cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:08 Η cibyllian: #10.521 02-06-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να χωρίσεις κυρία μου! Άντε, με δουλεύετε εδω πέρα και με πειράζετε επειδή είμαι αγκαλίτσας κι αγαπησιάρης Click για ανάπτυξη... Βρε χαζούλι ... το παράνομο είναι πιο ωραίο! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:09 Η Γεωργια έγραψε: #10.522 02-06-08 15:09 και ποια θυσια , ποια θυσια εχεις εσυ για κειιιιινηννν???? (μηπως να δουλεψω και λιγο ? λεω εγω τωρα ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:13 Ο Valder έγραψε: #10.523 02-06-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε χαζούλι ... το παράνομο είναι πιο ωραίο! ..... Click για ανάπτυξη... Είχα κι απ' αυτό αλλά το ανακάλυψα αργά.... Δε θα ξαναπάρω, ευχαριστώ! (δεν εννοώ εσένα σιμπύλλι μου) Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: και ποια θυσια , ποια θυσια εχεις εσυ για κειιιιινηννν???? (μηπως να δουλεψω και λιγο ? λεω εγω τωρα ...) Click για ανάπτυξη... Στρώσου εσύ για δουλειά κι εγώ σε λίγο για διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:16 Η Resident Evil: #10.524 02-06-08 15:16 KoυΕ 7/10... Βασικά δεν ταιριάζει με το πορτοκαλί του νικ σου Βέβαια με δεδομένο ότι στο παστίτσιο έβαζα 3/10 [εκτός από τις στιγμές που πεινουσα ] υπερδιπλασίασες τα ποσοστά σου Valder... μου πήρες το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Ο Valder έγραψε: #10.525 02-06-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Valder... μου πήρες το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου έπαιρνα την παρθενιά όμως και να ζήταγες κι εσύ γάμο και να σφαζόσασταν με τη Cibyllian; Στο νοσοκομείο θα σ' έστελνε! Βολέψου λοιπόν που σου πήρα μόνο το χρώμα και μη μιλάς! (χωρίς υπονοούμενα ή διάθεση να σε θίξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:24 Η cibyllian: #10.526 02-06-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντάζεσαι να σου έπαιρνα την παρθενιά όμως και να ζήταγες κι εσύ γάμο και να σφαζόσασταν με τη Cibyllian; Στο νοσοκομείο θα σ' έστελνε! Βολέψου λοιπόν που σου πήρα μόνο το χρώμα και μη μιλάς! (χωρίς υπονοούμενα ή διάθεση να σε θίξω) Click για ανάπτυξη... Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, στη Λιβαδειά μοσχάρια ... και στου Λυκούργου την ποδιά σφάζονται .... θεές! (ε τι; το "παληκάρια" δεν ταίριαζε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #10.527 02-06-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, στη Λιβαδειά μοσχάρια ... και στου Λυκούργου την ποδιά σφάζονται .... θεές! (ε τι; το "παληκάρια" δεν ταίριαζε!) Click για ανάπτυξη... Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Palladin έγραψε: #10.528 02-06-08 15:27 Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Ο Valder έγραψε: #10.529 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Η cibyllian: #10.530 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Click για ανάπτυξη... Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #10.531 02-06-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Click για ανάπτυξη... Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #10.532 02-06-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Click για ανάπτυξη... Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:40 Ο Valder έγραψε: #10.533 02-06-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #10.534 02-06-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Click για ανάπτυξη... Αν φοράει! .... ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Ο Valder έγραψε: #10.535 02-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν φοράει! .... ..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #10.536 02-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Click για ανάπτυξη... And the winner is ... CIBYLLIAN !!!!!! ..... Thank you! Thank you very much! Ευχαριστώ Βαλούκι μου! Ομολογώ ότι κι εγώ σε απολαμβάνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Αμοιβαιά λοιπόν τα αισθήματα μωρό μου! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:05 Ο Rempeskes: #10.537 02-06-08 16:05 get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να χωρίσεις κυρία μου! Άντε, με δουλεύετε εδω πέρα και με πειράζετε επειδή είμαι αγκαλίτσας κι αγαπησιάρης Click για ανάπτυξη... Βρε χαζούλι ... το παράνομο είναι πιο ωραίο! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:09 Η Γεωργια έγραψε: #10.522 02-06-08 15:09 και ποια θυσια , ποια θυσια εχεις εσυ για κειιιιινηννν???? (μηπως να δουλεψω και λιγο ? λεω εγω τωρα ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:13 Ο Valder έγραψε: #10.523 02-06-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε χαζούλι ... το παράνομο είναι πιο ωραίο! ..... Click για ανάπτυξη... Είχα κι απ' αυτό αλλά το ανακάλυψα αργά.... Δε θα ξαναπάρω, ευχαριστώ! (δεν εννοώ εσένα σιμπύλλι μου) Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: και ποια θυσια , ποια θυσια εχεις εσυ για κειιιιινηννν???? (μηπως να δουλεψω και λιγο ? λεω εγω τωρα ...) Click για ανάπτυξη... Στρώσου εσύ για δουλειά κι εγώ σε λίγο για διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:16 Η Resident Evil: #10.524 02-06-08 15:16 KoυΕ 7/10... Βασικά δεν ταιριάζει με το πορτοκαλί του νικ σου Βέβαια με δεδομένο ότι στο παστίτσιο έβαζα 3/10 [εκτός από τις στιγμές που πεινουσα ] υπερδιπλασίασες τα ποσοστά σου Valder... μου πήρες το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Ο Valder έγραψε: #10.525 02-06-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Valder... μου πήρες το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου έπαιρνα την παρθενιά όμως και να ζήταγες κι εσύ γάμο και να σφαζόσασταν με τη Cibyllian; Στο νοσοκομείο θα σ' έστελνε! Βολέψου λοιπόν που σου πήρα μόνο το χρώμα και μη μιλάς! (χωρίς υπονοούμενα ή διάθεση να σε θίξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:24 Η cibyllian: #10.526 02-06-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντάζεσαι να σου έπαιρνα την παρθενιά όμως και να ζήταγες κι εσύ γάμο και να σφαζόσασταν με τη Cibyllian; Στο νοσοκομείο θα σ' έστελνε! Βολέψου λοιπόν που σου πήρα μόνο το χρώμα και μη μιλάς! (χωρίς υπονοούμενα ή διάθεση να σε θίξω) Click για ανάπτυξη... Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, στη Λιβαδειά μοσχάρια ... και στου Λυκούργου την ποδιά σφάζονται .... θεές! (ε τι; το "παληκάρια" δεν ταίριαζε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #10.527 02-06-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, στη Λιβαδειά μοσχάρια ... και στου Λυκούργου την ποδιά σφάζονται .... θεές! (ε τι; το "παληκάρια" δεν ταίριαζε!) Click για ανάπτυξη... Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Palladin έγραψε: #10.528 02-06-08 15:27 Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Ο Valder έγραψε: #10.529 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Η cibyllian: #10.530 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Click για ανάπτυξη... Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #10.531 02-06-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Click για ανάπτυξη... Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #10.532 02-06-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Click για ανάπτυξη... Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:40 Ο Valder έγραψε: #10.533 02-06-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #10.534 02-06-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Click για ανάπτυξη... Αν φοράει! .... ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Ο Valder έγραψε: #10.535 02-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν φοράει! .... ..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #10.536 02-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Click για ανάπτυξη... And the winner is ... CIBYLLIAN !!!!!! ..... Thank you! Thank you very much! Ευχαριστώ Βαλούκι μου! Ομολογώ ότι κι εγώ σε απολαμβάνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Αμοιβαιά λοιπόν τα αισθήματα μωρό μου! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:05 Ο Rempeskes: #10.537 02-06-08 16:05 get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και ποια θυσια , ποια θυσια εχεις εσυ για κειιιιινηννν???? (μηπως να δουλεψω και λιγο ? λεω εγω τωρα ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:13 Ο Valder έγραψε: #10.523 02-06-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε χαζούλι ... το παράνομο είναι πιο ωραίο! ..... Click για ανάπτυξη... Είχα κι απ' αυτό αλλά το ανακάλυψα αργά.... Δε θα ξαναπάρω, ευχαριστώ! (δεν εννοώ εσένα σιμπύλλι μου) Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: και ποια θυσια , ποια θυσια εχεις εσυ για κειιιιινηννν???? (μηπως να δουλεψω και λιγο ? λεω εγω τωρα ...) Click για ανάπτυξη... Στρώσου εσύ για δουλειά κι εγώ σε λίγο για διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:16 Η Resident Evil: #10.524 02-06-08 15:16 KoυΕ 7/10... Βασικά δεν ταιριάζει με το πορτοκαλί του νικ σου Βέβαια με δεδομένο ότι στο παστίτσιο έβαζα 3/10 [εκτός από τις στιγμές που πεινουσα ] υπερδιπλασίασες τα ποσοστά σου Valder... μου πήρες το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Ο Valder έγραψε: #10.525 02-06-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Valder... μου πήρες το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου έπαιρνα την παρθενιά όμως και να ζήταγες κι εσύ γάμο και να σφαζόσασταν με τη Cibyllian; Στο νοσοκομείο θα σ' έστελνε! Βολέψου λοιπόν που σου πήρα μόνο το χρώμα και μη μιλάς! (χωρίς υπονοούμενα ή διάθεση να σε θίξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:24 Η cibyllian: #10.526 02-06-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντάζεσαι να σου έπαιρνα την παρθενιά όμως και να ζήταγες κι εσύ γάμο και να σφαζόσασταν με τη Cibyllian; Στο νοσοκομείο θα σ' έστελνε! Βολέψου λοιπόν που σου πήρα μόνο το χρώμα και μη μιλάς! (χωρίς υπονοούμενα ή διάθεση να σε θίξω) Click για ανάπτυξη... Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, στη Λιβαδειά μοσχάρια ... και στου Λυκούργου την ποδιά σφάζονται .... θεές! (ε τι; το "παληκάρια" δεν ταίριαζε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #10.527 02-06-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, στη Λιβαδειά μοσχάρια ... και στου Λυκούργου την ποδιά σφάζονται .... θεές! (ε τι; το "παληκάρια" δεν ταίριαζε!) Click για ανάπτυξη... Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Palladin έγραψε: #10.528 02-06-08 15:27 Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Ο Valder έγραψε: #10.529 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Η cibyllian: #10.530 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Click για ανάπτυξη... Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #10.531 02-06-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Click για ανάπτυξη... Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #10.532 02-06-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Click για ανάπτυξη... Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:40 Ο Valder έγραψε: #10.533 02-06-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #10.534 02-06-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Click για ανάπτυξη... Αν φοράει! .... ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Ο Valder έγραψε: #10.535 02-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν φοράει! .... ..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #10.536 02-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Click για ανάπτυξη... And the winner is ... CIBYLLIAN !!!!!! ..... Thank you! Thank you very much! Ευχαριστώ Βαλούκι μου! Ομολογώ ότι κι εγώ σε απολαμβάνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Αμοιβαιά λοιπόν τα αισθήματα μωρό μου! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:05 Ο Rempeskes: #10.537 02-06-08 16:05 get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε χαζούλι ... το παράνομο είναι πιο ωραίο! ..... Click για ανάπτυξη... Είχα κι απ' αυτό αλλά το ανακάλυψα αργά.... Δε θα ξαναπάρω, ευχαριστώ! (δεν εννοώ εσένα σιμπύλλι μου) Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: και ποια θυσια , ποια θυσια εχεις εσυ για κειιιιινηννν???? (μηπως να δουλεψω και λιγο ? λεω εγω τωρα ...) Click για ανάπτυξη... Στρώσου εσύ για δουλειά κι εγώ σε λίγο για διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:16 Η Resident Evil: #10.524 02-06-08 15:16 KoυΕ 7/10... Βασικά δεν ταιριάζει με το πορτοκαλί του νικ σου Βέβαια με δεδομένο ότι στο παστίτσιο έβαζα 3/10 [εκτός από τις στιγμές που πεινουσα ] υπερδιπλασίασες τα ποσοστά σου Valder... μου πήρες το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Ο Valder έγραψε: #10.525 02-06-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Valder... μου πήρες το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου έπαιρνα την παρθενιά όμως και να ζήταγες κι εσύ γάμο και να σφαζόσασταν με τη Cibyllian; Στο νοσοκομείο θα σ' έστελνε! Βολέψου λοιπόν που σου πήρα μόνο το χρώμα και μη μιλάς! (χωρίς υπονοούμενα ή διάθεση να σε θίξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:24 Η cibyllian: #10.526 02-06-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντάζεσαι να σου έπαιρνα την παρθενιά όμως και να ζήταγες κι εσύ γάμο και να σφαζόσασταν με τη Cibyllian; Στο νοσοκομείο θα σ' έστελνε! Βολέψου λοιπόν που σου πήρα μόνο το χρώμα και μη μιλάς! (χωρίς υπονοούμενα ή διάθεση να σε θίξω) Click για ανάπτυξη... Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, στη Λιβαδειά μοσχάρια ... και στου Λυκούργου την ποδιά σφάζονται .... θεές! (ε τι; το "παληκάρια" δεν ταίριαζε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #10.527 02-06-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, στη Λιβαδειά μοσχάρια ... και στου Λυκούργου την ποδιά σφάζονται .... θεές! (ε τι; το "παληκάρια" δεν ταίριαζε!) Click για ανάπτυξη... Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Palladin έγραψε: #10.528 02-06-08 15:27 Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Ο Valder έγραψε: #10.529 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Η cibyllian: #10.530 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Click για ανάπτυξη... Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #10.531 02-06-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Click για ανάπτυξη... Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #10.532 02-06-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Click για ανάπτυξη... Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:40 Ο Valder έγραψε: #10.533 02-06-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #10.534 02-06-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Click για ανάπτυξη... Αν φοράει! .... ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Ο Valder έγραψε: #10.535 02-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν φοράει! .... ..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #10.536 02-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Click για ανάπτυξη... And the winner is ... CIBYLLIAN !!!!!! ..... Thank you! Thank you very much! Ευχαριστώ Βαλούκι μου! Ομολογώ ότι κι εγώ σε απολαμβάνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Αμοιβαιά λοιπόν τα αισθήματα μωρό μου! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:05 Ο Rempeskes: #10.537 02-06-08 16:05 get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
KoυΕ 7/10... Βασικά δεν ταιριάζει με το πορτοκαλί του νικ σου Βέβαια με δεδομένο ότι στο παστίτσιο έβαζα 3/10 [εκτός από τις στιγμές που πεινουσα ] υπερδιπλασίασες τα ποσοστά σου Valder... μου πήρες το χρώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Ο Valder έγραψε: #10.525 02-06-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Valder... μου πήρες το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου έπαιρνα την παρθενιά όμως και να ζήταγες κι εσύ γάμο και να σφαζόσασταν με τη Cibyllian; Στο νοσοκομείο θα σ' έστελνε! Βολέψου λοιπόν που σου πήρα μόνο το χρώμα και μη μιλάς! (χωρίς υπονοούμενα ή διάθεση να σε θίξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:24 Η cibyllian: #10.526 02-06-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντάζεσαι να σου έπαιρνα την παρθενιά όμως και να ζήταγες κι εσύ γάμο και να σφαζόσασταν με τη Cibyllian; Στο νοσοκομείο θα σ' έστελνε! Βολέψου λοιπόν που σου πήρα μόνο το χρώμα και μη μιλάς! (χωρίς υπονοούμενα ή διάθεση να σε θίξω) Click για ανάπτυξη... Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, στη Λιβαδειά μοσχάρια ... και στου Λυκούργου την ποδιά σφάζονται .... θεές! (ε τι; το "παληκάρια" δεν ταίριαζε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #10.527 02-06-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, στη Λιβαδειά μοσχάρια ... και στου Λυκούργου την ποδιά σφάζονται .... θεές! (ε τι; το "παληκάρια" δεν ταίριαζε!) Click για ανάπτυξη... Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Palladin έγραψε: #10.528 02-06-08 15:27 Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Ο Valder έγραψε: #10.529 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Η cibyllian: #10.530 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Click για ανάπτυξη... Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #10.531 02-06-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Click για ανάπτυξη... Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #10.532 02-06-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Click για ανάπτυξη... Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:40 Ο Valder έγραψε: #10.533 02-06-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #10.534 02-06-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Click για ανάπτυξη... Αν φοράει! .... ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Ο Valder έγραψε: #10.535 02-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν φοράει! .... ..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #10.536 02-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Click για ανάπτυξη... And the winner is ... CIBYLLIAN !!!!!! ..... Thank you! Thank you very much! Ευχαριστώ Βαλούκι μου! Ομολογώ ότι κι εγώ σε απολαμβάνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Αμοιβαιά λοιπόν τα αισθήματα μωρό μου! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:05 Ο Rempeskes: #10.537 02-06-08 16:05 get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Valder... μου πήρες το χρώμα! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου έπαιρνα την παρθενιά όμως και να ζήταγες κι εσύ γάμο και να σφαζόσασταν με τη Cibyllian; Στο νοσοκομείο θα σ' έστελνε! Βολέψου λοιπόν που σου πήρα μόνο το χρώμα και μη μιλάς! (χωρίς υπονοούμενα ή διάθεση να σε θίξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:24 Η cibyllian: #10.526 02-06-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντάζεσαι να σου έπαιρνα την παρθενιά όμως και να ζήταγες κι εσύ γάμο και να σφαζόσασταν με τη Cibyllian; Στο νοσοκομείο θα σ' έστελνε! Βολέψου λοιπόν που σου πήρα μόνο το χρώμα και μη μιλάς! (χωρίς υπονοούμενα ή διάθεση να σε θίξω) Click για ανάπτυξη... Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, στη Λιβαδειά μοσχάρια ... και στου Λυκούργου την ποδιά σφάζονται .... θεές! (ε τι; το "παληκάρια" δεν ταίριαζε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #10.527 02-06-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, στη Λιβαδειά μοσχάρια ... και στου Λυκούργου την ποδιά σφάζονται .... θεές! (ε τι; το "παληκάρια" δεν ταίριαζε!) Click για ανάπτυξη... Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Palladin έγραψε: #10.528 02-06-08 15:27 Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Ο Valder έγραψε: #10.529 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Η cibyllian: #10.530 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Click για ανάπτυξη... Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #10.531 02-06-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Click για ανάπτυξη... Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #10.532 02-06-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Click για ανάπτυξη... Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:40 Ο Valder έγραψε: #10.533 02-06-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #10.534 02-06-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Click για ανάπτυξη... Αν φοράει! .... ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Ο Valder έγραψε: #10.535 02-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν φοράει! .... ..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #10.536 02-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Click για ανάπτυξη... And the winner is ... CIBYLLIAN !!!!!! ..... Thank you! Thank you very much! Ευχαριστώ Βαλούκι μου! Ομολογώ ότι κι εγώ σε απολαμβάνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Αμοιβαιά λοιπόν τα αισθήματα μωρό μου! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:05 Ο Rempeskes: #10.537 02-06-08 16:05 get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φαντάζεσαι να σου έπαιρνα την παρθενιά όμως και να ζήταγες κι εσύ γάμο και να σφαζόσασταν με τη Cibyllian; Στο νοσοκομείο θα σ' έστελνε! Βολέψου λοιπόν που σου πήρα μόνο το χρώμα και μη μιλάς! (χωρίς υπονοούμενα ή διάθεση να σε θίξω) Click για ανάπτυξη... Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, στη Λιβαδειά μοσχάρια ... και στου Λυκούργου την ποδιά σφάζονται .... θεές! (ε τι; το "παληκάρια" δεν ταίριαζε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #10.527 02-06-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, στη Λιβαδειά μοσχάρια ... και στου Λυκούργου την ποδιά σφάζονται .... θεές! (ε τι; το "παληκάρια" δεν ταίριαζε!) Click για ανάπτυξη... Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Palladin έγραψε: #10.528 02-06-08 15:27 Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Ο Valder έγραψε: #10.529 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Η cibyllian: #10.530 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Click για ανάπτυξη... Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #10.531 02-06-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Click για ανάπτυξη... Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #10.532 02-06-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Click για ανάπτυξη... Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:40 Ο Valder έγραψε: #10.533 02-06-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #10.534 02-06-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Click για ανάπτυξη... Αν φοράει! .... ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Ο Valder έγραψε: #10.535 02-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν φοράει! .... ..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #10.536 02-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Click για ανάπτυξη... And the winner is ... CIBYLLIAN !!!!!! ..... Thank you! Thank you very much! Ευχαριστώ Βαλούκι μου! Ομολογώ ότι κι εγώ σε απολαμβάνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Αμοιβαιά λοιπόν τα αισθήματα μωρό μου! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:05 Ο Rempeskes: #10.537 02-06-08 16:05 get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, στη Λιβαδειά μοσχάρια ... και στου Λυκούργου την ποδιά σφάζονται .... θεές! (ε τι; το "παληκάρια" δεν ταίριαζε!) Click για ανάπτυξη... Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Palladin έγραψε: #10.528 02-06-08 15:27 Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Ο Valder έγραψε: #10.529 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Η cibyllian: #10.530 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Click για ανάπτυξη... Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #10.531 02-06-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Click για ανάπτυξη... Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #10.532 02-06-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Click για ανάπτυξη... Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:40 Ο Valder έγραψε: #10.533 02-06-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #10.534 02-06-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Click για ανάπτυξη... Αν φοράει! .... ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Ο Valder έγραψε: #10.535 02-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν φοράει! .... ..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #10.536 02-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Click για ανάπτυξη... And the winner is ... CIBYLLIAN !!!!!! ..... Thank you! Thank you very much! Ευχαριστώ Βαλούκι μου! Ομολογώ ότι κι εγώ σε απολαμβάνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Αμοιβαιά λοιπόν τα αισθήματα μωρό μου! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:05 Ο Rempeskes: #10.537 02-06-08 16:05 get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Ο Valder έγραψε: #10.529 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Η cibyllian: #10.530 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Click για ανάπτυξη... Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #10.531 02-06-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Click για ανάπτυξη... Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #10.532 02-06-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Click για ανάπτυξη... Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:40 Ο Valder έγραψε: #10.533 02-06-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #10.534 02-06-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Click για ανάπτυξη... Αν φοράει! .... ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Ο Valder έγραψε: #10.535 02-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν φοράει! .... ..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #10.536 02-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Click για ανάπτυξη... And the winner is ... CIBYLLIAN !!!!!! ..... Thank you! Thank you very much! Ευχαριστώ Βαλούκι μου! Ομολογώ ότι κι εγώ σε απολαμβάνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Αμοιβαιά λοιπόν τα αισθήματα μωρό μου! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:05 Ο Rempeskes: #10.537 02-06-08 16:05 get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Valder μήπως το "τιμώμενο μέλος" πρέπει να αλλάξει? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:29 Η cibyllian: #10.530 02-06-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Click για ανάπτυξη... Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #10.531 02-06-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Click για ανάπτυξη... Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #10.532 02-06-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Click για ανάπτυξη... Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:40 Ο Valder έγραψε: #10.533 02-06-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #10.534 02-06-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Click για ανάπτυξη... Αν φοράει! .... ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Ο Valder έγραψε: #10.535 02-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν φοράει! .... ..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #10.536 02-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Click για ανάπτυξη... And the winner is ... CIBYLLIAN !!!!!! ..... Thank you! Thank you very much! Ευχαριστώ Βαλούκι μου! Ομολογώ ότι κι εγώ σε απολαμβάνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Αμοιβαιά λοιπόν τα αισθήματα μωρό μου! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:05 Ο Rempeskes: #10.537 02-06-08 16:05 get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρε ταιριάζει κάτι αλλά είναι τόσο αισχρό που αν στο πω θα με κάνουν ban, σύν του ότι θα σε ανάψω! Click για ανάπτυξη... Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:32 Ο Valder έγραψε: #10.531 02-06-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Click για ανάπτυξη... Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #10.532 02-06-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Click για ανάπτυξη... Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:40 Ο Valder έγραψε: #10.533 02-06-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #10.534 02-06-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Click για ανάπτυξη... Αν φοράει! .... ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Ο Valder έγραψε: #10.535 02-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν φοράει! .... ..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #10.536 02-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Click για ανάπτυξη... And the winner is ... CIBYLLIAN !!!!!! ..... Thank you! Thank you very much! Ευχαριστώ Βαλούκι μου! Ομολογώ ότι κι εγώ σε απολαμβάνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Αμοιβαιά λοιπόν τα αισθήματα μωρό μου! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:05 Ο Rempeskes: #10.537 02-06-08 16:05 get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Wow ! ... Μου εξάπτεις τη φαντασία!!!! ..... και με κόβεις πάντα στο καλύτερο! Δεν με απογοητεύεις ποτέ!!! Ποτέ όμως! Click για ανάπτυξη... Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #10.532 02-06-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Click για ανάπτυξη... Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:40 Ο Valder έγραψε: #10.533 02-06-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #10.534 02-06-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Click για ανάπτυξη... Αν φοράει! .... ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Ο Valder έγραψε: #10.535 02-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν φοράει! .... ..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #10.536 02-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Click για ανάπτυξη... And the winner is ... CIBYLLIAN !!!!!! ..... Thank you! Thank you very much! Ευχαριστώ Βαλούκι μου! Ομολογώ ότι κι εγώ σε απολαμβάνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Αμοιβαιά λοιπόν τα αισθήματα μωρό μου! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:05 Ο Rempeskes: #10.537 02-06-08 16:05 get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ααααα εσύ έχεις γεννηθεί για να με πηγαίνεις κόντρα. Εσένα πρέπει να σε έχω.- Click για ανάπτυξη... Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:40 Ο Valder έγραψε: #10.533 02-06-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #10.534 02-06-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Click για ανάπτυξη... Αν φοράει! .... ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Ο Valder έγραψε: #10.535 02-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν φοράει! .... ..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #10.536 02-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Click για ανάπτυξη... And the winner is ... CIBYLLIAN !!!!!! ..... Thank you! Thank you very much! Ευχαριστώ Βαλούκι μου! Ομολογώ ότι κι εγώ σε απολαμβάνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Αμοιβαιά λοιπόν τα αισθήματα μωρό μου! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:05 Ο Rempeskes: #10.537 02-06-08 16:05 get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολών Λαβέ (με τα λίγα περσικά που ξέρω! ) Πρόσεχε όμως γιατί όλοι έτσι ξεκίνησαν .... και κατέληξαν να τραγουδούν ......... "γεννήθηκες για την καταστροφήηηηη" ........................... Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Η cibyllian: #10.534 02-06-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Click για ανάπτυξη... Αν φοράει! .... ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Ο Valder έγραψε: #10.535 02-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν φοράει! .... ..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #10.536 02-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Click για ανάπτυξη... And the winner is ... CIBYLLIAN !!!!!! ..... Thank you! Thank you very much! Ευχαριστώ Βαλούκι μου! Ομολογώ ότι κι εγώ σε απολαμβάνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Αμοιβαιά λοιπόν τα αισθήματα μωρό μου! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:05 Ο Rempeskes: #10.537 02-06-08 16:05 get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά, κάτσε να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πρώτα και θα δείς μετά ποιός θα τραγουδάει σαν αηδόνι... Το έξυπνο πουλί από το string του πιάνεται! Click για ανάπτυξη... Αν φοράει! .... ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Ο Valder έγραψε: #10.535 02-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν φοράει! .... ..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #10.536 02-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Click για ανάπτυξη... And the winner is ... CIBYLLIAN !!!!!! ..... Thank you! Thank you very much! Ευχαριστώ Βαλούκι μου! Ομολογώ ότι κι εγώ σε απολαμβάνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Αμοιβαιά λοιπόν τα αισθήματα μωρό μου! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:05 Ο Rempeskes: #10.537 02-06-08 16:05 get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν φοράει! .... ..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 15:50 Η cibyllian: #10.536 02-06-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Click για ανάπτυξη... And the winner is ... CIBYLLIAN !!!!!! ..... Thank you! Thank you very much! Ευχαριστώ Βαλούκι μου! Ομολογώ ότι κι εγώ σε απολαμβάνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Αμοιβαιά λοιπόν τα αισθήματα μωρό μου! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:05 Ο Rempeskes: #10.537 02-06-08 16:05 get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, θα παραδεχτώ κάτι δημοσίως. Έχουμε 4 μήνες που παίζουμε αυτό το παιχνίδι και ειλικρινά αυτό που με έχει τρελάνει σε σένα είναι το κοφτερό σου μυαλό, η ικανότητά σου να με στριμώχνεις ακόμα κι όταν σ' έχω με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κάποια άλλη γυναίκα πλέον για να με εντυπωσιάσει όσο το χεις κάνει εσύ. Click για ανάπτυξη... And the winner is ... CIBYLLIAN !!!!!! ..... Thank you! Thank you very much! Ευχαριστώ Βαλούκι μου! Ομολογώ ότι κι εγώ σε απολαμβάνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Αμοιβαιά λοιπόν τα αισθήματα μωρό μου! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:05 Ο Rempeskes: #10.537 02-06-08 16:05 get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
get a room... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 16:07 Η cibyllian: #10.538 02-06-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: get a room... Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:52 Η mania έγραψε: #10.539 02-06-08 17:52 Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 526 527 528 529 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 527 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέραααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η cibyllian: #10.540 02-06-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααααα Click για ανάπτυξη... Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.