Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!
Πρόσεξε μην φτάσεις μήνα. :P Αυτό θα είναι ανησυχητικό. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου!:P

Μη φύυυυυγειειειεις :whistle:
Μη φύυγειειειειειειειειειεις:whistle:

Καράβι που έμπασε νερά ....:whistle:

Μη μου φεύγεις Βαλού μου!!!!! :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου!:P

Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! :)

bb!!!! :P Δν λέμε ποτέ καλό απόγευμα όταν σχολάμε στις 4! αλλα καλό μεσημέρι! έτσι απλά για να νιώσουμε κ μεις μεσημέρι! :P ππφφ τι λέω ειναι κ η ζέστη!!!!! :whistle:

Μη φύυυυυγειειειεις :whistle:
Μη φύυγειειειειειειειειειεις:whistle:

Καράβι που έμπασε νερά ....:whistle:

Μη μου φεύγεις Βαλού μου!!!!! :(

Πεινάω ρε καρδιά μου, θες να ψοφήσω;:(:P Θα ρθω σε λίγο και για λίγο γιατί μετά πρέπει να στρωθώ ως το βράδυ να διαβάσω γιατί αύριο τέτοια ώρα δίνω ένα παλιοθεωρητικό μπλα μπλα μπλα μπλα μάθημα!:)

Έρχομαι σε λίγο!:)

bb!!!! :P Δν λέμε ποτέ καλό απόγευμα όταν σχολάμε στις 4! αλλα καλό μεσημέρι! έτσι απλά για να νιώσουμε κ μεις μεσημέρι! :P ππφφ τι λέω ειναι κ η ζέστη!!!!! :whistle:

Α δε φτάνει που σου εύχομαι, με διορθώνεις κι όλας! Θα βάλω το Σιμπύλλι να σε γδάρει! Καλά άντε... Καλό μεσημέρι!!! :D

Προφιτερόλ κανείς; :slourp:

Πεινάω ρε καρδιά μου, θες να ψοφήσω;:(:P Θα ρθω σε λίγο και για λίγο γιατί μετά πρέπει να στρωθώ ως το βράδυ να διαβάσω γιατί αύριο τέτοια ώρα δίνω ένα παλιοθεωρητικό μπλα μπλα μπλα μπλα μάθημα!:)

Έρχομαι σε λίγο!:)

:(

Όχι, θα σου πω πέρνα απ' το σπίτι! :clapup:

Όχι, θα σου πω πέρνα απ' το σπίτι! :clapup:

Κάποιος ήδη έφαγε μπουνιά γιατί είπε κάτι τέτοιο... μη γίνεις ο δεύτερος!:P

Κάποιος ήδη έφαγε μπουνιά γιατί είπε κάτι τέτοιο... μη γίνεις ο δεύτερος!:P

Εσύ δεν πήγες για φαγητό;;;;

Εσύ δεν πήγες για φαγητό;;;;

Όχι, έχω βάλει μια μικρή και με ταϊζει κι εγώ κάθομαι στο στέκι. Τι θες τώρα; Πήγαινε στο Γιώργο στο σπίτι να φας το γλυκό του!:P

Όχι, έχω βάλει μια μικρή και με ταϊζει κι εγώ κάθομαι στο στέκι. Τι θες τώρα; Πήγαινε στο Γιώργο στο σπίτι να φας το γλυκό του!:P

Όχι δεν πάω.... γιατί πάλι απειλείς ότι θα δείρεις! Δεν θέλω να τρώει ξύλο ο κόσμος εξαιτίας μου!:/:

Όχι δεν πάω.... γιατί πάλι απειλείς ότι θα δείρεις! Δεν θέλω να τρώει ξύλο ο κόσμος εξαιτίας μου!:/:

Νταξει ο Γιώργος δεν έκανε κάτι κακό...ακόμα, οπότε θα τον λυπηθώ!:P

Έφαγα!:clapup: Λίγο θα κάτσω και θα παω να βουτήξω μέσα στις αηδιαστικά μεταφρασμένες διαφάνειες!:hmm:

Νταξει ο Γιώργος δεν έκανε κάτι κακό...ακόμα, οπότε θα τον λυπηθώ!:P

Έφαγα!:clapup: Λίγο θα κάτσω και θα παω να βουτήξω μέσα στις αηδιαστικά μεταφρασμένες διαφάνειες!:hmm:

Εμένα μου χει κάτσει το κλαμπ στο στομάχι! Κάποιος με καταριέται πάλι!!!!

Εμένα μου χει κάτσει το κλαμπ στο στομάχι! Κάποιος με καταριέται πάλι!!!!

Όχι αν μπορώ να βοηθήσω εγώ σε αυτό!;) Σε 10 λεπτά θα είσαι εντάξει! Trust me!;)

Όχι αν μπορώ να βοηθήσω εγώ σε αυτό!;) Σε 10 λεπτά θα είσαι εντάξει! Trust me!;)

Πως θα το πετύχεις;;;;;;; Είμαι πολύ περίεργη!:hmm:

Πως θα το πετύχεις;;;;;;; Είμαι πολύ περίεργη!:hmm:

There are things about me that you still don't know my queen!;)

There are things about me that you still don't know my queen!;)

Ναι αλλά έχουν περάσει 10 λεπτά, κι εγώ ακόμα φούσκωμα έχω!!!!:(

Ναι αλλά έχουν περάσει 10 λεπτά, κι εγώ ακόμα φούσκωμα έχω!!!!:(

Κι εγώ παραισθήσεις. Θα έπρεπε ήδη να είχε δουλέψει... damn!:worry:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back