Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Ο Dark_kronos: #10.781 04-06-08 15:57 Αρχες οικονομιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Η cibyllian: #10.782 04-06-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Valder: "Μωρό μου έσπασε το προθηλακτικό, θα μείνεις έγκυος" Cibby: "Προθηλακτικό; Δηλαδή ταϊζει το μωρό της η ξαδέρφη σου μ' αυτό;" Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι δίνω πολύ σημασία στη λεπτομέρεια............. καλά κάνεις και το εννοείς, γιατί έτσι είναι! Η λεπτομέρεια όμως είναι που κάνει τη διαφορά, αγαπητέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Η Resident Evil: #10.783 04-06-08 15:57 άμα πυροβολήσω τους απέναντι και τις κοινωνικές τους βαθμίδες λέτε να τη γλυτώσω δηλώνοντας ότι ήμουν εν βρασμώ ψυχής? ΟΚ... έχετε διάβασμα για εξεταστική i get it. Οι υπόλοιποι που τυχόν έχουν δουλειές ας πούμε να κάτσουν να διαβάσουν κι αυτοί μαζί σας? ΒΛΑΚΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η kalypso έγραψε: #10.784 04-06-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αρχες οικονομιας Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το χώνεψα... Το κεφάλαιο με τους φόρους μου είχε βγάλει την πίστη σε ένα διαγώνισμα και στο τέλος το έβγαλαν εκτός ύλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:59 Η cibyllian: #10.785 04-06-08 15:59 Μπράβο Τάσε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:01 Ο Dark_kronos: #10.786 04-06-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ποτέ δεν το χώνεψα... Το κεφάλαιο με τους φόρους μου είχε βγάλει την πίστη σε ένα διαγώνισμα και στο τέλος το έβγαλαν εκτός ύλης Click για ανάπτυξη... Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους.... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Τάσε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #10.787 04-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αρχες οικονομιας Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο κουμπάρε! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν εννοείς ότι δίνω πολύ σημασία στη λεπτομέρεια............. καλά κάνεις και το εννοείς, γιατί έτσι είναι! Η λεπτομέρεια όμως είναι που κάνει τη διαφορά, αγαπητέ μου! Click για ανάπτυξη... Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Η kalypso έγραψε: #10.788 04-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.789 04-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Click για ανάπτυξη... Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #10.790 04-06-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! Click για ανάπτυξη... Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:15 Η cibyllian: #10.791 04-06-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Click για ανάπτυξη... Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #10.792 04-06-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Click για ανάπτυξη... Θα εύχεσαι να πέφταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Η cibyllian: #10.793 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα εύχεσαι να πέφταμε... Click για ανάπτυξη... Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Ο Dark_kronos: #10.794 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Click για ανάπτυξη... 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Η cibyllian: #10.795 04-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Υπομονή! Αν και είναι καλούτσικα αυτά, κείμενα έκθεση και αγγλικά δεν έχεις να διαβάσεις και πολύ! Η γεωμετρία είναι λίγο ζόρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Ο Valder έγραψε: #10.796 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Click για ανάπτυξη... Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η cibyllian: #10.797 04-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχες οικονομιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Η cibyllian: #10.782 04-06-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Valder: "Μωρό μου έσπασε το προθηλακτικό, θα μείνεις έγκυος" Cibby: "Προθηλακτικό; Δηλαδή ταϊζει το μωρό της η ξαδέρφη σου μ' αυτό;" Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι δίνω πολύ σημασία στη λεπτομέρεια............. καλά κάνεις και το εννοείς, γιατί έτσι είναι! Η λεπτομέρεια όμως είναι που κάνει τη διαφορά, αγαπητέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Η Resident Evil: #10.783 04-06-08 15:57 άμα πυροβολήσω τους απέναντι και τις κοινωνικές τους βαθμίδες λέτε να τη γλυτώσω δηλώνοντας ότι ήμουν εν βρασμώ ψυχής? ΟΚ... έχετε διάβασμα για εξεταστική i get it. Οι υπόλοιποι που τυχόν έχουν δουλειές ας πούμε να κάτσουν να διαβάσουν κι αυτοί μαζί σας? ΒΛΑΚΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η kalypso έγραψε: #10.784 04-06-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αρχες οικονομιας Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το χώνεψα... Το κεφάλαιο με τους φόρους μου είχε βγάλει την πίστη σε ένα διαγώνισμα και στο τέλος το έβγαλαν εκτός ύλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:59 Η cibyllian: #10.785 04-06-08 15:59 Μπράβο Τάσε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:01 Ο Dark_kronos: #10.786 04-06-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ποτέ δεν το χώνεψα... Το κεφάλαιο με τους φόρους μου είχε βγάλει την πίστη σε ένα διαγώνισμα και στο τέλος το έβγαλαν εκτός ύλης Click για ανάπτυξη... Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους.... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Τάσε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #10.787 04-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αρχες οικονομιας Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο κουμπάρε! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν εννοείς ότι δίνω πολύ σημασία στη λεπτομέρεια............. καλά κάνεις και το εννοείς, γιατί έτσι είναι! Η λεπτομέρεια όμως είναι που κάνει τη διαφορά, αγαπητέ μου! Click για ανάπτυξη... Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Η kalypso έγραψε: #10.788 04-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.789 04-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Click για ανάπτυξη... Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #10.790 04-06-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! Click για ανάπτυξη... Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:15 Η cibyllian: #10.791 04-06-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Click για ανάπτυξη... Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #10.792 04-06-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Click για ανάπτυξη... Θα εύχεσαι να πέφταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Η cibyllian: #10.793 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα εύχεσαι να πέφταμε... Click για ανάπτυξη... Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Ο Dark_kronos: #10.794 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Click για ανάπτυξη... 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Η cibyllian: #10.795 04-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Υπομονή! Αν και είναι καλούτσικα αυτά, κείμενα έκθεση και αγγλικά δεν έχεις να διαβάσεις και πολύ! Η γεωμετρία είναι λίγο ζόρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Ο Valder έγραψε: #10.796 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Click για ανάπτυξη... Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η cibyllian: #10.797 04-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Valder: "Μωρό μου έσπασε το προθηλακτικό, θα μείνεις έγκυος" Cibby: "Προθηλακτικό; Δηλαδή ταϊζει το μωρό της η ξαδέρφη σου μ' αυτό;" Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι δίνω πολύ σημασία στη λεπτομέρεια............. καλά κάνεις και το εννοείς, γιατί έτσι είναι! Η λεπτομέρεια όμως είναι που κάνει τη διαφορά, αγαπητέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Η Resident Evil: #10.783 04-06-08 15:57 άμα πυροβολήσω τους απέναντι και τις κοινωνικές τους βαθμίδες λέτε να τη γλυτώσω δηλώνοντας ότι ήμουν εν βρασμώ ψυχής? ΟΚ... έχετε διάβασμα για εξεταστική i get it. Οι υπόλοιποι που τυχόν έχουν δουλειές ας πούμε να κάτσουν να διαβάσουν κι αυτοί μαζί σας? ΒΛΑΚΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η kalypso έγραψε: #10.784 04-06-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αρχες οικονομιας Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το χώνεψα... Το κεφάλαιο με τους φόρους μου είχε βγάλει την πίστη σε ένα διαγώνισμα και στο τέλος το έβγαλαν εκτός ύλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:59 Η cibyllian: #10.785 04-06-08 15:59 Μπράβο Τάσε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:01 Ο Dark_kronos: #10.786 04-06-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ποτέ δεν το χώνεψα... Το κεφάλαιο με τους φόρους μου είχε βγάλει την πίστη σε ένα διαγώνισμα και στο τέλος το έβγαλαν εκτός ύλης Click για ανάπτυξη... Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους.... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Τάσε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #10.787 04-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αρχες οικονομιας Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο κουμπάρε! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν εννοείς ότι δίνω πολύ σημασία στη λεπτομέρεια............. καλά κάνεις και το εννοείς, γιατί έτσι είναι! Η λεπτομέρεια όμως είναι που κάνει τη διαφορά, αγαπητέ μου! Click για ανάπτυξη... Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Η kalypso έγραψε: #10.788 04-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.789 04-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Click για ανάπτυξη... Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #10.790 04-06-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! Click για ανάπτυξη... Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:15 Η cibyllian: #10.791 04-06-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Click για ανάπτυξη... Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #10.792 04-06-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Click για ανάπτυξη... Θα εύχεσαι να πέφταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Η cibyllian: #10.793 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα εύχεσαι να πέφταμε... Click για ανάπτυξη... Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Ο Dark_kronos: #10.794 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Click για ανάπτυξη... 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Η cibyllian: #10.795 04-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Υπομονή! Αν και είναι καλούτσικα αυτά, κείμενα έκθεση και αγγλικά δεν έχεις να διαβάσεις και πολύ! Η γεωμετρία είναι λίγο ζόρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Ο Valder έγραψε: #10.796 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Click για ανάπτυξη... Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η cibyllian: #10.797 04-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
άμα πυροβολήσω τους απέναντι και τις κοινωνικές τους βαθμίδες λέτε να τη γλυτώσω δηλώνοντας ότι ήμουν εν βρασμώ ψυχής? ΟΚ... έχετε διάβασμα για εξεταστική i get it. Οι υπόλοιποι που τυχόν έχουν δουλειές ας πούμε να κάτσουν να διαβάσουν κι αυτοί μαζί σας? ΒΛΑΚΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:58 Η kalypso έγραψε: #10.784 04-06-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αρχες οικονομιας Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το χώνεψα... Το κεφάλαιο με τους φόρους μου είχε βγάλει την πίστη σε ένα διαγώνισμα και στο τέλος το έβγαλαν εκτός ύλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:59 Η cibyllian: #10.785 04-06-08 15:59 Μπράβο Τάσε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:01 Ο Dark_kronos: #10.786 04-06-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ποτέ δεν το χώνεψα... Το κεφάλαιο με τους φόρους μου είχε βγάλει την πίστη σε ένα διαγώνισμα και στο τέλος το έβγαλαν εκτός ύλης Click για ανάπτυξη... Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους.... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Τάσε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #10.787 04-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αρχες οικονομιας Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο κουμπάρε! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν εννοείς ότι δίνω πολύ σημασία στη λεπτομέρεια............. καλά κάνεις και το εννοείς, γιατί έτσι είναι! Η λεπτομέρεια όμως είναι που κάνει τη διαφορά, αγαπητέ μου! Click για ανάπτυξη... Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Η kalypso έγραψε: #10.788 04-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.789 04-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Click για ανάπτυξη... Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #10.790 04-06-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! Click για ανάπτυξη... Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:15 Η cibyllian: #10.791 04-06-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Click για ανάπτυξη... Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #10.792 04-06-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Click για ανάπτυξη... Θα εύχεσαι να πέφταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Η cibyllian: #10.793 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα εύχεσαι να πέφταμε... Click για ανάπτυξη... Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Ο Dark_kronos: #10.794 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Click για ανάπτυξη... 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Η cibyllian: #10.795 04-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Υπομονή! Αν και είναι καλούτσικα αυτά, κείμενα έκθεση και αγγλικά δεν έχεις να διαβάσεις και πολύ! Η γεωμετρία είναι λίγο ζόρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Ο Valder έγραψε: #10.796 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Click για ανάπτυξη... Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η cibyllian: #10.797 04-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αρχες οικονομιας Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το χώνεψα... Το κεφάλαιο με τους φόρους μου είχε βγάλει την πίστη σε ένα διαγώνισμα και στο τέλος το έβγαλαν εκτός ύλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 15:59 Η cibyllian: #10.785 04-06-08 15:59 Μπράβο Τάσε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:01 Ο Dark_kronos: #10.786 04-06-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ποτέ δεν το χώνεψα... Το κεφάλαιο με τους φόρους μου είχε βγάλει την πίστη σε ένα διαγώνισμα και στο τέλος το έβγαλαν εκτός ύλης Click για ανάπτυξη... Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους.... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Τάσε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #10.787 04-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αρχες οικονομιας Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο κουμπάρε! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν εννοείς ότι δίνω πολύ σημασία στη λεπτομέρεια............. καλά κάνεις και το εννοείς, γιατί έτσι είναι! Η λεπτομέρεια όμως είναι που κάνει τη διαφορά, αγαπητέ μου! Click για ανάπτυξη... Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Η kalypso έγραψε: #10.788 04-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.789 04-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Click για ανάπτυξη... Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #10.790 04-06-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! Click για ανάπτυξη... Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:15 Η cibyllian: #10.791 04-06-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Click για ανάπτυξη... Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #10.792 04-06-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Click για ανάπτυξη... Θα εύχεσαι να πέφταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Η cibyllian: #10.793 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα εύχεσαι να πέφταμε... Click για ανάπτυξη... Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Ο Dark_kronos: #10.794 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Click για ανάπτυξη... 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Η cibyllian: #10.795 04-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Υπομονή! Αν και είναι καλούτσικα αυτά, κείμενα έκθεση και αγγλικά δεν έχεις να διαβάσεις και πολύ! Η γεωμετρία είναι λίγο ζόρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Ο Valder έγραψε: #10.796 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Click για ανάπτυξη... Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η cibyllian: #10.797 04-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο Τάσε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:01 Ο Dark_kronos: #10.786 04-06-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ποτέ δεν το χώνεψα... Το κεφάλαιο με τους φόρους μου είχε βγάλει την πίστη σε ένα διαγώνισμα και στο τέλος το έβγαλαν εκτός ύλης Click για ανάπτυξη... Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους.... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Τάσε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #10.787 04-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αρχες οικονομιας Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο κουμπάρε! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν εννοείς ότι δίνω πολύ σημασία στη λεπτομέρεια............. καλά κάνεις και το εννοείς, γιατί έτσι είναι! Η λεπτομέρεια όμως είναι που κάνει τη διαφορά, αγαπητέ μου! Click για ανάπτυξη... Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Η kalypso έγραψε: #10.788 04-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.789 04-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Click για ανάπτυξη... Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #10.790 04-06-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! Click για ανάπτυξη... Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:15 Η cibyllian: #10.791 04-06-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Click για ανάπτυξη... Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #10.792 04-06-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Click για ανάπτυξη... Θα εύχεσαι να πέφταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Η cibyllian: #10.793 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα εύχεσαι να πέφταμε... Click για ανάπτυξη... Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Ο Dark_kronos: #10.794 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Click για ανάπτυξη... 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Η cibyllian: #10.795 04-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Υπομονή! Αν και είναι καλούτσικα αυτά, κείμενα έκθεση και αγγλικά δεν έχεις να διαβάσεις και πολύ! Η γεωμετρία είναι λίγο ζόρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Ο Valder έγραψε: #10.796 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Click για ανάπτυξη... Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η cibyllian: #10.797 04-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ποτέ δεν το χώνεψα... Το κεφάλαιο με τους φόρους μου είχε βγάλει την πίστη σε ένα διαγώνισμα και στο τέλος το έβγαλαν εκτός ύλης Click για ανάπτυξη... Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους.... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπράβο Τάσε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #10.787 04-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αρχες οικονομιας Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο κουμπάρε! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν εννοείς ότι δίνω πολύ σημασία στη λεπτομέρεια............. καλά κάνεις και το εννοείς, γιατί έτσι είναι! Η λεπτομέρεια όμως είναι που κάνει τη διαφορά, αγαπητέ μου! Click για ανάπτυξη... Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Η kalypso έγραψε: #10.788 04-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.789 04-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Click για ανάπτυξη... Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #10.790 04-06-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! Click για ανάπτυξη... Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:15 Η cibyllian: #10.791 04-06-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Click για ανάπτυξη... Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #10.792 04-06-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Click για ανάπτυξη... Θα εύχεσαι να πέφταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Η cibyllian: #10.793 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα εύχεσαι να πέφταμε... Click για ανάπτυξη... Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Ο Dark_kronos: #10.794 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Click για ανάπτυξη... 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Η cibyllian: #10.795 04-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Υπομονή! Αν και είναι καλούτσικα αυτά, κείμενα έκθεση και αγγλικά δεν έχεις να διαβάσεις και πολύ! Η γεωμετρία είναι λίγο ζόρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Ο Valder έγραψε: #10.796 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Click για ανάπτυξη... Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η cibyllian: #10.797 04-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αρχες οικονομιας Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο κουμπάρε! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν εννοείς ότι δίνω πολύ σημασία στη λεπτομέρεια............. καλά κάνεις και το εννοείς, γιατί έτσι είναι! Η λεπτομέρεια όμως είναι που κάνει τη διαφορά, αγαπητέ μου! Click για ανάπτυξη... Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Η kalypso έγραψε: #10.788 04-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.789 04-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Click για ανάπτυξη... Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #10.790 04-06-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! Click για ανάπτυξη... Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:15 Η cibyllian: #10.791 04-06-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Click για ανάπτυξη... Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #10.792 04-06-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Click για ανάπτυξη... Θα εύχεσαι να πέφταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Η cibyllian: #10.793 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα εύχεσαι να πέφταμε... Click για ανάπτυξη... Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Ο Dark_kronos: #10.794 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Click για ανάπτυξη... 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Η cibyllian: #10.795 04-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Υπομονή! Αν και είναι καλούτσικα αυτά, κείμενα έκθεση και αγγλικά δεν έχεις να διαβάσεις και πολύ! Η γεωμετρία είναι λίγο ζόρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Ο Valder έγραψε: #10.796 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Click για ανάπτυξη... Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η cibyllian: #10.797 04-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.789 04-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Click για ανάπτυξη... Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #10.790 04-06-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! Click για ανάπτυξη... Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:15 Η cibyllian: #10.791 04-06-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Click για ανάπτυξη... Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #10.792 04-06-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Click για ανάπτυξη... Θα εύχεσαι να πέφταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Η cibyllian: #10.793 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα εύχεσαι να πέφταμε... Click για ανάπτυξη... Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Ο Dark_kronos: #10.794 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Click για ανάπτυξη... 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Η cibyllian: #10.795 04-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Υπομονή! Αν και είναι καλούτσικα αυτά, κείμενα έκθεση και αγγλικά δεν έχεις να διαβάσεις και πολύ! Η γεωμετρία είναι λίγο ζόρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Ο Valder έγραψε: #10.796 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Click για ανάπτυξη... Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η cibyllian: #10.797 04-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος! Click για ανάπτυξη... Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #10.790 04-06-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! Click για ανάπτυξη... Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:15 Η cibyllian: #10.791 04-06-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Click για ανάπτυξη... Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #10.792 04-06-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Click για ανάπτυξη... Θα εύχεσαι να πέφταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Η cibyllian: #10.793 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα εύχεσαι να πέφταμε... Click για ανάπτυξη... Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Ο Dark_kronos: #10.794 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Click για ανάπτυξη... 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Η cibyllian: #10.795 04-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Υπομονή! Αν και είναι καλούτσικα αυτά, κείμενα έκθεση και αγγλικά δεν έχεις να διαβάσεις και πολύ! Η γεωμετρία είναι λίγο ζόρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Ο Valder έγραψε: #10.796 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Click για ανάπτυξη... Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η cibyllian: #10.797 04-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πύραυλος; ... ...... χμμμμ! Click για ανάπτυξη... Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:15 Η cibyllian: #10.791 04-06-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Click για ανάπτυξη... Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #10.792 04-06-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Click για ανάπτυξη... Θα εύχεσαι να πέφταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Η cibyllian: #10.793 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα εύχεσαι να πέφταμε... Click για ανάπτυξη... Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Ο Dark_kronos: #10.794 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Click για ανάπτυξη... 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Η cibyllian: #10.795 04-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Υπομονή! Αν και είναι καλούτσικα αυτά, κείμενα έκθεση και αγγλικά δεν έχεις να διαβάσεις και πολύ! Η γεωμετρία είναι λίγο ζόρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Ο Valder έγραψε: #10.796 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Click για ανάπτυξη... Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η cibyllian: #10.797 04-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....! Click για ανάπτυξη... Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #10.792 04-06-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Click για ανάπτυξη... Θα εύχεσαι να πέφταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Η cibyllian: #10.793 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα εύχεσαι να πέφταμε... Click για ανάπτυξη... Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Ο Dark_kronos: #10.794 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Click για ανάπτυξη... 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Η cibyllian: #10.795 04-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Υπομονή! Αν και είναι καλούτσικα αυτά, κείμενα έκθεση και αγγλικά δεν έχεις να διαβάσεις και πολύ! Η γεωμετρία είναι λίγο ζόρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Ο Valder έγραψε: #10.796 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Click για ανάπτυξη... Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η cibyllian: #10.797 04-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα ! Click για ανάπτυξη... Θα εύχεσαι να πέφταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Η cibyllian: #10.793 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα εύχεσαι να πέφταμε... Click για ανάπτυξη... Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Ο Dark_kronos: #10.794 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Click για ανάπτυξη... 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Η cibyllian: #10.795 04-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Υπομονή! Αν και είναι καλούτσικα αυτά, κείμενα έκθεση και αγγλικά δεν έχεις να διαβάσεις και πολύ! Η γεωμετρία είναι λίγο ζόρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Ο Valder έγραψε: #10.796 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Click για ανάπτυξη... Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η cibyllian: #10.797 04-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα εύχεσαι να πέφταμε... Click για ανάπτυξη... Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Ο Dark_kronos: #10.794 04-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Click για ανάπτυξη... 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Η cibyllian: #10.795 04-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Υπομονή! Αν και είναι καλούτσικα αυτά, κείμενα έκθεση και αγγλικά δεν έχεις να διαβάσεις και πολύ! Η γεωμετρία είναι λίγο ζόρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Ο Valder έγραψε: #10.796 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Click για ανάπτυξη... Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η cibyllian: #10.797 04-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις; Click για ανάπτυξη... 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Η cibyllian: #10.795 04-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Υπομονή! Αν και είναι καλούτσικα αυτά, κείμενα έκθεση και αγγλικά δεν έχεις να διαβάσεις και πολύ! Η γεωμετρία είναι λίγο ζόρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Ο Valder έγραψε: #10.796 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Click για ανάπτυξη... Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η cibyllian: #10.797 04-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Υπομονή! Αν και είναι καλούτσικα αυτά, κείμενα έκθεση και αγγλικά δεν έχεις να διαβάσεις και πολύ! Η γεωμετρία είναι λίγο ζόρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Ο Valder έγραψε: #10.796 04-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Click για ανάπτυξη... Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η cibyllian: #10.797 04-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις! Click για ανάπτυξη... Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Η cibyllian: #10.797 04-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά! Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #10.798 04-06-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... . Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:37 Η cibyllian: #10.799 04-06-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 538 539 540 541 542 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 540 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ! Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό! Click για ανάπτυξη... Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 16:44 Ο Valder έγραψε: #10.800 04-06-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ! Click για ανάπτυξη... Συνέχισε έτσι... καλά το πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.