Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder: "Μωρό μου έσπασε το προθηλακτικό, θα μείνεις έγκυος"
Cibby: "Προθηλακτικό; Δηλαδή ταϊζει το μωρό της η ξαδέρφη σου μ' αυτό;"
Αν εννοείς ότι δίνω πολύ σημασία στη λεπτομέρεια............. καλά κάνεις και το εννοείς, γιατί έτσι είναι!
Η λεπτομέρεια όμως είναι που κάνει τη διαφορά, αγαπητέ μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
ΟΚ... έχετε διάβασμα για εξεταστική i get it. Οι υπόλοιποι που τυχόν έχουν δουλειές ας πούμε να κάτσουν να διαβάσουν κι αυτοί μαζί σας?
ΒΛΑΚΕΣ!
kalypso
Περιβόητο μέλος
Αρχες οικονομιας
Ποτέ δεν το χώνεψα... Το κεφάλαιο με τους φόρους μου είχε βγάλει την πίστη σε ένα διαγώνισμα και στο τέλος το έβγαλαν εκτός ύλης
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Ποτέ δεν το χώνεψα... Το κεφάλαιο με τους φόρους μου είχε βγάλει την πίστη σε ένα διαγώνισμα και στο τέλος το έβγαλαν εκτός ύλης
Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους....
Μπράβο Τάσε!!!!!
Ευχαριστω!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Αρχες οικονομιας
Έτσι μπράβο κουμπάρε!
Αν εννοείς ότι δίνω πολύ σημασία στη λεπτομέρεια............. καλά κάνεις και το εννοείς, γιατί έτσι είναι!
Η λεπτομέρεια όμως είναι που κάνει τη διαφορά, αγαπητέ μου!
Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος!
kalypso
Περιβόητο μέλος
Εμεις δεν καναμε τιποτα που να εχει να κανει με φορους....
Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο
Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις;
Ε μα ρε Σιμπάκι μου, αντί να προσέξεις το έξοχον της ουσίας του μηνύματός μου, αναλώνεσαι στο να με διορθώνεις γραμματικά (κάτι για το οποίο σε ευχαριστώ φυσικά) αλλά φαντάσου να τύχει καμιά στραβή και να φάω φρίκη κι αντί να βοηθήσεις την κατάσταση να μου πετάξεις κανένα "δεν ταιριάζει συντακτικά" και να γίνω πύραυλος!
Πύραυλος; ... ...... χμμμμ!
........
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Πύραυλος; ... ...... χμμμμ!
Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....!
Και χωρίς ζώνη ασφαλείας για τους επιβάτες....!
Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα !
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Άσε .... άμα είναι να πέσουμεεεε....άσε καλύτερα !
Θα εύχεσαι να πέφταμε...
Θα εύχεσαι να πέφταμε...
Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Εγώ πήγαινα σε ανώμαλο σχολείο
Πόσα έχεις ακόμα να δώσεις;
4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα...
4, Κειμενα, εκθεση, γεωμετρια και αγγλικα...
Υπομονή! Αν και είναι καλούτσικα αυτά, κείμενα έκθεση και αγγλικά δεν έχεις να διαβάσεις και πολύ! Η γεωμετρία είναι λίγο ζόρι!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Μπαααα.... έχω κακή εμπειρία από πτώσεις!
Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά!
Α μπράβο, μπες τώρα στον πύραυλο κυρά μου που λέει κι ο ζώρζ πιλαλί, και άσε τις αναμνήσεις από παρελθόντες χρόνους και πυραύλους με υλικά made in China. Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με 3Α, προϊόντα της μάνας γης. Κάτι ήξερε ο Θεος όταν ανακάτευε τη μαγική συνταγή και έβγαλε εμένα! Έλα Σιμπυλλιανίξ, βούτα στη χύτρα αγάπη μου, τα μενιρ περιμένουν καρτερικά!
Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... .
Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Κυριολεκτικά έχω κακή εμπειρία από πτώσεις...... . Αμάν πια... σε όλα βρίσκεις υπονοούμενα! .... .
Στη χύτρα δε βουτάω .... θες να γίνω σαν τον Οβελίξ;;;;
Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ!
Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό!
Γιατί, τι έχει ο Οβελίξ; Μια χαρά οβίδα ήταν με κοτσίδες που κάθε φορά που την έπινε και γινόταν σκνίπα, κένταγε χαλιά από Ρωμαίους του φρουρίου Μπαμπαορούμ!
Στο κάτω κάτω, ο Καίσαρας σου είμαι, θα υποταχθείς, ξανά και ξανά και ξανά στον ένδοξο ρωμαϊκό ζυγό!
Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Έχεις μια μανία με το να με υποτάξεις! Πάρ' το απόφαση! Δεν θα υποταχθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ!
Συνέχισε έτσι... καλά το πας!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 48 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.