Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 14:26 Η Alma Libre: #34.201 19-06-15 14:26 Τι έχει το Dexter ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 14:43 Η Deutsch... Lover: #34.202 19-06-15 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι έχει το Dexter ; Click για ανάπτυξη... Αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 15:50 Η wherever έγραψε: #34.203 19-06-15 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αίμα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι έχει το Dexter ; Click για ανάπτυξη... Απλά δεν μου αρέσει!Εμείς θα δούμε καμία ιταλική ταινία μαζί εντάξει;; άντε σκ έρχεται πρότεινε καμία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 20:50 Η Deutsch... Lover: #34.204 19-06-15 20:50 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Click για ανάπτυξη... Λιποθυμώ με αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 00:30 Η Alma Libre: #34.205 20-06-15 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αίμα Click για ανάπτυξη... To αίμα σε μια σειρά είναι γοητεία. Αρχική Δημοσίευση από wherever: Απλά δεν μου αρέσει!Εμείς θα δούμε καμία ιταλική ταινία μαζί εντάξει;; άντε σκ έρχεται πρότεινε καμία ! Click για ανάπτυξη... Τον κλέφτη ποδηλάτων τον έχεις δει; Είναι νεορεαλισμός. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο δες το Miele. Είναι ευχάριστη ταινία αλλά τη βρήκα λίγο μέτρια. Γενικά απο ιταλικό κινηματογράφο δε ξέρω και πολλά, αν εξαιρέσεις ορισμένες γνωστές ταινίες και τα άπαντα του Παζολίνι, I know nothin'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 11:07 Η Deutsch... Lover: #34.206 20-06-15 11:07 Δεν είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:06 Η wherever έγραψε: #34.207 20-06-15 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: To αίμα σε μια σειρά είναι γοητεία. Τον κλέφτη ποδηλάτων τον έχεις δει; Είναι νεορεαλισμός. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο δες το Miele. Είναι ευχάριστη ταινία αλλά τη βρήκα λίγο μέτρια. Γενικά απο ιταλικό κινηματογράφο δε ξέρω και πολλά, αν εξαιρέσεις ορισμένες γνωστές ταινίες και τα άπαντα του Παζολίνι, I know nothin'. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Άλμα θα τις κοιτάξω!! Καλά κι εγώ μην φανταστεί δεν ξέρω σχεδόν τίποτα Δύο ταινίες έχω δει καθαρά ιταλικές αλλά ήταν πριν χρόνια. Πες καμία από τις "γνωστές " Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν είναι Click για ανάπτυξη... Το αίμα είναι γοητεία στα θρίλερ μόνο όχι για καθημερινή σειρά.Αρα Συμφωνώ εν μερει με την deutsch!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:07 Η Deutsch... Lover: #34.208 20-06-15 13:07 Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:12 Η wherever έγραψε: #34.209 20-06-15 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:14 Η Deutsch... Lover: #34.210 20-06-15 13:14 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Για τα 2 πρώτα την έχω σίγουρη την επιτυχία. Το 3ο είναι που με ανησυχεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:29 Η mindcircus: #34.211 21-06-15 01:29 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλημέρα!!! Τι κανείς; Πως τα περνάς εσύ;; Από ζέστη άλλο τίποτα,ειδικά τι μεσημέρι δεν είναι να βγεις έξω καθόλου! Είναι στα "δικά σας παιχνίδια" στο chat&fun https://cnf.e-steki.gr/forumdisplay.php?f=75&type= Άντε να δούμε που θα καταλήξει αυτό το story! Click για ανάπτυξη... Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:30 Η mindcircus: #34.212 21-06-15 01:30 Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2015 wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 10:42 Η wherever έγραψε: #34.213 21-06-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Click για ανάπτυξη... Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:24 Η Claire Rentfield: #34.214 21-06-15 12:24 Η ιστορία είναι εδώ, μεταφέρθηκε στο chat & fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:53 Η Deutsch... Lover: #34.215 21-06-15 12:53 Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 17:44 Η wherever έγραψε: #34.216 21-06-15 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Deutsch!!!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!! Κρυωσα !! Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:15 Η Alma Libre: #34.217 21-06-15 20:15 Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι έχει το Dexter ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 14:43 Η Deutsch... Lover: #34.202 19-06-15 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι έχει το Dexter ; Click για ανάπτυξη... Αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 15:50 Η wherever έγραψε: #34.203 19-06-15 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αίμα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι έχει το Dexter ; Click για ανάπτυξη... Απλά δεν μου αρέσει!Εμείς θα δούμε καμία ιταλική ταινία μαζί εντάξει;; άντε σκ έρχεται πρότεινε καμία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 20:50 Η Deutsch... Lover: #34.204 19-06-15 20:50 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Click για ανάπτυξη... Λιποθυμώ με αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 00:30 Η Alma Libre: #34.205 20-06-15 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αίμα Click για ανάπτυξη... To αίμα σε μια σειρά είναι γοητεία. Αρχική Δημοσίευση από wherever: Απλά δεν μου αρέσει!Εμείς θα δούμε καμία ιταλική ταινία μαζί εντάξει;; άντε σκ έρχεται πρότεινε καμία ! Click για ανάπτυξη... Τον κλέφτη ποδηλάτων τον έχεις δει; Είναι νεορεαλισμός. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο δες το Miele. Είναι ευχάριστη ταινία αλλά τη βρήκα λίγο μέτρια. Γενικά απο ιταλικό κινηματογράφο δε ξέρω και πολλά, αν εξαιρέσεις ορισμένες γνωστές ταινίες και τα άπαντα του Παζολίνι, I know nothin'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 11:07 Η Deutsch... Lover: #34.206 20-06-15 11:07 Δεν είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:06 Η wherever έγραψε: #34.207 20-06-15 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: To αίμα σε μια σειρά είναι γοητεία. Τον κλέφτη ποδηλάτων τον έχεις δει; Είναι νεορεαλισμός. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο δες το Miele. Είναι ευχάριστη ταινία αλλά τη βρήκα λίγο μέτρια. Γενικά απο ιταλικό κινηματογράφο δε ξέρω και πολλά, αν εξαιρέσεις ορισμένες γνωστές ταινίες και τα άπαντα του Παζολίνι, I know nothin'. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Άλμα θα τις κοιτάξω!! Καλά κι εγώ μην φανταστεί δεν ξέρω σχεδόν τίποτα Δύο ταινίες έχω δει καθαρά ιταλικές αλλά ήταν πριν χρόνια. Πες καμία από τις "γνωστές " Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν είναι Click για ανάπτυξη... Το αίμα είναι γοητεία στα θρίλερ μόνο όχι για καθημερινή σειρά.Αρα Συμφωνώ εν μερει με την deutsch!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:07 Η Deutsch... Lover: #34.208 20-06-15 13:07 Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:12 Η wherever έγραψε: #34.209 20-06-15 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:14 Η Deutsch... Lover: #34.210 20-06-15 13:14 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Για τα 2 πρώτα την έχω σίγουρη την επιτυχία. Το 3ο είναι που με ανησυχεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:29 Η mindcircus: #34.211 21-06-15 01:29 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλημέρα!!! Τι κανείς; Πως τα περνάς εσύ;; Από ζέστη άλλο τίποτα,ειδικά τι μεσημέρι δεν είναι να βγεις έξω καθόλου! Είναι στα "δικά σας παιχνίδια" στο chat&fun https://cnf.e-steki.gr/forumdisplay.php?f=75&type= Άντε να δούμε που θα καταλήξει αυτό το story! Click για ανάπτυξη... Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:30 Η mindcircus: #34.212 21-06-15 01:30 Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2015 wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 10:42 Η wherever έγραψε: #34.213 21-06-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Click για ανάπτυξη... Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:24 Η Claire Rentfield: #34.214 21-06-15 12:24 Η ιστορία είναι εδώ, μεταφέρθηκε στο chat & fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:53 Η Deutsch... Lover: #34.215 21-06-15 12:53 Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 17:44 Η wherever έγραψε: #34.216 21-06-15 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Deutsch!!!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!! Κρυωσα !! Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:15 Η Alma Libre: #34.217 21-06-15 20:15 Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι έχει το Dexter ; Click για ανάπτυξη... Αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 15:50 Η wherever έγραψε: #34.203 19-06-15 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αίμα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι έχει το Dexter ; Click για ανάπτυξη... Απλά δεν μου αρέσει!Εμείς θα δούμε καμία ιταλική ταινία μαζί εντάξει;; άντε σκ έρχεται πρότεινε καμία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 20:50 Η Deutsch... Lover: #34.204 19-06-15 20:50 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Click για ανάπτυξη... Λιποθυμώ με αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 00:30 Η Alma Libre: #34.205 20-06-15 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αίμα Click για ανάπτυξη... To αίμα σε μια σειρά είναι γοητεία. Αρχική Δημοσίευση από wherever: Απλά δεν μου αρέσει!Εμείς θα δούμε καμία ιταλική ταινία μαζί εντάξει;; άντε σκ έρχεται πρότεινε καμία ! Click για ανάπτυξη... Τον κλέφτη ποδηλάτων τον έχεις δει; Είναι νεορεαλισμός. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο δες το Miele. Είναι ευχάριστη ταινία αλλά τη βρήκα λίγο μέτρια. Γενικά απο ιταλικό κινηματογράφο δε ξέρω και πολλά, αν εξαιρέσεις ορισμένες γνωστές ταινίες και τα άπαντα του Παζολίνι, I know nothin'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 11:07 Η Deutsch... Lover: #34.206 20-06-15 11:07 Δεν είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:06 Η wherever έγραψε: #34.207 20-06-15 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: To αίμα σε μια σειρά είναι γοητεία. Τον κλέφτη ποδηλάτων τον έχεις δει; Είναι νεορεαλισμός. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο δες το Miele. Είναι ευχάριστη ταινία αλλά τη βρήκα λίγο μέτρια. Γενικά απο ιταλικό κινηματογράφο δε ξέρω και πολλά, αν εξαιρέσεις ορισμένες γνωστές ταινίες και τα άπαντα του Παζολίνι, I know nothin'. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Άλμα θα τις κοιτάξω!! Καλά κι εγώ μην φανταστεί δεν ξέρω σχεδόν τίποτα Δύο ταινίες έχω δει καθαρά ιταλικές αλλά ήταν πριν χρόνια. Πες καμία από τις "γνωστές " Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν είναι Click για ανάπτυξη... Το αίμα είναι γοητεία στα θρίλερ μόνο όχι για καθημερινή σειρά.Αρα Συμφωνώ εν μερει με την deutsch!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:07 Η Deutsch... Lover: #34.208 20-06-15 13:07 Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:12 Η wherever έγραψε: #34.209 20-06-15 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:14 Η Deutsch... Lover: #34.210 20-06-15 13:14 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Για τα 2 πρώτα την έχω σίγουρη την επιτυχία. Το 3ο είναι που με ανησυχεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:29 Η mindcircus: #34.211 21-06-15 01:29 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλημέρα!!! Τι κανείς; Πως τα περνάς εσύ;; Από ζέστη άλλο τίποτα,ειδικά τι μεσημέρι δεν είναι να βγεις έξω καθόλου! Είναι στα "δικά σας παιχνίδια" στο chat&fun https://cnf.e-steki.gr/forumdisplay.php?f=75&type= Άντε να δούμε που θα καταλήξει αυτό το story! Click για ανάπτυξη... Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:30 Η mindcircus: #34.212 21-06-15 01:30 Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2015 wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 10:42 Η wherever έγραψε: #34.213 21-06-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Click για ανάπτυξη... Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:24 Η Claire Rentfield: #34.214 21-06-15 12:24 Η ιστορία είναι εδώ, μεταφέρθηκε στο chat & fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:53 Η Deutsch... Lover: #34.215 21-06-15 12:53 Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 17:44 Η wherever έγραψε: #34.216 21-06-15 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Deutsch!!!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!! Κρυωσα !! Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:15 Η Alma Libre: #34.217 21-06-15 20:15 Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αίμα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι έχει το Dexter ; Click για ανάπτυξη... Απλά δεν μου αρέσει!Εμείς θα δούμε καμία ιταλική ταινία μαζί εντάξει;; άντε σκ έρχεται πρότεινε καμία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 20:50 Η Deutsch... Lover: #34.204 19-06-15 20:50 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Click για ανάπτυξη... Λιποθυμώ με αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 00:30 Η Alma Libre: #34.205 20-06-15 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αίμα Click για ανάπτυξη... To αίμα σε μια σειρά είναι γοητεία. Αρχική Δημοσίευση από wherever: Απλά δεν μου αρέσει!Εμείς θα δούμε καμία ιταλική ταινία μαζί εντάξει;; άντε σκ έρχεται πρότεινε καμία ! Click για ανάπτυξη... Τον κλέφτη ποδηλάτων τον έχεις δει; Είναι νεορεαλισμός. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο δες το Miele. Είναι ευχάριστη ταινία αλλά τη βρήκα λίγο μέτρια. Γενικά απο ιταλικό κινηματογράφο δε ξέρω και πολλά, αν εξαιρέσεις ορισμένες γνωστές ταινίες και τα άπαντα του Παζολίνι, I know nothin'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 11:07 Η Deutsch... Lover: #34.206 20-06-15 11:07 Δεν είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:06 Η wherever έγραψε: #34.207 20-06-15 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: To αίμα σε μια σειρά είναι γοητεία. Τον κλέφτη ποδηλάτων τον έχεις δει; Είναι νεορεαλισμός. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο δες το Miele. Είναι ευχάριστη ταινία αλλά τη βρήκα λίγο μέτρια. Γενικά απο ιταλικό κινηματογράφο δε ξέρω και πολλά, αν εξαιρέσεις ορισμένες γνωστές ταινίες και τα άπαντα του Παζολίνι, I know nothin'. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Άλμα θα τις κοιτάξω!! Καλά κι εγώ μην φανταστεί δεν ξέρω σχεδόν τίποτα Δύο ταινίες έχω δει καθαρά ιταλικές αλλά ήταν πριν χρόνια. Πες καμία από τις "γνωστές " Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν είναι Click για ανάπτυξη... Το αίμα είναι γοητεία στα θρίλερ μόνο όχι για καθημερινή σειρά.Αρα Συμφωνώ εν μερει με την deutsch!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:07 Η Deutsch... Lover: #34.208 20-06-15 13:07 Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:12 Η wherever έγραψε: #34.209 20-06-15 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:14 Η Deutsch... Lover: #34.210 20-06-15 13:14 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Για τα 2 πρώτα την έχω σίγουρη την επιτυχία. Το 3ο είναι που με ανησυχεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:29 Η mindcircus: #34.211 21-06-15 01:29 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλημέρα!!! Τι κανείς; Πως τα περνάς εσύ;; Από ζέστη άλλο τίποτα,ειδικά τι μεσημέρι δεν είναι να βγεις έξω καθόλου! Είναι στα "δικά σας παιχνίδια" στο chat&fun https://cnf.e-steki.gr/forumdisplay.php?f=75&type= Άντε να δούμε που θα καταλήξει αυτό το story! Click για ανάπτυξη... Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:30 Η mindcircus: #34.212 21-06-15 01:30 Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2015 wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 10:42 Η wherever έγραψε: #34.213 21-06-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Click για ανάπτυξη... Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:24 Η Claire Rentfield: #34.214 21-06-15 12:24 Η ιστορία είναι εδώ, μεταφέρθηκε στο chat & fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:53 Η Deutsch... Lover: #34.215 21-06-15 12:53 Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 17:44 Η wherever έγραψε: #34.216 21-06-15 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Deutsch!!!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!! Κρυωσα !! Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:15 Η Alma Libre: #34.217 21-06-15 20:15 Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wherever: Click για ανάπτυξη... Λιποθυμώ με αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 00:30 Η Alma Libre: #34.205 20-06-15 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αίμα Click για ανάπτυξη... To αίμα σε μια σειρά είναι γοητεία. Αρχική Δημοσίευση από wherever: Απλά δεν μου αρέσει!Εμείς θα δούμε καμία ιταλική ταινία μαζί εντάξει;; άντε σκ έρχεται πρότεινε καμία ! Click για ανάπτυξη... Τον κλέφτη ποδηλάτων τον έχεις δει; Είναι νεορεαλισμός. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο δες το Miele. Είναι ευχάριστη ταινία αλλά τη βρήκα λίγο μέτρια. Γενικά απο ιταλικό κινηματογράφο δε ξέρω και πολλά, αν εξαιρέσεις ορισμένες γνωστές ταινίες και τα άπαντα του Παζολίνι, I know nothin'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 11:07 Η Deutsch... Lover: #34.206 20-06-15 11:07 Δεν είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:06 Η wherever έγραψε: #34.207 20-06-15 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: To αίμα σε μια σειρά είναι γοητεία. Τον κλέφτη ποδηλάτων τον έχεις δει; Είναι νεορεαλισμός. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο δες το Miele. Είναι ευχάριστη ταινία αλλά τη βρήκα λίγο μέτρια. Γενικά απο ιταλικό κινηματογράφο δε ξέρω και πολλά, αν εξαιρέσεις ορισμένες γνωστές ταινίες και τα άπαντα του Παζολίνι, I know nothin'. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Άλμα θα τις κοιτάξω!! Καλά κι εγώ μην φανταστεί δεν ξέρω σχεδόν τίποτα Δύο ταινίες έχω δει καθαρά ιταλικές αλλά ήταν πριν χρόνια. Πες καμία από τις "γνωστές " Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν είναι Click για ανάπτυξη... Το αίμα είναι γοητεία στα θρίλερ μόνο όχι για καθημερινή σειρά.Αρα Συμφωνώ εν μερει με την deutsch!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:07 Η Deutsch... Lover: #34.208 20-06-15 13:07 Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:12 Η wherever έγραψε: #34.209 20-06-15 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:14 Η Deutsch... Lover: #34.210 20-06-15 13:14 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Για τα 2 πρώτα την έχω σίγουρη την επιτυχία. Το 3ο είναι που με ανησυχεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:29 Η mindcircus: #34.211 21-06-15 01:29 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλημέρα!!! Τι κανείς; Πως τα περνάς εσύ;; Από ζέστη άλλο τίποτα,ειδικά τι μεσημέρι δεν είναι να βγεις έξω καθόλου! Είναι στα "δικά σας παιχνίδια" στο chat&fun https://cnf.e-steki.gr/forumdisplay.php?f=75&type= Άντε να δούμε που θα καταλήξει αυτό το story! Click για ανάπτυξη... Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:30 Η mindcircus: #34.212 21-06-15 01:30 Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2015 wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 10:42 Η wherever έγραψε: #34.213 21-06-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Click για ανάπτυξη... Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:24 Η Claire Rentfield: #34.214 21-06-15 12:24 Η ιστορία είναι εδώ, μεταφέρθηκε στο chat & fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:53 Η Deutsch... Lover: #34.215 21-06-15 12:53 Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 17:44 Η wherever έγραψε: #34.216 21-06-15 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Deutsch!!!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!! Κρυωσα !! Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:15 Η Alma Libre: #34.217 21-06-15 20:15 Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αίμα Click για ανάπτυξη... To αίμα σε μια σειρά είναι γοητεία. Αρχική Δημοσίευση από wherever: Απλά δεν μου αρέσει!Εμείς θα δούμε καμία ιταλική ταινία μαζί εντάξει;; άντε σκ έρχεται πρότεινε καμία ! Click για ανάπτυξη... Τον κλέφτη ποδηλάτων τον έχεις δει; Είναι νεορεαλισμός. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο δες το Miele. Είναι ευχάριστη ταινία αλλά τη βρήκα λίγο μέτρια. Γενικά απο ιταλικό κινηματογράφο δε ξέρω και πολλά, αν εξαιρέσεις ορισμένες γνωστές ταινίες και τα άπαντα του Παζολίνι, I know nothin'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 11:07 Η Deutsch... Lover: #34.206 20-06-15 11:07 Δεν είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:06 Η wherever έγραψε: #34.207 20-06-15 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: To αίμα σε μια σειρά είναι γοητεία. Τον κλέφτη ποδηλάτων τον έχεις δει; Είναι νεορεαλισμός. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο δες το Miele. Είναι ευχάριστη ταινία αλλά τη βρήκα λίγο μέτρια. Γενικά απο ιταλικό κινηματογράφο δε ξέρω και πολλά, αν εξαιρέσεις ορισμένες γνωστές ταινίες και τα άπαντα του Παζολίνι, I know nothin'. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Άλμα θα τις κοιτάξω!! Καλά κι εγώ μην φανταστεί δεν ξέρω σχεδόν τίποτα Δύο ταινίες έχω δει καθαρά ιταλικές αλλά ήταν πριν χρόνια. Πες καμία από τις "γνωστές " Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν είναι Click για ανάπτυξη... Το αίμα είναι γοητεία στα θρίλερ μόνο όχι για καθημερινή σειρά.Αρα Συμφωνώ εν μερει με την deutsch!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:07 Η Deutsch... Lover: #34.208 20-06-15 13:07 Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:12 Η wherever έγραψε: #34.209 20-06-15 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:14 Η Deutsch... Lover: #34.210 20-06-15 13:14 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Για τα 2 πρώτα την έχω σίγουρη την επιτυχία. Το 3ο είναι που με ανησυχεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:29 Η mindcircus: #34.211 21-06-15 01:29 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλημέρα!!! Τι κανείς; Πως τα περνάς εσύ;; Από ζέστη άλλο τίποτα,ειδικά τι μεσημέρι δεν είναι να βγεις έξω καθόλου! Είναι στα "δικά σας παιχνίδια" στο chat&fun https://cnf.e-steki.gr/forumdisplay.php?f=75&type= Άντε να δούμε που θα καταλήξει αυτό το story! Click για ανάπτυξη... Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:30 Η mindcircus: #34.212 21-06-15 01:30 Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2015 wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 10:42 Η wherever έγραψε: #34.213 21-06-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Click για ανάπτυξη... Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:24 Η Claire Rentfield: #34.214 21-06-15 12:24 Η ιστορία είναι εδώ, μεταφέρθηκε στο chat & fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:53 Η Deutsch... Lover: #34.215 21-06-15 12:53 Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 17:44 Η wherever έγραψε: #34.216 21-06-15 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Deutsch!!!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!! Κρυωσα !! Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:15 Η Alma Libre: #34.217 21-06-15 20:15 Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:06 Η wherever έγραψε: #34.207 20-06-15 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: To αίμα σε μια σειρά είναι γοητεία. Τον κλέφτη ποδηλάτων τον έχεις δει; Είναι νεορεαλισμός. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο δες το Miele. Είναι ευχάριστη ταινία αλλά τη βρήκα λίγο μέτρια. Γενικά απο ιταλικό κινηματογράφο δε ξέρω και πολλά, αν εξαιρέσεις ορισμένες γνωστές ταινίες και τα άπαντα του Παζολίνι, I know nothin'. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Άλμα θα τις κοιτάξω!! Καλά κι εγώ μην φανταστεί δεν ξέρω σχεδόν τίποτα Δύο ταινίες έχω δει καθαρά ιταλικές αλλά ήταν πριν χρόνια. Πες καμία από τις "γνωστές " Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν είναι Click για ανάπτυξη... Το αίμα είναι γοητεία στα θρίλερ μόνο όχι για καθημερινή σειρά.Αρα Συμφωνώ εν μερει με την deutsch!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:07 Η Deutsch... Lover: #34.208 20-06-15 13:07 Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:12 Η wherever έγραψε: #34.209 20-06-15 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:14 Η Deutsch... Lover: #34.210 20-06-15 13:14 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Για τα 2 πρώτα την έχω σίγουρη την επιτυχία. Το 3ο είναι που με ανησυχεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:29 Η mindcircus: #34.211 21-06-15 01:29 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλημέρα!!! Τι κανείς; Πως τα περνάς εσύ;; Από ζέστη άλλο τίποτα,ειδικά τι μεσημέρι δεν είναι να βγεις έξω καθόλου! Είναι στα "δικά σας παιχνίδια" στο chat&fun https://cnf.e-steki.gr/forumdisplay.php?f=75&type= Άντε να δούμε που θα καταλήξει αυτό το story! Click για ανάπτυξη... Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:30 Η mindcircus: #34.212 21-06-15 01:30 Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2015 wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 10:42 Η wherever έγραψε: #34.213 21-06-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Click για ανάπτυξη... Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:24 Η Claire Rentfield: #34.214 21-06-15 12:24 Η ιστορία είναι εδώ, μεταφέρθηκε στο chat & fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:53 Η Deutsch... Lover: #34.215 21-06-15 12:53 Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 17:44 Η wherever έγραψε: #34.216 21-06-15 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Deutsch!!!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!! Κρυωσα !! Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:15 Η Alma Libre: #34.217 21-06-15 20:15 Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: To αίμα σε μια σειρά είναι γοητεία. Τον κλέφτη ποδηλάτων τον έχεις δει; Είναι νεορεαλισμός. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο δες το Miele. Είναι ευχάριστη ταινία αλλά τη βρήκα λίγο μέτρια. Γενικά απο ιταλικό κινηματογράφο δε ξέρω και πολλά, αν εξαιρέσεις ορισμένες γνωστές ταινίες και τα άπαντα του Παζολίνι, I know nothin'. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Άλμα θα τις κοιτάξω!! Καλά κι εγώ μην φανταστεί δεν ξέρω σχεδόν τίποτα Δύο ταινίες έχω δει καθαρά ιταλικές αλλά ήταν πριν χρόνια. Πες καμία από τις "γνωστές " Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν είναι Click για ανάπτυξη... Το αίμα είναι γοητεία στα θρίλερ μόνο όχι για καθημερινή σειρά.Αρα Συμφωνώ εν μερει με την deutsch!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:07 Η Deutsch... Lover: #34.208 20-06-15 13:07 Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:12 Η wherever έγραψε: #34.209 20-06-15 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:14 Η Deutsch... Lover: #34.210 20-06-15 13:14 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Για τα 2 πρώτα την έχω σίγουρη την επιτυχία. Το 3ο είναι που με ανησυχεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:29 Η mindcircus: #34.211 21-06-15 01:29 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλημέρα!!! Τι κανείς; Πως τα περνάς εσύ;; Από ζέστη άλλο τίποτα,ειδικά τι μεσημέρι δεν είναι να βγεις έξω καθόλου! Είναι στα "δικά σας παιχνίδια" στο chat&fun https://cnf.e-steki.gr/forumdisplay.php?f=75&type= Άντε να δούμε που θα καταλήξει αυτό το story! Click για ανάπτυξη... Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:30 Η mindcircus: #34.212 21-06-15 01:30 Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2015 wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 10:42 Η wherever έγραψε: #34.213 21-06-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Click για ανάπτυξη... Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:24 Η Claire Rentfield: #34.214 21-06-15 12:24 Η ιστορία είναι εδώ, μεταφέρθηκε στο chat & fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:53 Η Deutsch... Lover: #34.215 21-06-15 12:53 Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 17:44 Η wherever έγραψε: #34.216 21-06-15 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Deutsch!!!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!! Κρυωσα !! Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:15 Η Alma Libre: #34.217 21-06-15 20:15 Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:12 Η wherever έγραψε: #34.209 20-06-15 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:14 Η Deutsch... Lover: #34.210 20-06-15 13:14 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Για τα 2 πρώτα την έχω σίγουρη την επιτυχία. Το 3ο είναι που με ανησυχεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:29 Η mindcircus: #34.211 21-06-15 01:29 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλημέρα!!! Τι κανείς; Πως τα περνάς εσύ;; Από ζέστη άλλο τίποτα,ειδικά τι μεσημέρι δεν είναι να βγεις έξω καθόλου! Είναι στα "δικά σας παιχνίδια" στο chat&fun https://cnf.e-steki.gr/forumdisplay.php?f=75&type= Άντε να δούμε που θα καταλήξει αυτό το story! Click για ανάπτυξη... Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:30 Η mindcircus: #34.212 21-06-15 01:30 Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2015 wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 10:42 Η wherever έγραψε: #34.213 21-06-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Click για ανάπτυξη... Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:24 Η Claire Rentfield: #34.214 21-06-15 12:24 Η ιστορία είναι εδώ, μεταφέρθηκε στο chat & fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:53 Η Deutsch... Lover: #34.215 21-06-15 12:53 Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 17:44 Η wherever έγραψε: #34.216 21-06-15 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Deutsch!!!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!! Κρυωσα !! Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:15 Η Alma Libre: #34.217 21-06-15 20:15 Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γεια σου κόσμε! Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:14 Η Deutsch... Lover: #34.210 20-06-15 13:14 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Για τα 2 πρώτα την έχω σίγουρη την επιτυχία. Το 3ο είναι που με ανησυχεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:29 Η mindcircus: #34.211 21-06-15 01:29 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλημέρα!!! Τι κανείς; Πως τα περνάς εσύ;; Από ζέστη άλλο τίποτα,ειδικά τι μεσημέρι δεν είναι να βγεις έξω καθόλου! Είναι στα "δικά σας παιχνίδια" στο chat&fun https://cnf.e-steki.gr/forumdisplay.php?f=75&type= Άντε να δούμε που θα καταλήξει αυτό το story! Click για ανάπτυξη... Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:30 Η mindcircus: #34.212 21-06-15 01:30 Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2015 wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 10:42 Η wherever έγραψε: #34.213 21-06-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Click για ανάπτυξη... Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:24 Η Claire Rentfield: #34.214 21-06-15 12:24 Η ιστορία είναι εδώ, μεταφέρθηκε στο chat & fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:53 Η Deutsch... Lover: #34.215 21-06-15 12:53 Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 17:44 Η wherever έγραψε: #34.216 21-06-15 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Deutsch!!!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!! Κρυωσα !! Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:15 Η Alma Libre: #34.217 21-06-15 20:15 Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλή επιτυχία σε όλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Για τα 2 πρώτα την έχω σίγουρη την επιτυχία. Το 3ο είναι που με ανησυχεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:29 Η mindcircus: #34.211 21-06-15 01:29 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλημέρα!!! Τι κανείς; Πως τα περνάς εσύ;; Από ζέστη άλλο τίποτα,ειδικά τι μεσημέρι δεν είναι να βγεις έξω καθόλου! Είναι στα "δικά σας παιχνίδια" στο chat&fun https://cnf.e-steki.gr/forumdisplay.php?f=75&type= Άντε να δούμε που θα καταλήξει αυτό το story! Click για ανάπτυξη... Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:30 Η mindcircus: #34.212 21-06-15 01:30 Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2015 wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 10:42 Η wherever έγραψε: #34.213 21-06-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Click για ανάπτυξη... Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:24 Η Claire Rentfield: #34.214 21-06-15 12:24 Η ιστορία είναι εδώ, μεταφέρθηκε στο chat & fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:53 Η Deutsch... Lover: #34.215 21-06-15 12:53 Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 17:44 Η wherever έγραψε: #34.216 21-06-15 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Deutsch!!!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!! Κρυωσα !! Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:15 Η Alma Libre: #34.217 21-06-15 20:15 Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wherever: Καλημέρα!!! Τι κανείς; Πως τα περνάς εσύ;; Από ζέστη άλλο τίποτα,ειδικά τι μεσημέρι δεν είναι να βγεις έξω καθόλου! Είναι στα "δικά σας παιχνίδια" στο chat&fun https://cnf.e-steki.gr/forumdisplay.php?f=75&type= Άντε να δούμε που θα καταλήξει αυτό το story! Click για ανάπτυξη... Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 01:30 Η mindcircus: #34.212 21-06-15 01:30 Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2015 wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 10:42 Η wherever έγραψε: #34.213 21-06-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Click για ανάπτυξη... Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:24 Η Claire Rentfield: #34.214 21-06-15 12:24 Η ιστορία είναι εδώ, μεταφέρθηκε στο chat & fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:53 Η Deutsch... Lover: #34.215 21-06-15 12:53 Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 17:44 Η wherever έγραψε: #34.216 21-06-15 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Deutsch!!!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!! Κρυωσα !! Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:15 Η Alma Libre: #34.217 21-06-15 20:15 Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 10:42 Η wherever έγραψε: #34.213 21-06-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Click για ανάπτυξη... Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:24 Η Claire Rentfield: #34.214 21-06-15 12:24 Η ιστορία είναι εδώ, μεταφέρθηκε στο chat & fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:53 Η Deutsch... Lover: #34.215 21-06-15 12:53 Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 17:44 Η wherever έγραψε: #34.216 21-06-15 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Deutsch!!!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!! Κρυωσα !! Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:15 Η Alma Libre: #34.217 21-06-15 20:15 Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη.... Εσυ πως εισαι;;; Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!! Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Deutch καλη τυχη!! Πως πηγες;;;; Ελπιζω να εσκισες!!!! Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!! Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;; Click για ανάπτυξη... Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:24 Η Claire Rentfield: #34.214 21-06-15 12:24 Η ιστορία είναι εδώ, μεταφέρθηκε στο chat & fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:53 Η Deutsch... Lover: #34.215 21-06-15 12:53 Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 17:44 Η wherever έγραψε: #34.216 21-06-15 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Deutsch!!!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!! Κρυωσα !! Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:15 Η Alma Libre: #34.217 21-06-15 20:15 Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η ιστορία είναι εδώ, μεταφέρθηκε στο chat & fun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:53 Η Deutsch... Lover: #34.215 21-06-15 12:53 Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 17:44 Η wherever έγραψε: #34.216 21-06-15 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Deutsch!!!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!! Κρυωσα !! Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:15 Η Alma Libre: #34.217 21-06-15 20:15 Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 17:44 Η wherever έγραψε: #34.216 21-06-15 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Deutsch!!!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!! Κρυωσα !! Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:15 Η Alma Libre: #34.217 21-06-15 20:15 Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κορίτσια πήγα πολύ καλα!! wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Deutsch!!!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!! Κρυωσα !! Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:15 Η Alma Libre: #34.217 21-06-15 20:15 Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #34.218 21-06-15 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. Click για ανάπτυξη... Gute und schnelle Besserung! Περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:30 Η Alma Libre: #34.219 21-06-15 22:30 ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 01:38 Η mindcircus: #34.220 22-06-15 01:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015
Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα! Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι! Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα! Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;; Click για ανάπτυξη... Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;; Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!! Ακομα δεν ξερουμε που... Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;; Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.