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τιν-Τιν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Tetragrammaton: #15.208 17-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η cibyllian: #15.209 17-07-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:20 Ο Klaus έγραψε: #15.210 17-07-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μ' αρέσει το γκιουζέλ! Click για ανάπτυξη... είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:22 Η Ηρώ έγραψε: #15.211 17-07-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Click για ανάπτυξη... Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Ο Tetragrammaton: #15.212 17-07-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Click για ανάπτυξη... Όταν οι μπογιατζήδες θέλουν να το παίξουν καλλιτέχνες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #15.213 17-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά για την άδεια η τιμή είναι φιξαρισμένη..... στη μελέτη όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:49 Ο Klaus έγραψε: #15.214 17-07-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Click για ανάπτυξη... Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:58 Ο Valder έγραψε: #15.215 17-07-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Click για ανάπτυξη... Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Klaus έγραψε: #15.216 17-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #15.217 17-07-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ναι ρε συ, και είναι πολύ βάρβαρο να έχουν τους ελαιοχρωματιστές να δουλεύουν Ιούλιο μήνα... Με τόση ζέστη και αναθυμιάσεις από τη λαδομπογιά... Click για ανάπτυξη... Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #15.207 17-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Σπέρα παιδάκια!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τιν-Τιν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Tetragrammaton: #15.208 17-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η cibyllian: #15.209 17-07-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:20 Ο Klaus έγραψε: #15.210 17-07-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μ' αρέσει το γκιουζέλ! Click για ανάπτυξη... είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:22 Η Ηρώ έγραψε: #15.211 17-07-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Click για ανάπτυξη... Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Ο Tetragrammaton: #15.212 17-07-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Click για ανάπτυξη... Όταν οι μπογιατζήδες θέλουν να το παίξουν καλλιτέχνες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #15.213 17-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά για την άδεια η τιμή είναι φιξαρισμένη..... στη μελέτη όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:49 Ο Klaus έγραψε: #15.214 17-07-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Click για ανάπτυξη... Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:58 Ο Valder έγραψε: #15.215 17-07-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Click για ανάπτυξη... Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Klaus έγραψε: #15.216 17-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #15.217 17-07-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από invalid: Σπέρα παιδάκια!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τιν-Τιν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Tetragrammaton: #15.208 17-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η cibyllian: #15.209 17-07-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:20 Ο Klaus έγραψε: #15.210 17-07-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μ' αρέσει το γκιουζέλ! Click για ανάπτυξη... είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:22 Η Ηρώ έγραψε: #15.211 17-07-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Click για ανάπτυξη... Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Ο Tetragrammaton: #15.212 17-07-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Click για ανάπτυξη... Όταν οι μπογιατζήδες θέλουν να το παίξουν καλλιτέχνες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #15.213 17-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά για την άδεια η τιμή είναι φιξαρισμένη..... στη μελέτη όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:49 Ο Klaus έγραψε: #15.214 17-07-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Click για ανάπτυξη... Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:58 Ο Valder έγραψε: #15.215 17-07-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Click για ανάπτυξη... Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Klaus έγραψε: #15.216 17-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #15.217 17-07-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η cibyllian: #15.209 17-07-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:20 Ο Klaus έγραψε: #15.210 17-07-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μ' αρέσει το γκιουζέλ! Click για ανάπτυξη... είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:22 Η Ηρώ έγραψε: #15.211 17-07-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Click για ανάπτυξη... Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Ο Tetragrammaton: #15.212 17-07-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Click για ανάπτυξη... Όταν οι μπογιατζήδες θέλουν να το παίξουν καλλιτέχνες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #15.213 17-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά για την άδεια η τιμή είναι φιξαρισμένη..... στη μελέτη όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:49 Ο Klaus έγραψε: #15.214 17-07-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Click για ανάπτυξη... Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:58 Ο Valder έγραψε: #15.215 17-07-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Click για ανάπτυξη... Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Klaus έγραψε: #15.216 17-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #15.217 17-07-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ζουλεύετε!Δεν εξηγείται αλλιώς! Click για ανάπτυξη... Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:20 Ο Klaus έγραψε: #15.210 17-07-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μ' αρέσει το γκιουζέλ! Click για ανάπτυξη... είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:22 Η Ηρώ έγραψε: #15.211 17-07-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Click για ανάπτυξη... Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Ο Tetragrammaton: #15.212 17-07-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Click για ανάπτυξη... Όταν οι μπογιατζήδες θέλουν να το παίξουν καλλιτέχνες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #15.213 17-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά για την άδεια η τιμή είναι φιξαρισμένη..... στη μελέτη όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:49 Ο Klaus έγραψε: #15.214 17-07-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Click για ανάπτυξη... Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:58 Ο Valder έγραψε: #15.215 17-07-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Click για ανάπτυξη... Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Klaus έγραψε: #15.216 17-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #15.217 17-07-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μ' αρέσει το γκιουζέλ! Click για ανάπτυξη... είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:22 Η Ηρώ έγραψε: #15.211 17-07-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Click για ανάπτυξη... Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Ο Tetragrammaton: #15.212 17-07-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Click για ανάπτυξη... Όταν οι μπογιατζήδες θέλουν να το παίξουν καλλιτέχνες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #15.213 17-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά για την άδεια η τιμή είναι φιξαρισμένη..... στη μελέτη όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:49 Ο Klaus έγραψε: #15.214 17-07-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Click για ανάπτυξη... Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:58 Ο Valder έγραψε: #15.215 17-07-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Click για ανάπτυξη... Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Klaus έγραψε: #15.216 17-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #15.217 17-07-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Μπα, έχω και γω τέμπερες σπίτι μου... Click για ανάπτυξη... Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι κακός παιδί μου... μην του δίνεις σημασία!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Ο Tetragrammaton: #15.212 17-07-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Click για ανάπτυξη... Όταν οι μπογιατζήδες θέλουν να το παίξουν καλλιτέχνες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #15.213 17-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά για την άδεια η τιμή είναι φιξαρισμένη..... στη μελέτη όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:49 Ο Klaus έγραψε: #15.214 17-07-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Click για ανάπτυξη... Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:58 Ο Valder έγραψε: #15.215 17-07-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Click για ανάπτυξη... Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Klaus έγραψε: #15.216 17-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #15.217 17-07-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Με τέμπερες βάφετε εσείς τους τοίχους σας στο χωριό σου; Click για ανάπτυξη... Όταν οι μπογιατζήδες θέλουν να το παίξουν καλλιτέχνες, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #15.213 17-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά για την άδεια η τιμή είναι φιξαρισμένη..... στη μελέτη όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:49 Ο Klaus έγραψε: #15.214 17-07-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Click για ανάπτυξη... Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:58 Ο Valder έγραψε: #15.215 17-07-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Click για ανάπτυξη... Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Klaus έγραψε: #15.216 17-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #15.217 17-07-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: είναι ιδέα το μαγαζί!Σε περικαλώ! Click για ανάπτυξη... Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γεια σου Cibάκι!! Ας λένε ότι θένε, αδιαφορώ! Έτσι λένε όλοι, αλλά όταν θέλουν να χτίσουν το σπιτάκι τους σε αρχιτέκτονα πάνε! Και αν επιλέξουν εμένα κάτι κύριοι από δω μέσα, ε τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω! Στο σταυρό θα τους βαρέσω με την τιμή της άδειας που θα τους πάρω και θα τους κάνω να πιστέψουν ότι τους κάνω και καλύτερη τιμή ... αλλά μην τους το πεις! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά για την άδεια η τιμή είναι φιξαρισμένη..... στη μελέτη όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:49 Ο Klaus έγραψε: #15.214 17-07-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Click για ανάπτυξη... Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:58 Ο Valder έγραψε: #15.215 17-07-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Click για ανάπτυξη... Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Klaus έγραψε: #15.216 17-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #15.217 17-07-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ιδέα;;;; .... ποιανού;;; Click για ανάπτυξη... Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 15:58 Ο Valder έγραψε: #15.215 17-07-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Click για ανάπτυξη... Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Klaus έγραψε: #15.216 17-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #15.217 17-07-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Της νεολσίας και των τεκνών σαν εμένα! Click για ανάπτυξη... Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Γιατί όπως λέει και Θάνος η φάση έχει προοπτική όταν οι άλλοι κάνουν πίσω μπρος να κάνεις εσύ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Klaus έγραψε: #15.216 17-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #15.217 17-07-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά λες, "σαν κι εσένα"... Ναι αλλά "Ξύπνα θανάση" λέει ο Θάνος... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #15.217 17-07-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να μου πεις, μιλάς πολύ και σε βαριέμαι! Θέλω να φέρεις τα αλλοδαπά και να φύγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:29 Ο fandago έγραψε: #15.218 17-07-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ τώρα μπορούμε να δαγκώσουμε όποιον μας πει η μαμά μας. Τον φανταγκούλη πιχί. Click για ανάπτυξη... Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σβέλτα πριν ξυπνήσει. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #15.219 17-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν πειράζει το κάνω ξύπνα Νικόλα!Α κάποια στιγμη θύμησέ μου να σου πω για δύο αλλοδαπά!Πρέπει να σισφίγγουμε τις διεθνείς σχέσεις τελικά!Πάω να γράψω κώδικα! Click για ανάπτυξη... Αποστάτηηηηηηη!!!! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Καλησπέρες! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Βλέπω επανήλθες στους παλιούς καλούς σου βιολογικούς ρυθμούς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Η Ηρώ έγραψε: #15.220 17-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Επειδή σας βρήκε στους δολοφόνους ε; Ατιμούτσικα Άντε και στα επόμενα με καλό! Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις στο game και ξεσπάς εδώ; Ωραία ιδέα γιατί έχω κι εγώ απωθημένα.. Λοιπόν ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.