cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:01 Η cibyllian: #14.021 07-07-08 15:01 Εμένα δεν θα μου πει κανένας γειά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Ο Valder έγραψε: #14.022 07-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου ζουζού!!! Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: βαριεμαι να διαβασω.......... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Πίστεψέ με, αυτό το Ηλεκτρονικό επιχειρείν δεν παλεύεται. Μετάφραση σύστραν Γκιούρδας: "Το Myspace είναι εφαρμογή κοινωνικού περιεχομένου με αναδυόμενα παράθυρα όπου οι χρήστες αποφορτώνουν βίντεο κλπ" Το καις μετά ναι ή όχι; Γιατί εγώ άραγε να ακούω Norther αντί να διαβάζω νομίζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Η cibyllian: #14.023 07-07-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου ζουζού!!! Click για ανάπτυξη... Βαλούουουουου ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Ο Γιώργος έγραψε: #14.024 07-07-08 15:09 Γεια σου Σίμπυ! Νταξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η katerina_s: #14.025 07-07-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Εγώ δε βαριέμαι όμως... ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ! Click για ανάπτυξη... Πως τον ειπαμε τον κυριο;;;;;; Δεν σου ξαναμιλαω!!!!!! Εγω τελειωνω την Παρασκευη γμτ!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εμένα δεν θα μου πει κανένας γειά;;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου cibyllian!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Πίστεψέ με, αυτό το Ηλεκτρονικό επιχειρείν δεν παλεύεται. Μετάφραση σύστραν Γκιούρδας: "Το Myspace είναι εφαρμογή κοινωνικού περιεχομένου με αναδυόμενα παράθυρα όπου οι χρήστες αποφορτώνουν βίντεο κλπ" Το καις μετά ναι ή όχι; Γιατί εγώ άραγε να ακούω Norther αντί να διαβάζω νομίζεις; Click για ανάπτυξη... Εγω εχω να διαβασω παιδαγωγικα!! Και φυσικα αντι να διαβασω ακουω μουσικουλα και χαζολογαω στο στεκι! αποτυχια αυτη η εξεταστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η cibyllian: #14.026 07-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Σίμπυ! Νταξ; Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι ..... αυτό μου άρεσε!!!! .....Ευχαριστώ Γιώργο..... ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #14.027 07-07-08 15:14 Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:23 Η cibyllian: #14.028 07-07-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ! Click για ανάπτυξη... Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #14.029 07-07-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Click για ανάπτυξη... Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:28 Η cibyllian: #14.030 07-07-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Click για ανάπτυξη... Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #14.031 07-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Click για ανάπτυξη... Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #14.032 07-07-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Click για ανάπτυξη... Θα το αντέξω και αυτό..... ναι, θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #14.033 07-07-08 15:38 Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #14.034 07-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο Klaus έγραψε: #14.035 07-07-08 15:46 εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #14.036 07-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Click για ανάπτυξη... Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.037 07-07-08 15:48 Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα δεν θα μου πει κανένας γειά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Ο Valder έγραψε: #14.022 07-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου ζουζού!!! Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: βαριεμαι να διαβασω.......... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Πίστεψέ με, αυτό το Ηλεκτρονικό επιχειρείν δεν παλεύεται. Μετάφραση σύστραν Γκιούρδας: "Το Myspace είναι εφαρμογή κοινωνικού περιεχομένου με αναδυόμενα παράθυρα όπου οι χρήστες αποφορτώνουν βίντεο κλπ" Το καις μετά ναι ή όχι; Γιατί εγώ άραγε να ακούω Norther αντί να διαβάζω νομίζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Η cibyllian: #14.023 07-07-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου ζουζού!!! Click για ανάπτυξη... Βαλούουουουου ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Ο Γιώργος έγραψε: #14.024 07-07-08 15:09 Γεια σου Σίμπυ! Νταξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η katerina_s: #14.025 07-07-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Εγώ δε βαριέμαι όμως... ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ! Click για ανάπτυξη... Πως τον ειπαμε τον κυριο;;;;;; Δεν σου ξαναμιλαω!!!!!! Εγω τελειωνω την Παρασκευη γμτ!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εμένα δεν θα μου πει κανένας γειά;;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου cibyllian!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Πίστεψέ με, αυτό το Ηλεκτρονικό επιχειρείν δεν παλεύεται. Μετάφραση σύστραν Γκιούρδας: "Το Myspace είναι εφαρμογή κοινωνικού περιεχομένου με αναδυόμενα παράθυρα όπου οι χρήστες αποφορτώνουν βίντεο κλπ" Το καις μετά ναι ή όχι; Γιατί εγώ άραγε να ακούω Norther αντί να διαβάζω νομίζεις; Click για ανάπτυξη... Εγω εχω να διαβασω παιδαγωγικα!! Και φυσικα αντι να διαβασω ακουω μουσικουλα και χαζολογαω στο στεκι! αποτυχια αυτη η εξεταστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η cibyllian: #14.026 07-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Σίμπυ! Νταξ; Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι ..... αυτό μου άρεσε!!!! .....Ευχαριστώ Γιώργο..... ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #14.027 07-07-08 15:14 Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:23 Η cibyllian: #14.028 07-07-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ! Click για ανάπτυξη... Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #14.029 07-07-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Click για ανάπτυξη... Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:28 Η cibyllian: #14.030 07-07-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Click για ανάπτυξη... Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #14.031 07-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Click για ανάπτυξη... Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #14.032 07-07-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Click για ανάπτυξη... Θα το αντέξω και αυτό..... ναι, θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #14.033 07-07-08 15:38 Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #14.034 07-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο Klaus έγραψε: #14.035 07-07-08 15:46 εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #14.036 07-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Click για ανάπτυξη... Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.037 07-07-08 15:48 Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου ζουζού!!! Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: βαριεμαι να διαβασω.......... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Πίστεψέ με, αυτό το Ηλεκτρονικό επιχειρείν δεν παλεύεται. Μετάφραση σύστραν Γκιούρδας: "Το Myspace είναι εφαρμογή κοινωνικού περιεχομένου με αναδυόμενα παράθυρα όπου οι χρήστες αποφορτώνουν βίντεο κλπ" Το καις μετά ναι ή όχι; Γιατί εγώ άραγε να ακούω Norther αντί να διαβάζω νομίζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Η cibyllian: #14.023 07-07-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου ζουζού!!! Click για ανάπτυξη... Βαλούουουουου ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Ο Γιώργος έγραψε: #14.024 07-07-08 15:09 Γεια σου Σίμπυ! Νταξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η katerina_s: #14.025 07-07-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Εγώ δε βαριέμαι όμως... ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ! Click για ανάπτυξη... Πως τον ειπαμε τον κυριο;;;;;; Δεν σου ξαναμιλαω!!!!!! Εγω τελειωνω την Παρασκευη γμτ!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εμένα δεν θα μου πει κανένας γειά;;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου cibyllian!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Πίστεψέ με, αυτό το Ηλεκτρονικό επιχειρείν δεν παλεύεται. Μετάφραση σύστραν Γκιούρδας: "Το Myspace είναι εφαρμογή κοινωνικού περιεχομένου με αναδυόμενα παράθυρα όπου οι χρήστες αποφορτώνουν βίντεο κλπ" Το καις μετά ναι ή όχι; Γιατί εγώ άραγε να ακούω Norther αντί να διαβάζω νομίζεις; Click για ανάπτυξη... Εγω εχω να διαβασω παιδαγωγικα!! Και φυσικα αντι να διαβασω ακουω μουσικουλα και χαζολογαω στο στεκι! αποτυχια αυτη η εξεταστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η cibyllian: #14.026 07-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Σίμπυ! Νταξ; Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι ..... αυτό μου άρεσε!!!! .....Ευχαριστώ Γιώργο..... ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #14.027 07-07-08 15:14 Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:23 Η cibyllian: #14.028 07-07-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ! Click για ανάπτυξη... Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #14.029 07-07-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Click για ανάπτυξη... Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:28 Η cibyllian: #14.030 07-07-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Click για ανάπτυξη... Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #14.031 07-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Click για ανάπτυξη... Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #14.032 07-07-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Click για ανάπτυξη... Θα το αντέξω και αυτό..... ναι, θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #14.033 07-07-08 15:38 Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #14.034 07-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο Klaus έγραψε: #14.035 07-07-08 15:46 εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #14.036 07-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Click για ανάπτυξη... Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.037 07-07-08 15:48 Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου ζουζού!!! Click για ανάπτυξη... Βαλούουουουου ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:09 Ο Γιώργος έγραψε: #14.024 07-07-08 15:09 Γεια σου Σίμπυ! Νταξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η katerina_s: #14.025 07-07-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Εγώ δε βαριέμαι όμως... ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ! Click για ανάπτυξη... Πως τον ειπαμε τον κυριο;;;;;; Δεν σου ξαναμιλαω!!!!!! Εγω τελειωνω την Παρασκευη γμτ!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εμένα δεν θα μου πει κανένας γειά;;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου cibyllian!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Πίστεψέ με, αυτό το Ηλεκτρονικό επιχειρείν δεν παλεύεται. Μετάφραση σύστραν Γκιούρδας: "Το Myspace είναι εφαρμογή κοινωνικού περιεχομένου με αναδυόμενα παράθυρα όπου οι χρήστες αποφορτώνουν βίντεο κλπ" Το καις μετά ναι ή όχι; Γιατί εγώ άραγε να ακούω Norther αντί να διαβάζω νομίζεις; Click για ανάπτυξη... Εγω εχω να διαβασω παιδαγωγικα!! Και φυσικα αντι να διαβασω ακουω μουσικουλα και χαζολογαω στο στεκι! αποτυχια αυτη η εξεταστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η cibyllian: #14.026 07-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Σίμπυ! Νταξ; Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι ..... αυτό μου άρεσε!!!! .....Ευχαριστώ Γιώργο..... ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #14.027 07-07-08 15:14 Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:23 Η cibyllian: #14.028 07-07-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ! Click για ανάπτυξη... Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #14.029 07-07-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Click για ανάπτυξη... Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:28 Η cibyllian: #14.030 07-07-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Click για ανάπτυξη... Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #14.031 07-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Click για ανάπτυξη... Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #14.032 07-07-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Click για ανάπτυξη... Θα το αντέξω και αυτό..... ναι, θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #14.033 07-07-08 15:38 Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #14.034 07-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο Klaus έγραψε: #14.035 07-07-08 15:46 εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #14.036 07-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Click για ανάπτυξη... Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.037 07-07-08 15:48 Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Σίμπυ! Νταξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η katerina_s: #14.025 07-07-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Εγώ δε βαριέμαι όμως... ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ! Click για ανάπτυξη... Πως τον ειπαμε τον κυριο;;;;;; Δεν σου ξαναμιλαω!!!!!! Εγω τελειωνω την Παρασκευη γμτ!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εμένα δεν θα μου πει κανένας γειά;;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου cibyllian!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Πίστεψέ με, αυτό το Ηλεκτρονικό επιχειρείν δεν παλεύεται. Μετάφραση σύστραν Γκιούρδας: "Το Myspace είναι εφαρμογή κοινωνικού περιεχομένου με αναδυόμενα παράθυρα όπου οι χρήστες αποφορτώνουν βίντεο κλπ" Το καις μετά ναι ή όχι; Γιατί εγώ άραγε να ακούω Norther αντί να διαβάζω νομίζεις; Click για ανάπτυξη... Εγω εχω να διαβασω παιδαγωγικα!! Και φυσικα αντι να διαβασω ακουω μουσικουλα και χαζολογαω στο στεκι! αποτυχια αυτη η εξεταστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η cibyllian: #14.026 07-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Σίμπυ! Νταξ; Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι ..... αυτό μου άρεσε!!!! .....Ευχαριστώ Γιώργο..... ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #14.027 07-07-08 15:14 Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:23 Η cibyllian: #14.028 07-07-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ! Click για ανάπτυξη... Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #14.029 07-07-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Click για ανάπτυξη... Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:28 Η cibyllian: #14.030 07-07-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Click για ανάπτυξη... Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #14.031 07-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Click για ανάπτυξη... Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #14.032 07-07-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Click για ανάπτυξη... Θα το αντέξω και αυτό..... ναι, θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #14.033 07-07-08 15:38 Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #14.034 07-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο Klaus έγραψε: #14.035 07-07-08 15:46 εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #14.036 07-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Click για ανάπτυξη... Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.037 07-07-08 15:48 Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Εγώ δε βαριέμαι όμως... ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ! Click για ανάπτυξη... Πως τον ειπαμε τον κυριο;;;;;; Δεν σου ξαναμιλαω!!!!!! Εγω τελειωνω την Παρασκευη γμτ!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εμένα δεν θα μου πει κανένας γειά;;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου cibyllian!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Πίστεψέ με, αυτό το Ηλεκτρονικό επιχειρείν δεν παλεύεται. Μετάφραση σύστραν Γκιούρδας: "Το Myspace είναι εφαρμογή κοινωνικού περιεχομένου με αναδυόμενα παράθυρα όπου οι χρήστες αποφορτώνουν βίντεο κλπ" Το καις μετά ναι ή όχι; Γιατί εγώ άραγε να ακούω Norther αντί να διαβάζω νομίζεις; Click για ανάπτυξη... Εγω εχω να διαβασω παιδαγωγικα!! Και φυσικα αντι να διαβασω ακουω μουσικουλα και χαζολογαω στο στεκι! αποτυχια αυτη η εξεταστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η cibyllian: #14.026 07-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Σίμπυ! Νταξ; Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι ..... αυτό μου άρεσε!!!! .....Ευχαριστώ Γιώργο..... ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #14.027 07-07-08 15:14 Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:23 Η cibyllian: #14.028 07-07-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ! Click για ανάπτυξη... Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #14.029 07-07-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Click για ανάπτυξη... Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:28 Η cibyllian: #14.030 07-07-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Click για ανάπτυξη... Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #14.031 07-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Click για ανάπτυξη... Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #14.032 07-07-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Click για ανάπτυξη... Θα το αντέξω και αυτό..... ναι, θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #14.033 07-07-08 15:38 Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #14.034 07-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο Klaus έγραψε: #14.035 07-07-08 15:46 εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #14.036 07-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Click για ανάπτυξη... Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.037 07-07-08 15:48 Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Σίμπυ! Νταξ; Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι ..... αυτό μου άρεσε!!!! .....Ευχαριστώ Γιώργο..... ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #14.027 07-07-08 15:14 Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:23 Η cibyllian: #14.028 07-07-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ! Click για ανάπτυξη... Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #14.029 07-07-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Click για ανάπτυξη... Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:28 Η cibyllian: #14.030 07-07-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Click για ανάπτυξη... Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #14.031 07-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Click για ανάπτυξη... Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #14.032 07-07-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Click για ανάπτυξη... Θα το αντέξω και αυτό..... ναι, θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #14.033 07-07-08 15:38 Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #14.034 07-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο Klaus έγραψε: #14.035 07-07-08 15:46 εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #14.036 07-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Click για ανάπτυξη... Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.037 07-07-08 15:48 Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:23 Η cibyllian: #14.028 07-07-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ! Click για ανάπτυξη... Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #14.029 07-07-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Click για ανάπτυξη... Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:28 Η cibyllian: #14.030 07-07-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Click για ανάπτυξη... Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #14.031 07-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Click για ανάπτυξη... Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #14.032 07-07-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Click για ανάπτυξη... Θα το αντέξω και αυτό..... ναι, θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #14.033 07-07-08 15:38 Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #14.034 07-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο Klaus έγραψε: #14.035 07-07-08 15:46 εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #14.036 07-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Click για ανάπτυξη... Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.037 07-07-08 15:48 Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ! Click για ανάπτυξη... Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #14.029 07-07-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Click για ανάπτυξη... Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:28 Η cibyllian: #14.030 07-07-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Click για ανάπτυξη... Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #14.031 07-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Click για ανάπτυξη... Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #14.032 07-07-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Click για ανάπτυξη... Θα το αντέξω και αυτό..... ναι, θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #14.033 07-07-08 15:38 Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #14.034 07-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο Klaus έγραψε: #14.035 07-07-08 15:46 εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #14.036 07-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Click για ανάπτυξη... Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.037 07-07-08 15:48 Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;; Click για ανάπτυξη... Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:28 Η cibyllian: #14.030 07-07-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Click για ανάπτυξη... Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #14.031 07-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Click για ανάπτυξη... Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #14.032 07-07-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Click για ανάπτυξη... Θα το αντέξω και αυτό..... ναι, θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #14.033 07-07-08 15:38 Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #14.034 07-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο Klaus έγραψε: #14.035 07-07-08 15:46 εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #14.036 07-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Click για ανάπτυξη... Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.037 07-07-08 15:48 Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά! Click για ανάπτυξη... Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #14.031 07-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Click για ανάπτυξη... Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #14.032 07-07-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Click για ανάπτυξη... Θα το αντέξω και αυτό..... ναι, θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #14.033 07-07-08 15:38 Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #14.034 07-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο Klaus έγραψε: #14.035 07-07-08 15:46 εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #14.036 07-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Click για ανάπτυξη... Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.037 07-07-08 15:48 Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε! Click για ανάπτυξη... Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:35 Η cibyllian: #14.032 07-07-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Click για ανάπτυξη... Θα το αντέξω και αυτό..... ναι, θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #14.033 07-07-08 15:38 Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #14.034 07-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο Klaus έγραψε: #14.035 07-07-08 15:46 εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #14.036 07-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Click για ανάπτυξη... Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.037 07-07-08 15:48 Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου! Click για ανάπτυξη... Θα το αντέξω και αυτό..... ναι, θα το αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #14.033 07-07-08 15:38 Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #14.034 07-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο Klaus έγραψε: #14.035 07-07-08 15:46 εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #14.036 07-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Click για ανάπτυξη... Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.037 07-07-08 15:48 Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #14.034 07-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο Klaus έγραψε: #14.035 07-07-08 15:46 εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #14.036 07-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Click για ανάπτυξη... Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.037 07-07-08 15:48 Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου! Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι! Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο Klaus έγραψε: #14.035 07-07-08 15:46 εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #14.036 07-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Click για ανάπτυξη... Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.037 07-07-08 15:48 Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η cibyllian: #14.036 07-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Click για ανάπτυξη... Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.037 07-07-08 15:48 Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw Click για ανάπτυξη... Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.037 07-07-08 15:48 Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Klaus έγραψε: #14.038 07-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #14.039 07-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 700 701 702 703 704 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 702 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα ) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.780 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #14.040 07-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;; Click για ανάπτυξη... Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου! Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι.... Click για ανάπτυξη... Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.