Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2016 στις 21:11 Ο Guest 209912: #34.441 10-06-16 21:11 Να μην βγαίνεις κάθε μέρα και κάνεις τίποτα μόνη σου δεν παίζει? Πρέπει να είσαι κάθε μέρα με κάποιον? Καλά που τα βρίσκετε ρε παιδιά τα λεφτά για τόσες εξόδους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 22:00 Ο Johnny15 έγραψε: #34.442 10-06-16 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Να μην βγαίνεις κάθε μέρα και κάνεις τίποτα μόνη σου δεν παίζει? Πρέπει να είσαι κάθε μέρα με κάποιον? Καλά που τα βρίσκετε ρε παιδιά τα λεφτά για τόσες εξόδους? Click για ανάπτυξη... Εσύ από που λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 22:07 Ο vassilis498: #34.443 10-06-16 22:07 μειώσεις ΤΩΡΑ στις συντάξεις των γονιών και των παππούδων που καλομαθαίνουν τους νεανίες και δε ψάχνουν για δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 22:13 Ο Johnny15 έγραψε: #34.444 10-06-16 22:13 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: μειώσεις ΤΩΡΑ στις συντάξεις των γονιών και των παππούδων που καλομαθαίνουν τους νεανίες και δε ψάχνουν για δουλειά Click για ανάπτυξη... Με το ζόρι ζουν και αυτοί οι καημένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:34 Η Purple έγραψε: #34.445 10-06-16 23:34 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Oύτε εγώ έχω να βγω σήμερα αλλά μένω Αθήνα,θες να κατέβεις?? Click για ανάπτυξη... Αθήνα! Θησειο, πλακα, εξαρχεια! Προφανως και θελω! αλλα δεν μπορω εχω να ερθω απο περυσι το καλοκαιρι. και τωρα το πασχα περασα αλλα δεν κυκλοφορησα, μονο απο το αεροδρομιο μεχρι το κτελ! ειχα παει εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Ο Gaspar έγραψε: #34.446 10-06-16 23:35 εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:37 Η Purple έγραψε: #34.447 10-06-16 23:37 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Click για ανάπτυξη... ειμασταν χρονια φιλοι. ΦΙΛΟΙ! (τουλαχιστον ετσι ηξερα :Ο ) Ρυζογαλο δεν ειπα πουθενα οτι δεν θα ξανακανω ποτε αντρες φιλους! αυτα που εγραψα για τους φιλους μου δεν ηταν απαντηση στο γιατι ειπα συγκεκριμενα για κοπελα. για κοπελα ειπα γιατι μου φαινεται πιο safe για την συγκεκριμενη περιπτωση. οσο για τους αντρες φιλους γενικοτερα, απλα θα ειμαι πιο υποψιασμενη, τιποτα αλλο. Αρχική Δημοσίευση από gaspar: εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Click για ανάπτυξη... τι μου τα θυμιζεις κι εσυ τωρα! ειναι αληθεια οτι με τον εναν μπορει να ταιριαζω πιο πολυ απο οτι με τον φιλο μου. αλλα παμε κι εμεις και κολλαμε με κατι "καλα" παιδια! women logic γαμησε τα! Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Κατσε και δες Γιουρο, καθε βραδυ μπαλα. Δεν βγαινεις και δεν χαλας και λεφτα Click για ανάπτυξη... γιουρο λες ε; ποιες μερες εχει κανενα ματσακι καλο; θελω δυνατες ομαδες ομως οχι τιποτα ψοφιες! ισπανια και πανω Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Να μην βγαίνεις κάθε μέρα και κάνεις τίποτα μόνη σου δεν παίζει? Click για ανάπτυξη... Οχι! Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Πρέπει να είσαι κάθε μέρα με κάποιον? Click για ανάπτυξη... Ναι! Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Καλά που τα βρίσκετε ρε παιδιά τα λεφτά για τόσες εξόδους? Click για ανάπτυξη... Δεν σου λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:59 Ο Gaspar έγραψε: #34.448 10-06-16 23:59 σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:03 Ο fockos έγραψε: #34.449 11-06-16 00:03 το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:11 Η Purple έγραψε: #34.450 11-06-16 00:11 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Click για ανάπτυξη... Τον χειμωνα πηγαινα συνεχεια μπουζουκια Και μετα κανενα stay κανενα markiz για σβησιμο. επειδη ειπες για γεματο σαββατοβραδο, ιδανικα να φυγω απο εκει με το φως του ηλιου για να βλεπω και τον δρομο για το σπιτι τωρα το καλοκαιρακι χαλαρα μ αρεσει να βγαινω. με τα παιδια μαζευομασταν και σε σπιτια, γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:29 Ο DarthFederer: #34.451 11-06-16 00:29 Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:36 Η Purple έγραψε: #34.452 11-06-16 00:36 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Click για ανάπτυξη... Για την φιλια αντρων και γυναικων που λεει; βαριεμαι να το ακουσω ολο πες μας το ζουμι αν θελεις Αρχική Δημοσίευση από fockos: το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Click για ανάπτυξη... δεν το χω πολυ με τα αθληματα, ετσι κι αλλιως νομιζω πρεπει να τα ξεκινας μικρος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:01 Ο Gaspar έγραψε: #34.453 11-06-16 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Purple: μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... ..καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:07 Η Purple έγραψε: #34.454 11-06-16 02:07 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ..καλο βραδυ Click για ανάπτυξη... χχαχαχαχα Ενταξει εχω εναν τροπο αντιμετωπισης και για αυτα τα μαγαζια. τραγουδαω απο μεσα μου (η και απ εξω μου) κιαμο. και παραλληλα μπορει και να κουνιεμαι με το ρυθμο (του κιαμου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Ο Guest 209912: #34.455 11-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Purple: Οχι! Ναι! Δεν σου λεμε! Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύεις ειλικρινά? Εγώ που είμαι κάθε μέρα έξω 8+ ώρες στην πολυκοσμία με πιάνει το κεφάλι και μετά θέλω να απομονωθώ να ησυχάσω. Πάντως και τα δύο άκρα είτε η πλήρης απομόνωση, είτε η αδυναμία να είσαι μόνος έστω και για λίγο κρύβουν προβληματικές καταστάσεις, να το κοιτάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 19:07 Η Ερινύς έγραψε: #34.456 11-06-16 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 20:45 Η wherever έγραψε: #34.457 13-06-16 20:45 Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20160613_203713.jpg 92,1 KB · Εμφανίσεις: 798 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να μην βγαίνεις κάθε μέρα και κάνεις τίποτα μόνη σου δεν παίζει? Πρέπει να είσαι κάθε μέρα με κάποιον? Καλά που τα βρίσκετε ρε παιδιά τα λεφτά για τόσες εξόδους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 22:00 Ο Johnny15 έγραψε: #34.442 10-06-16 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Να μην βγαίνεις κάθε μέρα και κάνεις τίποτα μόνη σου δεν παίζει? Πρέπει να είσαι κάθε μέρα με κάποιον? Καλά που τα βρίσκετε ρε παιδιά τα λεφτά για τόσες εξόδους? Click για ανάπτυξη... Εσύ από που λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 22:07 Ο vassilis498: #34.443 10-06-16 22:07 μειώσεις ΤΩΡΑ στις συντάξεις των γονιών και των παππούδων που καλομαθαίνουν τους νεανίες και δε ψάχνουν για δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 22:13 Ο Johnny15 έγραψε: #34.444 10-06-16 22:13 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: μειώσεις ΤΩΡΑ στις συντάξεις των γονιών και των παππούδων που καλομαθαίνουν τους νεανίες και δε ψάχνουν για δουλειά Click για ανάπτυξη... Με το ζόρι ζουν και αυτοί οι καημένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:34 Η Purple έγραψε: #34.445 10-06-16 23:34 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Oύτε εγώ έχω να βγω σήμερα αλλά μένω Αθήνα,θες να κατέβεις?? Click για ανάπτυξη... Αθήνα! Θησειο, πλακα, εξαρχεια! Προφανως και θελω! αλλα δεν μπορω εχω να ερθω απο περυσι το καλοκαιρι. και τωρα το πασχα περασα αλλα δεν κυκλοφορησα, μονο απο το αεροδρομιο μεχρι το κτελ! ειχα παει εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Ο Gaspar έγραψε: #34.446 10-06-16 23:35 εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:37 Η Purple έγραψε: #34.447 10-06-16 23:37 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Click για ανάπτυξη... ειμασταν χρονια φιλοι. ΦΙΛΟΙ! (τουλαχιστον ετσι ηξερα :Ο ) Ρυζογαλο δεν ειπα πουθενα οτι δεν θα ξανακανω ποτε αντρες φιλους! αυτα που εγραψα για τους φιλους μου δεν ηταν απαντηση στο γιατι ειπα συγκεκριμενα για κοπελα. για κοπελα ειπα γιατι μου φαινεται πιο safe για την συγκεκριμενη περιπτωση. οσο για τους αντρες φιλους γενικοτερα, απλα θα ειμαι πιο υποψιασμενη, τιποτα αλλο. Αρχική Δημοσίευση από gaspar: εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Click για ανάπτυξη... τι μου τα θυμιζεις κι εσυ τωρα! ειναι αληθεια οτι με τον εναν μπορει να ταιριαζω πιο πολυ απο οτι με τον φιλο μου. αλλα παμε κι εμεις και κολλαμε με κατι "καλα" παιδια! women logic γαμησε τα! Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Κατσε και δες Γιουρο, καθε βραδυ μπαλα. Δεν βγαινεις και δεν χαλας και λεφτα Click για ανάπτυξη... γιουρο λες ε; ποιες μερες εχει κανενα ματσακι καλο; θελω δυνατες ομαδες ομως οχι τιποτα ψοφιες! ισπανια και πανω Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Να μην βγαίνεις κάθε μέρα και κάνεις τίποτα μόνη σου δεν παίζει? Click για ανάπτυξη... Οχι! Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Πρέπει να είσαι κάθε μέρα με κάποιον? Click για ανάπτυξη... Ναι! Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Καλά που τα βρίσκετε ρε παιδιά τα λεφτά για τόσες εξόδους? Click για ανάπτυξη... Δεν σου λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:59 Ο Gaspar έγραψε: #34.448 10-06-16 23:59 σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:03 Ο fockos έγραψε: #34.449 11-06-16 00:03 το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:11 Η Purple έγραψε: #34.450 11-06-16 00:11 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Click για ανάπτυξη... Τον χειμωνα πηγαινα συνεχεια μπουζουκια Και μετα κανενα stay κανενα markiz για σβησιμο. επειδη ειπες για γεματο σαββατοβραδο, ιδανικα να φυγω απο εκει με το φως του ηλιου για να βλεπω και τον δρομο για το σπιτι τωρα το καλοκαιρακι χαλαρα μ αρεσει να βγαινω. με τα παιδια μαζευομασταν και σε σπιτια, γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:29 Ο DarthFederer: #34.451 11-06-16 00:29 Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:36 Η Purple έγραψε: #34.452 11-06-16 00:36 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Click για ανάπτυξη... Για την φιλια αντρων και γυναικων που λεει; βαριεμαι να το ακουσω ολο πες μας το ζουμι αν θελεις Αρχική Δημοσίευση από fockos: το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Click για ανάπτυξη... δεν το χω πολυ με τα αθληματα, ετσι κι αλλιως νομιζω πρεπει να τα ξεκινας μικρος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:01 Ο Gaspar έγραψε: #34.453 11-06-16 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Purple: μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... ..καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:07 Η Purple έγραψε: #34.454 11-06-16 02:07 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ..καλο βραδυ Click για ανάπτυξη... χχαχαχαχα Ενταξει εχω εναν τροπο αντιμετωπισης και για αυτα τα μαγαζια. τραγουδαω απο μεσα μου (η και απ εξω μου) κιαμο. και παραλληλα μπορει και να κουνιεμαι με το ρυθμο (του κιαμου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Ο Guest 209912: #34.455 11-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Purple: Οχι! Ναι! Δεν σου λεμε! Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύεις ειλικρινά? Εγώ που είμαι κάθε μέρα έξω 8+ ώρες στην πολυκοσμία με πιάνει το κεφάλι και μετά θέλω να απομονωθώ να ησυχάσω. Πάντως και τα δύο άκρα είτε η πλήρης απομόνωση, είτε η αδυναμία να είσαι μόνος έστω και για λίγο κρύβουν προβληματικές καταστάσεις, να το κοιτάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 19:07 Η Ερινύς έγραψε: #34.456 11-06-16 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 20:45 Η wherever έγραψε: #34.457 13-06-16 20:45 Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20160613_203713.jpg 92,1 KB · Εμφανίσεις: 798 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Να μην βγαίνεις κάθε μέρα και κάνεις τίποτα μόνη σου δεν παίζει? Πρέπει να είσαι κάθε μέρα με κάποιον? Καλά που τα βρίσκετε ρε παιδιά τα λεφτά για τόσες εξόδους? Click για ανάπτυξη... Εσύ από που λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 22:07 Ο vassilis498: #34.443 10-06-16 22:07 μειώσεις ΤΩΡΑ στις συντάξεις των γονιών και των παππούδων που καλομαθαίνουν τους νεανίες και δε ψάχνουν για δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 22:13 Ο Johnny15 έγραψε: #34.444 10-06-16 22:13 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: μειώσεις ΤΩΡΑ στις συντάξεις των γονιών και των παππούδων που καλομαθαίνουν τους νεανίες και δε ψάχνουν για δουλειά Click για ανάπτυξη... Με το ζόρι ζουν και αυτοί οι καημένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:34 Η Purple έγραψε: #34.445 10-06-16 23:34 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Oύτε εγώ έχω να βγω σήμερα αλλά μένω Αθήνα,θες να κατέβεις?? Click για ανάπτυξη... Αθήνα! Θησειο, πλακα, εξαρχεια! Προφανως και θελω! αλλα δεν μπορω εχω να ερθω απο περυσι το καλοκαιρι. και τωρα το πασχα περασα αλλα δεν κυκλοφορησα, μονο απο το αεροδρομιο μεχρι το κτελ! ειχα παει εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Ο Gaspar έγραψε: #34.446 10-06-16 23:35 εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:37 Η Purple έγραψε: #34.447 10-06-16 23:37 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Click για ανάπτυξη... ειμασταν χρονια φιλοι. ΦΙΛΟΙ! (τουλαχιστον ετσι ηξερα :Ο ) Ρυζογαλο δεν ειπα πουθενα οτι δεν θα ξανακανω ποτε αντρες φιλους! αυτα που εγραψα για τους φιλους μου δεν ηταν απαντηση στο γιατι ειπα συγκεκριμενα για κοπελα. για κοπελα ειπα γιατι μου φαινεται πιο safe για την συγκεκριμενη περιπτωση. οσο για τους αντρες φιλους γενικοτερα, απλα θα ειμαι πιο υποψιασμενη, τιποτα αλλο. Αρχική Δημοσίευση από gaspar: εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Click για ανάπτυξη... τι μου τα θυμιζεις κι εσυ τωρα! ειναι αληθεια οτι με τον εναν μπορει να ταιριαζω πιο πολυ απο οτι με τον φιλο μου. αλλα παμε κι εμεις και κολλαμε με κατι "καλα" παιδια! women logic γαμησε τα! Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Κατσε και δες Γιουρο, καθε βραδυ μπαλα. Δεν βγαινεις και δεν χαλας και λεφτα Click για ανάπτυξη... γιουρο λες ε; ποιες μερες εχει κανενα ματσακι καλο; θελω δυνατες ομαδες ομως οχι τιποτα ψοφιες! ισπανια και πανω Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Να μην βγαίνεις κάθε μέρα και κάνεις τίποτα μόνη σου δεν παίζει? Click για ανάπτυξη... Οχι! Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Πρέπει να είσαι κάθε μέρα με κάποιον? Click για ανάπτυξη... Ναι! Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Καλά που τα βρίσκετε ρε παιδιά τα λεφτά για τόσες εξόδους? Click για ανάπτυξη... Δεν σου λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:59 Ο Gaspar έγραψε: #34.448 10-06-16 23:59 σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:03 Ο fockos έγραψε: #34.449 11-06-16 00:03 το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:11 Η Purple έγραψε: #34.450 11-06-16 00:11 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Click για ανάπτυξη... Τον χειμωνα πηγαινα συνεχεια μπουζουκια Και μετα κανενα stay κανενα markiz για σβησιμο. επειδη ειπες για γεματο σαββατοβραδο, ιδανικα να φυγω απο εκει με το φως του ηλιου για να βλεπω και τον δρομο για το σπιτι τωρα το καλοκαιρακι χαλαρα μ αρεσει να βγαινω. με τα παιδια μαζευομασταν και σε σπιτια, γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:29 Ο DarthFederer: #34.451 11-06-16 00:29 Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:36 Η Purple έγραψε: #34.452 11-06-16 00:36 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Click για ανάπτυξη... Για την φιλια αντρων και γυναικων που λεει; βαριεμαι να το ακουσω ολο πες μας το ζουμι αν θελεις Αρχική Δημοσίευση από fockos: το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Click για ανάπτυξη... δεν το χω πολυ με τα αθληματα, ετσι κι αλλιως νομιζω πρεπει να τα ξεκινας μικρος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:01 Ο Gaspar έγραψε: #34.453 11-06-16 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Purple: μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... ..καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:07 Η Purple έγραψε: #34.454 11-06-16 02:07 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ..καλο βραδυ Click για ανάπτυξη... χχαχαχαχα Ενταξει εχω εναν τροπο αντιμετωπισης και για αυτα τα μαγαζια. τραγουδαω απο μεσα μου (η και απ εξω μου) κιαμο. και παραλληλα μπορει και να κουνιεμαι με το ρυθμο (του κιαμου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Ο Guest 209912: #34.455 11-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Purple: Οχι! Ναι! Δεν σου λεμε! Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύεις ειλικρινά? Εγώ που είμαι κάθε μέρα έξω 8+ ώρες στην πολυκοσμία με πιάνει το κεφάλι και μετά θέλω να απομονωθώ να ησυχάσω. Πάντως και τα δύο άκρα είτε η πλήρης απομόνωση, είτε η αδυναμία να είσαι μόνος έστω και για λίγο κρύβουν προβληματικές καταστάσεις, να το κοιτάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 19:07 Η Ερινύς έγραψε: #34.456 11-06-16 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 20:45 Η wherever έγραψε: #34.457 13-06-16 20:45 Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20160613_203713.jpg 92,1 KB · Εμφανίσεις: 798 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μειώσεις ΤΩΡΑ στις συντάξεις των γονιών και των παππούδων που καλομαθαίνουν τους νεανίες και δε ψάχνουν για δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 22:13 Ο Johnny15 έγραψε: #34.444 10-06-16 22:13 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: μειώσεις ΤΩΡΑ στις συντάξεις των γονιών και των παππούδων που καλομαθαίνουν τους νεανίες και δε ψάχνουν για δουλειά Click για ανάπτυξη... Με το ζόρι ζουν και αυτοί οι καημένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:34 Η Purple έγραψε: #34.445 10-06-16 23:34 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Oύτε εγώ έχω να βγω σήμερα αλλά μένω Αθήνα,θες να κατέβεις?? Click για ανάπτυξη... Αθήνα! Θησειο, πλακα, εξαρχεια! Προφανως και θελω! αλλα δεν μπορω εχω να ερθω απο περυσι το καλοκαιρι. και τωρα το πασχα περασα αλλα δεν κυκλοφορησα, μονο απο το αεροδρομιο μεχρι το κτελ! ειχα παει εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Ο Gaspar έγραψε: #34.446 10-06-16 23:35 εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:37 Η Purple έγραψε: #34.447 10-06-16 23:37 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Click για ανάπτυξη... ειμασταν χρονια φιλοι. ΦΙΛΟΙ! (τουλαχιστον ετσι ηξερα :Ο ) Ρυζογαλο δεν ειπα πουθενα οτι δεν θα ξανακανω ποτε αντρες φιλους! αυτα που εγραψα για τους φιλους μου δεν ηταν απαντηση στο γιατι ειπα συγκεκριμενα για κοπελα. για κοπελα ειπα γιατι μου φαινεται πιο safe για την συγκεκριμενη περιπτωση. οσο για τους αντρες φιλους γενικοτερα, απλα θα ειμαι πιο υποψιασμενη, τιποτα αλλο. Αρχική Δημοσίευση από gaspar: εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Click για ανάπτυξη... τι μου τα θυμιζεις κι εσυ τωρα! ειναι αληθεια οτι με τον εναν μπορει να ταιριαζω πιο πολυ απο οτι με τον φιλο μου. αλλα παμε κι εμεις και κολλαμε με κατι "καλα" παιδια! women logic γαμησε τα! Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Κατσε και δες Γιουρο, καθε βραδυ μπαλα. Δεν βγαινεις και δεν χαλας και λεφτα Click για ανάπτυξη... γιουρο λες ε; ποιες μερες εχει κανενα ματσακι καλο; θελω δυνατες ομαδες ομως οχι τιποτα ψοφιες! ισπανια και πανω Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Να μην βγαίνεις κάθε μέρα και κάνεις τίποτα μόνη σου δεν παίζει? Click για ανάπτυξη... Οχι! Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Πρέπει να είσαι κάθε μέρα με κάποιον? Click για ανάπτυξη... Ναι! Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Καλά που τα βρίσκετε ρε παιδιά τα λεφτά για τόσες εξόδους? Click για ανάπτυξη... Δεν σου λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:59 Ο Gaspar έγραψε: #34.448 10-06-16 23:59 σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:03 Ο fockos έγραψε: #34.449 11-06-16 00:03 το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:11 Η Purple έγραψε: #34.450 11-06-16 00:11 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Click για ανάπτυξη... Τον χειμωνα πηγαινα συνεχεια μπουζουκια Και μετα κανενα stay κανενα markiz για σβησιμο. επειδη ειπες για γεματο σαββατοβραδο, ιδανικα να φυγω απο εκει με το φως του ηλιου για να βλεπω και τον δρομο για το σπιτι τωρα το καλοκαιρακι χαλαρα μ αρεσει να βγαινω. με τα παιδια μαζευομασταν και σε σπιτια, γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:29 Ο DarthFederer: #34.451 11-06-16 00:29 Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:36 Η Purple έγραψε: #34.452 11-06-16 00:36 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Click για ανάπτυξη... Για την φιλια αντρων και γυναικων που λεει; βαριεμαι να το ακουσω ολο πες μας το ζουμι αν θελεις Αρχική Δημοσίευση από fockos: το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Click για ανάπτυξη... δεν το χω πολυ με τα αθληματα, ετσι κι αλλιως νομιζω πρεπει να τα ξεκινας μικρος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:01 Ο Gaspar έγραψε: #34.453 11-06-16 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Purple: μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... ..καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:07 Η Purple έγραψε: #34.454 11-06-16 02:07 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ..καλο βραδυ Click για ανάπτυξη... χχαχαχαχα Ενταξει εχω εναν τροπο αντιμετωπισης και για αυτα τα μαγαζια. τραγουδαω απο μεσα μου (η και απ εξω μου) κιαμο. και παραλληλα μπορει και να κουνιεμαι με το ρυθμο (του κιαμου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Ο Guest 209912: #34.455 11-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Purple: Οχι! Ναι! Δεν σου λεμε! Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύεις ειλικρινά? Εγώ που είμαι κάθε μέρα έξω 8+ ώρες στην πολυκοσμία με πιάνει το κεφάλι και μετά θέλω να απομονωθώ να ησυχάσω. Πάντως και τα δύο άκρα είτε η πλήρης απομόνωση, είτε η αδυναμία να είσαι μόνος έστω και για λίγο κρύβουν προβληματικές καταστάσεις, να το κοιτάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 19:07 Η Ερινύς έγραψε: #34.456 11-06-16 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 20:45 Η wherever έγραψε: #34.457 13-06-16 20:45 Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20160613_203713.jpg 92,1 KB · Εμφανίσεις: 798 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: μειώσεις ΤΩΡΑ στις συντάξεις των γονιών και των παππούδων που καλομαθαίνουν τους νεανίες και δε ψάχνουν για δουλειά Click για ανάπτυξη... Με το ζόρι ζουν και αυτοί οι καημένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:34 Η Purple έγραψε: #34.445 10-06-16 23:34 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Oύτε εγώ έχω να βγω σήμερα αλλά μένω Αθήνα,θες να κατέβεις?? Click για ανάπτυξη... Αθήνα! Θησειο, πλακα, εξαρχεια! Προφανως και θελω! αλλα δεν μπορω εχω να ερθω απο περυσι το καλοκαιρι. και τωρα το πασχα περασα αλλα δεν κυκλοφορησα, μονο απο το αεροδρομιο μεχρι το κτελ! ειχα παει εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Ο Gaspar έγραψε: #34.446 10-06-16 23:35 εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:37 Η Purple έγραψε: #34.447 10-06-16 23:37 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Click για ανάπτυξη... ειμασταν χρονια φιλοι. ΦΙΛΟΙ! (τουλαχιστον ετσι ηξερα :Ο ) Ρυζογαλο δεν ειπα πουθενα οτι δεν θα ξανακανω ποτε αντρες φιλους! αυτα που εγραψα για τους φιλους μου δεν ηταν απαντηση στο γιατι ειπα συγκεκριμενα για κοπελα. για κοπελα ειπα γιατι μου φαινεται πιο safe για την συγκεκριμενη περιπτωση. οσο για τους αντρες φιλους γενικοτερα, απλα θα ειμαι πιο υποψιασμενη, τιποτα αλλο. Αρχική Δημοσίευση από gaspar: εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Click για ανάπτυξη... τι μου τα θυμιζεις κι εσυ τωρα! ειναι αληθεια οτι με τον εναν μπορει να ταιριαζω πιο πολυ απο οτι με τον φιλο μου. αλλα παμε κι εμεις και κολλαμε με κατι "καλα" παιδια! women logic γαμησε τα! Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Κατσε και δες Γιουρο, καθε βραδυ μπαλα. Δεν βγαινεις και δεν χαλας και λεφτα Click για ανάπτυξη... γιουρο λες ε; ποιες μερες εχει κανενα ματσακι καλο; θελω δυνατες ομαδες ομως οχι τιποτα ψοφιες! ισπανια και πανω Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Να μην βγαίνεις κάθε μέρα και κάνεις τίποτα μόνη σου δεν παίζει? Click για ανάπτυξη... Οχι! Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Πρέπει να είσαι κάθε μέρα με κάποιον? Click για ανάπτυξη... Ναι! Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Καλά που τα βρίσκετε ρε παιδιά τα λεφτά για τόσες εξόδους? Click για ανάπτυξη... Δεν σου λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:59 Ο Gaspar έγραψε: #34.448 10-06-16 23:59 σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:03 Ο fockos έγραψε: #34.449 11-06-16 00:03 το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:11 Η Purple έγραψε: #34.450 11-06-16 00:11 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Click για ανάπτυξη... Τον χειμωνα πηγαινα συνεχεια μπουζουκια Και μετα κανενα stay κανενα markiz για σβησιμο. επειδη ειπες για γεματο σαββατοβραδο, ιδανικα να φυγω απο εκει με το φως του ηλιου για να βλεπω και τον δρομο για το σπιτι τωρα το καλοκαιρακι χαλαρα μ αρεσει να βγαινω. με τα παιδια μαζευομασταν και σε σπιτια, γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:29 Ο DarthFederer: #34.451 11-06-16 00:29 Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:36 Η Purple έγραψε: #34.452 11-06-16 00:36 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Click για ανάπτυξη... Για την φιλια αντρων και γυναικων που λεει; βαριεμαι να το ακουσω ολο πες μας το ζουμι αν θελεις Αρχική Δημοσίευση από fockos: το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Click για ανάπτυξη... δεν το χω πολυ με τα αθληματα, ετσι κι αλλιως νομιζω πρεπει να τα ξεκινας μικρος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:01 Ο Gaspar έγραψε: #34.453 11-06-16 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Purple: μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... ..καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:07 Η Purple έγραψε: #34.454 11-06-16 02:07 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ..καλο βραδυ Click για ανάπτυξη... χχαχαχαχα Ενταξει εχω εναν τροπο αντιμετωπισης και για αυτα τα μαγαζια. τραγουδαω απο μεσα μου (η και απ εξω μου) κιαμο. και παραλληλα μπορει και να κουνιεμαι με το ρυθμο (του κιαμου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Ο Guest 209912: #34.455 11-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Purple: Οχι! Ναι! Δεν σου λεμε! Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύεις ειλικρινά? Εγώ που είμαι κάθε μέρα έξω 8+ ώρες στην πολυκοσμία με πιάνει το κεφάλι και μετά θέλω να απομονωθώ να ησυχάσω. Πάντως και τα δύο άκρα είτε η πλήρης απομόνωση, είτε η αδυναμία να είσαι μόνος έστω και για λίγο κρύβουν προβληματικές καταστάσεις, να το κοιτάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 19:07 Η Ερινύς έγραψε: #34.456 11-06-16 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 20:45 Η wherever έγραψε: #34.457 13-06-16 20:45 Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20160613_203713.jpg 92,1 KB · Εμφανίσεις: 798 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Oύτε εγώ έχω να βγω σήμερα αλλά μένω Αθήνα,θες να κατέβεις?? Click για ανάπτυξη... Αθήνα! Θησειο, πλακα, εξαρχεια! Προφανως και θελω! αλλα δεν μπορω εχω να ερθω απο περυσι το καλοκαιρι. και τωρα το πασχα περασα αλλα δεν κυκλοφορησα, μονο απο το αεροδρομιο μεχρι το κτελ! ειχα παει εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Ο Gaspar έγραψε: #34.446 10-06-16 23:35 εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:37 Η Purple έγραψε: #34.447 10-06-16 23:37 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Click για ανάπτυξη... ειμασταν χρονια φιλοι. ΦΙΛΟΙ! (τουλαχιστον ετσι ηξερα :Ο ) Ρυζογαλο δεν ειπα πουθενα οτι δεν θα ξανακανω ποτε αντρες φιλους! αυτα που εγραψα για τους φιλους μου δεν ηταν απαντηση στο γιατι ειπα συγκεκριμενα για κοπελα. για κοπελα ειπα γιατι μου φαινεται πιο safe για την συγκεκριμενη περιπτωση. οσο για τους αντρες φιλους γενικοτερα, απλα θα ειμαι πιο υποψιασμενη, τιποτα αλλο. Αρχική Δημοσίευση από gaspar: εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Click για ανάπτυξη... τι μου τα θυμιζεις κι εσυ τωρα! ειναι αληθεια οτι με τον εναν μπορει να ταιριαζω πιο πολυ απο οτι με τον φιλο μου. αλλα παμε κι εμεις και κολλαμε με κατι "καλα" παιδια! women logic γαμησε τα! Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Κατσε και δες Γιουρο, καθε βραδυ μπαλα. Δεν βγαινεις και δεν χαλας και λεφτα Click για ανάπτυξη... γιουρο λες ε; ποιες μερες εχει κανενα ματσακι καλο; θελω δυνατες ομαδες ομως οχι τιποτα ψοφιες! ισπανια και πανω Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Να μην βγαίνεις κάθε μέρα και κάνεις τίποτα μόνη σου δεν παίζει? Click για ανάπτυξη... Οχι! Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Πρέπει να είσαι κάθε μέρα με κάποιον? Click για ανάπτυξη... Ναι! Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Καλά που τα βρίσκετε ρε παιδιά τα λεφτά για τόσες εξόδους? Click για ανάπτυξη... Δεν σου λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:59 Ο Gaspar έγραψε: #34.448 10-06-16 23:59 σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:03 Ο fockos έγραψε: #34.449 11-06-16 00:03 το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:11 Η Purple έγραψε: #34.450 11-06-16 00:11 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Click για ανάπτυξη... Τον χειμωνα πηγαινα συνεχεια μπουζουκια Και μετα κανενα stay κανενα markiz για σβησιμο. επειδη ειπες για γεματο σαββατοβραδο, ιδανικα να φυγω απο εκει με το φως του ηλιου για να βλεπω και τον δρομο για το σπιτι τωρα το καλοκαιρακι χαλαρα μ αρεσει να βγαινω. με τα παιδια μαζευομασταν και σε σπιτια, γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:29 Ο DarthFederer: #34.451 11-06-16 00:29 Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:36 Η Purple έγραψε: #34.452 11-06-16 00:36 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Click για ανάπτυξη... Για την φιλια αντρων και γυναικων που λεει; βαριεμαι να το ακουσω ολο πες μας το ζουμι αν θελεις Αρχική Δημοσίευση από fockos: το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Click για ανάπτυξη... δεν το χω πολυ με τα αθληματα, ετσι κι αλλιως νομιζω πρεπει να τα ξεκινας μικρος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:01 Ο Gaspar έγραψε: #34.453 11-06-16 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Purple: μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... ..καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:07 Η Purple έγραψε: #34.454 11-06-16 02:07 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ..καλο βραδυ Click για ανάπτυξη... χχαχαχαχα Ενταξει εχω εναν τροπο αντιμετωπισης και για αυτα τα μαγαζια. τραγουδαω απο μεσα μου (η και απ εξω μου) κιαμο. και παραλληλα μπορει και να κουνιεμαι με το ρυθμο (του κιαμου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Ο Guest 209912: #34.455 11-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Purple: Οχι! Ναι! Δεν σου λεμε! Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύεις ειλικρινά? Εγώ που είμαι κάθε μέρα έξω 8+ ώρες στην πολυκοσμία με πιάνει το κεφάλι και μετά θέλω να απομονωθώ να ησυχάσω. Πάντως και τα δύο άκρα είτε η πλήρης απομόνωση, είτε η αδυναμία να είσαι μόνος έστω και για λίγο κρύβουν προβληματικές καταστάσεις, να το κοιτάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 19:07 Η Ερινύς έγραψε: #34.456 11-06-16 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 20:45 Η wherever έγραψε: #34.457 13-06-16 20:45 Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20160613_203713.jpg 92,1 KB · Εμφανίσεις: 798 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:37 Η Purple έγραψε: #34.447 10-06-16 23:37 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Click για ανάπτυξη... ειμασταν χρονια φιλοι. ΦΙΛΟΙ! (τουλαχιστον ετσι ηξερα :Ο ) Ρυζογαλο δεν ειπα πουθενα οτι δεν θα ξανακανω ποτε αντρες φιλους! αυτα που εγραψα για τους φιλους μου δεν ηταν απαντηση στο γιατι ειπα συγκεκριμενα για κοπελα. για κοπελα ειπα γιατι μου φαινεται πιο safe για την συγκεκριμενη περιπτωση. οσο για τους αντρες φιλους γενικοτερα, απλα θα ειμαι πιο υποψιασμενη, τιποτα αλλο. Αρχική Δημοσίευση από gaspar: εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Click για ανάπτυξη... τι μου τα θυμιζεις κι εσυ τωρα! ειναι αληθεια οτι με τον εναν μπορει να ταιριαζω πιο πολυ απο οτι με τον φιλο μου. αλλα παμε κι εμεις και κολλαμε με κατι "καλα" παιδια! women logic γαμησε τα! Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Κατσε και δες Γιουρο, καθε βραδυ μπαλα. Δεν βγαινεις και δεν χαλας και λεφτα Click για ανάπτυξη... γιουρο λες ε; ποιες μερες εχει κανενα ματσακι καλο; θελω δυνατες ομαδες ομως οχι τιποτα ψοφιες! ισπανια και πανω Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Να μην βγαίνεις κάθε μέρα και κάνεις τίποτα μόνη σου δεν παίζει? Click για ανάπτυξη... Οχι! Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Πρέπει να είσαι κάθε μέρα με κάποιον? Click για ανάπτυξη... Ναι! Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Καλά που τα βρίσκετε ρε παιδιά τα λεφτά για τόσες εξόδους? Click για ανάπτυξη... Δεν σου λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:59 Ο Gaspar έγραψε: #34.448 10-06-16 23:59 σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:03 Ο fockos έγραψε: #34.449 11-06-16 00:03 το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:11 Η Purple έγραψε: #34.450 11-06-16 00:11 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Click για ανάπτυξη... Τον χειμωνα πηγαινα συνεχεια μπουζουκια Και μετα κανενα stay κανενα markiz για σβησιμο. επειδη ειπες για γεματο σαββατοβραδο, ιδανικα να φυγω απο εκει με το φως του ηλιου για να βλεπω και τον δρομο για το σπιτι τωρα το καλοκαιρακι χαλαρα μ αρεσει να βγαινω. με τα παιδια μαζευομασταν και σε σπιτια, γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:29 Ο DarthFederer: #34.451 11-06-16 00:29 Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:36 Η Purple έγραψε: #34.452 11-06-16 00:36 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Click για ανάπτυξη... Για την φιλια αντρων και γυναικων που λεει; βαριεμαι να το ακουσω ολο πες μας το ζουμι αν θελεις Αρχική Δημοσίευση από fockos: το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Click για ανάπτυξη... δεν το χω πολυ με τα αθληματα, ετσι κι αλλιως νομιζω πρεπει να τα ξεκινας μικρος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:01 Ο Gaspar έγραψε: #34.453 11-06-16 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Purple: μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... ..καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:07 Η Purple έγραψε: #34.454 11-06-16 02:07 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ..καλο βραδυ Click για ανάπτυξη... χχαχαχαχα Ενταξει εχω εναν τροπο αντιμετωπισης και για αυτα τα μαγαζια. τραγουδαω απο μεσα μου (η και απ εξω μου) κιαμο. και παραλληλα μπορει και να κουνιεμαι με το ρυθμο (του κιαμου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Ο Guest 209912: #34.455 11-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Purple: Οχι! Ναι! Δεν σου λεμε! Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύεις ειλικρινά? Εγώ που είμαι κάθε μέρα έξω 8+ ώρες στην πολυκοσμία με πιάνει το κεφάλι και μετά θέλω να απομονωθώ να ησυχάσω. Πάντως και τα δύο άκρα είτε η πλήρης απομόνωση, είτε η αδυναμία να είσαι μόνος έστω και για λίγο κρύβουν προβληματικές καταστάσεις, να το κοιτάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 19:07 Η Ερινύς έγραψε: #34.456 11-06-16 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 20:45 Η wherever έγραψε: #34.457 13-06-16 20:45 Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20160613_203713.jpg 92,1 KB · Εμφανίσεις: 798 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gaspar: εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Click για ανάπτυξη... ειμασταν χρονια φιλοι. ΦΙΛΟΙ! (τουλαχιστον ετσι ηξερα :Ο ) Ρυζογαλο δεν ειπα πουθενα οτι δεν θα ξανακανω ποτε αντρες φιλους! αυτα που εγραψα για τους φιλους μου δεν ηταν απαντηση στο γιατι ειπα συγκεκριμενα για κοπελα. για κοπελα ειπα γιατι μου φαινεται πιο safe για την συγκεκριμενη περιπτωση. οσο για τους αντρες φιλους γενικοτερα, απλα θα ειμαι πιο υποψιασμενη, τιποτα αλλο. Αρχική Δημοσίευση από gaspar: εν τω μεταξύ έχεις ''ουσιαστική'' σχέση με κάποιον απο απόσταση, και στους άλλους που ήσουν χρόνια μαζί έριξες χυλόπιτα. women logic Click για ανάπτυξη... τι μου τα θυμιζεις κι εσυ τωρα! ειναι αληθεια οτι με τον εναν μπορει να ταιριαζω πιο πολυ απο οτι με τον φιλο μου. αλλα παμε κι εμεις και κολλαμε με κατι "καλα" παιδια! women logic γαμησε τα! Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Κατσε και δες Γιουρο, καθε βραδυ μπαλα. Δεν βγαινεις και δεν χαλας και λεφτα Click για ανάπτυξη... γιουρο λες ε; ποιες μερες εχει κανενα ματσακι καλο; θελω δυνατες ομαδες ομως οχι τιποτα ψοφιες! ισπανια και πανω Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Να μην βγαίνεις κάθε μέρα και κάνεις τίποτα μόνη σου δεν παίζει? Click για ανάπτυξη... Οχι! Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Πρέπει να είσαι κάθε μέρα με κάποιον? Click για ανάπτυξη... Ναι! Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Καλά που τα βρίσκετε ρε παιδιά τα λεφτά για τόσες εξόδους? Click για ανάπτυξη... Δεν σου λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2016 στις 23:59 Ο Gaspar έγραψε: #34.448 10-06-16 23:59 σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:03 Ο fockos έγραψε: #34.449 11-06-16 00:03 το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:11 Η Purple έγραψε: #34.450 11-06-16 00:11 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Click για ανάπτυξη... Τον χειμωνα πηγαινα συνεχεια μπουζουκια Και μετα κανενα stay κανενα markiz για σβησιμο. επειδη ειπες για γεματο σαββατοβραδο, ιδανικα να φυγω απο εκει με το φως του ηλιου για να βλεπω και τον δρομο για το σπιτι τωρα το καλοκαιρακι χαλαρα μ αρεσει να βγαινω. με τα παιδια μαζευομασταν και σε σπιτια, γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:29 Ο DarthFederer: #34.451 11-06-16 00:29 Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:36 Η Purple έγραψε: #34.452 11-06-16 00:36 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Click για ανάπτυξη... Για την φιλια αντρων και γυναικων που λεει; βαριεμαι να το ακουσω ολο πες μας το ζουμι αν θελεις Αρχική Δημοσίευση από fockos: το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Click για ανάπτυξη... δεν το χω πολυ με τα αθληματα, ετσι κι αλλιως νομιζω πρεπει να τα ξεκινας μικρος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:01 Ο Gaspar έγραψε: #34.453 11-06-16 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Purple: μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... ..καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:07 Η Purple έγραψε: #34.454 11-06-16 02:07 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ..καλο βραδυ Click για ανάπτυξη... χχαχαχαχα Ενταξει εχω εναν τροπο αντιμετωπισης και για αυτα τα μαγαζια. τραγουδαω απο μεσα μου (η και απ εξω μου) κιαμο. και παραλληλα μπορει και να κουνιεμαι με το ρυθμο (του κιαμου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Ο Guest 209912: #34.455 11-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Purple: Οχι! Ναι! Δεν σου λεμε! Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύεις ειλικρινά? Εγώ που είμαι κάθε μέρα έξω 8+ ώρες στην πολυκοσμία με πιάνει το κεφάλι και μετά θέλω να απομονωθώ να ησυχάσω. Πάντως και τα δύο άκρα είτε η πλήρης απομόνωση, είτε η αδυναμία να είσαι μόνος έστω και για λίγο κρύβουν προβληματικές καταστάσεις, να το κοιτάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 19:07 Η Ερινύς έγραψε: #34.456 11-06-16 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 20:45 Η wherever έγραψε: #34.457 13-06-16 20:45 Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20160613_203713.jpg 92,1 KB · Εμφανίσεις: 798 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:03 Ο fockos έγραψε: #34.449 11-06-16 00:03 το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:11 Η Purple έγραψε: #34.450 11-06-16 00:11 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Click για ανάπτυξη... Τον χειμωνα πηγαινα συνεχεια μπουζουκια Και μετα κανενα stay κανενα markiz για σβησιμο. επειδη ειπες για γεματο σαββατοβραδο, ιδανικα να φυγω απο εκει με το φως του ηλιου για να βλεπω και τον δρομο για το σπιτι τωρα το καλοκαιρακι χαλαρα μ αρεσει να βγαινω. με τα παιδια μαζευομασταν και σε σπιτια, γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:29 Ο DarthFederer: #34.451 11-06-16 00:29 Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:36 Η Purple έγραψε: #34.452 11-06-16 00:36 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Click για ανάπτυξη... Για την φιλια αντρων και γυναικων που λεει; βαριεμαι να το ακουσω ολο πες μας το ζουμι αν θελεις Αρχική Δημοσίευση από fockos: το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Click για ανάπτυξη... δεν το χω πολυ με τα αθληματα, ετσι κι αλλιως νομιζω πρεπει να τα ξεκινας μικρος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:01 Ο Gaspar έγραψε: #34.453 11-06-16 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Purple: μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... ..καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:07 Η Purple έγραψε: #34.454 11-06-16 02:07 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ..καλο βραδυ Click για ανάπτυξη... χχαχαχαχα Ενταξει εχω εναν τροπο αντιμετωπισης και για αυτα τα μαγαζια. τραγουδαω απο μεσα μου (η και απ εξω μου) κιαμο. και παραλληλα μπορει και να κουνιεμαι με το ρυθμο (του κιαμου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Ο Guest 209912: #34.455 11-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Purple: Οχι! Ναι! Δεν σου λεμε! Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύεις ειλικρινά? Εγώ που είμαι κάθε μέρα έξω 8+ ώρες στην πολυκοσμία με πιάνει το κεφάλι και μετά θέλω να απομονωθώ να ησυχάσω. Πάντως και τα δύο άκρα είτε η πλήρης απομόνωση, είτε η αδυναμία να είσαι μόνος έστω και για λίγο κρύβουν προβληματικές καταστάσεις, να το κοιτάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 19:07 Η Ερινύς έγραψε: #34.456 11-06-16 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 20:45 Η wherever έγραψε: #34.457 13-06-16 20:45 Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20160613_203713.jpg 92,1 KB · Εμφανίσεις: 798 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:11 Η Purple έγραψε: #34.450 11-06-16 00:11 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Click για ανάπτυξη... Τον χειμωνα πηγαινα συνεχεια μπουζουκια Και μετα κανενα stay κανενα markiz για σβησιμο. επειδη ειπες για γεματο σαββατοβραδο, ιδανικα να φυγω απο εκει με το φως του ηλιου για να βλεπω και τον δρομο για το σπιτι τωρα το καλοκαιρακι χαλαρα μ αρεσει να βγαινω. με τα παιδια μαζευομασταν και σε σπιτια, γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:29 Ο DarthFederer: #34.451 11-06-16 00:29 Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:36 Η Purple έγραψε: #34.452 11-06-16 00:36 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Click για ανάπτυξη... Για την φιλια αντρων και γυναικων που λεει; βαριεμαι να το ακουσω ολο πες μας το ζουμι αν θελεις Αρχική Δημοσίευση από fockos: το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Click για ανάπτυξη... δεν το χω πολυ με τα αθληματα, ετσι κι αλλιως νομιζω πρεπει να τα ξεκινας μικρος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:01 Ο Gaspar έγραψε: #34.453 11-06-16 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Purple: μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... ..καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:07 Η Purple έγραψε: #34.454 11-06-16 02:07 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ..καλο βραδυ Click για ανάπτυξη... χχαχαχαχα Ενταξει εχω εναν τροπο αντιμετωπισης και για αυτα τα μαγαζια. τραγουδαω απο μεσα μου (η και απ εξω μου) κιαμο. και παραλληλα μπορει και να κουνιεμαι με το ρυθμο (του κιαμου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Ο Guest 209912: #34.455 11-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Purple: Οχι! Ναι! Δεν σου λεμε! Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύεις ειλικρινά? Εγώ που είμαι κάθε μέρα έξω 8+ ώρες στην πολυκοσμία με πιάνει το κεφάλι και μετά θέλω να απομονωθώ να ησυχάσω. Πάντως και τα δύο άκρα είτε η πλήρης απομόνωση, είτε η αδυναμία να είσαι μόνος έστω και για λίγο κρύβουν προβληματικές καταστάσεις, να το κοιτάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 19:07 Η Ερινύς έγραψε: #34.456 11-06-16 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 20:45 Η wherever έγραψε: #34.457 13-06-16 20:45 Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20160613_203713.jpg 92,1 KB · Εμφανίσεις: 798 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gaspar: σε τι μέρη βγαίνεις συνήθως? δλδ τι περιλαμβάνει ένα γεμάτο σαββατόβραδο? Click για ανάπτυξη... Τον χειμωνα πηγαινα συνεχεια μπουζουκια Και μετα κανενα stay κανενα markiz για σβησιμο. επειδη ειπες για γεματο σαββατοβραδο, ιδανικα να φυγω απο εκει με το φως του ηλιου για να βλεπω και τον δρομο για το σπιτι τωρα το καλοκαιρακι χαλαρα μ αρεσει να βγαινω. με τα παιδια μαζευομασταν και σε σπιτια, γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:29 Ο DarthFederer: #34.451 11-06-16 00:29 Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:36 Η Purple έγραψε: #34.452 11-06-16 00:36 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Click για ανάπτυξη... Για την φιλια αντρων και γυναικων που λεει; βαριεμαι να το ακουσω ολο πες μας το ζουμι αν θελεις Αρχική Δημοσίευση από fockos: το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Click για ανάπτυξη... δεν το χω πολυ με τα αθληματα, ετσι κι αλλιως νομιζω πρεπει να τα ξεκινας μικρος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:01 Ο Gaspar έγραψε: #34.453 11-06-16 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Purple: μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... ..καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:07 Η Purple έγραψε: #34.454 11-06-16 02:07 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ..καλο βραδυ Click για ανάπτυξη... χχαχαχαχα Ενταξει εχω εναν τροπο αντιμετωπισης και για αυτα τα μαγαζια. τραγουδαω απο μεσα μου (η και απ εξω μου) κιαμο. και παραλληλα μπορει και να κουνιεμαι με το ρυθμο (του κιαμου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Ο Guest 209912: #34.455 11-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Purple: Οχι! Ναι! Δεν σου λεμε! Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύεις ειλικρινά? Εγώ που είμαι κάθε μέρα έξω 8+ ώρες στην πολυκοσμία με πιάνει το κεφάλι και μετά θέλω να απομονωθώ να ησυχάσω. Πάντως και τα δύο άκρα είτε η πλήρης απομόνωση, είτε η αδυναμία να είσαι μόνος έστω και για λίγο κρύβουν προβληματικές καταστάσεις, να το κοιτάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 19:07 Η Ερινύς έγραψε: #34.456 11-06-16 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 20:45 Η wherever έγραψε: #34.457 13-06-16 20:45 Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20160613_203713.jpg 92,1 KB · Εμφανίσεις: 798 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 00:36 Η Purple έγραψε: #34.452 11-06-16 00:36 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Click για ανάπτυξη... Για την φιλια αντρων και γυναικων που λεει; βαριεμαι να το ακουσω ολο πες μας το ζουμι αν θελεις Αρχική Δημοσίευση από fockos: το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Click για ανάπτυξη... δεν το χω πολυ με τα αθληματα, ετσι κι αλλιως νομιζω πρεπει να τα ξεκινας μικρος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2016 Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:01 Ο Gaspar έγραψε: #34.453 11-06-16 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Purple: μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... ..καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:07 Η Purple έγραψε: #34.454 11-06-16 02:07 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ..καλο βραδυ Click για ανάπτυξη... χχαχαχαχα Ενταξει εχω εναν τροπο αντιμετωπισης και για αυτα τα μαγαζια. τραγουδαω απο μεσα μου (η και απ εξω μου) κιαμο. και παραλληλα μπορει και να κουνιεμαι με το ρυθμο (του κιαμου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Ο Guest 209912: #34.455 11-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Purple: Οχι! Ναι! Δεν σου λεμε! Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύεις ειλικρινά? Εγώ που είμαι κάθε μέρα έξω 8+ ώρες στην πολυκοσμία με πιάνει το κεφάλι και μετά θέλω να απομονωθώ να ησυχάσω. Πάντως και τα δύο άκρα είτε η πλήρης απομόνωση, είτε η αδυναμία να είσαι μόνος έστω και για λίγο κρύβουν προβληματικές καταστάσεις, να το κοιτάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 19:07 Η Ερινύς έγραψε: #34.456 11-06-16 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 20:45 Η wherever έγραψε: #34.457 13-06-16 20:45 Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20160613_203713.jpg 92,1 KB · Εμφανίσεις: 798 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Νομιζω ταιριαζει εδω που ειμαστε. Click για ανάπτυξη... Για την φιλια αντρων και γυναικων που λεει; βαριεμαι να το ακουσω ολο πες μας το ζουμι αν θελεις Αρχική Δημοσίευση από fockos: το καλύτερο είναι να αρχίσεις ένα ομαδικό άθλημα πχ βολευ σε ένα σύλλογο και έτσι θα έχεις νέες φίλες. Click για ανάπτυξη... δεν το χω πολυ με τα αθληματα, ετσι κι αλλιως νομιζω πρεπει να τα ξεκινας μικρος :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.501 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:01 Ο Gaspar έγραψε: #34.453 11-06-16 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Purple: μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... ..καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:07 Η Purple έγραψε: #34.454 11-06-16 02:07 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ..καλο βραδυ Click για ανάπτυξη... χχαχαχαχα Ενταξει εχω εναν τροπο αντιμετωπισης και για αυτα τα μαγαζια. τραγουδαω απο μεσα μου (η και απ εξω μου) κιαμο. και παραλληλα μπορει και να κουνιεμαι με το ρυθμο (του κιαμου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Ο Guest 209912: #34.455 11-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Purple: Οχι! Ναι! Δεν σου λεμε! Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύεις ειλικρινά? Εγώ που είμαι κάθε μέρα έξω 8+ ώρες στην πολυκοσμία με πιάνει το κεφάλι και μετά θέλω να απομονωθώ να ησυχάσω. Πάντως και τα δύο άκρα είτε η πλήρης απομόνωση, είτε η αδυναμία να είσαι μόνος έστω και για λίγο κρύβουν προβληματικές καταστάσεις, να το κοιτάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 19:07 Η Ερινύς έγραψε: #34.456 11-06-16 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 20:45 Η wherever έγραψε: #34.457 13-06-16 20:45 Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20160613_203713.jpg 92,1 KB · Εμφανίσεις: 798 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Purple: μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... ..καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:07 Η Purple έγραψε: #34.454 11-06-16 02:07 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ..καλο βραδυ Click για ανάπτυξη... χχαχαχαχα Ενταξει εχω εναν τροπο αντιμετωπισης και για αυτα τα μαγαζια. τραγουδαω απο μεσα μου (η και απ εξω μου) κιαμο. και παραλληλα μπορει και να κουνιεμαι με το ρυθμο (του κιαμου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Ο Guest 209912: #34.455 11-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Purple: Οχι! Ναι! Δεν σου λεμε! Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύεις ειλικρινά? Εγώ που είμαι κάθε μέρα έξω 8+ ώρες στην πολυκοσμία με πιάνει το κεφάλι και μετά θέλω να απομονωθώ να ησυχάσω. Πάντως και τα δύο άκρα είτε η πλήρης απομόνωση, είτε η αδυναμία να είσαι μόνος έστω και για λίγο κρύβουν προβληματικές καταστάσεις, να το κοιτάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 19:07 Η Ερινύς έγραψε: #34.456 11-06-16 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 20:45 Η wherever έγραψε: #34.457 13-06-16 20:45 Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20160613_203713.jpg 92,1 KB · Εμφανίσεις: 798 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ..καλο βραδυ Click για ανάπτυξη... χχαχαχαχα Ενταξει εχω εναν τροπο αντιμετωπισης και για αυτα τα μαγαζια. τραγουδαω απο μεσα μου (η και απ εξω μου) κιαμο. και παραλληλα μπορει και να κουνιεμαι με το ρυθμο (του κιαμου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Ο Guest 209912: #34.455 11-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Purple: Οχι! Ναι! Δεν σου λεμε! Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύεις ειλικρινά? Εγώ που είμαι κάθε μέρα έξω 8+ ώρες στην πολυκοσμία με πιάνει το κεφάλι και μετά θέλω να απομονωθώ να ησυχάσω. Πάντως και τα δύο άκρα είτε η πλήρης απομόνωση, είτε η αδυναμία να είσαι μόνος έστω και για λίγο κρύβουν προβληματικές καταστάσεις, να το κοιτάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 19:07 Η Ερινύς έγραψε: #34.456 11-06-16 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 20:45 Η wherever έγραψε: #34.457 13-06-16 20:45 Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20160613_203713.jpg 92,1 KB · Εμφανίσεις: 798 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Purple: Οχι! Ναι! Δεν σου λεμε! Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύεις ειλικρινά? Εγώ που είμαι κάθε μέρα έξω 8+ ώρες στην πολυκοσμία με πιάνει το κεφάλι και μετά θέλω να απομονωθώ να ησυχάσω. Πάντως και τα δύο άκρα είτε η πλήρης απομόνωση, είτε η αδυναμία να είσαι μόνος έστω και για λίγο κρύβουν προβληματικές καταστάσεις, να το κοιτάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 19:07 Η Ερινύς έγραψε: #34.456 11-06-16 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 20:45 Η wherever έγραψε: #34.457 13-06-16 20:45 Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20160613_203713.jpg 92,1 KB · Εμφανίσεις: 798 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Purple: γενικα δεν εχω θεμα μονο σε μεταλαδικα μην με πας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 20:45 Η wherever έγραψε: #34.457 13-06-16 20:45 Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20160613_203713.jpg 92,1 KB · Εμφανίσεις: 798 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εδώ πάντως αποκλείεται να γίνει αυτό!! Ευτυχώς για να μην χάνει κανείς τη ροή της συζήτησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η venividivici: #34.458 14-06-16 23:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2016 στις 22:48 Η venividivici: #34.459 08-08-16 22:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1721 1722 1723 1724 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1723 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21:14 Η venividivici: #34.460 30-11-16 21:14 Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελείωσε το φθινόπωρο...ξεκινά επισήμως ο χειμώνας... Αντίστροφη μέτρηση για την 1η Δεκεμβρίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.