Ανίσχυρη δεν είναι γιατί ο συγκεκριμένος δεν έχει την ίδια οπτική με σένα και ειναι αποδεκτός απο την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα στο αντικείμενό του.Εκτός αυτού άμα το πας αντικειμενικά τελειώς όπως σου είπα έξω τα open source.Θέλουμε user friendly περιβάλλον και γρήγορη εξικίωση για τον συμβατικό χρήστη.Οπότε πάνε σε ms απλά και εύκολα.
Εγώ ακόμα σε συμβατικές εφαρμογές δεν έχω βρει έναν λόγο να πάω σε open source.Μόνο σε προγραμματισμό έχω αναγκαστεί να μεταβώ και μάλιστα προσωρινά.
Είσαι πολύ έξυπνος άνθρωπος -και το ξέρεις ότι σε σέβομαι και γι' αυτό μεταξύ άλλων- αλλά μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Ο καθηγητής μπορεί όντως να είναι παγκόσμια αναγνωρισμένος ως αυθεντία στο αντικείμενό του κλπ. ΑΛΛΑ μπορεί να κάνει χρήση του λειτουργικού που εκθειάζεις για τους Χ δικούς του λόγους.
Παράδειγμα:
Είμαι ο Χ και είμαι αυθεντία στις γκόμενες. Δίνω μια συμβουλή στον Bill, ρίχνει 100 μέσα σ' ένα βράδυ. Δίνω συμβουλή σε σένα, την διαστρέφεις και κάνεις τα δικά σου, πάμε παρακάτω. Δίνω συμβουλή στον Fandago, ρίχνει άλλες 200 μέσα σ' ένα βράδυ. Είμαι αυθεντία και όλοι με αναγνωρίζουν ως τέτοιον. Μια μέρα λοιπόν τα φτιάχνω με ένα κύτος που έχει ιδιοκτησία τη μισή Ελλάδα...
Ο Metal Lover στο e-steki θα ποστάρει:
"Τα φτιαξα κι εγώ με κύτος, είναι τέλεια γκόμενα, με τέτοια ερωτοτροπεί και ο Χ"
Ο Valder θα πει:
"Έξυπνος ο Χ, αυθεντία στο καμάκι μεν, αλλά κοίτα τι αίσχος, τι κύτος πήγε και βρήκε, το κάνει για τα λεφτά της".
Εχει σημασία αγαπητέ πότε παύει κάποιος να ακολουθεί πιστά σα χάνος κάποιον άλλο και χρησιμοποιεί τη δική του κρίση. Ο καθηγητής σου μπορεί να γουστάρει το καφετί χρώμα του Μπουμπούντου και να μη τα βγάζει. Όπως εγώ κρατάω αναγκαστικά τα Βίστα λόγω DX10. Όχι επειδή είναι τέλεια. Και σαφώς ενώ θεωρώ πως είμαι έμπειρος χρήστης Η/Υ, δε θα ήθελα ποτέ κάποιος πιό νέος να πιστέψει ότι εξαιτίας της εμπειρίας μου χρησιμοποιώ Βίστα.
Απλά και κατανοητά.-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.