Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
giamen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ας φάμε...
Εγώ μόλις έφαγα το σμυρνεΐκα σουτζουκάκια απτα χεράκια μου (και το αναφέρω αυτό γιατί δεν μαγειρεύω σχεδόν ποτέ) και τελικά ήταν πολύ ωραία...μμμ...
καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες )
Valder
Τιμώμενο Μέλος
καλή όρεξη Βαλντεράκι (τελικά είμαι πολύ καλός ανθρωπος και δεν κρατάω κακίες )
Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα.
giamen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος...Α! Το Γιάμεν! Ευχαριστώ για την καλή όρεξη! Σε τι να κρατήσεις κακία; Στο δίκαιο; Έχω δίκιο, έχεις άδικο. Τελεία και παύλα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Εξακολουθώ πάντως να μην σε καταλαβαίνω... πρέπει να σαι πολύ περίεργος άνθρωπος...
Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο...
giamen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!!Φυσικά! Αν ήμουν κάτι το συνηθισμένο δεν θα είχα κάτι για να ξεχωρίζω και να με θυμούνται, θαυμάζουν, προσκυνούν...κλπ κλπ... Θα προτιμούσες να είσαι άλλος ένας κόκκος μέσα στο σωρό στην άμμο, ή το σμιλεμένο από τη θάλασσα και γυαλιστερό πετράδι επάνω στην άμμο; Είναι ξεκάθαρο τι προτιμώ να είμαι.
Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!!
Καλή όρεξη Καλυψούλα!!Πώς περνάς στην Αίγινα??
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Γεια σας!!
Καλή όρεξη! Κι εμείς θα φάμε σε λίγο...
Thanks Καλυψούδι μου, επίσης! Πως πάει το τριημεράκι;
Έχεις ένα point δεν μπορώ να πω..και αυτό όντως ειναι κάτι ενδιαφέρον..Καλο που δεν είσαι μετριόφρων γιατι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!βέβαια με μένα δεν μπορείς να συγκριθείς αλλά για το επιπεδό σου είσαι ο καλύτερος!!!
Με περιμένουν όμως και τα φαρμακάκια μου Mr Special .. και στην παρούσα φάση επείγει να ασχοληθώ μαζί τους!!!
Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος απ' όλους. Είπα ότι είμαι ξεχωριστός. Χωρίς βέβαια αυτό να με αποκλείει απ' το να γίνω και ο καλύτερος! Μπορείς να απολαύσεις λοιπόν την προσωρινή πρωτιά σου, μέχρι να μάθω τις αδυναμίες σου και να σε κατεβάσω από κει.
I shall go as well... My karavia are waiting for me to make my day once again!
BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Μια χαρά Βαλντεράκι μου, σ' ευχαριστώ! Αύριο πρωί γυρίζω και στρώνομαι να διαβάσω γιατί δίνω και Δευτέρα και Τρίτη!
Πώς πάνε τα καράβια σου εσένα;; Επιπλέουν;
Την ναυτιλιακή εταιρία "Η Παναγιά μαζί σου Shipping" την έχεις ακούσει; Αυτή θέλω να με σπονσοράρει τη Δευτέρα για να γράψω καλά!
Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα")
giamen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την αρενα ... του διαβασματος ... και θα παω να δω κανα dvd!!
Μπα Πελοποννήσιος?Απο που?Τα παλεύω, όμως και θα το κουμαντάρω! Το βαπόρι απ' την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία. Από παλιά ήμασταν καλοί οι Πελοποννήσιοι με τα καράβια φαίνεται! (και με τα "χόρτα")
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.