Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:28 Ο Γιώργος έγραψε: #4.261 09-04-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: εκτός από την προφανή? Click για ανάπτυξη... Oui! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:31 Η Ηρώ έγραψε: #4.262 09-04-08 00:31 Χαίρετε.. Τελικά δεν κατάφερα να κοιμηθώ.. αλλά ξεκούρασα το ταλαιπωρημένο μου κορμί στην κρεβατάρα μοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:31 Η Δανάη έγραψε: #4.263 09-04-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Oui! Click για ανάπτυξη... δεν ισχύουν τα ανέκδοτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:32 Ο Γιώργος έγραψε: #4.264 09-04-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: δεν ισχύουν τα ανέκδοτα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, έχουμε άλλες ξανθιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #4.265 09-04-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: βασικά δεν ήσουν απόλυτα σωστός...καστανόξανθη είμαι (ναι έχει διαφορά) Click για ανάπτυξη... Σιγά μην κάνω και διαφήμιση με ακρίβεια για να σε καμακώσουν οι αετονύχηδες. Δε φτάνει που με κερατώνεις... Πάω να φάω, συγχίστηκα.... Θα επιστρέψω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η Δανάη έγραψε: #4.266 09-04-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σιγά μην κάνω και διαφήμιση με ακρίβεια για να σε καμακώσουν οι αετονύχηδες. Δε φτάνει που με κερατώνεις... Πάω να φάω, συγχίστηκα.... Θα επιστρέψω όμως... Click για ανάπτυξη... ααα...!!!δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:11 Ο Valder έγραψε: #4.267 09-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: ααα...!!!δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλους!!! Click για ανάπτυξη... Ορίστε αναίδεια....Είδατε; Όχι, είδατε; Αν έχω δίκιο να κάνει logout!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:13 Ο fandago έγραψε: #4.268 09-04-08 01:13 Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:16 Ο Valder έγραψε: #4.269 09-04-08 01:16 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, γλύφε εσύ μπας και μου κλέψεις κανα σούπερ γκομενάκι, μη χάσεις! Να σου πω και πότε κοιμάμαι για να τους την πέφτεις πιό εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:19 Ο fandago έγραψε: #4.270 09-04-08 01:19 Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:21 Ο Valder έγραψε: #4.271 09-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω! Κι εγώ στην ανταποδίδω όλο χάρη και νάζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η Phoebe έγραψε: #4.272 09-04-08 09:44 Καλημέρααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:46 Ο Bill έγραψε: #4.273 09-04-08 09:46 καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η mania έγραψε: #4.274 09-04-08 09:48 Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Phoebe έγραψε: #4.275 09-04-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Bill: καλημερα Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η cibyllian: #4.276 09-04-08 09:56 Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η mania έγραψε: #4.277 09-04-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: εκτός από την προφανή? Click για ανάπτυξη... Oui! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:31 Η Ηρώ έγραψε: #4.262 09-04-08 00:31 Χαίρετε.. Τελικά δεν κατάφερα να κοιμηθώ.. αλλά ξεκούρασα το ταλαιπωρημένο μου κορμί στην κρεβατάρα μοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:31 Η Δανάη έγραψε: #4.263 09-04-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Oui! Click για ανάπτυξη... δεν ισχύουν τα ανέκδοτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:32 Ο Γιώργος έγραψε: #4.264 09-04-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: δεν ισχύουν τα ανέκδοτα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, έχουμε άλλες ξανθιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #4.265 09-04-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: βασικά δεν ήσουν απόλυτα σωστός...καστανόξανθη είμαι (ναι έχει διαφορά) Click για ανάπτυξη... Σιγά μην κάνω και διαφήμιση με ακρίβεια για να σε καμακώσουν οι αετονύχηδες. Δε φτάνει που με κερατώνεις... Πάω να φάω, συγχίστηκα.... Θα επιστρέψω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η Δανάη έγραψε: #4.266 09-04-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σιγά μην κάνω και διαφήμιση με ακρίβεια για να σε καμακώσουν οι αετονύχηδες. Δε φτάνει που με κερατώνεις... Πάω να φάω, συγχίστηκα.... Θα επιστρέψω όμως... Click για ανάπτυξη... ααα...!!!δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:11 Ο Valder έγραψε: #4.267 09-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: ααα...!!!δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλους!!! Click για ανάπτυξη... Ορίστε αναίδεια....Είδατε; Όχι, είδατε; Αν έχω δίκιο να κάνει logout!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:13 Ο fandago έγραψε: #4.268 09-04-08 01:13 Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:16 Ο Valder έγραψε: #4.269 09-04-08 01:16 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, γλύφε εσύ μπας και μου κλέψεις κανα σούπερ γκομενάκι, μη χάσεις! Να σου πω και πότε κοιμάμαι για να τους την πέφτεις πιό εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:19 Ο fandago έγραψε: #4.270 09-04-08 01:19 Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:21 Ο Valder έγραψε: #4.271 09-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω! Κι εγώ στην ανταποδίδω όλο χάρη και νάζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η Phoebe έγραψε: #4.272 09-04-08 09:44 Καλημέρααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:46 Ο Bill έγραψε: #4.273 09-04-08 09:46 καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η mania έγραψε: #4.274 09-04-08 09:48 Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Phoebe έγραψε: #4.275 09-04-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Bill: καλημερα Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η cibyllian: #4.276 09-04-08 09:56 Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η mania έγραψε: #4.277 09-04-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαίρετε.. Τελικά δεν κατάφερα να κοιμηθώ.. αλλά ξεκούρασα το ταλαιπωρημένο μου κορμί στην κρεβατάρα μοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:31 Η Δανάη έγραψε: #4.263 09-04-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Oui! Click για ανάπτυξη... δεν ισχύουν τα ανέκδοτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:32 Ο Γιώργος έγραψε: #4.264 09-04-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: δεν ισχύουν τα ανέκδοτα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, έχουμε άλλες ξανθιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #4.265 09-04-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: βασικά δεν ήσουν απόλυτα σωστός...καστανόξανθη είμαι (ναι έχει διαφορά) Click για ανάπτυξη... Σιγά μην κάνω και διαφήμιση με ακρίβεια για να σε καμακώσουν οι αετονύχηδες. Δε φτάνει που με κερατώνεις... Πάω να φάω, συγχίστηκα.... Θα επιστρέψω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η Δανάη έγραψε: #4.266 09-04-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σιγά μην κάνω και διαφήμιση με ακρίβεια για να σε καμακώσουν οι αετονύχηδες. Δε φτάνει που με κερατώνεις... Πάω να φάω, συγχίστηκα.... Θα επιστρέψω όμως... Click για ανάπτυξη... ααα...!!!δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:11 Ο Valder έγραψε: #4.267 09-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: ααα...!!!δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλους!!! Click για ανάπτυξη... Ορίστε αναίδεια....Είδατε; Όχι, είδατε; Αν έχω δίκιο να κάνει logout!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:13 Ο fandago έγραψε: #4.268 09-04-08 01:13 Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:16 Ο Valder έγραψε: #4.269 09-04-08 01:16 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, γλύφε εσύ μπας και μου κλέψεις κανα σούπερ γκομενάκι, μη χάσεις! Να σου πω και πότε κοιμάμαι για να τους την πέφτεις πιό εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:19 Ο fandago έγραψε: #4.270 09-04-08 01:19 Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:21 Ο Valder έγραψε: #4.271 09-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω! Κι εγώ στην ανταποδίδω όλο χάρη και νάζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η Phoebe έγραψε: #4.272 09-04-08 09:44 Καλημέρααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:46 Ο Bill έγραψε: #4.273 09-04-08 09:46 καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η mania έγραψε: #4.274 09-04-08 09:48 Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Phoebe έγραψε: #4.275 09-04-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Bill: καλημερα Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η cibyllian: #4.276 09-04-08 09:56 Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η mania έγραψε: #4.277 09-04-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Oui! Click για ανάπτυξη... δεν ισχύουν τα ανέκδοτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:32 Ο Γιώργος έγραψε: #4.264 09-04-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: δεν ισχύουν τα ανέκδοτα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, έχουμε άλλες ξανθιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #4.265 09-04-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: βασικά δεν ήσουν απόλυτα σωστός...καστανόξανθη είμαι (ναι έχει διαφορά) Click για ανάπτυξη... Σιγά μην κάνω και διαφήμιση με ακρίβεια για να σε καμακώσουν οι αετονύχηδες. Δε φτάνει που με κερατώνεις... Πάω να φάω, συγχίστηκα.... Θα επιστρέψω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η Δανάη έγραψε: #4.266 09-04-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σιγά μην κάνω και διαφήμιση με ακρίβεια για να σε καμακώσουν οι αετονύχηδες. Δε φτάνει που με κερατώνεις... Πάω να φάω, συγχίστηκα.... Θα επιστρέψω όμως... Click για ανάπτυξη... ααα...!!!δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:11 Ο Valder έγραψε: #4.267 09-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: ααα...!!!δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλους!!! Click για ανάπτυξη... Ορίστε αναίδεια....Είδατε; Όχι, είδατε; Αν έχω δίκιο να κάνει logout!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:13 Ο fandago έγραψε: #4.268 09-04-08 01:13 Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:16 Ο Valder έγραψε: #4.269 09-04-08 01:16 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, γλύφε εσύ μπας και μου κλέψεις κανα σούπερ γκομενάκι, μη χάσεις! Να σου πω και πότε κοιμάμαι για να τους την πέφτεις πιό εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:19 Ο fandago έγραψε: #4.270 09-04-08 01:19 Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:21 Ο Valder έγραψε: #4.271 09-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω! Κι εγώ στην ανταποδίδω όλο χάρη και νάζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η Phoebe έγραψε: #4.272 09-04-08 09:44 Καλημέρααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:46 Ο Bill έγραψε: #4.273 09-04-08 09:46 καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η mania έγραψε: #4.274 09-04-08 09:48 Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Phoebe έγραψε: #4.275 09-04-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Bill: καλημερα Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η cibyllian: #4.276 09-04-08 09:56 Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η mania έγραψε: #4.277 09-04-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: δεν ισχύουν τα ανέκδοτα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, έχουμε άλλες ξανθιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #4.265 09-04-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: βασικά δεν ήσουν απόλυτα σωστός...καστανόξανθη είμαι (ναι έχει διαφορά) Click για ανάπτυξη... Σιγά μην κάνω και διαφήμιση με ακρίβεια για να σε καμακώσουν οι αετονύχηδες. Δε φτάνει που με κερατώνεις... Πάω να φάω, συγχίστηκα.... Θα επιστρέψω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η Δανάη έγραψε: #4.266 09-04-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σιγά μην κάνω και διαφήμιση με ακρίβεια για να σε καμακώσουν οι αετονύχηδες. Δε φτάνει που με κερατώνεις... Πάω να φάω, συγχίστηκα.... Θα επιστρέψω όμως... Click για ανάπτυξη... ααα...!!!δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:11 Ο Valder έγραψε: #4.267 09-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: ααα...!!!δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλους!!! Click για ανάπτυξη... Ορίστε αναίδεια....Είδατε; Όχι, είδατε; Αν έχω δίκιο να κάνει logout!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:13 Ο fandago έγραψε: #4.268 09-04-08 01:13 Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:16 Ο Valder έγραψε: #4.269 09-04-08 01:16 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, γλύφε εσύ μπας και μου κλέψεις κανα σούπερ γκομενάκι, μη χάσεις! Να σου πω και πότε κοιμάμαι για να τους την πέφτεις πιό εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:19 Ο fandago έγραψε: #4.270 09-04-08 01:19 Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:21 Ο Valder έγραψε: #4.271 09-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω! Κι εγώ στην ανταποδίδω όλο χάρη και νάζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η Phoebe έγραψε: #4.272 09-04-08 09:44 Καλημέρααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:46 Ο Bill έγραψε: #4.273 09-04-08 09:46 καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η mania έγραψε: #4.274 09-04-08 09:48 Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Phoebe έγραψε: #4.275 09-04-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Bill: καλημερα Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η cibyllian: #4.276 09-04-08 09:56 Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η mania έγραψε: #4.277 09-04-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: βασικά δεν ήσουν απόλυτα σωστός...καστανόξανθη είμαι (ναι έχει διαφορά) Click για ανάπτυξη... Σιγά μην κάνω και διαφήμιση με ακρίβεια για να σε καμακώσουν οι αετονύχηδες. Δε φτάνει που με κερατώνεις... Πάω να φάω, συγχίστηκα.... Θα επιστρέψω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 00:36 Η Δανάη έγραψε: #4.266 09-04-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σιγά μην κάνω και διαφήμιση με ακρίβεια για να σε καμακώσουν οι αετονύχηδες. Δε φτάνει που με κερατώνεις... Πάω να φάω, συγχίστηκα.... Θα επιστρέψω όμως... Click για ανάπτυξη... ααα...!!!δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:11 Ο Valder έγραψε: #4.267 09-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: ααα...!!!δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλους!!! Click για ανάπτυξη... Ορίστε αναίδεια....Είδατε; Όχι, είδατε; Αν έχω δίκιο να κάνει logout!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:13 Ο fandago έγραψε: #4.268 09-04-08 01:13 Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:16 Ο Valder έγραψε: #4.269 09-04-08 01:16 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, γλύφε εσύ μπας και μου κλέψεις κανα σούπερ γκομενάκι, μη χάσεις! Να σου πω και πότε κοιμάμαι για να τους την πέφτεις πιό εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:19 Ο fandago έγραψε: #4.270 09-04-08 01:19 Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:21 Ο Valder έγραψε: #4.271 09-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω! Κι εγώ στην ανταποδίδω όλο χάρη και νάζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η Phoebe έγραψε: #4.272 09-04-08 09:44 Καλημέρααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:46 Ο Bill έγραψε: #4.273 09-04-08 09:46 καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η mania έγραψε: #4.274 09-04-08 09:48 Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Phoebe έγραψε: #4.275 09-04-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Bill: καλημερα Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η cibyllian: #4.276 09-04-08 09:56 Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η mania έγραψε: #4.277 09-04-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σιγά μην κάνω και διαφήμιση με ακρίβεια για να σε καμακώσουν οι αετονύχηδες. Δε φτάνει που με κερατώνεις... Πάω να φάω, συγχίστηκα.... Θα επιστρέψω όμως... Click για ανάπτυξη... ααα...!!!δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:11 Ο Valder έγραψε: #4.267 09-04-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: ααα...!!!δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλους!!! Click για ανάπτυξη... Ορίστε αναίδεια....Είδατε; Όχι, είδατε; Αν έχω δίκιο να κάνει logout!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:13 Ο fandago έγραψε: #4.268 09-04-08 01:13 Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:16 Ο Valder έγραψε: #4.269 09-04-08 01:16 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, γλύφε εσύ μπας και μου κλέψεις κανα σούπερ γκομενάκι, μη χάσεις! Να σου πω και πότε κοιμάμαι για να τους την πέφτεις πιό εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:19 Ο fandago έγραψε: #4.270 09-04-08 01:19 Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:21 Ο Valder έγραψε: #4.271 09-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω! Κι εγώ στην ανταποδίδω όλο χάρη και νάζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η Phoebe έγραψε: #4.272 09-04-08 09:44 Καλημέρααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:46 Ο Bill έγραψε: #4.273 09-04-08 09:46 καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η mania έγραψε: #4.274 09-04-08 09:48 Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Phoebe έγραψε: #4.275 09-04-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Bill: καλημερα Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η cibyllian: #4.276 09-04-08 09:56 Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η mania έγραψε: #4.277 09-04-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δανάη: ααα...!!!δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλους!!! Click για ανάπτυξη... Ορίστε αναίδεια....Είδατε; Όχι, είδατε; Αν έχω δίκιο να κάνει logout!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:13 Ο fandago έγραψε: #4.268 09-04-08 01:13 Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:16 Ο Valder έγραψε: #4.269 09-04-08 01:16 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, γλύφε εσύ μπας και μου κλέψεις κανα σούπερ γκομενάκι, μη χάσεις! Να σου πω και πότε κοιμάμαι για να τους την πέφτεις πιό εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:19 Ο fandago έγραψε: #4.270 09-04-08 01:19 Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:21 Ο Valder έγραψε: #4.271 09-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω! Κι εγώ στην ανταποδίδω όλο χάρη και νάζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η Phoebe έγραψε: #4.272 09-04-08 09:44 Καλημέρααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:46 Ο Bill έγραψε: #4.273 09-04-08 09:46 καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η mania έγραψε: #4.274 09-04-08 09:48 Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Phoebe έγραψε: #4.275 09-04-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Bill: καλημερα Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η cibyllian: #4.276 09-04-08 09:56 Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η mania έγραψε: #4.277 09-04-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:16 Ο Valder έγραψε: #4.269 09-04-08 01:16 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, γλύφε εσύ μπας και μου κλέψεις κανα σούπερ γκομενάκι, μη χάσεις! Να σου πω και πότε κοιμάμαι για να τους την πέφτεις πιό εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:19 Ο fandago έγραψε: #4.270 09-04-08 01:19 Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:21 Ο Valder έγραψε: #4.271 09-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω! Κι εγώ στην ανταποδίδω όλο χάρη και νάζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η Phoebe έγραψε: #4.272 09-04-08 09:44 Καλημέρααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:46 Ο Bill έγραψε: #4.273 09-04-08 09:46 καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η mania έγραψε: #4.274 09-04-08 09:48 Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Phoebe έγραψε: #4.275 09-04-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Bill: καλημερα Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η cibyllian: #4.276 09-04-08 09:56 Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η mania έγραψε: #4.277 09-04-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εγώ δεν το βρίσκω αναίδεια, ίσα ίσα που αν το είχατε πει όντως, έχει δίκιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, γλύφε εσύ μπας και μου κλέψεις κανα σούπερ γκομενάκι, μη χάσεις! Να σου πω και πότε κοιμάμαι για να τους την πέφτεις πιό εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:19 Ο fandago έγραψε: #4.270 09-04-08 01:19 Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:21 Ο Valder έγραψε: #4.271 09-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω! Κι εγώ στην ανταποδίδω όλο χάρη και νάζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η Phoebe έγραψε: #4.272 09-04-08 09:44 Καλημέρααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:46 Ο Bill έγραψε: #4.273 09-04-08 09:46 καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η mania έγραψε: #4.274 09-04-08 09:48 Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Phoebe έγραψε: #4.275 09-04-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Bill: καλημερα Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η cibyllian: #4.276 09-04-08 09:56 Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η mania έγραψε: #4.277 09-04-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.795 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:21 Ο Valder έγραψε: #4.271 09-04-08 01:21 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω! Κι εγώ στην ανταποδίδω όλο χάρη και νάζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η Phoebe έγραψε: #4.272 09-04-08 09:44 Καλημέρααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:46 Ο Bill έγραψε: #4.273 09-04-08 09:46 καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η mania έγραψε: #4.274 09-04-08 09:48 Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Phoebe έγραψε: #4.275 09-04-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Bill: καλημερα Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η cibyllian: #4.276 09-04-08 09:56 Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η mania έγραψε: #4.277 09-04-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν χρειάζεται, δεν μπήκα εδώ για να βρω γκομενάκια, την πλάκα μου κάνω... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω! Κι εγώ στην ανταποδίδω όλο χάρη και νάζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:44 Η Phoebe έγραψε: #4.272 09-04-08 09:44 Καλημέρααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:46 Ο Bill έγραψε: #4.273 09-04-08 09:46 καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η mania έγραψε: #4.274 09-04-08 09:48 Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Phoebe έγραψε: #4.275 09-04-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Bill: καλημερα Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η cibyllian: #4.276 09-04-08 09:56 Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η mania έγραψε: #4.277 09-04-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:46 Ο Bill έγραψε: #4.273 09-04-08 09:46 καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η mania έγραψε: #4.274 09-04-08 09:48 Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Phoebe έγραψε: #4.275 09-04-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Bill: καλημερα Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η cibyllian: #4.276 09-04-08 09:56 Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η mania έγραψε: #4.277 09-04-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η mania έγραψε: #4.274 09-04-08 09:48 Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Phoebe έγραψε: #4.275 09-04-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Bill: καλημερα Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η cibyllian: #4.276 09-04-08 09:56 Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η mania έγραψε: #4.277 09-04-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η Phoebe έγραψε: #4.275 09-04-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Bill: καλημερα Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η cibyllian: #4.276 09-04-08 09:56 Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η mania έγραψε: #4.277 09-04-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: καλημερα Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα το κέρατό μου έχω πόση δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το αφεντικο, μπράβο μου πρέπει μέχρι άυριο πρωί να καταθέσω 3 Α.Π.Δ. οικοδομοτεχνικά και δεν έχω κάνει τίποτα αν δεν πεί οκ το μπός Πώς πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:56 Η cibyllian: #4.276 09-04-08 09:56 Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η mania έγραψε: #4.277 09-04-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 09:58 Η mania έγραψε: #4.277 09-04-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααααα!!!! Καλημέρα mania μου!!! Θα έρθει το μπος γρήγορα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα!!! Καλά είμαστε!!!! Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... το μπός θα έρθει απόγευμα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσω κατα τις 12 το βράδυ για να προλάβω να καταθέσω άυριο τεευταία μέρα στο ΙΚΑ αρα την κάτσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #4.278 09-04-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέραααααααααααααα.......... το "αααααα" είναι για τη μέση μου που πονάει!!!!! Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:04 Ο Bill έγραψε: #4.279 09-04-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 212 213 214 215 216 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 214 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εσύ συνάδελφε πως είσαι; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το Φοιμπς, το Μπιλ, το Μάνια....όλοι οι πρωϊνοί σεσημασμένοι καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Σεσημασμένοι τελείως Αρχική Δημοσίευση από mania: Πόσο χέρομαι που μπένω που και πού είστε τα μικρά μου ζουζούνια Click για ανάπτυξη... Γεια σου μεγαλη ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #4.280 09-04-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι ενωείς σεσημασμένοι; και γιατί μας κομπλιμεντάρεις πρώι πρωί; πρίν προλάβω να σου πώ ότι είσαι πανέμορφη σήμερα, υπέροχη, αγέροχη, σέξυ με ταμπεραμέντο Click για ανάπτυξη... Για καλό το λέω και εννοώ, ότι οι συγκεκριμένοι είναι ανεμενόμενοι στο φόρουμ πρωϊ - πρωϊ....... μαζί μ' αυτούς βέβαια κι εγώ!!!!!! Κατα τα λοιπά, ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια, που βέβαια μόνο την πραγματικότητα αντικατοπτρίζουν (σήμερα είμαι ψωνισμένη....) και ανταποδίδω τα όμοια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.