mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:44 Η mania έγραψε: #1.841 12-03-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είμαι πάρα πολύ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θέλω να ξαναπάω Γαλλία αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!!!!! Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μπράβο καμάρι μου, θα ξαναπάς θα δείς, πάντα υπάρχει η δέυτερη φορά θέλουμε φώτο κανόνισε την πορεία σου Εγώ καλά, μια χαρά, μόλις πρίν 10 λεπτά προσλάβανε τον άντρα μου στο αεροδρόμειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:44 Ο Bill έγραψε: #1.842 12-03-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ καλά, μια χαρά, μόλις πρίν 10 λεπτά προσλάβανε τον άντρα μου στο αεροδρόμειο Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:46 Η Phoebe έγραψε: #1.843 12-03-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όταν κερδίσουμε το λαχείο θα σε πάω για ένα μήνα ρε. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι και δημόσια υπόσχεση!!! Τώρα σε έχω στο χέρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η fielda έγραψε: #1.844 12-03-08 12:48 Καλημέρα παιδάκια!!!! Τι κάνετε;;; Ποιος πήγε Παρίσι;; Θέλω κι εγώ... Θέλω να πάω ένα ταξιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η Phoebe έγραψε: #1.845 12-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπράβο καμάρι μου, θα ξαναπάς θα δείς, πάντα υπάρχει η δέυτερη φορά θέλουμε φώτο κανόνισε την πορεία σου Click για ανάπτυξη... Η τρίτη θες να πεις! Φώτο; Τώρα μου βάζεις δύσκολα! Κάτι θα προσπαθήσω να κάνω! Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ καλά, μια χαρά, μόλις πρίν 10 λεπτά προσλάβανε τον άντρα μου στο αεροδρόμειο Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήριααααα!!!!!!!! Μπράβοοοοοοοοοοοο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:51 Η Phoebe έγραψε: #1.846 12-03-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!!! Τι κάνετε;;; Ποιος πήγε Παρίσι;; Θέλω κι εγώ... Θέλω να πάω ένα ταξιδάκι Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #1.847 12-03-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπράβο καμάρι μου, θα ξαναπάς θα δείς, πάντα υπάρχει η δέυτερη φορά θέλουμε φώτο κανόνισε την πορεία σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Η τρίτη θες να πεις! Φώτο; Τώρα μου βάζεις δύσκολα! Κάτι θα προσπαθήσω να κάνω! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό υπάρχει ο Bill.Πουλάω φωτογραφίες. (Άμα έχεις κανενα καλό τοπίο χωρίς καμιά ξανθιά μέσα στείλε μου την.) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό είναι και δημόσια υπόσχεση!!! Τώρα σε έχω στο χέρι!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας κερδίσουμε το λαχείο και το γύρω της Ευρώπης θα σε πάω.(και μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω να σε φέρω πίσω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:58 Η Phoebe έγραψε: #1.848 12-03-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γι αυτό υπάρχει ο Bill.Πουλάω φωτογραφίες. (Άμα έχεις κανενα καλό τοπίο χωρίς καμιά ξανθιά μέσα στείλε μου την.) Click για ανάπτυξη... Χμμμ, τώρα που το σκέφτομαι σε όλες τις φωτογραφίες έχω μια ξανθιά μέσα! Άμαν, όλο μες στην μέση έμπαινε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μωρέ ας κερδίσουμε το λαχείο και το γύρω της Ευρώπης θα σε πάω.(και μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω να σε φέρω πίσω.) Click για ανάπτυξη... Έτσι μου αρέσει περισσότερο! Δώσε μου εσύ τα λεφτά και άφησε με να περιπλανιέμαι στην Ευρώπη χρόνια ολόκληρα, όχι μόνο ένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Ο Klaus έγραψε: #1.849 12-03-08 13:15 Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η fielda έγραψε: #1.850 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:22 Η Phoebe έγραψε: #1.851 12-03-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Για το πρώτο σίγουρα για το δεύτερο δεν είμαι και τόσο σίγουρη! @ fielda: σε καταλαβαίνω! Αν δεν είχα αυτή την φίλη erasmus δεν θα είχα πάει πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #1.852 12-03-08 13:24 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:26 Η Phoebe έγραψε: #1.853 12-03-08 13:26 Καλημέρα Valder!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #1.854 12-03-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Click για ανάπτυξη... Είναι υπέυθυνός αεροδιαδρόμου, για μια ξένη εταιρεία, θα είναι ο ελεκτής για που θα πάνε οι βαλίτσες, θα συνενωείτε με τον πύργο και το αεροπλάνο και το προσωπικό του αεροπλάνου, επιτελους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, πάντα σταματάει έξω απο το αεροδρόμιο για να χαζέψει αεροπλάνα, τώρα θα τα βαρεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:34 Ο Rempeskes: #1.855 12-03-08 13:34 "Damn! These beats are so f-r-e-s-h! Ssssssnap!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #1.856 12-03-08 13:57 Καλά ε, τα Βίστα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλείνω χτες το πισί με 367 GB ελεύθερου χώρου και σήμερα βλέπω 363. Μετράω τα GB τα κατειλλημένα, βγαίνουν 13. Το partition είναι 390! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΓΑ ΟΕΟ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η Neraida έγραψε: #1.857 12-03-08 14:01 Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είμαι πάρα πολύ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θέλω να ξαναπάω Γαλλία αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!!!!! Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μπράβο καμάρι μου, θα ξαναπάς θα δείς, πάντα υπάρχει η δέυτερη φορά θέλουμε φώτο κανόνισε την πορεία σου Εγώ καλά, μια χαρά, μόλις πρίν 10 λεπτά προσλάβανε τον άντρα μου στο αεροδρόμειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:44 Ο Bill έγραψε: #1.842 12-03-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ καλά, μια χαρά, μόλις πρίν 10 λεπτά προσλάβανε τον άντρα μου στο αεροδρόμειο Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:46 Η Phoebe έγραψε: #1.843 12-03-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όταν κερδίσουμε το λαχείο θα σε πάω για ένα μήνα ρε. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι και δημόσια υπόσχεση!!! Τώρα σε έχω στο χέρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η fielda έγραψε: #1.844 12-03-08 12:48 Καλημέρα παιδάκια!!!! Τι κάνετε;;; Ποιος πήγε Παρίσι;; Θέλω κι εγώ... Θέλω να πάω ένα ταξιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η Phoebe έγραψε: #1.845 12-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπράβο καμάρι μου, θα ξαναπάς θα δείς, πάντα υπάρχει η δέυτερη φορά θέλουμε φώτο κανόνισε την πορεία σου Click για ανάπτυξη... Η τρίτη θες να πεις! Φώτο; Τώρα μου βάζεις δύσκολα! Κάτι θα προσπαθήσω να κάνω! Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ καλά, μια χαρά, μόλις πρίν 10 λεπτά προσλάβανε τον άντρα μου στο αεροδρόμειο Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήριααααα!!!!!!!! Μπράβοοοοοοοοοοοο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:51 Η Phoebe έγραψε: #1.846 12-03-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!!! Τι κάνετε;;; Ποιος πήγε Παρίσι;; Θέλω κι εγώ... Θέλω να πάω ένα ταξιδάκι Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #1.847 12-03-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπράβο καμάρι μου, θα ξαναπάς θα δείς, πάντα υπάρχει η δέυτερη φορά θέλουμε φώτο κανόνισε την πορεία σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Η τρίτη θες να πεις! Φώτο; Τώρα μου βάζεις δύσκολα! Κάτι θα προσπαθήσω να κάνω! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό υπάρχει ο Bill.Πουλάω φωτογραφίες. (Άμα έχεις κανενα καλό τοπίο χωρίς καμιά ξανθιά μέσα στείλε μου την.) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό είναι και δημόσια υπόσχεση!!! Τώρα σε έχω στο χέρι!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας κερδίσουμε το λαχείο και το γύρω της Ευρώπης θα σε πάω.(και μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω να σε φέρω πίσω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:58 Η Phoebe έγραψε: #1.848 12-03-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γι αυτό υπάρχει ο Bill.Πουλάω φωτογραφίες. (Άμα έχεις κανενα καλό τοπίο χωρίς καμιά ξανθιά μέσα στείλε μου την.) Click για ανάπτυξη... Χμμμ, τώρα που το σκέφτομαι σε όλες τις φωτογραφίες έχω μια ξανθιά μέσα! Άμαν, όλο μες στην μέση έμπαινε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μωρέ ας κερδίσουμε το λαχείο και το γύρω της Ευρώπης θα σε πάω.(και μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω να σε φέρω πίσω.) Click για ανάπτυξη... Έτσι μου αρέσει περισσότερο! Δώσε μου εσύ τα λεφτά και άφησε με να περιπλανιέμαι στην Ευρώπη χρόνια ολόκληρα, όχι μόνο ένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Ο Klaus έγραψε: #1.849 12-03-08 13:15 Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η fielda έγραψε: #1.850 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:22 Η Phoebe έγραψε: #1.851 12-03-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Για το πρώτο σίγουρα για το δεύτερο δεν είμαι και τόσο σίγουρη! @ fielda: σε καταλαβαίνω! Αν δεν είχα αυτή την φίλη erasmus δεν θα είχα πάει πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #1.852 12-03-08 13:24 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:26 Η Phoebe έγραψε: #1.853 12-03-08 13:26 Καλημέρα Valder!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #1.854 12-03-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Click για ανάπτυξη... Είναι υπέυθυνός αεροδιαδρόμου, για μια ξένη εταιρεία, θα είναι ο ελεκτής για που θα πάνε οι βαλίτσες, θα συνενωείτε με τον πύργο και το αεροπλάνο και το προσωπικό του αεροπλάνου, επιτελους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, πάντα σταματάει έξω απο το αεροδρόμιο για να χαζέψει αεροπλάνα, τώρα θα τα βαρεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:34 Ο Rempeskes: #1.855 12-03-08 13:34 "Damn! These beats are so f-r-e-s-h! Ssssssnap!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #1.856 12-03-08 13:57 Καλά ε, τα Βίστα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλείνω χτες το πισί με 367 GB ελεύθερου χώρου και σήμερα βλέπω 363. Μετράω τα GB τα κατειλλημένα, βγαίνουν 13. Το partition είναι 390! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΓΑ ΟΕΟ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η Neraida έγραψε: #1.857 12-03-08 14:01 Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ καλά, μια χαρά, μόλις πρίν 10 λεπτά προσλάβανε τον άντρα μου στο αεροδρόμειο Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:46 Η Phoebe έγραψε: #1.843 12-03-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όταν κερδίσουμε το λαχείο θα σε πάω για ένα μήνα ρε. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι και δημόσια υπόσχεση!!! Τώρα σε έχω στο χέρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η fielda έγραψε: #1.844 12-03-08 12:48 Καλημέρα παιδάκια!!!! Τι κάνετε;;; Ποιος πήγε Παρίσι;; Θέλω κι εγώ... Θέλω να πάω ένα ταξιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η Phoebe έγραψε: #1.845 12-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπράβο καμάρι μου, θα ξαναπάς θα δείς, πάντα υπάρχει η δέυτερη φορά θέλουμε φώτο κανόνισε την πορεία σου Click για ανάπτυξη... Η τρίτη θες να πεις! Φώτο; Τώρα μου βάζεις δύσκολα! Κάτι θα προσπαθήσω να κάνω! Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ καλά, μια χαρά, μόλις πρίν 10 λεπτά προσλάβανε τον άντρα μου στο αεροδρόμειο Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήριααααα!!!!!!!! Μπράβοοοοοοοοοοοο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:51 Η Phoebe έγραψε: #1.846 12-03-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!!! Τι κάνετε;;; Ποιος πήγε Παρίσι;; Θέλω κι εγώ... Θέλω να πάω ένα ταξιδάκι Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #1.847 12-03-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπράβο καμάρι μου, θα ξαναπάς θα δείς, πάντα υπάρχει η δέυτερη φορά θέλουμε φώτο κανόνισε την πορεία σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Η τρίτη θες να πεις! Φώτο; Τώρα μου βάζεις δύσκολα! Κάτι θα προσπαθήσω να κάνω! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό υπάρχει ο Bill.Πουλάω φωτογραφίες. (Άμα έχεις κανενα καλό τοπίο χωρίς καμιά ξανθιά μέσα στείλε μου την.) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό είναι και δημόσια υπόσχεση!!! Τώρα σε έχω στο χέρι!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας κερδίσουμε το λαχείο και το γύρω της Ευρώπης θα σε πάω.(και μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω να σε φέρω πίσω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:58 Η Phoebe έγραψε: #1.848 12-03-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γι αυτό υπάρχει ο Bill.Πουλάω φωτογραφίες. (Άμα έχεις κανενα καλό τοπίο χωρίς καμιά ξανθιά μέσα στείλε μου την.) Click για ανάπτυξη... Χμμμ, τώρα που το σκέφτομαι σε όλες τις φωτογραφίες έχω μια ξανθιά μέσα! Άμαν, όλο μες στην μέση έμπαινε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μωρέ ας κερδίσουμε το λαχείο και το γύρω της Ευρώπης θα σε πάω.(και μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω να σε φέρω πίσω.) Click για ανάπτυξη... Έτσι μου αρέσει περισσότερο! Δώσε μου εσύ τα λεφτά και άφησε με να περιπλανιέμαι στην Ευρώπη χρόνια ολόκληρα, όχι μόνο ένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Ο Klaus έγραψε: #1.849 12-03-08 13:15 Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η fielda έγραψε: #1.850 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:22 Η Phoebe έγραψε: #1.851 12-03-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Για το πρώτο σίγουρα για το δεύτερο δεν είμαι και τόσο σίγουρη! @ fielda: σε καταλαβαίνω! Αν δεν είχα αυτή την φίλη erasmus δεν θα είχα πάει πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #1.852 12-03-08 13:24 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:26 Η Phoebe έγραψε: #1.853 12-03-08 13:26 Καλημέρα Valder!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #1.854 12-03-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Click για ανάπτυξη... Είναι υπέυθυνός αεροδιαδρόμου, για μια ξένη εταιρεία, θα είναι ο ελεκτής για που θα πάνε οι βαλίτσες, θα συνενωείτε με τον πύργο και το αεροπλάνο και το προσωπικό του αεροπλάνου, επιτελους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, πάντα σταματάει έξω απο το αεροδρόμιο για να χαζέψει αεροπλάνα, τώρα θα τα βαρεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:34 Ο Rempeskes: #1.855 12-03-08 13:34 "Damn! These beats are so f-r-e-s-h! Ssssssnap!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #1.856 12-03-08 13:57 Καλά ε, τα Βίστα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλείνω χτες το πισί με 367 GB ελεύθερου χώρου και σήμερα βλέπω 363. Μετράω τα GB τα κατειλλημένα, βγαίνουν 13. Το partition είναι 390! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΓΑ ΟΕΟ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η Neraida έγραψε: #1.857 12-03-08 14:01 Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όταν κερδίσουμε το λαχείο θα σε πάω για ένα μήνα ρε. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι και δημόσια υπόσχεση!!! Τώρα σε έχω στο χέρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η fielda έγραψε: #1.844 12-03-08 12:48 Καλημέρα παιδάκια!!!! Τι κάνετε;;; Ποιος πήγε Παρίσι;; Θέλω κι εγώ... Θέλω να πάω ένα ταξιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η Phoebe έγραψε: #1.845 12-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπράβο καμάρι μου, θα ξαναπάς θα δείς, πάντα υπάρχει η δέυτερη φορά θέλουμε φώτο κανόνισε την πορεία σου Click για ανάπτυξη... Η τρίτη θες να πεις! Φώτο; Τώρα μου βάζεις δύσκολα! Κάτι θα προσπαθήσω να κάνω! Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ καλά, μια χαρά, μόλις πρίν 10 λεπτά προσλάβανε τον άντρα μου στο αεροδρόμειο Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήριααααα!!!!!!!! Μπράβοοοοοοοοοοοο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:51 Η Phoebe έγραψε: #1.846 12-03-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!!! Τι κάνετε;;; Ποιος πήγε Παρίσι;; Θέλω κι εγώ... Θέλω να πάω ένα ταξιδάκι Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #1.847 12-03-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπράβο καμάρι μου, θα ξαναπάς θα δείς, πάντα υπάρχει η δέυτερη φορά θέλουμε φώτο κανόνισε την πορεία σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Η τρίτη θες να πεις! Φώτο; Τώρα μου βάζεις δύσκολα! Κάτι θα προσπαθήσω να κάνω! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό υπάρχει ο Bill.Πουλάω φωτογραφίες. (Άμα έχεις κανενα καλό τοπίο χωρίς καμιά ξανθιά μέσα στείλε μου την.) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό είναι και δημόσια υπόσχεση!!! Τώρα σε έχω στο χέρι!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας κερδίσουμε το λαχείο και το γύρω της Ευρώπης θα σε πάω.(και μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω να σε φέρω πίσω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:58 Η Phoebe έγραψε: #1.848 12-03-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γι αυτό υπάρχει ο Bill.Πουλάω φωτογραφίες. (Άμα έχεις κανενα καλό τοπίο χωρίς καμιά ξανθιά μέσα στείλε μου την.) Click για ανάπτυξη... Χμμμ, τώρα που το σκέφτομαι σε όλες τις φωτογραφίες έχω μια ξανθιά μέσα! Άμαν, όλο μες στην μέση έμπαινε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μωρέ ας κερδίσουμε το λαχείο και το γύρω της Ευρώπης θα σε πάω.(και μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω να σε φέρω πίσω.) Click για ανάπτυξη... Έτσι μου αρέσει περισσότερο! Δώσε μου εσύ τα λεφτά και άφησε με να περιπλανιέμαι στην Ευρώπη χρόνια ολόκληρα, όχι μόνο ένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Ο Klaus έγραψε: #1.849 12-03-08 13:15 Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η fielda έγραψε: #1.850 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:22 Η Phoebe έγραψε: #1.851 12-03-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Για το πρώτο σίγουρα για το δεύτερο δεν είμαι και τόσο σίγουρη! @ fielda: σε καταλαβαίνω! Αν δεν είχα αυτή την φίλη erasmus δεν θα είχα πάει πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #1.852 12-03-08 13:24 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:26 Η Phoebe έγραψε: #1.853 12-03-08 13:26 Καλημέρα Valder!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #1.854 12-03-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Click για ανάπτυξη... Είναι υπέυθυνός αεροδιαδρόμου, για μια ξένη εταιρεία, θα είναι ο ελεκτής για που θα πάνε οι βαλίτσες, θα συνενωείτε με τον πύργο και το αεροπλάνο και το προσωπικό του αεροπλάνου, επιτελους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, πάντα σταματάει έξω απο το αεροδρόμιο για να χαζέψει αεροπλάνα, τώρα θα τα βαρεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:34 Ο Rempeskes: #1.855 12-03-08 13:34 "Damn! These beats are so f-r-e-s-h! Ssssssnap!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #1.856 12-03-08 13:57 Καλά ε, τα Βίστα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλείνω χτες το πισί με 367 GB ελεύθερου χώρου και σήμερα βλέπω 363. Μετράω τα GB τα κατειλλημένα, βγαίνουν 13. Το partition είναι 390! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΓΑ ΟΕΟ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η Neraida έγραψε: #1.857 12-03-08 14:01 Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα παιδάκια!!!! Τι κάνετε;;; Ποιος πήγε Παρίσι;; Θέλω κι εγώ... Θέλω να πάω ένα ταξιδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η Phoebe έγραψε: #1.845 12-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπράβο καμάρι μου, θα ξαναπάς θα δείς, πάντα υπάρχει η δέυτερη φορά θέλουμε φώτο κανόνισε την πορεία σου Click για ανάπτυξη... Η τρίτη θες να πεις! Φώτο; Τώρα μου βάζεις δύσκολα! Κάτι θα προσπαθήσω να κάνω! Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ καλά, μια χαρά, μόλις πρίν 10 λεπτά προσλάβανε τον άντρα μου στο αεροδρόμειο Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήριααααα!!!!!!!! Μπράβοοοοοοοοοοοο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:51 Η Phoebe έγραψε: #1.846 12-03-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!!! Τι κάνετε;;; Ποιος πήγε Παρίσι;; Θέλω κι εγώ... Θέλω να πάω ένα ταξιδάκι Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #1.847 12-03-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπράβο καμάρι μου, θα ξαναπάς θα δείς, πάντα υπάρχει η δέυτερη φορά θέλουμε φώτο κανόνισε την πορεία σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Η τρίτη θες να πεις! Φώτο; Τώρα μου βάζεις δύσκολα! Κάτι θα προσπαθήσω να κάνω! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό υπάρχει ο Bill.Πουλάω φωτογραφίες. (Άμα έχεις κανενα καλό τοπίο χωρίς καμιά ξανθιά μέσα στείλε μου την.) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό είναι και δημόσια υπόσχεση!!! Τώρα σε έχω στο χέρι!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας κερδίσουμε το λαχείο και το γύρω της Ευρώπης θα σε πάω.(και μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω να σε φέρω πίσω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:58 Η Phoebe έγραψε: #1.848 12-03-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γι αυτό υπάρχει ο Bill.Πουλάω φωτογραφίες. (Άμα έχεις κανενα καλό τοπίο χωρίς καμιά ξανθιά μέσα στείλε μου την.) Click για ανάπτυξη... Χμμμ, τώρα που το σκέφτομαι σε όλες τις φωτογραφίες έχω μια ξανθιά μέσα! Άμαν, όλο μες στην μέση έμπαινε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μωρέ ας κερδίσουμε το λαχείο και το γύρω της Ευρώπης θα σε πάω.(και μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω να σε φέρω πίσω.) Click για ανάπτυξη... Έτσι μου αρέσει περισσότερο! Δώσε μου εσύ τα λεφτά και άφησε με να περιπλανιέμαι στην Ευρώπη χρόνια ολόκληρα, όχι μόνο ένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Ο Klaus έγραψε: #1.849 12-03-08 13:15 Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η fielda έγραψε: #1.850 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:22 Η Phoebe έγραψε: #1.851 12-03-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Για το πρώτο σίγουρα για το δεύτερο δεν είμαι και τόσο σίγουρη! @ fielda: σε καταλαβαίνω! Αν δεν είχα αυτή την φίλη erasmus δεν θα είχα πάει πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #1.852 12-03-08 13:24 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:26 Η Phoebe έγραψε: #1.853 12-03-08 13:26 Καλημέρα Valder!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #1.854 12-03-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Click για ανάπτυξη... Είναι υπέυθυνός αεροδιαδρόμου, για μια ξένη εταιρεία, θα είναι ο ελεκτής για που θα πάνε οι βαλίτσες, θα συνενωείτε με τον πύργο και το αεροπλάνο και το προσωπικό του αεροπλάνου, επιτελους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, πάντα σταματάει έξω απο το αεροδρόμιο για να χαζέψει αεροπλάνα, τώρα θα τα βαρεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:34 Ο Rempeskes: #1.855 12-03-08 13:34 "Damn! These beats are so f-r-e-s-h! Ssssssnap!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #1.856 12-03-08 13:57 Καλά ε, τα Βίστα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλείνω χτες το πισί με 367 GB ελεύθερου χώρου και σήμερα βλέπω 363. Μετράω τα GB τα κατειλλημένα, βγαίνουν 13. Το partition είναι 390! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΓΑ ΟΕΟ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η Neraida έγραψε: #1.857 12-03-08 14:01 Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπράβο καμάρι μου, θα ξαναπάς θα δείς, πάντα υπάρχει η δέυτερη φορά θέλουμε φώτο κανόνισε την πορεία σου Click για ανάπτυξη... Η τρίτη θες να πεις! Φώτο; Τώρα μου βάζεις δύσκολα! Κάτι θα προσπαθήσω να κάνω! Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ καλά, μια χαρά, μόλις πρίν 10 λεπτά προσλάβανε τον άντρα μου στο αεροδρόμειο Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήριααααα!!!!!!!! Μπράβοοοοοοοοοοοο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:51 Η Phoebe έγραψε: #1.846 12-03-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!!! Τι κάνετε;;; Ποιος πήγε Παρίσι;; Θέλω κι εγώ... Θέλω να πάω ένα ταξιδάκι Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #1.847 12-03-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπράβο καμάρι μου, θα ξαναπάς θα δείς, πάντα υπάρχει η δέυτερη φορά θέλουμε φώτο κανόνισε την πορεία σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Η τρίτη θες να πεις! Φώτο; Τώρα μου βάζεις δύσκολα! Κάτι θα προσπαθήσω να κάνω! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό υπάρχει ο Bill.Πουλάω φωτογραφίες. (Άμα έχεις κανενα καλό τοπίο χωρίς καμιά ξανθιά μέσα στείλε μου την.) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό είναι και δημόσια υπόσχεση!!! Τώρα σε έχω στο χέρι!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας κερδίσουμε το λαχείο και το γύρω της Ευρώπης θα σε πάω.(και μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω να σε φέρω πίσω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:58 Η Phoebe έγραψε: #1.848 12-03-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γι αυτό υπάρχει ο Bill.Πουλάω φωτογραφίες. (Άμα έχεις κανενα καλό τοπίο χωρίς καμιά ξανθιά μέσα στείλε μου την.) Click για ανάπτυξη... Χμμμ, τώρα που το σκέφτομαι σε όλες τις φωτογραφίες έχω μια ξανθιά μέσα! Άμαν, όλο μες στην μέση έμπαινε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μωρέ ας κερδίσουμε το λαχείο και το γύρω της Ευρώπης θα σε πάω.(και μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω να σε φέρω πίσω.) Click για ανάπτυξη... Έτσι μου αρέσει περισσότερο! Δώσε μου εσύ τα λεφτά και άφησε με να περιπλανιέμαι στην Ευρώπη χρόνια ολόκληρα, όχι μόνο ένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Ο Klaus έγραψε: #1.849 12-03-08 13:15 Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η fielda έγραψε: #1.850 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:22 Η Phoebe έγραψε: #1.851 12-03-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Για το πρώτο σίγουρα για το δεύτερο δεν είμαι και τόσο σίγουρη! @ fielda: σε καταλαβαίνω! Αν δεν είχα αυτή την φίλη erasmus δεν θα είχα πάει πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #1.852 12-03-08 13:24 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:26 Η Phoebe έγραψε: #1.853 12-03-08 13:26 Καλημέρα Valder!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #1.854 12-03-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Click για ανάπτυξη... Είναι υπέυθυνός αεροδιαδρόμου, για μια ξένη εταιρεία, θα είναι ο ελεκτής για που θα πάνε οι βαλίτσες, θα συνενωείτε με τον πύργο και το αεροπλάνο και το προσωπικό του αεροπλάνου, επιτελους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, πάντα σταματάει έξω απο το αεροδρόμιο για να χαζέψει αεροπλάνα, τώρα θα τα βαρεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:34 Ο Rempeskes: #1.855 12-03-08 13:34 "Damn! These beats are so f-r-e-s-h! Ssssssnap!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #1.856 12-03-08 13:57 Καλά ε, τα Βίστα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλείνω χτες το πισί με 367 GB ελεύθερου χώρου και σήμερα βλέπω 363. Μετράω τα GB τα κατειλλημένα, βγαίνουν 13. Το partition είναι 390! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΓΑ ΟΕΟ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η Neraida έγραψε: #1.857 12-03-08 14:01 Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα παιδάκια!!!! Τι κάνετε;;; Ποιος πήγε Παρίσι;; Θέλω κι εγώ... Θέλω να πάω ένα ταξιδάκι Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #1.847 12-03-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπράβο καμάρι μου, θα ξαναπάς θα δείς, πάντα υπάρχει η δέυτερη φορά θέλουμε φώτο κανόνισε την πορεία σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Η τρίτη θες να πεις! Φώτο; Τώρα μου βάζεις δύσκολα! Κάτι θα προσπαθήσω να κάνω! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό υπάρχει ο Bill.Πουλάω φωτογραφίες. (Άμα έχεις κανενα καλό τοπίο χωρίς καμιά ξανθιά μέσα στείλε μου την.) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό είναι και δημόσια υπόσχεση!!! Τώρα σε έχω στο χέρι!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας κερδίσουμε το λαχείο και το γύρω της Ευρώπης θα σε πάω.(και μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω να σε φέρω πίσω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:58 Η Phoebe έγραψε: #1.848 12-03-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γι αυτό υπάρχει ο Bill.Πουλάω φωτογραφίες. (Άμα έχεις κανενα καλό τοπίο χωρίς καμιά ξανθιά μέσα στείλε μου την.) Click για ανάπτυξη... Χμμμ, τώρα που το σκέφτομαι σε όλες τις φωτογραφίες έχω μια ξανθιά μέσα! Άμαν, όλο μες στην μέση έμπαινε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μωρέ ας κερδίσουμε το λαχείο και το γύρω της Ευρώπης θα σε πάω.(και μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω να σε φέρω πίσω.) Click για ανάπτυξη... Έτσι μου αρέσει περισσότερο! Δώσε μου εσύ τα λεφτά και άφησε με να περιπλανιέμαι στην Ευρώπη χρόνια ολόκληρα, όχι μόνο ένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Ο Klaus έγραψε: #1.849 12-03-08 13:15 Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η fielda έγραψε: #1.850 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:22 Η Phoebe έγραψε: #1.851 12-03-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Για το πρώτο σίγουρα για το δεύτερο δεν είμαι και τόσο σίγουρη! @ fielda: σε καταλαβαίνω! Αν δεν είχα αυτή την φίλη erasmus δεν θα είχα πάει πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #1.852 12-03-08 13:24 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:26 Η Phoebe έγραψε: #1.853 12-03-08 13:26 Καλημέρα Valder!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #1.854 12-03-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Click για ανάπτυξη... Είναι υπέυθυνός αεροδιαδρόμου, για μια ξένη εταιρεία, θα είναι ο ελεκτής για που θα πάνε οι βαλίτσες, θα συνενωείτε με τον πύργο και το αεροπλάνο και το προσωπικό του αεροπλάνου, επιτελους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, πάντα σταματάει έξω απο το αεροδρόμιο για να χαζέψει αεροπλάνα, τώρα θα τα βαρεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:34 Ο Rempeskes: #1.855 12-03-08 13:34 "Damn! These beats are so f-r-e-s-h! Ssssssnap!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #1.856 12-03-08 13:57 Καλά ε, τα Βίστα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλείνω χτες το πισί με 367 GB ελεύθερου χώρου και σήμερα βλέπω 363. Μετράω τα GB τα κατειλλημένα, βγαίνουν 13. Το partition είναι 390! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΓΑ ΟΕΟ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η Neraida έγραψε: #1.857 12-03-08 14:01 Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπράβο καμάρι μου, θα ξαναπάς θα δείς, πάντα υπάρχει η δέυτερη φορά θέλουμε φώτο κανόνισε την πορεία σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Η τρίτη θες να πεις! Φώτο; Τώρα μου βάζεις δύσκολα! Κάτι θα προσπαθήσω να κάνω! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό υπάρχει ο Bill.Πουλάω φωτογραφίες. (Άμα έχεις κανενα καλό τοπίο χωρίς καμιά ξανθιά μέσα στείλε μου την.) Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αυτό είναι και δημόσια υπόσχεση!!! Τώρα σε έχω στο χέρι!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας κερδίσουμε το λαχείο και το γύρω της Ευρώπης θα σε πάω.(και μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω να σε φέρω πίσω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 12:58 Η Phoebe έγραψε: #1.848 12-03-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γι αυτό υπάρχει ο Bill.Πουλάω φωτογραφίες. (Άμα έχεις κανενα καλό τοπίο χωρίς καμιά ξανθιά μέσα στείλε μου την.) Click για ανάπτυξη... Χμμμ, τώρα που το σκέφτομαι σε όλες τις φωτογραφίες έχω μια ξανθιά μέσα! Άμαν, όλο μες στην μέση έμπαινε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μωρέ ας κερδίσουμε το λαχείο και το γύρω της Ευρώπης θα σε πάω.(και μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω να σε φέρω πίσω.) Click για ανάπτυξη... Έτσι μου αρέσει περισσότερο! Δώσε μου εσύ τα λεφτά και άφησε με να περιπλανιέμαι στην Ευρώπη χρόνια ολόκληρα, όχι μόνο ένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Ο Klaus έγραψε: #1.849 12-03-08 13:15 Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η fielda έγραψε: #1.850 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:22 Η Phoebe έγραψε: #1.851 12-03-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Για το πρώτο σίγουρα για το δεύτερο δεν είμαι και τόσο σίγουρη! @ fielda: σε καταλαβαίνω! Αν δεν είχα αυτή την φίλη erasmus δεν θα είχα πάει πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #1.852 12-03-08 13:24 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:26 Η Phoebe έγραψε: #1.853 12-03-08 13:26 Καλημέρα Valder!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #1.854 12-03-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Click για ανάπτυξη... Είναι υπέυθυνός αεροδιαδρόμου, για μια ξένη εταιρεία, θα είναι ο ελεκτής για που θα πάνε οι βαλίτσες, θα συνενωείτε με τον πύργο και το αεροπλάνο και το προσωπικό του αεροπλάνου, επιτελους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, πάντα σταματάει έξω απο το αεροδρόμιο για να χαζέψει αεροπλάνα, τώρα θα τα βαρεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:34 Ο Rempeskes: #1.855 12-03-08 13:34 "Damn! These beats are so f-r-e-s-h! Ssssssnap!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #1.856 12-03-08 13:57 Καλά ε, τα Βίστα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλείνω χτες το πισί με 367 GB ελεύθερου χώρου και σήμερα βλέπω 363. Μετράω τα GB τα κατειλλημένα, βγαίνουν 13. Το partition είναι 390! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΓΑ ΟΕΟ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η Neraida έγραψε: #1.857 12-03-08 14:01 Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γι αυτό υπάρχει ο Bill.Πουλάω φωτογραφίες. (Άμα έχεις κανενα καλό τοπίο χωρίς καμιά ξανθιά μέσα στείλε μου την.) Click για ανάπτυξη... Χμμμ, τώρα που το σκέφτομαι σε όλες τις φωτογραφίες έχω μια ξανθιά μέσα! Άμαν, όλο μες στην μέση έμπαινε! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μωρέ ας κερδίσουμε το λαχείο και το γύρω της Ευρώπης θα σε πάω.(και μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω να σε φέρω πίσω.) Click για ανάπτυξη... Έτσι μου αρέσει περισσότερο! Δώσε μου εσύ τα λεφτά και άφησε με να περιπλανιέμαι στην Ευρώπη χρόνια ολόκληρα, όχι μόνο ένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Ο Klaus έγραψε: #1.849 12-03-08 13:15 Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η fielda έγραψε: #1.850 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:22 Η Phoebe έγραψε: #1.851 12-03-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Για το πρώτο σίγουρα για το δεύτερο δεν είμαι και τόσο σίγουρη! @ fielda: σε καταλαβαίνω! Αν δεν είχα αυτή την φίλη erasmus δεν θα είχα πάει πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #1.852 12-03-08 13:24 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:26 Η Phoebe έγραψε: #1.853 12-03-08 13:26 Καλημέρα Valder!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #1.854 12-03-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Click για ανάπτυξη... Είναι υπέυθυνός αεροδιαδρόμου, για μια ξένη εταιρεία, θα είναι ο ελεκτής για που θα πάνε οι βαλίτσες, θα συνενωείτε με τον πύργο και το αεροπλάνο και το προσωπικό του αεροπλάνου, επιτελους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, πάντα σταματάει έξω απο το αεροδρόμιο για να χαζέψει αεροπλάνα, τώρα θα τα βαρεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:34 Ο Rempeskes: #1.855 12-03-08 13:34 "Damn! These beats are so f-r-e-s-h! Ssssssnap!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #1.856 12-03-08 13:57 Καλά ε, τα Βίστα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλείνω χτες το πισί με 367 GB ελεύθερου χώρου και σήμερα βλέπω 363. Μετράω τα GB τα κατειλλημένα, βγαίνουν 13. Το partition είναι 390! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΓΑ ΟΕΟ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η Neraida έγραψε: #1.857 12-03-08 14:01 Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:15 Η fielda έγραψε: #1.850 12-03-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:22 Η Phoebe έγραψε: #1.851 12-03-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Για το πρώτο σίγουρα για το δεύτερο δεν είμαι και τόσο σίγουρη! @ fielda: σε καταλαβαίνω! Αν δεν είχα αυτή την φίλη erasmus δεν θα είχα πάει πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #1.852 12-03-08 13:24 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:26 Η Phoebe έγραψε: #1.853 12-03-08 13:26 Καλημέρα Valder!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #1.854 12-03-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Click για ανάπτυξη... Είναι υπέυθυνός αεροδιαδρόμου, για μια ξένη εταιρεία, θα είναι ο ελεκτής για που θα πάνε οι βαλίτσες, θα συνενωείτε με τον πύργο και το αεροπλάνο και το προσωπικό του αεροπλάνου, επιτελους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, πάντα σταματάει έξω απο το αεροδρόμιο για να χαζέψει αεροπλάνα, τώρα θα τα βαρεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:34 Ο Rempeskes: #1.855 12-03-08 13:34 "Damn! These beats are so f-r-e-s-h! Ssssssnap!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #1.856 12-03-08 13:57 Καλά ε, τα Βίστα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλείνω χτες το πισί με 367 GB ελεύθερου χώρου και σήμερα βλέπω 363. Μετράω τα GB τα κατειλλημένα, βγαίνουν 13. Το partition είναι 390! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΓΑ ΟΕΟ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η Neraida έγραψε: #1.857 12-03-08 14:01 Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα και σε εσένα! Καλά είμαστε! Εγώ πήγα Γαλλία αλλά όχι Παρίσι!!! Κανονισέ το! Ποτέ δεν είναι αργα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:22 Η Phoebe έγραψε: #1.851 12-03-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Για το πρώτο σίγουρα για το δεύτερο δεν είμαι και τόσο σίγουρη! @ fielda: σε καταλαβαίνω! Αν δεν είχα αυτή την φίλη erasmus δεν θα είχα πάει πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #1.852 12-03-08 13:24 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:26 Η Phoebe έγραψε: #1.853 12-03-08 13:26 Καλημέρα Valder!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #1.854 12-03-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Click για ανάπτυξη... Είναι υπέυθυνός αεροδιαδρόμου, για μια ξένη εταιρεία, θα είναι ο ελεκτής για που θα πάνε οι βαλίτσες, θα συνενωείτε με τον πύργο και το αεροπλάνο και το προσωπικό του αεροπλάνου, επιτελους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, πάντα σταματάει έξω απο το αεροδρόμιο για να χαζέψει αεροπλάνα, τώρα θα τα βαρεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:34 Ο Rempeskes: #1.855 12-03-08 13:34 "Damn! These beats are so f-r-e-s-h! Ssssssnap!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #1.856 12-03-08 13:57 Καλά ε, τα Βίστα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλείνω χτες το πισί με 367 GB ελεύθερου χώρου και σήμερα βλέπω 363. Μετράω τα GB τα κατειλλημένα, βγαίνουν 13. Το partition είναι 390! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΓΑ ΟΕΟ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η Neraida έγραψε: #1.857 12-03-08 14:01 Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που καλύτερα να σε ντύνουν και να σε ταΐζουν παρά να σε βολτάρουν Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Για το πρώτο σίγουρα για το δεύτερο δεν είμαι και τόσο σίγουρη! @ fielda: σε καταλαβαίνω! Αν δεν είχα αυτή την φίλη erasmus δεν θα είχα πάει πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #1.852 12-03-08 13:24 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:26 Η Phoebe έγραψε: #1.853 12-03-08 13:26 Καλημέρα Valder!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #1.854 12-03-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Click για ανάπτυξη... Είναι υπέυθυνός αεροδιαδρόμου, για μια ξένη εταιρεία, θα είναι ο ελεκτής για που θα πάνε οι βαλίτσες, θα συνενωείτε με τον πύργο και το αεροπλάνο και το προσωπικό του αεροπλάνου, επιτελους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, πάντα σταματάει έξω απο το αεροδρόμιο για να χαζέψει αεροπλάνα, τώρα θα τα βαρεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:34 Ο Rempeskes: #1.855 12-03-08 13:34 "Damn! These beats are so f-r-e-s-h! Ssssssnap!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #1.856 12-03-08 13:57 Καλά ε, τα Βίστα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλείνω χτες το πισί με 367 GB ελεύθερου χώρου και σήμερα βλέπω 363. Μετράω τα GB τα κατειλλημένα, βγαίνουν 13. Το partition είναι 390! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΓΑ ΟΕΟ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η Neraida έγραψε: #1.857 12-03-08 14:01 Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:26 Η Phoebe έγραψε: #1.853 12-03-08 13:26 Καλημέρα Valder!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #1.854 12-03-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Click για ανάπτυξη... Είναι υπέυθυνός αεροδιαδρόμου, για μια ξένη εταιρεία, θα είναι ο ελεκτής για που θα πάνε οι βαλίτσες, θα συνενωείτε με τον πύργο και το αεροπλάνο και το προσωπικό του αεροπλάνου, επιτελους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, πάντα σταματάει έξω απο το αεροδρόμιο για να χαζέψει αεροπλάνα, τώρα θα τα βαρεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:34 Ο Rempeskes: #1.855 12-03-08 13:34 "Damn! These beats are so f-r-e-s-h! Ssssssnap!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #1.856 12-03-08 13:57 Καλά ε, τα Βίστα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλείνω χτες το πισί με 367 GB ελεύθερου χώρου και σήμερα βλέπω 363. Μετράω τα GB τα κατειλλημένα, βγαίνουν 13. Το partition είναι 390! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΓΑ ΟΕΟ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η Neraida έγραψε: #1.857 12-03-08 14:01 Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα Valder!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #1.854 12-03-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Click για ανάπτυξη... Είναι υπέυθυνός αεροδιαδρόμου, για μια ξένη εταιρεία, θα είναι ο ελεκτής για που θα πάνε οι βαλίτσες, θα συνενωείτε με τον πύργο και το αεροπλάνο και το προσωπικό του αεροπλάνου, επιτελους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, πάντα σταματάει έξω απο το αεροδρόμιο για να χαζέψει αεροπλάνα, τώρα θα τα βαρεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:34 Ο Rempeskes: #1.855 12-03-08 13:34 "Damn! These beats are so f-r-e-s-h! Ssssssnap!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #1.856 12-03-08 13:57 Καλά ε, τα Βίστα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλείνω χτες το πισί με 367 GB ελεύθερου χώρου και σήμερα βλέπω 363. Μετράω τα GB τα κατειλλημένα, βγαίνουν 13. Το partition είναι 390! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΓΑ ΟΕΟ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η Neraida έγραψε: #1.857 12-03-08 14:01 Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δεν έχω παρέα. Όλοι έχουν δουλειές (ή δεν μπορούν για άλλους λόγους) Μάνια, πολύ χάρηκα για τον άντρα σου Ευκαιρία να πηγαίνεις και ταξιδάκια ή να του λες να σου παίρνει πράγματα από το duty free. Δεν μπορεί, θα έχει πρόσβαση Click για ανάπτυξη... Είναι υπέυθυνός αεροδιαδρόμου, για μια ξένη εταιρεία, θα είναι ο ελεκτής για που θα πάνε οι βαλίτσες, θα συνενωείτε με τον πύργο και το αεροπλάνο και το προσωπικό του αεροπλάνου, επιτελους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, πάντα σταματάει έξω απο το αεροδρόμιο για να χαζέψει αεροπλάνα, τώρα θα τα βαρεθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:34 Ο Rempeskes: #1.855 12-03-08 13:34 "Damn! These beats are so f-r-e-s-h! Ssssssnap!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #1.856 12-03-08 13:57 Καλά ε, τα Βίστα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλείνω χτες το πισί με 367 GB ελεύθερου χώρου και σήμερα βλέπω 363. Μετράω τα GB τα κατειλλημένα, βγαίνουν 13. Το partition είναι 390! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΓΑ ΟΕΟ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η Neraida έγραψε: #1.857 12-03-08 14:01 Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"Damn! These beats are so f-r-e-s-h! Ssssssnap!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #1.856 12-03-08 13:57 Καλά ε, τα Βίστα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλείνω χτες το πισί με 367 GB ελεύθερου χώρου και σήμερα βλέπω 363. Μετράω τα GB τα κατειλλημένα, βγαίνουν 13. Το partition είναι 390! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΓΑ ΟΕΟ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η Neraida έγραψε: #1.857 12-03-08 14:01 Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά ε, τα Βίστα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλείνω χτες το πισί με 367 GB ελεύθερου χώρου και σήμερα βλέπω 363. Μετράω τα GB τα κατειλλημένα, βγαίνουν 13. Το partition είναι 390! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΓΑ ΟΕΟ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:01 Η Neraida έγραψε: #1.857 12-03-08 14:01 Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Ο Valder έγραψε: #1.858 12-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειχαν τα νευρα τους, πηραν τα χαπια τους και ενα ταξι για να την κανουν! Click για ανάπτυξη... Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:06 Η cibyllian: #1.859 12-03-08 14:06 Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ασ' τα αυτά Βαλού!!!! Κάτι τους έκανες και τρόμαξαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η Neraida έγραψε: #1.860 12-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε Νεράιδα, για τ' όνομα της Παναγίας... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε..αφου με ξερεις..ειμαι πειραχτηρι..!!! Ασε τα θεια ησυχα και πιασε τπτ αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.