love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:42 Η love_angel: #32.681 07-09-11 22:42 Πόσο τον αγαπάω το μικρούλη τον JJ! Μου βγάζει το ίδιο συναίσθημα με τα μικρά μου ξαδερφάκια που πάνε δημοτικό ακόμα και θέλω να του ζουλήξω τα μαγουλάκια! ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:45 Ο jj! έγραψε: #32.682 07-09-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πόσο τον αγαπάω το μικρούλη τον JJ! Μου βγάζει το ίδιο συναίσθημα με τα μικρα μου ξαδερφάκια που πάνε δημοτικό ακόμα και θέλω να του ζουλήξω τα μαγουλάκια! ^_^ Click για ανάπτυξη... Να πω "ευχαριστώ"; Ευχαριστώ Αν και η αλήθεια είναι, ότι δεν είμαι ΤΟΟΟΟΣΟ μικρούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:47 Η love_angel: #32.683 07-09-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Να πω "ευχαριστώ"; Ευχαριστώ Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ΤΟΟΟΟΣΟ μικρούλης Click για ανάπτυξη... Χα χα, όντως τα περνάς 4-5 χρόνια αλλά αυτό μου βγάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο jj! έγραψε: #32.684 07-09-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Χα χα, όντως τα περνάς 4-5 χρόνια αλλά αυτό μου βγάζεις! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει τότε Και εσύ μου είσαι αρκετά συμπαθής Αφού, όταν έφυγες, έλεγα πως χάθηκε η θετική ενέργεια που μου προσέδιδε το forum. Άλλα ας μη μιλάμε άλλο γι'αυτά Για πείτε; Τι άλλα νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #32.685 07-09-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πόσο τον αγαπάω το μικρούλη τον JJ! Μου βγάζει το ίδιο συναίσθημα με τα μικρά μου ξαδερφάκια που πάνε δημοτικό ακόμα και θέλω να του ζουλήξω τα μαγουλάκια! ^_^ Click για ανάπτυξη... Στείλε αυτό σε όλες του τις συμμαθήτριες, να δούμε αν θα σου μιλάει μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο Boom έγραψε: #32.686 07-09-11 23:02 Έχω να δηλώσω ότι χρειάζομαι παπά για να με διαβάσει. Δεν μπορώ μόνη μου. :[ Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:04 Η love_angel: #32.687 07-09-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ε, εντάξει τότε Και εσύ μου είσαι αρκετά συμπαθής Αφού, όταν έφυγες, έλεγα πως χάθηκε η θετική ενέργεια που μου προσέδιδε το forum. Άλλα ας μη μιλάμε άλλο γι'αυτά Για πείτε; Τι άλλα νέα; Click για ανάπτυξη... Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία? edit: Γεια σου Θεοδώρα! Εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο jj! έγραψε: #32.688 07-09-11 23:09 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία? Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Ο Boom έγραψε: #32.689 07-09-11 23:14 Ούτε εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Ουάάάά! Και η γκαντεμιά είναι πως έχουμε κατάληψη ως 13 και εγώ δίνω 15. 13 θα ξανά γίνει συνέλευση και αν ξανά αποφασιστεί κατάληψη τσάμπα το διάβασμα. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Α τη σκρόφα. sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2011 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Η love_angel: #32.690 07-09-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Καλά το εξάμηνο δε πιστεύω να χαθεί. Για τη τύχη της εξαταστικής δε γνωρίζω. Να ναι καλά τα κοπρόσκυλα της ΔΑΠ που θα μείνουμε πίσω! Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:17 Η lucky sunray: #32.691 07-09-11 23:17 jjΜπραβοο!! theodora Γειααα!! ποσα μαθηματα γραφεις; Γενικα πολλα λεγονται για τις καταληψεις ,αλλα απο τμημα σε τμημα διαφερουν τα πραγματα. Αυτα! υγ Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Click για ανάπτυξη... υγ love το εχουμε κι εμεις αυτο ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:20 Ο Boom έγραψε: #32.692 07-09-11 23:20 Lucky, γεια. 1 δίνω, το άλλο το έχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #32.693 07-09-11 23:45 Α, μη χαθεί το εξάμηνο. Ποιος ακούει μετά την μίρλα του nPb που δεν θα πάρει πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:59 Η love_angel: #32.694 07-09-11 23:59 βιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλλ! .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Bill έγραψε: #32.695 08-09-11 00:01 βιιιι .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:05 Η love_angel: #32.696 08-09-11 00:05 https://www.youtube.com/watch?v=qfgCoqtHXQ4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Ο Bill έγραψε: #32.697 08-09-11 00:11 δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πόσο τον αγαπάω το μικρούλη τον JJ! Μου βγάζει το ίδιο συναίσθημα με τα μικρά μου ξαδερφάκια που πάνε δημοτικό ακόμα και θέλω να του ζουλήξω τα μαγουλάκια! ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:45 Ο jj! έγραψε: #32.682 07-09-11 22:45 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πόσο τον αγαπάω το μικρούλη τον JJ! Μου βγάζει το ίδιο συναίσθημα με τα μικρα μου ξαδερφάκια που πάνε δημοτικό ακόμα και θέλω να του ζουλήξω τα μαγουλάκια! ^_^ Click για ανάπτυξη... Να πω "ευχαριστώ"; Ευχαριστώ Αν και η αλήθεια είναι, ότι δεν είμαι ΤΟΟΟΟΣΟ μικρούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:47 Η love_angel: #32.683 07-09-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Να πω "ευχαριστώ"; Ευχαριστώ Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ΤΟΟΟΟΣΟ μικρούλης Click για ανάπτυξη... Χα χα, όντως τα περνάς 4-5 χρόνια αλλά αυτό μου βγάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο jj! έγραψε: #32.684 07-09-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Χα χα, όντως τα περνάς 4-5 χρόνια αλλά αυτό μου βγάζεις! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει τότε Και εσύ μου είσαι αρκετά συμπαθής Αφού, όταν έφυγες, έλεγα πως χάθηκε η θετική ενέργεια που μου προσέδιδε το forum. Άλλα ας μη μιλάμε άλλο γι'αυτά Για πείτε; Τι άλλα νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #32.685 07-09-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πόσο τον αγαπάω το μικρούλη τον JJ! Μου βγάζει το ίδιο συναίσθημα με τα μικρά μου ξαδερφάκια που πάνε δημοτικό ακόμα και θέλω να του ζουλήξω τα μαγουλάκια! ^_^ Click για ανάπτυξη... Στείλε αυτό σε όλες του τις συμμαθήτριες, να δούμε αν θα σου μιλάει μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο Boom έγραψε: #32.686 07-09-11 23:02 Έχω να δηλώσω ότι χρειάζομαι παπά για να με διαβάσει. Δεν μπορώ μόνη μου. :[ Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:04 Η love_angel: #32.687 07-09-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ε, εντάξει τότε Και εσύ μου είσαι αρκετά συμπαθής Αφού, όταν έφυγες, έλεγα πως χάθηκε η θετική ενέργεια που μου προσέδιδε το forum. Άλλα ας μη μιλάμε άλλο γι'αυτά Για πείτε; Τι άλλα νέα; Click για ανάπτυξη... Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία? edit: Γεια σου Θεοδώρα! Εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο jj! έγραψε: #32.688 07-09-11 23:09 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία? Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Ο Boom έγραψε: #32.689 07-09-11 23:14 Ούτε εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Ουάάάά! Και η γκαντεμιά είναι πως έχουμε κατάληψη ως 13 και εγώ δίνω 15. 13 θα ξανά γίνει συνέλευση και αν ξανά αποφασιστεί κατάληψη τσάμπα το διάβασμα. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Α τη σκρόφα. sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2011 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Η love_angel: #32.690 07-09-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Καλά το εξάμηνο δε πιστεύω να χαθεί. Για τη τύχη της εξαταστικής δε γνωρίζω. Να ναι καλά τα κοπρόσκυλα της ΔΑΠ που θα μείνουμε πίσω! Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:17 Η lucky sunray: #32.691 07-09-11 23:17 jjΜπραβοο!! theodora Γειααα!! ποσα μαθηματα γραφεις; Γενικα πολλα λεγονται για τις καταληψεις ,αλλα απο τμημα σε τμημα διαφερουν τα πραγματα. Αυτα! υγ Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Click για ανάπτυξη... υγ love το εχουμε κι εμεις αυτο ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:20 Ο Boom έγραψε: #32.692 07-09-11 23:20 Lucky, γεια. 1 δίνω, το άλλο το έχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #32.693 07-09-11 23:45 Α, μη χαθεί το εξάμηνο. Ποιος ακούει μετά την μίρλα του nPb που δεν θα πάρει πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:59 Η love_angel: #32.694 07-09-11 23:59 βιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλλ! .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Bill έγραψε: #32.695 08-09-11 00:01 βιιιι .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:05 Η love_angel: #32.696 08-09-11 00:05 https://www.youtube.com/watch?v=qfgCoqtHXQ4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Ο Bill έγραψε: #32.697 08-09-11 00:11 δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πόσο τον αγαπάω το μικρούλη τον JJ! Μου βγάζει το ίδιο συναίσθημα με τα μικρα μου ξαδερφάκια που πάνε δημοτικό ακόμα και θέλω να του ζουλήξω τα μαγουλάκια! ^_^ Click για ανάπτυξη... Να πω "ευχαριστώ"; Ευχαριστώ Αν και η αλήθεια είναι, ότι δεν είμαι ΤΟΟΟΟΣΟ μικρούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:47 Η love_angel: #32.683 07-09-11 22:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Να πω "ευχαριστώ"; Ευχαριστώ Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ΤΟΟΟΟΣΟ μικρούλης Click για ανάπτυξη... Χα χα, όντως τα περνάς 4-5 χρόνια αλλά αυτό μου βγάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο jj! έγραψε: #32.684 07-09-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Χα χα, όντως τα περνάς 4-5 χρόνια αλλά αυτό μου βγάζεις! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει τότε Και εσύ μου είσαι αρκετά συμπαθής Αφού, όταν έφυγες, έλεγα πως χάθηκε η θετική ενέργεια που μου προσέδιδε το forum. Άλλα ας μη μιλάμε άλλο γι'αυτά Για πείτε; Τι άλλα νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #32.685 07-09-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πόσο τον αγαπάω το μικρούλη τον JJ! Μου βγάζει το ίδιο συναίσθημα με τα μικρά μου ξαδερφάκια που πάνε δημοτικό ακόμα και θέλω να του ζουλήξω τα μαγουλάκια! ^_^ Click για ανάπτυξη... Στείλε αυτό σε όλες του τις συμμαθήτριες, να δούμε αν θα σου μιλάει μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο Boom έγραψε: #32.686 07-09-11 23:02 Έχω να δηλώσω ότι χρειάζομαι παπά για να με διαβάσει. Δεν μπορώ μόνη μου. :[ Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:04 Η love_angel: #32.687 07-09-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ε, εντάξει τότε Και εσύ μου είσαι αρκετά συμπαθής Αφού, όταν έφυγες, έλεγα πως χάθηκε η θετική ενέργεια που μου προσέδιδε το forum. Άλλα ας μη μιλάμε άλλο γι'αυτά Για πείτε; Τι άλλα νέα; Click για ανάπτυξη... Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία? edit: Γεια σου Θεοδώρα! Εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο jj! έγραψε: #32.688 07-09-11 23:09 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία? Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Ο Boom έγραψε: #32.689 07-09-11 23:14 Ούτε εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Ουάάάά! Και η γκαντεμιά είναι πως έχουμε κατάληψη ως 13 και εγώ δίνω 15. 13 θα ξανά γίνει συνέλευση και αν ξανά αποφασιστεί κατάληψη τσάμπα το διάβασμα. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Α τη σκρόφα. sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2011 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Η love_angel: #32.690 07-09-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Καλά το εξάμηνο δε πιστεύω να χαθεί. Για τη τύχη της εξαταστικής δε γνωρίζω. Να ναι καλά τα κοπρόσκυλα της ΔΑΠ που θα μείνουμε πίσω! Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:17 Η lucky sunray: #32.691 07-09-11 23:17 jjΜπραβοο!! theodora Γειααα!! ποσα μαθηματα γραφεις; Γενικα πολλα λεγονται για τις καταληψεις ,αλλα απο τμημα σε τμημα διαφερουν τα πραγματα. Αυτα! υγ Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Click για ανάπτυξη... υγ love το εχουμε κι εμεις αυτο ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:20 Ο Boom έγραψε: #32.692 07-09-11 23:20 Lucky, γεια. 1 δίνω, το άλλο το έχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #32.693 07-09-11 23:45 Α, μη χαθεί το εξάμηνο. Ποιος ακούει μετά την μίρλα του nPb που δεν θα πάρει πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:59 Η love_angel: #32.694 07-09-11 23:59 βιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλλ! .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Bill έγραψε: #32.695 08-09-11 00:01 βιιιι .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:05 Η love_angel: #32.696 08-09-11 00:05 https://www.youtube.com/watch?v=qfgCoqtHXQ4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Ο Bill έγραψε: #32.697 08-09-11 00:11 δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Να πω "ευχαριστώ"; Ευχαριστώ Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ΤΟΟΟΟΣΟ μικρούλης Click για ανάπτυξη... Χα χα, όντως τα περνάς 4-5 χρόνια αλλά αυτό μου βγάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο jj! έγραψε: #32.684 07-09-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Χα χα, όντως τα περνάς 4-5 χρόνια αλλά αυτό μου βγάζεις! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει τότε Και εσύ μου είσαι αρκετά συμπαθής Αφού, όταν έφυγες, έλεγα πως χάθηκε η θετική ενέργεια που μου προσέδιδε το forum. Άλλα ας μη μιλάμε άλλο γι'αυτά Για πείτε; Τι άλλα νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #32.685 07-09-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πόσο τον αγαπάω το μικρούλη τον JJ! Μου βγάζει το ίδιο συναίσθημα με τα μικρά μου ξαδερφάκια που πάνε δημοτικό ακόμα και θέλω να του ζουλήξω τα μαγουλάκια! ^_^ Click για ανάπτυξη... Στείλε αυτό σε όλες του τις συμμαθήτριες, να δούμε αν θα σου μιλάει μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο Boom έγραψε: #32.686 07-09-11 23:02 Έχω να δηλώσω ότι χρειάζομαι παπά για να με διαβάσει. Δεν μπορώ μόνη μου. :[ Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:04 Η love_angel: #32.687 07-09-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ε, εντάξει τότε Και εσύ μου είσαι αρκετά συμπαθής Αφού, όταν έφυγες, έλεγα πως χάθηκε η θετική ενέργεια που μου προσέδιδε το forum. Άλλα ας μη μιλάμε άλλο γι'αυτά Για πείτε; Τι άλλα νέα; Click για ανάπτυξη... Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία? edit: Γεια σου Θεοδώρα! Εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο jj! έγραψε: #32.688 07-09-11 23:09 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία? Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Ο Boom έγραψε: #32.689 07-09-11 23:14 Ούτε εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Ουάάάά! Και η γκαντεμιά είναι πως έχουμε κατάληψη ως 13 και εγώ δίνω 15. 13 θα ξανά γίνει συνέλευση και αν ξανά αποφασιστεί κατάληψη τσάμπα το διάβασμα. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Α τη σκρόφα. sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2011 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Η love_angel: #32.690 07-09-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Καλά το εξάμηνο δε πιστεύω να χαθεί. Για τη τύχη της εξαταστικής δε γνωρίζω. Να ναι καλά τα κοπρόσκυλα της ΔΑΠ που θα μείνουμε πίσω! Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:17 Η lucky sunray: #32.691 07-09-11 23:17 jjΜπραβοο!! theodora Γειααα!! ποσα μαθηματα γραφεις; Γενικα πολλα λεγονται για τις καταληψεις ,αλλα απο τμημα σε τμημα διαφερουν τα πραγματα. Αυτα! υγ Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Click για ανάπτυξη... υγ love το εχουμε κι εμεις αυτο ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:20 Ο Boom έγραψε: #32.692 07-09-11 23:20 Lucky, γεια. 1 δίνω, το άλλο το έχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #32.693 07-09-11 23:45 Α, μη χαθεί το εξάμηνο. Ποιος ακούει μετά την μίρλα του nPb που δεν θα πάρει πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:59 Η love_angel: #32.694 07-09-11 23:59 βιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλλ! .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Bill έγραψε: #32.695 08-09-11 00:01 βιιιι .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:05 Η love_angel: #32.696 08-09-11 00:05 https://www.youtube.com/watch?v=qfgCoqtHXQ4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Ο Bill έγραψε: #32.697 08-09-11 00:11 δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Χα χα, όντως τα περνάς 4-5 χρόνια αλλά αυτό μου βγάζεις! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει τότε Και εσύ μου είσαι αρκετά συμπαθής Αφού, όταν έφυγες, έλεγα πως χάθηκε η θετική ενέργεια που μου προσέδιδε το forum. Άλλα ας μη μιλάμε άλλο γι'αυτά Για πείτε; Τι άλλα νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #32.685 07-09-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πόσο τον αγαπάω το μικρούλη τον JJ! Μου βγάζει το ίδιο συναίσθημα με τα μικρά μου ξαδερφάκια που πάνε δημοτικό ακόμα και θέλω να του ζουλήξω τα μαγουλάκια! ^_^ Click για ανάπτυξη... Στείλε αυτό σε όλες του τις συμμαθήτριες, να δούμε αν θα σου μιλάει μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο Boom έγραψε: #32.686 07-09-11 23:02 Έχω να δηλώσω ότι χρειάζομαι παπά για να με διαβάσει. Δεν μπορώ μόνη μου. :[ Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:04 Η love_angel: #32.687 07-09-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ε, εντάξει τότε Και εσύ μου είσαι αρκετά συμπαθής Αφού, όταν έφυγες, έλεγα πως χάθηκε η θετική ενέργεια που μου προσέδιδε το forum. Άλλα ας μη μιλάμε άλλο γι'αυτά Για πείτε; Τι άλλα νέα; Click για ανάπτυξη... Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία? edit: Γεια σου Θεοδώρα! Εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο jj! έγραψε: #32.688 07-09-11 23:09 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία? Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Ο Boom έγραψε: #32.689 07-09-11 23:14 Ούτε εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Ουάάάά! Και η γκαντεμιά είναι πως έχουμε κατάληψη ως 13 και εγώ δίνω 15. 13 θα ξανά γίνει συνέλευση και αν ξανά αποφασιστεί κατάληψη τσάμπα το διάβασμα. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Α τη σκρόφα. sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2011 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Η love_angel: #32.690 07-09-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Καλά το εξάμηνο δε πιστεύω να χαθεί. Για τη τύχη της εξαταστικής δε γνωρίζω. Να ναι καλά τα κοπρόσκυλα της ΔΑΠ που θα μείνουμε πίσω! Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:17 Η lucky sunray: #32.691 07-09-11 23:17 jjΜπραβοο!! theodora Γειααα!! ποσα μαθηματα γραφεις; Γενικα πολλα λεγονται για τις καταληψεις ,αλλα απο τμημα σε τμημα διαφερουν τα πραγματα. Αυτα! υγ Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Click για ανάπτυξη... υγ love το εχουμε κι εμεις αυτο ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:20 Ο Boom έγραψε: #32.692 07-09-11 23:20 Lucky, γεια. 1 δίνω, το άλλο το έχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #32.693 07-09-11 23:45 Α, μη χαθεί το εξάμηνο. Ποιος ακούει μετά την μίρλα του nPb που δεν θα πάρει πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:59 Η love_angel: #32.694 07-09-11 23:59 βιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλλ! .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Bill έγραψε: #32.695 08-09-11 00:01 βιιιι .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:05 Η love_angel: #32.696 08-09-11 00:05 https://www.youtube.com/watch?v=qfgCoqtHXQ4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Ο Bill έγραψε: #32.697 08-09-11 00:11 δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πόσο τον αγαπάω το μικρούλη τον JJ! Μου βγάζει το ίδιο συναίσθημα με τα μικρά μου ξαδερφάκια που πάνε δημοτικό ακόμα και θέλω να του ζουλήξω τα μαγουλάκια! ^_^ Click για ανάπτυξη... Στείλε αυτό σε όλες του τις συμμαθήτριες, να δούμε αν θα σου μιλάει μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο Boom έγραψε: #32.686 07-09-11 23:02 Έχω να δηλώσω ότι χρειάζομαι παπά για να με διαβάσει. Δεν μπορώ μόνη μου. :[ Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:04 Η love_angel: #32.687 07-09-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ε, εντάξει τότε Και εσύ μου είσαι αρκετά συμπαθής Αφού, όταν έφυγες, έλεγα πως χάθηκε η θετική ενέργεια που μου προσέδιδε το forum. Άλλα ας μη μιλάμε άλλο γι'αυτά Για πείτε; Τι άλλα νέα; Click για ανάπτυξη... Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία? edit: Γεια σου Θεοδώρα! Εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο jj! έγραψε: #32.688 07-09-11 23:09 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία? Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Ο Boom έγραψε: #32.689 07-09-11 23:14 Ούτε εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Ουάάάά! Και η γκαντεμιά είναι πως έχουμε κατάληψη ως 13 και εγώ δίνω 15. 13 θα ξανά γίνει συνέλευση και αν ξανά αποφασιστεί κατάληψη τσάμπα το διάβασμα. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Α τη σκρόφα. sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2011 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Η love_angel: #32.690 07-09-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Καλά το εξάμηνο δε πιστεύω να χαθεί. Για τη τύχη της εξαταστικής δε γνωρίζω. Να ναι καλά τα κοπρόσκυλα της ΔΑΠ που θα μείνουμε πίσω! Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:17 Η lucky sunray: #32.691 07-09-11 23:17 jjΜπραβοο!! theodora Γειααα!! ποσα μαθηματα γραφεις; Γενικα πολλα λεγονται για τις καταληψεις ,αλλα απο τμημα σε τμημα διαφερουν τα πραγματα. Αυτα! υγ Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Click για ανάπτυξη... υγ love το εχουμε κι εμεις αυτο ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:20 Ο Boom έγραψε: #32.692 07-09-11 23:20 Lucky, γεια. 1 δίνω, το άλλο το έχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #32.693 07-09-11 23:45 Α, μη χαθεί το εξάμηνο. Ποιος ακούει μετά την μίρλα του nPb που δεν θα πάρει πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:59 Η love_angel: #32.694 07-09-11 23:59 βιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλλ! .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Bill έγραψε: #32.695 08-09-11 00:01 βιιιι .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:05 Η love_angel: #32.696 08-09-11 00:05 https://www.youtube.com/watch?v=qfgCoqtHXQ4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Ο Bill έγραψε: #32.697 08-09-11 00:11 δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω να δηλώσω ότι χρειάζομαι παπά για να με διαβάσει. Δεν μπορώ μόνη μου. :[ Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:04 Η love_angel: #32.687 07-09-11 23:04 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ε, εντάξει τότε Και εσύ μου είσαι αρκετά συμπαθής Αφού, όταν έφυγες, έλεγα πως χάθηκε η θετική ενέργεια που μου προσέδιδε το forum. Άλλα ας μη μιλάμε άλλο γι'αυτά Για πείτε; Τι άλλα νέα; Click για ανάπτυξη... Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία? edit: Γεια σου Θεοδώρα! Εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο jj! έγραψε: #32.688 07-09-11 23:09 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία? Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Ο Boom έγραψε: #32.689 07-09-11 23:14 Ούτε εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Ουάάάά! Και η γκαντεμιά είναι πως έχουμε κατάληψη ως 13 και εγώ δίνω 15. 13 θα ξανά γίνει συνέλευση και αν ξανά αποφασιστεί κατάληψη τσάμπα το διάβασμα. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Α τη σκρόφα. sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2011 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Η love_angel: #32.690 07-09-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Καλά το εξάμηνο δε πιστεύω να χαθεί. Για τη τύχη της εξαταστικής δε γνωρίζω. Να ναι καλά τα κοπρόσκυλα της ΔΑΠ που θα μείνουμε πίσω! Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:17 Η lucky sunray: #32.691 07-09-11 23:17 jjΜπραβοο!! theodora Γειααα!! ποσα μαθηματα γραφεις; Γενικα πολλα λεγονται για τις καταληψεις ,αλλα απο τμημα σε τμημα διαφερουν τα πραγματα. Αυτα! υγ Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Click για ανάπτυξη... υγ love το εχουμε κι εμεις αυτο ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:20 Ο Boom έγραψε: #32.692 07-09-11 23:20 Lucky, γεια. 1 δίνω, το άλλο το έχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #32.693 07-09-11 23:45 Α, μη χαθεί το εξάμηνο. Ποιος ακούει μετά την μίρλα του nPb που δεν θα πάρει πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:59 Η love_angel: #32.694 07-09-11 23:59 βιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλλ! .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Bill έγραψε: #32.695 08-09-11 00:01 βιιιι .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:05 Η love_angel: #32.696 08-09-11 00:05 https://www.youtube.com/watch?v=qfgCoqtHXQ4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Ο Bill έγραψε: #32.697 08-09-11 00:11 δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ε, εντάξει τότε Και εσύ μου είσαι αρκετά συμπαθής Αφού, όταν έφυγες, έλεγα πως χάθηκε η θετική ενέργεια που μου προσέδιδε το forum. Άλλα ας μη μιλάμε άλλο γι'αυτά Για πείτε; Τι άλλα νέα; Click για ανάπτυξη... Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία? edit: Γεια σου Θεοδώρα! Εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο jj! έγραψε: #32.688 07-09-11 23:09 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία? Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Ο Boom έγραψε: #32.689 07-09-11 23:14 Ούτε εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Ουάάάά! Και η γκαντεμιά είναι πως έχουμε κατάληψη ως 13 και εγώ δίνω 15. 13 θα ξανά γίνει συνέλευση και αν ξανά αποφασιστεί κατάληψη τσάμπα το διάβασμα. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Α τη σκρόφα. sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2011 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Η love_angel: #32.690 07-09-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Καλά το εξάμηνο δε πιστεύω να χαθεί. Για τη τύχη της εξαταστικής δε γνωρίζω. Να ναι καλά τα κοπρόσκυλα της ΔΑΠ που θα μείνουμε πίσω! Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:17 Η lucky sunray: #32.691 07-09-11 23:17 jjΜπραβοο!! theodora Γειααα!! ποσα μαθηματα γραφεις; Γενικα πολλα λεγονται για τις καταληψεις ,αλλα απο τμημα σε τμημα διαφερουν τα πραγματα. Αυτα! υγ Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Click για ανάπτυξη... υγ love το εχουμε κι εμεις αυτο ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:20 Ο Boom έγραψε: #32.692 07-09-11 23:20 Lucky, γεια. 1 δίνω, το άλλο το έχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #32.693 07-09-11 23:45 Α, μη χαθεί το εξάμηνο. Ποιος ακούει μετά την μίρλα του nPb που δεν θα πάρει πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:59 Η love_angel: #32.694 07-09-11 23:59 βιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλλ! .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Bill έγραψε: #32.695 08-09-11 00:01 βιιιι .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:05 Η love_angel: #32.696 08-09-11 00:05 https://www.youtube.com/watch?v=qfgCoqtHXQ4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Ο Bill έγραψε: #32.697 08-09-11 00:11 δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία? Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Ο Boom έγραψε: #32.689 07-09-11 23:14 Ούτε εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Ουάάάά! Και η γκαντεμιά είναι πως έχουμε κατάληψη ως 13 και εγώ δίνω 15. 13 θα ξανά γίνει συνέλευση και αν ξανά αποφασιστεί κατάληψη τσάμπα το διάβασμα. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Α τη σκρόφα. sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2011 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Η love_angel: #32.690 07-09-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Καλά το εξάμηνο δε πιστεύω να χαθεί. Για τη τύχη της εξαταστικής δε γνωρίζω. Να ναι καλά τα κοπρόσκυλα της ΔΑΠ που θα μείνουμε πίσω! Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:17 Η lucky sunray: #32.691 07-09-11 23:17 jjΜπραβοο!! theodora Γειααα!! ποσα μαθηματα γραφεις; Γενικα πολλα λεγονται για τις καταληψεις ,αλλα απο τμημα σε τμημα διαφερουν τα πραγματα. Αυτα! υγ Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Click για ανάπτυξη... υγ love το εχουμε κι εμεις αυτο ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:20 Ο Boom έγραψε: #32.692 07-09-11 23:20 Lucky, γεια. 1 δίνω, το άλλο το έχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #32.693 07-09-11 23:45 Α, μη χαθεί το εξάμηνο. Ποιος ακούει μετά την μίρλα του nPb που δεν θα πάρει πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:59 Η love_angel: #32.694 07-09-11 23:59 βιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλλ! .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Bill έγραψε: #32.695 08-09-11 00:01 βιιιι .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:05 Η love_angel: #32.696 08-09-11 00:05 https://www.youtube.com/watch?v=qfgCoqtHXQ4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Ο Bill έγραψε: #32.697 08-09-11 00:11 δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ούτε εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Ουάάάά! Και η γκαντεμιά είναι πως έχουμε κατάληψη ως 13 και εγώ δίνω 15. 13 θα ξανά γίνει συνέλευση και αν ξανά αποφασιστεί κατάληψη τσάμπα το διάβασμα. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Α τη σκρόφα. sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:14 Η love_angel: #32.690 07-09-11 23:14 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Καλά το εξάμηνο δε πιστεύω να χαθεί. Για τη τύχη της εξαταστικής δε γνωρίζω. Να ναι καλά τα κοπρόσκυλα της ΔΑΠ που θα μείνουμε πίσω! Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:17 Η lucky sunray: #32.691 07-09-11 23:17 jjΜπραβοο!! theodora Γειααα!! ποσα μαθηματα γραφεις; Γενικα πολλα λεγονται για τις καταληψεις ,αλλα απο τμημα σε τμημα διαφερουν τα πραγματα. Αυτα! υγ Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Click για ανάπτυξη... υγ love το εχουμε κι εμεις αυτο ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:20 Ο Boom έγραψε: #32.692 07-09-11 23:20 Lucky, γεια. 1 δίνω, το άλλο το έχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #32.693 07-09-11 23:45 Α, μη χαθεί το εξάμηνο. Ποιος ακούει μετά την μίρλα του nPb που δεν θα πάρει πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:59 Η love_angel: #32.694 07-09-11 23:59 βιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλλ! .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Bill έγραψε: #32.695 08-09-11 00:01 βιιιι .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:05 Η love_angel: #32.696 08-09-11 00:05 https://www.youtube.com/watch?v=qfgCoqtHXQ4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Ο Bill έγραψε: #32.697 08-09-11 00:11 δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις Click για ανάπτυξη... Καλά το εξάμηνο δε πιστεύω να χαθεί. Για τη τύχη της εξαταστικής δε γνωρίζω. Να ναι καλά τα κοπρόσκυλα της ΔΑΠ που θα μείνουμε πίσω! Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:17 Η lucky sunray: #32.691 07-09-11 23:17 jjΜπραβοο!! theodora Γειααα!! ποσα μαθηματα γραφεις; Γενικα πολλα λεγονται για τις καταληψεις ,αλλα απο τμημα σε τμημα διαφερουν τα πραγματα. Αυτα! υγ Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Click για ανάπτυξη... υγ love το εχουμε κι εμεις αυτο ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:20 Ο Boom έγραψε: #32.692 07-09-11 23:20 Lucky, γεια. 1 δίνω, το άλλο το έχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #32.693 07-09-11 23:45 Α, μη χαθεί το εξάμηνο. Ποιος ακούει μετά την μίρλα του nPb που δεν θα πάρει πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:59 Η love_angel: #32.694 07-09-11 23:59 βιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλλ! .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Bill έγραψε: #32.695 08-09-11 00:01 βιιιι .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:05 Η love_angel: #32.696 08-09-11 00:05 https://www.youtube.com/watch?v=qfgCoqtHXQ4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Ο Bill έγραψε: #32.697 08-09-11 00:11 δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
jjΜπραβοο!! theodora Γειααα!! ποσα μαθηματα γραφεις; Γενικα πολλα λεγονται για τις καταληψεις ,αλλα απο τμημα σε τμημα διαφερουν τα πραγματα. Αυτα! υγ Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY Click για ανάπτυξη... υγ love το εχουμε κι εμεις αυτο ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:20 Ο Boom έγραψε: #32.692 07-09-11 23:20 Lucky, γεια. 1 δίνω, το άλλο το έχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #32.693 07-09-11 23:45 Α, μη χαθεί το εξάμηνο. Ποιος ακούει μετά την μίρλα του nPb που δεν θα πάρει πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:59 Η love_angel: #32.694 07-09-11 23:59 βιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλλ! .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Bill έγραψε: #32.695 08-09-11 00:01 βιιιι .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:05 Η love_angel: #32.696 08-09-11 00:05 https://www.youtube.com/watch?v=qfgCoqtHXQ4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Ο Bill έγραψε: #32.697 08-09-11 00:11 δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Lucky, γεια. 1 δίνω, το άλλο το έχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #32.693 07-09-11 23:45 Α, μη χαθεί το εξάμηνο. Ποιος ακούει μετά την μίρλα του nPb που δεν θα πάρει πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:59 Η love_angel: #32.694 07-09-11 23:59 βιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλλ! .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Bill έγραψε: #32.695 08-09-11 00:01 βιιιι .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:05 Η love_angel: #32.696 08-09-11 00:05 https://www.youtube.com/watch?v=qfgCoqtHXQ4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Ο Bill έγραψε: #32.697 08-09-11 00:11 δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α, μη χαθεί το εξάμηνο. Ποιος ακούει μετά την μίρλα του nPb που δεν θα πάρει πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:59 Η love_angel: #32.694 07-09-11 23:59 βιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλλ! .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Bill έγραψε: #32.695 08-09-11 00:01 βιιιι .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:05 Η love_angel: #32.696 08-09-11 00:05 https://www.youtube.com/watch?v=qfgCoqtHXQ4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Ο Bill έγραψε: #32.697 08-09-11 00:11 δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλλ! .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Bill έγραψε: #32.695 08-09-11 00:01 βιιιι .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:05 Η love_angel: #32.696 08-09-11 00:05 https://www.youtube.com/watch?v=qfgCoqtHXQ4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Ο Bill έγραψε: #32.697 08-09-11 00:11 δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βιιιι .τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:05 Η love_angel: #32.696 08-09-11 00:05 https://www.youtube.com/watch?v=qfgCoqtHXQ4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Ο Bill έγραψε: #32.697 08-09-11 00:11 δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.youtube.com/watch?v=qfgCoqtHXQ4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Ο Bill έγραψε: #32.697 08-09-11 00:11 δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δώσε βικ https://www.youtube.com/watch?v=dw6wQtz_Zno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:14 Η prinCess.: #32.698 08-09-11 00:14 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ. https://www.youtube.com/watch?v=7kTJo2qP6mc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:21 Ο Bill έγραψε: #32.699 08-09-11 00:21 Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1633 1634 1635 1636 1637 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1635 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Να σου γράφουμε; https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:24 Η love_angel: #32.700 08-09-11 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2011
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Να σου γράφουμε; Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU πριγκιποπουλα! *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.