Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Χαίρετε!!!!!
Γειά σου ζουζού!!!
βαριεμαι να διαβασω..........
Κι εγώ! Πίστεψέ με, αυτό το Ηλεκτρονικό επιχειρείν δεν παλεύεται. Μετάφραση σύστραν Γκιούρδας: "Το Myspace είναι εφαρμογή κοινωνικού περιεχομένου με αναδυόμενα παράθυρα όπου οι χρήστες αποφορτώνουν βίντεο κλπ"
Το καις μετά ναι ή όχι; Γιατί εγώ άραγε να ακούω Norther αντί να διαβάζω νομίζεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γειά σου ζουζού!!!
Βαλούουουουου .......
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Νταξ;
katerina_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ δε βαριέμαι όμως... ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!
Πως τον ειπαμε τον κυριο;;;;;; Δεν σου ξαναμιλαω!!!!!! Εγω τελειωνω την Παρασκευη γμτ!!!!
Εμένα δεν θα μου πει κανένας γειά;;;;
Γεια σου cibyllian!!!!!!
Κι εγώ! Πίστεψέ με, αυτό το Ηλεκτρονικό επιχειρείν δεν παλεύεται. Μετάφραση σύστραν Γκιούρδας: "Το Myspace είναι εφαρμογή κοινωνικού περιεχομένου με αναδυόμενα παράθυρα όπου οι χρήστες αποφορτώνουν βίντεο κλπ"
Το καις μετά ναι ή όχι; Γιατί εγώ άραγε να ακούω Norther αντί να διαβάζω νομίζεις;
Εγω εχω να διαβασω παιδαγωγικα!! Και φυσικα αντι να διαβασω ακουω μουσικουλα και χαζολογαω στο στεκι! αποτυχια αυτη η εξεταστικη!
Γεια σου Σίμπυ!
Νταξ;
Ναι, ναι ..... αυτό μου άρεσε!!!!
.....Ευχαριστώ Γιώργο..... ........
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ορίστε και ο κόσμος που σε χαιρετά σίμπυ!
Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ω ναι!!!!!!! .......... Είμαι ψώνιο λέτε;;;;
Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά!
Μέχρι να σου βάλω φωτό του Χίτλερ με τις μεγάλες του συγκεντρώσεις και να τρέχεις να κρυφτείς μετά!
Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ε καλά, όχι κι έτσι..... είπαμε!
Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου!
Καλά, θα σου δώσω απόσπασμα από τηλεοπτική μετάδοση που με έχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο να *παίζω είναι το σωστό ρήμα;* Φιλοκτήτη και θα δεις τι ψώνιο θα νιώσω κι εγώ αλλά κι εσύ Βαλούδω μου!
Θα το αντέξω και αυτό..... ναι, θα το αντέξω
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι!
Α σε παρακαλώ, μεγαλούργησα τότε, όχι αστεία! Τόσοι προβολείς, χιλιάδες κόσμος, πολιτικοί, παπαδαριό, κάμερες με τα κόκκινα φωτάκια να με σημαδεύουν, άγχος... κι όμως στάθηκα στο ύψος μου!
Θα το δεις και μια και δυο φορές και θα πεις "Τι καλλιεργημένος παιδαράς είσαι εσύ μωρό μου" και μετά θα πας για νάνι!
Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;;
Klaus
Διάσημο μέλος
εγώ μικρός τα έλεγα υπνοσφεντόν!Καλησπέρα btw
Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;;
ΕΥΑ!
Νεοφερμένος
Klaus
Διάσημο μέλος
Μεταλάκι ..... τι κάνεις;; Όλα καλά ;;;;
Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα )
Έχω έναν πονοκέφαλο τρεις μέρες!Κατά τα άλλα σχετικά καλά!Βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!(λέμε τώρα )
Καλά κάνεις!!!! Κι εγώ αυτήν προσπαθώ να δω, αλλά η άτιμη όλο μου κρύβεται!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Γιατί;;;; .... θα μου δώσεις και Υπνοστεντόν μαζί για να αντέξω;;;;
Πάω να φάω, δεν αντέχω αυτό το σφυροκόπημα στα ταλέντα μου!
Επιτέλους έρχεται η ώρα μ σιγά σιγα.... ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! bb στέκι....
Γειά σου Ευάκι! Καλό απόγευμα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 44 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.