Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 19:49 Η Deutsch... Lover: #34.241 03-07-15 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Kαλησπέρα Deutsch ! Πώς πάει?/ Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί να πάει εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 19:56 Ο Sommerfeld: #34.242 03-07-15 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Προσπαθεί να πάει εσύ; Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, και εγώ μια απο τα ίδια! Σήμερα ήταν η πρώτη φορα που πήγα θαλασσα...Είχα να πάω απο τότε που άρχισαν οι εξετάσεις!! Βαρεμάρα λοιπόν, καταλαβες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 19:58 Η Deutsch... Lover: #34.243 03-07-15 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Κατάλαβα, και εγώ μια απο τα ίδια! Σήμερα ήταν η πρώτη φορα που πήγα θαλασσα...Είχα να πάω απο τότε που άρχισαν οι εξετάσεις!! Βαρεμάρα λοιπόν, καταλαβες! Click για ανάπτυξη... Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:17 Ο Sommerfeld: #34.244 03-07-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Έχω πάει τόσες φορές στην Θάσο(προηγουμενα καλοκαιρια), λατρεύω και εγώ τα νησιά... Όνειρο μου ήταν και είναι ένα τροπικό νησί με σιέστες, κανα χυμο ανανα μεσα σε καρύδα, κρυσταλλινα νερά κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:20 Η Deutsch... Lover: #34.245 03-07-15 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Έχω πάει τόσες φορές στην Θάσο(προηγουμενα καλοκαιρια), λατρεύω και εγώ τα νησιά... Όνειρο μου ήταν και είναι ένα τροπικό νησί με σιέστες, κανα χυμο ανανα μεσα σε καρύδα, κρυσταλλινα νερά κλπ Click για ανάπτυξη... Είχα να πάω 14 χρόνια Πέρασα 8 από τις πιο υπέροχες μέρες της ζωής μου!!! Μην μιλάς για τροπικά νησιά είμαι σε βουνό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:28 Ο Sommerfeld: #34.246 03-07-15 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Είχα να πάω 14 χρόνια Πέρασα 8 από τις πιο υπέροχες μέρες της ζωής μου!!! Μην μιλάς για τροπικά νησιά είμαι σε βουνό Click για ανάπτυξη... Καλό κουράγιο τώρα με τα όσα γίνονται στο ελλαδιστάν!! Εσύ πήρες και δυνάμεις τυχερή, εμείςακόμη λιώνουμε Πού μένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #34.247 03-07-15 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Καλό κουράγιο τώρα με τα όσα γίνονται στο ελλαδιστάν!! Εσύ πήρες και δυνάμεις τυχερή, εμείςακόμη λιώνουμε Πού μένεις?? Click για ανάπτυξη... 2 μέρες μέχρι την Κυριακή. Για να είδωμεν. Καστοριά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:32 Ο Sommerfeld: #34.248 03-07-15 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 2 μέρες μέχρι την Κυριακή. Για να είδωμεν. Καστοριά εδώ! Click για ανάπτυξη... Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:34 Η Deutsch... Lover: #34.249 03-07-15 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Click για ανάπτυξη... Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:38 Ο Sommerfeld: #34.250 03-07-15 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Click για ανάπτυξη... Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Η Deutsch... Lover: #34.251 03-07-15 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Ε ναι. Μόνο που η αξιοπρέπεια δεν τρώγεται. Γιατί αν μείνεις μόνο με αξιοπρέπεια και χωρίς φαγητό είναι άχρηστη. Α εμένα δεν θα με χαλάσει. Φεύγω και αύριο. Μου έλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:45 Η wherever έγραψε: #34.252 03-07-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:59 Η Deutsch... Lover: #34.253 03-07-15 21:59 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 22:06 Η wherever έγραψε: #34.254 03-07-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:00 Η Deutsch... Lover: #34.255 03-07-15 23:00 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Click για ανάπτυξη... Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 20:07 Η wherever έγραψε: #34.256 04-07-15 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 22:11 Η Deutsch... Lover: #34.257 04-07-15 22:11 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Kαλησπέρα Deutsch ! Πώς πάει?/ Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί να πάει εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 19:56 Ο Sommerfeld: #34.242 03-07-15 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Προσπαθεί να πάει εσύ; Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, και εγώ μια απο τα ίδια! Σήμερα ήταν η πρώτη φορα που πήγα θαλασσα...Είχα να πάω απο τότε που άρχισαν οι εξετάσεις!! Βαρεμάρα λοιπόν, καταλαβες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 19:58 Η Deutsch... Lover: #34.243 03-07-15 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Κατάλαβα, και εγώ μια απο τα ίδια! Σήμερα ήταν η πρώτη φορα που πήγα θαλασσα...Είχα να πάω απο τότε που άρχισαν οι εξετάσεις!! Βαρεμάρα λοιπόν, καταλαβες! Click για ανάπτυξη... Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:17 Ο Sommerfeld: #34.244 03-07-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Έχω πάει τόσες φορές στην Θάσο(προηγουμενα καλοκαιρια), λατρεύω και εγώ τα νησιά... Όνειρο μου ήταν και είναι ένα τροπικό νησί με σιέστες, κανα χυμο ανανα μεσα σε καρύδα, κρυσταλλινα νερά κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:20 Η Deutsch... Lover: #34.245 03-07-15 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Έχω πάει τόσες φορές στην Θάσο(προηγουμενα καλοκαιρια), λατρεύω και εγώ τα νησιά... Όνειρο μου ήταν και είναι ένα τροπικό νησί με σιέστες, κανα χυμο ανανα μεσα σε καρύδα, κρυσταλλινα νερά κλπ Click για ανάπτυξη... Είχα να πάω 14 χρόνια Πέρασα 8 από τις πιο υπέροχες μέρες της ζωής μου!!! Μην μιλάς για τροπικά νησιά είμαι σε βουνό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:28 Ο Sommerfeld: #34.246 03-07-15 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Είχα να πάω 14 χρόνια Πέρασα 8 από τις πιο υπέροχες μέρες της ζωής μου!!! Μην μιλάς για τροπικά νησιά είμαι σε βουνό Click για ανάπτυξη... Καλό κουράγιο τώρα με τα όσα γίνονται στο ελλαδιστάν!! Εσύ πήρες και δυνάμεις τυχερή, εμείςακόμη λιώνουμε Πού μένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #34.247 03-07-15 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Καλό κουράγιο τώρα με τα όσα γίνονται στο ελλαδιστάν!! Εσύ πήρες και δυνάμεις τυχερή, εμείςακόμη λιώνουμε Πού μένεις?? Click για ανάπτυξη... 2 μέρες μέχρι την Κυριακή. Για να είδωμεν. Καστοριά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:32 Ο Sommerfeld: #34.248 03-07-15 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 2 μέρες μέχρι την Κυριακή. Για να είδωμεν. Καστοριά εδώ! Click για ανάπτυξη... Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:34 Η Deutsch... Lover: #34.249 03-07-15 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Click για ανάπτυξη... Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:38 Ο Sommerfeld: #34.250 03-07-15 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Click για ανάπτυξη... Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Η Deutsch... Lover: #34.251 03-07-15 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Ε ναι. Μόνο που η αξιοπρέπεια δεν τρώγεται. Γιατί αν μείνεις μόνο με αξιοπρέπεια και χωρίς φαγητό είναι άχρηστη. Α εμένα δεν θα με χαλάσει. Φεύγω και αύριο. Μου έλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:45 Η wherever έγραψε: #34.252 03-07-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:59 Η Deutsch... Lover: #34.253 03-07-15 21:59 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 22:06 Η wherever έγραψε: #34.254 03-07-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:00 Η Deutsch... Lover: #34.255 03-07-15 23:00 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Click για ανάπτυξη... Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 20:07 Η wherever έγραψε: #34.256 04-07-15 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 22:11 Η Deutsch... Lover: #34.257 04-07-15 22:11 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Προσπαθεί να πάει εσύ; Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, και εγώ μια απο τα ίδια! Σήμερα ήταν η πρώτη φορα που πήγα θαλασσα...Είχα να πάω απο τότε που άρχισαν οι εξετάσεις!! Βαρεμάρα λοιπόν, καταλαβες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 19:58 Η Deutsch... Lover: #34.243 03-07-15 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Κατάλαβα, και εγώ μια απο τα ίδια! Σήμερα ήταν η πρώτη φορα που πήγα θαλασσα...Είχα να πάω απο τότε που άρχισαν οι εξετάσεις!! Βαρεμάρα λοιπόν, καταλαβες! Click για ανάπτυξη... Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:17 Ο Sommerfeld: #34.244 03-07-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Έχω πάει τόσες φορές στην Θάσο(προηγουμενα καλοκαιρια), λατρεύω και εγώ τα νησιά... Όνειρο μου ήταν και είναι ένα τροπικό νησί με σιέστες, κανα χυμο ανανα μεσα σε καρύδα, κρυσταλλινα νερά κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:20 Η Deutsch... Lover: #34.245 03-07-15 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Έχω πάει τόσες φορές στην Θάσο(προηγουμενα καλοκαιρια), λατρεύω και εγώ τα νησιά... Όνειρο μου ήταν και είναι ένα τροπικό νησί με σιέστες, κανα χυμο ανανα μεσα σε καρύδα, κρυσταλλινα νερά κλπ Click για ανάπτυξη... Είχα να πάω 14 χρόνια Πέρασα 8 από τις πιο υπέροχες μέρες της ζωής μου!!! Μην μιλάς για τροπικά νησιά είμαι σε βουνό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:28 Ο Sommerfeld: #34.246 03-07-15 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Είχα να πάω 14 χρόνια Πέρασα 8 από τις πιο υπέροχες μέρες της ζωής μου!!! Μην μιλάς για τροπικά νησιά είμαι σε βουνό Click για ανάπτυξη... Καλό κουράγιο τώρα με τα όσα γίνονται στο ελλαδιστάν!! Εσύ πήρες και δυνάμεις τυχερή, εμείςακόμη λιώνουμε Πού μένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #34.247 03-07-15 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Καλό κουράγιο τώρα με τα όσα γίνονται στο ελλαδιστάν!! Εσύ πήρες και δυνάμεις τυχερή, εμείςακόμη λιώνουμε Πού μένεις?? Click για ανάπτυξη... 2 μέρες μέχρι την Κυριακή. Για να είδωμεν. Καστοριά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:32 Ο Sommerfeld: #34.248 03-07-15 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 2 μέρες μέχρι την Κυριακή. Για να είδωμεν. Καστοριά εδώ! Click για ανάπτυξη... Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:34 Η Deutsch... Lover: #34.249 03-07-15 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Click για ανάπτυξη... Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:38 Ο Sommerfeld: #34.250 03-07-15 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Click για ανάπτυξη... Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Η Deutsch... Lover: #34.251 03-07-15 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Ε ναι. Μόνο που η αξιοπρέπεια δεν τρώγεται. Γιατί αν μείνεις μόνο με αξιοπρέπεια και χωρίς φαγητό είναι άχρηστη. Α εμένα δεν θα με χαλάσει. Φεύγω και αύριο. Μου έλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:45 Η wherever έγραψε: #34.252 03-07-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:59 Η Deutsch... Lover: #34.253 03-07-15 21:59 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 22:06 Η wherever έγραψε: #34.254 03-07-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:00 Η Deutsch... Lover: #34.255 03-07-15 23:00 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Click για ανάπτυξη... Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 20:07 Η wherever έγραψε: #34.256 04-07-15 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 22:11 Η Deutsch... Lover: #34.257 04-07-15 22:11 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Κατάλαβα, και εγώ μια απο τα ίδια! Σήμερα ήταν η πρώτη φορα που πήγα θαλασσα...Είχα να πάω απο τότε που άρχισαν οι εξετάσεις!! Βαρεμάρα λοιπόν, καταλαβες! Click για ανάπτυξη... Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:17 Ο Sommerfeld: #34.244 03-07-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Έχω πάει τόσες φορές στην Θάσο(προηγουμενα καλοκαιρια), λατρεύω και εγώ τα νησιά... Όνειρο μου ήταν και είναι ένα τροπικό νησί με σιέστες, κανα χυμο ανανα μεσα σε καρύδα, κρυσταλλινα νερά κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:20 Η Deutsch... Lover: #34.245 03-07-15 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Έχω πάει τόσες φορές στην Θάσο(προηγουμενα καλοκαιρια), λατρεύω και εγώ τα νησιά... Όνειρο μου ήταν και είναι ένα τροπικό νησί με σιέστες, κανα χυμο ανανα μεσα σε καρύδα, κρυσταλλινα νερά κλπ Click για ανάπτυξη... Είχα να πάω 14 χρόνια Πέρασα 8 από τις πιο υπέροχες μέρες της ζωής μου!!! Μην μιλάς για τροπικά νησιά είμαι σε βουνό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:28 Ο Sommerfeld: #34.246 03-07-15 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Είχα να πάω 14 χρόνια Πέρασα 8 από τις πιο υπέροχες μέρες της ζωής μου!!! Μην μιλάς για τροπικά νησιά είμαι σε βουνό Click για ανάπτυξη... Καλό κουράγιο τώρα με τα όσα γίνονται στο ελλαδιστάν!! Εσύ πήρες και δυνάμεις τυχερή, εμείςακόμη λιώνουμε Πού μένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #34.247 03-07-15 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Καλό κουράγιο τώρα με τα όσα γίνονται στο ελλαδιστάν!! Εσύ πήρες και δυνάμεις τυχερή, εμείςακόμη λιώνουμε Πού μένεις?? Click για ανάπτυξη... 2 μέρες μέχρι την Κυριακή. Για να είδωμεν. Καστοριά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:32 Ο Sommerfeld: #34.248 03-07-15 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 2 μέρες μέχρι την Κυριακή. Για να είδωμεν. Καστοριά εδώ! Click για ανάπτυξη... Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:34 Η Deutsch... Lover: #34.249 03-07-15 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Click για ανάπτυξη... Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:38 Ο Sommerfeld: #34.250 03-07-15 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Click για ανάπτυξη... Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Η Deutsch... Lover: #34.251 03-07-15 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Ε ναι. Μόνο που η αξιοπρέπεια δεν τρώγεται. Γιατί αν μείνεις μόνο με αξιοπρέπεια και χωρίς φαγητό είναι άχρηστη. Α εμένα δεν θα με χαλάσει. Φεύγω και αύριο. Μου έλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:45 Η wherever έγραψε: #34.252 03-07-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:59 Η Deutsch... Lover: #34.253 03-07-15 21:59 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 22:06 Η wherever έγραψε: #34.254 03-07-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:00 Η Deutsch... Lover: #34.255 03-07-15 23:00 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Click για ανάπτυξη... Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 20:07 Η wherever έγραψε: #34.256 04-07-15 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 22:11 Η Deutsch... Lover: #34.257 04-07-15 22:11 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Έχω πάει τόσες φορές στην Θάσο(προηγουμενα καλοκαιρια), λατρεύω και εγώ τα νησιά... Όνειρο μου ήταν και είναι ένα τροπικό νησί με σιέστες, κανα χυμο ανανα μεσα σε καρύδα, κρυσταλλινα νερά κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:20 Η Deutsch... Lover: #34.245 03-07-15 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Έχω πάει τόσες φορές στην Θάσο(προηγουμενα καλοκαιρια), λατρεύω και εγώ τα νησιά... Όνειρο μου ήταν και είναι ένα τροπικό νησί με σιέστες, κανα χυμο ανανα μεσα σε καρύδα, κρυσταλλινα νερά κλπ Click για ανάπτυξη... Είχα να πάω 14 χρόνια Πέρασα 8 από τις πιο υπέροχες μέρες της ζωής μου!!! Μην μιλάς για τροπικά νησιά είμαι σε βουνό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:28 Ο Sommerfeld: #34.246 03-07-15 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Είχα να πάω 14 χρόνια Πέρασα 8 από τις πιο υπέροχες μέρες της ζωής μου!!! Μην μιλάς για τροπικά νησιά είμαι σε βουνό Click για ανάπτυξη... Καλό κουράγιο τώρα με τα όσα γίνονται στο ελλαδιστάν!! Εσύ πήρες και δυνάμεις τυχερή, εμείςακόμη λιώνουμε Πού μένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #34.247 03-07-15 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Καλό κουράγιο τώρα με τα όσα γίνονται στο ελλαδιστάν!! Εσύ πήρες και δυνάμεις τυχερή, εμείςακόμη λιώνουμε Πού μένεις?? Click για ανάπτυξη... 2 μέρες μέχρι την Κυριακή. Για να είδωμεν. Καστοριά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:32 Ο Sommerfeld: #34.248 03-07-15 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 2 μέρες μέχρι την Κυριακή. Για να είδωμεν. Καστοριά εδώ! Click για ανάπτυξη... Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:34 Η Deutsch... Lover: #34.249 03-07-15 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Click για ανάπτυξη... Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:38 Ο Sommerfeld: #34.250 03-07-15 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Click για ανάπτυξη... Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Η Deutsch... Lover: #34.251 03-07-15 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Ε ναι. Μόνο που η αξιοπρέπεια δεν τρώγεται. Γιατί αν μείνεις μόνο με αξιοπρέπεια και χωρίς φαγητό είναι άχρηστη. Α εμένα δεν θα με χαλάσει. Φεύγω και αύριο. Μου έλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:45 Η wherever έγραψε: #34.252 03-07-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:59 Η Deutsch... Lover: #34.253 03-07-15 21:59 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 22:06 Η wherever έγραψε: #34.254 03-07-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:00 Η Deutsch... Lover: #34.255 03-07-15 23:00 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Click για ανάπτυξη... Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 20:07 Η wherever έγραψε: #34.256 04-07-15 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 22:11 Η Deutsch... Lover: #34.257 04-07-15 22:11 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Έχω πάει τόσες φορές στην Θάσο(προηγουμενα καλοκαιρια), λατρεύω και εγώ τα νησιά... Όνειρο μου ήταν και είναι ένα τροπικό νησί με σιέστες, κανα χυμο ανανα μεσα σε καρύδα, κρυσταλλινα νερά κλπ Click για ανάπτυξη... Είχα να πάω 14 χρόνια Πέρασα 8 από τις πιο υπέροχες μέρες της ζωής μου!!! Μην μιλάς για τροπικά νησιά είμαι σε βουνό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:28 Ο Sommerfeld: #34.246 03-07-15 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Είχα να πάω 14 χρόνια Πέρασα 8 από τις πιο υπέροχες μέρες της ζωής μου!!! Μην μιλάς για τροπικά νησιά είμαι σε βουνό Click για ανάπτυξη... Καλό κουράγιο τώρα με τα όσα γίνονται στο ελλαδιστάν!! Εσύ πήρες και δυνάμεις τυχερή, εμείςακόμη λιώνουμε Πού μένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #34.247 03-07-15 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Καλό κουράγιο τώρα με τα όσα γίνονται στο ελλαδιστάν!! Εσύ πήρες και δυνάμεις τυχερή, εμείςακόμη λιώνουμε Πού μένεις?? Click για ανάπτυξη... 2 μέρες μέχρι την Κυριακή. Για να είδωμεν. Καστοριά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:32 Ο Sommerfeld: #34.248 03-07-15 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 2 μέρες μέχρι την Κυριακή. Για να είδωμεν. Καστοριά εδώ! Click για ανάπτυξη... Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:34 Η Deutsch... Lover: #34.249 03-07-15 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Click για ανάπτυξη... Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:38 Ο Sommerfeld: #34.250 03-07-15 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Click για ανάπτυξη... Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Η Deutsch... Lover: #34.251 03-07-15 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Ε ναι. Μόνο που η αξιοπρέπεια δεν τρώγεται. Γιατί αν μείνεις μόνο με αξιοπρέπεια και χωρίς φαγητό είναι άχρηστη. Α εμένα δεν θα με χαλάσει. Φεύγω και αύριο. Μου έλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:45 Η wherever έγραψε: #34.252 03-07-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:59 Η Deutsch... Lover: #34.253 03-07-15 21:59 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 22:06 Η wherever έγραψε: #34.254 03-07-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:00 Η Deutsch... Lover: #34.255 03-07-15 23:00 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Click για ανάπτυξη... Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 20:07 Η wherever έγραψε: #34.256 04-07-15 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 22:11 Η Deutsch... Lover: #34.257 04-07-15 22:11 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Είχα να πάω 14 χρόνια Πέρασα 8 από τις πιο υπέροχες μέρες της ζωής μου!!! Μην μιλάς για τροπικά νησιά είμαι σε βουνό Click για ανάπτυξη... Καλό κουράγιο τώρα με τα όσα γίνονται στο ελλαδιστάν!! Εσύ πήρες και δυνάμεις τυχερή, εμείςακόμη λιώνουμε Πού μένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #34.247 03-07-15 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Καλό κουράγιο τώρα με τα όσα γίνονται στο ελλαδιστάν!! Εσύ πήρες και δυνάμεις τυχερή, εμείςακόμη λιώνουμε Πού μένεις?? Click για ανάπτυξη... 2 μέρες μέχρι την Κυριακή. Για να είδωμεν. Καστοριά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:32 Ο Sommerfeld: #34.248 03-07-15 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 2 μέρες μέχρι την Κυριακή. Για να είδωμεν. Καστοριά εδώ! Click για ανάπτυξη... Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:34 Η Deutsch... Lover: #34.249 03-07-15 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Click για ανάπτυξη... Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:38 Ο Sommerfeld: #34.250 03-07-15 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Click για ανάπτυξη... Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Η Deutsch... Lover: #34.251 03-07-15 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Ε ναι. Μόνο που η αξιοπρέπεια δεν τρώγεται. Γιατί αν μείνεις μόνο με αξιοπρέπεια και χωρίς φαγητό είναι άχρηστη. Α εμένα δεν θα με χαλάσει. Φεύγω και αύριο. Μου έλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:45 Η wherever έγραψε: #34.252 03-07-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:59 Η Deutsch... Lover: #34.253 03-07-15 21:59 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 22:06 Η wherever έγραψε: #34.254 03-07-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:00 Η Deutsch... Lover: #34.255 03-07-15 23:00 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Click για ανάπτυξη... Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 20:07 Η wherever έγραψε: #34.256 04-07-15 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 22:11 Η Deutsch... Lover: #34.257 04-07-15 22:11 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Καλό κουράγιο τώρα με τα όσα γίνονται στο ελλαδιστάν!! Εσύ πήρες και δυνάμεις τυχερή, εμείςακόμη λιώνουμε Πού μένεις?? Click για ανάπτυξη... 2 μέρες μέχρι την Κυριακή. Για να είδωμεν. Καστοριά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:32 Ο Sommerfeld: #34.248 03-07-15 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 2 μέρες μέχρι την Κυριακή. Για να είδωμεν. Καστοριά εδώ! Click για ανάπτυξη... Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:34 Η Deutsch... Lover: #34.249 03-07-15 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Click για ανάπτυξη... Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:38 Ο Sommerfeld: #34.250 03-07-15 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Click για ανάπτυξη... Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Η Deutsch... Lover: #34.251 03-07-15 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Ε ναι. Μόνο που η αξιοπρέπεια δεν τρώγεται. Γιατί αν μείνεις μόνο με αξιοπρέπεια και χωρίς φαγητό είναι άχρηστη. Α εμένα δεν θα με χαλάσει. Φεύγω και αύριο. Μου έλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:45 Η wherever έγραψε: #34.252 03-07-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:59 Η Deutsch... Lover: #34.253 03-07-15 21:59 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 22:06 Η wherever έγραψε: #34.254 03-07-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:00 Η Deutsch... Lover: #34.255 03-07-15 23:00 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Click για ανάπτυξη... Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 20:07 Η wherever έγραψε: #34.256 04-07-15 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 22:11 Η Deutsch... Lover: #34.257 04-07-15 22:11 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 2 μέρες μέχρι την Κυριακή. Για να είδωμεν. Καστοριά εδώ! Click για ανάπτυξη... Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:34 Η Deutsch... Lover: #34.249 03-07-15 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Click για ανάπτυξη... Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:38 Ο Sommerfeld: #34.250 03-07-15 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Click για ανάπτυξη... Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Η Deutsch... Lover: #34.251 03-07-15 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Ε ναι. Μόνο που η αξιοπρέπεια δεν τρώγεται. Γιατί αν μείνεις μόνο με αξιοπρέπεια και χωρίς φαγητό είναι άχρηστη. Α εμένα δεν θα με χαλάσει. Φεύγω και αύριο. Μου έλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:45 Η wherever έγραψε: #34.252 03-07-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:59 Η Deutsch... Lover: #34.253 03-07-15 21:59 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 22:06 Η wherever έγραψε: #34.254 03-07-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:00 Η Deutsch... Lover: #34.255 03-07-15 23:00 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Click για ανάπτυξη... Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 20:07 Η wherever έγραψε: #34.256 04-07-15 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 22:11 Η Deutsch... Lover: #34.257 04-07-15 22:11 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Τι να δουμε, τα αναμενόμενα? Ότι και αν γίνει το τελικο αποτέλεσμα είναι σίγουρο...Μας μπήκε τελικά το παλούκι! Δυστηχως... Click για ανάπτυξη... Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:38 Ο Sommerfeld: #34.250 03-07-15 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Click για ανάπτυξη... Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Η Deutsch... Lover: #34.251 03-07-15 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Ε ναι. Μόνο που η αξιοπρέπεια δεν τρώγεται. Γιατί αν μείνεις μόνο με αξιοπρέπεια και χωρίς φαγητό είναι άχρηστη. Α εμένα δεν θα με χαλάσει. Φεύγω και αύριο. Μου έλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:45 Η wherever έγραψε: #34.252 03-07-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:59 Η Deutsch... Lover: #34.253 03-07-15 21:59 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 22:06 Η wherever έγραψε: #34.254 03-07-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:00 Η Deutsch... Lover: #34.255 03-07-15 23:00 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Click για ανάπτυξη... Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 20:07 Η wherever έγραψε: #34.256 04-07-15 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 22:11 Η Deutsch... Lover: #34.257 04-07-15 22:11 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εντάξει το αποτέλεσμα το ξέρουμε... Το μετά δεν μας έχουν πολυεξηγήσει Με βλέπω σύντομα στο Deutschland. Click για ανάπτυξη... Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Η Deutsch... Lover: #34.251 03-07-15 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Ε ναι. Μόνο που η αξιοπρέπεια δεν τρώγεται. Γιατί αν μείνεις μόνο με αξιοπρέπεια και χωρίς φαγητό είναι άχρηστη. Α εμένα δεν θα με χαλάσει. Φεύγω και αύριο. Μου έλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:45 Η wherever έγραψε: #34.252 03-07-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:59 Η Deutsch... Lover: #34.253 03-07-15 21:59 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 22:06 Η wherever έγραψε: #34.254 03-07-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:00 Η Deutsch... Lover: #34.255 03-07-15 23:00 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Click για ανάπτυξη... Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 20:07 Η wherever έγραψε: #34.256 04-07-15 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 22:11 Η Deutsch... Lover: #34.257 04-07-15 22:11 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sommerfeld: Ερασιτέχνες Κοίτα, λογικά μετά θα είμαστε μια "αξιοπρεπεστατη" χώρα που θα δέχετε τον άκρατο σεβασμό και εκτίμηση απο ολοκληρη την υφήλιο, το είπε και ο αλεξης Στο Deutschland όσο και αν το σιχαίνομαι είναι βέβαιο πως όλοι μας θα πάμε...αργά ή γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Ε ναι. Μόνο που η αξιοπρέπεια δεν τρώγεται. Γιατί αν μείνεις μόνο με αξιοπρέπεια και χωρίς φαγητό είναι άχρηστη. Α εμένα δεν θα με χαλάσει. Φεύγω και αύριο. Μου έλειψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:45 Η wherever έγραψε: #34.252 03-07-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:59 Η Deutsch... Lover: #34.253 03-07-15 21:59 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 22:06 Η wherever έγραψε: #34.254 03-07-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:00 Η Deutsch... Lover: #34.255 03-07-15 23:00 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Click για ανάπτυξη... Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 20:07 Η wherever έγραψε: #34.256 04-07-15 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 22:11 Η Deutsch... Lover: #34.257 04-07-15 22:11 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγώ χθες βράδυ γύρισα από Θάσο. Θέλω θάλασσα και νησί Click για ανάπτυξη... Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:59 Η Deutsch... Lover: #34.253 03-07-15 21:59 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 22:06 Η wherever έγραψε: #34.254 03-07-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:00 Η Deutsch... Lover: #34.255 03-07-15 23:00 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Click για ανάπτυξη... Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 20:07 Η wherever έγραψε: #34.256 04-07-15 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 22:11 Η Deutsch... Lover: #34.257 04-07-15 22:11 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από wherever: Επ γυρισες !!!Πως τα πέρασες; Όλα καλά; Δείξε μας καμία φωτό να ξεχαστουμε γιατί ακούμε πολλά αυτές τις μερες Εγώ επιτέλους πήγα μπάνιο σημερα αλλά ελληνικά! Αν περάσουν αυτές οι μέρες θα κάνω κάτι χρόνια να άνοιξω τηλεόραση πλέον δεν μπορείς να δεις τίποτα κάθε πέντε λεπτά τσουπ και ένας πολιτικός! Ευτυχώς έχουμε ιντερνετ και βλέπουμε καμία σειρά χωρίς διακοπή! Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 22:06 Η wherever έγραψε: #34.254 03-07-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:00 Η Deutsch... Lover: #34.255 03-07-15 23:00 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Click για ανάπτυξη... Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 20:07 Η wherever έγραψε: #34.256 04-07-15 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 22:11 Η Deutsch... Lover: #34.257 04-07-15 22:11 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:00 Η Deutsch... Lover: #34.255 03-07-15 23:00 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Click για ανάπτυξη... Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 20:07 Η wherever έγραψε: #34.256 04-07-15 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 22:11 Η Deutsch... Lover: #34.257 04-07-15 22:11 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπράβο όλες είναι πολύ ωραίες!!! Ωραία θα τα πέρασες δηλαδή !!! Στις φωτό είσαι εσύ ε;; Την γερμανική εφημερίδα την πήρες για ξεκαρφωμα ε;; Click για ανάπτυξη... Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 20:07 Η wherever έγραψε: #34.256 04-07-15 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 22:11 Η Deutsch... Lover: #34.257 04-07-15 22:11 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπέροχα πέρασα Εγώ είμαι το άσπρο γάλα ναι αν και στην μια φώτο είμαι κόκκινη Süddeutsche Zeitung αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι που λέμε Πάντως δεν με πέρασε ούτε ΕΝΑΣ για ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 22:11 Η Deutsch... Lover: #34.257 04-07-15 22:11 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μερικές τις υπεκλεψα πάντως !! Τι έγινε κανένα σκηνικό στην παραλία ;; Για πες για πες!! Εγώ πάντως ούτε που θα σου μιλαγα γιατί θα έλεγα ότι είσαι γερμανίδα τουρίστρια και δεν ξέρω καθόλου γερμανικά! Γενικά πως είναι το νησί; Έχει ήσυχα μέρη οικογενειακά ή έχει συνδυασμό όλων;; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ εμένα μου μιλούσαν. Ή βασικά μιλούσαμε με γερμανούς γενικά Το νησί ήταν ότι χρειαζόμουν. Είχε ηρεμία.... Και πολύ καλές παραλίες και υπέροχα χωριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 21:11 Η wherever έγραψε: #34.258 07-07-15 21:11 Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:22 Η Deutsch... Lover: #34.259 07-07-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από wherever: Τι νέα;; Πηγατε όλοι παραλία με τέτοια ζέστη σήμερα ε;; Click για ανάπτυξη... Αν είχα θα πήγαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2015 στις 23:52 Η wherever έγραψε: #34.260 07-07-15 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν είχα θα πήγαινα Click για ανάπτυξη... Κανουμε ανταλλαγή σπιτιού;; εγώ είμαι πιο κάτω από σένα και σήμερα είχε πολύ ζέστη!! Τώρα ίσα που φυσάει ασε !! Εκει καμια πισινα-καφετερια δεν εχετε; Τι νέα εσύ; Εσύ που θα δουλεύει από τις 10 ιουλιου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.