Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πήγα δουλειά το πρωί, έγινα χάλια και τώρα είμαι σπιτάκι:P
Έτσι δεν θα αναρρώσει ποτέ όμως!! Δες καμία ταινια διάβασε κανένα βιβλίο να περασουν οι μέρες για να γίνεις καλά!! Συνήθως καμία βδομάδα κρατάει ή ιωση ,σε μένα πάντως τόσο ηταν:P
:console:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

[QUOTE=wherever;4194202]Έτσι δεν θα αναρρώσει ποτέ όμως!! Δες καμία ταινια διάβασε κανένα βιβλίο να περασουν οι μέρες για να γίνεις καλά!! Συνήθως καμία βδομάδα κρατάει ή ιωση ,σε μένα πάντως τόσο ηταν:P
:console:[/QUOTE]

Είμαι ήδη στην 4η μέρα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

[QUOTE=wherever;4194202]Έτσι δεν θα αναρρώσει ποτέ όμως!! Δες καμία ταινια διάβασε κανένα βιβλίο να περασουν οι μέρες για να γίνεις καλά!! Συνήθως καμία βδομάδα κρατάει ή ιωση ,σε μένα πάντως τόσο ηταν:P
:console:

Είμαι ήδη στην 4η μέρα:P[/QUOTE]
Δύο +σήμερα!!:whistle:

Είμαι ήδη στην 4η μέρα:P
Δύο +σήμερα!!:whistle:[/QUOTE]

Du arme:/: καημενούλα μου:/:
Εγώ σήμερα είμαι επιτέλους αρκετά καλά!

Εγώ πάντως σωστά τα μετρησα μια εβδομάδα σχεδόν σου κράτησε!!:whistle::P
Τέταρτη μέρα στις 12/7 και σήμερα έχουμε 15/7
Μπράβο πάντως!!!!Άντε το καλοκαίρι όλο δικό σου πλέον!!:D

Εγώ πάντως σωστά τα μετρησα μια εβδομάδα σχεδόν σου κράτησε!!:whistle::P
Τέταρτη μέρα στις 12/7 και σήμερα έχουμε 15/7
Μπράβο πάντως!!!!Άντε το καλοκαίρι όλο δικό σου πλέον!!:D

Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί:P:P

Γιατί με έχει πιάσει μια νοσταλγία και μια τάση φυγής σήμερα;:(

Δεν ξέρω,αλλά be cool.Όλα περνάνε

Δεν ξέρω,αλλά be cool.Όλα περνάνε

Αμ δε:P το έχω κατά διαστήματα αυτό

Και μένα που και που με πιάνουν κάτι ψυχολογικά,είναι και καλοκαίρι φεύγουν πολλοί άλλοι αναγκάζονται να μείνουν πίσω δουλειά κτλπ :P

Και μένα που και που με πιάνουν κάτι ψυχολογικά,είναι και καλοκαίρι φεύγουν πολλοί άλλοι αναγκάζονται να μείνουν πίσω δουλειά κτλπ :P

Ειναι και αυτο.. Θα μου περασει... Ολα περνανε.
* Θα μου περασει οταν καταφερω να φυγω:redface:

Χαιρετω τα πλήθη!!:D Τι κανετε;;

Γεια:D
Εγω και η Μπρίγκυ η γατούλα μου ( που είμαστε αγκαλίτσα τώρα) σας στέλνουμε πολλά φιλιά και πατουσάκια!

Γεια:D
Εγω και η Μπρίγκυ η γατούλα μου ( που είμαστε αγκαλίτσα τώρα) σας στέλνουμε πολλά φιλιά και πατουσάκια!

Ευχαριστούσε Deutsch και Μπριγκυ!!!:D:P
(Θέλω φωτό εγώ να γνωρίσω και τον δεύτερο αποστολέα φιλιων οκ;;:whistle:)

Πριν λίγο ξυπνησα ..αυτό το καλοκαίρι ειδικά οι ώρες ύπνου πλέον είναι τελείως αλλοπροσαλες!!:P:worry:
:hello:

Ευχαριστούσε Deutsch και Μπριγκυ!!!:D:P
(Θέλω φωτό εγώ να γνωρίσω και τον δεύτερο αποστολέα φιλιων οκ;;:whistle:)

Πριν λίγο ξυπνησα ..αυτό το καλοκαίρι ειδικά οι ώρες ύπνου πλέον είναι τελείως αλλοπροσαλες!!:P:worry:

image.jpg haaaaaaalli haaaaallooo

image.jpg haaaaaaalli haaaaallooo

Καλέ στο viber εννοουσα να μου την στειλεις όχι εδώ!!:P
Τεσπα τι γλυκουλιιιιιιιιι γατάκι είναι αυτό!!!!:D:redface:
Ωραία φωτό αυτή την υποκλεβω οκ;:P
Πολλά φιλια κι από μένα και στα δύο σας!!!!!:huglove:

(Το όνομα από που βγήκε αλήθεια δεν τ έχω ξανακουσει; )

Καλέ στο viber εννοουσα να μου την στειλεις όχι εδώ!!:P
Τεσπα τι γλυκουλιιιιιιιιι γατάκι είναι αυτό!!!!:D:redface:
Ωραία φωτό αυτή την υποκλεβω οκ;:P
Πολλά φιλια κι από μένα και στα δύο σας!!!!!:huglove:

(Το όνομα από που βγήκε αλήθεια δεν τ έχω ξανακουσει; )

Κλέψτη:P
Το ολόκληρο όνομά της είναι: Brigitte ( Μπριγκίτε) αλλά επειδή είναι μεγάλο και δύσκολο το έκανα Μπρίγκυ:redface:

Κλέψτη:P
Το ολόκληρο όνομά της είναι: Brigitte ( Μπριγκίτε) αλλά επειδή είναι μεγάλο και δύσκολο το έκανα Μπρίγκυ:redface:

Το έκανα!:P
Α γιατί δεν το έκανες Μπριγκίτ ή να αλλαξεις το τόνο γιατί μπορεί άνετα κάποιος να το μπερδευψει με το γνωστό σκεύος της κουζίνας..Δεν στο λέω για κακό προς θεού απλά είναι πολύ ευκολο να γινει παρεξήγηση!:P:redface: :redface:
Όπως και να έχει να περνάτε καλά μαζί!!(οι γάτες είναι τελειες ειδικά αν είναι μικρούλες!!:redface::D)

Το έκανα!:P
Α γιατί δεν το έκανες Μπριγκίτ ή να αλλαξεις το τόνο γιατί μπορεί άνετα κάποιος να το μπερδευψει με το γνωστό σκεύος της κουζίνας..Δεν στο λέω για κακό προς θεού απλά είναι πολύ ευκολο να γινει παρεξήγηση!:P:redface: :redface:
Όπως και να έχει να περνάτε καλά μαζί!!(οι γάτες είναι τελειες ειδικά αν είναι μικρούλες!!:redface::D)

Ρε ο αδερφός μου ήθελε να την φωνάζουμε Μπίτε αλλά τι μπίτε; Το παιδί μου δεν θα το φώναζα ποτέ ''παρακαλώ'':P:P

Μου αρέσει το Μπρίγκυ! Τονίζει την αυστριακή καταγωγή της!

* σήμερα έτρεξε πρώτη φορά στην αγκαλιά μου!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back