Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κι εγώ παραισθήσεις. Θα έπρεπε ήδη να είχε δουλέψει... damn!:worry:

Μα τι κάνεις;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πίνω!:D

Λοιπόν, πάω για διάβασμα. Φιλάκι!:huglove:

Kree sha Cibby!:)

Ρε Βαααλ ... εγώ με το φούσκωμα θα μείνω;;;; :( :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω linux λέμε. :redface:

Επιμένω σ' αυτό που θα πω: ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!

Όχι άλλο μπλα μπλα και αερομπερδεματοχυμαδιολογία πλίιιιιιιιιιιιιιζ!

ΟΥΓΚ! Μαρκετίστες! Μπλιαχ!

Επιμένω σ' αυτό που θα πω: ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!
Όχι άλλο μπλα μπλα και αερομπερδεματοχυμαδιολογία πλίιιιιιιιιιιιιιζ!
ΟΥΓΚ! Μαρκετίστες! Μπλιαχ!
Υπομονή ρε μαν, θα το περάσεις!!

Wish me luck, πάω για το 25ο μου μάθημα αύριο. :look:

Υπομονή ρε μαν, θα το περάσεις!!

Wish me luck, πάω για το 25ο μου μάθημα αύριο. :look:

Πάμε να τα διαολοστείλουμε τα ρημάδια να μην ξαναγυρίσουν! Καλή επιτυχία φίλε Γιώργο!:)

Good luck George.. :)

Εγώ πάντως τα ΄κλεισα τα βιβλία για απόψε, ό,τι έκανα, έκανα.. αύριο με την αυγούλα θα κάνω την επανάληψή μου και το μεσημεράκι θα δώσω ρέστα!:P

Good luck George.. :)

Εγώ πάντως τα ΄κλεισα τα βιβλία για απόψε, ό,τι έκανα, έκανα.. αύριο με την αυγούλα θα κάνω την επανάληψή μου και το μεσημεράκι θα δώσω ρέστα!:P

Εμένα δεν έχει good luck;:worry:

Ελπίζω να μην είναι άσχημο κι αυτό για το φιλοθεάμον κοινό!:P Τέσπα, πάω για μπανάκι παίδες. Ηρούλι μου, καλή επιτυχία κορίτσι μου και σε σένα, έτσι επειδή σε νοιάζομαι!:)

Καλή επιτυχία Βαλντερίδιο και Ηρώ! :)

Ηρώ μην το δεις το παρακάτω. :P

Βάλ, πάμε να τους γ@μή#ουμε! :clapup:

Βάλ, πάμε να τους γ@μή#ουμε! :clapup:

Σύγκορμους αμέ, θα τους ματώσουμε τ' αυτιά!:clapup: Έφυγα, τα λέμε μετά.:D

Δεν ήξερα ότι γράφεις κι εσύ Valder αύριο.. αν γράφεις καλή επιτυχία και σε ΄σένα!:)

Όλοι δίνουν αύριο! Πάμε για το διπλό ρεεεεεεεεεεεεεε!!! Θα τους πάρουμε μέσα στο σπίτι τους λαίμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

αντε...καλη επιτυχια σε ολους μας!!!
Ρε παιδια πως μπορω να ρυθμισω το προφιλ ωστε να μην μου ερχονται e mail για τα νεα μηνυματα; Δεν μπορω να το βρω....:redface:

αντε...καλη επιτυχια σε ολους μας!!!
Ρε παιδια πως μπορω να ρυθμισω το προφιλ ωστε να μην μου ερχονται e mail για τα νεα μηνυματα; Δεν μπορω να το βρω....:redface:

Κοριτσάκι, πάρε για βοήθεια ένα χεράκι!:D

Πας εδώ:

https://www.e-steki.gr/profile.php?do=editoptions

και στην καρτελίτσα Μηνύματα & Ειδοποιήσεις φροντίζεις να είναι έτσι: Προεπιλεγμένη μέθοδος εγγραφής σε θέματα : Χωρίς ειδοποίηση μέσω e-mail.

Υπόψιν το πιό πάνω λίνκ το βρίσκεις στο κουμπί Εργαλεία και εν συνεχεία Επεξεργασία Επιλογών!

Άψογος; Έλα πες το μου να το ακούσω!:D

ΑΨΟΓΟΣ.....αλλα....αυτο ειχα αλλαξει απο το απογευμα και παρ'ολα αυτα μου ερχονται ακομα email. :confused:

Συγγνωμη που σε πληγωνω!!!!:P

ΑΨΟΓΟΣ.....αλλα....αυτο ειχα αλλαξει απο το απογευμα και παρ'ολα αυτα μου ερχονται ακομα email. :confused:

Συγγνωμη που σε πληγωνω!!!!:P

Χμμμ, δε με πληγώνεις ρε Κατερινάκι απλά λυπήθηκα τώρα γιατί μια βοήθεια είπα να προσφέρω κι ακόμα έχεις πρόβλημα με τα e-μέηλια. Μήπως έχουν μείνει θέματα που παρακολουθείς ακόμα στη συγκεκριμένη λίστα;

https://www.e-steki.gr/subscription.php

Λέω τώρα, μήπως πρέπει να αδειάσει η λίστα από αυτά και μετά να δοκιμάσεις με ένα καινούριο να δεις αν ακόμα σου στέλνει; Ψιλοάκυρο αυτό που λέω αλλά...:/: Μήπως στην ίδια σελίδα κάτω δεξιά έχει καμιά επιλογή; Κανένα μενού; Εγώ τα χω απενεργοποιήσει τελείως αυτά με τις παρακολουθήσεις (δεν είμαι και φαν του οφθαλμόλουτρου:P) και δε ξέρω τώρα πως να είναι αυτές οι επιλογές εκεί γιατί εμένα μου είναι άδειο.:hmm:

Διεγραψα τα θεματα και βλεπουμε! θα το ξανατσεκαρω σε λιγο και θα σου πω!

Θενξ για τη βοηθεια παντως!!:)

Μη στεναχωριεσαι!!!! (χιχιχι!!!;))

Διεγραψα τα θεματα και βλεπουμε! θα το ξανατσεκαρω σε λιγο και θα σου πω!

Θενξ για τη βοηθεια παντως!!:)

Μη στεναχωριεσαι!!!! (χιχιχι!!!;))

Εντάξει! :) Χαρά μου να βοηθάω κι ακόμα μεγαλύτερη αν το καταφέρουμε και το φτιάξουμε!:)

Πάω να μασήσω κάτι για να μην πεθάνω της πείνας και επανέρχομαι!:)

Ολα οκ Valder!!! Ευχαριστω!!! Καλη ορεξη!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back