mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 17:59 Η mania έγραψε: #10.541 02-06-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Click για ανάπτυξη... Χτές, αλλα το ρημάδι το φοβάμε πολλύ, φοβάμε μην κάνω καμιά βλακεία τώρα που είναι φουσκωμένο εσωτερικά μην βγεί το καρφάκι λίγο έξω και κλείσει, δεν με βλέπω να μου ξαναμηλήσει ο τύπος που την έκανε μέτα απο τέτοιο βρησίδι που έφαγε την ώρα που μου την άνοιγε Πώς πάς; όλα καλά; μου λείπετε πολλύ αλλα τώρα άρχισα την ανανέωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Η cibyllian: #10.542 02-06-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χτές, αλλα το ρημάδι το φοβάμε πολλύ, φοβάμε μην κάνω καμιά βλακεία τώρα που είναι φουσκωμένο εσωτερικά μην βγεί το καρφάκι λίγο έξω και κλείσει, δεν με βλέπω να μου ξαναμηλήσει ο τύπος που την έκανε μέτα απο τέτοιο βρησίδι που έφαγε την ώρα που μου την άνοιγε Πώς πάς; όλα καλά; μου λείπετε πολλύ αλλα τώρα άρχισα την ανανέωση Click για ανάπτυξη... Να προσέχεις μην μολυνθεί. Μη το πολυπιάνεις! Α και να ξέρεις ότι αν βγει κλείνει αμέσως! Γιατί τον έβριζες τον άνθρωπο; Πόναγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Η mania έγραψε: #10.543 02-06-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να προσέχεις μην μολυνθεί. Μη το πολυπιάνεις! Α και να ξέρεις ότι αν βγει κλείνει αμέσως! Γιατί τον έβριζες τον άνθρωπο; Πόναγες; Click για ανάπτυξη... Με ρωτησε πιστόλι ή βελόνα, του είπα αυτό που πονάει λιγότερο, μου έβαλε βελόνα και πονούσα άρχισα να του ρήχνω διάφορα και να μου λέει "ρήξε κιάλλο, βρήσε με" όταν τελείωσα μου λέει" υπάρχουν 2 τύποι, αυτοί που βρήζουν και αυτοί που είναι ψύχρεμοι και λυποθυμάνε στην έξωδο" απλά εκείνοι βρηζαν γενικά, εγώ έβρηζα τον ίδιο Δεν το πιάνω, το προσέχω σαν τα μάτια μου, απλά το πιέζω τακτικά, έχει φουσκώσει πολλύ και φοβάμε μην περάσει το πάχος του καρφιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:13 Η cibyllian: #10.544 02-06-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από mania: Με ρωτησε πιστόλι ή βελόνα, του είπα αυτό που πονάει λιγότερο, μου έβαλε βελόνα και πονούσα άρχισα να του ρήχνω διάφορα και να μου λέει "ρήξε κιάλλο, βρήσε με" όταν τελείωσα μου λέει" υπάρχουν 2 τύποι, αυτοί που βρήζουν και αυτοί που είναι ψύχρεμοι και λυποθυμάνε στην έξωδο" απλά εκείνοι βρηζαν γενικά, εγώ έβρηζα τον ίδιο Δεν το πιάνω, το προσέχω σαν τα μάτια μου, απλά το πιέζω τακτικά, έχει φουσκώσει πολλύ και φοβάμε μην περάσει το πάχος του καρφιού Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ! Δεν ξέρουν αυτοί εκεί τι καρφί βάζουν;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο Valder έγραψε: #10.545 02-06-08 18:15 Βαριέμαι να διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:16 Η cibyllian: #10.546 02-06-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βαριέμαι να διαβάσω! Click για ανάπτυξη... Αααχ ...... Πάλι εμένα σκέφτεσαι και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:19 Ο Valder έγραψε: #10.547 02-06-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αααχ ...... Πάλι εμένα σκέφτεσαι και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς;;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:20 Η mania έγραψε: #10.548 02-06-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σώπα καλέ! Δεν ξέρουν αυτοί εκεί τι καρφί βάζουν;! Click για ανάπτυξη... Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βαριέμαι να διαβάσω! Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Ο Valder έγραψε: #10.549 02-06-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Click για ανάπτυξη... Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:26 Η cibyllian: #10.550 02-06-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Click για ανάπτυξη... ........ ............. Αρχική Δημοσίευση από mania: Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #10.551 02-06-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μουν κοντά να σου έφερνα, το μπανάκι καλή ιδέα, αν θές να χαλαρώσεις καυτό νερό και καμιά ώρα ύπνο και ξανά διάβασμα, ή παγωμένο για να ξυπνήσεις και να συνεχίσεις, μην ζορίζεσε πάντως, όσο για το ενδιαφέρων ξέρεις ότι σας αγαπώ και σας νοιάζομαι όλους, είστε οι ήρωές μου μετά απο τέτοια διαβάσματα που ρήχνετε, πραγματικοί ήρωες Γερά λοιπόν, με τσαμπουκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #10.552 02-06-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Click για ανάπτυξη... Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Ηρώ έγραψε: #10.553 02-06-08 18:34 Καλησπέρα! Που ΄σαι βρε Μάνια μου! Έχεις χαθεί.. Που έβαλες σκουλαρήκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η cibyllian: #10.554 02-06-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι είναι για ξεκούραση, αλλά δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο, ειδικά όταν αφορά άλλους! Τι να κάνουμε όμως! Συμβαίνουν αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Ο Valder έγραψε: #10.555 02-06-08 18:34 Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:35 Η cibyllian: #10.556 02-06-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλούκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:39 Ο Guest 990498: #10.557 02-06-08 18:39 Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μάνια μου .... πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Έβαλες σκουλαρίκι τελικά; Click για ανάπτυξη... Χτές, αλλα το ρημάδι το φοβάμε πολλύ, φοβάμε μην κάνω καμιά βλακεία τώρα που είναι φουσκωμένο εσωτερικά μην βγεί το καρφάκι λίγο έξω και κλείσει, δεν με βλέπω να μου ξαναμηλήσει ο τύπος που την έκανε μέτα απο τέτοιο βρησίδι που έφαγε την ώρα που μου την άνοιγε Πώς πάς; όλα καλά; μου λείπετε πολλύ αλλα τώρα άρχισα την ανανέωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Η cibyllian: #10.542 02-06-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χτές, αλλα το ρημάδι το φοβάμε πολλύ, φοβάμε μην κάνω καμιά βλακεία τώρα που είναι φουσκωμένο εσωτερικά μην βγεί το καρφάκι λίγο έξω και κλείσει, δεν με βλέπω να μου ξαναμηλήσει ο τύπος που την έκανε μέτα απο τέτοιο βρησίδι που έφαγε την ώρα που μου την άνοιγε Πώς πάς; όλα καλά; μου λείπετε πολλύ αλλα τώρα άρχισα την ανανέωση Click για ανάπτυξη... Να προσέχεις μην μολυνθεί. Μη το πολυπιάνεις! Α και να ξέρεις ότι αν βγει κλείνει αμέσως! Γιατί τον έβριζες τον άνθρωπο; Πόναγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Η mania έγραψε: #10.543 02-06-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να προσέχεις μην μολυνθεί. Μη το πολυπιάνεις! Α και να ξέρεις ότι αν βγει κλείνει αμέσως! Γιατί τον έβριζες τον άνθρωπο; Πόναγες; Click για ανάπτυξη... Με ρωτησε πιστόλι ή βελόνα, του είπα αυτό που πονάει λιγότερο, μου έβαλε βελόνα και πονούσα άρχισα να του ρήχνω διάφορα και να μου λέει "ρήξε κιάλλο, βρήσε με" όταν τελείωσα μου λέει" υπάρχουν 2 τύποι, αυτοί που βρήζουν και αυτοί που είναι ψύχρεμοι και λυποθυμάνε στην έξωδο" απλά εκείνοι βρηζαν γενικά, εγώ έβρηζα τον ίδιο Δεν το πιάνω, το προσέχω σαν τα μάτια μου, απλά το πιέζω τακτικά, έχει φουσκώσει πολλύ και φοβάμε μην περάσει το πάχος του καρφιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:13 Η cibyllian: #10.544 02-06-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από mania: Με ρωτησε πιστόλι ή βελόνα, του είπα αυτό που πονάει λιγότερο, μου έβαλε βελόνα και πονούσα άρχισα να του ρήχνω διάφορα και να μου λέει "ρήξε κιάλλο, βρήσε με" όταν τελείωσα μου λέει" υπάρχουν 2 τύποι, αυτοί που βρήζουν και αυτοί που είναι ψύχρεμοι και λυποθυμάνε στην έξωδο" απλά εκείνοι βρηζαν γενικά, εγώ έβρηζα τον ίδιο Δεν το πιάνω, το προσέχω σαν τα μάτια μου, απλά το πιέζω τακτικά, έχει φουσκώσει πολλύ και φοβάμε μην περάσει το πάχος του καρφιού Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ! Δεν ξέρουν αυτοί εκεί τι καρφί βάζουν;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο Valder έγραψε: #10.545 02-06-08 18:15 Βαριέμαι να διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:16 Η cibyllian: #10.546 02-06-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βαριέμαι να διαβάσω! Click για ανάπτυξη... Αααχ ...... Πάλι εμένα σκέφτεσαι και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:19 Ο Valder έγραψε: #10.547 02-06-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αααχ ...... Πάλι εμένα σκέφτεσαι και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς;;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:20 Η mania έγραψε: #10.548 02-06-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σώπα καλέ! Δεν ξέρουν αυτοί εκεί τι καρφί βάζουν;! Click για ανάπτυξη... Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βαριέμαι να διαβάσω! Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Ο Valder έγραψε: #10.549 02-06-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Click για ανάπτυξη... Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:26 Η cibyllian: #10.550 02-06-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Click για ανάπτυξη... ........ ............. Αρχική Δημοσίευση από mania: Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #10.551 02-06-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μουν κοντά να σου έφερνα, το μπανάκι καλή ιδέα, αν θές να χαλαρώσεις καυτό νερό και καμιά ώρα ύπνο και ξανά διάβασμα, ή παγωμένο για να ξυπνήσεις και να συνεχίσεις, μην ζορίζεσε πάντως, όσο για το ενδιαφέρων ξέρεις ότι σας αγαπώ και σας νοιάζομαι όλους, είστε οι ήρωές μου μετά απο τέτοια διαβάσματα που ρήχνετε, πραγματικοί ήρωες Γερά λοιπόν, με τσαμπουκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #10.552 02-06-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Click για ανάπτυξη... Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Ηρώ έγραψε: #10.553 02-06-08 18:34 Καλησπέρα! Που ΄σαι βρε Μάνια μου! Έχεις χαθεί.. Που έβαλες σκουλαρήκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η cibyllian: #10.554 02-06-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι είναι για ξεκούραση, αλλά δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο, ειδικά όταν αφορά άλλους! Τι να κάνουμε όμως! Συμβαίνουν αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Ο Valder έγραψε: #10.555 02-06-08 18:34 Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:35 Η cibyllian: #10.556 02-06-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλούκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:39 Ο Guest 990498: #10.557 02-06-08 18:39 Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Χτές, αλλα το ρημάδι το φοβάμε πολλύ, φοβάμε μην κάνω καμιά βλακεία τώρα που είναι φουσκωμένο εσωτερικά μην βγεί το καρφάκι λίγο έξω και κλείσει, δεν με βλέπω να μου ξαναμηλήσει ο τύπος που την έκανε μέτα απο τέτοιο βρησίδι που έφαγε την ώρα που μου την άνοιγε Πώς πάς; όλα καλά; μου λείπετε πολλύ αλλα τώρα άρχισα την ανανέωση Click για ανάπτυξη... Να προσέχεις μην μολυνθεί. Μη το πολυπιάνεις! Α και να ξέρεις ότι αν βγει κλείνει αμέσως! Γιατί τον έβριζες τον άνθρωπο; Πόναγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:05 Η mania έγραψε: #10.543 02-06-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να προσέχεις μην μολυνθεί. Μη το πολυπιάνεις! Α και να ξέρεις ότι αν βγει κλείνει αμέσως! Γιατί τον έβριζες τον άνθρωπο; Πόναγες; Click για ανάπτυξη... Με ρωτησε πιστόλι ή βελόνα, του είπα αυτό που πονάει λιγότερο, μου έβαλε βελόνα και πονούσα άρχισα να του ρήχνω διάφορα και να μου λέει "ρήξε κιάλλο, βρήσε με" όταν τελείωσα μου λέει" υπάρχουν 2 τύποι, αυτοί που βρήζουν και αυτοί που είναι ψύχρεμοι και λυποθυμάνε στην έξωδο" απλά εκείνοι βρηζαν γενικά, εγώ έβρηζα τον ίδιο Δεν το πιάνω, το προσέχω σαν τα μάτια μου, απλά το πιέζω τακτικά, έχει φουσκώσει πολλύ και φοβάμε μην περάσει το πάχος του καρφιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:13 Η cibyllian: #10.544 02-06-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από mania: Με ρωτησε πιστόλι ή βελόνα, του είπα αυτό που πονάει λιγότερο, μου έβαλε βελόνα και πονούσα άρχισα να του ρήχνω διάφορα και να μου λέει "ρήξε κιάλλο, βρήσε με" όταν τελείωσα μου λέει" υπάρχουν 2 τύποι, αυτοί που βρήζουν και αυτοί που είναι ψύχρεμοι και λυποθυμάνε στην έξωδο" απλά εκείνοι βρηζαν γενικά, εγώ έβρηζα τον ίδιο Δεν το πιάνω, το προσέχω σαν τα μάτια μου, απλά το πιέζω τακτικά, έχει φουσκώσει πολλύ και φοβάμε μην περάσει το πάχος του καρφιού Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ! Δεν ξέρουν αυτοί εκεί τι καρφί βάζουν;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο Valder έγραψε: #10.545 02-06-08 18:15 Βαριέμαι να διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:16 Η cibyllian: #10.546 02-06-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βαριέμαι να διαβάσω! Click για ανάπτυξη... Αααχ ...... Πάλι εμένα σκέφτεσαι και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:19 Ο Valder έγραψε: #10.547 02-06-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αααχ ...... Πάλι εμένα σκέφτεσαι και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς;;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:20 Η mania έγραψε: #10.548 02-06-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σώπα καλέ! Δεν ξέρουν αυτοί εκεί τι καρφί βάζουν;! Click για ανάπτυξη... Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βαριέμαι να διαβάσω! Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Ο Valder έγραψε: #10.549 02-06-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Click για ανάπτυξη... Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:26 Η cibyllian: #10.550 02-06-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Click για ανάπτυξη... ........ ............. Αρχική Δημοσίευση από mania: Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #10.551 02-06-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μουν κοντά να σου έφερνα, το μπανάκι καλή ιδέα, αν θές να χαλαρώσεις καυτό νερό και καμιά ώρα ύπνο και ξανά διάβασμα, ή παγωμένο για να ξυπνήσεις και να συνεχίσεις, μην ζορίζεσε πάντως, όσο για το ενδιαφέρων ξέρεις ότι σας αγαπώ και σας νοιάζομαι όλους, είστε οι ήρωές μου μετά απο τέτοια διαβάσματα που ρήχνετε, πραγματικοί ήρωες Γερά λοιπόν, με τσαμπουκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #10.552 02-06-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Click για ανάπτυξη... Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Ηρώ έγραψε: #10.553 02-06-08 18:34 Καλησπέρα! Που ΄σαι βρε Μάνια μου! Έχεις χαθεί.. Που έβαλες σκουλαρήκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η cibyllian: #10.554 02-06-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι είναι για ξεκούραση, αλλά δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο, ειδικά όταν αφορά άλλους! Τι να κάνουμε όμως! Συμβαίνουν αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Ο Valder έγραψε: #10.555 02-06-08 18:34 Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:35 Η cibyllian: #10.556 02-06-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλούκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:39 Ο Guest 990498: #10.557 02-06-08 18:39 Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να προσέχεις μην μολυνθεί. Μη το πολυπιάνεις! Α και να ξέρεις ότι αν βγει κλείνει αμέσως! Γιατί τον έβριζες τον άνθρωπο; Πόναγες; Click για ανάπτυξη... Με ρωτησε πιστόλι ή βελόνα, του είπα αυτό που πονάει λιγότερο, μου έβαλε βελόνα και πονούσα άρχισα να του ρήχνω διάφορα και να μου λέει "ρήξε κιάλλο, βρήσε με" όταν τελείωσα μου λέει" υπάρχουν 2 τύποι, αυτοί που βρήζουν και αυτοί που είναι ψύχρεμοι και λυποθυμάνε στην έξωδο" απλά εκείνοι βρηζαν γενικά, εγώ έβρηζα τον ίδιο Δεν το πιάνω, το προσέχω σαν τα μάτια μου, απλά το πιέζω τακτικά, έχει φουσκώσει πολλύ και φοβάμε μην περάσει το πάχος του καρφιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:13 Η cibyllian: #10.544 02-06-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από mania: Με ρωτησε πιστόλι ή βελόνα, του είπα αυτό που πονάει λιγότερο, μου έβαλε βελόνα και πονούσα άρχισα να του ρήχνω διάφορα και να μου λέει "ρήξε κιάλλο, βρήσε με" όταν τελείωσα μου λέει" υπάρχουν 2 τύποι, αυτοί που βρήζουν και αυτοί που είναι ψύχρεμοι και λυποθυμάνε στην έξωδο" απλά εκείνοι βρηζαν γενικά, εγώ έβρηζα τον ίδιο Δεν το πιάνω, το προσέχω σαν τα μάτια μου, απλά το πιέζω τακτικά, έχει φουσκώσει πολλύ και φοβάμε μην περάσει το πάχος του καρφιού Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ! Δεν ξέρουν αυτοί εκεί τι καρφί βάζουν;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο Valder έγραψε: #10.545 02-06-08 18:15 Βαριέμαι να διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:16 Η cibyllian: #10.546 02-06-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βαριέμαι να διαβάσω! Click για ανάπτυξη... Αααχ ...... Πάλι εμένα σκέφτεσαι και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:19 Ο Valder έγραψε: #10.547 02-06-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αααχ ...... Πάλι εμένα σκέφτεσαι και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς;;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:20 Η mania έγραψε: #10.548 02-06-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σώπα καλέ! Δεν ξέρουν αυτοί εκεί τι καρφί βάζουν;! Click για ανάπτυξη... Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βαριέμαι να διαβάσω! Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Ο Valder έγραψε: #10.549 02-06-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Click για ανάπτυξη... Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:26 Η cibyllian: #10.550 02-06-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Click για ανάπτυξη... ........ ............. Αρχική Δημοσίευση από mania: Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #10.551 02-06-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μουν κοντά να σου έφερνα, το μπανάκι καλή ιδέα, αν θές να χαλαρώσεις καυτό νερό και καμιά ώρα ύπνο και ξανά διάβασμα, ή παγωμένο για να ξυπνήσεις και να συνεχίσεις, μην ζορίζεσε πάντως, όσο για το ενδιαφέρων ξέρεις ότι σας αγαπώ και σας νοιάζομαι όλους, είστε οι ήρωές μου μετά απο τέτοια διαβάσματα που ρήχνετε, πραγματικοί ήρωες Γερά λοιπόν, με τσαμπουκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #10.552 02-06-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Click για ανάπτυξη... Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Ηρώ έγραψε: #10.553 02-06-08 18:34 Καλησπέρα! Που ΄σαι βρε Μάνια μου! Έχεις χαθεί.. Που έβαλες σκουλαρήκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η cibyllian: #10.554 02-06-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι είναι για ξεκούραση, αλλά δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο, ειδικά όταν αφορά άλλους! Τι να κάνουμε όμως! Συμβαίνουν αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Ο Valder έγραψε: #10.555 02-06-08 18:34 Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:35 Η cibyllian: #10.556 02-06-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλούκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:39 Ο Guest 990498: #10.557 02-06-08 18:39 Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Με ρωτησε πιστόλι ή βελόνα, του είπα αυτό που πονάει λιγότερο, μου έβαλε βελόνα και πονούσα άρχισα να του ρήχνω διάφορα και να μου λέει "ρήξε κιάλλο, βρήσε με" όταν τελείωσα μου λέει" υπάρχουν 2 τύποι, αυτοί που βρήζουν και αυτοί που είναι ψύχρεμοι και λυποθυμάνε στην έξωδο" απλά εκείνοι βρηζαν γενικά, εγώ έβρηζα τον ίδιο Δεν το πιάνω, το προσέχω σαν τα μάτια μου, απλά το πιέζω τακτικά, έχει φουσκώσει πολλύ και φοβάμε μην περάσει το πάχος του καρφιού Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ! Δεν ξέρουν αυτοί εκεί τι καρφί βάζουν;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:15 Ο Valder έγραψε: #10.545 02-06-08 18:15 Βαριέμαι να διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:16 Η cibyllian: #10.546 02-06-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βαριέμαι να διαβάσω! Click για ανάπτυξη... Αααχ ...... Πάλι εμένα σκέφτεσαι και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:19 Ο Valder έγραψε: #10.547 02-06-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αααχ ...... Πάλι εμένα σκέφτεσαι και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς;;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:20 Η mania έγραψε: #10.548 02-06-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σώπα καλέ! Δεν ξέρουν αυτοί εκεί τι καρφί βάζουν;! Click για ανάπτυξη... Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βαριέμαι να διαβάσω! Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Ο Valder έγραψε: #10.549 02-06-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Click για ανάπτυξη... Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:26 Η cibyllian: #10.550 02-06-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Click για ανάπτυξη... ........ ............. Αρχική Δημοσίευση από mania: Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #10.551 02-06-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μουν κοντά να σου έφερνα, το μπανάκι καλή ιδέα, αν θές να χαλαρώσεις καυτό νερό και καμιά ώρα ύπνο και ξανά διάβασμα, ή παγωμένο για να ξυπνήσεις και να συνεχίσεις, μην ζορίζεσε πάντως, όσο για το ενδιαφέρων ξέρεις ότι σας αγαπώ και σας νοιάζομαι όλους, είστε οι ήρωές μου μετά απο τέτοια διαβάσματα που ρήχνετε, πραγματικοί ήρωες Γερά λοιπόν, με τσαμπουκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #10.552 02-06-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Click για ανάπτυξη... Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Ηρώ έγραψε: #10.553 02-06-08 18:34 Καλησπέρα! Που ΄σαι βρε Μάνια μου! Έχεις χαθεί.. Που έβαλες σκουλαρήκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η cibyllian: #10.554 02-06-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι είναι για ξεκούραση, αλλά δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο, ειδικά όταν αφορά άλλους! Τι να κάνουμε όμως! Συμβαίνουν αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Ο Valder έγραψε: #10.555 02-06-08 18:34 Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:35 Η cibyllian: #10.556 02-06-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλούκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:39 Ο Guest 990498: #10.557 02-06-08 18:39 Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαριέμαι να διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:16 Η cibyllian: #10.546 02-06-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βαριέμαι να διαβάσω! Click για ανάπτυξη... Αααχ ...... Πάλι εμένα σκέφτεσαι και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:19 Ο Valder έγραψε: #10.547 02-06-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αααχ ...... Πάλι εμένα σκέφτεσαι και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς;;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:20 Η mania έγραψε: #10.548 02-06-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σώπα καλέ! Δεν ξέρουν αυτοί εκεί τι καρφί βάζουν;! Click για ανάπτυξη... Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βαριέμαι να διαβάσω! Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Ο Valder έγραψε: #10.549 02-06-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Click για ανάπτυξη... Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:26 Η cibyllian: #10.550 02-06-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Click για ανάπτυξη... ........ ............. Αρχική Δημοσίευση από mania: Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #10.551 02-06-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μουν κοντά να σου έφερνα, το μπανάκι καλή ιδέα, αν θές να χαλαρώσεις καυτό νερό και καμιά ώρα ύπνο και ξανά διάβασμα, ή παγωμένο για να ξυπνήσεις και να συνεχίσεις, μην ζορίζεσε πάντως, όσο για το ενδιαφέρων ξέρεις ότι σας αγαπώ και σας νοιάζομαι όλους, είστε οι ήρωές μου μετά απο τέτοια διαβάσματα που ρήχνετε, πραγματικοί ήρωες Γερά λοιπόν, με τσαμπουκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #10.552 02-06-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Click για ανάπτυξη... Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Ηρώ έγραψε: #10.553 02-06-08 18:34 Καλησπέρα! Που ΄σαι βρε Μάνια μου! Έχεις χαθεί.. Που έβαλες σκουλαρήκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η cibyllian: #10.554 02-06-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι είναι για ξεκούραση, αλλά δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο, ειδικά όταν αφορά άλλους! Τι να κάνουμε όμως! Συμβαίνουν αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Ο Valder έγραψε: #10.555 02-06-08 18:34 Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:35 Η cibyllian: #10.556 02-06-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλούκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:39 Ο Guest 990498: #10.557 02-06-08 18:39 Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βαριέμαι να διαβάσω! Click για ανάπτυξη... Αααχ ...... Πάλι εμένα σκέφτεσαι και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:19 Ο Valder έγραψε: #10.547 02-06-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αααχ ...... Πάλι εμένα σκέφτεσαι και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς;;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:20 Η mania έγραψε: #10.548 02-06-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σώπα καλέ! Δεν ξέρουν αυτοί εκεί τι καρφί βάζουν;! Click για ανάπτυξη... Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βαριέμαι να διαβάσω! Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Ο Valder έγραψε: #10.549 02-06-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Click για ανάπτυξη... Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:26 Η cibyllian: #10.550 02-06-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Click για ανάπτυξη... ........ ............. Αρχική Δημοσίευση από mania: Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #10.551 02-06-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μουν κοντά να σου έφερνα, το μπανάκι καλή ιδέα, αν θές να χαλαρώσεις καυτό νερό και καμιά ώρα ύπνο και ξανά διάβασμα, ή παγωμένο για να ξυπνήσεις και να συνεχίσεις, μην ζορίζεσε πάντως, όσο για το ενδιαφέρων ξέρεις ότι σας αγαπώ και σας νοιάζομαι όλους, είστε οι ήρωές μου μετά απο τέτοια διαβάσματα που ρήχνετε, πραγματικοί ήρωες Γερά λοιπόν, με τσαμπουκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #10.552 02-06-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Click για ανάπτυξη... Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Ηρώ έγραψε: #10.553 02-06-08 18:34 Καλησπέρα! Που ΄σαι βρε Μάνια μου! Έχεις χαθεί.. Που έβαλες σκουλαρήκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η cibyllian: #10.554 02-06-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι είναι για ξεκούραση, αλλά δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο, ειδικά όταν αφορά άλλους! Τι να κάνουμε όμως! Συμβαίνουν αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Ο Valder έγραψε: #10.555 02-06-08 18:34 Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:35 Η cibyllian: #10.556 02-06-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλούκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:39 Ο Guest 990498: #10.557 02-06-08 18:39 Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αααχ ...... Πάλι εμένα σκέφτεσαι και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς;;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:20 Η mania έγραψε: #10.548 02-06-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σώπα καλέ! Δεν ξέρουν αυτοί εκεί τι καρφί βάζουν;! Click για ανάπτυξη... Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βαριέμαι να διαβάσω! Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Ο Valder έγραψε: #10.549 02-06-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Click για ανάπτυξη... Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:26 Η cibyllian: #10.550 02-06-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Click για ανάπτυξη... ........ ............. Αρχική Δημοσίευση από mania: Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #10.551 02-06-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μουν κοντά να σου έφερνα, το μπανάκι καλή ιδέα, αν θές να χαλαρώσεις καυτό νερό και καμιά ώρα ύπνο και ξανά διάβασμα, ή παγωμένο για να ξυπνήσεις και να συνεχίσεις, μην ζορίζεσε πάντως, όσο για το ενδιαφέρων ξέρεις ότι σας αγαπώ και σας νοιάζομαι όλους, είστε οι ήρωές μου μετά απο τέτοια διαβάσματα που ρήχνετε, πραγματικοί ήρωες Γερά λοιπόν, με τσαμπουκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #10.552 02-06-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Click για ανάπτυξη... Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Ηρώ έγραψε: #10.553 02-06-08 18:34 Καλησπέρα! Που ΄σαι βρε Μάνια μου! Έχεις χαθεί.. Που έβαλες σκουλαρήκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η cibyllian: #10.554 02-06-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι είναι για ξεκούραση, αλλά δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο, ειδικά όταν αφορά άλλους! Τι να κάνουμε όμως! Συμβαίνουν αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Ο Valder έγραψε: #10.555 02-06-08 18:34 Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:35 Η cibyllian: #10.556 02-06-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλούκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:39 Ο Guest 990498: #10.557 02-06-08 18:39 Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σώπα καλέ! Δεν ξέρουν αυτοί εκεί τι καρφί βάζουν;! Click για ανάπτυξη... Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βαριέμαι να διαβάσω! Click για ανάπτυξη... Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Ο Valder έγραψε: #10.549 02-06-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Click για ανάπτυξη... Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:26 Η cibyllian: #10.550 02-06-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Click για ανάπτυξη... ........ ............. Αρχική Δημοσίευση από mania: Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #10.551 02-06-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μουν κοντά να σου έφερνα, το μπανάκι καλή ιδέα, αν θές να χαλαρώσεις καυτό νερό και καμιά ώρα ύπνο και ξανά διάβασμα, ή παγωμένο για να ξυπνήσεις και να συνεχίσεις, μην ζορίζεσε πάντως, όσο για το ενδιαφέρων ξέρεις ότι σας αγαπώ και σας νοιάζομαι όλους, είστε οι ήρωές μου μετά απο τέτοια διαβάσματα που ρήχνετε, πραγματικοί ήρωες Γερά λοιπόν, με τσαμπουκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #10.552 02-06-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Click για ανάπτυξη... Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Ηρώ έγραψε: #10.553 02-06-08 18:34 Καλησπέρα! Που ΄σαι βρε Μάνια μου! Έχεις χαθεί.. Που έβαλες σκουλαρήκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η cibyllian: #10.554 02-06-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι είναι για ξεκούραση, αλλά δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο, ειδικά όταν αφορά άλλους! Τι να κάνουμε όμως! Συμβαίνουν αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Ο Valder έγραψε: #10.555 02-06-08 18:34 Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:35 Η cibyllian: #10.556 02-06-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλούκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:39 Ο Guest 990498: #10.557 02-06-08 18:39 Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Χαλάρωσε λίγο, πιές και ένα χυμό και θα χαλαρώσεις καλύτερα, μπορεί να μην σε κάνει να ξεβαρεθείς αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να συγκεντρωθείς Click για ανάπτυξη... Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:26 Η cibyllian: #10.550 02-06-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Click για ανάπτυξη... ........ ............. Αρχική Δημοσίευση από mania: Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #10.551 02-06-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μουν κοντά να σου έφερνα, το μπανάκι καλή ιδέα, αν θές να χαλαρώσεις καυτό νερό και καμιά ώρα ύπνο και ξανά διάβασμα, ή παγωμένο για να ξυπνήσεις και να συνεχίσεις, μην ζορίζεσε πάντως, όσο για το ενδιαφέρων ξέρεις ότι σας αγαπώ και σας νοιάζομαι όλους, είστε οι ήρωές μου μετά απο τέτοια διαβάσματα που ρήχνετε, πραγματικοί ήρωες Γερά λοιπόν, με τσαμπουκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #10.552 02-06-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Click για ανάπτυξη... Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Ηρώ έγραψε: #10.553 02-06-08 18:34 Καλησπέρα! Που ΄σαι βρε Μάνια μου! Έχεις χαθεί.. Που έβαλες σκουλαρήκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η cibyllian: #10.554 02-06-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι είναι για ξεκούραση, αλλά δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο, ειδικά όταν αφορά άλλους! Τι να κάνουμε όμως! Συμβαίνουν αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Ο Valder έγραψε: #10.555 02-06-08 18:34 Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:35 Η cibyllian: #10.556 02-06-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλούκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:39 Ο Guest 990498: #10.557 02-06-08 18:39 Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρέ σε σκέφτομαι... ....αλλά βαριέμαι κι όλας όλα αυτά τα κατεβατά και τους τύπους, βλέπω την ύλη και πελαγώνω! Click για ανάπτυξη... ........ ............. Αρχική Δημοσίευση από mania: Οχι εκεινοι, εγώ μην κάνω καμιά λαλακία, έχω μακριά νύχια και καμιά φορά είναι ανεξέλεγκτα πώς περνάς εσύ; Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #10.551 02-06-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μουν κοντά να σου έφερνα, το μπανάκι καλή ιδέα, αν θές να χαλαρώσεις καυτό νερό και καμιά ώρα ύπνο και ξανά διάβασμα, ή παγωμένο για να ξυπνήσεις και να συνεχίσεις, μην ζορίζεσε πάντως, όσο για το ενδιαφέρων ξέρεις ότι σας αγαπώ και σας νοιάζομαι όλους, είστε οι ήρωές μου μετά απο τέτοια διαβάσματα που ρήχνετε, πραγματικοί ήρωες Γερά λοιπόν, με τσαμπουκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #10.552 02-06-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Click για ανάπτυξη... Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Ηρώ έγραψε: #10.553 02-06-08 18:34 Καλησπέρα! Που ΄σαι βρε Μάνια μου! Έχεις χαθεί.. Που έβαλες σκουλαρήκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η cibyllian: #10.554 02-06-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι είναι για ξεκούραση, αλλά δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο, ειδικά όταν αφορά άλλους! Τι να κάνουμε όμως! Συμβαίνουν αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Ο Valder έγραψε: #10.555 02-06-08 18:34 Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:35 Η cibyllian: #10.556 02-06-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλούκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:39 Ο Guest 990498: #10.557 02-06-08 18:39 Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το κακόμοιρο δεν έχω πορτοκαλάκια να στίψω! Ούτε χυμό έτοιμο! Θα προσπαθήσω να ξανασυνεχίσω σε λίγη ώρα για κανα 2ωράκι και μετά θα μπω για μπάνιο να χαλαρώσω κι όλας... Μάνια μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μουν κοντά να σου έφερνα, το μπανάκι καλή ιδέα, αν θές να χαλαρώσεις καυτό νερό και καμιά ώρα ύπνο και ξανά διάβασμα, ή παγωμένο για να ξυπνήσεις και να συνεχίσεις, μην ζορίζεσε πάντως, όσο για το ενδιαφέρων ξέρεις ότι σας αγαπώ και σας νοιάζομαι όλους, είστε οι ήρωές μου μετά απο τέτοια διαβάσματα που ρήχνετε, πραγματικοί ήρωες Γερά λοιπόν, με τσαμπουκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #10.552 02-06-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Click για ανάπτυξη... Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Ηρώ έγραψε: #10.553 02-06-08 18:34 Καλησπέρα! Που ΄σαι βρε Μάνια μου! Έχεις χαθεί.. Που έβαλες σκουλαρήκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η cibyllian: #10.554 02-06-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι είναι για ξεκούραση, αλλά δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο, ειδικά όταν αφορά άλλους! Τι να κάνουμε όμως! Συμβαίνουν αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Ο Valder έγραψε: #10.555 02-06-08 18:34 Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:35 Η cibyllian: #10.556 02-06-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλούκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:39 Ο Guest 990498: #10.557 02-06-08 18:39 Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε! Καλά είμαι. Ψιλοβαριέμαι λίγο.... εδώ τσιγγλάω και λίγο τον Βαλ, μπας και πει τίποτα ... αλλά δεν έχω τύχη! Άσε που το λυπάμαι κιόλας, που προσπαθεί να διαβάσει ..... Τελικά αυτή η εποχή είναι άσχημη για διάβασμα! Επίσης είμαι πολύυυυυυ κουρασμένη, γιατί το Σαββατοκύριακο είχα κάτι δουλειές και λίγο εξοντώθηκα! Click για ανάπτυξη... Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η Ηρώ έγραψε: #10.553 02-06-08 18:34 Καλησπέρα! Που ΄σαι βρε Μάνια μου! Έχεις χαθεί.. Που έβαλες σκουλαρήκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η cibyllian: #10.554 02-06-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι είναι για ξεκούραση, αλλά δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο, ειδικά όταν αφορά άλλους! Τι να κάνουμε όμως! Συμβαίνουν αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Ο Valder έγραψε: #10.555 02-06-08 18:34 Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:35 Η cibyllian: #10.556 02-06-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλούκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:39 Ο Guest 990498: #10.557 02-06-08 18:39 Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Που ΄σαι βρε Μάνια μου! Έχεις χαθεί.. Που έβαλες σκουλαρήκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Η cibyllian: #10.554 02-06-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι είναι για ξεκούραση, αλλά δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο, ειδικά όταν αφορά άλλους! Τι να κάνουμε όμως! Συμβαίνουν αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Ο Valder έγραψε: #10.555 02-06-08 18:34 Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:35 Η cibyllian: #10.556 02-06-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλούκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:39 Ο Guest 990498: #10.557 02-06-08 18:39 Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Το σ/κ είναι για ξεκούραση καρδιά μου, προσπάθησε τουλάχιστον να φορτίζεις λίγη μπαταρία κάθε μέρα μπάς και επανέλθεις, όσο για τον βάλ καλά θα πάνε όλα, ζέστη κάνει βέβαια αλλα μπορεί να σκευτεί τι τον περιμένει μετά το διάβασμα, παραλίες και γκόμενες γεμάτο να απολάυσει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι είναι για ξεκούραση, αλλά δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο, ειδικά όταν αφορά άλλους! Τι να κάνουμε όμως! Συμβαίνουν αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:34 Ο Valder έγραψε: #10.555 02-06-08 18:34 Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:35 Η cibyllian: #10.556 02-06-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλούκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:39 Ο Guest 990498: #10.557 02-06-08 18:39 Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:35 Η cibyllian: #10.556 02-06-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλούκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:39 Ο Guest 990498: #10.557 02-06-08 18:39 Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λοιπόν, 6.30 η ώρα, ως τις 9 να βγάλω καμια 30αρα σελίδες να πάω για μπανάκι. Να δούμε αν θα το καταφέρω! @mania: Σ' ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη στήριξη, είσαι απίστευτα γλυκό πλάσμα, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και είναι τιμή μου που μπορώ και σε γνωρίζω έστω και μέσω του στεκιού! @Σιμπάκι, μη το λυπάσαι το Βαλούκι σου, να το φροντίζεις και να το αγαπάς! Πάω κοριτθάκια! Μάκια μάκια! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλούκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:39 Ο Guest 990498: #10.557 02-06-08 18:39 Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρες.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Η cibyllian: #10.558 02-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλησπέρες.- Click για ανάπτυξη... Καλώς τον κι αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:25 Ο Bill έγραψε: #10.559 02-06-08 19:25 Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 526 527 528 529 530 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 528 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Άβε Μποράτιε.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:27 Η cibyllian: #10.560 02-06-08 19:27 Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπιιιιιιιιιιιιλ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.