Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ε θέλω κι εγώ!:P

Φιλαράκι, για να σου ψυθιρίσω 2 φωνήεντα... Αυτή η αγκαλιά είναι μόνο δικιά μου! Για μαζέψου γιατί τα χω πάρει άγρια με τόσο πεσίδι που κάνεις στην Ηρώ......:mad:

Τις καλημερες μου στα ομορφα μουτρακια σας!:devil:

Εντάξει, κάθε μέρα που μιλάς για τα μουτράκια μου είναι καλή μέρα. Των άλλων δεν είναι όμορφα!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φιλαράκι, για να σου ψυθιρίσω 2 φωνήεντα... Αυτή η αγκαλιά είναι μόνο δικιά μου! Για μαζέψου γιατί τα χω πάρει άγρια με τόσο πεσίδι που κάνεις στην Ηρώ......:mad:

Εγώ δεν κάνω πεσίδι στην Ηρώ.:P
Μια αγκαλιά ήθελα ο άνθρωπος.Ζούλεψα.:bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δεν κάνω πεσίδι στην Ηρώ.:P
Μια αγκαλιά ήθελα ο άνθρωπος.Ζούλεψα.:bleh:

Άσε Βασιλάκη... Τα ξέρω αυτά τα "ζουλέματα"... πως λέμε ΔΟΥΛΕΜΑΤΑ!:mad: Μπορεί να μιλάμε για Λίνουξ και να το αναλύουμε παρέα, αλλά όταν μιλάμε για Ηρώ, αναλαμβάνω εγώ. Το κατάλαβες η θα παρεξηγηθούμε;:|

Άσε Βασιλάκη... Τα ξέρω αυτά τα "ζουλέματα"... πως λέμε ΔΟΥΛΕΜΑΤΑ!:mad: Μπορεί να μιλάμε για Λίνουξ και να το αναλύουμε παρέα, αλλά όταν μιλάμε για Ηρώ, αναλαμβάνω εγώ. Το κατάλαβες η θα παρεξηγηθούμε;:|
Κατάλαβα.
Δεν ξανααναφερω λογο στην Ηρω.:P

Άστον να λέει Bill μου.. μην τον ακους!:)

Ορίστε.. ---------->>>> :bigarmhug όοοολη δική σου!

Καλημέρα!!! :D

Καλημέραααααααααα:)

Μπιλάκο μου; καρδιά μου; θέλω μια χάρη:redface:

Καλημέρα mania!!! :clapup::clapup::clapup:

Ο Bill τώρα είτε θα κοιμάται (χλωμό το κόβω :P) είτε θα είναι σχολή!!! :)

Καλημέρα mania!!! :clapup::clapup::clapup:

Ο Bill τώρα είτε θα κοιμάται (χλωμό το κόβω :P) είτε θα είναι σχολή!!! :)

Τότε μπορείς εσύ να μου την κάνεις;:redface: :D

Τότε μπορείς εσύ να μου την κάνεις;:redface: :D

Αν μπορώ ευχαρίστως να σε βοηθήσω! :)

Καλημέρα απαξάπαντες!!!!:clapup::clapup:

Αν μπορώ ευχαρίστως να σε βοηθήσω! :)

Μπορείς :redface: θελω να μπείς στο blog μου ένα λεπτάκι και να δοκιμάσεις τις ταινίες μία απο αυτές αν αργεί να ξεκινήσει ή άν δεν δίνει μετάδοση:worry: είναι νέα επιλογή οι Ελληνικές ταινίες και δεν ξέρω πώς παίζει σε εσάς που το βλέπετε απο αλλού:redface: μπορείς; θα μυ κάνεις την χάρη; και γώ ότι ταινειούλα αγαπάς σε κωμωδία θα την βάλω:D:D:D

Καλημέρα:clapup::clapup:

Καλημέρααααα!!!! :D:D:D

Μπορείς :redface: θελω να μπείς στο blog μου ένα λεπτάκι και να δοκιμάσεις τις ταινίες μία απο αυτές αν αργεί να ξεκινήσει ή άν δεν δίνει μετάδοση:worry: είναι νέα επιλογή οι Ελληνικές ταινίες και δεν ξέρω πώς παίζει σε εσάς που το βλέπετε απο αλλού:redface: μπορείς; θα μυ κάνεις την χάρη; και γώ ότι ταινειούλα αγαπάς σε κωμωδία θα την βάλω:D:D:D

Αχ μανια μου δεν μπορώ να την δω! Στην δουλειά δεν μπορώ να δω βίντεο!!! Συγνώμη! :redface:

Αχ μανια μου δεν μπορώ να την δω! Στην δουλειά δεν μπορώ να δω βίντεο!!! Συγνώμη! :redface:

youtobe δεν μπορείς να δείς; πώωωω χάλι μάυρο, σε ευχαριστώ τουλάχιστον για την προσπάθεια, απλά μωρέ έχω κάνει νέα σκινικά και δεν ξέρω πόσο έχω βαρήνει το blog :P

Κανείς άλλος να προσφερθεί; κάποιος ρε παιδιά; ένα βλέμμα 1λεπτού κάποιος;:P εσεις με το κόκκινο; 2 λεπτά προσφέρετε, ο άλλος με το κίτρινο προσφέρει 3 λεπτά, έλα να ακούω προσφορές:P

mania ...το blog ειναι υπεροχο και… λειτουργει το πραματακι :P με τις ταινιες...[FONT=&quot]:) [/FONT]

mania ...το blog ειναι υπeροχο και… λeιτουργει το πραματακι με τις ταινιες...[FONT=&quot]:) [/FONT]

Αντιμετώπισες κανένα προβλημα με την λήψη της ταινίας; ή παίζει άμεσα; είναι οκ απο άλλο pc;

Τελικά κατωχειρώθηκε στην κυρία με το πράσινο πράσινο:P

μια χαρα ειναι. κανενα προβλ. :)

μια χαρα ειναι. κανενα προβλ. :)

Και ξέρεις ε; τώρα όποιος θέλει ταινιούλα μπαίνει και λέει ποιά θέλει:clapup: κουράστηκα αλλα τα κατάφερα, επιτέλους τώρα μπορώ να χαζολογάω με την ησυχία μου:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back