Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τι έχει το Dexter ; :cry_x:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:P

Τι έχει το Dexter ; :cry_x:
Απλά δεν μου αρέσει!Εμείς θα δούμε καμία ιταλική ταινία μαζί εντάξει;;:P άντε σκ έρχεται πρότεινε καμία !:popcorn:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To αίμα σε μια σειρά είναι γοητεία.:P
Απλά δεν μου αρέσει!Εμείς θα δούμε καμία ιταλική ταινία μαζί εντάξει;;:P άντε σκ έρχεται πρότεινε καμία !:popcorn:

Τον κλέφτη ποδηλάτων τον έχεις δει; :P Είναι νεορεαλισμός. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο δες το Miele. Είναι ευχάριστη ταινία αλλά τη βρήκα λίγο μέτρια.:hmm:
Γενικά απο ιταλικό κινηματογράφο δε ξέρω και πολλά, αν εξαιρέσεις ορισμένες γνωστές ταινίες και τα άπαντα του Παζολίνι, I know nothin'. :P

Δεν είναι:eek:

To αίμα σε μια σειρά είναι γοητεία.:P

Τον κλέφτη ποδηλάτων τον έχεις δει; :P Είναι νεορεαλισμός. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο δες το Miele. Είναι ευχάριστη ταινία αλλά τη βρήκα λίγο μέτρια.:hmm:
Γενικά απο ιταλικό κινηματογράφο δε ξέρω και πολλά, αν εξαιρέσεις ορισμένες γνωστές ταινίες και τα άπαντα του Παζολίνι, I know nothin'. :P
Ευχαριστώ Άλμα θα τις κοιτάξω!!:)
Καλά κι εγώ μην φανταστεί δεν ξέρω σχεδόν τίποτα:P Δύο ταινίες έχω δει καθαρά ιταλικές αλλά ήταν πριν χρόνια. Πες καμία από τις "γνωστές ":whistle:

Το αίμα είναι γοητεία στα θρίλερ μόνο όχι για καθημερινή σειρά.:PΑρα Συμφωνώ εν μερει με την deutsch!!

Γεια σου κόσμε!
Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω :hehe: :look:

Γεια σου κόσμε!
Πάω να φάω κρέπα, να πιω καφέ να δώσω πτυχίο και επιστρέφω :hehe: :look:
Καλή επιτυχία σε όλα!!!!!:P:D

Καλή επιτυχία σε όλα!!!!!:P:D

Για τα 2 πρώτα την έχω σίγουρη την επιτυχία. Το 3ο είναι που με ανησυχεί:whistle::P:redface:

Καλημέρα!!!:)
Τι κανείς; Πως τα περνάς εσύ;;:whistle: Από ζέστη άλλο τίποτα,ειδικά τι μεσημέρι δεν είναι να βγεις έξω καθόλου!
Είναι στα "δικά σας παιχνίδια" στο chat&fun

https://cnf.e-steki.gr/forumdisplay.php?f=75&type=
Άντε να δούμε που θα καταλήξει αυτό το story!:P:P

Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη....:whistle:
Εσυ πως εισαι;;;

Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!!
Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε;
Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!!:D

Deutch καλη τυχη!!
Πως πηγες;;;;
Ελπιζω να εσκισες!!!!

Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!!
Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;;

Τελευταία επεξεργασία:
Wherever μου καλα ειμαι... Ζεστη.. Πολληηηηη ζεστη....:whistle:
Εσυ πως εισαι;;;

Την ιστορια στη βγαζει στα μηνυματα σου; Διοτι εμενα δε μου τη βγαζει σεν ξερω γιατι!!
Τα υπολοιπα παιδακια τι κανετε;
Εγω τωρα γυρισα απο βολτα και τρεχω για υπνο νυσταααζω!!!:D
Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα!:confused:

Deutch καλη τυχη!!
Πως πηγες;;;;
Ελπιζω να εσκισες!!!!

Εγω κοριτσακια μου χανομαι λιγακι εχω πολλα αυτον τον καιρο αλλα οποτε μπορω μπαινω κ σας διαβαζω κι ας μη γραφω!!
Ελπιζω ναχετε ηδη κανονισει τις διακοπες σας, ε;;;;
Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι!:P
Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα!:whistle:
Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! :P:redface:Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;;

Η ιστορία είναι εδώ, μεταφέρθηκε στο chat & fun. :)

Κορίτσια πήγα πολύ καλα!!
wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower:

Κορίτσια πήγα πολύ καλα!!
wherever είδα το μήνυμά σου θα σου απαντήσω σήμερα γιατί χθες ήμουν κουρασμένη :flower:

Μπράβο Deutsch!!!!!:D
Εντάξει την πήρα την απάντηση εκτός αν θες να μου πεις λεπτομέρειες οπότε στείλε ότι ωρα θες μήνυμα!!:P:D

Κρυωσα !!:look: Πως έγινε αυτό πάλι μέσα στο κατακαλοκαιρο δεν ξέρω!!:P

Έχω πυρετό, πονόλαιμο και δολοφονικές τάσεις. :look:

ευχαριστώ! :flowers:

Ούτε εμένα μου τα βγάζει τα μηνύματα!:confused:

Να μην χάνεσαι τελείως όμως ναι!:P
Καλά να είσαι mindcircus και υπομονή θα περάσουν όλα!:whistle:
Ε κάπου θα πάμε το καλοκαίρι αλλά αργότερα .Τώρα ήρθα από Κύπρο να κάτσω και λίγο στο σπίτι μου !! :P:redface:Εσύ ποτέ παίρνεις άδεια; Έχεις κανονίσει κάπου;;

Α δεν ηξερα πως ησουν Κυπρο!! Πως ηταν; Εμεινες μερες;;
Εγω φετος θα καθυστερησω λιγακι τις διακοπες μου!!
Ακομα δεν ξερουμε που...
Ντοιτς μπραβο!! Τωρα τι εμεινε;;

Alma περαστικα! Μα καλοκαιριατικα κι εσυ.. Παιρνεις κατι;

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back