Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
άντε και στα δικά σου τώρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
[οφφ τοπικ] Όταν ποστάρει η bunny, δεν σας φαίνεται σαν να σας μιλάει το κουνέλι; (καλά ίσως φταίει που διαβάζω αυτό τον καιρό την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων)[/οφφ τοπικ]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
Μπράβο Μανίτσα μου!!!!!!!
άντε και στα δικά σου τώρα
Ασε έχασες γέλια, ο δικός μου καταττρόμαξε και μου έλεγε πώς ένοιωσε πώς είμουν εγώ λέει μέσα και φρίκαρε μετά όλο το βράδυ άρχισε το πρήξιμο περι μωρών, στο τέλος του είπα να κάνει ένα με την αδερφή μου ή αν θέλει ας κλέψει αυτό που παρατήσαν στο νοσοκομείο χτές να γλυτώσω και τον κόπο
Καλημέρα τέτρα
Καλημέρααααααα!!!
[οφφ τοπικ] Όταν ποστάρει η bunny, δεν σας φαίνεται σαν να σας μιλάει το κουνέλι; (καλά ίσως φταίει που διαβάζω αυτό τον καιρό την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων)[/οφφ τοπικ]
Καλημέρα Τέτρα!!!!
Ασε έχασες γέλια, ο δικός μου καταττρόμαξε και μου έλεγε πώς ένοιωσε πώς είμουν εγώ λέει μέσα και φρίκαρε μετά όλο το βράδυ άρχισε το πρήξιμο περι μωρών, στο τέλος του είπα να κάνει ένα με την αδερφή μου ή αν θέλει ας κλέψει αυτό που παρατήσαν στο νοσοκομείο χτές να γλυτώσω και τον κόπο
Καλημέρα τέτρα
Ρε συ .... τον γείωσες τον άνθρωπο απότομα!
dooo
Διακεκριμένο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Καλημέρα Τέτρα!!!!
Ρε συ .... τον γείωσες τον άνθρωπο απότομα!
Καλά του έκανα, επιδή του ήρθε να κάνει παιδί εκείνος θα την πληρώσω εγώ; μετά του λέω και και το τελειώτικό, αν θές παιδί πές το μου στα ίσα, με κοιτάζει και μου λέει, αλήθεια θές να στο πώ; Φυσικά του λέω να σου πώ ένα ωραιώτατοπ όχι να τελειώνουμε
mania
Επιφανές μέλος
αχχχ μανίτσα να σας ζήσει η μπουμπού!!!!! βάλε καμιά φωτογραφία της να τη δούμε
Θα ανεβάσω κάποια στιγμή για λίγο και μετά θα τις κατευάσω, αν πεί φυσικά το ναι η αδερφή μου, να είμαστε και διακριτικοί καθώς δεν είναι δικό μου μωρό μόλις μεταφέρω ανευάζω
Σε 10 λεπτά τελικά ανευάζω φώτο για 5 λεπτά οκ; αναμένετε λίγο και έρχετε
Καλά του έκανα, επιδή του ήρθε να κάνει παιδί εκείνος θα την πληρώσω εγώ; μετά του λέω και και το τελειώτικό, αν θές παιδί πές το μου στα ίσα, με κοιτάζει και μου λέει, αλήθεια θές να στο πώ; Φυσικά του λέω να σου πώ ένα ωραιώτατοπ όχι να τελειώνουμε
ΛΟΛ .... Καλά κάνεις!!!!
mania
Επιφανές μέλος
....
mania
Επιφανές μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
να σας ζήσουν!!!!!!!!!!!!
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος
Πριν λίγο γύρισα από τις πρώτες διακοπές μου!
Πώς είστε? πώς τα περνάτε??
@Μάνια να σας ζήσει το μωράκι!!
mania
Επιφανές μέλος
ΤΕΛΕΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
να σας ζήσουν!!!!!!!!!!!!
Ενα πράγμα δεν έχω καταλάβει, πώς τους δίνει η φύση το προσών της αλλαγής του δέρματος, είναι τόσο μικρά και περίεργα και μετά αλλάζουν και γίνοντε νορμάλ στο χρώμα τους, ή που είναι μικρά και ζαρωμένα και κουνάνε τα χεράκια τους, είναι περίεργα όλα αυτά
mania
Επιφανές μέλος
Καλημέρα τι κάνετε??
Πριν λίγο γύρισα από τις πρώτες διακοπές μου!
Πώς είστε? πώς τα περνάτε??
@Μάνια να σας ζήσει το μωράκι!!
Ευχαριστώ καρδιά μου, εσύ πώς πέρασες;
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος
πολύ καλά περάσα! ήταν πολύ ωραία! είχα ανάγκη λίγες διακοπούλες!Ευχαριστώ καρδιά μου, εσύ πώς πέρασες;
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Ενα πράγμα δεν έχω καταλάβει, πώς τους δίνει η φύση το προσών της αλλαγής του δέρματος, είναι τόσο μικρά και περίεργα και μετά αλλάζουν και γίνοντε νορμάλ στο χρώμα τους, ή που είναι μικρά και ζαρωμένα και κουνάνε τα χεράκια τους, είναι περίεργα όλα αυτά
Άσε κι εγώ φρικάρω....
mania
Επιφανές μέλος
πολύ καλά περάσα! ήταν πολύ ωραία! είχα ανάγκη λίγες διακοπούλες!
Την καλύτερη δουλειά έκανες, διακοπές και είναι σούπερ
ωραία μωρουλίνια!!!!!!! να σας ζήσουν και τα δύο μανίτσα, να είναι ευτυχισμένα στη ζωή τους!!
Και σύ καρδιά μου να δείς την μικρή σου όπως αγαπάς
mania
Επιφανές μέλος
Άσε κι εγώ φρικάρω....
Ασε που όταν τα βλέπεις τόσο μικρά και νομίζεις πώς αν τα αγγίξεις θα σπάσουν στα χέρια σου, είναι θάυμα πραγματικά
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.