love_angel
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Να πω "ευχαριστώ"; ΕυχαριστώΠόσο τον αγαπάω το μικρούλη τον JJ! Μου βγάζει το ίδιο συναίσθημα με τα μικρα μου ξαδερφάκια που πάνε δημοτικό ακόμα και θέλω να του ζουλήξω τα μαγουλάκια! ^_^
Αν και η αλήθεια είναι, ότι δεν είμαι ΤΟΟΟΟΣΟ μικρούλης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
Να πω "ευχαριστώ"; Ευχαριστώ
Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ΤΟΟΟΟΣΟ μικρούλης
Χα χα, όντως τα περνάς 4-5 χρόνια αλλά αυτό μου βγάζεις!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ε, εντάξει τότεΧα χα, όντως τα περνάς 4-5 χρόνια αλλά αυτό μου βγάζεις!
Και εσύ μου είσαι αρκετά συμπαθής Αφού, όταν έφυγες, έλεγα πως χάθηκε η θετική ενέργεια που μου προσέδιδε το forum.
Άλλα ας μη μιλάμε άλλο γι'αυτά Για πείτε; Τι άλλα νέα;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Στείλε αυτό σε όλες του τις συμμαθήτριες, να δούμε αν θα σου μιλάει μετά.Πόσο τον αγαπάω το μικρούλη τον JJ! Μου βγάζει το ίδιο συναίσθημα με τα μικρά μου ξαδερφάκια που πάνε δημοτικό ακόμα και θέλω να του ζουλήξω τα μαγουλάκια! ^_^
Δεν μπορώ μόνη μου. :[
Γεια σας!
love_angel
Επιφανές μέλος
Ε, εντάξει τότε
Και εσύ μου είσαι αρκετά συμπαθής Αφού, όταν έφυγες, έλεγα πως χάθηκε η θετική ενέργεια που μου προσέδιδε το forum.
Άλλα ας μη μιλάμε άλλο γι'αυτά Για πείτε; Τι άλλα νέα;
Μη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol
Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία?
edit: Γεια σου Θεοδώρα! Εγώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίεςΜη το λες! Κάποιοι πίστεψαν πως έφυγε η αρνητική ενέργεα του forum! lol
Ήσυχα! Περιμένουμε τι στο καλό θα γίνει με την εξεταστική και με τις καταλήψεις. Εσύ? Πώς νιώθεις που φέτος δε θα πάρεις βιβλία?
Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου
Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις
Ουάάάά!
Και η γκαντεμιά είναι πως έχουμε κατάληψη ως 13 και εγώ δίνω 15. 13 θα ξανά γίνει συνέλευση και αν ξανά αποφασιστεί κατάληψη τσάμπα το διάβασμα.
Α τη σκρόφα.Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις
sorry
love_angel
Επιφανές μέλος
Χαχαχα, μην τους ακούς... Λένε κακίες
Θα πάρουμε βιβλία, απλά με λίγη καθυστέρηση Πάντως δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω από τον υπολογιστή, ούτε να μην προσέχω στην τάξη, επειδή δε θα έχω βιβλίο μπροστά μου
Εσάς σας απείλησε η Διαμαντοπούλου, κιόλας. Μπορεί να χάσετε το εξάμηνο, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις
Καλά το εξάμηνο δε πιστεύω να χαθεί. Για τη τύχη της εξαταστικής δε γνωρίζω. Να ναι καλά τα κοπρόσκυλα της ΔΑΠ που θα μείνουμε πίσω! Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο!
https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY
lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος
theodora Γειααα!! ποσα μαθηματα γραφεις;
Γενικα πολλα λεγονται για τις καταληψεις ,αλλα απο τμημα σε τμημα διαφερουν τα πραγματα.
Αυτα!
υγ
υγ love το εχουμε κι εμεις αυτο .....Η γενική συνέλευση στο ΤΕΙ μας απ'ότι έμαθα ήταν για γέλια και για κλάματα. Δείτε εδώ. τρελό γέλιο!
https://www.youtube.com/watch?v=5qmh3iYuhWY
1 δίνω, το άλλο το έχασα.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=kIsuUmKMt70
love_angel
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.