giamen
Εκκολαπτόμενο μέλος
μολις γυρισα απο ενα απολαυστικο απογευματινο καφε με μια φιλη και γυρισα αρκετα χαλαρη/ανανεωμενη για να αντεξω λιγο διαβασματακι ακομα..
Σε ακουω κυριε...Πάω να διαβάσω... Θα τα πούμε ένα χεράκι όταν γυρίσεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Γιατί κάθε φορά που διαβάζω πρέπει να με πιάνει νύστα; Γιατί;
Δεν είσσαι ο μόνος! Εγώ με το που διαβάζω μια πρόταση αρχίζω να χασμουριέμαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Σε ακουω κυριε...λεμε τωρα..
Λέμε τώρα κύριε ή λέμε τώρα σε ακούω; Θα τα πούμε μετά, όταν τελειώσω το διάβασμα...
Δεν είσσαι ο μόνος! Εγώ με το που διαβάζω μια πρόταση αρχίζω να χασμουριέμαι!
Χασμουριέμαι, τρίβω τα μάτια μου, ξύνω την πλάτη μου (και όχι μόνο), κόβω βόλτες, βάζω μουσική, έλεος δεν ξυπνάω με τίποτα! Τι σκ@τ@, μάγια μας έχουν κάνει ρε σουτζουκάκι; (αρχίζω και το πιστεύω ότι κάποιος με έχει καταραστεί)
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Χασμουριέμαι, τρίβω τα μάτια μου, ξύνω την πλάτη μου (και όχι μόνο), κόβω βόλτες, βάζω μουσική, έλεος δεν ξυπνάω με τίποτα! Τι σκ@τ@, μάγια μας έχουν κάνει ρε σουτζουκάκι; (αρχίζω και το πιστεύω ότι κάποιος με έχει καταραστεί)
Μην λες χαζομάρες! Μια χαρά θα τα πας! Ίσως να κουραστείς λίγο παραπάνω αλλά στο τέλος θα ανταμειφθείς! Είμαι σίγουρη! Υπομονή κσι επιμονή χρειάζεται!
giamen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λέμε τώρα κύριε ή λέμε τώρα σε ακούω; Θα τα πούμε μετά, όταν τελειώσω το διάβασμα...
Παω και γω να διαβασω λιγουλακι..
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Μην λες χαζομάρες! Μια χαρά θα τα πας! Ίσως να κουραστείς λίγο παραπάνω αλλά στο τέλος θα ανταμειφθείς! Είμαι σίγουρη! Υπομονή κσι επιμονή χρειάζεται!
Θενξ σουτζού!!! Πάμε γερά!!!!
ολο το αναβαλλεις..μηπως εχεις κατι να φοβηθεις??λεμε τωρα κυριε..σαφες?
Παω και γω να διαβασω λιγουλακι..
Ναι πήγαινε... πήγαινε... να πάω κι εγώ και μόλις τελειώσω θα σου ψάλλω την εξάβιβλο σε Λα Ματζόρε υπό τη μελωδία άρπας... (καλά είμαι πολύ κωλόπαιδο ε; )
Τα λέμε μετά...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Ναι πήγαινε... πήγαινε... να πάω κι εγώ και μόλις τελειώσω θα σου ψάλλω την εξάβιβλο σε Λα Ματζόρε υπό τη μελωδία άρπας... (καλά είμαι πολύ κωλόπαιδο ε; )
Τα λέμε μετά...
Ε... οι ψαλμοι ψαλονται σε Βυζαντινες κλιμακες... Δεν υπαρχει Λα μαντζορε εκει...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ε... οι ψαλμοι ψαλονται σε Βυζαντινες κλιμακες... Δεν υπαρχει Λα μαντζορε εκει...
Πα Βου Γα Δη Κε Ζω Νη ΜΑΤΖΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΝΟΡΙΑ δηλαδή; Οκ, πάω τώρα να διαβάσω τα καράβια μου γιατί το ΟΥΓΚΧ και ψόφησε!
borat
Επιφανές μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Σορρυ που δε σας απάντησα πριν, θα χάναμε το δελφίνι! Είμαι Αίγινα!
Βαλντεράκι μου καλό ζιάβασμα...
giamen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηρθε η ωρα των σουτζουκακιων!!Αποφασισα να ακολουθησω την οικογενειακη παραδοση,υστερα και απο μια μικρη παροτρυνση, και θα ξεκινησω με σουτζουκακια σμυρναιϊκα!!Σμυρνη ειναι αυτη δεν κανει να ξεχαστει!!..Τωρα αν θα πετυχουν αλλο ζητημα..Θα δουμε..
ακομα διαβαζεις...ή φοβασαι επειδη τοση ωρα μπλοφαρες...(εισαι πολυ κωλοπαιδο )Ναι πήγαινε... πήγαινε... να πάω κι εγώ και μόλις τελειώσω θα σου ψάλλω την εξάβιβλο σε Λα Ματζόρε υπό τη μελωδία άρπας... (καλά είμαι πολύ κωλόπαιδο ε; )
Τα λέμε μετά...
giamen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρες παιζάκια!!
Σορρυ που δε σας απάντησα πριν, θα χάναμε το δελφίνι! Είμαι Αίγινα!
Αχχ ζηλεύω... Θελω και εγω διακοπούλες!!!!
Καλα να περάσεις καλό μου!! κοιτα να το ευχαριστηθείς!!!
kalypso
Περιβόητο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
τελικά βγήκε κάποιος νεκρός απ το ατύχημα με τον ΗΣΑΠ
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστώ λατρεία! Καλά να περνάς εκεί!
ακομα διαβαζεις...ή φοβασαι επειδη τοση ωρα μπλοφαρες...(εισαι πολυ κωλοπαιδο )
Ναι ακόμα διαβάζω... Δεν νιώθω καν!!!!!!
"Ασκήσεις" λέει και πετάει κάτι τεράστιους πίνακες με νούμερα......
ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ;;;;;
ΥΓ: Κι έχω και τον άλλο... "Παλευεται ρε..." ΠΟΣΟ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ;;;;;
giamen
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΥΓ:με εξαιρεση τον Βαλντερ..
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Απτη μια το διαβασμα...απτην αλλη τα σουτζουκακια...βγηκα "οφ" η γυναικα..!!Λεω σιγα σιγα να παω για νανακια γιατι θαχω ενα δυσκολο σαββατοκυριακο αλλα ευτυχως απο Τριτη οι ρυθμοι θαρχισουν να χαλαρωνουν και να επανερχονται στα φυσιολογικα!!...Καληνυχτααα με μια μεγαληηη αγκαλια σε ολους!!
ΥΓ:με εξαιρεση τον Βαλντερ..που δεν νομιζω να περιμενει και το κεϊκ που ειχε ζητησει μετα τα σημερινα ..
Και τι μ' ενδιαφέρει εμένα; Σιγά μη σκάσω... πήγαινε για ύπνο!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.