Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:56 Ο Dark_kronos: #281 23-02-08 14:56 και εκει που καθομουν και επεζα.. ηρθε η εμπνευση και εγραψα μια ωραιοτατη φραση! Αντε να γραψω τωρα και το υπολιπο κομματι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Ο fandago έγραψε: #282 23-02-08 15:04 Kronos το τερμάτισες το CoD4; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:11 Ο Dark_kronos: #283 23-02-08 15:11 Γιατι ποτε το αρχισα για να το τερματισω κιολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:12 Ο fandago έγραψε: #284 23-02-08 15:12 Τάσο; Εσύ είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:14 Ο Dark_kronos: #285 23-02-08 15:14 Εγω ειμαι... Δεν εχω παιξει ποτε μου Cod4... Ειμαι φανατικος του πρωτου, εχω παιξει μερικες φορες το δευτερο αλλα το 3ο και το 4ο δεν τα εχω παιξει καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:15 Ο fandago έγραψε: #286 23-02-08 15:15 Μιλάμε για το τελευταίο, το Modern Warfare... Έχω την εντύπωση ότι το είχες αναφέρει κάποιες φορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:17 Ο Dark_kronos: #287 23-02-08 15:17 Μηπος λες για λιγο καιρο πριν αποχωρισω προσωρινα που ελεγα "παω να παιξω cod"; Αν ναι, στο πρωτο αναφερομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:19 Ο fandago έγραψε: #288 23-02-08 15:19 Αχά! Ναι σε αυτό αναφερόμουν. Δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου ότι μιλούσες για το πρώτο, μιας και έχει βγει το υπέρτατο 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Ο Valder έγραψε: #289 23-02-08 15:46 Ας φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η giamen έγραψε: #290 23-02-08 15:50 Helloooooooo παίδες!!!!!!!!!!! Τι κάνετε???? Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας φάμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόλις έφαγα το σμυρνεΐκα σουτζουκάκια απτα χεράκια μου (και το αναφέρω αυτό γιατί δεν μαγειρεύω σχεδόν ποτέ) και τελικά ήταν πολύ ωραία...μμμ... καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Ο Valder έγραψε: #291 23-02-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giamen: καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Click για ανάπτυξη... Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:57 Η giamen έγραψε: #292 23-02-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Click για ανάπτυξη... Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #293 23-02-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από giamen: Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:08 Η kalypso έγραψε: #294 23-02-08 16:08 Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η giamen έγραψε: #295 23-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Καλή όρεξη Καλυψούλα!!Πώς περνάς στην Αίγινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:41 Ο Valder έγραψε: #296 23-02-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Click για ανάπτυξη... Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι; Αρχική Δημοσίευση από giamen: Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει. I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:36 Ο BrokenHeart: #297 23-02-08 17:36 Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εκει που καθομουν και επεζα.. ηρθε η εμπνευση και εγραψα μια ωραιοτατη φραση! Αντε να γραψω τωρα και το υπολιπο κομματι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Ο fandago έγραψε: #282 23-02-08 15:04 Kronos το τερμάτισες το CoD4; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:11 Ο Dark_kronos: #283 23-02-08 15:11 Γιατι ποτε το αρχισα για να το τερματισω κιολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:12 Ο fandago έγραψε: #284 23-02-08 15:12 Τάσο; Εσύ είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:14 Ο Dark_kronos: #285 23-02-08 15:14 Εγω ειμαι... Δεν εχω παιξει ποτε μου Cod4... Ειμαι φανατικος του πρωτου, εχω παιξει μερικες φορες το δευτερο αλλα το 3ο και το 4ο δεν τα εχω παιξει καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:15 Ο fandago έγραψε: #286 23-02-08 15:15 Μιλάμε για το τελευταίο, το Modern Warfare... Έχω την εντύπωση ότι το είχες αναφέρει κάποιες φορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:17 Ο Dark_kronos: #287 23-02-08 15:17 Μηπος λες για λιγο καιρο πριν αποχωρισω προσωρινα που ελεγα "παω να παιξω cod"; Αν ναι, στο πρωτο αναφερομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:19 Ο fandago έγραψε: #288 23-02-08 15:19 Αχά! Ναι σε αυτό αναφερόμουν. Δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου ότι μιλούσες για το πρώτο, μιας και έχει βγει το υπέρτατο 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Ο Valder έγραψε: #289 23-02-08 15:46 Ας φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η giamen έγραψε: #290 23-02-08 15:50 Helloooooooo παίδες!!!!!!!!!!! Τι κάνετε???? Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας φάμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόλις έφαγα το σμυρνεΐκα σουτζουκάκια απτα χεράκια μου (και το αναφέρω αυτό γιατί δεν μαγειρεύω σχεδόν ποτέ) και τελικά ήταν πολύ ωραία...μμμ... καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Ο Valder έγραψε: #291 23-02-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giamen: καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Click για ανάπτυξη... Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:57 Η giamen έγραψε: #292 23-02-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Click για ανάπτυξη... Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #293 23-02-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από giamen: Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:08 Η kalypso έγραψε: #294 23-02-08 16:08 Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η giamen έγραψε: #295 23-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Καλή όρεξη Καλυψούλα!!Πώς περνάς στην Αίγινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:41 Ο Valder έγραψε: #296 23-02-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Click για ανάπτυξη... Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι; Αρχική Δημοσίευση από giamen: Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει. I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:36 Ο BrokenHeart: #297 23-02-08 17:36 Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kronos το τερμάτισες το CoD4; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:11 Ο Dark_kronos: #283 23-02-08 15:11 Γιατι ποτε το αρχισα για να το τερματισω κιολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:12 Ο fandago έγραψε: #284 23-02-08 15:12 Τάσο; Εσύ είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:14 Ο Dark_kronos: #285 23-02-08 15:14 Εγω ειμαι... Δεν εχω παιξει ποτε μου Cod4... Ειμαι φανατικος του πρωτου, εχω παιξει μερικες φορες το δευτερο αλλα το 3ο και το 4ο δεν τα εχω παιξει καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:15 Ο fandago έγραψε: #286 23-02-08 15:15 Μιλάμε για το τελευταίο, το Modern Warfare... Έχω την εντύπωση ότι το είχες αναφέρει κάποιες φορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:17 Ο Dark_kronos: #287 23-02-08 15:17 Μηπος λες για λιγο καιρο πριν αποχωρισω προσωρινα που ελεγα "παω να παιξω cod"; Αν ναι, στο πρωτο αναφερομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:19 Ο fandago έγραψε: #288 23-02-08 15:19 Αχά! Ναι σε αυτό αναφερόμουν. Δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου ότι μιλούσες για το πρώτο, μιας και έχει βγει το υπέρτατο 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Ο Valder έγραψε: #289 23-02-08 15:46 Ας φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η giamen έγραψε: #290 23-02-08 15:50 Helloooooooo παίδες!!!!!!!!!!! Τι κάνετε???? Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας φάμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόλις έφαγα το σμυρνεΐκα σουτζουκάκια απτα χεράκια μου (και το αναφέρω αυτό γιατί δεν μαγειρεύω σχεδόν ποτέ) και τελικά ήταν πολύ ωραία...μμμ... καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Ο Valder έγραψε: #291 23-02-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giamen: καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Click για ανάπτυξη... Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:57 Η giamen έγραψε: #292 23-02-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Click για ανάπτυξη... Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #293 23-02-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από giamen: Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:08 Η kalypso έγραψε: #294 23-02-08 16:08 Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η giamen έγραψε: #295 23-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Καλή όρεξη Καλυψούλα!!Πώς περνάς στην Αίγινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:41 Ο Valder έγραψε: #296 23-02-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Click για ανάπτυξη... Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι; Αρχική Δημοσίευση από giamen: Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει. I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:36 Ο BrokenHeart: #297 23-02-08 17:36 Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατι ποτε το αρχισα για να το τερματισω κιολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:12 Ο fandago έγραψε: #284 23-02-08 15:12 Τάσο; Εσύ είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:14 Ο Dark_kronos: #285 23-02-08 15:14 Εγω ειμαι... Δεν εχω παιξει ποτε μου Cod4... Ειμαι φανατικος του πρωτου, εχω παιξει μερικες φορες το δευτερο αλλα το 3ο και το 4ο δεν τα εχω παιξει καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:15 Ο fandago έγραψε: #286 23-02-08 15:15 Μιλάμε για το τελευταίο, το Modern Warfare... Έχω την εντύπωση ότι το είχες αναφέρει κάποιες φορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:17 Ο Dark_kronos: #287 23-02-08 15:17 Μηπος λες για λιγο καιρο πριν αποχωρισω προσωρινα που ελεγα "παω να παιξω cod"; Αν ναι, στο πρωτο αναφερομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:19 Ο fandago έγραψε: #288 23-02-08 15:19 Αχά! Ναι σε αυτό αναφερόμουν. Δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου ότι μιλούσες για το πρώτο, μιας και έχει βγει το υπέρτατο 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Ο Valder έγραψε: #289 23-02-08 15:46 Ας φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η giamen έγραψε: #290 23-02-08 15:50 Helloooooooo παίδες!!!!!!!!!!! Τι κάνετε???? Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας φάμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόλις έφαγα το σμυρνεΐκα σουτζουκάκια απτα χεράκια μου (και το αναφέρω αυτό γιατί δεν μαγειρεύω σχεδόν ποτέ) και τελικά ήταν πολύ ωραία...μμμ... καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Ο Valder έγραψε: #291 23-02-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giamen: καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Click για ανάπτυξη... Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:57 Η giamen έγραψε: #292 23-02-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Click για ανάπτυξη... Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #293 23-02-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από giamen: Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:08 Η kalypso έγραψε: #294 23-02-08 16:08 Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η giamen έγραψε: #295 23-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Καλή όρεξη Καλυψούλα!!Πώς περνάς στην Αίγινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:41 Ο Valder έγραψε: #296 23-02-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Click για ανάπτυξη... Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι; Αρχική Δημοσίευση από giamen: Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει. I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:36 Ο BrokenHeart: #297 23-02-08 17:36 Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τάσο; Εσύ είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:14 Ο Dark_kronos: #285 23-02-08 15:14 Εγω ειμαι... Δεν εχω παιξει ποτε μου Cod4... Ειμαι φανατικος του πρωτου, εχω παιξει μερικες φορες το δευτερο αλλα το 3ο και το 4ο δεν τα εχω παιξει καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:15 Ο fandago έγραψε: #286 23-02-08 15:15 Μιλάμε για το τελευταίο, το Modern Warfare... Έχω την εντύπωση ότι το είχες αναφέρει κάποιες φορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:17 Ο Dark_kronos: #287 23-02-08 15:17 Μηπος λες για λιγο καιρο πριν αποχωρισω προσωρινα που ελεγα "παω να παιξω cod"; Αν ναι, στο πρωτο αναφερομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:19 Ο fandago έγραψε: #288 23-02-08 15:19 Αχά! Ναι σε αυτό αναφερόμουν. Δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου ότι μιλούσες για το πρώτο, μιας και έχει βγει το υπέρτατο 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Ο Valder έγραψε: #289 23-02-08 15:46 Ας φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η giamen έγραψε: #290 23-02-08 15:50 Helloooooooo παίδες!!!!!!!!!!! Τι κάνετε???? Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας φάμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόλις έφαγα το σμυρνεΐκα σουτζουκάκια απτα χεράκια μου (και το αναφέρω αυτό γιατί δεν μαγειρεύω σχεδόν ποτέ) και τελικά ήταν πολύ ωραία...μμμ... καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Ο Valder έγραψε: #291 23-02-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giamen: καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Click για ανάπτυξη... Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:57 Η giamen έγραψε: #292 23-02-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Click για ανάπτυξη... Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #293 23-02-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από giamen: Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:08 Η kalypso έγραψε: #294 23-02-08 16:08 Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η giamen έγραψε: #295 23-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Καλή όρεξη Καλυψούλα!!Πώς περνάς στην Αίγινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:41 Ο Valder έγραψε: #296 23-02-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Click για ανάπτυξη... Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι; Αρχική Δημοσίευση από giamen: Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει. I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:36 Ο BrokenHeart: #297 23-02-08 17:36 Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω ειμαι... Δεν εχω παιξει ποτε μου Cod4... Ειμαι φανατικος του πρωτου, εχω παιξει μερικες φορες το δευτερο αλλα το 3ο και το 4ο δεν τα εχω παιξει καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:15 Ο fandago έγραψε: #286 23-02-08 15:15 Μιλάμε για το τελευταίο, το Modern Warfare... Έχω την εντύπωση ότι το είχες αναφέρει κάποιες φορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:17 Ο Dark_kronos: #287 23-02-08 15:17 Μηπος λες για λιγο καιρο πριν αποχωρισω προσωρινα που ελεγα "παω να παιξω cod"; Αν ναι, στο πρωτο αναφερομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:19 Ο fandago έγραψε: #288 23-02-08 15:19 Αχά! Ναι σε αυτό αναφερόμουν. Δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου ότι μιλούσες για το πρώτο, μιας και έχει βγει το υπέρτατο 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Ο Valder έγραψε: #289 23-02-08 15:46 Ας φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η giamen έγραψε: #290 23-02-08 15:50 Helloooooooo παίδες!!!!!!!!!!! Τι κάνετε???? Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας φάμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόλις έφαγα το σμυρνεΐκα σουτζουκάκια απτα χεράκια μου (και το αναφέρω αυτό γιατί δεν μαγειρεύω σχεδόν ποτέ) και τελικά ήταν πολύ ωραία...μμμ... καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Ο Valder έγραψε: #291 23-02-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giamen: καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Click για ανάπτυξη... Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:57 Η giamen έγραψε: #292 23-02-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Click για ανάπτυξη... Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #293 23-02-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από giamen: Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:08 Η kalypso έγραψε: #294 23-02-08 16:08 Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η giamen έγραψε: #295 23-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Καλή όρεξη Καλυψούλα!!Πώς περνάς στην Αίγινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:41 Ο Valder έγραψε: #296 23-02-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Click για ανάπτυξη... Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι; Αρχική Δημοσίευση από giamen: Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει. I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:36 Ο BrokenHeart: #297 23-02-08 17:36 Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιλάμε για το τελευταίο, το Modern Warfare... Έχω την εντύπωση ότι το είχες αναφέρει κάποιες φορές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:17 Ο Dark_kronos: #287 23-02-08 15:17 Μηπος λες για λιγο καιρο πριν αποχωρισω προσωρινα που ελεγα "παω να παιξω cod"; Αν ναι, στο πρωτο αναφερομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:19 Ο fandago έγραψε: #288 23-02-08 15:19 Αχά! Ναι σε αυτό αναφερόμουν. Δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου ότι μιλούσες για το πρώτο, μιας και έχει βγει το υπέρτατο 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Ο Valder έγραψε: #289 23-02-08 15:46 Ας φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η giamen έγραψε: #290 23-02-08 15:50 Helloooooooo παίδες!!!!!!!!!!! Τι κάνετε???? Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας φάμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόλις έφαγα το σμυρνεΐκα σουτζουκάκια απτα χεράκια μου (και το αναφέρω αυτό γιατί δεν μαγειρεύω σχεδόν ποτέ) και τελικά ήταν πολύ ωραία...μμμ... καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Ο Valder έγραψε: #291 23-02-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giamen: καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Click για ανάπτυξη... Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:57 Η giamen έγραψε: #292 23-02-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Click για ανάπτυξη... Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #293 23-02-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από giamen: Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:08 Η kalypso έγραψε: #294 23-02-08 16:08 Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η giamen έγραψε: #295 23-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Καλή όρεξη Καλυψούλα!!Πώς περνάς στην Αίγινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:41 Ο Valder έγραψε: #296 23-02-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Click για ανάπτυξη... Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι; Αρχική Δημοσίευση από giamen: Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει. I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:36 Ο BrokenHeart: #297 23-02-08 17:36 Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μηπος λες για λιγο καιρο πριν αποχωρισω προσωρινα που ελεγα "παω να παιξω cod"; Αν ναι, στο πρωτο αναφερομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:19 Ο fandago έγραψε: #288 23-02-08 15:19 Αχά! Ναι σε αυτό αναφερόμουν. Δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου ότι μιλούσες για το πρώτο, μιας και έχει βγει το υπέρτατο 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Ο Valder έγραψε: #289 23-02-08 15:46 Ας φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η giamen έγραψε: #290 23-02-08 15:50 Helloooooooo παίδες!!!!!!!!!!! Τι κάνετε???? Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας φάμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόλις έφαγα το σμυρνεΐκα σουτζουκάκια απτα χεράκια μου (και το αναφέρω αυτό γιατί δεν μαγειρεύω σχεδόν ποτέ) και τελικά ήταν πολύ ωραία...μμμ... καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Ο Valder έγραψε: #291 23-02-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giamen: καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Click για ανάπτυξη... Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:57 Η giamen έγραψε: #292 23-02-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Click για ανάπτυξη... Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #293 23-02-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από giamen: Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:08 Η kalypso έγραψε: #294 23-02-08 16:08 Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η giamen έγραψε: #295 23-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Καλή όρεξη Καλυψούλα!!Πώς περνάς στην Αίγινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:41 Ο Valder έγραψε: #296 23-02-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Click για ανάπτυξη... Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι; Αρχική Δημοσίευση από giamen: Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει. I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:36 Ο BrokenHeart: #297 23-02-08 17:36 Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχά! Ναι σε αυτό αναφερόμουν. Δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου ότι μιλούσες για το πρώτο, μιας και έχει βγει το υπέρτατο 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Ο Valder έγραψε: #289 23-02-08 15:46 Ας φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η giamen έγραψε: #290 23-02-08 15:50 Helloooooooo παίδες!!!!!!!!!!! Τι κάνετε???? Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας φάμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόλις έφαγα το σμυρνεΐκα σουτζουκάκια απτα χεράκια μου (και το αναφέρω αυτό γιατί δεν μαγειρεύω σχεδόν ποτέ) και τελικά ήταν πολύ ωραία...μμμ... καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Ο Valder έγραψε: #291 23-02-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giamen: καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Click για ανάπτυξη... Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:57 Η giamen έγραψε: #292 23-02-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Click για ανάπτυξη... Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #293 23-02-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από giamen: Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:08 Η kalypso έγραψε: #294 23-02-08 16:08 Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η giamen έγραψε: #295 23-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Καλή όρεξη Καλυψούλα!!Πώς περνάς στην Αίγινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:41 Ο Valder έγραψε: #296 23-02-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Click για ανάπτυξη... Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι; Αρχική Δημοσίευση από giamen: Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει. I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:36 Ο BrokenHeart: #297 23-02-08 17:36 Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η giamen έγραψε: #290 23-02-08 15:50 Helloooooooo παίδες!!!!!!!!!!! Τι κάνετε???? Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας φάμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόλις έφαγα το σμυρνεΐκα σουτζουκάκια απτα χεράκια μου (και το αναφέρω αυτό γιατί δεν μαγειρεύω σχεδόν ποτέ) και τελικά ήταν πολύ ωραία...μμμ... καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Ο Valder έγραψε: #291 23-02-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giamen: καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Click για ανάπτυξη... Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:57 Η giamen έγραψε: #292 23-02-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Click για ανάπτυξη... Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #293 23-02-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από giamen: Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:08 Η kalypso έγραψε: #294 23-02-08 16:08 Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η giamen έγραψε: #295 23-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Καλή όρεξη Καλυψούλα!!Πώς περνάς στην Αίγινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:41 Ο Valder έγραψε: #296 23-02-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Click για ανάπτυξη... Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι; Αρχική Δημοσίευση από giamen: Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει. I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:36 Ο BrokenHeart: #297 23-02-08 17:36 Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Helloooooooo παίδες!!!!!!!!!!! Τι κάνετε???? Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας φάμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόλις έφαγα το σμυρνεΐκα σουτζουκάκια απτα χεράκια μου (και το αναφέρω αυτό γιατί δεν μαγειρεύω σχεδόν ποτέ) και τελικά ήταν πολύ ωραία...μμμ... καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Ο Valder έγραψε: #291 23-02-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giamen: καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Click για ανάπτυξη... Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:57 Η giamen έγραψε: #292 23-02-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Click για ανάπτυξη... Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #293 23-02-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από giamen: Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:08 Η kalypso έγραψε: #294 23-02-08 16:08 Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η giamen έγραψε: #295 23-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Καλή όρεξη Καλυψούλα!!Πώς περνάς στην Αίγινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:41 Ο Valder έγραψε: #296 23-02-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Click για ανάπτυξη... Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι; Αρχική Δημοσίευση από giamen: Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει. I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:36 Ο BrokenHeart: #297 23-02-08 17:36 Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giamen: καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες ) Click για ανάπτυξη... Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:57 Η giamen έγραψε: #292 23-02-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Click για ανάπτυξη... Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #293 23-02-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από giamen: Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:08 Η kalypso έγραψε: #294 23-02-08 16:08 Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η giamen έγραψε: #295 23-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Καλή όρεξη Καλυψούλα!!Πώς περνάς στην Αίγινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:41 Ο Valder έγραψε: #296 23-02-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Click για ανάπτυξη... Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι; Αρχική Δημοσίευση από giamen: Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει. I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:36 Ο BrokenHeart: #297 23-02-08 17:36 Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα. Click για ανάπτυξη... Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #293 23-02-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από giamen: Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:08 Η kalypso έγραψε: #294 23-02-08 16:08 Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η giamen έγραψε: #295 23-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Καλή όρεξη Καλυψούλα!!Πώς περνάς στην Αίγινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:41 Ο Valder έγραψε: #296 23-02-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Click για ανάπτυξη... Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι; Αρχική Δημοσίευση από giamen: Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει. I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:36 Ο BrokenHeart: #297 23-02-08 17:36 Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giamen: Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:08 Η kalypso έγραψε: #294 23-02-08 16:08 Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η giamen έγραψε: #295 23-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Καλή όρεξη Καλυψούλα!!Πώς περνάς στην Αίγινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:41 Ο Valder έγραψε: #296 23-02-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Click για ανάπτυξη... Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι; Αρχική Δημοσίευση από giamen: Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει. I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:36 Ο BrokenHeart: #297 23-02-08 17:36 Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η giamen έγραψε: #295 23-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Καλή όρεξη Καλυψούλα!!Πώς περνάς στην Αίγινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:41 Ο Valder έγραψε: #296 23-02-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Click για ανάπτυξη... Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι; Αρχική Δημοσίευση από giamen: Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει. I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:36 Ο BrokenHeart: #297 23-02-08 17:36 Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Καλή όρεξη Καλυψούλα!!Πώς περνάς στην Αίγινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:41 Ο Valder έγραψε: #296 23-02-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Click για ανάπτυξη... Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι; Αρχική Δημοσίευση από giamen: Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει. I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:36 Ο BrokenHeart: #297 23-02-08 17:36 Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γεια σας!! Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο... Click για ανάπτυξη... Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι; Αρχική Δημοσίευση από giamen: Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!! Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει. I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:36 Ο BrokenHeart: #297 23-02-08 17:36 Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα και από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:16 Η kalypso έγραψε: #298 23-02-08 20:16 Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #299 23-02-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη! Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν; Click για ανάπτυξη... Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά! Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giamen Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η giamen έγραψε: #300 23-02-08 20:30 Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπερουδιααααα σε ολους!! και στον Spoiler ξεχωριστο Βαλντερακο ! Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα") Click για ανάπτυξη... Μπα Πελοποννήσιος?Απο που? Spoiler αν επιτρεπεται Θα το κουμανταρεiς μια χαρα, δεν σε φοβομαστε εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.