Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χαίρετε.. :clapup:

Τελικά δεν κατάφερα να κοιμηθώ:/:.. αλλά ξεκούρασα το ταλαιπωρημένο μου κορμί στην κρεβατάρα μοου:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::whistle: βασικά δεν ήσουν απόλυτα σωστός...καστανόξανθη είμαι (ναι έχει διαφορά:mad::P)

Σιγά μην κάνω και διαφήμιση με ακρίβεια για να σε καμακώσουν οι αετονύχηδες. Δε φτάνει που με κερατώνεις... Πάω να φάω, συγχίστηκα....:mad:

Θα επιστρέψω όμως...:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγά μην κάνω και διαφήμιση με ακρίβεια για να σε καμακώσουν οι αετονύχηδες. Δε φτάνει που με κερατώνεις... Πάω να φάω, συγχίστηκα....:mad:

Θα επιστρέψω όμως...:|

ααα...!!!δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλους!!!

ααα...!!!δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλους!!!

Ορίστε αναίδεια....Είδατε; Όχι, είδατε;:(

Αν έχω δίκιο να κάνει logout!!!:|

Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. :pfff:

Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. :pfff:

Ναι, γλύφε εσύ μπας και μου κλέψεις κανα σούπερ γκομενάκι, μη χάσεις!:P Να σου πω και πότε κοιμάμαι για να τους την πέφτεις πιό εύκολα;:D

Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... :)

Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... :)

Το ξέρω! Κι εγώ στην ανταποδίδω όλο χάρη και νάζι!:)

Καλημέρααααα!!!! :D:D:D

καλημερα :P

Καλημέρα:P το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου:mad: πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός:mad:

Πώς πάτε εσείς;

Καλημέρααααα!!!! :clapup::clapup::clapup::clapup: :clapup::clapup::clapup::clapup:

Καλημέρα:P το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου:mad: πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός:mad:

Πώς πάτε εσείς;

Καλημέρα mania μου!!!:clapup::clapup::clapup: Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! :D:D:D

Καλά είμαστε!!!! :clapup::clapup::clapup:

Εσύ συνάδελφε πως είσαι; :)

Καλημέραααααααααααααα:clapup::clapup::clapup:.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!!:(

Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;;

Καλημέρααααα!!!! :clapup::clapup::clapup::clapup: :clapup::clapup::clapup::clapup:

Καλημέρα mania μου!!!:clapup::clapup::clapup: Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! :D:D:D

Καλά είμαστε!!!! :clapup::clapup::clapup:

το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα:P την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:clapup: :clapup: :clapup: :clapup: :clapup:

Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια:clapup::clapup::clapup:

Καλημέραααααααααααααα:clapup::clapup::clapup:.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!!:(

Τι ενωείς σεσημασμένοι;:hmm: και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο:clapup::clapup::clapup:

Καλύτερα:)

Σεσημασμένοι τελείως :P
Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια:clapup::clapup::clapup:
Γεια σου μεγαλη ζουζουνα:P

Τι ενωείς σεσημασμένοι;:hmm: και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο:clapup::clapup::clapup:

Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ:clapup::clapup:....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!!:D

Κατα τα λοιπά, :pfff: ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....:D) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!!:P:P:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back