Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Klaus έγραψε: #10.821 04-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κοίτα... συνέχισε εσύ (ξέρεις με παλαμάκια και χαμό κάθε φορά που με βλέπεις) και κάτι θα γίνει ...... Ε, .... τι άλλο θα μπορούσα να περιμένω από σένα! By the way ..... λίγο μικρός δεν είσαι για να θυμάσαι τους απαράδεκτους; Click για ανάπτυξη... Καθόλου μικρός σκέψου πότε δημιουργήθηκε το Mega και πότε παιζόταν η σειρά θα καταλάβεις ότι μια χαρά μιλούσα και έβλεπα τηλεόραση Επίσης έβλεπα το σκορπιό, το love sorry και άλλα πολλά που βαριέμαι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η cibyllian: #10.822 04-06-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καθόλου μικρός σκέψου πότε δημιουργήθηκε το Mega και πότε παιζόταν η σειρά θα καταλάβεις ότι μια χαρά μιλούσα και έβλεπα τηλεόραση Επίσης έβλεπα το σκορπιό, το love sorry και άλλα πολλά που βαριέμαι να πω Click για ανάπτυξη... Το σκορπιό;;; Αυτό το είχα ξεχάσει ακόμα κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:25 Ο Valder έγραψε: #10.823 04-06-08 17:25 Μου φαίνεται πολλή σημασία δίνω σε ορισμένα ζητήματα και πρέπει ν' αρχίσω να παίρνω απουσίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:29 Η cibyllian: #10.824 04-06-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλά παλαμάκια ακούγονται υπόκωφα και θα φορτώσω.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μου φαίνεται πολλή σημασία δίνω σε ορισμένα ζητήματα και πρέπει ν' αρχίσω να παίρνω απουσίες... Click για ανάπτυξη... Θες και απουσιολόγιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:29 Ο Klaus έγραψε: #10.825 04-06-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το σκορπιό;;; Αυτό το είχα ξεχάσει ακόμα κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:31 Η cibyllian: #10.826 04-06-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Ξέρω για ποιο μιλάς... ! Δεν είμαι τόσο μεγάλη που να έχω ολική απώλεια μνήμης! .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #10.827 04-06-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θες και απουσιολόγιο;;; Click για ανάπτυξη... Μοιάζω να γελάω; It's not that fun anymore, is it? Πάω για διάβασμα, αρκετά ασχολήθηκα με παιχνιδάκια σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Ο giver έγραψε: #10.828 04-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κοίτα... συνέχισε εσύ (ξέρεις με παλαμάκια και χαμό κάθε φορά που με βλέπεις) και κάτι θα γίνει ...... OLE OLE OLE OLE ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Κακή Επιρροή: #10.829 04-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: απλά εγώ δεν αισθάνομαι καλά να παρακολουθώ τόσο προσωπικές συζητήσεις Click για ανάπτυξη... μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Ο giver έγραψε: #10.830 04-06-08 17:48 Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:59 Η cibyllian: #10.831 04-06-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Click για ανάπτυξη... You always have a point! Είναι απλά ένα παιχνίδι... Αρχική Δημοσίευση από giver: Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα επιμένω να διαφωνώ....το παστίτσιο μου άρεσε πολύ! Άσε που είναι σήμα κατατεθέν για την ΚουΕ, της οποίας το παστίτσιο είναι διάσημο εντός και εκτός στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #10.832 04-06-08 19:11 λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Η Resident Evil: #10.833 04-06-08 19:53 Mου κόψανε το ρεύμα! δλδ όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλη τη γειτονιά... Είχε πει η ΔΕΗ ότι ξεκινάει νέος κύκλος "προληπτικών" διακοπών? Δεν λειτουργεί ο σταθμός στην Κοζάνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο Valder έγραψε: #10.834 04-06-08 19:53 Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:07 Ο Bill έγραψε: #10.835 04-06-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Tί μου θύμησες τώρα... Καλά το τραγούδι της σειράς τα έσπαγε.Μόνο αυτό άκουγα. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα κάτι δε μου πάει καλά..Το πατσίτσιο πίσωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:20 Η Palladin έγραψε: #10.836 04-06-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... η φύση έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να κρατά "ισορροπίες" και συνήθως είναι πολύ σκληρή με τις ιδιοφυίες Steven Hawkin, John Nash, Mozart, Alan Turing και τόσοι άλλοι που η ζωή ήταν άδικη μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:05 Ο Dark_kronos: #10.837 04-06-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κοίτα... συνέχισε εσύ (ξέρεις με παλαμάκια και χαμό κάθε φορά που με βλέπεις) και κάτι θα γίνει ...... Ε, .... τι άλλο θα μπορούσα να περιμένω από σένα! By the way ..... λίγο μικρός δεν είσαι για να θυμάσαι τους απαράδεκτους; Click για ανάπτυξη... Καθόλου μικρός σκέψου πότε δημιουργήθηκε το Mega και πότε παιζόταν η σειρά θα καταλάβεις ότι μια χαρά μιλούσα και έβλεπα τηλεόραση Επίσης έβλεπα το σκορπιό, το love sorry και άλλα πολλά που βαριέμαι να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η cibyllian: #10.822 04-06-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καθόλου μικρός σκέψου πότε δημιουργήθηκε το Mega και πότε παιζόταν η σειρά θα καταλάβεις ότι μια χαρά μιλούσα και έβλεπα τηλεόραση Επίσης έβλεπα το σκορπιό, το love sorry και άλλα πολλά που βαριέμαι να πω Click για ανάπτυξη... Το σκορπιό;;; Αυτό το είχα ξεχάσει ακόμα κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:25 Ο Valder έγραψε: #10.823 04-06-08 17:25 Μου φαίνεται πολλή σημασία δίνω σε ορισμένα ζητήματα και πρέπει ν' αρχίσω να παίρνω απουσίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:29 Η cibyllian: #10.824 04-06-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλά παλαμάκια ακούγονται υπόκωφα και θα φορτώσω.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μου φαίνεται πολλή σημασία δίνω σε ορισμένα ζητήματα και πρέπει ν' αρχίσω να παίρνω απουσίες... Click για ανάπτυξη... Θες και απουσιολόγιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:29 Ο Klaus έγραψε: #10.825 04-06-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το σκορπιό;;; Αυτό το είχα ξεχάσει ακόμα κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:31 Η cibyllian: #10.826 04-06-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Ξέρω για ποιο μιλάς... ! Δεν είμαι τόσο μεγάλη που να έχω ολική απώλεια μνήμης! .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #10.827 04-06-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θες και απουσιολόγιο;;; Click για ανάπτυξη... Μοιάζω να γελάω; It's not that fun anymore, is it? Πάω για διάβασμα, αρκετά ασχολήθηκα με παιχνιδάκια σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Ο giver έγραψε: #10.828 04-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κοίτα... συνέχισε εσύ (ξέρεις με παλαμάκια και χαμό κάθε φορά που με βλέπεις) και κάτι θα γίνει ...... OLE OLE OLE OLE ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Κακή Επιρροή: #10.829 04-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: απλά εγώ δεν αισθάνομαι καλά να παρακολουθώ τόσο προσωπικές συζητήσεις Click για ανάπτυξη... μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Ο giver έγραψε: #10.830 04-06-08 17:48 Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:59 Η cibyllian: #10.831 04-06-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Click για ανάπτυξη... You always have a point! Είναι απλά ένα παιχνίδι... Αρχική Δημοσίευση από giver: Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα επιμένω να διαφωνώ....το παστίτσιο μου άρεσε πολύ! Άσε που είναι σήμα κατατεθέν για την ΚουΕ, της οποίας το παστίτσιο είναι διάσημο εντός και εκτός στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #10.832 04-06-08 19:11 λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Η Resident Evil: #10.833 04-06-08 19:53 Mου κόψανε το ρεύμα! δλδ όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλη τη γειτονιά... Είχε πει η ΔΕΗ ότι ξεκινάει νέος κύκλος "προληπτικών" διακοπών? Δεν λειτουργεί ο σταθμός στην Κοζάνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο Valder έγραψε: #10.834 04-06-08 19:53 Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:07 Ο Bill έγραψε: #10.835 04-06-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Tί μου θύμησες τώρα... Καλά το τραγούδι της σειράς τα έσπαγε.Μόνο αυτό άκουγα. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα κάτι δε μου πάει καλά..Το πατσίτσιο πίσωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:20 Η Palladin έγραψε: #10.836 04-06-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... η φύση έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να κρατά "ισορροπίες" και συνήθως είναι πολύ σκληρή με τις ιδιοφυίες Steven Hawkin, John Nash, Mozart, Alan Turing και τόσοι άλλοι που η ζωή ήταν άδικη μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:05 Ο Dark_kronos: #10.837 04-06-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καθόλου μικρός σκέψου πότε δημιουργήθηκε το Mega και πότε παιζόταν η σειρά θα καταλάβεις ότι μια χαρά μιλούσα και έβλεπα τηλεόραση Επίσης έβλεπα το σκορπιό, το love sorry και άλλα πολλά που βαριέμαι να πω Click για ανάπτυξη... Το σκορπιό;;; Αυτό το είχα ξεχάσει ακόμα κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:25 Ο Valder έγραψε: #10.823 04-06-08 17:25 Μου φαίνεται πολλή σημασία δίνω σε ορισμένα ζητήματα και πρέπει ν' αρχίσω να παίρνω απουσίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:29 Η cibyllian: #10.824 04-06-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλά παλαμάκια ακούγονται υπόκωφα και θα φορτώσω.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μου φαίνεται πολλή σημασία δίνω σε ορισμένα ζητήματα και πρέπει ν' αρχίσω να παίρνω απουσίες... Click για ανάπτυξη... Θες και απουσιολόγιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:29 Ο Klaus έγραψε: #10.825 04-06-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το σκορπιό;;; Αυτό το είχα ξεχάσει ακόμα κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:31 Η cibyllian: #10.826 04-06-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Ξέρω για ποιο μιλάς... ! Δεν είμαι τόσο μεγάλη που να έχω ολική απώλεια μνήμης! .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #10.827 04-06-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θες και απουσιολόγιο;;; Click για ανάπτυξη... Μοιάζω να γελάω; It's not that fun anymore, is it? Πάω για διάβασμα, αρκετά ασχολήθηκα με παιχνιδάκια σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Ο giver έγραψε: #10.828 04-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κοίτα... συνέχισε εσύ (ξέρεις με παλαμάκια και χαμό κάθε φορά που με βλέπεις) και κάτι θα γίνει ...... OLE OLE OLE OLE ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Κακή Επιρροή: #10.829 04-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: απλά εγώ δεν αισθάνομαι καλά να παρακολουθώ τόσο προσωπικές συζητήσεις Click για ανάπτυξη... μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Ο giver έγραψε: #10.830 04-06-08 17:48 Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:59 Η cibyllian: #10.831 04-06-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Click για ανάπτυξη... You always have a point! Είναι απλά ένα παιχνίδι... Αρχική Δημοσίευση από giver: Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα επιμένω να διαφωνώ....το παστίτσιο μου άρεσε πολύ! Άσε που είναι σήμα κατατεθέν για την ΚουΕ, της οποίας το παστίτσιο είναι διάσημο εντός και εκτός στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #10.832 04-06-08 19:11 λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Η Resident Evil: #10.833 04-06-08 19:53 Mου κόψανε το ρεύμα! δλδ όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλη τη γειτονιά... Είχε πει η ΔΕΗ ότι ξεκινάει νέος κύκλος "προληπτικών" διακοπών? Δεν λειτουργεί ο σταθμός στην Κοζάνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο Valder έγραψε: #10.834 04-06-08 19:53 Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:07 Ο Bill έγραψε: #10.835 04-06-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Tί μου θύμησες τώρα... Καλά το τραγούδι της σειράς τα έσπαγε.Μόνο αυτό άκουγα. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα κάτι δε μου πάει καλά..Το πατσίτσιο πίσωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:20 Η Palladin έγραψε: #10.836 04-06-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... η φύση έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να κρατά "ισορροπίες" και συνήθως είναι πολύ σκληρή με τις ιδιοφυίες Steven Hawkin, John Nash, Mozart, Alan Turing και τόσοι άλλοι που η ζωή ήταν άδικη μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:05 Ο Dark_kronos: #10.837 04-06-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου φαίνεται πολλή σημασία δίνω σε ορισμένα ζητήματα και πρέπει ν' αρχίσω να παίρνω απουσίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:29 Η cibyllian: #10.824 04-06-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλά παλαμάκια ακούγονται υπόκωφα και θα φορτώσω.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μου φαίνεται πολλή σημασία δίνω σε ορισμένα ζητήματα και πρέπει ν' αρχίσω να παίρνω απουσίες... Click για ανάπτυξη... Θες και απουσιολόγιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:29 Ο Klaus έγραψε: #10.825 04-06-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το σκορπιό;;; Αυτό το είχα ξεχάσει ακόμα κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:31 Η cibyllian: #10.826 04-06-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Ξέρω για ποιο μιλάς... ! Δεν είμαι τόσο μεγάλη που να έχω ολική απώλεια μνήμης! .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #10.827 04-06-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θες και απουσιολόγιο;;; Click για ανάπτυξη... Μοιάζω να γελάω; It's not that fun anymore, is it? Πάω για διάβασμα, αρκετά ασχολήθηκα με παιχνιδάκια σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Ο giver έγραψε: #10.828 04-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κοίτα... συνέχισε εσύ (ξέρεις με παλαμάκια και χαμό κάθε φορά που με βλέπεις) και κάτι θα γίνει ...... OLE OLE OLE OLE ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Κακή Επιρροή: #10.829 04-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: απλά εγώ δεν αισθάνομαι καλά να παρακολουθώ τόσο προσωπικές συζητήσεις Click για ανάπτυξη... μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Ο giver έγραψε: #10.830 04-06-08 17:48 Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:59 Η cibyllian: #10.831 04-06-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Click για ανάπτυξη... You always have a point! Είναι απλά ένα παιχνίδι... Αρχική Δημοσίευση από giver: Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα επιμένω να διαφωνώ....το παστίτσιο μου άρεσε πολύ! Άσε που είναι σήμα κατατεθέν για την ΚουΕ, της οποίας το παστίτσιο είναι διάσημο εντός και εκτός στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #10.832 04-06-08 19:11 λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Η Resident Evil: #10.833 04-06-08 19:53 Mου κόψανε το ρεύμα! δλδ όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλη τη γειτονιά... Είχε πει η ΔΕΗ ότι ξεκινάει νέος κύκλος "προληπτικών" διακοπών? Δεν λειτουργεί ο σταθμός στην Κοζάνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο Valder έγραψε: #10.834 04-06-08 19:53 Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:07 Ο Bill έγραψε: #10.835 04-06-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Tί μου θύμησες τώρα... Καλά το τραγούδι της σειράς τα έσπαγε.Μόνο αυτό άκουγα. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα κάτι δε μου πάει καλά..Το πατσίτσιο πίσωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:20 Η Palladin έγραψε: #10.836 04-06-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... η φύση έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να κρατά "ισορροπίες" και συνήθως είναι πολύ σκληρή με τις ιδιοφυίες Steven Hawkin, John Nash, Mozart, Alan Turing και τόσοι άλλοι που η ζωή ήταν άδικη μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:05 Ο Dark_kronos: #10.837 04-06-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλά παλαμάκια ακούγονται υπόκωφα και θα φορτώσω.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μου φαίνεται πολλή σημασία δίνω σε ορισμένα ζητήματα και πρέπει ν' αρχίσω να παίρνω απουσίες... Click για ανάπτυξη... Θες και απουσιολόγιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:29 Ο Klaus έγραψε: #10.825 04-06-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το σκορπιό;;; Αυτό το είχα ξεχάσει ακόμα κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:31 Η cibyllian: #10.826 04-06-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Ξέρω για ποιο μιλάς... ! Δεν είμαι τόσο μεγάλη που να έχω ολική απώλεια μνήμης! .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #10.827 04-06-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θες και απουσιολόγιο;;; Click για ανάπτυξη... Μοιάζω να γελάω; It's not that fun anymore, is it? Πάω για διάβασμα, αρκετά ασχολήθηκα με παιχνιδάκια σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Ο giver έγραψε: #10.828 04-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κοίτα... συνέχισε εσύ (ξέρεις με παλαμάκια και χαμό κάθε φορά που με βλέπεις) και κάτι θα γίνει ...... OLE OLE OLE OLE ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Κακή Επιρροή: #10.829 04-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: απλά εγώ δεν αισθάνομαι καλά να παρακολουθώ τόσο προσωπικές συζητήσεις Click για ανάπτυξη... μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Ο giver έγραψε: #10.830 04-06-08 17:48 Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:59 Η cibyllian: #10.831 04-06-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Click για ανάπτυξη... You always have a point! Είναι απλά ένα παιχνίδι... Αρχική Δημοσίευση από giver: Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα επιμένω να διαφωνώ....το παστίτσιο μου άρεσε πολύ! Άσε που είναι σήμα κατατεθέν για την ΚουΕ, της οποίας το παστίτσιο είναι διάσημο εντός και εκτός στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #10.832 04-06-08 19:11 λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Η Resident Evil: #10.833 04-06-08 19:53 Mου κόψανε το ρεύμα! δλδ όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλη τη γειτονιά... Είχε πει η ΔΕΗ ότι ξεκινάει νέος κύκλος "προληπτικών" διακοπών? Δεν λειτουργεί ο σταθμός στην Κοζάνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο Valder έγραψε: #10.834 04-06-08 19:53 Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:07 Ο Bill έγραψε: #10.835 04-06-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Tί μου θύμησες τώρα... Καλά το τραγούδι της σειράς τα έσπαγε.Μόνο αυτό άκουγα. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα κάτι δε μου πάει καλά..Το πατσίτσιο πίσωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:20 Η Palladin έγραψε: #10.836 04-06-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... η φύση έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να κρατά "ισορροπίες" και συνήθως είναι πολύ σκληρή με τις ιδιοφυίες Steven Hawkin, John Nash, Mozart, Alan Turing και τόσοι άλλοι που η ζωή ήταν άδικη μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:05 Ο Dark_kronos: #10.837 04-06-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το σκορπιό;;; Αυτό το είχα ξεχάσει ακόμα κι εγώ! Click για ανάπτυξη... Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:31 Η cibyllian: #10.826 04-06-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Ξέρω για ποιο μιλάς... ! Δεν είμαι τόσο μεγάλη που να έχω ολική απώλεια μνήμης! .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #10.827 04-06-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θες και απουσιολόγιο;;; Click για ανάπτυξη... Μοιάζω να γελάω; It's not that fun anymore, is it? Πάω για διάβασμα, αρκετά ασχολήθηκα με παιχνιδάκια σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Ο giver έγραψε: #10.828 04-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κοίτα... συνέχισε εσύ (ξέρεις με παλαμάκια και χαμό κάθε φορά που με βλέπεις) και κάτι θα γίνει ...... OLE OLE OLE OLE ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Κακή Επιρροή: #10.829 04-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: απλά εγώ δεν αισθάνομαι καλά να παρακολουθώ τόσο προσωπικές συζητήσεις Click για ανάπτυξη... μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Ο giver έγραψε: #10.830 04-06-08 17:48 Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:59 Η cibyllian: #10.831 04-06-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Click για ανάπτυξη... You always have a point! Είναι απλά ένα παιχνίδι... Αρχική Δημοσίευση από giver: Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα επιμένω να διαφωνώ....το παστίτσιο μου άρεσε πολύ! Άσε που είναι σήμα κατατεθέν για την ΚουΕ, της οποίας το παστίτσιο είναι διάσημο εντός και εκτός στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #10.832 04-06-08 19:11 λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Η Resident Evil: #10.833 04-06-08 19:53 Mου κόψανε το ρεύμα! δλδ όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλη τη γειτονιά... Είχε πει η ΔΕΗ ότι ξεκινάει νέος κύκλος "προληπτικών" διακοπών? Δεν λειτουργεί ο σταθμός στην Κοζάνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο Valder έγραψε: #10.834 04-06-08 19:53 Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:07 Ο Bill έγραψε: #10.835 04-06-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Tί μου θύμησες τώρα... Καλά το τραγούδι της σειράς τα έσπαγε.Μόνο αυτό άκουγα. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα κάτι δε μου πάει καλά..Το πατσίτσιο πίσωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:20 Η Palladin έγραψε: #10.836 04-06-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... η φύση έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να κρατά "ισορροπίες" και συνήθως είναι πολύ σκληρή με τις ιδιοφυίες Steven Hawkin, John Nash, Mozart, Alan Turing και τόσοι άλλοι που η ζωή ήταν άδικη μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:05 Ο Dark_kronos: #10.837 04-06-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Ξέρω για ποιο μιλάς... ! Δεν είμαι τόσο μεγάλη που να έχω ολική απώλεια μνήμης! .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #10.827 04-06-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θες και απουσιολόγιο;;; Click για ανάπτυξη... Μοιάζω να γελάω; It's not that fun anymore, is it? Πάω για διάβασμα, αρκετά ασχολήθηκα με παιχνιδάκια σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Ο giver έγραψε: #10.828 04-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κοίτα... συνέχισε εσύ (ξέρεις με παλαμάκια και χαμό κάθε φορά που με βλέπεις) και κάτι θα γίνει ...... OLE OLE OLE OLE ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Κακή Επιρροή: #10.829 04-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: απλά εγώ δεν αισθάνομαι καλά να παρακολουθώ τόσο προσωπικές συζητήσεις Click για ανάπτυξη... μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Ο giver έγραψε: #10.830 04-06-08 17:48 Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:59 Η cibyllian: #10.831 04-06-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Click για ανάπτυξη... You always have a point! Είναι απλά ένα παιχνίδι... Αρχική Δημοσίευση από giver: Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα επιμένω να διαφωνώ....το παστίτσιο μου άρεσε πολύ! Άσε που είναι σήμα κατατεθέν για την ΚουΕ, της οποίας το παστίτσιο είναι διάσημο εντός και εκτός στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #10.832 04-06-08 19:11 λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Η Resident Evil: #10.833 04-06-08 19:53 Mου κόψανε το ρεύμα! δλδ όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλη τη γειτονιά... Είχε πει η ΔΕΗ ότι ξεκινάει νέος κύκλος "προληπτικών" διακοπών? Δεν λειτουργεί ο σταθμός στην Κοζάνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο Valder έγραψε: #10.834 04-06-08 19:53 Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:07 Ο Bill έγραψε: #10.835 04-06-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Tί μου θύμησες τώρα... Καλά το τραγούδι της σειράς τα έσπαγε.Μόνο αυτό άκουγα. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα κάτι δε μου πάει καλά..Το πατσίτσιο πίσωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:20 Η Palladin έγραψε: #10.836 04-06-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... η φύση έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να κρατά "ισορροπίες" και συνήθως είναι πολύ σκληρή με τις ιδιοφυίες Steven Hawkin, John Nash, Mozart, Alan Turing και τόσοι άλλοι που η ζωή ήταν άδικη μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:05 Ο Dark_kronos: #10.837 04-06-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θες και απουσιολόγιο;;; Click για ανάπτυξη... Μοιάζω να γελάω; It's not that fun anymore, is it? Πάω για διάβασμα, αρκετά ασχολήθηκα με παιχνιδάκια σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Ο giver έγραψε: #10.828 04-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κοίτα... συνέχισε εσύ (ξέρεις με παλαμάκια και χαμό κάθε φορά που με βλέπεις) και κάτι θα γίνει ...... OLE OLE OLE OLE ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Κακή Επιρροή: #10.829 04-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: απλά εγώ δεν αισθάνομαι καλά να παρακολουθώ τόσο προσωπικές συζητήσεις Click για ανάπτυξη... μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Ο giver έγραψε: #10.830 04-06-08 17:48 Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:59 Η cibyllian: #10.831 04-06-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Click για ανάπτυξη... You always have a point! Είναι απλά ένα παιχνίδι... Αρχική Δημοσίευση από giver: Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα επιμένω να διαφωνώ....το παστίτσιο μου άρεσε πολύ! Άσε που είναι σήμα κατατεθέν για την ΚουΕ, της οποίας το παστίτσιο είναι διάσημο εντός και εκτός στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #10.832 04-06-08 19:11 λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Η Resident Evil: #10.833 04-06-08 19:53 Mου κόψανε το ρεύμα! δλδ όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλη τη γειτονιά... Είχε πει η ΔΕΗ ότι ξεκινάει νέος κύκλος "προληπτικών" διακοπών? Δεν λειτουργεί ο σταθμός στην Κοζάνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο Valder έγραψε: #10.834 04-06-08 19:53 Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:07 Ο Bill έγραψε: #10.835 04-06-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Tί μου θύμησες τώρα... Καλά το τραγούδι της σειράς τα έσπαγε.Μόνο αυτό άκουγα. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα κάτι δε μου πάει καλά..Το πατσίτσιο πίσωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:20 Η Palladin έγραψε: #10.836 04-06-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... η φύση έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να κρατά "ισορροπίες" και συνήθως είναι πολύ σκληρή με τις ιδιοφυίες Steven Hawkin, John Nash, Mozart, Alan Turing και τόσοι άλλοι που η ζωή ήταν άδικη μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:05 Ο Dark_kronos: #10.837 04-06-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κοίτα... συνέχισε εσύ (ξέρεις με παλαμάκια και χαμό κάθε φορά που με βλέπεις) και κάτι θα γίνει ...... OLE OLE OLE OLE ..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Κακή Επιρροή: #10.829 04-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: απλά εγώ δεν αισθάνομαι καλά να παρακολουθώ τόσο προσωπικές συζητήσεις Click για ανάπτυξη... μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Ο giver έγραψε: #10.830 04-06-08 17:48 Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:59 Η cibyllian: #10.831 04-06-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Click για ανάπτυξη... You always have a point! Είναι απλά ένα παιχνίδι... Αρχική Δημοσίευση από giver: Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα επιμένω να διαφωνώ....το παστίτσιο μου άρεσε πολύ! Άσε που είναι σήμα κατατεθέν για την ΚουΕ, της οποίας το παστίτσιο είναι διάσημο εντός και εκτός στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #10.832 04-06-08 19:11 λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Η Resident Evil: #10.833 04-06-08 19:53 Mου κόψανε το ρεύμα! δλδ όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλη τη γειτονιά... Είχε πει η ΔΕΗ ότι ξεκινάει νέος κύκλος "προληπτικών" διακοπών? Δεν λειτουργεί ο σταθμός στην Κοζάνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο Valder έγραψε: #10.834 04-06-08 19:53 Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:07 Ο Bill έγραψε: #10.835 04-06-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Tί μου θύμησες τώρα... Καλά το τραγούδι της σειράς τα έσπαγε.Μόνο αυτό άκουγα. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα κάτι δε μου πάει καλά..Το πατσίτσιο πίσωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:20 Η Palladin έγραψε: #10.836 04-06-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... η φύση έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να κρατά "ισορροπίες" και συνήθως είναι πολύ σκληρή με τις ιδιοφυίες Steven Hawkin, John Nash, Mozart, Alan Turing και τόσοι άλλοι που η ζωή ήταν άδικη μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:05 Ο Dark_kronos: #10.837 04-06-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: απλά εγώ δεν αισθάνομαι καλά να παρακολουθώ τόσο προσωπικές συζητήσεις Click για ανάπτυξη... μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Ο giver έγραψε: #10.830 04-06-08 17:48 Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:59 Η cibyllian: #10.831 04-06-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Click για ανάπτυξη... You always have a point! Είναι απλά ένα παιχνίδι... Αρχική Δημοσίευση από giver: Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα επιμένω να διαφωνώ....το παστίτσιο μου άρεσε πολύ! Άσε που είναι σήμα κατατεθέν για την ΚουΕ, της οποίας το παστίτσιο είναι διάσημο εντός και εκτός στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #10.832 04-06-08 19:11 λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Η Resident Evil: #10.833 04-06-08 19:53 Mου κόψανε το ρεύμα! δλδ όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλη τη γειτονιά... Είχε πει η ΔΕΗ ότι ξεκινάει νέος κύκλος "προληπτικών" διακοπών? Δεν λειτουργεί ο σταθμός στην Κοζάνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο Valder έγραψε: #10.834 04-06-08 19:53 Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:07 Ο Bill έγραψε: #10.835 04-06-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Tί μου θύμησες τώρα... Καλά το τραγούδι της σειράς τα έσπαγε.Μόνο αυτό άκουγα. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα κάτι δε μου πάει καλά..Το πατσίτσιο πίσωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:20 Η Palladin έγραψε: #10.836 04-06-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... η φύση έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να κρατά "ισορροπίες" και συνήθως είναι πολύ σκληρή με τις ιδιοφυίες Steven Hawkin, John Nash, Mozart, Alan Turing και τόσοι άλλοι που η ζωή ήταν άδικη μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:05 Ο Dark_kronos: #10.837 04-06-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 17:59 Η cibyllian: #10.831 04-06-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Click για ανάπτυξη... You always have a point! Είναι απλά ένα παιχνίδι... Αρχική Δημοσίευση από giver: Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα επιμένω να διαφωνώ....το παστίτσιο μου άρεσε πολύ! Άσε που είναι σήμα κατατεθέν για την ΚουΕ, της οποίας το παστίτσιο είναι διάσημο εντός και εκτός στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #10.832 04-06-08 19:11 λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Η Resident Evil: #10.833 04-06-08 19:53 Mου κόψανε το ρεύμα! δλδ όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλη τη γειτονιά... Είχε πει η ΔΕΗ ότι ξεκινάει νέος κύκλος "προληπτικών" διακοπών? Δεν λειτουργεί ο σταθμός στην Κοζάνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο Valder έγραψε: #10.834 04-06-08 19:53 Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:07 Ο Bill έγραψε: #10.835 04-06-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Tί μου θύμησες τώρα... Καλά το τραγούδι της σειράς τα έσπαγε.Μόνο αυτό άκουγα. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα κάτι δε μου πάει καλά..Το πατσίτσιο πίσωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:20 Η Palladin έγραψε: #10.836 04-06-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... η φύση έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να κρατά "ισορροπίες" και συνήθως είναι πολύ σκληρή με τις ιδιοφυίες Steven Hawkin, John Nash, Mozart, Alan Turing και τόσοι άλλοι που η ζωή ήταν άδικη μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:05 Ο Dark_kronos: #10.837 04-06-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μα το "παιχνίδι" γίνεται όταν παρακολουθούν κι άλλοι αν το αρχίσουν στο msn, θα γίνει πολύυυυυυυυυυυυ προσωπικό κι απ ότι κατάλαβα δεν το θέλουν καλησπέρες Click για ανάπτυξη... You always have a point! Είναι απλά ένα παιχνίδι... Αρχική Δημοσίευση από giver: Κουε άσχετο... ήθελα να το πώ απο καιρό.. much better... αυτό το avatar... απο το άλλο... που είχες ...και μας έκανε ζημιά. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα επιμένω να διαφωνώ....το παστίτσιο μου άρεσε πολύ! Άσε που είναι σήμα κατατεθέν για την ΚουΕ, της οποίας το παστίτσιο είναι διάσημο εντός και εκτός στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #10.832 04-06-08 19:11 λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Η Resident Evil: #10.833 04-06-08 19:53 Mου κόψανε το ρεύμα! δλδ όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλη τη γειτονιά... Είχε πει η ΔΕΗ ότι ξεκινάει νέος κύκλος "προληπτικών" διακοπών? Δεν λειτουργεί ο σταθμός στην Κοζάνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο Valder έγραψε: #10.834 04-06-08 19:53 Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:07 Ο Bill έγραψε: #10.835 04-06-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Tί μου θύμησες τώρα... Καλά το τραγούδι της σειράς τα έσπαγε.Μόνο αυτό άκουγα. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα κάτι δε μου πάει καλά..Το πατσίτσιο πίσωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:20 Η Palladin έγραψε: #10.836 04-06-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... η φύση έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να κρατά "ισορροπίες" και συνήθως είναι πολύ σκληρή με τις ιδιοφυίες Steven Hawkin, John Nash, Mozart, Alan Turing και τόσοι άλλοι που η ζωή ήταν άδικη μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:05 Ο Dark_kronos: #10.837 04-06-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Η Resident Evil: #10.833 04-06-08 19:53 Mου κόψανε το ρεύμα! δλδ όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλη τη γειτονιά... Είχε πει η ΔΕΗ ότι ξεκινάει νέος κύκλος "προληπτικών" διακοπών? Δεν λειτουργεί ο σταθμός στην Κοζάνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο Valder έγραψε: #10.834 04-06-08 19:53 Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:07 Ο Bill έγραψε: #10.835 04-06-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Tί μου θύμησες τώρα... Καλά το τραγούδι της σειράς τα έσπαγε.Μόνο αυτό άκουγα. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα κάτι δε μου πάει καλά..Το πατσίτσιο πίσωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:20 Η Palladin έγραψε: #10.836 04-06-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... η φύση έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να κρατά "ισορροπίες" και συνήθως είναι πολύ σκληρή με τις ιδιοφυίες Steven Hawkin, John Nash, Mozart, Alan Turing και τόσοι άλλοι που η ζωή ήταν άδικη μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:05 Ο Dark_kronos: #10.837 04-06-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mου κόψανε το ρεύμα! δλδ όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλη τη γειτονιά... Είχε πει η ΔΕΗ ότι ξεκινάει νέος κύκλος "προληπτικών" διακοπών? Δεν λειτουργεί ο σταθμός στην Κοζάνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο Valder έγραψε: #10.834 04-06-08 19:53 Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:07 Ο Bill έγραψε: #10.835 04-06-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Tί μου θύμησες τώρα... Καλά το τραγούδι της σειράς τα έσπαγε.Μόνο αυτό άκουγα. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα κάτι δε μου πάει καλά..Το πατσίτσιο πίσωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:20 Η Palladin έγραψε: #10.836 04-06-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... η φύση έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να κρατά "ισορροπίες" και συνήθως είναι πολύ σκληρή με τις ιδιοφυίες Steven Hawkin, John Nash, Mozart, Alan Turing και τόσοι άλλοι που η ζωή ήταν άδικη μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:05 Ο Dark_kronos: #10.837 04-06-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:07 Ο Bill έγραψε: #10.835 04-06-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Tί μου θύμησες τώρα... Καλά το τραγούδι της σειράς τα έσπαγε.Μόνο αυτό άκουγα. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα κάτι δε μου πάει καλά..Το πατσίτσιο πίσωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:20 Η Palladin έγραψε: #10.836 04-06-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... η φύση έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να κρατά "ισορροπίες" και συνήθως είναι πολύ σκληρή με τις ιδιοφυίες Steven Hawkin, John Nash, Mozart, Alan Turing και τόσοι άλλοι που η ζωή ήταν άδικη μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:05 Ο Dark_kronos: #10.837 04-06-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ένα με τον καφετζόπουλο που έπαιζε μουσική το σκορπιό του Κορκολή! Πρέπει να ήταν γύρω στο 95-96 Click για ανάπτυξη... Tί μου θύμησες τώρα... Καλά το τραγούδι της σειράς τα έσπαγε.Μόνο αυτό άκουγα. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λυσάξατε πια με το άβαταρ μου ορίστε, πάρτε το παλιό μου, το προ εγκυμοσύνης μου αυτό θα μείνει. Τέλλλλλος.- Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα κάτι δε μου πάει καλά..Το πατσίτσιο πίσωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 20:20 Η Palladin έγραψε: #10.836 04-06-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... η φύση έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να κρατά "ισορροπίες" και συνήθως είναι πολύ σκληρή με τις ιδιοφυίες Steven Hawkin, John Nash, Mozart, Alan Turing και τόσοι άλλοι που η ζωή ήταν άδικη μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:05 Ο Dark_kronos: #10.837 04-06-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... η φύση έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να κρατά "ισορροπίες" και συνήθως είναι πολύ σκληρή με τις ιδιοφυίες Steven Hawkin, John Nash, Mozart, Alan Turing και τόσοι άλλοι που η ζωή ήταν άδικη μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 21:05 Ο Dark_kronos: #10.837 04-06-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σας παρακαλώ δείτε αυτό το τυφλό κοριτσάκι, έχω βάλει τα κλάμματα και δε μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις είδα..... Click για ανάπτυξη... Για το κοριτσακι δεν εχω κατι να πω... Ειναι περα απο τα πραγματα που μπορω να διανοηθω, αλλα οι γονεις του θελουν να αποκαλουνται γονεις;.... ΠΟυ το πας μωρη 5χρονων τυφλο κοριτσακι μες τον κοσμο και χαιρεσε και για το ποσο καλο ειναι;... Ναι ρε, μαμει το κοριτσακι στο πιανο, αλλα εσει μαμας το παιδι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:01 Η Phoebe έγραψε: #10.838 04-06-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε όχι! Αν είναι και ξανθιές τότε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη. Φοιμπς! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλησπέρα φοιμπάκι μου! (Α μιας και σε βρήκα, ψάχνω κάτι σημειώσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου πω κατ ιδιαν) Click για ανάπτυξη... Αν μπορώ φυσικα! Αν και δεν πολυ πατάω στην σχολή! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... Πάλι πειράζεις το Φοιμπάκι!? Τα ζητάει κι εσένα ο οργανισμός σου! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ε μα.Εγώ φταίω; Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Φοιμπς σε τούτο τον κόσμο και θα το αφήσω ασχολίαστο; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σιγά να μην το άφηνες.... αλλά ούτε κι αυτή θα το κάνει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είιιιιιιδεςςςς;; Εγώ έβαλα το επίθετό μου στο search και μου έβγαλε αποτέλεσμα για 89 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί είναι συγγενείς μου και δεν τους ξέρω! Οι υπόλοιποι απλά έχουν παραλλαγές του επιθέτου μου- ναι, τους βγάζει και αυτούς Ααααα, κάνε με add!! Με έχει η Λία! Click για ανάπτυξη... Καλά το επίθετο δεν είναι τόσο σπάνιο, αλλά το όνομα; Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα γιατι είναι συνδιασμός ονομάτων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:24 Ο Bill έγραψε: #10.839 04-06-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 540 541 542 543 544 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 542 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό θα έλειπε! Τα νευρα μου! Εχω βρει και από την Σιγκαπούρη και από την Γαλλία! Δεν φτάνει μόνο η Ελλάδα, ήρθαν και από τα εξωτερικά!!! Click για ανάπτυξη... O αριθμός μεγαλώνει. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είδες πόσο ψωνάρα είναι; Για να του δώσουμε σημασία το κάνει! Click για ανάπτυξη... Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αν ήταν η ζήλια ψόρα θα γέμιζε όλη η χώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σιγά μην τον άφηνα έτσι! Click για ανάπτυξη... Και μετά λες για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 22:30 Η Phoebe έγραψε: #10.840 04-06-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Bill: O αριθμός μεγαλώνει. Μάλλον φταίνε οι κακές παρέες. Mη φας,έχουμε γλαρόσουπα. Και μετά λες για μένα. Click για ανάπτυξη... Απλά αδιαφορώ με την πάρτη σου άχρηστε συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.