borat
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
borat
Επιφανές μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Γεια σααααας!
Καλησπέρα γλυκιέ μου
Περνάει ο καιρός mania πολύ γρήγοραααα...... Και τι βγαίνει τελικά; Τι προλαβαίνουμε να κάνουμε; Διαπιστώνω ότι η ζωη προχωρά και εγώ μένω πίσω. Έχω τόσα να κάνω και τα αφήνω. Πρέπει να βάλω προτεραιότητες και να οργανώσω μια στρατηγική γιατί μετά πολλά δεν μπορείς να τα διορθώσεις...
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου.
Ειστε λάθος και οι δύο, αν θές πραγματικά να περάσεις την ζωή σου προγραμματίζοντας την έχασες για πάντα, βάλτε πρόγραμμα αλλα και προτερεότητες περάστε καλά προγραμματίζοντας την ζωή σας, πιάστε την κάθε ευκαιρία μικρή και μεγάλη και πολεμήστε, ζήστε, διασκεδάστε έχασα όλη μου την παιδική ζωή και σε αυτό δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς, όμως εδώ και 4 χρόνια πάλεψα και πήρα τα μισά απο όσα ήθελα και είμαι ευτυχισμένη, μέχρι τα 21 μου δεν είχα τίποτα να θυμάμε και να χέρομαι, εδώ και 4μιση χρόνια παλέβω και βγήκα νηκήτρια, έκανα όσα θα έκανε κάποιος σε μια ζωή, ταξίδια, βόλτες, εξτρίμ, διασκέδαση καλοπέραση, απλά δεν το έβαλα κάτω, είστε απαισιόδωξοι, αλλάξτε στάση και θα χαμογελάσει η ζωή, κάντε τα μικρά πράγματα μεγάλα, εστιάστε στα μικρά που ονειρέυεστε και κάντε τα
T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Ειστε λάθος και οι δύο, αν θές πραγματικά να περάσεις την ζωή σου προγραμματίζοντας την έχασες για πάντα, βάλτε πρόγραμμα αλλα και προτερεότητες περάστε καλά προγραμματίζοντας την ζωή σας, πιάστε την κάθε ευκαιρία μικρή και μεγάλη και πολεμήστε, ζήστε, διασκεδάστε έχασα όλη μου την παιδική ζωή και σε αυτό δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς, όμως εδώ και 4 χρόνια πάλεψα και πήρα τα μισά απο όσα ήθελα και είμαι ευτυχισμένη, μέχρι τα 21 μου δεν είχα τίποτα να θυμάμε και να χέρομαι, εδώ και 4μιση χρόνια παλέβω και βγήκα νηκήτρια, έκανα όσα θα έκανε κάποιος σε μια ζωή, ταξίδια, βόλτες, εξτρίμ, διασκέδαση καλοπέραση, απλά δεν το έβαλα κάτω, είστε απαισιόδωξοι, αλλάξτε στάση και θα χαμογελάσει η ζωή, κάντε τα μικρά πράγματα μεγάλα, εστιάστε στα μικρά που ονειρέυεστε και κάντε τα
Δε βλέπω πού διαφωνούμε.Απλώς δεν είμαι απόλυτα σίγουρος πώς μπορώ να τα πετύχω όλα αυτά...
T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΜΠΟΡΕΙΣ …ο καθένας με θελήσει σαν ατσάλι μπορεί ο άνθρωπος είναι ένα κατασκεύασμα στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας έχει δυνάμεις που ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να δει.. ανακάλυψη.. Εξακρίβωση.. δημιουργήσει ..είναι ένα βήμα πριν την τελειότητα η θελήσει σου μπορεί να την αγγίξειΔε βλέπω πού διαφωνούμε.Απλώς δεν είμαι απόλυτα σίγουρος πώς μπορώ να τα πετύχω όλα αυτά...
mania
Επιφανές μέλος
Έρχεσαι μανια στα λεγόμενα μου που εκφράζω την ζωή ως έναν άγονα για την επιβίωση
Αγώνας είναι όπως το λές, μόνο που είναι καλός αγώνας, φτιαγμένος για την απόλυτη ευτυχία
Δε βλέπω πού διαφωνούμε.Απλώς δεν είμαι απόλυτα σίγουρος πώς μπορώ να τα πετύχω όλα αυτά...
Ερώτηση, είχες έχεις ποτέ κάποιο μικρό όνειρο; π.χ. να καβαλήσεις άλογο; να κάνεις κάτι που είναι μικρό αλλα κάθε φορά λές ότι πρέπει πρώτα να κάνεις μεγαλύτερα πράγματα;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Μανιάρι!
Ναι παιδί μου; ναι καρδιά μου;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Να ευχηθώ κι εγώ καλή δύναμη για τις δουλειές σου.
mania
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα!!!
Να ευχηθώ κι εγώ καλή δύναμη για τις δουλειές σου.
Ναι καμάρι μου θέλω δύναμη, αλλα άν και δεν έχω κάτσει, δεν έχω πάει σπίτι μου, δεν έχω φάει και έχω να πάω και για ποτό την κουμπάρα στο κοντίκι καθώς έχει περιέργια να δεί την πλωτή καφετέρια αντέχουμε, γελάμε και επιβιώνουμε, σε λίγες μέρες πετάμε
Εσύ πώς πάς;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Είπα να διαβάσω λίγο για τη σχολή μπας και τρέξει πιο λάιτ η εξεταστική που θα 'ρθει - συν ότι δεν έχω τι να κάνω.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Μόλις γύρισα απ το πρωί σπιτάκι μου.. και είμαι πτώμα!
Πέρασα να σας πω μόνο ένα γεια.. και πάω να ξεραθώ.. για λίγες ωρίτσες!
Φιλάκια σε καθένα σας ξεχωριστά!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Kαλησπέρα σε όλους!
Μόλις γύρισα απ το πρωί σπιτάκι μου.. και είμαι πτώμα!
Πέρασα να σας πω μόνο ένα γεια.. και πάω να ξεραθώ.. για λίγες ωρίτσες!
Φιλάκια σε καθένα σας ξεχωριστά!
Καλώς το Ηρούδι! Από το πρωί στους δρόμους κακόμοιρο; Βασικά είχα την εντύπωση ότι σε είδα μέσα στο στέκι και το μσν ως τις 6, ακριβώς την ώρα που ήρθα ένα πράμα!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Καλώς το Ηρούδι! Από το πρωί στους δρόμους κακόμοιρο; Βασικά είχα την εντύπωση ότι σε είδα μέσα στο στέκι και το μσν ως τις 6, ακριβώς την ώρα που ήρθα ένα πράμα!
Ναι ακριβώς! Την ώρα που είχα εργαστήριο στη σχολή! Πόσταρα κιόλας..
Ναι.. ναι.. το στέκι είναι πιο ενδιαφέρον .. από την παράδοση του μαθήματος πάνω στο autocad.. ειδικά αν το ξέρεις ήδη!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ναι ακριβώς! Την ώρα που είχα εργαστήριο στη σχολή! Πόσταρα κιόλας..
Ναι.. ναι.. το στέκι είναι πιο ενδιαφέρον .. από την παράδοση του μαθήματος πάνω στο autocad.. ειδικά αν το ξέρεις ήδη!
Ιδού που πάνε τα λεφτά για την παιδεία κυρίες και κύριοι. Για να τσατάρει η μανδάμ! Εγώ τουλάχιστον καμακώνω και κανα γκομενάκι αμα βαριέμαι το μάθημα, να βοηθήσω ενάντια στην υπογεννητικότητα αμέεε. Εσύ τι κάνεις; Όχι πες μου!
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 84 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.